Deixeu d’obsessionar per les llums verdes a l’anàlisi de SEO de Yoast

03.06.2020
Yoast 'Deixeu d’obsessionar per les llums verdes a l’anàlisi de SEO de Yoast
0 11 мин.

L’optimització de contingut NO significa obtenir llums verdes a Yoast, i crec que és hora que algú engegui la bomba Anàlisi de SEO de Yoast quan us digui que utilitzeu la vostra paraula clau d’enfocament.


El problema és, L’anàlisi de SEO de Yoast només detecta coincidències exactes de la vostra paraula clau d’enfocament a la secció editor visual i HTML (no creadors de pàgines). No detecta plurals, sinònims ni coincidències parcials de la vostra paraula clau. Per tant, quan escrigueu un títol i un fragment de pàgina bonics (títol SEO + meta descripció), les persones faran clic als resultats de la cerca, no utilitzeu només la vostra paraula clau exacta per obtenir llums verdes a l’anàlisi de SEO de Yoast. Tingueu en compte també els percentatges de clics (CTR).

La solució és, per trobar un equilibri entre l’ús de la vostra paraula clau d’enfocament i fer que el contingut o els fragments es puguin llegir bé. Si la meva paraula clau de focus és “Paraules clau d’enfocament de Yoast”, el meu títol de SEO podria ser: Com triar les paraules clau d’enfocament a Yoast (en realitat es poden classificar). No es tracta d’una concordança exacta i no utilitzaré la paraula clau al començament del títol de SEO com Yoast vol, de manera que 2 vinyetes es mostraran vermelles a l’anàlisi de SEO de Yoast. Però és un bon títol i tinc el número 5 d’aquesta paraula clau (Yoast té els 4 primers resultats). Així que està perfectament bé no incloure coincidències exactes ni obtenir llums vermelles a Yoast.

 1. Què ha de dir l’anàlisi de SEO de Yoast
 2. Publicació optimitzada (exemple)
 3. Escriptura de títols per a pàgines i publicacions
 4. La densitat de paraules clau amb prou feines
 5. Quan s’escurcen els URL (i se suprimeixen les paraules d’aturada)
 6. Imatge Alt Text només ha de descriure la imatge
 7. Yoast no analitza el contingut dels creadors de pàgines
 8. Quan s’utilitzen coincidències de paraules clau exactes (exemples)
 9. Utilitzeu l’editor a granel de Yoast per reescriure els fragments
 10. No orienteu la mateixa paraula clau a diverses pàgines
 11. La majoria de les persones no trien les paraules clau del focus adequat

1. Què ha de dir l’anàlisi de SEO de Yoast

ADVERTIMENT: la injecció de la vostra paraula clau de focus al cos o als fragments de contingut pot fer que siguin brots! Heu pensat a escriure un bon títol de SEO per augmentar el vostre CTR? Tots els resultats de Google utilitzaran la paraula clau: per què algú faria clic al vostre enllaç? Sí, haureu d’utilitzar la vostra paraula clau en el títol de la pàgina, el títol de SEO i la meta descripció … però no heu d’utilitzar una concordança exacta només perquè les vostres llums es posin de color verd. Simplifiqueu-ne les paraules individuals al llarg del text. Paraules clau i bon títol… trobar l’equilibri. Oblideu-vos de la densitat de paraules clau i utilitzeu la vostra paraula clau a l’H2… tots sabem que això gairebé no té importància a SEO de la pàgina. Esmenteu-ho a les primeres frases de parella i torneu a crear contingut fantàstic (que és millor que qui tingui els millors resultats de la vostra paraula clau). Ps. si utilitzeu un creador de pàgines, Yoast no detectarà res al vostre contingut, ja que només analitza contingut a l’editor visual / HTML. No t’obliguis a obtenir llums verdes.

Ara aneu a l’editor massiu de SEO (SEO) > Eines > Editor a granel) i reescriviu els vostres títols de SEO + meta descripcions perquè la gent vulgui fer-hi clic!

Importància de les llums verdes de Yoast

2. Publicació optimitzada (exemple)

Aquí teniu una publicació en què vaig a ocupar el número 1 d’aquestes paraules clau: configuració yoast, configuració yoast 2018, configuració yoast wordpress seo, millor configuració yoast, entre altres paraules clau sobre la configuració de Yoast.

Anàlisi de SEO Yoast

Com he seleccionat la meva paraula clau d’enfocament …

Yoast-Keyword-Research

Paraula clau de Yoast

3. Escriptura de títols per a pàgines i publicacions

Els títols de publicacions solen ser molt més llargs que els títols de pàgines… aquesta és l’única diferència important en la manera d’optimitzar pàgines i publicacions. La meva pàgina sobre WordPress SEO Consulting té un títol senzill de pàgina: “WordPress SEO Consulting”. Però el meu títol de la publicació d’aquest tutorial que està llegint és molt més llarg.

Títol de la pàgina

Posttítols

4. Matèries a penes de la densitat de paraules clau

Google està donant cada cop menys importància en la densitat de paraules clau i més pes en contingut de qualitat. Sí, encara haureu d’esmentar la vostra paraula clau d’enfocament (o una coincidència parcial d’aquesta) algunes vegades en el contingut i, el més important, un cop a les primeres frases de parella. Però passar per totes les vostres pàgines / publicacions i injectar la vostra paraula clau d’enfocament … no és una bona inversió de temps. Milloreu millor el contingut. La meva densitat de paraules clau% a Yoast sol ser vermella, entre el 0 i el 1%, sobretot perquè no sempre faig coincidències exactes, cosa que detectarà Yoast..

Paraula clau-Densitat-Yoast

5. Quan escurces els URL (i suprimiu les paraules d’aturada)

L’anàlisi de SEO de Yoast us demana que elimineu les paraules d’aturada (les paraules comunes que la majoria dels motors de cerca salten) com ara, a, i, a, etc. De vegades, hauríeu d’acortar les URL per incloure només la vostra paraula clau d’enfocament. WordPress utilitza automàticament el títol de la pàgina / publicació del vostre URL, de manera que l’URL de la publicació que esteu llegint ara hauria estat molt llarg. Així que per emfatitzar les meves paraules clau, vaig escurçar-lo perquè fos https://onlinemediamasters.com/yoast-green-lights-in-seo-analysis/

Yoast-Stop-Words

Però de vegades no és una bona idea suprimir les paraules aturades, ja que això fa que els URL es confonguin sobre el que es tracta. A continuació, es mostren exemples en què no hauríeu de suprimir les paraules aturades:

Stop-Words-SEO

Mireu com ni tan sols tenen sentit? Sí, haureu d’escurçar els URL i incloure la vostra paraula clau d’enfocament. Però si les paraules aturades fan que sigui divertit com en els exemples anteriors, no les elimineu.

6. El text Alt de la imatge només ha de descriure la imatge

Si teniu una imatge que descriu la vostra paraula clau d’enfocament, utilitzeu-la com a text alt. Però no hi ha absolutament cap raó per anar a buscar imatges i canviar el seu text alternatiu només per obtenir una altra llum verda a Yoast. Mentre pengeu imatges amb un nom de fitxer que descrigui realment la imatge i utilitzeu el nom de fitxer com a text alt, sereu FINE (i probablement tindreu bones coincidències parcials de la vostra paraula clau). Aquest tutorial inclou imatges per a l’anàlisi de SEO de Yoast, paraules clau d’enfocament, editor massiu… així que les anomenaré així. Fes-ho simple.

Yoast-Focus-Keyword-In-Alt-Text

7. Yoast no analitza el contingut dels creadors de pàgines

Si utilitzeu un creador de pàgines, l’anàlisi de SEO de Yoast no detectarà res aquí, així que haureu de fer el SEO de la pàgina manualment. Feu-ho com vulgueu amb qualsevol contingut, que no podreu saber quan les vostres llums es posen verdes a Yoast. L’anàlisi de SEO no analitza contingut fora de l’editor de WordPress Visual / HTML això també s’aplica a les pàgines d’inici de widgetized.

8. Quan s’utilitzen coincidències de paraules clau exactes (exemples)

L’única vegada que heu d’utilitzar la paraula clau d’enfocament exacta és si sona natural (sense injectar paraules clau spam, ni injectar-les en títols de SEO + meta descripcions a cost de menors CTR). Però si encara podeu escriure un bon títol amb la vostra paraula clau exacta, seguiu-lo i feu-ho.

Títols de SEO on utilitzo una coincidència exacta:

 • YouTube Video SEO (Guia definitiva de classificació de vídeos el 2018)
 • Com afegir fragments rics a WordPress El 2018 (2 opcions de complement)
 • L’Ideal Configuració de coets WP (2018) Amb Cloudflare + MaxCDN
 • WordPress Local SEO (Classificació superior a Google Maps / Resultats locals)
 • Serveis d’optimització de velocitat de WordPress Per a llocs web més ràpids

9. Utilitzeu l’editor a granel de Yoast per reescriure els fragments

Si voleu reescriure els vostres títols de SEO + meta descripcions perquè semblin agradables (i us recomano fer-ho definitivament), l’editor massiu de Yoast us permet fer-ho sense passar pàgines / publicacions individuals (està sota SEO > Eines > Editor a granel). L’editor de masses no us indica la paraula clau de focus de cada pàgina i no mesura la longitud dels títols SEO + meta descripcions. Els títols de SEO haurien de tenir entre 50 i 60 caràcters, les meta descripcions haurien de ser de 150 a 160 (tot i així, el 2018, Google va ampliar la longitud de la descripció de la meta en molts resultats i Moz ara recomana 300 caràcters).

Yoast-Bulk-Editor

10. No orienteu la mateixa paraula clau a diverses pàgines

És contraproduent. És millor que dediqueu temps a millorar el contingut en una sola pàgina que no pas a crear un munt de pàgines amb contingut mediocre orientat a la mateixa paraula clau de focus.

Paraules clau enfocades-duplicades

11. La majoria de les persones no trien les paraules clau d’enfocament adequades

El major problema que veig amb les persones que utilitzen Yoast és triar paraules clau àmplies i competitives a les quals mai es classificaran. Si no apareix a la part superior de la pàgina 1 per a moltes de les vostres paraules clau, comenceu a triar frases més específiques (cua llarga) a Google Complet automàtic. I si encara no us classificau, especifiqueu-vos encara més. Normalment només hi ha llocs web amb alta autoritat del domini (podeu comprovar-ho OSE) es poden classificar per a paraules clau àmplies i competitives. Fins llavors, aneu sempre amb cua llarga.

Paraules clau de cua llarga

Sempre Google la vostra paraula clau i analitzar els resultats de la cerca. Eviteu competir amb contingut fort (que abasta el tema àmpliament) i llocs web d’autoritat com credit.com, amazon.com, etc. Si podeu crear contingut millor que els millors resultats, podeu tenir una possibilitat..

Competència de paraules clau

Utilitzeu MozBar a Google la vostra paraula clau i vegeu la PA (autoritat de pàgina) i DA (autoritat de domini) de cada resultat. Proveu només de competir amb els llocs web de l’interval d’autoritats de domini.

Concurs de paraules clau de Mozbar

Explorador de paraules clau de Moz és també un lloc ideal per trobar paraules clau (és molt millor que el Google Keyword Planner). Un cop reduïts una llista de paraules clau de cua llarga i analitzats els resultats de la cerca per evitar continguts forts i llocs web d’autoritat, tindreu una bona llista de paraules clau.

Conclusió: l’anàlisi SEO de Yoast no és perfecta (perquè …)

 • Yoast no té en compte els bons titulars / CTR
 • Només detecten coincidències exactes de paraules clau, sense coincidències parcials
 • Li demanen que augmenti la densitat de paraules clau que és important
 • Ells demanen que suprimiu les paraules d’aturada, cosa que pot fer que els URL siguin divertits
 • Us demanen que utilitzeu la vostra paraula clau exacta a la pàgina H2 (provoca subtítols de correu brossa)
 • Us demanen que utilitzeu la vostra paraula clau exacta en el text de la imatge alt (fins i tot si no descriu la imatge)

Es tracta de totes situacions a la pàgina / publicació, tant si teniu una imatge que descriu la vostra paraula clau d’enfocament, com si podeu escriure titulars / fragments que incloguin la vostra paraula clau i encara sonin. Yoast no deixa de ser un gran complement de SEO, però crec que han d’incorporar la meva advertència per evitar que les persones injectin la seva paraula clau d’enfoc a costa del contingut spam..

Estàs d’acord?

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector