Com triar les paraules clau del focus de Yoast: una guia per a la investigació de paraules clau i l’aprenentatge de la competència als resultats de la cerca de Google

Si utilitzeu Yoast, probablement coneixeu els paràmetres paraula clau d’enfocament de manera que podeu optimitzar el contingut per a llums verdes.


Això no s’ha d’endevinar. No voleu crear contingut per a una paraula clau en la qual no us classificaràs mai ni haureu de tornar enrere ni canviar-ne el contingut. Hem de saber QUÈ persones busquen (recerca de paraules clau) i si el vostre lloc és capaç de classificar-lo (competència de paraules clau). Una mica d’investigació pot obtenir-lo fàcilment a la pàgina 1 i s’hauria de fer abans d’escriure contingut … escriure sobre “com sortir del deute” enfront de “com sortir del deute amb un ingrés” és diferent.

Vaig escriure un Tutorial definitiu de Yoast que us mostra com configurar la configuració ideal, verificar Google Search Console i corregir els errors de rastreig, optimitzar el contingut (no hi ha més que llums verdes) i afegir pàgines mòbils accelerades (AMP). Assegureu-vos de comprovar-ho quan hagueu acabat.

Al final del dia, les paraules clau són només temes. Si el tema s’està buscant molt i ja té contingut fort en els resultats de la cerca, és probable que sigui competitiu (sobretot si el vostre lloc té poca autoritat sense molts enllaços enrere). Si dos temes són prou diferents, creeu una pàgina per a cada un.

1. Eines de recerca de paraules clau

 • Respon al públic – mapa visual de paraules clau desglossat en preguntes, preposicions i comparacions. Les paraules clau s’extreuen de Google Completar automàticament. Com més verd sigui el cercle, més cerques té la paraula clau.
 • Paraules clau a tot arreu – Chrome Extension que us mostra el volum mensual, el CPC i la competència orgànica quan cerqueu paraules clau a Google, Completar automàticament Google, YouTube, Amazon, Moz i altres llocs web populars..
 • MozBar – Google qualsevol paraula clau i vegeu la DA (cada autoritat del domini) i la PA (autoritat de la pàgina) de cada resultat que són indicadors bàsics de la competència d’una paraula clau. Proveu a competir amb llocs web que tinguin una autoritat de domini similar.
 • Completar automàticament Google – trucs fantàstics, com utilitzar el caràcter subratllat _ per tenir Google completat en blanc. Si cerqueu Chicago _ Photographer, podreu veure serveis de noces, nadons, fotografia i altres tipus de serveis.
 • Explorador de paraules clau de Moz – semblant al Google Keyword Planner (només millor) ja que està dissenyat específicament per a SEO mentre que Keyword Planner està dissenyat per a AdWords. Moz Keyword Planner us mostra la competència per obtenir resultats orgànics basats en enllaços de cada resultat, autoritat de domini, etc. Mentre que Keyword Planner utilitza principalment CPC (cost per clic) en funció de les seves dades publicitàries..
 • HubShout WebGrader – vegeu totes les paraules clau que feu servir la vostra classificació i els vostres competidors. Inclou altres mètriques com l’autoritat de domini de cada lloc web i el número de enllaços enrere.
 • Tendències de Google – mostra l’historial del volum de paraules clau per a Google, YouTube, altres suports. Consulteu les tendències de geografies específiques i feu les preguntes que es fa a la gent.

1.1. Respon al públic

L’eina de recerca de paraules clau més cool és definitivament Respon al públic. Cerca una paraula clau i genera un mapa de paraules clau que s’estan cercant a Google Completar automàticament. Com més verd sigui el cercle, més cerques té la paraula clau. També desglossa les paraules clau en categories específiques (preguntes, preposicions, comparacions). A continuació, es descompon encara més (a continuació es mostra un exemple de “paraules clau de preguntes” sobre “Yoast” i puc veure tot el que hi ha, hows, Wheres, etc.).

Paraules clau de preguntes (una manera excel·lent d’assegurar-vos que el vostre contingut respon a les preguntes de la gent) …

Paraules clau de Yoast - RespostaPública

Paraules clau de preposició …

Paraules clau de preposició: respon al públic

Paraules clau de comparació …

Paraules clau de comparació: respon al públic

1.2. Paraules clau a tot arreu

Paraules clau a tot arreu us permet Google qualsevol paraula clau (a Google, YouTube, Amazon, Etsy i altres motors de cerca), alhora que mostra les cerques mensuals, el cost per clic (CPC) i la competència de cada paraula clau. Combina això amb MozBar (la següent eina que cobreixo) i és una combinació d’assassins.

Paraules clau a tot arreu Completar automàticament

Concurs de paraules clau de YouTube

Paraules clau d'Amazon

Paraules clau etsy

1.3. MozBar

Extensió de Chrome de MozBar us permet Google de qualsevol paraula clau i veure el DA de cada resultat (autoritat del domini) i PA (autoritat de pàgina). Nombres més alts = major competència i voleu intentar competir amb llocs web que tinguin una autoritat de domini similar: comproveu la vostra aquí. Podeu augmentar l’autoritat del domini obtenint enllaços de més qualitat (per exemple, creant contingut impressionant).

Concurs de paraules clau de Mozbar

Consells de MozBar

 • Apreneu la vostra DA utilitzant Explorador d’enllaços i competiu per les paraules clau del vostre interval
 • Les frases àmplies solen tenir un DA + PA elevat, les frases de cua llarga tenen un DA + PA baix
 • Creeu el vostre DA obtenint més enllaços al vostre lloc (mitjançant contingut impressionant)
 • Els llocs web (especialment els nous) tindran un DA baix, de manera que s’orienten frases molt específiques
 • Podeu crear PA millorant el contingut i assenyalant enllaços interns a la pàgina

Combina les paraules clau a tot arreu amb MozBar per veure una bona visió de la teva competència …

Competència de paraules clau

Eviteu les paraules clau que mostrin contingut contundent
Les millors oportunitats són quan apareix a Google una paraula clau, contingut dèbil o irrellevant als primers resultats. N’hi ha prou amb Google la paraula clau i busca els resultats principals per veure si la gent cobreix el tema de manera àmplia. Si no és així, això vol dir que és l’oportunitat perfecta perquè pugueu assolir la vostra posició alta.

Resultats de cerca febles

Eviteu competir amb els llocs web d’autoritat

 • amazon.com
 • wikipedia.com
 • yelp.com
 • credit.com
 • i així successivament…

1.4. Completar automàticament Google

Anar a google.com i comenceu a escriure una paraula clau perquè Google completi la frase (recorda, estàs buscant frases de cua llarga, normalment amb tres o més paraules ja que són molt menys competitius). També podeu utilitzar un caràcter de guió _ en qualsevol lloc de la frase i Google omplirà el blanc. Haureu de finalitzar el caràcter de guió baix d’aquest mètode. Si no veieu el menú desplegable complet amb totes les paraules clau, proveu d’utilitzar una pestanya Incògnit.

Google-Autocomplete-Completa-en-blanc-1

Proveu d’utilitzar diferents variacions, com ara plurals

Google-Autocomplete-Plural-Keywords-Keywords

O ordenació de paraules diferents

Comanda de paraules clau automàtica completa de Google

La compleció automàtica funciona amb la majoria de motors de cerca, inclòs YouTube vídeo SEO

Paraules clau de vídeo

Consells per completar automàticament

 • Trieu frases específiques (de cua llarga) que siguin menys competitives
 • No és necessari que incloguin “millors” i altres adjectius no descriptius
 • Els sinònims es poden orientar a la mateixa pàgina (com a paraules clau secundàries)
 • La majoria de les empreses tenen múltiples paraules clau per servei (tinc WordPress SEO Services, WordPress SEO Consulting, WordPress SEO Audit … que són prou diferents que tinc una pàgina per separat per a cada una i estic classificat entre els 3 primers per a tots ells … funciona)
 • Ser més específic pot suposar triar Chicago WordPress Dissenyador (en lloc de Chicago Web Dissenyador) o WordPress SEO Consultant (en lloc de SEO Consultant) … orientar-se a una geografia o a un tipus específic de “disseny web” és una manera d’obtenir més informació

1.5. Explorador de paraules clau de Moz

Per assegurar-vos que no us perdeu les paraules clau, utilitzeu-lo Explorador de paraules clau de Moz. Això és similar a Planificador de paraules clau només és completament gratuït (no cal que us registreu a AdWords) i podeu agrupar paraules clau relacionades per no navegar per les mateixes. Comenceu amb una paraula clau ampla.

Explorador de paraules clau de Moz

Fer clic a suggeriments de paraules clau -> veure tots els suggeriments.

Suggeriments de paraules clau de Moz

Consells sobre l’explorador de paraules clau de Moz

 • Paraules clau relacionades amb el grup amb poca similitud lèxica (filtre d’ús)
 • Comenceu amb una frase àmplia i, a continuació, busqueu frases específiques de cua llarga

Quantes cerques haurien de tenir les meves paraules clau?

Pas 1: Comproveu l’autoritat del vostre domini a Explorador d’enllaços de Moz.
Autoritat de domini

Pas 2: Utilitzeu aquest manual gràfic per Orbit Media.
Drecera de recerca de paraules clau

Però puc orientar-me més?
Si teniu previst crear contingut fort (idealment amb més de 3.000 paraules i molts gràfics / vídeos), podeu orientar paraules clau amb cerques més mensuals (el meu tutorial de WordPress us ajudarà ja que té més de 100 consells, inclosos 20 sobre optimització de contingut). Utilitzeu el gràfic com a pauta general.

1.6. HubShout WebGrader (Paraules clau del competidor)

HubShout WebGrader et mostra:

 • Totes les paraules clau que (i els seus competidors) us classifiquen
 • El valor estimat de trànsit de cada lloc web es basa en el CPC
 • El contingut més destacat, l’autoritat del domini, els enllaços enllaços i els dominis de referència

Informe HubShout WebGrader

Vegeu una llista completa de les paraules clau que utilitzeu (i els vostres competidors) …

Les meves paraules clau

1.7. Tendències de Google

Tendències de Google us indica si una paraula clau està en augment o en declivi. També filtra per trobar paraules clau locals i paraules clau de YouTube. Això és especialment útil per trobar-lo quines estacions són més ocupades, tant si el vostre mercat està en declivi, com si la gent cerca aquestes paraules clau.

Ramen està en augment!

Paraules clau de Google Tendències

Millor publicar aquest tutorial de YouTube sobre l’embolcall de regals abans de desembre :)

Paraules clau de YouTube: tendències de Google

1.8. Cerca Analytics

El Cerca Analytics funció a Google Search Console (que podeu verificar amb Yoast) us indica les vostres paraules clau, posició de classificació, CTR (percentatge de clics), les pàgines més ben classificades i els països + dispositius de visitants. Difícilment faig servir Google Analytics per a SEO: faig servir Analytics.

Truc fresc: cerqueu consultes (paraules clau) en què ja us poseu als primers 5 punts de Google i, a continuació, milloreu les pàgines perquè pugueu situar-vos a la part superior del lloc on es troba tot el trànsit.

Consultes de la Consola de Cerca de Google

1.9. Eviteu el Google Planner Keyword

Planificador de paraules clau de Google està dissenyat específicament per a AdWords. No ho utilitzeu per a SEO. La competició no és per a resultats orgànics. Completar automàticament Google, o les eines de paraules clau que treuen paraules clau des de Completar automàticament (com Resposta pública), són millors per classificar les paraules clau i mostrar-vos la competència orgànica. I, pel registre, cap eina de paraules clau és millor per estimar la competència d’una paraula clau que per fer la cerca de la paraula clau tu mateix i per analitzar els resultats principals per veure quin contingut ja hi ha, de manera que saps quins / amb qui estàs en contra..

Planificador de paraules clau de Google

2. Tipus de paraules clau

Les seccions següents desglossen les paraules clau en tipus específics.

2.1. Paraules clau de cua llarga

Les paraules clau de cua llarga són més fàcils d’ordenar i solen tenir entre 3-7 + paraules a la frase. També atrauen un visitant més objectiu. Fins i tot podeu orientar-vos a Chicago WordPress Design en lloc de Chicago Web Design ja que és un tipus més específic de disseny web. Com heu vist al gràfic de l’Orbita Mitjana a secció 1.5, els llocs web amb baixa autoritat de domini (DA) gairebé sempre haurien d’orientar paraules clau de cua més llarga. A mesura que creeu el vostre DA, podeu començar a orientar-vos a paraules clau més àmplies.

Paraules clau de cua llarga

Exemples de quan cal concretar-se

 • Chicago Painter és competitiu, Chicago Interior Painter és millor
 • Chicago Real Estate és competitiu, Chicago Real Estate Estate és millor
 • Chicago Computer Repair és competitiu, Chicago Macbook Pro Repair és millor
 • El complement SEO de Yoast és competitiu, la configuració del complement de SEO Yoast és millor
 • SEO Consultant és competitiu, WordPress SEO Consultor és millor
 • La revisió de SiteGround és competitiva, la revisió de hosting de WordPress de SiteGround és millor

2.2. Paraules clau de data

Conduïu encara més trànsit orientant les paraules clau de data (principalment per a contingut sensible al temps) …

Paraules clau sensibles al temps

Quan optimitzeu contingut, haureu d’incloure la data (any) al títol de la vostra pàgina, el títol de SEO i la meta descripció. Per descomptat, això requereix que mantingui el tutorial actualitzat, però això ja ha provocat una gran quantitat de trànsit addicional durant el 2017, ja que estic inclòs com a fragment de presentació.

Dates en títols SEO

2.3. Paraules clau locals (Ciutat petita i ciutat gran vs. nacional)

Com més gran sigui l’àrea, més específiques seran les vostres paraules clau i més tindreu. Les ciutats més petites tindran paraules clau àmplies mentre que les ciutats més grans tindran frases més específiques …

Paraules clau locals

A menys que hàgiu orientat una ciutat petita i tingueu una paraula clau principal com “Advocat de divorcis del bosc de la llac”, probablement tingueu altres paraules clau a les quals podeu orientar-les (trobeu-les amb eines de paraules clau).

Les ciutats petites tenen un nombre reduït de paraules clau àmplies …

Paraules clau de la ciutat petita

Les grans ciutats solen tenir diverses paraules clau específiques …

Paraules clau de gran ciutat

Les paraules clau nacionals són encara més específiques, i n’hi ha més …

Paraules clau nacionals

No oblideu fer servir Google Tendències per veure les paraules clau locals i la seva popularitat …

Paraules clau locals - Tendències de Google

Múltiples ubicacions – cada ubicació hauria de tenir la seva pròpia pàgina (de vegades diverses pàgines) segons si s’estan cercant diverses paraules clau a cada àrea. Cada ubicació hauria de tenir citacions pròpies (directoris en línia com Google My Business, Pàgina de Facebook, Yelp, Bing Places …), exactament el que és el meu Guia SEO local de WordPress us passeja.

3.4. Paraules clau de publicació de bloc

Paraules clau després del focus

Obtenir trànsit al vostre bloc és bo i difícil, però com us permet això clients?

Aquí és el que vaig fer …

ofereixo Optimització de velocitat de WordPress com a part de la meva Serveis de SEO. Volia més d’aquests projectes i vaig saber què frases de gent a Google quan tenen un lloc lent de WordPress. Vaig mirar Google Autocomplete per “WordPress lent …” i vaig veure alguns resultats. Aleshores em vaig posar a la posició del meu cercador quan vaig fer googled “per què és wordpress” i vaig veure que va completar la frase amb “per què és tan lent el text” amb aquesta paraula clau a la part superior. Hi ha moltes variacions per sota d’ella en el Completar automàticament, cosa que indica que la paraula clau té una bona quantitat de cerques. També és dins de la meva competència si feu servir la paraula clau de Google mitjançant MozBar. Tenim un guanyador!

I així va néixer la meva publicació al bloc: Per què WordPress és lent (i 7 maneres de solucionar-ho)

La gent llegeix la meva guia, s’adona que no té l’habilitat tècnica de fer-ho tot, i alguns ho pregunten. Completament coincident que això passés mentre escrivia aquesta publicació (de debò, fa setmanes que no n’he obtingut una), però només fa tres hores que en faig aquest comentari:

Investigació

Actualització (2018): Aquesta guia és ara un dels tutorials més populars del meu lloc web!

2.5. Paraules clau diverses (Sinònims)

Tot el que heu de fer és investigar un sinònim de la vostra paraula clau principal i incorporar tots dos al títol de la pàgina, al títol SEO i a la meta descripció. Aquesta és la part més important de FAR, però també podeu espolsejar la vostra paraula clau secundària 1-2 vegades al contingut. NO heu d’incorporar tant les paraules clau com a paraules clau completes (coincidències exactes), en cas contrari, el vostre títol tindrà un aspecte brossa. Crear un títol que sona molt bé i inclouen partits parcials és el camí a seguir.

Aquí teniu un exemple:

Pas 1: Busqueu la vostra paraula clau principal …

Paraules clau secundàries

Pas 2: Busqueu la vostra paraula clau secundària …

Paraula clau d'enfocament secundari
Pas 3: Escriviu un títol que incorpori tots dos i encara soni bé …

Titular

Pas 4: Classificació per ambdues paraules clau …

focus-paraula clau-1

focus-paraula clau-2

Podeu utilitzar la mateixa estratègia a la vostra meta descripció i (poc) en el cos de contingut.

3. Optimització de contingut

Ara que teniu les paraules clau de focus de Yoast, ja podeu començar a optimitzar el contingut. Incloure la vostra paraula clau a “tots els llocs adequats” és només una petita part, hauríeu de llegir realment la secció d’optimització de contingut de la meva guia SEO de WordPress. Us prometo que aprendreu molt.

Recordeu-ho: només la paraula clau d’orientació 1 per pàgina (tret de sinònims)

Només es poden orientar els sinònims a la mateixa pàgina. Això es deu al fet que Google vol mostrar els resultats més rellevants, de manera que les paraules clau que signifiquen 2 coses diferents haurien de tenir la seva pròpia pàgina.

Paraules clau úniques

Preguntes freqüents

&# x1f6a6; Com es troben les paraules clau d’enfocament bones?

Les millors paraules clau tenen un equilibri entre cerques mensuals, baixa competència i alta rendibilitat. Normalment només en podeu escollir dos. Per exemple, si una paraula clau altament rendible no té moltes cerques, però té una competència baixa, aneu-hi.

&# x1f6a6; Com puc aprendre com és de competitiva una paraula clau?

Google la paraula clau i mira els primers resultats. Exerceixen un bon treball a l’hora de tractar el tema? És d’un lloc web d’autoritat? Tenen autoritat d’alta pàgina + de domini (podeu comprovar-ho a l’extensió de Chrome de MozBar)? En cas afirmatiu, aquesta paraula clau pot ser massa competitiva.

&# x1f6a6; Quines són les millors eines de recerca de paraules clau?

Les meves principals eines de recerca de paraules clau són Google Autocomplete, extensió MozBar Chrome (per comprovar la competència mitjançant el domini i l’autoritat de pàgina de cada resultat), HubShout WebGrader (per cercar paraules clau de competidors) i Paraules clau arreu per aprendre les cerques mensuals d’una paraula clau i la competència estimada.

&# x1f6a6; Com puc aprendre quantes cerques té una paraula clau?

Paraules clau a tot arreu i Ahrefs us expliquen quantes cerques mensuals té una paraula clau.

&# x1f6a6; Haig d’orientar paraules clau amples o específiques (cua llarga)?

Vaig recomanar orientar-vos a paraules clau de cua llarga específica, el 95% del temps. Són molt menys competitius i porten un visitant més dirigit al vostre lloc. Els llocs web nous o aquells que tingueu problemes amb el SEO, sempre haurien de començar per orientar-vos a paraules clau de cua llarga específica.

&# x1f6a6; Com puc orientar diverses paraules clau (sinònims)?

Trobeu dues paraules clau que siguin molt similars. Poden ser sinònims o fins i tot paraules clau de data que inclouen l’any en curs si es tracta d’un tema sensible al temps. Utilitzeu la paraula clau principal al títol de la pàgina, l’URL, el títol de SEO, la meta descripció i un parell de vegades al contingut. La paraula clau secundària hauria de ser ruixada en aquestes àrees com a coincidència parcial, no ha de ser una concordança exacta!

&# x1f6a6; Què passa amb el Planificador de paraules clau de Google?

No utilitzeu Google Keyword Planner per investigar paraules clau de SEO. Està dissenyat específicament per a AdWords i la competència també es reflecteix en AdWords, no en resultats de cerca orgànica.

Si trobeu útil aquesta publicació, compartiu-la – us agrairé I si teniu dubtes sobre les paraules clau de Yoast focus o Yoast en general, envieu-me una línia als comentaris.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map