Sådan kontrolleres og rettes ødelagte links automatisk i WordPress

Ødelagte links er også kendt som Dead links, er en stor hovedpine for webstedsejere. Hvis du ejer et websted og allerede har sendt dit websted til Google Webmasterværktøjer, kan du se, at alle ødelagte links er fremhævet i din Google Search Console. At have et par ødelagte links har ikke stor indflydelse på dit websted. Men hvis du har en masse ødelagte links eller 404 fejlsider, skal du gøre det Fix ødelagte links fra dit websted. Når du bruger WordPress, kan du også Kontroller og rettet ødelagte links på dit WordPress-websted ved hjælp af Broken Link Checker Plugin.


Ødelagte links er ikke bare irriterende, de skaber dårlig brugeroplevelse, og det kan påvirke dit websteds placering. For eksempel, hvis du har nogle 404 sider, skader denne kendsgerning alene ikke din SEO. Efterhånden som det øges, skal du dog ordne ødelagte links. Der er flere grunde til, at ødelagte links eller døde links er født:

Der er flere grunde til, at ødelagte links eller døde links er født:

 • Det eksterne websted er gået offline.
 • Et forældreløst link, der linker til en gammel side på et websted, der blev flyttet til et andet sted.
 • Den besøgende indtastede URL’en forkert.
 • Webmasteren ændrede permalink-strukturen.

Det er disse årsager, der forårsager 404 fejl sider. Så i denne tutorial vil jeg vise dig, hvordan du kontrollerer og retter ødelagte links på dit WordPress-sted ved hjælp af Broken Link Checker Plugin.

Sådan kontrolleres og rettes ødelagte links i WordPress vha. Brudte linkchecker

Broken Link Checker er det bedste plugin til at kontrollere ødelagte links på dit WordPress-sted. Broken Link Checker Plugin overvåger links i dine indlæg, sider, kommentarer, brugerdefinerede felter osv. Og registrerer de links, der ikke fungerer, og som også mangler billeder. Efter at have opdaget ødelagte links, giver det dig besked via dit WordPress-dashboard og via e-mail. 

Først skal du installere Brudt link Checker Plugin og aktiver det. Gå til installationen efter installationen Indstilling> Link Checker i dit WordPress Dashboard.

Generelle indstillinger

I de generelle indstillinger vil du se status for ødelagte links, der viser, om du har ødelagte links på dit websted. I det billede har du for eksempel bemærket, at dette plugin fandt et ødelagt link fra min hjemmeside. Du kan ændre frekvens for linkkontrol, men standardtiden er 72 timer. Det betyder, at hvert link kontrolleres hver 72 time. 

Som standard bruger dette plugin din standard-e-mail til at sende e-mail-meddelelser om ødelagte links. Du kan også ændre din e-mail for at modtage besked om brudte links. Hvis du har flere forfattere på dit websted, kan du sende forfattere e-mail-meddelelser om ødelagte links i deres indlæg.

Fra indstillingen Linkjusteringer kan du forhindre søgemaskiner i at følge ødelagte links.

Valgmuligheder for ødelagte links

Se efter links ind

Under fanen “Kig efter links i” kan du tilpasse placeringer af ødelagte linkchecker. Som standard er kommentarer, sider og indlæg aktiveret. Hvis du mener, at du skal have besked til Custom CSS, skal du kontrollere dette. Glem ikke at klikke på Gem ændringer. Efter tilpasning af denne mulighed, vil det tjek ødelagte links fra de følgende stier.

Brudte link Checker Links

Hvilke links til kontrol

I den næste fane kan du indstille, hvilke typer link, du vil have kontrolleret, dvs. HTML-links, HTML-billeder, Embedded YouTube-videoer osv. Hvis du vil have flere linktyper, der skal kontrolleres, skal du kontrollere dem og klikke på gem ændringer.

Ødelagt linkchecker til kontrol

protokoller & API’er

Som standard bruger Broken Link Checker Basic HTTP og YouTube API. Vi anbefaler, at du forlader det som standard.

Brudte linkcheckerprotokoller og API'er

Avancerede indstillinger

Fra de avancerede indstillinger kan du indstille tilfældig “timeout”. På denne måde tager hvert link, der tager længere tid end det bestemte tidspunkt at indlæse, og det vil blive markeret som brudt link. Mere end det kan du tilføje flere “vis linkhandlinger”. Ved at klikke på ”Tving igen til at kontrollere alle sider”, får du dette plugin til at tømme sin linkedatabase og kontrollere hele webstedet.

Standardindstillingen er perfekt til dit websted, så du behøver ikke at ændre noget. I tilfælde af at du foretager nogen ændringer, skal du ikke glemme at gemme ændringerne.

Brudte link Checker Avancerede indstillinger

Sådan rettes ødelagte links

I ovenstående del har jeg vist, hvordan man opsætter og kontrollerer ødelagte links. Hvis plugin finder ødelagte links på dit websted, vil det underrette dig hurtigt. Derefter skal du ordne ødelagte links fra WordPress-dashboard.

Gå til Værktøj> Ødelagte links. Der vil du se det samlede antal ødelagte links, der blev fundet. Derfra kan du redigere den ødelagte URL, fjerne linket og afvise det. Hvis du allerede har rettet den ødelagte URL, kan du kontrollere URL’en igen. Det tjekker igen og fortæller dig, om det er løst.

Fix ødelagte links

På denne måde kan du nemt kontrollere og korrigere ødelagte links ved hjælp af Broken Link Checker WordPress Plugin.

Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med det fix ødelagte links på dit WordPress-sted. Jeg har også vist, hvordan man let tjek ødelagte links. Hvis du stadig har problemer eller har nogle forslag, så lad os vide det ved at efterlade en kommentar nedenfor. Du kan også oprette forbindelse til os på  Facebook, Twitter, Google+.

Relaterede artikler,

 • 5 bedste omdirigering plugins til WordPress
 • Sådan konfigureres Yoast WordPress SEO Plugin (2017-udgave)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map