Az Ideális Yoast WordPress SEO beállításai: Teljes útmutató a WordPress optimalizálásához a Yoast pluginjával (Frissítve 2019, V.11.7.0)

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-beállítások


Mindenkinek van Yoast, de kevesen használják helyesen.

Semmi gond. Ez az oktatóanyag felbontja 3 kulcsfontosságú lépés: a Yoast SEO beállításainak konfigurálása (beleértve az AMP-oldalak hozzáadását a mobil oldalak gyorsabb betöltésének érdekében), hosszú farok fókuszáló kulcsszavak kutatása, és a tartalom optimalizálása (több van, mint a zöld fények). Megmutatom azt is, hogyan lehet a Yoastot a Google Search Console-hoz csatlakoztatni, hogy javítsák a feltérképezési hibákat (törött oldalak).

Ez egy TELJES útmutató a Yoast-hoz. Ha még nem rendelkezik Yoast-dal, lépjen be a pluginekhez → új hozzáadása → keressen a Yoast SEO-ba → telepítse / aktiválja. Ha már van Yoast, győződjön meg arról, hogy frissítve van a legújabb verzióra. Ha kérdése van, hagyjon megjegyzést, és ha tetszik ez az oktatóprogram, olvassa el a többi útmutatót, mint például a WordPress SEO és WordPress gyors útmutató amelyek mindketten nevetségesen jóak.

1. Tábornok
2. Keresési megjelenés
3. Search Console
4. Társadalmi
5. Eszközök
6. Prémium
7. AMP
8. Az én élesztőbeállítások importálása
9. Fókusz kulcsszavak
10. Tartalom optimalizálás
11. Egy tökéletesen optimalizált oldal anatómiája2018-Yoast-SEO-Plugin-beállítások

Fontos tudnivalók a Yoast használata előtt

Az emberek túl sok időt pazarolnak arra, hogy zöld fényt szerezzenek, és kevés időt fordítanak a kulcsszó-kutatásra (vagy tartalmuk jobbá tételére, mint azok, akik a legjobbak között vannak). Mielőtt elkezdené, olvassa el ezeket a tippeket, hogy elkerülje az idő pazarlását, ami komoly kérdés, amikor az emberek a Yoastot használják.

 • Ne megszálljanak a zöld fények miatt – nézd meg A Backlinko oldali SEO infographic
 • Ne válasszon vakon a kulcsszavakat – keressen hosszú farkot (3+ szómondat) a Google Autocomplete-ben, majd a Google-on, hogy megnézze, vajon a legjobb eredmények kiterjednek-e a témára
 • Ne töltsön kulcsszavakat a tartalmaba, hogy megpróbálja zöld színűvé válni (ez spam)
 • A jó oldalsó SEO jelentése átfogó tartalom (3000+ szó, videó stb.) Létrehozását jelenti.
 • A fókuszkulcsszó használatának legfontosabb helye az oldal címe, URL, SEO cím, metaleírás és egyszer a tartalom első néhány mondatában. Ez az!
 • A Yoast (és az összes SEO plugin) nagyon keveset tesz az oldalon megjelenő SEO-hoz – ez nagyrészt tanács. Töltsön több időt a kulcsszó kutatására, és hosszabb hozzászólásokhoz adjon hozzá HTML tartalomjegyzéket.

A 11.0 verzió bemutatja a sémát
* Yoast nagy változtatásokat hajtott végre a séma alatt verzió 11.0 (nézd meg a Youtube videó kiadás). Nem kell tennie semmit kivéve a bővítmény frissítését, de elősegítheti a gazdag eredmények javítását a megjelenítéskor Termékek, áttekintések, receptek, események és egyéb adattípusok. Még mindig beépülő modult használok a „felülvizsgálati csillagok” megjelenítéséhez a Google-ban (a WP Review-t használom), de ideális esetben hamarosan nem kell.

1. Általános

Irányítópult
Yoast-Portál-beállítások

Jellemzők
Élesztő jellemzői

Az alábbiakban látható az egyes szolgáltatások képernyőképe:
Néhányat letiltottam … Nem használom az olvashatóság elemzését, mivel nem kell, hogy a Yoast „osztályozza” a tartalmamat (pl. Hogy a mondatok túl hosszúak-e). A belső linkeket természetesen a tartalmaimban használom, és nincs szükségem a Yoast Text Link Counterre, hogy emlékeztessen nekem a hozzáadásukra. Nem kell Ryte-hez állandóan ellenőriznem, hogy a webhelyem indexelt-e a keresőmotorokban (nyilvánvalóan az), és soha nem használom a Yoast Rendszergazda legördülő menüjét. Nézze meg, milyen funkciókat szereti, engedélyezze őket, és tiltsa le a többit.

SEO elemzés

Olvashatóság elemzése
Élesztő olvashatóság elemzése

Sarokköves tartalom
Yoast-Cornerstone-tartalom

Cornerstone-Content-szűrő

Szöveges link számláló
Yoast-Text-Link-Counter-Feature

Insights
Yoast Content Insights

Link javaslatok
Yoast-Belső-összekapcsolása

XML webhelytérképek
Yoast-XML-Sitemap-beállítás

Ryte integráció
Yoast-Ryte-elemzés

Rendszergazda menü
Yoast-Admin-Bar-menü

Biztonság: Nincs speciális beállítás a szerzők számára
Yoast-Advanced-beállítások

Webmestereszközök
Ezután feliratkozunk minden Webmestereszközre (Google/Bing/Yandex/Baidu) és ellenőrizze mindegyiket a HTML ellenőrző módszer. Akkor elküldhetjük nekik a Yoast XML webhelytérképét. Személy szerint vallásosan használom a Google Search Console-t a törött oldalak javításához (feltérképezési hibák) átirányításokkal, használja Keresési elemzés hogy megtalálja azokat a kulcsszavakat / oldalakat, amelyekhez rangsorolok, HTML fejlesztések a SEO címek + metaleírások hibáinak kijavítására, valamint a mobil / biztonsági kérdések, valamint a webhelyemre mutató linkek figyelésére. Itt található a teljes Google Search Console bemutatóm, amelyet határozottan befejezem.

Yoast-Webmaster Tools-

Ellenőrizze a Webmestereszközöket

 • Jelentkezni valamire Google Search Console
 • Válaszd ki a HTML-címke-ellenőrzési módszer
 • Másolja a kódot, és illessze be a Google Search Console mezőbe
 • Mindent törölhet az árajánlatokon kívül (ideértve az idézeteket is)
 • Mentse a változtatásokat a Yoast alkalmazásban
 • Kattintson a „Ellenőrzés” elemre a Google Search Console-ban
 • Ismételje meg Bing / Yandex (Oroszország legnagyobb keresőmotorja)
 • nem használom Baidu Webmester Eszközök mivel zavaró, mivel nem olvasom a kínai nyelvet, és szüksége van egy kínai telefonszámra, de ezt el tudja olvasni oktatói ha kipróbálni akarsz
 • Feltétlenül olvassa el ezen oktatóanyag Search Console szakaszát, vagy olvassa el a teljes útmutatóomat

Nyújtsa be Yoast XML webhelytérképét a Google + Bing + Yandex webhelyre

 • A Yoast alkalmazásban lépjen az Általános → Jellemzők → XML webhelytérképek elemre
 • Kattintson a kérdőjel ikonra az XML Sitemaps opcióval
 • Kattintson az XML webhelytérkép linkre
 • Másolja az URL utolsó múltját: /sitemap_index.xml
 • Jelentkezzen be a Google Search Console-ba
 • A bal oldalon lépjen a Feltérképezés → menübe webhelytérképek
 • Illessze be webhelytérképének utolsó részét a Google Search Console-ba
 • Tesztelje és nyújtsa be
 • Ismételje meg a Bing + Yandex használatával

Yoast-XML-Sitemap-beállítás

Élesztő webhelytérkép

2. Keresési megjelenés

Tábornok
Yoast-General-beállítások

Cím elválasztó – kivonatváltozó használatakor ez a kötőjel (vagy más speciális karakter), amely általában az oldal / bejegyzés címe és a webhely neve között van. Példa: Az oldal címe Webhely neve.

Snippet Variables – csak a SEO címekhez / metaleírásokhoz használt sablonok, ha elfelejtette azokat írni, amelyeket soha nem szabad elfelejteni. Tehát, amíg ezeket kézzel írja, nem számítanak. Szánjon rá időt arra, hogy megírja őket, így azok jobban hangzanak, mint egy sablon.

Élesztő alapváltozók

Miért nem kellene ezeket használni?

Az olvasott bejegyzés címe 160+ karakter hosszú (jóval meghaladja a SEO karakterek 60 karakterkorlátját). Ha a Yoast-ra támaszkodtam, hogy SEO-címet szkriptváltozók felhasználásával hozzam létre, akkor az 60 karakternél hosszabb lenne, és levágná, így a részlet szörnyűnek tűnik. Ehelyett én magam írtam, így szépen olvasható: Az Ideal Yoast WordPress SEO plugin beállításai (2018, 7.9 verzió).

Yoast-Snippet-változók

Homepage – a kezdőlap általában egy széles kulcsszóra vonatkozik a fő termékével / szolgáltatásával kapcsolatban (pl. Chicago Wedding Photographer). Használja ezt a honlapján, SEO címben és metaleírásban:

Honlap-Snippet

Tartalomtípusok
Yoast-Content-típusok-beállítások

Bejegyzések megjelenítése a keresési eredmények között – ellenőrizheti, hogy a bejegyzés / oldal indexálódjon-e a keresőmotorokban.

Dátum kivonatban – a dátumok hozzáadása a kivonataihoz (kifejezetten az időérzékeny cikkekhez történő hozzáadás) a tartalom újszerűnek tűnik, és jelentősen növeli az átkattintási arányt.

Közzététel dátuma

Amellett, hogy ezt Yoastban engedélyezi, hozzá kell adnia a „módosított utáni dátum” -ot is hozzászólásainak tetejéhez (úgynevezett beviteli meta szakasz). Számomra ez a Genesis egyszerű szerkesztések beállítások…

Belépési meta

Így néz ki egy bejegyzésben …

A belépési üzenet módosított dátuma

Most, amikor frissít egy bejegyzést, a módosított dátum frissül a jelenlegi napra, és frissül a keresési eredmények között. Igen, átléphet MINDEN üzenetben, és tartalmának vadonatújnak tűnhet. De nem bántalmazom, csak akkor próbálok megtenni, ha frissítek egy időérzékeny cikket.

Frissítse a WordPress Bejegyzést

Yoast SEO Meta Box – ez a SEO elemzés a tartalom optimalizálására vonatkozó ajánlásokkal. Biztosan ezt akarja az oldalak, hozzászólások és blogkategóriás oldalak számára, ha ezeket optimalizálja.

Média
Yoast-Media-beállítások

taxonómiák
Yoast-Taxonómiák-beállítások

Melyik tartalmat nem szabad megjeleníteni a keresési eredmények között – a címkéket, portfóliókategóriákat, diavetítéseket, formátumot és egyéb nem hasznos tartalmakat általában nem szabad megjeleníteni a keresési eredmények között. A címkék általában másolatot jelentenek a Siteliner. Ha szép portfóliója van, vagy a blogkategória-oldalai jól meg vannak tervezve, és sok cikk található az adott kategóriában, mindenképpen vegye fel a keresési eredményekbe. De ha nem költene 30 másodpercnél tovább ezen az oldalon, akkor ne indexelje.

Levéltár
Yoast-Archives-beállítások

Zsemlemorzsa
Yoast-morzsa-beállítások

Zsemlemorzsa – a tartalom tetején megjelenő navigációs szöveg:

Zsemlemorzsa

Segít a felhasználóknak és a keresőmotoroknak megismerni az Ön tartalmát és webhelyszerkezetét. Nem használom zsemlemorzsát a rendetlenség megakadályozására, de ajánlom őket, ha nem gondolja az extra szöveget. Nak nek engedélyezze a zsemlemorzsát, adja hozzá ezt a kódot a Szerkesztő → Index.php fájlhoz, beillesztve a get_header () alá;

get_header (); ?>

<?php if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (

„);
} ?>

RSS
Yoast-RSS-beállítások

3. Search Console

A Yoast hitelesítése a Google Search Console segítségével – ez megmutatja feltérképezési hibák (törött oldalak a webhelyén), így átirányíthatja őket a webhely megfelelő oldalára. Lehet, hogy sok ilyen van, ha valaha megváltoztatott állandó linkeket, törölt oldalakat vagy áttelepítette webhelyét. Mielőtt folytatná, ellenőriznie kell a Search Console-ot az „Általános → Webmestereszközök” alatt. Miután ellenőrizte, menjen ide, és kattintson a „Google hitelesítési kód beszerzése” elemre, és a program felszólítja a lépéseket.

yoast-search-console-hitelesítés

Javítsa ki a feltérképezési hibákat az átirányításokkal – a Search Console hitelesítése után adjon rá néhány percet (vagy órát), hogy a Google feltölthesse a feltérképezési hibákat. Végül megjelennek a hibák (oldal nem található, szerverhiba, puha 404-ek …). Mindezeket kijavítania kell, ha beállít 301 átirányítást Yoast SEO Premium, vagy próbálja ki az ingyenes felhasználást Gyors oldal / utáni átirányítás beépülő modul

yoast-search-console-csúszás-hibák

Beállítás átirányítás – A 301-es átirányítás beállításához a Gyors oldal / Újra átirányítás beépülő modul segítségével telepítse a beépülő modult, és lépjen a Gyors átirányítás → Gyors átirányítás menüpontra (a WordPress bal oldali fülje). Írja be a Yoast URL-jét, majd adja meg a helyes URL-t (a legrelevánsabb oldal vagy bejegyzés a webhelyén)…

301 Átirányítási példa

Több Google Search Console optimalizálás – a bejárási hibák kijavítása a WordPress webhelyének a Google Search Console segítségével történő optimalizálásának számos módja. Nagyon ajánlom átnézni az én oldalamat A Google Search Console bemutatója tanulni valamiről gazdag kivonatok, nemzetközi célzással, biztonsági kérdésekkel, keresési elemzéssel és a WordPress SEO egyéb fontos részeivel.

Google Search Console

4. Társadalmi

A Yoast társadalmi beállításainak kitöltése segít a Google-nak megismerni profiljait, de a legfontosabb az, hogy lehetővé tegyék az egyes közösségi hálózatok meta-adatait. Ez lehetővé teszi az egyedi grafikák feltöltését minden oldalra / bejegyzésbe, ami megfelelővé teszi a kép bélyegképének formátumát, amikor az oldalt megosztják a közösségi médiában. Ez az, amit Facebook nyitott grafikonTwitter-kártyák, és Google+ metaadatok csinál.

Fiókok
yoast-társadalmi-beállítások

Facebook
Yoast-Facebook-beállítások

Facebook App ID – ha te létrehozott egy Facebook alkalmazást, találd meg alkalmazás azonosítója és írja ide. Itt található egy bemutató a következőről: hogyan lehet létrehozni egy Facebook alkalmazást, és mit csinál.

Twitter
Yoast-en-beállítások

pinterest
pinterest-beállítások

Ehhez még néhány további lépést meg kell tennie ellenőrizze webhelyét a Pinterest segítségével.

Google+
* Nem biztos benne, miért vannak még opciók valami számára, amelyet a Google megszüntett.

google-tab

A közösségi média optimalizálása – miután engedélyezte a metaadatokat minden szociális hálózaton, feltölthet egyéni közösségi média képeket a Yoast SEO elemzési szakaszába a „megosztás” link használatával (lásd alább). Ez lehetővé teszi a tartalom képminiatűrének megfelelő formátumát, amikor az oldalt megosztják a közösségi médiában. Igen, ez azt jelenti, hogy minden egyes bejegyzéshez 2 különálló grafikát kell létrehoznia.

 • Facebook kép: 1200 x 630 képpont
 • Twitter kép: 1024 x 512 képpont

Töltsön fel egyéni grafikákat a Facebookra / Twitterbe …

yoast-társadalmi-media-optimalizálás

Szépen teszi a tartalom formátumát…

Facebook Megosztás

A Facebook hirdetésszöveg vezérlése a Yoast használatával – ha a hozzászólásokat növeli, a Facebook nem engedi megváltoztatni a hirdetés szövegét. Tehát, mielőtt megosztja a bejegyzést a Facebookon, adja meg a kívánt címet a Yoast „Facebook Title” mezőjével (amely különbözhet a SEO címen + metaleíráson). Ha a Yoast Facebook címe nem működik azonnal, próbálja megtisztítani a webhely gyorsítótárát. Úgy találtam, hogy néha több nap is eltarthat, amíg frissül az új Facebook címmel és képpel.

Yoast Facebook cím

5. Eszközök

Yoast-SEO-Tools

Tömeges szerkesztő – A SEO címeket és a meta leírásokat tömegesen szerkesztheti (anélkül, hogy minden egyes oldalt / bejegyzést át kellene néznie). Ha gondoskodunk arról, hogy ezek jól készüljenek, jelentősen megnőhet átkattintási arányok azáltal, hogy kivonatai vonzóbbá teszik a kattintást. Ne felejtsd el mindkét helyre belefoglalni az üzenet fókuszkulcsát. A SNIPPETEK IRODALMOSAN A SEO ELŐNYEI!

Yoast CBI-szerkesztő

Fájlszerkesztő – a robots.txt és .htaccess fájlok szerkesztése.

Import és exportimportálja az ajánlott Yoast SEO beállításokat vagy exportálhatja saját Yoast-beállításait, hogy más kezelt webhelyeken felhasználhassa azokat. Ha jelenleg egy másik WordPress SEO beépülő modult használ, használja az „Importálás más SEO beépülő modulokból” lapot, hogy a SEO-adatokat Yoastba kösse át..

import-fül

export-tab

yoast-seo-bővítmény-migráció

6. Premium

Yoast SEO Premium 89 dollár / év – komolyan csak azért vásároltam, mert WordPress SEO oktatóanyagokat írok megélhetéshez. Egyébként valószínűleg nem lenne rá… A több fókuszú kulcsszó beállítása nem hasznos, rengeteg ingyenes átirányítási plugin található, és a belső linkre irányuló javaslatok + a tartalmi betekintés valójában egyáltalán nem segítenek. Íme néhány kiemelt szolgáltatás magyarázata …

Yoast-SEO-Premium

Kulcsszóoptimalizálás (több fókuszú kulcsszó) – van egy speciális stratégia a több kulcsszó tartalmának optimalizálására (lásd alább). A másodlagos kulcsszavak gyakran szerepelnek részleges egyezések ami azt jelenti, hogy a SEO elemzési ellenőrzőlista gyakorlatilag haszontalan, mivel a Yoast csak észlel pontos kulcsszóegyezések. Segít nyomon követni a másodlagos kulcsszavakat az irányítópulton, így felhasználhatja ezeket a részleges egyezéseket, de ne számítson sok zöld fényre. A másodlagos kulcsszavak célzása inkább szól egy szép SEO cím + meta leírás készítése az egyes szavak beillesztése mindkét kifejezésből – ahelyett, hogy csupán spam jellegű kulcsszavakat sorolnánk fel.

Yoast Több fókuszú kulcsszavak

Az oldal előnézete – mindaddig, amíg egyéni képeket tölt fel a Yoast „közösségi megosztási opciója” alatt, így a kép megfelelően formázódik a Facebook és a Twitter (4. lépés), akkor nem kell erre. De ha szeretné látni, hogyan néz ki közvetlenül a Yoastban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól néz ki, akkor ez az egész.

yoast-társadalmi-előzetesek

Link javaslatok
Yoast-Belső-összekapcsolása

Tartalmi betekintés
Yoast Content Insights

Átirányítókezelő – ezzel javíthatja a feltérképezési hibákat (törött oldalak) a Yoast Search Console lapon. Ehhez adja hozzá a régi URL-t és az új URL-t, hogy mindegyiket átirányítsa a legmegfelelőbb oldalra. Ha már rendelkezik átirányítással a Átirányítási plugin vagy .htaccess, ezeket importálhatja a Yoastba. Míg egy ingyenes plugin tetszik Gyors oldal / utáni átirányítás pontosan ugyanazt csinálja, a Yoast átirányítási kezelője automatikusan beállítja az átirányítást, ha valaha módosít egy állandó linket …

yoast automatikus átirányítást

Átirányítás beállítása, menj a Yoast Search Console lapra, és keresse meg a feltérképezési hibákat …

Yoast-Search-Console-Crawl-hibák

Most menjen a Yoast átirányítási kezelőjéhez (vagy a „Gyors átirányítás” szakaszhoz, ha a Gyors oldal / Újra átirányítás beépülő modult használja). Illessze be a törött URL-t a „Régi URL” mezőbe. Az új URL-nek NEM kell mindig a kezdőlapjának lennie – a legközelebbi URL-nek kell lennie a törött oldalához.

Yoast-átirányítások

Prémium támogatás – Soha nem használtam a támogatást, de a Yoast Premium szolgáltatással megkapod.

7. AMP

Gyorsított mobil oldalak (AMP) egy olyan Google projekt, amely felgyorsítja a mobil oldalak betöltését, és hozzáad egy „AMP” jelet a mobil részletekhez. Bár ez jól hangzik, általában kerülni kell az AMP-t. Vessen egy pillantást Kinsta tanulmányára, hogyan A mobil konverziók 59% -kal estek vissza az AMP hozzáadása után. A cikk elolvasása után úgy döntöttem, hogy letiltom az AMP-t a saját webhelyemön (és örülök, hogy megtettem). A formatervezés szinte nem olyan szép, és fáj a seggét. Mentsd meg magad a bajt – elkerülném.

amp-pages

AMP utasítások

 • Telepítse a AMP plugin készítette: Automattic
 • Telepítse a Ragasztó a yoo SEO AMP plugin számára ha Yoast használsz
 • Adjon hozzá / erősít / elemet a webhely bármely oldalához, hogy lássa, hogyan néz ki, és ellenőrizze, hogy működik-e
 • Nyissa meg a Yoast Beállítások → AMP menüpontot a terv megváltoztatásához és az egyedi üzenettípusok engedélyezéséhez
 • Várja meg, amíg a Google újra feltérképezi webhelyét, és hozzáadja az AMP bejelentkezést a mobil keresési eredményekhez
 • Meglátogatni a Gyorsított mobil oldalak szakasz a Google Search Console-ban a hibák megtekintéséhez

Gyakori probléma a kiemelt képek, amelyek a bejegyzések tetején jelennek meg, amikor esetleg nem is akarja őket. Ehhez van munka, de ez nem tökéletes. Lehet, hogy nincs kiemelt képe, vagy beállíthat egy alapértelmezett kiemelt képet a Yoast menüben a SEO → AMP → Tervezés → Alapértelmezett kép menüpontban. Ez csak akkor jelenik meg, ha a Kiemelt kép van beállítva, de ha van, akkor ez jelenik meg a bejegyzés tetején. Te tudsz olvasni Yoast AMP útmutatója de alapvetően csak összefoglaltam.

Cloudflare használata esetén engedélyezze gyorsított mobil kapcsolatok és mutasd meg az AMP logót …

Cloudflare gyorsított mobil linkek

8. Importálja a My Yoast beállításokat

A Yoast beállításaim használatához töltse le a ZIP fájlt, és töltse fel a SEO → Eszközök → Importálás és exportálás → Importálás menüpontba. Ez konfigurálja a beállításokat, nem törli a fókusz kulcsszavakat vagy a meta adatokat.

Töltse le az én élesztőbeállításokat (frissítve: 2018.3.9.)

Még teendők:

 • Általános → Webmester eszközök (ellenőrizze webhelyét a Google / Bing / Yandex segítségével)
 • Keresési megjelenés → Általános (ellenőrizze, hogy vannak-e másolatai helynevek úgy, hogy az egérmutatót a kezdőlap böngészőjének fülére húzza, és ha igen, hagyja az Újraírás kényszerítése címeket engedélyezve lehetőséget)
 • Keresési megjelenés → Általános (töltse ki honlapjának SEO címét és metaleírását, és adja meg, hogy Ön személy vagy cég)
 • Kereső megjelenés → Tartalomtípusok (válassza ki, hogy melyik tartalmat szeretné megjeleníteni a keresési eredmények között, és adjon hozzá közzétételi dátumokat az időérzékeny bejegyzések kivonatainak)
 • Keresési megjelenés → Taxonómiák (válassza ki, hogy melyik tartalmat kívánja a keresési eredmények között)
 • Keresési megjelenés → Kenyérdarabon (a webhely nevét adja hozzá a „Honlapszöveg horgonyzásához”, és a zsemlemorzsa hozzáadásához kövesse a Yoast oktatóját)
 • Search Console → Beállítások (hitelesítse a Yoast a Google Search Console segítségével, várjon néhány napot az adatok kitöltéséhez, majd javítsa be a feltérképezési hibákat (látogatási szakasz). Nézd az én A Google Search Console bemutatója még több tipp a webhely optimalizálásához a Search Console segítségével)
 • Közösségi → Adja meg szociális profiljainak URL-jét, töltse fel logóját a Facebook fülre, engedélyezze a Facebook Insights-t és ellenőrizze webhelyét a Pinterest segítségével
 • AMP oldalak hozzáadása (látogatási szakasz)

9. Fókuszkulcs

Ne gondolja, hogy ismeri a kulcsszavakat, és elvégzi a kutatást. A módszerem elég jól működik …

 • Keressen hosszú farok (specifikus) kulcsszavakat a Automatikus kiegészítés + Kulcsszó Explorer
 • Írja le az összes releváns mondatot, hogy legyen egy robusztus kulcsszólista
 • Kerülje el azokat a kulcsszavakat, amelyekben az erős tartalom / webhelyek vannak a legjobb eredmények között
 • Célzott kulcsszavak, ahol a keresési eredmények gyenge / irreleváns tartalmat tartalmaznak
 • A Google minden kulcsszót használ MozBar hogy megtanulják mindegyik becsült versenyt
 • Jelölje be OSE neked DA (tartományi hatóság), majd a MozBar segítségével adja meg a kulcsszóját, és ellenőrizze a legfontosabb eredményeket, hogy mi a DA. Versenyezz a saját DA tartományán belül, és ha alacsony a tiéd, célozzon még konkrétabb, kevésbé versenyképes kulcsszavakat.
 • Magas lehetőségekkel rendelkező kulcsszavakat kell hagynia, ahol megtalálhatja az 1. oldalt

Google automatikus kiegészítés
Menj google.com és kezdje el beírni egy kulcsszót, hogy a Google kitöltse a kifejezést (ne feledje, hogy hosszú farokú kifejezéseket keres, általában három vagy több szót használva mivel ezek sokkal kevésbé versenyképesek). Használhat aláhúzott karaktert is _ a kifejezés bármely pontjában, és a Google kitölti az üreset. A módszer befejezéséhez be kell fejeznie az aláhúzott karaktert.

google-autocomplete-kulcsszavak

Ha még több kulcsszót szeretne látni a legördülő menüben, használjon többes számot vagy más szavak rendezését …

autocomplete-kulcsszavak

Minden szolgáltatást (és helyszínt) meg kell célozni külön oldalak a webhelyén …

több lokalizált-kulcsszavak

Versenyképes blogbejegyzési témákhoz mindig válasszon egy nagyon konkrét (hosszú farok) kulcsszót …

Hosszú farok kulcsszavak

Ugyanezt megteheti a YouTube video kulcsszavakkal is …

youtube-autocomplete-kulcsszavak

Hogyan találtam meg kulcsszómat ehhez az oktatóanyaghoz (amely segített nekem optimalizálni a tartalmamat)…

Yoast-kulcsszó-kutatás

Yoast-kulcsszó

Moz Kulcsszófelfedező (Jobb, mint a Kulcsszótervező)
A következővel biztosíthatja, hogy ne hagyjon ki egyetlen Google Kulcsszót sem: Moz Kulcsszó Intéző ami csak jobb, mint a Google Kulcsszótervező (és ingyenes). Kezdjen egy széles mondattal, futtassa az eszközt, majd a Csoportos kulcsszavak alatt válassza az „igen, alacsony lexikai hasonlóságot” lehetőséget. Ez megakadályozza, hogy újra és újra át kell görgetnie a hasonló kulcsszóváltozatokat.

Moz kulcsszójavaslatok

HubShout WebGrader (Versenytárs kulcsszavak)
A versenytársak webhelyeinek teljes kulcsszólistájának megtekintéséhez futtassa azokat HubShout WebGrader

Saját kulcsszavaim

MozBar (Kulcsszóverseny)
Most már rendelkeznie kell egy robusztus kulcsszólistával. Az utolsó lépés a MozBar Google Chrome kiterjesztés és a Google minden kulcsszót. Minél magasabb a PA (oldalhatóság) és a DA (domain jogosultság), annál versenyképesebb a kulcsszó. Próbálja meg kiválasztani a kulcsszavakat a saját DA / PA tartományában. Ezeket növelheti, ha félelmetes tartalommal hoz létre linkeket. A legjobb kulcsszavak azok, amelyek ha Ön Google, gyenge (vagy irreleváns) tartalom létezik a legjobb eredmények között.

Mozbar Kulcsszóverseny

Kicsit elavult, de itt van egy videó, amelyet a kulcsszavak kiválasztásával készítettem …

10. Tartalom optimalizálása

A tartalom optimalizálásának első lépése a fókusz kulcsszavak kutatása – először végezze el a 9. lépést. Ezután elkezdheti a tartalom létrehozását (vagy a meglévő tartalom optimalizálását) ezeknek a kulcsszavaknak.

Mit kell mondania Yoastnak …

FIGYELMEZTETÉS: ha kulcsszavakat fecskendez be a tartalmakba / kivonataiba, spamnek tűnnek! Gondolt már arra, hogy SEO címet + metaleírást írjon a CTR növelése érdekében? A Google minden eredménye a következő kulcsszót fogja használni – miért szólna valaki az Ön linkjéhez? Igen, a kulcsszót kell használni az oldal címében, a SEO címében és a metaleírásban … de ne írjon be kulcsszavakat csak azért, hogy zöld fényt kapjon Yoastban. Felejtsd el a kulcsszó sűrűségét és az alcímekben szereplő kulcsszavakat … kezdje el a tartalomjegyzék hosszabb hozzászólásokhoz, videókhoz, infografikához, gazdag kivonatokhoz, közösségi megosztott képekhez és meghúzza a vékony tartalmat hogy jobb (részletesebb) legyen, mint másoké.

Az élesztő alapvető szabályai:
A zöld lámpa megszállottsága – ha a fókuszkulcsszavakat másolja / illeszti be a tartalomba, hogy Yoast boldoggá tegye, akkor állítsa le most. Ez az olvasott cikk jól optimalizált (rendkívül hasznos és szervezett), és a golyóim fele piros. Hagyja abba a zöld lámpák megszállását, és kezdje el tartalmainak megszállását. Adjon hozzá egy infographic és videót egy oldalhoz, és nézze meg, mi történik.

Csak 1 fókusz kulcsszót állíthat be – a Yoast prémium legfeljebb 5-et enged, de ha nem sikerül 1 kulcsszóval, akkor ne próbálkozzon a 2-vel. Ez azonban nem olyan nehéz (csak ellenőrizze, hogy a másodlagos kulcsszó nagyon hasonlít-e a elsődleges) és megszórjuk részleges egyezések az egész tartalomban. Általában minden egyes kulcsszónak saját oldallal kell rendelkeznie, amelynek tartalma tükrözi ezt a mondatot. Mindegyik szolgáltatásodnak saját oldala lesz – néha több oldal is. Elkülönítettem a WordPress SEO Services, a WordPress SEO Consulting, a WordPress SEO Audit, stb. Oldalakat.

A Yoast nem mindig érzékeli a kulcsszavakat – néha nem veszi fel a szinonimákat vagy részleges egyetemeket. Ha a fókusz kulcsszóm SEO tanácsadó, és a SEO tanácsadást használom a tartalomban, akkor a Yoast nem számolja ezt a kulcsszót. Feltételezem, hogy a kulcsszó sűrűsége magasabb, mint Yoast mondja.

Keresse meg az egyensúlyt a kulcsszavak között, valamint egy szép oldalcím, SEO cím és metaleírás használatával – finom vonal van egy jó hangú cím felírása és egy olyan címsor között, amely tartalmazza a kulcsszót. Keresse meg a megfelelő egyensúlyt. A tartalom optimalizálásának hatalmas része az, hogy elkészítjük egy olyan címsort, amelyre az emberek ténylegesen kattintanak.

A Yoast csak a fő tartalom törzsében és a keresőmotor-részletben érzékeli a kulcsszavakat – nem az oldalsávokat, nem a láblécet, csak ezt a két területet. Ez azért is jó, mivel a keresőmotorok blokkokban elemezik a tartalmat, és a tartalom törzsének / keresőmotorjának kivonatai a fontos területek.

Fókuszáló kulcsszó a kezdőlaphoz – a kezdőlapjának általában az elsődleges kulcsszóra kell irányulnia. Ha van egy widgetált kezdőlapja, akkor nem lesz a Yoast SEO elemzésének ellenőrző listája (mivel widgeteket használsz). De ez rendben van, csak ugyanazokat az oldalsó SEO stratégiákat használja, mint a többi oldalt.

Te általában csinál meg akarja célozni egy fókusz kulcsszót ezekre az oldalakra …

 • Homepage
 • Termék / szolgáltatás oldalak
 • Helyoldal
 • Blogbejegyzések (nem promóciós kulcsszavak)

Te általában nem meg akarja célozni egy fókusz kulcsszót ezekre az oldalakra …

 • Kapcsolat oldal
 • Csapat oldalak (kivéve, ha a nevüket keresik)
 • Beszámolók
 • Munka / portfolió
 • Fő blogoldal

Most hozzon létre egy oldalt, állítsa be a fókuszkulcsot, írjon be tartalmat, és tekintse meg javaslataimat …

Yoast-SEO-elemzés

Fókusz kulcsszó – a Google Autocomplete használatával keressen hosszú (speciális) mondatokat, majd adja meg a Google kulcsszót és elemezze a keresési eredményeket a MozBar Chrome-bővítménye segítségével. Keresse meg a gyenge tartalommal rendelkező kulcsszavakat a legjobb eredmények között, és kerülje a versenyt a hatóságok webhelyeivel.

Soha ne célozza ugyanazt a kulcsszót a 2 oldalon – ha időt töltene egy ugyanarra a kulcsszóra célzó 2 oldal létrehozására, akkor az is eltöltheti ezt az időt egy oldalon, és fantasztikusvá teheti a tartalmat. Inkább 1 csodálatos tartalom lenne, mint 2 közepes cikk.

Lap cím – írja ide ide kulcsszavát. Ha blogbejegyzésről van szó, feltétlenül írjon egy kick-ass címsort, lehetőleg a fókuszkulcsszóval a cím elején. A hozzászólások általában hosszabb, leíróbb címmel rendelkeznek, az oldalcímek általában rövidebbek, és csak egy terméket / szolgáltatást sorolnak fel.

URL – lerövidítse az URL-eket, hogy ne tartalmazzanak lezáró szavakat (és helyezze a hangsúlyt a fókuszkulcsra), HA NINCS, ez az URL-t viccesvé teszi. Rövidítettem az enyémet a / yoast-wordpress-seo-settings /

SEO cím – ezek a kék linkek a keresési eredményekben, és az ELSŐ, amit az emberek látnak. 50-60 karakter hosszúnak kell lenniük (a Yoast hosszú sávjának zöldnek kell lennie). Ha ez egy oldal, akkor ne csak használja a “Chicago esküvői fotós – Tom Dupuis” kifejezést. Használjon módosítót a fejléc fűszerkészítéséhez, hogy minél többen kattintson rá… “Díjnyertes Chicago esküvői fotós – Tom Dupuis.” A hozzászólások SEO-címei hasonlóak lehetnek a címhez, de igazítsák úgy, hogy szépen olvassák azokat az 50–60 karaktert.

Metaleírás – Tartalmának 150-160 karakteres leírás, amelyet elsősorban a CTR növelésére és az emberek linkre kattintására késztenek, de a fókuszkulcsot is tartalmaznia kell.

Kép Alt szöveg – Ne töltsön ide kulcsszavakat, csak írja le a képet! Mindaddig, amíg feltöltő fájlként leíró fájlneveket ír, használhatja a Automatikus Image Alt Attribútumok plugin hogy a fájlnevet automatikusan az alt szövegként használja, így ezt nem kell manuálisan megtennie.

Kulcsszó Sűrűség – A Yoast eltúlozza a kulcsszó sűrűségének fontosságát, amikor ez valójában nem túl fontos. Használja egyszer az első pár mondatban, majd felejtsd el.

Kulcsszó a (H2) alszám alatt – itt nem kell a kulcsszót használni – spamnek tűnik.

Belső / külső linkek – használjon néhány linket az oldalán. A Google-nak ez tetszik, és mindaddig, amíg valóban kapcsolódik hasznos forrásokhoz (nem a Wikipediaról beszélek), akkor a látogatók ezt is hasznosnak találják. A belső linkek jók, mert az embereket tartják az Ön webhelyén, és a linkek létrehozásának természetes módja, de ehhez jó mennyiségű tartalomra lesz szükség. A külső linkek jók, mert hasonlítanak a cikk forrásaira, amelyekre a Google tetszik. Mindkettő jó.

Hosszú tartalom feladása – a rövid, szokatlan tartalom nem rangsorolható. Hosszú tartalom, amely széles körben lefedi a témát (különösen olyan videó, vagy infographic tartalom). A Google méri az „átlagos időt az oldalon”, tehát elsődleges célja az, hogy növelje a látogató „tartózkodási idejét”. Yoast legalább 300 szót javasol, de próbáljon meg 3000 (vagy annál több) szót, így jobb eredményeket fog elérni.

WordPress Word Count

A közösségi média optimalizálása – feltételezve, hogy konfigurálta a közösségi lapon a Yoast SEO beállításaiban a „megosztás” hivatkozással feltöltheti az egyedi grafikákat, így a feladott kép formátumai megfelelőek a Facebookon és a Twitterön. Ez egy kis rangsorolási tényező, de növeli a társadalmi megosztását is, amely kiválóan alkalmas SEO-ra. És igen, ez azt jelenti, hogy el kell készítenie 2 grafikát …

 • Facebook kép: 1200 x 630 képpont
 • Twitter kép: 1024 x 512 képpont

Rich Snippets – ezek javítják a kivonataidat csillagokkal, videókkal és termékekkel, eseményekkel, receptekkel és egyéb információkkal típusú adatok. Ez nem része a Yoastnak, de nyilvánvalóan segíti a SEO-t és az átkattintási arányt. Én használom a prémiumot WP Rich Snippets plugin (itt van az én felülvizsgálat ), amelynek több lehetősége van, és jobban néz ki, mint az ingyenes pluginok, mint például az All In One Schema.org. Ha szeretné adjon hozzá gazdag kivonatokat a WordPress-webhelyhez, kövesse az oktatóprogramot.

gazdag kivonatok

Képsebesség-optimalizálás – Teljes bemutatóm van a kép optimalizálásához. Futtasson egy oldalt GTmetrix az oldalon minden nem optimalizált kép megjelenítéséhez. A nagy képek méretét át kell méretezni a megfelelő méretekhez. Ha a tartalom törzse 680 (w), akkor olyan képeket kell használnia, amelyek mérete 680 (w). Használjon olyan plugint, mint a Imagify veszteségmentes tömörítéshez. A „képméretek megadása” hibával rendelkező képek azt mutatják, hogy szélességet + magasságot kell megadnia a kép HTML- vagy CSS-fájljában:

”Why680 ”magasság =” 380 ”/>

Képoptimalizálás a GTmetrix-ben

Több kulcsszó célzása – Ezt megérintettem a Yoast SEO Premium szakasz, de itt van egy példa. A SEO címet / metaleírást elkészítenie kell, hogy tartalmazzon mindkettő elemeit …

Elsődleges kulcsszó: SEO-barát WordPress témák
Másodlagos kulcsszó: SEO-optimalizált WordPress témák

Oldalcím / SEO cím: 25+ SEO-barát WordPress témák mindenki számára
Metaleírás: Böngésszen több mint 25+ SEO-barát WordPress témában, amelyek mobilra reagáló és HTML5 kialakításúak, és amelyek mindegyikét a Genesis keretrendszere optimalizálja..

Most megszórja a másodlagos kulcsszót (vagy annak egy részét) a tartalmába. Permalink-je általában csak az elsődleges kulcsszót tartalmazza: / seo-friendly-wordpress-themes /. A másodlagos kulcsszavak célzásához nem kell megvásárolnia a Yoast SEO Premium szoftvert – csak használjon olyan eszközöket, mint a Google Autocomplete, hogy megtaláljon egy másodlagos kulcsszót, majd szórja meg.

11. Egy tökéletesen optimalizált oldal anatómiája

Ezt kölcsönvettem Backlinko amely hangsúlyozza, hogy a tartalom optimalizálása miért nem pusztán a „zöld fény”. Arról szól, hogy átkozottul jó tartalmat hozzon létre infografikák, videók segítségével, és létrehozza a „végső útmutatót” tartalomjegyzékkel (mint ez a bejegyzés). Ne aggódjon a zöld fények miatt, szálljon le a „szöveg és képek” útvonalon, és kezdj valami mást csinálni.

on-page-seo

Készítettem egy verziót a WordPress-hez (egy kicsit elavult, de még mindig jó)…

WordPress-Content-optimalizálás

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f6a6; Milyen a Yoast felé vezető három fő lépés??

A beállítások konfigurálása, a fókuszkulcsszavak kutatása és a tartalom optimalizálása a Yoast SEO pluginjának használatának három fő lépése. A Google Search Console beállítása is fontos.

&# X1f6a6; Hogyan választhatom a fókusz kulcsszavakat?

A Google Autocomplete kiváló eszköz a kulcsszavak keresésére, különösen, ha ezen útmutatóból kitölti az üres kitöltési módszert. A MozBar és a kulcsszavak mindenütt A Chrome kiterjesztése segít megtanulni az egyes kulcsszavak versenyét – ami a kulcsszó-kutatás kritikus része..

&# X1f6a6; Mennyire fontosak a zöld fények?

Ők nem. A kulcsszó felhasználásának 5 legfontosabb helye az oldal címe, állandó link, SEO cím, metaleírás és néhányszor a tartalom törzsében található. Szinte az összes többi rangsorolási tényezőnek semmi köze nincs Yoasthoz, függetlenül attól, amit mások mondanak.

&# X1f6a6; Milyen más weboldalon elérhető SEO tényezők vannak a zöld fények mellett?

Gyakran feltett kérdésekre vonatkozó gazdag kódrészletek (mint például a most olvasott), a HTML tartalomjegyzék hozzáadása a hosszú hozzászólásokhoz, a webhely sebességének optimalizálása, a SEO címek és a meta leírások alapos kidolgozása és a mély tartalom – mind fontos tényezők, amelyek javíthatják mindkét rangsorolást + átkattintási arány.

&# X1f6a6; Hogyan szereztem be ezeket a hangulatjeleket a keresési eredmények között?

Gyakran ismételt kérdésekben gazdag kódrészleteknek hívják őket, és ehhez van egy bemutatóom. Egyszerűen telepíti a Strukturált tartalom beépülő modult, és hozzáadja a GYIK-t (a választott hangulatjelekkel) az oldalakhoz / hozzászólásokhoz.

Whaddaya Gondolj?

Ha kérdése van, lőj fel a megjegyzésekbe :)

Lásd még:
Hogyan kaptam 100% -os pontszámot a GTmetrix-ben

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map