Sådan opdateres manuelt WordPress, plugins & temaer

04.06.2020
WordPress 'Sådan opdateres manuelt WordPress, plugins & temaer
0 5 мин.

WordPress-opdateringer er så vigtige, og du skal altid opdatere din WordPress-version, plugins og temaer. Med hver opdatering tilføjer WordPress nogle funktioner, forbedrer sikkerheden, løser fejl og meget mere. Det gode ved WordPress, der er vært selv, er, at du automatisk får besked, hvis der er en opdatering tilgængelig. Det er meget let at opdatere WordPress-versionen, og det kan gøres fra dit WordPress admin-dashboard. Men i nogle tilfælde fungerer opdateringen med et enkelt klik ikke, og brugerne får en fejl “Opdatering mislykkedes”. Hvis det opstår, skal du manuelt opdatere WordPress-version.


I denne artikel viser vi dig, hvordan du manuelt opdaterer din WordPress-version, temaer og plugins.

Sikkerhedskopiér din database & Filer

Inden du begynder at opdatere dit WordPress-sted, skal du altid tage en fuld sikkerhedskopi af dit websted og din database. Hvis du gjorde noget forkert, kan du altid vende tilbage til den ældre version. Hvis din hostingudbyder ikke giver en daglig backup-mulighed, kan du nemt tage en fuld sikkerhedskopi af dit websted ved hjælp af BackUpBuddy.

Ok, tid til at begynde at opdatere WordPress-version manuelt.

1. Opdater manuelt WordPress

Download først en frisk kopi af WordPress nyeste software fra WordPress.org websted og udpak det til dit skrivebord. Når du har trukket den ud, ser du en navngivet mappe wordpress. Hvis du ikke har installeret FTP-software, skal du downloade den fra FileZilla og installer det på din computer.

Hvis du bruger cPanel-hosting, kan du nemt oprette din FTP-konto. For at oprette en ny FTP-konto skal du gå til din hosting cPanel og finde FTP-konto og derfra oprette en ny FTP-konto. Hvis du allerede har en FTP-konto, behøver du ikke oprette en ny.

Nu skal du forbinde dit websted ved hjælp af FTP-klient fra din computer. Når du er tilsluttet, skal du gå til dit websteds rodmappe. Upload nu alle filerne inde i wordpress mappe og kopiere fra din computer til dit websteds rodmappe.

FTP-uploadfiler

Under uploadtiden spørger det dig, om du vil overskrive de gamle filer. Vælg derefter Overskriv indstillingen, og klik på OK. Her er det skærmbillede, du kan følge. Dermed overskrives alle de gamle WordPress-filer med nye filer. Det er den hurtigste metode til opdatering af dit WordPress-sted.

FTP Overskriv filer

Når uploaden er afsluttet, skal du nu opdatere din WordPress-database.

Opdater WordPress-databasen

Efter manuelt opdateret dit WordPress-sted, skal du opdatere din WordPress-database. 

Hvis du ikke opdaterede din WordPress-version i lang tid, bliver du bedt om at opdatere din WordPress-database. Gå ikke i panik, hvis du ikke ser nogen databaseopdateringsmeddelelse.

I tilfælde af at du får det Databaseopdatering krævet anmeldelse, log ind på dit WordPress-administratorpanel og klik på Opdater WordPress-database.

Opdater WordPress-databasen

Denne proces kan tage et par minutter. Efter dette kan du logge på dit WordPress-sted for at sikre dig, at alt er i orden.

Det er det. Du har opdateret din WordPress til den nyeste version manuelt.

2. Opdater manuelt WordPress-plugins ved hjælp af FTP

Opdatering af WordPress-plugins manuelt er en meget nem proces, og det er det samme som at opdatere WordPress-version. Du skal tage en fuld sikkerhedskopi af dit WordPress-sted og din database, hvis du ikke allerede har gjort det.

Download først en ny kopi af det plugin, du vil opdatere. For eksempel tager vi Yoast SEO-plugin. Når du har downloadet, skal du pakke den ud på din computer, så finder du en mappe inde i arkivfilen, navngivet wordpress-seo.

Forbind nu dit websteds rodkatalog med din computer ved hjælp af FTP-klient. Når du har oprettet forbindelse til dit websted via FTP, skal du gå til wp-indhold / plugins / plugin-navn. Der skal du udskifte de gamle filer med de nye filer ved hjælp af FTP-klient.

WordPress SEO-opdatering

Fra wordpress-seo mappe, vælg alle filer, og klik på Upload, og det vil begynde at uploade filer. Under uploadtiden vil den bede dig om at overskrive disse filer og derefter klikke på overskriv og Ok.

Log nu på dit WordPress-sted og gå til instrumentbræt> plugins> Installerede plugins for at kontrollere, at plugin er opdateret til den nyeste version. Det er det. Du har opdateret dit WordPress-plugin manuelt.

3. Opdater manuelt WordPress Theme Version

Hvis du vil opgradere din WordPress-temaversion, anbefaler vi dig stærkt at tage en fuld sikkerhedskopi af dit websted og din database.

Hvis du direkte opgraderer din temaversion, mister du alle de tilpasninger, du har foretaget til det gamle versionstema. Vi anbefaler dig at gemme tilpasninger eller koder i en notepad-fil på din computer, så efter opgradering af din temaversion kan du nemt anvende til det nye tema.

Download først zip-filen til det tema, du vil opgradere, og pak filen ud på din computer. Derefter skal du blot forbinde din computer til webstedet via FTP-klient. Når du er tilsluttet, skal du gå til wp-indhold / temaer / temanavn og erstatte det gamle tema med det nye ved at uploade de ikke-zipede temafiler. Det er den samme proces som ovenstående.

Log nu på dit WordPress-sted og gå til Appeanence> Temaer og kontroller, at temaet er opdateret.

Konklusion

Det er vigtigt at opdatere WordPress-version, tema og plugins. WordPress gjorde denne opdateringsproces nem. Du skal bare logge ind på dit WordPress-dashboard og klikke på Opdater.

Men mange gange mislykkedes One-Click-Update-processen, og webstedet viser en vedligeholdelsesside. Derfor opgraderer brugerne næppe deres WordPress-sted til den nye version af software. Hvis den automatiske opdateringsfunktion ikke fungerer, kan du opdatere din WordPress-version, temaer og plugins manuelt. I denne artikel har vi vist dig en trin for trin, hvordan du manuelt kan opgradere dit WordPress-sted. 

Hvis denne tutorial hjalp dig med at opdatere din WordPress, plugins og temaversion manuelt til den nyeste, skal du dele den med dine venner. Hvis du står over for noget problem med denne tutorial, skal du drop en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector