Sådan føjes sikkerhedsspørgsmål til WordPress login-side

Du har sandsynligvis bemærket, at de fleste af de store virksomheder, uddannelsesinstitutioner, finansiel organisation beder dig om at tilføje sikkerhedsspørgsmål på din konto under registreringen for at bekræfte din identitet. Sikkerhedsspørgsmålet og svaret giver et ekstra lag af sikkerhed for yderligere at autentificere din identitet, når du logger ind. Hvis du bruger WordPress, kan du nemt tilføje sikkerhedsspørgsmål til WordPress login- og registreringsside.


I denne tutorial vil vi dele Sådan føjes sikkerhedsspørgsmål til WordPress-registrerings- og login-siden.

Hvorfor skal du føje sikkerhedsspørgsmål til WordPress-login- og registreringsside?

Ved at tilføje sikkerhedsspørgsmål til WordPress-registreringssiden, bliver brugerne bedt om at stille et sikkerhedsspørgsmål med et svar. Derefter skal brugeren besvare sikkerhedsspørgsmålet til login, som de har indstillet under registreringen på webstedet. Hvis brugeren indtaster et forkert svar, kan han ikke være i stand til at logge ind. 

Tilsvarende med et WordPress-adgangskode har et sikkerhedsspørgsmål en enorm indflydelse på WordPress-sikkerhed. Hvis du kører et websted med flere forfattere, skal du sandsynligvis tilføje sikkerhedsspørgsmål til WordPress login-skærmen.

For eksempel kan normalt WordPress-brugernavn og adgangskode nemt hackes, men et sikkerhedsspørgsmål og svar er ude af gæt. Så ingen måde at knække det på. På denne måde kan du beskytte dit websted mod hackere og spammere.

Sådan føjes sikkerhedsspørgsmål til WordPress-login- og registreringsside?

Det er meget let at tilføje sikkerhedsspørgsmål til WordPress login og registreringsside. Først skal du installere og aktivere WP-sikkerhedsspørgsmål fra WordPress-plugins-bibliotek. WP Security Plugin muliggør sikkerhedsspørgselsmulighed på WordPress-registrering, login og glemt kodeordskærm. 

Funktioner:

 • Du kan tilføje et ubegrænset antal sikkerhedsspørgsmål.
 • Du kan vise / skjule sikkerhedsspørgsmål på registreringssiden, login-siden og siden med glemt kodeord.
 • Brugere kan indstille sikkerhedssvar fra deres profilside.

Indstilling af WP-sikkerhedsspørgsmål

Gå til Indstillinger> Spørgsmål om WP-sikkerhed> Indstillinger som jeg har vist på det ovenstående billede. Som standard har dette plugin tilføjet mange spørgsmål. Derfra kan du tilføje eller fjerne eventuelle spørgsmål fra listen.

Tilføjelse af sikkerhedsspørgsmål på skærmen WordPress Login, Register og Glemt password

I slutningen af ​​denne “WP Security Questions” -indstillingsside vil du se få muligheder som denne nedenfor. Ved at aktivere dem vil det tilføje sikkerhedsspørgsmål til dit WordPress-login, registrere og glemme adgangskodeskærmen.

WP-login skærmindstillinger

Klik nu på knappen Gem for at gemme indstillingerne. Opdater derefter login-siden for at se ændringerne.

Login skærm: Din login-skærm vil se sådan ud. Herfra skal du angive dit brugernavn, adgangskode og sikkerhedssvar.WP Security Login

Registreringsskærm: Hvis du tilføjer sikkerhedsspørgsmål til WordPress-registersiden, vil registerskærmen se sådan ud. Du kan vælge ethvert sikkerhedsspørgsmål fra rullelisten.

WP-sikkerhedsregister

Glemt adgangskodeskærm: Glemt kodeordskærmbillede ser sådan ud. Det er en god ide, hvis du aktiverer muligheden for sikkerhedsspørgsmål på siden med glemt kodeord. Det forhindrer Spammere at anmode om “glemt password” på dit websted.

WP-sikkerhed mistet adgangskode

Tilføj manuelt sikkerhedsspørgsmål til dine brugere

Ved at bruge WP Sikkerhedsspørgsmål plugin kan du tilføje Sikkerhedsspørgsmål på WordPress registreringsside. Så kun nye brugere kan stille deres eget sikkerhedsspørgsmål og svar.

Hvis du vil indstille sikkerhedsspørgsmål til dine gamle brugere på dit websted, skal du tilføje det manuelt. For dette skal brugere gå til deres profilsidesektion og indstille deres egne sikkerhedsspørgsmål og svar. I dette tilfælde kan både brugere og webstedsadministrator stille et sikkerhedsspørgsmål.

WP tilføje bruger spørgsmål

Konklusion

Der er mange forskellige måder at sikre et WordPress-websted på. Tilføjelse af sikkerhedsspørgsmål på WordPress-login eller registreringsside er et godt valg, og det har en enorm indflydelse på dit websteds sikkerhed. Det giver en ekstra lagsikkerhed ved at validere brugerens identitet.

Mere end det, at tilføjelse af sikkerhedsspørgsmålfelt i WordPress “login” og “glemt adgangskode” plugin forhindrer også Spammere i at bruge login og glemt adgangskodeindstillinger.

Har du tilføjet sikkerhedsspørgsmål til din WordPress login-side? Her er flere WordPress Security-artikler til dig.

 • Sådan ændres WordPress Admin Login URL
 • Sådan ændres WordPress Security og Salt Keys
 • Sådan begrænses loginforsøg i WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map