Sådan flyttes WordPress-websted til ny vært eller server (uden nedetid)

Hver gang du vil oprette din nye hjemmeside, foretrækker jeg altid at bygge med WordPress, da det kommer godt med, der er masser af plugins og temaer tilgængelige og mest af alt webhosting. Men de fleste mennesker tager den forkerte beslutning, når de vælger en webhosting baseret på deres billige pris. Problemet kommer, når dit websted begynder at få trafik. Derefter bliver dit websted generelt langsommere og massive nedetider. I dette tilfælde skal du flytte WordPress-websted til en ny webhost eller -server.


Mange af webhostingfirmaer tilbyder ikke gratis webstedsmigrering eller opkræver en ekstra krone for at migrere dit websted til en ny vært. Men det er ikke en hård proces, og du kan gøre det let. Hvorfor betale ekstra, når du nemt kan migrere WordPress-websted til en ny webhost eller -server. Så i dette emne vil jeg skrive trin for trin guide til, hvordan man gør det flyt WordPress-websted til ny webhosting eller server uden nedetid.

Trin for trin guide til at flytte WordPress-websted til ny vært (Uden nogen nedetid)

Der er få trin til migrering af dit WordPress-sted, og du skal gøre det omhyggeligt. Du spekulerer sandsynligvis på, om dit websted vil gå offline og miste din trafik under migreringsprocessen. Svaret er NEJ. Dit websted forbliver online som før og vil være synligt for alle. Så lad os begynde at migrere WordPress-websted til en ny vært.

I tilfælde af at du ikke ved, hvor du skal flytte dit WordPress-sted, eller hvilket WordPress-hosting, der vil være bedre og også tilbyde gratis migrationstjeneste, så er her få anbefalinger, du kan gå med.

Anbefalet WordPress Hosting:

 • Bedste delt hosting: Siteground er det bedste delte WordPress-hosting. Det anbefales af WordPress, gratis SSL-certifikat og har datacentrecentre. De tilbyder gratis WordPress-migrationstjeneste. Hvis du vil flytte WordPress-websted, kan du anmode om dem og gøre det inden for de næste par timer. De giver også den bedste kundesupport inden for webhostingbranchen. Deres pris starter fra $ 3,95 / måned. Besøg SiteGround-hosting (% rabatkupon tilføjet i dette link).
 • Bedste styrede WordPress-hosting: Hvis dit websted har en stor mængde trafik, skal du gå til WPX Hosting. Det er den bedst styrede WordPress-hosting og kommer for billig. For ikke at nævne, at de vil migrere WordPress-webstedet gratis inden for de næste par timer. Deres grundlæggende plan giver dig mulighed for at være vært for 5 steder, og alle planer inkluderer ubegrænset SSL. Deres plan starter fra $ 24.99 / mo. Besøg WPX Hosting (% rabatkupon tilføjet i dette link)
 • Bedste VPS-hosting: Hvis du har brug for mere strøm, kan du få en VPS-hosting. Vi anbefaler InMotion Hosting. Du kan være vært for dine ubegrænsede domæner, og alle deres servere drives af top-notch SSD-drivere. Efter anmodning migrerer deres WordPress-ekspert WordPress-websted i løbet af de næste få timer. Deres grundlæggende VPS-plan starter fra $ 24.99 / mo. Besøg Inmotion Hosting (% rabatkupon tilføjet i dette link)

Vigtigt – Ting at gøre, før du migrerer dit WordPress-sted:

Før vi starter, skal du gå til din gamle webhost og:

 • Tag en sikkerhedskopi af dine filer og database
 • Slet alle spam-kommentarer
 • Ryd cache, hvis du bruger et cache-plugin
 • Optimer din WordPress-database. Se, hvordan du optimerer WordPress-databasen.

Trin 1, Installer Duplicator WordPress Plugin

Duplicator er det bedste migreringsplugin til WordPress. Det har over 1 million downloads og den højest rangerede migreringsplugin. Det er et gratis plugin, og ved hjælp af dette plugin kan du sikkerhedskopiere, klone og nemt migrere WordPress-websted til en ny vært. 

En af de bedste ting ved Duplicator-plugin er, at dit websted ikke går offline, mens du flytter WordPress-websted til en ny vært.

For at bruge dette plugin skal du først gå til WordPress-plugins> Tilføj nyt og søg efter Duplicator. Efter dette skal du installere og aktivere dette plugin.

Duplicator-plugin-installation

Nu skal du oprette en ny pakke til dit websted. Pakken indeholder dit WordPress-sted og din database. I højre øverste afsnit ser du “oprette pakke”Og klik på det. Så får du vist følgende muligheder, klik på næste.

Duplicator oprette pakke

Derefter scanner det dit websted, og det kan tage nogle få sekunder at gennemføre. Når scanningen er afsluttet, skal du bygge din pakke, men sørg for, at alle indstillinger er markeret som gode. I tilfælde af at en indstilling er markeret som dårlig, skal du rette den. Klik nu på build, så begynder det at bygge din pakke. Det vil tage nogle minutter, så hold fanen åben og vent på, at den er færdig.

Duplicatorsite-scanning

Når du er færdig med at opbygge pakker, skal du downloade begge “installatør”Og“Arkiv”Fil. Download filerne og opbevar dem et sikkert sted. Du får brug for det for at flytte WordPress-websted til en ny vært.

Duplicator-pakke status

Trin 2, Importer dit WordPress-sted til en ny vært

I det næste trin skal du uploade “installatør”Og“Arkiv”Filer til din nye vært, som du har downloadet. Du kan uploade det via din hosting cPanel eller FTP-klient.

Når du er færdig med at uploade filer, skal du oprette en ny database fra din nye webhost. Men sørg for, at du har givet alle rettigheder til brugeren. Du skal opbevare dit nye databasebrugernavn, bruger og adgangskode lokalt, og vi har brug for det senere.

MySQL

Trin 3, Rediger værtsfilen fra din computer for at forhindre nedetid

Når du har uploadet dine webstedsfiler til din nye vært, skal du få adgang til din installatør fil for at starte installationen af ​​dit websted. Du kan få adgang til din installationsfil ved at skrive denne i din webbrowser,

”Http://www.yoursite.com/installer.php”

Mens du prøver at åbne denne URL, får du muligvis 404-fejl, fordi dit domænenavn stadig peger til din gamle webhost. Så nu, hvis du ændrer dine domænenavneservere, får du et ødelagt websted, eller dit websted vil være offline. Som et resultat vil dit websted være utilgængeligt.

For at forhindre driftsstop skal du først redigere din værtsfil fra din computer. Så med dette kortlægger værtsfilen domænenavnet til en bestemt IP-adresse. Men du kan kun gøre det fra din computer. Det betyder kun, at du kan se webstedet fra den nye vært, hvor resten af ​​verden vil se dit websted fra din gamle vært. Jeg vil vise dig, hvordan du redigerer værtsfilen fra både windows og mac.

Den første ting, du har brug for for at finde IP-adressen på din nye webhost. Log ind på din nye hosting cPanel og i venstre eller højre hjørne kan du se din hosting IP-adresse. Hvis du har problemer med at finde det, kan du spørge din leverandør af webhosting. Kopier derefter IP-adressen og gem den lokalt.

SG cPanel IP

Som du kan se, at min hosting-IP-adresse er 37.60.253.54, så jeg vil kopiere og notere den ned. Din IP-adresse vil ikke være den samme som min, så du skal skrive din.

Gå derefter til, hvis du er en Windows-bruger programmer> Alle programmer> tilbehør. Find notepad og kør som administrator. Efter det at gå “C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ etc”. Der vil du se dine værtsfiler og åbne den.

C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ etc

Gå til Mac-brugere Applikationer > Hjælpeprogrammer > Terminal og indtast følgende kommando for at køre den.

sudo nano / private / etc / hosts

Nu skal du bare tilføje den nye IP-adresse til din værtsfil.

Værter Filredigering

Du skal indtaste din IP-adresse og dit domænenavn i stedet for dit domæne.com. Glem ikke at gemme det. Nu kan du få adgang til dit nye websted fra din computer.

Trin 4, Start installationen af ​​dit websted til en ny vært

Nu er du klar til at køre installationsfilen. For at køre installationsprogrammet skal du åbne din webbrowser og skrive din websteds URL med installer.php som nedenfor.

http://www.yoursite.com/installer.php

Når du har indtastet URL-adressen, ser du en side som denne. Hvis alle indstillinger vises som pass, er du god til at gå. For at behandle dette skal du klikke på næste knap nedenfor.

Implementering af duplikator 1

I dette trin skal du indtaste dit nye databasenavn, bruger og adgangskode, du lige har oprettet. Men sørg for, at der ikke er plads mellem disse tegn. Klik nu på Testdatabase for at kontrollere, om du har indtastet databasedetaljer korrekt. Hvis testen er bestået, skal du klikke på den næste knap for det næste trin.

Duplicator-databasetest

I dette felt skal du opdatere dit websted. Indtast først din websteds URL i URL-feltet. Som standard indstiller Duplicator-plugin din websteds sti, så du ikke behøver at redigere den. Du kan indtaste din webstittel nu, eller du kan redigere den senere fra indstillingerne.

Når du flytter WordPress-websted til en ny vært, kan du oprette en ny administratorkonto, men det er valgfrit. Lad det være tomt, hvis du vil bruge din gamle admin-konto, som du bruger til din gamle side.

Duplicator-opdateringsdata

I det sidste trin skal du logge ind på dit websted og kontrollere, om alt fungerer korrekt.

Duplicator-test

Når du er logget ind, skal du fjerne installationsfilerne, ryd build-cache, gemme permalinks, og du er færdig. Nu har du med succes migreret dit WordPress-sted til en ny vært.

Duplicator Data Clean

Trin 5, Skift navneservere

Da du netop har flyttet dit WordPress-sted til en ny vært, men dit domænenavn peger stadig på din gamle webhost. Så du er nødt til at ændre din navneserver, og i denne vejledning viser jeg dig, hvordan du ændrer domænenavneservere.

Gå først til dit nye webhostingpanel, gå til dine kontooplysninger, der finder du dine navneservere. Nu skal du bare kopiere dine navneservere og notere det. I tilfælde af at du ikke kan finde dine navneservere, skal du kontakte din hostingudbyder.

SiteGround NameServers

Hvis du har registreret dit domænenavn hos GoDaddy, NameCheap eller en anden domænenavnsregistrator, skal du logge ind der. Da jeg har registreret mit domænenavn hos GoDaddy, så viser jeg dig, hvordan du ændrer navneservere. Denne proces er den samme for alle domæneregistratorer.

Gå nu til “Mine produkter”, vælg dit domæne, og klik på Administrer DNS.

GoDaddy-domænenavn

Klik derefter på “Skift navneservere”, og der vises en boks. Indtast derefter din nye hosting-navneservere, som du har kopieret fra din nye vært. Når du har tilføjet det, skal du klikke på Gem, så er du færdig.

GoDaddy tilføje navneservere

Nu er din WordPress-migreringsproces fuldstændig afsluttet. Du har lige ændret dine domænenavnservere, det kan tage 6-24 timer at udbrede sig fuldt ud. Da din gamle og nye vært indeholder samme webstedsindhold, så vil dit websted være synligt for alle. Dette bekræfter 100% oppetid af dit websted.

Når udbredelsen er afsluttet, skal du ikke glemme at ændre værtsfilen tilbage fra din computer, som du har ændret i trin 3.

Efter fuld udbredelse vil din nye vært tjene webstedsfiler til besøgende. Men du skal vente 5 dage, før du annullerer din gamle vært.

Konklusion

Hvis din nuværende webhost ikke er god, som du forventede, eller du har stor trafik på dit websted, skal du flytte WordPress-websted til en god webhost. Men du skal ikke betale eller ansætte en ekspert for at migrere dit WordPress-sted. At migrere et WordPress-sted til en ny vært er meget let og hurtig proces. I denne tutorial har jeg vist trin for trin, hvordan man gør det. 

Til migrering af WordPress-websted har jeg brugt det bedste WordPress migreringsplugin kaldet Duplicator, da det kommer gratis og mere praktisk. Og det bedste ved dette plugin er, at du nemt kan oprette en sikkerhedskopi af dit websted og nemt flytte WordPress-websted til en ny webhost.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med succes at flytte eller migrere WordPress-websted til en ny vært uden nogen nedetid. Hvis du har spørgsmål eller mening om denne tutorial, bedes du give en kommentar nedenfor. Du kan også forbinde os på Facebook, Twitter, Google+.

Her er mere vigtige WordPress-artikler, du måske kan lide at se,

 • 5 bedste WordPress Migration-plugins til sikkert at flytte WordPress-websted til en ny vært
 • 7 bedste Google AdSense-plugins til WordPress [2017-udgave]
 • 9 Bedste WordPress-hosting i 2017 [Ekspertens topvalg]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map