De ideelle Yoast WordPress SEO-indstillinger: En komplet guide til optimering af WordPress med Yoasts plugin (Opdateret 2019, V.11.7.0)

03.06.2020
Yoast 'De ideelle Yoast WordPress SEO-indstillinger: En komplet guide til optimering af WordPress med Yoasts plugin (Opdateret 2019, V.11.7.0)
0 26 мин.

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-indstillinger


Alle har Yoast, men få bruger det korrekt.

Ingen problemer. Denne tutorial opdeler det i 3 vigtige trin: konfigurering af Yoast SEO-indstillinger (inklusive tilføjelse af AMP-sider for at få mobile sider til at indlæses hurtigere), undersøger fokus på nøgleord med lang hale, og optimering af indhold (der er mere ved det end grønne lys). Jeg vil også vise dig, hvordan du forbinder Yoast til Google Search Console, så du kan løse crawlfejl (ødelagte sider).

Dette er en komplet vejledning til Yoast. Hvis du ikke har Yoast, gå til plugins → tilføj nye → søg Yoast SEO → installer / aktiver. Hvis du allerede har Yoast, skal du sørge for, at den er opdateret til den nyeste version. Efterlad en kommentar, hvis du har spørgsmål, og hvis du kan lide denne tutorial, kan du tjekke mine andre guider som min WordPress SEO og WordPress hastighedsguide som begge er latterligt gode.

1. Generel
2. Søg udseende
3. Søgningskonsol
4. Social
5. Værktøj
6. Præmie
7. AMP
8. Importer mine Yoast-indstillinger
9. Fokusnøgleord
10. Indholdsoptimering
11. Anatomi af en perfekt optimeret side2018-Yoast-SEO-Plugin-indstillinger

Vigtige ting at vide, før du bruger Yoast

Folk spilder for meget tid på at prøve at få grønt lys og ikke nok tid på nøgleordsundersøgelse (eller gøre deres indhold bedre end dem, der er i topresultaterne). Før du starter, skal du læse disse tip for at undgå at spilde din tid, som er alvorligt et stort problem, når folk bruger Yoast.

 • Undgå besættelse over grønne lys – tjek Backlinkos infographic SEO-side
 • Vælg ikke blinde søgeord – kig efter langhale (3+ ordfraser) i Google Autocomplete, derefter Google det for at se, om de bedste resultater dækker emnet omfattende
 • Ikke indsæt nøgleord i dit indhold for at prøve at få dine lys grønne (dette er spammy)
 • God SEO på siden betyder oprettelse af omfattende indhold (3.000+ ord, videoer osv.)
 • Det vigtigste sted at bruge dit fokusnøgleord er sidetitlen, URL, SEO-titlen, metabeskrivelsen og en gang i indholdsdelens første par sætninger. Det er det!
 • Yoast (og alle SEO-plugins) gør meget lidt for on-side SEO – det meste er råd. Brug mere tid på søgeordsundersøgelser, og tilføj en HTML-indholdsfortegnelse til længere indlæg.

Version 11.0 introducerer skema
* Yoast foretog store forbedringer af skemaet i løbet af version 11.0 (tjek deres YouTube-video frigøre). Du behøver ikke gøre noget undtagen opdatering af plugin, men det kan hjælpe med at forbedre rige resultater, når de vises Produkter, anmeldelser, opskrifter, begivenheder og andre datatyper. Jeg bruger stadig et plugin til at vise “gennemgå stjerner” i Google (jeg bruger WP Review), men ideelt set skal du ikke have.

1. Generelt

instrumentbræt
Yoast-Dashboard-indstillinger

Funktioner
Yoast-funktioner

Nedenfor er et skærmbillede af hver funktion:
Jeg har deaktiveret et par af dem … Jeg bruger ikke læsbarhedsanalysen, da jeg ikke har brug for Yoast “at klassificere” mit indhold (f.eks. Om mine sætninger er for lange). Jeg bruger interne links naturligt i mit indhold og har ikke brug for Yoasts tekstlink-tæller, der minder mig om at tilføje dem. Jeg har ikke brug for Ryte for konstant at kontrollere, om mit websted indekseres i søgemaskiner (det er det tydeligvis), og jeg bruger aldrig Yoasts Admin Dropdown-menu. Se, hvilke funktioner du kan lide, aktiver dem og deaktiver resten.

SEO-analyse

Læsbarhedsanalyse
Yoast læsbarhedsanalyse

Hjørnestenens indhold
Yoast-Cornerstone-indhold

Cornerstone-Content-Filter

Tekstlink tæller
Yoast-Text-Link-Counter-Feature

Insights
Yoast-indholdsindsigt

Linkforslag
Yoast-Intern-Linking

XML-sitemaps
Yoast-XML-Sitemap-indstilling

Ryte Integration
Yoast-Ryte-Analyse

Menuen Admin Bar
Yoast-Admin-Bar-menu

Sikkerhed: Ingen avancerede indstillinger for forfattere
Yoast-Advanced-indstillinger

Webmasterværktøjer
Dernæst tilmelder vi os hver webmasterværktøj (Google/Bing/Yandex/Baidu) og verificer hver ved hjælp af HTML-verificeringsmetode. Derefter kan vi indsende dit Yoast XML-sitemap til dem. Jeg bruger personligt Google Search Console religiøst til at ordne ødelagte sider (gennemsøgningsfejl) med omdirigeringer, brug Søg i Analytics for at finde nøgleord / sider, jeg rangerer for, HTML forbedringer til at rette fejl i SEO-titler + metabeskrivelser og overvåge mobil- / sikkerhedsproblemer samt links til mit websted. Her er min komplette tutorial til Google Search Console, som jeg bestemt ville skumme.

Yoast-Webmaster-Tools

Bekræft webmasterværktøjer

 • Tilmeld dig Google Search Console
 • Vælg HTML-tag-verificeringsmetode
 • Kopier koden og indsæt i feltet Google Search Console
 • Slet alt uden for tilbud (inklusive tilbud)
 • Gem ændringer i Yoast
 • Klik på “Bekræft” i Google Search Console
 • Gentag for Bing / Yandex (Ruslands største søgemaskine)
 • Jeg bruger ikke Baidu Webmasterværktøjer da det er forvirrende, da jeg ikke læser kinesisk, og du har brug for et kinesisk telefonnummer, men du kan læse dette tutorial hvis du vil prøve
 • Sørg for at læse afsnittet Search Console i denne tutorial, eller se min fulde guide

Indsend dit Yoast XML-sitemap til Google + Bing + Yandex

 • I Yoast skal du gå til Generelt → Funktioner → XML-sitemaps
 • Klik på spørgsmålstegnikonet ved indstillingen XML Sitemaps
 • Klik på dit XML-sitemap-link
 • Kopier den sidste fortid af URL: /sitemap_index.xml
 • Log ind på Google Search Console
 • Gå til venstre til Crawl → Sitemaps
 • Indsæt den sidste del af din sitemap-URL i Google Search Console
 • Test og indsend
 • Gentag for Bing + Yandex

Yoast-XML-Sitemap-indstilling

Yoast Sitemap

2. Søg udseende

Generel
Yoast-General-indstillinger

Titelseparator – når du bruger uddragsvariabler, er dette bindestreg (eller anden specialtegn), der normalt er mellem din side / posttitel og webstedsnavn. Eksempel: Sidetitel Side navn.

Uddragsvariabler – skabeloner, der kun bruges til SEO-titler / metabeskrivelser, hvis du glemmer at skrive dem, hvilket du aldrig skulle glemme at gøre. Så længe du skriver disse manuelt, betyder de ikke noget. Du bør tage dig tid til at skrive dem, så de lyder pænere end en skabelon.

Yoast Basic Variables

Hvorfor du ikke skulle bruge dem …

Titlen på dette indlæg, du læser, er 160+ tegn langt (godt over 60 tegngrænsen for SEO-titler). Hvis jeg var afhængig af Yoast for at oprette min SEO-titel ved hjælp af kodevariabler, ville den være længere end 60 karakterer og blive afskåret, hvilket får mit uddrag til at se forfærdeligt ud. I stedet skrev jeg det selv, så det læser pænt: De ideelle Yoast WordPress SEO Plugin-indstillinger (2018, version 7.9).

Yoast-Snippet-variabler

Hjemmeside – startsiden er normalt målrettet mod et bredt nøgleord om dit vigtigste produkt / service (f.eks. Chicago Wedding Photographer). Brug dette på din startside SEO-titel + metabeskrivelse:

Homepage-Snippet

Indholdstyper
Yoast-content-Types-indstillinger

Vis indlæg i søgeresultater – kontrollere, om indlæg / sider indekseres i søgemaskiner.

Dato i eksemplet med uddrag – tilføjelse af datoer til dine uddrag (specifikt tilføjelse af dem til tidsfølsomme artikler) får indholdet til at se nyt ud og kan øge klikfrekvensen markant.

Udgivelsesdato

Ud over at aktivere dette i Yoast, skal du også tilføje den “postændrede dato” øverst på dine indlæg (kaldet indgangsmetasektionen). For mig er dette i Genesis Simple Edits indstillinger …

Indtast Meta

Sådan ser det ud på et indlæg …

Indtastning Ændret dato

Hver gang du opdaterer et indlæg, opdateres den ændrede dato til den aktuelle dag og opdateres i søgeresultaterne. Ja, du kan gennemgå ALLE indlæg og få dit indhold til at se helt nyt ud. Men misbrug ikke det, jeg prøver kun at gøre det, når jeg foretager en opdatering til en tidsfølsom artikel.

Opdater WordPress Post

Yoast SEO Meta Box – dette er SEO-analysen med indstillinger til optimering af indhold. Du vil bestemt have dette til sider, indlæg og blogkategorisider, hvis du optimerer dem.

Medier
Yoast-Medie-indstillinger

taksonomier
Yoast-Taksonomier-indstillinger

Hvilket indhold, der ikke skal vises i søgeresultater – tags, porteføljekategorier, diasshows, format og andet ikke-nyttigt indhold skal normalt ikke vises i søgeresultater. Mærker forårsager normalt duplikatindhold i Siteliner. Hvis du har en dejlig portefølje, eller siderne til dine blogkategorier er godt designet med mange artikler under den kategori, medtager det under alle omstændigheder i søgeresultaterne. Men hvis du ikke ville bruge mere end 30 sekunder på denne side, skal du ikke indeksere den.

Arkiv
Yoast-Arkiv-indstillinger

Brødkrummer
Yoast-Breadcrumbs-indstillinger

Brødkrummer – navigationstekst, der vises øverst på dit indhold:

Brødkrummer

Det hjælper brugere og søgemaskiner med at lære dit indhold og din webstedsstruktur. Jeg bruger ikke brødmuler til at forhindre rod, men jeg anbefaler dem, hvis du ikke har noget imod den ekstra tekst. Til aktiver brødkrummer, tilføj denne kode til Editor → Index.php ved at indsætte den under get_header ();

get_header (); ?>

<?php if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘);
} ?>

RSS
Yoast-RSS-indstillinger

3. Søg konsol

Autentificer Yoast med Google Search Console – dette viser dig gennemsøgningsfejl (ødelagte sider på dit websted), så du kan omdirigere dem til den rigtige side på dit websted. Du har måske mange af disse, hvis du nogensinde har ændret permalinks, slettet sider eller migreret dit websted. Du skal verificere Search Console under ‘Generelt → Webmasterværktøjer’, før du fortsætter. Når det er verificeret, skal du gå hit og klikke på “Hent Google-godkendelseskode”, og det vil blive bedt dig om det.

yoast-search-konsol-autentificering

Rettelse af gennemgangsfejl med omdirigeringer – efter at have godkendt Search Console, skal du give det et par minutter (eller timer), så Google kan udfylde dine gennemsøgningsfejl. Du vil til sidst se fejlene (side ikke fundet, serverfejl, bløde 404s …). Du skal rette ALLE disse ved at konfigurere 301 omdirigeringer, der følger med Yoast SEO Premium, eller prøv at bruge gratis Quick Side / Post omdirigering plugin

yoast-search-konsol-crawl-fejl

Opsætning omdirigeringer – for at konfigurere en 301-omdirigering ved hjælp af Quick Page / Post Redirect-plugin, skal du installere plugin og gå til Quick Redirects → Quick Redirects (venstre fane i WordPress). Indtast en URL fra Yoast, og indtast derefter den korrekte URL (den mest relevante side eller indlæg på dit websted) …

301 omdirigeringseksempel

Flere Google Search Console Optimization – rettelse af gennemsøgningsfejl er kun en af ​​mange måder at optimere dit WordPress-sted med Google Search Console. Jeg kan varmt anbefale at kigge gennem min Google Search Console-tutorial at lære om rige uddrag, international målretning, sikkerhedsproblemer, søgeanalyse og andre vigtige dele af din WordPress SEO.

Google Search Console

4. Socialt

Udfyldning af Yoasts sociale indstillinger hjælper Google med at lære om dine profiler, men det vigtigste er at aktivere hvert socialt netværks metadata. Dette giver dig mulighed for at uploade brugerdefineret grafik til hver side / indlæg, hvilket gør det til billedminiatyrformat korrekt, når denne side deles på sociale medier. Det er hvad Facebook åben grafTwitter-kort, og Metadata for Google+ gør.

Konti
yoast-social-indstillinger

Facebook
Yoast-Facebook-indstillinger

Facebook-app-id – hvis du oprettet en Facebook-app, Find din app-id og indtast det her. Her er en tutorial om hvordan man opretter en Facebook-app, og hvad den gør.

Twitter
Yoast-Twitter-indstillinger

pinterest
Pinterest-indstillinger

Du skal udføre et par ekstra trin til verificer dit websted med Pinterest.

Google+
* Ikke sikker på, hvorfor de stadig har indstillinger for noget, der er afbrudt af Google.

google-fanen

Optimering af sociale medier – når metadata er aktiveret for hvert sociale netværk, kan du uploade brugerdefinerede sociale mediebilleder i Yoasts SEO-analyse-afsnit ved hjælp af linket “del” (se nedenfor). Dette gør indholdets billedminiatyreformat korrekt, når denne side deles på sociale medier. Ja, det betyder, at du bliver nødt til at oprette 2 separate grafik til hvert indlæg.

 • Facebook-billede: 1200 x 630 px
 • Twitter-billede: 1024 x 512px

Upload tilpasset grafik til Facebook / Twitter…

yoast-sociale-medie-optimering

Opretter dit indholdsformat pænt …

facebook-aktie

Kontrol af Facebook-annoncetekst med Yoast – Hvis du øger indlæg, lader Facebook dig ikke ændre annonceteksten. Så før du deler dit indlæg på Facebook, skal du give det den ønskede titel ved hjælp af Yoasts felt “Facebook-titel” (som kan være anderledes end SEO-titlen + metabeskrivelsen). Hvis din Yoast Facebook-titel ikke fungerer med det samme, kan du prøve at rydde dit websteds cache. Jeg har fundet, at det nogle gange kan tage flere dage, før det opdateres med ny Facebook-titel og -billede.

Yoast Facebook-titel

5. Værktøj

Yoast-SEO-Tools

Bulk Editor – rediger SEO titler og metabeskrivelser i bulk (uden at skulle gennemgå hver enkelt side / indlæg). At sørge for, at disse klar klar kan øges markant klikfrekvens ved at gøre dine uddrag mere tiltalende at klikke på. Glem ikke at medtage dette indlægs fokusnøgleord begge steder. SNIPPETS ER LITERALT FORSIDEN AF DIN SEO!

Yoast-Bulk-editor

Fileditor – rediger robots.txt- og .htaccess-filer.

Import og eksportimporter mine anbefalede Yoast SEO-indstillinger eller eksporter dine egne Yoast-indstillinger til brug på andre websteder, du administrerer. Hvis du i øjeblikket bruger et andet WordPress SEO-plugin, skal du bruge fanen “Importer fra andre SEO-plugins” til at migrere dets SEO-data til Yoast.

import-fanen

eksport-fanen

yoast-seo-plugin-migrering

6. Premium

Yoast SEO Premium er $ 89 / år – Jeg har virkelig seriøst kun købt det, fordi jeg skriver WordPress SEO tutorials for at leve. Ellers ville jeg sandsynligvis ikke have det … at indstille flere fokusord er ikke nyttigt, der er masser af gratis omdirigering plugins, og interne linkforslag + indholdsindsigt hjælper virkelig ikke mig overhovedet. Her er en forklaring af nogle af de fremhævede funktioner …

Yoast-seo-Premium

Søgeordsoptimering (flere fokusord) – der er en specifik strategi til optimering af indhold til flere søgeord (se nedenfor). Sekundære nøgleord er ofte inkluderet som delvise kampe hvilket betyder, at checklisten til SEO-analyser er praktisk talt ubrugelig, da Yoast kun registrerer præcis søgeordsvar. Det hjælper dig med at holde styr på sekundære søgeord i dit betjeningspanel, så du kan bruge disse delvise kampe, men forvent ikke at få en masse grønne lys. Målretning af sekundære søgeord handler mere om skabe en dejlig SEO-titel + metabeskrivelse at medtage individuelle ord fra begge sætninger – snarere end blot at angive søgeord, der ser spammy ud.

Yoast Nøgleord med flere fokus

Eksempel på din side – så længe du uploader brugerdefinerede billeder i Yoasts “mulighed for social deling”, så formaterer dit billede korrekt Facebook og Twitter (trin 4), behøver du ikke dette. Men hvis du kan lide at se, hvordan det ser direkte ud i Yoast for at sikre, at det ser godt ud, er det alt dette.

yoast-social-previews

Linkforslag
Yoast-Intern-Linking

Indholdsindsigt
Yoast-indholdsindsigt

Redirect Manager – brug dette til at rette crawlfejl (ødelagte sider) fra Yoasts fane Search Console. Gør dette ved at tilføje den gamle URL og den nye URL for at omdirigere hver enkelt til den mest passende side. Hvis du allerede har omdirigeringer fra Omdirigeringsplugin eller .htaccess, kan du importere disse til Yoast. Mens en gratis plugin gerne Hurtig omdirigering af side / post gør nøjagtigt det samme, Yoasts omdirigeringschef opretter automatisk en omdirigering, hvis du nogensinde ændrer en permalink …

yoast-automatisk-redirect

Sådan konfigureres en omdirigering, gå til Yoasts fane Search Console og find dine gennemsøgningsfejl …

Yoast-Search-Console-crawl-fejl

Gå nu til Yoasts omdirigeringsadministrator (eller afsnittet “Hurtige omdirigeringer”, hvis du bruger plugin til hurtig side / postomdirigering). Indsæt din ødelagte URL i feltet “Gammel URL”. Den nye URL skal IKKE altid være din startside – den skal være den nærmeste URL til din ødelagte side.

Yoast-omdirigeringer

Premium Support – Jeg har aldrig brugt deres støtte, men du får den med Yoast Premium.

7. AMP

Accelererede mobilsider (AMP) er et Google-projekt, der får mobilsider til at indlæse hurtigere og tilføjer et “AMP” -skilt til dine mobiluddrag. Selvom dette lyder godt, skal du normalt undgå AMP. Se Kinstas undersøgelse af, hvordan mobilkonverteringer faldt 59% efter tilføjelse af AMP. Efter at have læst den artikel besluttede jeg at deaktivere AMP på mit eget websted (og det er jeg glad for). Designet er ikke næsten lige så pænt, og det er en smerte i røvlen. Spar dig selv besværet – jeg ville undgå det.

amp-pages

AMP-instruktioner

 • Installer AMP-plugin af Automattic
 • Installer Lim til Yoast SEO AMP-plugin hvis du bruger Yoast
 • Føj / amp / til en hvilken som helst side på dit websted for at se, hvordan det ser ud, og sørg for, at det fungerer
 • Gå til Yoasts indstillinger → AMP for at ændre dit design og aktivere tilpassede indlægstyper
 • Vent på, at Google genvinder dit websted, og tilføj AMP-logget i mobile søgeresultater
 • Besøg Accelerated Mobile Pages i Google Search Console for at se fejl

Et almindeligt problem er med billeder, der vises øverst på indlæg, når du måske ikke vil have dem. Der er et arbejde omkring dette, men det er ikke perfekt. Du kan enten ikke have noget featured billede, eller du kan indstille et standardbillede i Yoast under SEO → AMP → Design → Standardbillede. Dette vises kun, hvis der ikke er angivet NO-featured billede, men hvis det er, er det det, der vises øverst på indlægget. Du kan læse Yoasts AMP-guide men jeg dykkede stort set bare op.

Hvis du bruger Cloudflare, skal du aktivere accelererede mobillink og vis AMP-logoet …

Cloudflare Accelerated Mobile Links

8. Importer mine Yoast-indstillinger

For at bruge mine Yoast-indstillinger skal du downloade zip-filen og uploade den under SEO → Værktøjer → Importer og eksporter → Importer. Dette konfigurerer indstillingerne, det sletter ikke fokusnøgleord eller metadata.

Download Mine Yoast-indstillinger (Opdateret 3/9/2018)

Ting du stadig skal gøre:

 • Generelt → Webmasterværktøjer (verificer dit websted med Google / Bing / Yandex)
 • Søg i udseende → Generelt (kontroller, om du har duplikate sidenavne ved at holde musepekeren over din hjemmesides browser-fane, og hvis det er tilfældet, skal du lade Force Rewrite-titler være aktiveret)
 • Søg Udseende → Generelt (udfyld din startside SEO-titel + metabeskrivelse, og angiv, om du er en person eller virksomhed)
 • Søgeudseende → Indholdstyper (vælg det indhold, du vil have vist i søgeresultaterne, og tilføj publiceringsdatoer til uddrag på tidsfølsomme indlæg)
 • Søgeudseende → Taxonomier (vælg hvilket indhold du vil have i søgeresultater)
 • Søg i udseende → Brødskrummer (tilføj dit webstedsnavn som “Anchor Text For Homepage” og følg Yoasts tutorial for at tilføje brødkrummer)
 • Søgningskonsol → Indstillinger (autentificer Yoast med Google Søgningskonsol, vent et par dage på, at dataene skal udfyldes, og rett derefter crawlfejl (besøgsektion). Se min Google Search Console-tutorial for endnu flere tip til optimering af dit websted med Search Console)
 • Social → Indtast webadresser til dine sociale profiler, upload dit logo under fanen Facebook, aktiver Facebook-indsigt og verificer dit websted med Pinterest
 • Tilføj AMP-sider (besøgsektion)

9. Fokusnøgleord

Stop med at tro, at du kender dine søgeord, og foretag research. Min metode fungerer ganske godt …

 • Find lange hale (specifikke) nøgleord i autofuldførelse + Søgeord Explorer
 • Skriv alle relevante sætninger ned, så du har en robust nøgleordsliste
 • Undgå søgeord, hvor stærkt indhold / websteder er i de bedste resultater
 • Målret søgeord, hvor søgeresultater indeholder svagt / irrelevant indhold
 • Google hvert nøgleord bruger MozBar at lære hver enkeltes anslåede konkurrence
 • Kontrollere OSE til din DA (domænemyndighed), derefter Google dit nøgleord ved hjælp af MozBar og tjek de bedste resultater for at se, hvad deres DA er. Konkurrer inden for dit eget DA-sortiment, og hvis dit er lavt, målrette endnu mere specifikke søgeord, som er mindre konkurrencedygtige.
 • Du skal sidde med nøgleord med stor mulighed, hvor du kan komme på side 1

Google Autocomplete
Gå til google.com og start med at indtaste et nøgleord for at få Google til at færdiggøre udtrykket (husk, at du normalt leder efter 3-ord ord med lange hale da disse er meget mindre konkurrencedygtige). Du kan også bruge en understregningstegn _ hvor som helst i sætningen, og Google udfylder det tomme. Du skal SLUTE på understregningstegnet for den metode.

google-autofuldførte-søgeord

Hvis du vil se endnu flere nøgleord i rullemenuen, skal du bruge flertalsbilleder eller anden ordrækkefølge …

autofuldførte-søgeord

Hver service (og placering) skal målrettes separate sider på din hjemmeside …

multiple-lokaliserede-søgeord

For konkurrencedygtige blogindlæg skal du altid vælge et meget specifikt (langhale) nøgleord …

Nøgleord med lang haler

Du kan gøre det samme for YouTube-video nøgleord …

youtube-autofuldførte-søgeord

Hvordan jeg fandt mit nøgleord til denne tutorial (som hjalp mig med at optimere mit indhold) …

Yoast-Keyword-Forskning

Yoast-Keyword

Moz Keyword Explorer (bedre end nøgleordsplanlægger)
Brug for at sikre dig, at du ikke går glip af nogen nøgleord fra Google Autocomplete Moz Keywords Explorer hvilket kun ligner Google Nøgleordsplanlægning kun bedre (og gratis). Start med en bred sætning, kør værktøjet, vælg derefter “Ja, med lav leksikalsk lighed under gruppeøgleord.” Dette forhindrer dig i at skulle rulle gennem lignende søgeordsvarianter igen og igen.

Moz Søgeordsforslag

HubShout WebGrader (Konkurrentnøgleord)
Hvis du vil se en komplet nøgleordsliste for konkurrerende websteder, skal du køre dem igennem HubShout WebGrader

Mine nøgleord

MozBar (søgeordskonkurrence)
Nu skal du have en robust nøgleordsliste. Det sidste trin er at installere MozBar Google Chrome-udvidelse og Google hvert nøgleord. Jo højere PA (sideautoritet) og DA (domænemyndighed), desto mere konkurrencedygtigt er nøgleordet. Prøv at vælge nøgleord inden for dit eget DA / PA-interval. Du kan øge disse ved at oprette awesome indhold for at få links. De bedste nøgleord er dem, der, hvis du Google, findes svagt (eller irrelevant) indhold i de bedste resultater.

Mozbar Nøgleordskonkurrence

Det er lidt forældet, men her er en video, jeg lavede til valg af nøgleord …

10. Indholdsoptimering

Det første trin til at optimere indholdet er undersøger fokusøgleord – Sørg for at gøre trin 9 først. Derefter kan du begynde at oprette indhold (eller optimere eksisterende indhold) til disse søgeord.

Hvad Yoast skal sige …

ADVARSEL: Når du indsprøjter nøgleord i dit indhold / uddrag, får de det til at se spammy ud! Har du tænkt på at skrive en SEO-titel + metabeskrivelse for at øge CTR? Hvert resultat i Google bruger nøgleordet – hvorfor skulle nogen klikke på dit link? Ja, du skal bruge dit søgeord i sidetitlen, SEO-titlen og metabeskrivelsen … men injicér ikke nøgleord bare for at få grønne lys i Yoast. Glem søgeordsdensitet og nøgleord i underoverskrifter … begynder at tænke på at tilføje en indholdsfortegnelse til længere indlæg, videoer, infografik, rige uddrag, sociale delingsbilleder og øger tyndt indhold for at gøre det bedre (mere detaljeret) end alle andres.

Grundlæggende regler for Yoast:
Besætningen med grønt lys – hvis du kopierer / indsætter fokusnøgleord i hele dit indhold for at gøre Yoast glad, skal du stoppe det lige nu. Denne artikel, du læser, er godt optimeret (den er super nyttig og organiseret), og halvdelen af ​​mine kugler er røde. Stop med at besætte over grønne lys og begynde at besætte over dit indhold. Føj en infographic og en video til en side, og se hvad der sker.

Du kan kun indstille 1 fokuseringssøgeord – Yoast premium giver mulighed for op til 5, men hvis du ikke har succes med 1 nøgleord, skal du ikke prøve 2. Dog er det ikke så svært (bare sørg for, at det sekundære nøgleord er meget lig dit primær) og drys delvise kampe gennem hele indholdet. Generelt skal hvert unikt nøgleord have sin egen side med indhold, der afspejler den sætning. Hver af dine tjenester har sin egen side – undertiden flere sider. Jeg har adskilt sider for WordPress SEO Services, WordPress SEO Consulting, WordPress SEO Audit osv.

Yoast registrerer ikke altid søgeord – nogle gange kan det ikke hente synonymer eller delvise matches. Hvis mit fokusøgleord er SEO Consultant, og jeg bruger SEO Consulting i indholdet, tæller Yoast muligvis ikke dette nøgleord. Men jeg kan antage, at søgeordstætheden er højere, end Yoast siger.

Find en balance mellem søgeord og brug af en dejlig sidetitel, SEO-titel og metabeskrivelse – der er en fin linje mellem at skrive en overskrift, der lyder godt, og at skrive en overskrift, så det inkluderer dit søgeord. Find den rigtige balance. At udforme en overskrift, som folk faktisk vil klikke på, er en enorm del af indholdsoptimering.

Yoast registrerer kun nøgleord i hovedindholdsdelen og søgemaskinens kodestykke – ikke sidebjælkerne, ikke sidefoden, bare disse to områder. Dette er også godt, da søgemaskiner analyserer indhold i blokke, og din indholdsdel / søgemaskinens kodestykker er de vigtige områder.

Fokusér søgeord til startside – din startside skal normalt målrette mod dit primære søgeord. Hvis du har en widgetiseret startside, vil du ikke have Yoasts SEO-analyseliste (da du bruger widgets). Men det er OK, bare brug de samme SEO-strategier på siden som de andre sider.

Du normalt gøre vil målrette mod et fokusnøgleord for disse sider …

 • Hjemmeside
 • Produkt / servicesider
 • Placeringssider
 • Blogindlæg (ikke-salgsfremmende nøgleord)

Du normalt gør ikke vil målrette mod et fokusnøgleord for disse sider …

 • Kontakt side
 • Holdsider (medmindre der søges efter deres navne)
 • Udtalelser
 • Arbejde / portfolio
 • Hovedblogside

Opret nu en side, indstil dit fokusnøgleord, skriv noget indhold og se mine forslag …

Yoast-SEO-analyse

Fokusordord – Brug Google Autocomplete til at finde (specifikke) sætninger med lang hale, derefter Google nøgleordet og analysere søgeresultaterne med MozBars Chrome-udvidelse. Kig efter nøgleord med svagt indhold i de bedste resultater, og undgå at konkurrere med autoritetswebsteder.

Mål aldrig mod det samme søgeord på 2 sider – Hvis du vil bruge tid på at oprette 2 sider, der er målrettet mod det samme søgeord, kan du lige så godt bruge al den tid på 1 side og gøre indholdet fantastisk. Jeg vil hellere have 1 fantastisk stykke indhold end 2 middelmådige artikler.

Sidetitel – medtag dit nøgleord her. Hvis det er et blogindlæg, skal du sørge for at skrive en kick-ass overskrift, helst med dit fokusnøgleord i starten af ​​titlen. Indlæg har normalt en længere, mere beskrivende titel, sidetitler er normalt kortere og angiver bare et produkt / en tjeneste.

URL – forkort URL’er til ikke at inkludere stopord (og læg vægt på dit fokusord), medmindre dette gør webadressen klar. Jeg forkortede min til / yoast-wordpress-seo-settings /

SEO-titel – dette er de blå links i søgeresultaterne og er de FØRSTE ting folk ser. De skal være 50-60 tegn (længdestang i Yoast skal være grøn). Hvis det er en side, skal du ikke bare bruge “Chicago Wedding Photographer – Tom Dupuis.” Brug en modifikator til at krydre din overskrift, så flere mennesker klikker på den … “Prisvindende Chicago bryllupsfotograf – Tom Dupuis.” SEO-titler for indlæg kan svare til titlen, men juster den til at læse pænt i disse 50-60 tegn.

Meta beskrivelse – 150-160 tegn beskrivelse af dit indhold, primært brugt til at øge CTR og få folk til at klikke på dit link, men bør også indeholde dit fokusord.

Image Alt Text – ikke indsæt nøgleord her, bare beskriv billedet! Så længe du skriver beskrivende filnavne før upload, kan du bruge Automatisk image Alt Attribut-plugin til automatisk at bruge filnavnet som alt-teksten, så du behøver ikke at gøre dette manuelt.

Nøgleordstæthed – Yoast overdriver vigtigheden af ​​søgeordstæthed, når det faktisk ikke er meget vigtigt. Brug det en gang i de første par sætninger, og glem det derefter.

Nøgleord i underoverskrift (H2) – du behøver ikke bruge dit søgeord her – det ser spammy ud.

Interne / eksterne links – brug et par links på din side. Google kan lide dette, og så længe du faktisk linker til nyttige ressourcer (jeg taler ikke om Wikipedia), vil besøgende også finde dette nyttigt. Interne links er gode, fordi de holder folk på dit websted og er en naturlig måde at oprette links på, men du har brug for en god mængde indhold til dette. Eksterne links er gode, fordi de kan lide at citere kilder til artiklen, som Google kan lide. Begge er gode.

Send lang indhold – kort, crappy indhold rangerer ikke. Langt indhold, der dækker emnet omfattende (især indhold, der inkluderer en video eller infographic), vil. Google måler “gennemsnitstid på side”, så dit primære mål er at øge din opholds “opholdstid”. Yoast anbefaler 300+ ord, men prøv 3.000 ord (eller mere), og du vil se langt bedre resultater.

WordPress Word Count

Optimering af sociale medier – forudsat at du har konfigureret social fane i Yoasts SEO-indstillinger kan du bruge linket “del” til at uploade tilpasset grafik, så dine indlægsbilleder formateres korrekt på Facebook og Twitter. Dette er en lille rangeringsfaktor, men det vil også øge din sociale deling, hvilket er fremragende til SEO. Og ja, det betyder, at du skal oprette 2 grafik …

 • Facebook-billede: 1200 x 630 px
 • Twitter-billede: 1024 x 512px

Rige uddrag – disse forbedrer dine uddrag med gennemgangsstjerner, videoer og information om produkter, begivenheder, opskrifter og andet typer data. Dette er ikke en del af Yoast, men det hjælper naturligvis din SEO og klikfrekvens. Jeg bruger præmien WP Rich Snippets-plugin (her er min anmeldelse af det) som har flere muligheder og ser bedre ud end gratis plugins som All In One Schema.org. Hvis du gerne vil tilføj rige uddrag til dit WordPress-sted, følg denne tutorial.

rich snippets

Optimering af billedhastighed – Jeg har en fuld tutorial til billedoptimering. Kør en side igennem GTmetrix for at se alle uoptimerede billeder på siden. Der skal ændres størrelse på store billeder for at passe til de korrekte dimensioner. Hvis din indholdsdel er 680 (w), skal du bruge billeder, der er ændret til 680 (w). Brug en plugin som Imagify til tabsfri komprimering. Billeder med fejlen “angiv billeddimensioner” betyder, at du skal angive en bredde + højde i billedets HTML eller CSS:

”Why680 ”højde =” 380 ”/>

Billedoptimeringer i GTmetrix

Målretning mod flere nøgleord – Jeg rørte ved dette i Yoast SEO Premium sektion, men her er et eksempel. Du ønsker at udforme din SEO-titel / metabeskrivelse til at omfatte elementer fra begge …

Primært nøgleord: SEO-venlige WordPress-temaer
Sekundært nøgleord: SEO-optimerede WordPress-temaer

Sidetitel / SEO-titel: 25+ SEO-venlige WordPress-temaer til alle
Metabeskrivelse: Gennemse over 25+ SEO-venlige WordPress-temaer, som har mobile responsive og HTML5-design, som alle er SEO optimeret via Genesis Framework.

Drys nu dit sekundære nøgleord (eller en delvis matchning deraf) i dit indhold. Din permalink skal normalt kun indeholde dit primære nøgleord: / seo-friendly-wordpress-temaer /. Du behøver ikke at købe Yoast SEO Premium for at målrette mod sekundære nøgleord – brug bare værktøjer som Google Autocomplete til at finde et sekundært nøgleord, og sprøjt det derefter.

11. Anatomi af en perfekt optimeret side

Jeg lånte dette fra Backlinko hvilket understreger, hvorfor indholdsoptimering er mere end “grønne lys.” Det handler mere om at skabe forbandet godt indhold ved hjælp af infografik, videoer og skabe “den ultimative guide” med en indholdsfortegnelse (som dette indlæg). Stop med at bekymre dig så meget om grønne lys, gå af ruten “tekst og fotos” og begynde at gøre noget andet.

on-side-seo

Jeg oprettede også en version til WordPress (lidt forældet, men stadig god) …

WordPress-Content-optimering

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f6a6; Hvad er de 3 vigtigste trin til Yoast?

Konfiguration af indstillingerne, undersøgelse af fokusnøgleord og indholdsoptimering er de 3 vigtigste trin til at bruge Yoasts SEO-plugin. Det er også vigtigt at konfigurere Google Search Console.

&# X1f6a6; Hvordan vælger jeg fokusnøgleord?

Google Autocomplete er et godt værktøj til at finde nøgleord, især når du bruger metoden “fill-in-the-blank” fra denne vejledning. MozBar og nøgleord overalt Chrome Extension hjælper dig med at lære hvert søgeords konkurrence – hvilket er en kritisk del for nøgleordets forskning.

&# X1f6a6; Hvor vigtigt er grønne lys?

Det er de ikke. De 5 vigtigste steder at bruge dit søgeord er i sidetitel, permalink, SEO-titel, metabeskrivelse og et par gange i indholdsdelen. Næsten alle andre rankingfaktorer har intet at gøre med Yoast, uanset hvad andre mennesker siger.

&# X1f6a6; Hvilke andre SEO-faktorer på siden er der udover grønne lys?

Ofte stillede spørgsmål om rige emner (som dem, du læser nu), tilføjelse af en HTML-indholdsfortegnelse til lange indlæg, optimering af webstedshastighed, omhyggeligt udformning af SEO-titler + metabeskrivelser og indgående indhold er alle vigtige faktorer, der kan forbedre begge placeringer + klikfrekvens.

&# X1f6a6; Hvordan fik jeg disse emojier i søgeresultaterne?

De kaldes FAQ-rige uddrag, og jeg har en tutorial til det. Du skal blot installere plugin med struktureret indhold og tilføje ofte stillede spørgsmål (med de valgte emoji) til sider / indlæg.

Whaddaya Tænk?

Slå mig op i kommentarer, hvis du har spørgsmål 🙂

Se også:
Hvordan fik jeg 100% scoringer i GTmetrix

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector