Cum să alegi Cuvinte cheie focus Yoast: Un ghid pentru cercetarea cuvintelor cheie și învățarea competiției în rezultatele căutării Google

Dacă utilizați Yoast, probabil că sunteți familiarizați cu setarea unei cuvânt cheie focus astfel încât să puteți optimiza conținutul pentru luminile verzi.


Acestea nu trebuie ghicite. Nu doriți să creați conținut pentru un cuvânt cheie la care nu veți clasifica niciodată sau nu trebuie să vă întoarceți și să schimbați conținutul. Trebuie să știm CE Caută oamenii (cercetare cu cuvinte cheie) și dacă site-ul dvs. este capabil să se clasifice pentru acesta (concurență de cuvinte cheie). Puțină cercetare vă poate obține cu ușurință la pagina 1 și ar trebui făcută înainte de a scrie conținut … scrierea despre „cum să ieșiți din datorii” și „cum să ieșiți din datorii pe un singur venit” este diferită.

Am scris a Tutorial definitiv Yoast care vă arată cum să configurați setările ideale, să verificați Google Search Console și să remediați erorile de crawl, să optimizați conținutul (nu există mai mult decât luminile verzi) și să adăugați pagini mobile accelerate (AMP). Asigurați-vă că îl verificați când ați terminat.

La sfârșitul zilei, cuvintele cheie sunt doar subiecte. Dacă subiectul este căutat foarte mult și are deja conținut puternic în rezultatele căutării, este probabil competitiv (mai ales dacă site-ul dvs. are autoritate scăzută fără multe backlinkuri). Dacă două subiecte sunt suficient de diferite, creați o pagină pentru fiecare.

1. Instrumente de cercetare a cuvintelor cheie

 • Raspunde publicului – harta vizuală a cuvintelor cheie defalcată în întrebări, prepoziții și comparații. Cuvintele cheie sunt trase din Completarea automată Google. Cu cât cercul este mai verde, cu atât mai multe căutări au cuvântul cheie.
 • Cuvinte cheie de pretutindeni – Extensia Chrome care vă arată volumul lunar, CPC și concurența organică atunci când căutați cuvinte cheie în Google, completarea automată Google, YouTube, Amazon, Moz și alte site-uri web populare.
 • MozBar – Google orice cuvânt cheie și vedeți DA-ul fiecărui rezultat (autoritatea domeniului) și PA (autoritatea paginii) care sunt indicatori fundamentali ai competitivității unui cuvânt cheie. Încercați să concurați cu site-urile web care au autoritate de domeniu similară.
 • Complet automat Google – trucuri interesante, cum ar fi folosirea caracterului subliniat _ pentru a avea Google completare-în-blank. Dacă căutați în Chicago _ Fotograf, veți vedea servicii de nuntă, nou-născut, fotografie și alte tipuri de servicii de fotografie.
 • Exploratorul de cuvinte cheie Moz – similar cu Planificatorul de cuvinte cheie Google (doar mai bine), deoarece este conceput special pentru SEO, în timp ce Planificatorul de cuvinte cheie este proiectat pentru AdWords. Planificatorul de cuvinte cheie Moz vă arată concurența pentru rezultate organice bazate pe legăturile fiecărui rezultat, autoritatea domeniului, etc. În timp ce Keyword Planner utilizează în principal CPC (cost pe clic) pe baza datelor lor de publicitate..
 • HubShout WebGrader – vezi toate cuvintele cheie la care (și concurenții) te clasează. Include alte valori precum autoritatea de domeniu a fiecărui site web și numărul de backlink-uri.
 • trenduri Google – prezintă istoricul volumului de cuvinte cheie pentru Google, YouTube, alte suporturi. Vedeți tendințele pentru geografii specifice și puneți întrebări pe care oamenii le pun.

1.1. Raspunde publicului

Cel mai tare instrument de cercetare a cuvintelor cheie este cu siguranță Raspunde publicului. Căutați un cuvânt cheie și generează o hartă a cuvintelor cheie care sunt căutate în Google Complet automat. Cu cât cercul este mai verde, cu atât mai multe căutări au acest cuvânt cheie. De asemenea, se descompun cuvintele cheie în categorii specifice (întrebări, prepoziții, comparații). Apoi, le descompun și mai departe (mai jos este un exemplu de „cuvinte cheie de întrebare” despre „Yoast” și pot vedea toate cele, hows, whres etc.).

Cuvinte cheie de întrebare (o modalitate excelentă de a vă asigura că conținutul dvs. răspunde la întrebările oamenilor) …

Cuvinte cheie Yoast - RăspunsPublic

Cuvinte cheie de prepoziție …

Cuvinte cheie prepoziție - Răspuns public

Cuvinte cheie de comparație …

Cuvinte cheie de comparație - Răspuns public

1.2. Cuvinte cheie de pretutindeni

Cuvinte cheie de pretutindeni vă permite Google orice cuvânt cheie (în Google, YouTube, Amazon, Etsy și alte motoare de căutare), în timp ce afișați căutările lunare ale fiecărui cuvânt cheie, costul pe clic (CPC) și concurența. Combinați acest lucru cu MozBar (următorul instrument pe care îl acopăr) și este o combinație ucigașă.

Cuvinte cheie pretutindeni completate

Concurența de cuvinte cheie YouTube

Cuvinte cheie Amazon

Cuvinte cheie Etsy

1.3. MozBar

Extensia Chrome MozBar vă permite Google orice cuvânt cheie și vedeți DA-ul fiecărui rezultat (autoritatea domeniului) și PA (autoritatea paginii). Numere mai mari = concurență mai mare și doriți să încercați să concurați cu site-urile web care au o autoritate de domeniu similară – verificați-vă aici. Puteți crește autoritatea domeniului obținând mai multe link-uri de calitate (de exemplu, prin crearea de conținut minunat).

Concurența de cuvinte cheie Mozbar

Sfaturi MozBar

 • Aflați DA folosind Explorer de legături și concurați pentru cuvinte cheie din gama dvs.
 • Expresiile largi au de obicei DA + PA ridicate, frazele cu coada lungă au DA + PA scăzute
 • Construiți-vă DA-ul obținând mai multe link-uri către site-ul dvs. (prin conținut minunat)
 • Site-urile (în special cele noi) vor avea un DA scăzut, deci vizează expresii foarte specifice
 • Puteți construi PA îmbunătățind conținutul și indicând link-uri interne către pagină

Combinați cuvinte cheie de pretutindeni cu MozBar pentru a vedea o imagine frumoasă a competiției dvs. …

Concurența de cuvinte cheie

Evitați cuvintele cheie care arată conținut puternic
Cele mai bune oportunități sunt atunci când apare pe Google un cuvânt cheie, conținut slab sau irelevant în primele rezultate. Doar Google cuvântul cheie și trece prin rezultatele de top pentru a vedea dacă oamenii acoperă pe larg subiectul. Dacă nu, asta înseamnă că este oportunitatea perfectă pentru tine de a te situa la nivel înalt.

Rezultate slabe ale căutării

Evitați concurența cu site-urile autorității

 • amazon.com
 • wikipedia.com
 • yelp.com
 • credit.com
 • si asa mai departe…

1.4. Complet automat Google

Mergi la google.com și începeți să introduceți un cuvânt cheie pentru ca Google să completeze fraza (amintiți-vă, căutați expresii cu coadă lungă, de obicei cu 3+ cuvinte deoarece acestea sunt mult mai puțin competitive). Puteți utiliza, de asemenea, un caracter de subliniere _ oriunde în frază și Google va completa completul. Va trebui să FINIȚI cu caracterul de subliniere pentru această metodă. Dacă nu vedeți meniul derulant complet cu toate cuvintele cheie, încercați să utilizați o filă Incognito.

Google Completare automată-Fill-in-the-Blank-1

Încercați să utilizați diferite variante, de exemplu pluralurile

Google Completare automată-Plural-Cuvinte cheie

Sau ordonarea diferită a cuvintelor

Comanda cu cuvinte cheie completă automată Google

Completarea automată funcționează cu majoritatea motoarelor de căutare, inclusiv YouTube pentru video SEO

Cuvinte cheie video

Sfaturi pentru completarea automată

 • Alegeți fraze specifice (cu coadă lungă), care sunt mai puțin competitive
 • Nu este necesar să includeți „cele mai bune” și alte adjective nedescriptive
 • Sinonimele pot fi vizate pe aceeași pagină (ca cuvinte cheie secundare)
 • Majoritatea întreprinderilor au mai multe cuvinte cheie per serviciu (am WordPress SEO Services, WordPress SEO Consulting, WordPress SEO Audit … toate sunt suficient de diferite încât am o pagină separată pentru fiecare și sunt clasat în top 3 pentru toate … lucrări)
 • A fi mai specific poate însemna alegerea Chicago WordPress Designer (în loc de Chicago Web Designer) sau WordPress SEO Consultant (în loc de SEO Consultant) … vizând o geografie sau un tip specific de „web design” este o modalitate de a obține mai multe

1.5. Exploratorul de cuvinte cheie Moz

Pentru a vă asigura că nu vă lipsesc cuvintele cheie, folosiți Exploratorul de cuvinte cheie Moz. Acest lucru este similar cu Planificator de cuvinte cheie numai că este complet gratuit (nu trebuie să vă înscrieți la AdWords), plus puteți grupa cuvinte cheie aferente, astfel încât să nu navigați prin aceleași. Începeți cu un cuvânt cheie larg.

Exploratorul de cuvinte cheie Moz

Click pe sugestii de cuvinte cheie -> vezi toate sugestiile.

Sugestii de cuvinte cheie Moz

Sfaturi pentru browserul de cuvinte cheie Moz

 • Cuvinte cheie legate de grup cu similitudine lexicală scăzută (folosiți filtrul)
 • Începeți cu o frază largă, apoi căutați expresii specifice, cu coadă lungă

Câte căutări ar trebui să aibă cuvintele mele cheie?

Pasul 1: Verificați autoritatea de domeniu din Exploratorul de legături Moz.
Autoritatea domeniului

Pasul 2: Folosiți acest lucru la îndemână grafic de Orbit Media.
Comanda rapidă de cercetare a cuvintelor cheie

Dar pot să vizez mai mult?
Dacă intenționați să creați conținut puternic (în mod ideal cu 3.000+ cuvinte și multe grafice / videoclipuri), puteți viza cuvinte cheie cu mai multe căutări lunare (tutorialul meu WordPress WordPress vă va ajuta, deoarece are peste 100 de sfaturi, inclusiv 20 despre optimizarea conținutului). Utilizați graficul ca ghid general.

1.6. HubShout WebGrader (Cuvinte cheie ale competitorului)

HubShout WebGrader îți arată:

 • Toate cuvintele cheie la care (și concurenții) sunteți clasat
 • Valoarea estimată a traficului pentru fiecare site web în funcție de CPC
 • Conținut de top, autoritate de domeniu, backlinkuri și domenii de referință

Raport HubShout WebGrader

Vedeți o listă completă de cuvinte cheie pentru care (și concurenții clasificați) …

Cuvintele mele cheie

1.7. trenduri Google

trenduri Google vă spune dacă un cuvânt cheie este în creștere sau în scădere. De asemenea, filtrează pentru a găsi cuvinte cheie locale și cuvinte cheie YouTube. Acest lucru este util în special pentru a găsi ce anotimpuri sunt cele mai aglomerate, dacă piața dvs. este în scădere și unde oamenii caută aceste cuvinte cheie.

Ramen este în creștere!

Cuvinte cheie Google Tendințe

Mai bine publică tutorialul YouTube despre ambalarea cadourilor înainte de decembrie :)

Cuvinte cheie YouTube - Tendințe Google

1.8. Google Analytics

Google Analytics caracteristică în Google Search Console (pe care îl puteți verifica cu Yoast) vă spune cuvintele dvs. cheie, poziția de clasare, CTR (rata de clic), paginile de top clasate și țările + dispozitivele vizitatorilor. Cu greu folosesc Google Analytics pentru SEO – folosesc Search Analytics.

Trick Cool: găsiți interogări (cuvinte cheie) în care deja sunteți clasat în primele 5 locuri pe Google, apoi îmbunătățiți acele pagini, astfel încât să puteți ajunge în primele 1-3 unde este tot traficul.

Interogări în Consola de căutare Google

1.9. Evitați Planificatorul de cuvinte cheie Google

Planificatorul de cuvinte cheie Google este conceput special pentru AdWords – nu-l folosiți pentru SEO! Competiția nu este pentru rezultate organice. Completarea automată Google sau instrumente de cuvinte cheie care trag cuvinte cheie din Completare automată (cum ar fi Răspuns public) sunt mai bune la clasificarea cuvintelor cheie și la afișarea competiție organică. Și, pentru înregistrare, niciun instrument de cuvinte cheie nu este mai bun pentru a estima competiția unui cuvânt cheie decât pentru a merge singur cu cuvântul cheie și pentru a analiza rezultatele de top pentru a vedea ce conținut este deja acolo – deci știi ce / cu cine te afli.

Planificatorul de cuvinte cheie Google

2. Tipuri de cuvinte cheie

Secțiunile următoare descompun cuvinte cheie în tipuri specifice.

2.1. Cuvinte cheie lungi

Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt mai ușor de clasat și de obicei au 3-7 + cuvinte în frază. De asemenea, atrag un vizitator mai vizat. Puteți viza chiar și Chicago WordPress Design în loc de Chicago Web Design, deoarece acesta este un tip mai specific de design web. După cum ați văzut în graficul de Orbit Media din secțiunea 1.5, site-urile web cu autoritate de domeniu redus (DA) ar trebui să țintească aproape întotdeauna cuvinte cheie cu coadă mai lungă. Pe măsură ce vă construiți DA, puteți începe să vizați cuvinte cheie mai largi.

Cuvinte cheie lungi

Exemple despre momentul în care trebuie să fii mai specific

 • Chicago Painter este competitivă, Chicago Interior Painter este mai bună
 • Chicago Real Estate este competitivă, Chicago Commercial Real Estate este mai bună
 • Chicago Computer Repair este competitivă, Chicago Macbook Pro Repair este mai bună
 • Pluginul SEO Yoast este competitiv, Setările pluginului SEO Yoast sunt mai bune
 • SEO Consultant este competitiv, WordPress SEO Consultant este mai bun
 • SiteGround Review este competitiv, SiteGround WordPress Hosting Review este mai bun

2.2. Cuvinte cheie date

Conduceți și mai mult trafic prin direcționarea cuvintelor cheie date (în principal pentru conținut sensibil la timp) …

Cuvinte cheie sensibile la timp

Când optimizați conținutul, ar trebui să includeți data (anul) în titlul paginii dvs., titlul SEO și meta descrierea. Bineînțeles, acest lucru necesită să țin tutorialul la zi, dar acest lucru a condus deja un pic de trafic suplimentar în 2017, deoarece sunt inclus ca fragment de funcție.

Date în titluri SEO

2.3. Cuvinte cheie locale (Orașul mic vs. Orașul mare vs. Național)

Cu cât zona este mai mare, cu atât vor fi mai specifice cuvintele cheie și cu atât veți avea mai multe. Orașele mai mici vor avea cuvinte cheie largi, în timp ce orașele mari vor avea fraze mai specifice …

Cuvinte cheie locale

Cu excepția cazului în care vizați un oraș mic și aveți un cuvânt cheie principal, cum ar fi „Avocatul divorțului din Lake Forest”, probabil că aveți alte cuvinte cheie pe care le puteți viza (găsiți-le folosind instrumente de cuvinte cheie).

Orașele mici au un număr mic de cuvinte cheie largi …

Cuvinte cheie pentru orașul mic

Orașele mari tind să aibă mai multe cuvinte cheie specifice …

Cuvinte cheie pentru orașul mare

Cuvintele cheie naționale sunt și mai specifice și există mai multe dintre ele …

Cuvinte cheie naționale

Nu uitați să utilizați Google Tendințe pentru a vedea cuvinte cheie locale și popularitatea lor …

Cuvinte cheie locale - Tendințe Google

Mai multe locații – fiecare locație ar trebui să aibă propria pagină (uneori mai multe pagini) în funcție de căutarea mai multor cuvinte cheie în fiecare zonă. Fiecare locație ar trebui, de asemenea, să aibă propriile sale citări (directoare online, cum ar fi Compania mea Google, Pagina de Facebook, Yelp, Locurile Bing …), ceea ce este exact ceea ce Ghid SEO local WordPress te plimbă prin.

3.4. Cuvinte cheie postare blog

Post-focus-Cuvinte cheie

Obținerea traficului pe blogul dvs. este în regulă și dandy, dar cum vă obține acest lucru clienți?

Iată ce am făcut …

ofer Optimizarea vitezei WordPress ca parte a mea Servicii SEO. Mi-am dorit mai multe dintre aceste proiecte, așa că am învățat ce expresii Google persoane când au un site WordPress lent. M-am uitat la Google Autocomplete pentru „lent WordPress…” și am văzut câteva rezultate. Apoi m-am pus într-adevăr în poziția căutătorului meu atunci când am mers la Google „de ce este wordpress” și am văzut că a completat fraza cu „de ce este wordpress atât de lent”, cu acest cuvânt cheie de sus. Există o mulțime de variante sub aceasta în Autocompletare, ceea ce indică faptul că un cuvânt cheie are o cantitate bună de căutări. De asemenea, este în competiția mea dacă Google cheie utilizează MozBar. Avem un castigator!

Și așa s-a născut postarea mea pe blog: De ce este WordPress lent (și 7 moduri de a-l repara)

Oamenii îmi citesc ghidul, își dau seama că nu au abilitatea tehnică de a face totul și unii se interesează. Complet întâmplător că s-a întâmplat în timp ce scriam această postare (în serios, nu am mai primit una dintre acestea de săptămâni întregi), dar literalmente am primit acest comentariu acum 3 ore:

Anchetă

Actualizare (2018): Acest ghid este acum unul dintre cele mai populare tutoriale de pe site-ul meu web!

2.5. Cuvinte cheie multiple (Sinonime)

Tot ce trebuie să faceți este să cercetați un sinonim al cuvântului dvs. cheie principal, apoi să le încorporați pe ambele în titlul paginii, titlul SEO și meta descrierea. Aceasta este prin FAR cea mai importantă parte, dar puteți stropi și cuvântul cheie secundar de 1-2 ori în conținutul dvs. NU trebuie să încorporați ambele cuvinte cheie complete (potriviri exacte), altfel titlul dvs. va arăta spammy. Crearea unui titlu care sună frumos ȘI include meciuri parțiale este calea de urmat.

Iată un exemplu:

Pasul 1: Cercetați-vă cuvântul cheie principal …

Cuvinte cheie secundare

Pasul 2: Cercetați-vă cuvântul cheie secundar …

Cuvânt cheie focus secundar
Pasul 3: Scrieți un titlu care să includă ambele și încă sună frumos …

Titlu

Pasul 4: Clasare pentru ambele cuvinte cheie …

focus-cheie-1

focus-cheie-2

Puteți utiliza aceeași strategie în meta descrierea dvs. și (puțin) în corpul conținutului.

3. Optimizarea conținutului

Acum, că aveți cuvintele cheie focalizate pe Yoast, puteți începe să optimizați conținutul! Includerea cuvântului cheie în „toate locurile potrivite” reprezintă doar o mică parte din acesta, ar trebui să citiți cu adevărat secțiunea de optimizare a conținutului din ghidul meu SEO WordPress. Vă promit că veți învăța multe.

Nu uitați: Numai cuvântul cheie țintă 1 pe pagină (cu excepția sinonimelor)

Numai sinonimele pot fi vizate pe aceeași pagină. Acest lucru se datorează faptului că Google vrea să arate cele mai relevante rezultate, astfel încât cuvintele cheie care înseamnă 2 lucruri diferite ar trebui să aibă propria pagină.

Cuvinte cheie unice

întrebări frecvente

&# X1f6a6; Cum găsiți cuvinte cheie de focus bune?

Cele mai bune cuvinte cheie au un echilibru între căutările lunare, concurența scăzută și rentabilitatea ridicată. De obicei, puteți alege doar două. De exemplu, dacă un cuvânt cheie extrem de profitabil nu are o mulțime de căutări, dar are o concurență scăzută, mergi pentru asta.

&# X1f6a6; Cum învăț cât de competitiv este un cuvânt cheie?

Google cuvântul cheie și uită-te la rezultatele de top. Ei fac o treabă bună la acoperirea subiectului? Este de pe un site web al autorității? Au autoritate de pagină + domeniu mare (puteți verifica acest lucru în extensia Chrome MozBar)? Dacă da, acest cuvânt cheie poate fi prea competitiv.

&# X1f6a6; Care sunt cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie?

Principalele 4 instrumente de cercetare a cuvintelor mele cheie sunt Autocompletarea Google, extensia MozBar Chrome (pentru verificarea concurenței folosind domeniul rezultatelor căutării și autoritatea paginii), HubShout WebGrader (pentru găsirea cuvintelor cheie ale competitorului) și Cuvinte cheie de pretutindeni pentru a învăța căutările lunare ale unui cuvânt cheie și concurența estimată.

&# X1f6a6; Cum învăț câte căutări are un cuvânt cheie?

Cuvintele cheie de pretutindeni și Ahrefs îți spun câte căutări lunare are un cuvânt cheie.

&# X1f6a6; Ar trebui să vizez cuvinte cheie largi sau specifice (cu coadă lungă)?

Am recomandat să vizez anumite cuvinte cheie cu coadă lungă, 95% din timp. Acestea sunt mult mai puțin competitive și aduc un vizitator mai vizat pe site-ul dvs. Noile site-uri web sau cele care au probleme cu SEO ar trebui să înceapă întotdeauna prin vizarea unor cuvinte cheie specifice, cu coadă lungă.

&# X1f6a6; Cum vizez mai multe cuvinte cheie (sinonime)?

Găsiți 2 cuvinte cheie care sunt foarte similare. Acestea pot fi sinonime sau chiar cuvinte cheie pentru date care includ anul curent dacă este un subiect sensibil la timp. Utilizați cuvântul cheie principal în titlul paginii, URL, titlu SEO, meta descriere și de câteva ori în conținut. Cuvântul cheie secundar trebuie presărat în aceste zone ca o potrivire parțială – nu trebuie să fie o potrivire exactă!

&# X1f6a6; Dar despre planificatorul de cuvinte cheie Google?

Nu folosiți Google Keyword Planner pentru a căuta cuvinte cheie SEO. Este conceput special pentru AdWords, iar concurența este reflectată și în AdWords, nu în rezultatele căutării organice.

Dacă ați găsit această postare utilă, vă rugăm să împărtășiți – aș aprecia Și dacă aveți întrebări despre cuvintele cheie focus Yoast sau Yoast în general, aruncați-mi o linie în comentarii.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map