Sådan integreres Google-formularer i WordPress

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du kan integrere Google-formularer på dit WordPress-sted i stedet for et plugin? Det er en helt nem proces at tilføje en Google-formular på et WordPress-sted og har mere funktionalitet end et normalt form-plugin.


Hvis du sælger produkter eller tjenester online, skal du tage feedback / forslag fra dine kunder for at forbedre kvaliteten af ​​dit produkt og tilføje funktioner. Til dette har du brug for en undersøgelsesformular eller feedbackformular. Mere end det, hvis du vil have en tilmeldingsformular eller en anden invitation til formularen, skal du bruge et WordPress-plugin til det.

Men før du installerer et WordPress-formularplugin, skal du prøve Google-form. Google-formularer er langt bedre end nogen anden WordPress-form-plugin. Google-formularer er lette at bruge, og du kan oprette enhver form for formular uden nogen begrænsninger.

Hvorfor skal du bruge Google-formularer??

Integrer Google-formularer

Google-form er gratis webbaseret software, der tilbydes af Google. Ved hjælp af Google-formularer kan du nemt oprette online-undersøgelser, quizzer, registreringsformular og kan indlejre på dit WordPress-websted, og du kan endda dele dette med dine flere sider.

Google-formularer er lette at oprette, og det har mange tilpasningsmuligheder end et WordPress-formularplugin. Nogle af de gode funktioner i Google-formularer er:

 • Du kan oprette online-undersøgelser, registreringsformularer, quizzer, online-afstemninger osv.
 • Du kan oprette tilpasset tekst, afsnit, flere valgmuligheder og afkrydsningsfelter.
 • Brug af deres træk & drop-funktion, kan du nemt stille spørgsmål.
 • Mange tilgængelige former for skabeloner.
 • Du kan samle e-mails til abonnenter på nyhedsbrev.
 • Du kan bruge deres tilføjelser til mere kraftfulde funktioner.
 • Og meget mere.

I denne tutorial viser jeg, hvordan man integrerer Google Formularer på dit WordPress-sted. Der er to måder, du kan tilføje Google-form til dit websted på:

 • Du kan direkte oprette en google-form og integrere til dit WordPress-sted, og du behøver ikke noget plugin til det.
 • Du kan tilføje en google-formular til dit websted ved hjælp af et plugin.

Sådan integreres Google-formularer i WordPress?

Det er meget let at integrere Google-form i WordPress. Hvis du allerede har en Gmail-konto, skal du bare logge ind og gå til Google-formularer. Google Formularer kan være nyttige til enkle formularindstillinger, men hvis du søger at oprette mere komplekse formularer, der har betinget logik, betalingsintegrationer osv., Kan du tjekke dette Google Forms alternativ.

Google-formularskabeloner

Når du har åbnet Google-formularsiden, skal du vælge en formularskabelon derfra. Der er flere forskellige typer tilgængelige, f.eks. kontaktformular, festinvitation, begivenhedsregistrering, quizzer osv. Det er de almindelige formularer, der oftest bruges. Hvis du vil se flere Google-formularskabeloner, skal du klikke på rullemenuen, der vises på det billede.

Klik nu på en skabelon, du vil bruge til din form. For at oprette en Google-formular skal du først angive en formulartitel og en beskrivelse og derefter begynde at tilføje formularfelter. Som standard vil du se feltet med kun spørgsmål, e-mail og telefonnummer. For at tilføje et nyt spørgsmål skal du klikke på plus-knappen. Der er masser af formularindstillinger tilgængelige. Du kan også tilføje billeder og videoer til Google-formularen og kan opdele formularen baseret på dit valg.

Google Forms Rediger formular

Denne formular har indbygget træk og slip-funktion. Hvis du vil flytte et spørgsmål op eller ned, skal du bare trække spørgsmålet og slippe det hvor som helst i formen. Hvis du vil redigere et spørgsmål, skal du blot venstreklikke på det og redigere.

Ændring af Google-formbaggrund

Hver Google-formular har sit standardtema og baggrundsfarve. Hvis du ønsker at ændre Google-formularens baggrund, skal du klikke på Farvepalet og vælg et tema. Der er masser af temaer, der kan bruges, eller du kan bruge dit eget foto. 

Google-formularer ændrer indstillinger

Når du er færdig med at redigere formularen, skal du klikke på Sende for at få integreret kode.

Efter at have klikket på sende -knappen vises en popup-boks. Derfra skal du klikke på indlejringsindstillingen, og du kan redigere formstørrelsen. Som standard er formstørrelsen 760 PX / 500 PX, og du kan ændre formularstørrelsen, hvis du vil. Klik nu på linket for at kopiere indlejringskoden.

Google-form indlejret kode

Nu skal du logge ind på dit WordPress admin dashboard. Du kan tilføje Google-formularen hvor som helst på dit websted, dvs. sider, indlæg, header og sidefod. Gå til til at integrere Google-formularen på din WordPress-side sider> Tilføj ny og skift til tekst redaktør. Klik derefter bare på koden der.

tilføj Google Embed form i WordPress

Klik nu på Offentliggøre for at gemme ændringerne og du kan få vist formularen ved at klikke på Vis ændringer for at se Google-integreret form i WordPress.

Eksempel på Google-form

Nu har du med succes indlejret Google-form på dit WordPress-sted.

Men problemet med simpelthen at indlejre kode til dit WordPress-websted, som Google-form, kommer med sit standardformatstema, og det passer ikke til dit WordPress-tema. Desuden kan du ikke tilpasse formularen, som du vil.

Så her kommer Google danner WordPress-plugin. Ved hjælp af dette plugin vil du være i stand til at tilpasse denne formular, og du kan tage din Google-formular til det næste niveau.

Så lad os se, hvordan du tilføjer Google-formularer til WordPress-websted ved hjælp af et plugin.

Sådan integreres Google-form i WordPress ved hjælp af plugin

Google Form WordPress Plugin

Google-formularer er et meget simpelt WordPress-plugin, der henter en offentliggjort Google-formularer ved hjælp af et WordPress brugerdefineret post eller en kortkode. Dette plugin fjerner først Google rapper HTML og gengiver det derefter som HTML form på din side eller indlæg. Dette plugin tilføjer flere ekstra indstillinger, der er nødvendige for din formular, for eksempel:

 • Du kan tilføje Google Captcha til din formular for at forhindre indsendelser af spamformularer
 • Du kan opdele form i kolonner
 • Når formularen er indsendt, sender den e-mail til brugeren
 • Du kan tilføje tilpasset URL til bekræftelsesside
 • Du kan bruge tilpasset CSS til formularen
 • og meget mere…

For at bruge dette plugin skal du først downloade Google-formularer WordPress plugin og installer det. Når du har aktiveret den, kan du se indstillingen Google Forms på dit WordPress admin-kontrolpanel.

Installer Google Formularer

Klik derefter på Tilføj ny Google-formular for at integrere den forhåndsdefinerede Google-formular på dit WordPress-sted. Hvis du allerede har oprettet formularer, skal du klikke på Google-formularer for at se de formularer, du har oprettet.

Google Ældre formularer

Derfra skal du klikke på Send formular som du gjorde det samme for den nyere version af Google-formularer. Når du har klikket på det, får du et delbart link, men klik ikke på embed.

Google Old Form Send

Nu skal du bare kopiere URL’en og vende tilbage til dit WordPress admin-kontrolpanel, hvor du slap. Gå til Google-formularer> Tilføj ny Google-form.

WordPress Google Formindstillinger

Indtast dit Google formularlink i feltet URL-formular, som du lige har oprettet ved hjælp af gamle Google-formularer. Klik derefter på Offentliggøre for at gemme indstillingerne.

Dernæst kan du tilføje valgfrit Bekræft URL såvel. Det kan enten være en bekræftelsesside eller takkeside, som du vil. Ved at tilføje en side-URL i feltet Bekræft URL, vil en bruger blive omdirigeret til den side efter at have udfyldt denne Google-formular på dit websted.

Til den brugerdefinerede attribut til bekræftelsesside kan du definere, hvordan bekræftelsessiden skal præsenteres. Du kan indstille den til Ingen, Redirect eller AJAX. Hvis du indstiller til ingen, vil den ikke omdirigere dig til nogen side, og hvis du indstiller den til Omdirigering, vil den omdirigere dig til siden Omdirigere URL efter indsendelse af formularen.

Publicering af Google-formularer på dit WordPress-websted

Nu har du integreret Google-form til dit WordPress-sted, nu er det tid til at offentliggøre den. Det gode ved Google-formularer er, at du ikke behøver at kopiere Google-formular-URL, du kan direkte tilføje Google-formular til dit WordPress-sted ved hjælp af kortkoder. Når du har oprettet Google-formularer og integreret dem på dit WordPress-sted, skal du gå til Google-formularer fra dit WordPress-instrumentbord. Der vil du se, hvor mange former du har oprettet. For eksempel har jeg oprettet en festinvitation, og jeg vil tilføje den til min side.

Google-formkortkode

For at tilføje en Google-formular på dit WordPress-sted skal du kopiere denne kortkode og indsætte den hvor som helst på din side eller indlæg.

Googles formkode

Nu kan du se din side for at kontrollere, hvordan formen ser ud. Hvis du har glemt at tilføje ethvert spørgsmål til din Google-formular eller har brug for at ændre den, kan du gøre det ved at redigere den originale Google-formular. Lad os se, hvordan formen ser ud.

Integrer Google-formularer på WordPress

Sådan vises og administreres Google Form-svar

Når du har tilføjet Google-formular på dit WordPress-websted, undrer du dig måske, hvordan du får vist formular svar. Det er meget let. Først skal du gå til din Google-form, som du i øjeblikket bruger på dit WordPress-sted og derefter klikke på formularen.

Hvis du bruger en gammel Google-form, kan du se formular svar fra den øverste menulinje.

Gamle Google Form-svar

Efter at have gået til din formular skal du klikke på Svar> Se svar for at kontrollere, hvem der har svaret på din formular. Formularen vises i Google Spreadsheets. Derfra kan du se, hvad folk reagerede på din form. Her er et eksempel på en “Party Invitation Form” -svar, som jeg brugte. Hvis du vil downloade svararket, kan du downloade ved at gå Fil> Download som...

Google Form svarark

I tilfælde af at du ønsker at ændre formularens destination, kan du blot ændre ved at gå Svar> Skift svardestination og oprette et nyt regneark. Dette er en meget nyttig funktion, hvis du vil tage undersøgelser eller lignende hver måned, du kan oprette nye regneark hver måned, og du vil modtage svar i separate regneark.

Du kan også se Sammendrag af svar ved at gå Svar> Resumé af svarene. Denne indstilling viser statistikken for din form.

Hvis du ikke længere ønsker at acceptere formularsvar, kan du deaktivere formularen, og den vil være usynlig for brugerne.

Konklusion

Fra min personlige erfaring kan jeg sige, at Google-formularer er langt bedre end nogen andre WordPress-form-plugins. De fleste WordPress-form plugins har begrænsede funktioner, og for at udvide enhver funktion skal du købe addons-pakke, men du kan bruge disse indstillinger gratis med Google-form. Derudover bruges Google-formularer ikke kun til som en kontaktformular, men også formular til online-undersøgelser, invitation, formular til quiz osv.

Det tager kun et par minutter at integrere Google-formularer i WordPress, og du kan bruge dem uden nogen begrænsninger.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med at integrere Google-formularer på dit WordPress-sted. Hvis du får problemer med at tilføje Google-formularer på dit WordPress-sted, skal du efterlade en kommentar nedenfor.

Relaterede artikler,

 • 7 bedste Google Analytics-plugins til WordPress
 • Sådan installeres cookie-meddelelseslinje i WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map