La configuració ideal SEO de WordPress de Yoast: una guia completa per optimitzar WordPress amb el complement de Yoast (actualitzat el 2019, V.11.7.0)

03.06.2020
Yoast 'La configuració ideal SEO de WordPress de Yoast: una guia completa per optimitzar WordPress amb el complement de Yoast (actualitzat el 2019, V.11.7.0)
0 31 мин.

Configuració de plugins de Yoast-WordPress-SEO-Plugin


Tothom ho té Yoast, però pocs l’utilitzen correctament.

No et preocupis. Aquest tutorial es desglossa en 3 passos clau: configurant la configuració de SEO de Yoast (inclosa afegir pàgines AMP perquè les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament), investigació de paraules clau de focus llarg, i optimització de contingut (hi ha més que llums verdes). També us mostraré com connectar Yoast a Google Search Console per tal de solucionar els errors de rastreig (pàgines trencades).

Aquesta és una guia completa de Yoast. Si no teniu Yoast, aneu a plugins → afegiu nou → cerqueu Yoast SEO → instal·leu / activeu. Si ja teniu Yoast, assegureu-vos que estigui actualitzat a la versió més recent. Deixeu un comentari si teniu preguntes i si us agrada aquest tutorial, consulteu les meves altres guies com el meu WordPress i SEO Guia de velocitat de WordPress que són ridículament bones.

1. General
2. Aparença de cerca
3. Consola de cerca
4. Socials
5. Eines
6. Premium
7. AMP
8. Importa la configuració de Yoast
9. Paraules clau de focus
10. Optimització de contingut
11. Anatomia d’una pàgina perfectament optimitzada2018-Configuració de plugins de Yoast-SEO

Coses importants a saber abans d’utilitzar Yoast

Les persones perden massa temps intentant obtenir llums verdes i no tenen prou temps a la recerca de paraules clau (o a fer que el seu contingut sigui millor que el que tingui en els millors resultats). Abans de començar, llegiu aquests consells per no perdre el temps, que és un gran problema quan la gent utilitza Yoast.

 • No obsessioneu-vos per les llums verdes: feu un cop d’ull Infografia de SEO a la pàgina de Backlinko
 • No seleccioneu les paraules clau a cegues: busqueu cua llarga (tres o més frases de paraules) a Google Completar automàticament, i després Google per veure si els resultats principals abasten el tema àmpliament
 • No emplateu les paraules clau del vostre contingut per intentar fer que les vostres llums siguin verdes (això és spam)
 • Un bon SEO a la pàgina significa crear contingut complet (3.000 o més paraules, vídeos, etc.)
 • El lloc més important per utilitzar la vostra paraula clau d’enfocament és el títol de la pàgina, l’URL, el títol de SEO, la meta descripció i una vegada a les primeres frases oracions del cos de contingut. Això és!
 • Yoast (i tots els complements de SEO) fan molt poc per a SEO de la pàgina: la majoria és consell. Dediqueu més temps a la recerca de paraules clau i afegiu una taula de contingut HTML a publicacions més llargues.

La versió 11.0 presenta l’esquema
* Yoast va fer grans millores en l’esquema durant versió 11.0 (consulteu les seves Vídeo de YouTube llançament). No cal fer res excepte actualitzar el connector, però pot ajudar a millorar els resultats rics quan es mostren productes, comentaris, receptes, esdeveniments i altres tipus de dades. Encara faig servir un complement per mostrar “estrelles de revisió” a Google (faig servir WP Review), però idealment aviat, no caldrà que.

1. General

panell
Configuració de Yoast-Dashboard

Característiques
Funcions de Yoast

A continuació, es mostra una captura de pantalla de cada funció:
He desactivat alguns d’ells … No faig servir l’anàlisi de llegibilitat ja que no necessito que Yoast “classifiqui” el meu contingut (per exemple, si les meves frases són massa llargues). Utilitzo enllaços interns de manera natural en el meu contingut i no necessito el comptador d’enllaços de text de Yoast que em recordi a afegir-los. No necessito Ryte per comprovar constantment si el meu lloc està indexat en motors de cerca (òbviament és així) i mai faig servir el menú desplegable d’administració de Yoast. Mireu quines funcions us agraden, activeu-les i desactiveu-ne la resta.

Anàlisi de SEO

Anàlisi de llegibilitat
Anàlisi de llegibilitat de Yoast

Contingut de pedra angular
Contingut de Yoast-Cornerstone

Filtre de contingut angular

Contador d’enllaç de text
Funció de Yoast-Text-Link-Counter-Counter

Insights
Informació sobre contingut de Yoast

Suggeriments d’enllaç
Enllaç interior-enllaç

Mapa de llocs XML
Configuració de Yoast-XML-Sitemap

Integració de Ryte
Anàlisi de Yoast-Ryte

Menú de la barra d’administració
Yoast-Admin-Bar-Menú

Seguretat: no hi ha configuració avançada per als autors
Configuració avançada de Yoast

Eines per a administradors web
A continuació, ens registrem a cada Eina per a administradors web (Google/Bing/Yandex/Baidu) i verifiqueu-ne cadascú mitjançant el botó Mètode de verificació HTML. Aleshores, podem enviar-los el vostre mapa del lloc de Yoast XML. Jo personalment faig servir Google Search Console de manera religiosa per arreglar pàgines trencades (errors de rastreig) amb redireccions, utilitzeu Cerca Analytics per trobar paraules clau / pàgines en què em classifiqui, Millores HTML per solucionar errors en els títols de SEO + meta descripcions i controlar els problemes de seguretat mòbil i enllaços al meu lloc. Aquí teniu el meu tutorial complet de la Consola de cerca de Google que definitivament podré escatinar.

Eines de Yoast-Webmaster

Verifiqueu les eines per a administradors web

 • Inscriu-te Google Search Console
 • Seleccioneu el botó Mètode de verificació d’etiquetes HTML
 • Copieu el codi i enganxeu al camp Consola de cerca de Google
 • Elimineu tot fora de les ofertes (incloses les ofertes)
 • Desa els canvis a Yoast
 • Feu clic a “Verifica” a la Cerca de consoles de Google
 • Repetiu la para Bing / Yandex (El motor de cerca més gran de Rússia)
 • No faig servir Eines per a administradors web de Baidu ja que és confús ja que no llegeixo xinès i necessiteu un número de telèfon xinès, però podeu llegir-ho tutorial si vols provar
 • Assegureu-vos de llegir la secció Consola de cerca d’aquest tutorial o veure la meva guia completa

Envieu el vostre lloc web de Yoast XML a Google + Bing + Yandex

 • A Yoast, aneu a General → Funcions → mapes de llocs XML
 • Feu clic a la icona del signe d’interrogació mitjançant l’opció Sitemaps de XML
 • Feu clic a l’enllaç del mapa del lloc XML
 • Copieu el darrer passat de l’URL: /sitemap_index.xml
 • Inicieu la sessió a Google Search Console
 • A l’esquerra, aneu a Rastregeu → Mapa del lloc
 • Enganxeu la darrera part del vostre URL del lloc web a Google Search Console
 • Prova i envia
 • Repetiu Bing + Yandex

Configuració de Yoast-XML-Sitemap

Mapa del lloc

2. Aparença de cerca

General
Configuració general de Yoast

Separador del títol – si feu servir variables de fragment, es tracta del guionet (o un altre caràcter especial) que es troba normalment entre el títol de la pàgina / la publicació i el nom del lloc. Exemple: Títol de la pàgina Nom del lloc.

Variables de fragments – les plantilles que s’utilitzen per als títols de SEO / meta descripcions només si us oblideu d’escriure-les, cosa que mai no haureu d’oblidar de fer. Sempre que escrigueu-les manualment, no importa. Hauríeu de dedicar-vos el temps a escriure-les perquè sonin més boniques que una plantilla.

Variables bàsiques de Yoast

Per què no els heu de fer servir …

El títol d’aquesta publicació que heu llegit té més de 160 caràcters (molt superior als 60 límits de títols SEO). Si confiava en Yoast per crear el meu títol de SEO amb variables de fragment, tindrien una durada superior a 60 caràcters i es podrien tallar, fent que el meu fragment sembli horrible. En lloc d’això, ho vaig escriure jo, de manera que llegeixi bé: The Ideal Yoast WordPress SEO Plugin Settings (2018, versió 7.9).

Yoast-Snippet-Variables

Pàgina inicial – la pàgina principal sol orientar una paraula clau àmplia sobre el vostre producte / servei principal (per exemple, Chicago Wedding Photographer). Utilitzeu-ho al títol de SEO de la pàgina d’inici i a la meta descripció:

Pàgina inicial-fragment

Tipus de contingut
Configuració de tipus de contingut de Yoast

Mostra les publicacions als resultats de la cerca – controlar si les publicacions / les pàgines estan indexades als motors de cerca.

Data en vista prèvia de fragment – Si afegiu dates als vostres fragments (afegint-los específicament a articles sensibles al temps), el contingut és nou i pot augmentar significativament els percentatges de clics.

Data de publicació

A més d’habilitar-ho a Yoast, també heu d’afegir la “data de publicació modificada” a la part superior de les publicacions (anomenada secció meta d’entrada). Per a mi, això és a la Genesis Simple Edits configuració …

Entrada Meta

Això és el que sembla en una publicació …

Data de modificació del post d'entrada

Ara, sempre que actualitzeu una publicació, la data modificada per a la publicació s’actualitza al dia actual i s’actualitzarà als resultats de la cerca. Sí, podeu passar per TOTES les publicacions i fer que el vostre contingut sembli nou. Però no en facis mal ús, intento fer-ho només quan estic actualitzant un article sensible al temps.

Actualitza la publicació de WordPress

Caixa de meta SEO de Yoast – aquesta és l’anàlisi de SEO amb recomanacions d’optimització de contingut. Definitivament ho voleu per a pàgines, publicacions i categories de blocs si en optimitzeu.

Mitjans de comunicació
Ajust de mitjans de comunicació

Taxonomies
Configuració de taxis-impostos

Quin contingut no s’ha de mostrar als resultats de la cerca – les etiquetes, les categories de portafoli, les presentacions de diapositives, el format i altres continguts no útils no solen aparèixer als resultats de la cerca. Les etiquetes solen provocar contingut duplicat Siteliner. Si teniu un portafoli bonic, o bé les pàgines de les vostres categories de bloc estan ben dissenyades amb molts articles dins d’aquesta categoria, n’inclouen tots els resultats en la cerca. Però si no gasteu més de 30 segons en aquesta pàgina, no l’indexeu.

Arxius
Configuració d'arxius de Yoast

Panellets
Configuració Yoast-Breadcrumbs

Panellets – text de navegació que apareix a la part superior del contingut:

Panellets

Ajuda els usuaris i els motors de cerca a aprendre el vostre contingut i l’estructura del lloc. No faig servir pa ratllat per evitar molèsties, però els recomano si no t’importa el text addicional. A habilitar pa ratllat, afegeix aquest codi a Editor → Index.php enganxant-lo a get_header ();

get_header (); ?>

<?php if (function_exists (“yoast_breadcrumb”)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘,’

‘);
} ?>

RSS
Configuració de Yoast-RSS

3. Consola de cerca

Autentiqueu Yoast amb Google Search Console – això et mostrarà errors de rastreig (pàgines trencades del vostre lloc) de manera que podeu dirigir-les a la pàgina correcta del vostre lloc. Pot ser que en tingueu moltes si canvieu els enllaços enllaçats, les pàgines suprimides o migreu el vostre lloc web. Abans de continuar, heu de verificar la Consola de cerca a “Eines generals per a administradors web”. Un cop verificat, aneu aquí i feu clic a “Obtén el codi d’autorització de Google” i us demanarà els passos següents.

yoast-search-console-autenticació

Correcció dels errors de rastreig amb redireccions – després d’autentificar-se a Search Console, concediu-li uns quants minuts (o hores) perquè Google pugui incloure els vostres errors de rastreig. Al final podreu veure els errors (pàgina no trobada, errors del servidor, 404 soft …). Hauríeu d’arreglar TOTES això mitjançant la configuració de 301 redireccions que s’hi inclouen Yoast SEO Premium, o proveu d’utilitzar el gratuït Plugin de redirecció de pàgina ràpida / publicació

Errors de yoast-search-console-crawl-error

Redireccions de configuració – per configurar una redirecció 301 mitjançant el complement de redirecció de pàgina ràpida / publicació, instal·leu el complement i aneu a redireccions ràpides → redireccions ràpides (pestanya esquerra de WordPress). Introduïu una URL de Yoast i introduïu l’URL correcta (la pàgina o publicació més rellevant del vostre lloc web) …

301 Exemple de redirecció

Més optimitzacions de la consola de Cerca de Google – El fet de solucionar els errors de rastreig és una de les moltes maneres d’optimitzar el vostre lloc de WordPress amb Google Search Console. Recomano MOLTMENT mirar al meu Tutorial de Google Search Console per conèixer fragments rics, orientació internacional, problemes de seguretat, analítiques de cerca i altres parts importants del vostre SEO de WordPress.

Google Search Console

4. Socials

Si ompliu la configuració social de Yoast, Google ajuda a conèixer els vostres perfils, però el més important és habilitar les meta-dades de cada xarxa social. Això us permet penjar gràfics personalitzats a cada pàgina / publicació, cosa que fa que sigui el format de miniatura de la imatge correctament quan es comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials. Això és el que Gràfic obert de FacebookTargetes de Twitter, i Dades meta de Google+ ho fa.

Comptes
configuració social-yoast

Facebook
Configuració de Yoast-Facebook

ID de l’aplicació Facebook – si tu va crear una aplicació de Facebook, troba el teu ID de l’aplicació i entra aquí. Aquí teniu un tutorial sobre com crear una aplicació de Facebook i què fa.

Twitter
Configuració de Yoast-Twitter

Pinterest
pinterest-settings

Haureu de completar uns quants passos addicionals per verifica el teu lloc amb Pinterest.

Google+
* No estic segur de per què encara tenen opcions per a una cosa que Google ha suprimit.

google-tab

Optimització de mitjans socials – un cop habilitades les dades meta per a cada xarxa social, podeu penjar imatges personalitzades de les xarxes socials a la secció d’anàlisi de SEO de Yoast mitjançant l’enllaç “compartir” (vegeu més avall). Això fa que el format de miniatura de la imatge del contingut sigui correcte quan aquesta pàgina es comparteix a les xarxes socials. Sí, això vol dir que haureu de crear 2 gràfics separats per a cada publicació.

 • Imatge de Facebook: 1200 x 630px
 • Imatge de Twitter: 1024 x 512px

Carregueu gràfics personalitzats a Facebook / Twitter …

optimització yoast-social-media

Fa que el vostre format de contingut estigui molt bé …

facebook-compartir

Control del text de l’anunci de Facebook amb Yoast – si augmenteu les publicacions, Facebook no us permetrà canviar el text de l’anunci. Així que abans de compartir la publicació a Facebook, doneu-li el títol que vulgueu mitjançant el camp “Títol de Facebook” de Yoast (que pot ser diferent del títol de SEO + la descripció de meta). Si el títol de Facebook de Yoast no funciona de seguida, proveu d’esborrar la memòria cau del vostre lloc web. He trobat que de vegades pot trigar diversos dies a actualitzar-se amb el nou títol i imatge de Facebook.

Títol de Facebook de Yoast

5. Eines

Eines de Yoast-SEO

Editor a granel – editeu els títols de SEO i meta descripcions a granel (sense haver de passar per cada pàgina / publicació individual). Assegureu-vos que aquests estiguin llestos bé poden augmentar significativament percentatges de clics fent que els vostres fragments siguin més atractius per fer clic. No oblideu incloure la paraula clau d’enfocament d’aquesta publicació als dos llocs. Els fragments són, principalment, els avantatges del seu SEO!

Yoast-Bulk-Editor

Editor de fitxers – editeu fitxers robots.txt i .htaccess.

Importació i exportacióimportar la meva configuració de Yoast SEO recomanada o exporteu la vostra pròpia configuració de Yoast per utilitzar-la en altres llocs web que gestioneu. Si actualment utilitzeu un altre complement de SEO de WordPress, utilitzeu la pestanya “Importa d’altres complements SEO” per migrar les dades de SEO a Yoast.

import-tab

fitxa exportació

yoast-seo-plugin-migració

6. Premium

Yoast SEO Premium és de 89 dòlars / any: només ho he comprat perquè escric tutorials de SEO per guanyar-se la vida. En cas contrari, probablement no ho tindria … definir paraules clau de focus principals no és útil, hi ha molts complements de redirecció gratuïts, i els suggeriments d’enllaços interns + informació sobre contingut realment no m’ajuden. Aquí teniu una explicació d’algunes de les funcions destacades …

Yoast-SEO-Premium

Optimització de paraules clau (paraules clau de focus múltiples) – hi ha una estratègia específica per optimitzar el contingut de diverses paraules clau (vegeu més avall). Sovint s’inclouen les paraules clau secundàries com partits parcials cosa que significa que la llista de verificació d’anàlisi de SEO és pràcticament inútil, ja que Yoast només detecta exacte coincidències de paraules clau. Us ajuda a fer un seguiment de les paraules clau secundàries al tauler de manera que pugueu fer servir les coincidències parcials, però no espereu que tingueu moltes llums verdes. Obteniu més informació sobre l’orientació de les paraules clau secundàries elaboració d’un bon títol de SEO + meta descripció incloure paraules individuals d’ambdues frases, més que simplement llistar paraules clau que semblin brossa.

Paraules clau de focus múltiples de Yoast

Vista prèvia de la pàgina – sempre que pengeu imatges personalitzades a la “opció de compartició social” de Yoast, de manera que la vostra imatge formi adequadament Facebook i Twitter (pas 4), no necessiteu això. Però si us agrada veure com es veu directament a Yoast per assegurar-vos que es veu bé, això ho fa tot.

Previsualitzacions yoast-socials

Suggeriments d’enllaç
Enllaç interior-enllaç

Informació de contingut
Informació sobre contingut de Yoast

Gestor de redireccions – utilitzeu-ho per solucionar els errors de rastreig (pàgines trencades) de la pestanya Consola de cerca de Yoast. Feu-ho afegint l’URL antic i el nou URL per redirigir-ne cadascun a la pàgina més adequada. Si ja teniu redireccions des del document Plugin de redirecció o .htaccess, podeu importar-les a Yoast. Mentre que un complement gratuït, com Redirecció de la pàgina / publicació ràpida fa exactament el mateix, el gestor de redireccions configurarà automàticament una redirecció si canvieu un enllaç permanent …

yoast-automatic-redirect

Per configurar una redirecció, dirigiu-vos a la pestanya Consola de cerca de Yoast i cerqueu els vostres errors de rastreig …

Errors de rastreig de rastreig de cerques de Yoast

Ara dirigiu-vos al gestor de redireccions de Yoast (o a la secció “Redireccions ràpides” si feu servir el complement de redirecció de pàgines ràpides). Enganxeu el vostre URL trencat al camp “URL antic”. El nou URL NO sempre ha de ser la vostra pàgina d’inici, sinó que hauria de ser l’URL més proper a la pàgina trencada.

Yoast-Redirectes

Suport Premium – Mai he utilitzat el seu suport, però ho aconsegueixes amb Yoast Premium.

7. AMP

Pàgines mòbils accelerades (AMP) són un projecte de Google que fa que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament i afegeix un signe “AMP” als fragments mòbils. Tot i que això soni bé, normalment hauríeu d’evitar l’AMP. Mireu l’estudi de Kinsta sobre com les conversions per a mòbils van caure un 59% després d’afegir AMP. Després de llegir aquest article, vaig decidir desactivar AMP al meu propi lloc web (i estic content que ho faci). El disseny no és tan agradable i és un dolor al cul. Estalvieu-vos els problemes: jo ho evitaria.

Amp-pàgines

Instruccions AMP

 • Instal·leu el Plugin AMP per Automattic
 • Instal·leu el Colla per a Yoast SEO AMP Plugin si feu servir Yoast
 • Afegiu / amp / a qualsevol pàgina del vostre lloc web per veure com es veu i assegurar-vos que funciona
 • Vés a la configuració → AMP de Yoast per canviar el disseny i habilitar els tipus de publicació personalitzats
 • Espereu que Google torni a rastrejar el vostre lloc i afegiu l’inici de sessió AMP als resultats de la cerca per a mòbils
 • Visiteu la pàgina Pàgines mòbils accelerades a la secció de Google Search Console per veure errors

Un número freqüent són les imatges que apareixen a la part superior de les publicacions quan també no podeu desitjar-les. Hi ha un tema al voltant, però no és perfecte. Podeu tenir cap imatge destacada o bé definir una imatge destacada a Yoast amb SEO → AMP → Disseny → Imatge predeterminada. Això només mostrarà si no hi ha cap imatge destacada seleccionada, però si ho és, això és el que es mostrarà a la part superior de la publicació. Podeu llegir La guia AMP de Yoast però bàsicament el vaig resumir.

Si feu servir Cloudflare, activeu-ho enllaços mòbils accelerats i mostra el logotip de l’AMP …

Enllaços mòbils accelerats de Cloudflare

8. Importa la configuració de Yoast

Per utilitzar la meva configuració de Yoast, descarregueu el fitxer zip i pengeu-lo a SEO → Eines → Importació i exportació → importació. Aquesta configura la configuració, no suprimeix les paraules clau de focus ni les meta dades.

Descarregueu la configuració de Yoast (actualitzada el 3/9/2018)

Coses que encara necessiteu fer:

 • General → Eines per a administradors web (verifiqueu el vostre lloc amb Google / Bing / Yandex)
 • Aparença de cerca → General (comproveu si teniu noms de lloc duplicats passant per la pestanya del navegador de la pàgina d’inici i, si és així, deixeu els títols de Força de reescriptura com a habilitats)
 • Aparença de cerca → General (empleneu el títol de SEO de la pàgina d’inici + la meta descripció i especifiqueu si sou una persona o empresa)
 • Aparença de cerca → Tipus de contingut (escolliu quin contingut voleu mostrar als resultats de la cerca i afegiu les dates de publicació a fragments en publicacions sensibles al temps)
 • Aparença de cerca → Taxonomies (escolliu el contingut que voleu als resultats de la cerca)
 • Aparença de cerca → Pa de pa (afegiu el nom del vostre lloc web com a “Text de l’ancoratge per a la pàgina d’inici” i seguiu el tutorial de Yoast per afegir panellets)
 • Cerca Consola → Configuració (autentica Yoast amb Google Search Console, espereu uns quants dies perquè les dades es publiquin i, a continuació, solucioneu els errors de rastreig (secció de visites). Mireu la meva Tutorial de Google Search Console per obtenir més consells sobre com optimitzar el vostre lloc web amb Search Console)
 • Social → Introduïu URL dels vostres perfils socials, pengeu el logotip a la pestanya Facebook, activeu Facebook Insights i verifica el teu lloc amb Pinterest
 • Afegeix pàgines AMP (secció de visites)

9. Paraules clau d’enfocament

Deixeu de pensar que coneixeu les vostres paraules clau i feu la investigació. El meu mètode funciona força bé …

 • Cerqueu paraules clau de cua llarga (específica) Complet automàtic + Explorador de paraules clau
 • Anoteu totes les frases rellevants perquè tingueu una llista de paraules clau sòlida
 • Eviteu les paraules clau amb contingut / llocs web forts que tinguin els primers resultats
 • Paraules clau d’orientació on els resultats de la cerca contenen contingut dèbil o irrellevant
 • Google cada paraula clau mitjançant MozBar per aprendre la competència estimada de cadascú
 • Comproveu OSE per a la seva DA (autoritat de domini), a continuació, Google la vostra paraula clau mitjançant MozBar i comproveu els resultats principals per veure quin és el seu DA. Permet competir dins del vostre propi DA, i si el vostre és baix, orienteu-vos a paraules clau encara més específiques i que siguin menys competitives.
 • Heu de deixar paraules clau d’alta oportunitat on podeu accedir a la pàgina 1

Completar automàticament Google
Anar a google.com i comenceu a escriure una paraula clau perquè Google completi la frase (recorda, estàs buscant frases de cua llarga, normalment amb tres o més paraules ja que són molt menys competitius). També podeu utilitzar un caràcter de guió _ en qualsevol lloc de la frase i Google omplirà el blanc. Haureu de finalitzar el caràcter de guió baix d’aquest mètode.

google-autocomplete-keywords

Per veure encara més paraules clau al menú desplegable, utilitzeu plurals o diferents ordres de paraules …

Paraules clau complertes automàtiques

S’ha d’orientar cada servei (i ubicació) pàgines separades al vostre lloc web …

Paraules clau amb diverses localitzacions múltiples

Per a temes competitius sobre publicacions de blocs, seleccioneu sempre una paraula clau molt específica (cua llarga) …

Paraules clau de cua llarga

Podeu fer el mateix per a les paraules clau de vídeo de YouTube …

paraules clau de youtube-autocomplejo complet

Com he trobat la meva paraula clau d’aquest tutorial (que m’ha ajudat a optimitzar el meu contingut) …

Yoast-Keyword-Research

Paraula clau de Yoast

Explorador de paraules clau de Moz (millor que el planificador de paraules clau)
Per assegurar-vos que no us perdeu cap paraula clau de Google Completar automàticament, utilitzeu-la Explorador de paraules clau de Moz que és com Google Planner Keyword Planner només millor (i gratuït). Comenceu amb una frase àmplia, executeu l’eina i, a la secció Paraules clau del grup, seleccioneu “sí, amb una semblança lèxica baixa.” D’aquesta manera, us impedeix haver de desplaçar-vos una vegada i una altra amb les similars paraules clau.

Suggeriments de paraules clau de Moz

HubShout WebGrader (Paraules clau del competidor)
Per veure una llista completa de paraules clau per als llocs web de competidors, executeu-los HubShout WebGrader

Les meves paraules clau

MozBar (Competició de paraules clau)
Ara hauríeu de tenir una llista de paraules clau sòlida. L’últim pas és instal·lar el MozBar Google Chrome Extension i Google cada paraula clau. Com més alta sigui la PA (autoritat de pàgina) i DA (autoritat de domini), més competitiva és la paraula clau. Proveu de seleccionar les paraules clau dins del vostre rang DA / PA. Podeu augmentar-los creant contingut fantàstic per obtenir enllaços. Les millors paraules clau són aquelles que, si teniu Google, hi ha contingut feble (o irrellevant) als primers resultats.

Concurs de paraules clau de Mozbar

Està una mica obsoleta, però aquí teniu un vídeo que he fet sobre l’elecció de les paraules clau …

10. Optimització de contingut

El primer pas per optimitzar el contingut és investigació de paraules clau de focus – Assegureu-vos que primer feu el pas 9. Aleshores, podeu començar a crear contingut (o a optimitzar el contingut existent) per a aquestes paraules clau.

Què ha de dir Yoast …

ADVERTIMENT: la injecció de paraules clau en els vostres continguts o fragments els fa que siguin espòmits! Heu pensat a escriure un títol de SEO + meta-descripció per augmentar el CTR? Tots els resultats de Google utilitzaran la paraula clau: per què algú faria clic al vostre enllaç? Sí, haureu d’utilitzar la vostra paraula clau en el títol de la pàgina, el títol de SEO i la meta descripció … però no injecteu paraules clau només per obtenir llums verdes a Yoast. Oblideu-vos de la densitat de paraules clau i de les paraules clau en els subtítols … comenceu a pensar en afegir una taula de contingut a publicacions més llargues, vídeos, infografies, fragments rics, imatges de compartició social i augmentar el contingut prim per fer-ho millor (més detallat) que tots els altres.

Normes bàsiques de Yoast:
L’obsessió de llum verda: si copieu / enganxeu paraules clau de focus en tot el contingut per aconseguir que Yoast sigui feliç, atureu-la ara mateix. Aquest article que llegiu està ben optimitzat (és molt útil i organitzat) i la meitat de les meves vinyetes són vermelles. Deixeu d’obsessionar-vos per les llums verdes i comenceu a obsessionar-vos pel contingut. Afegiu una infografia i un vídeo a una pàgina i vegeu què passa.

Només podeu definir una paraula clau d’enfocament: la premium de Yoast permet fins a cinc, però si no teniu èxit amb 1 paraula clau, no ho proveu 2. Tot i això, no és tan difícil (assegureu-vos que la paraula clau secundària és molt similar a la vostra primària) i ruixar partits parcials a tot el contingut. Generalment, cada paraula clau única ha de tenir la seva pròpia pàgina amb contingut que reflecteixi aquesta frase. Cadascun dels vostres serveis tindrà la seva pròpia pàgina, de vegades diverses pàgines. Tinc pàgines separades per a serveis SEO WordPress, consultoria SEO SEO, auditoria SEO WordPress, etc.

Yoast no detecta sempre paraules clau, de vegades no apareix en sinònims ni en coincidències parcials. Si la meva paraula clau de focus és SEO Consultant i faig servir consultoria de SEO en el contingut, Yoast pot no comptar aquesta paraula clau. Però puc suposar que la densitat de paraules clau és més alta del que diu Yoast.

Cerqueu un equilibri entre les paraules clau i utilitzeu un bon títol de pàgina, títol de SEO i meta-descripció: hi ha una línia fina entre escriure un títol que sona bé i escriure un títol de manera que inclogui la vostra paraula clau. Trobeu l’equilibri adequat. Crear un títol sobre el qual la gent realment farà clic és una part important de l’optimització del contingut.

Yoast només detecta les paraules clau del cos de contingut principal i el fragment del motor de cerca: no les barres laterals, ni el peu de pàgina, només aquestes dues àrees. Això també és bo, ja que els motors de cerca analitzen el contingut en blocs i els fragments del vostre cos / motor de cerca són els àmbits importants.

Paraula clau d’enfocament per a la pàgina d’inici: la pàgina principal hauria d’orientar normalment la paraula clau principal. Si teniu una pàgina d’inici de widgetized, no tindreu la llista de verificació d’anàlisi de SEO de Yoast (ja que utilitzeu widgets). Però està bé, només cal utilitzar les mateixes estratègies de SEO de la pàgina que les altres pàgines.

Normalment fer vull orientar una paraula clau d’enfocament per a aquestes pàgines …

 • Pàgina inicial
 • Producte / pàgines de serveis
 • Pàgines d’ubicació
 • Entrades del bloc (paraules clau no promocionals)

Normalment no vull orientar una paraula clau d’enfocament per a aquestes pàgines …

 • Pàgina de contacte
 • Pàgines de l’equip (tret que es busquin noms)
 • Testimonis
 • Treball / cartera
 • Pàgina principal del bloc

Ara creeu una pàgina, definiu la vostra paraula clau d’enfocament, escriviu contingut i vegeu els meus suggeriments …

Anàlisi de SEO Yoast

Paraula clau d’enfocament – utilitzeu Google Autocomplete per trobar frases específiques de cua llarga i, a continuació, Google la paraula clau i analitzeu els resultats de la cerca amb l’extensió de Chrome de MozBar. Busqueu paraules clau amb contingut feble en els millors resultats i eviteu competir amb els llocs web d’autoritat.

No orienteu mai la mateixa paraula clau a 2 pàgines – si passareu temps creant 2 pàgines orientades a la mateixa paraula clau, també podreu passar tot el temps en una pàgina i fer que el contingut sigui impressionant. Preferiria tenir un contingut increïble que dos articles mediocres.

Títol de la pàgina – Inclou la vostra paraula clau aquí. Si es tracta d’una publicació al bloc, assegureu-vos que escriviu un títol de puntada de peu, preferiblement amb la paraula clau del focus al començament del títol. Les publicacions solen tenir un títol més llarg i descriptiu; els títols de les pàgines solen ser més breus i només llisten un producte / servei.

URL – escurçar els URL per no incloure paraules aturades (i posar l’èmfasi en la vostra paraula clau d’enfocament) SENSE Això fa que la URL estigui divertida. Vaig escurçar el meu a / yoast-wordpress-seo-settings /

Títol SEO Aquests són els enllaços blaus dels resultats de la cerca i són el primer que la gent veu. Haurien de tenir entre 50 i 60 caràcters (la barra de longitud a Yoast hauria de ser verda). Si és una pàgina, no utilitzeu només “Fotògraf de noces de Chicago – Tom Dupuis”. Utilitzeu un modificador per apetrejar el seu títol perquè hi hagi més gent que hi faci clic … “Fotògraf de noces de Chicago guanyador de premis – Tom Dupuis.” Els títols de SEO per a publicacions poden ser similars al títol, però ajusteu-lo per llegir bé en aquests 50-60 caràcters.

Meta Descripció – 150-160 caràcters descripció del contingut, principalment utilitzada per augmentar el valor CTR i fer que la gent faci clic al vostre enllaç, però també ha d’incloure la vostra paraula clau de focus.

Imatge Alt Text – no ompliu les paraules clau aquí, només descriviu la imatge. Mentre escriviu noms de fitxers descriptius abans de penjar-lo, podeu utilitzar-lo Complement Atributs d’Imatges Automàtics per utilitzar automàticament el nom del fitxer com a text alt, de manera que no ho haureu de fer manualment.

Densitat de paraules clau – Yoast exagera la importància de la densitat de paraules clau quan realment no és molt important. Feu-lo servir un cop a les primeres frases de parella, i oblideu-ho.

Paraula clau a la subpartida (H2) – no cal que utilitzeu la vostra paraula clau aquí, però sembla que és spam.

Enllaços interns / externs – Utilitzeu uns enllaços a la vostra pàgina. A Google li agrada i sempre que enllaceu a recursos útils (no parlo de Wikipedia), els visitants també els ajudaran. Els enllaços interns són bons perquè mantenen la gent al vostre lloc i són una forma natural de crear enllaços, però necessitareu una bona quantitat de contingut per a això. Els enllaços externs són bons perquè els agrada citar fonts de l’article, que a Google els agrada. Totes dues són bones.

Publica contingut llarg – el contingut curt i descarat no es classifica. El contingut llarg que abasta el tema àmpliament (especialment el contingut que inclogui un vídeo o una infografia), ho farà. Google mesura “temps mitjà a la pàgina” de manera que el vostre objectiu principal és augmentar el “temps de permanència” del vostre visitant. Yoast recomana més de 300 paraules, però prova 3.000 paraules (o més) i veuràs resultats molt millors.

Nombre de paraules de WordPress

Optimització de mitjans socials – Suposant que heu configurat el fitxa social a la configuració SEO de Yoast, podeu utilitzar l’enllaç “compartir” per penjar gràfics personalitzats de manera que els vostres formats d’imatges de la publicació siguin adequats a Facebook i Twitter. Aquest és un factor de rànquing reduït, però també augmentarà el seu compartir social que és excel·lent per a SEO. I sí, això vol dir que cal crear 2 gràfics …

 • Imatge de Facebook: 1200 x 630px
 • Imatge de Twitter: 1024 x 512px

Fragments rics – permeten millorar els fragments amb estrelles de revisió, vídeos i informació sobre productes, esdeveniments, receptes i altres tipus de dades. Això no forma part de Yoast, però òbviament ajuda el vostre SEO i els percentatges de clics. Jo faig servir la prima Complement de fragments WP Rich Snippets (aquí és el meu revisió ), que té molt més opcions i té una aparença millor que els complements gratuïts, com ara tot en un Schema.org. Si voleu afegeix fragments rics al vostre lloc de WordPress, segueix aquest tutorial.

fragments rics

Optimització de la velocitat de la imatge – Tinc un tutorial complet per a l’optimització d’imatges. Executeu una pàgina a través GTmetrix per veure totes les imatges no optimitzades de la pàgina. Cal redimensionar les imatges grans per adaptar-se a les dimensions correctes. Si el vostre cos de contingut és de 680 (p), haureu d’utilitzar imatges que es redimensionen a 680 (p). Utilitzeu un complement com Imaginar per compressió sense pèrdues. Les imatges amb l’error “Especifica les dimensions de la imatge” significa que cal especificar una amplada + alçada en HTML o CSS de la imatge:

”Why680 ”d’alçada =” 380 ”/>

Optimitzacions d’imatge a GTmetrix

Orientació de diverses paraules clau – Vaig tocar això a la web Secció de Yoast SEO Premium, però aquí teniu un exemple. Voleu dissenyar el títol o la meta descripció de SEO per incloure elements d’ambdues …

Paraula clau principal: Temes de WordPress que són SEO-friendly
Paraula clau secundària: temes de WordPress optimitzats amb SEO

Títol de la pàgina / Títol de SEO: 25 temes de WordPress més favorables a SEO per a tothom
Meta description: navegueu entre més de 25 temes de WordPress que siguin SEO que tinguin resposta mòbil i un disseny HTML5, tots ells optimitzats en SEO mitjançant Genesis Framework.

Ara espolseu la vostra paraula clau secundària (o una coincidència parcial) al contingut. El vostre enllaç en general només ha d’incloure la vostra paraula clau principal: / seo-friendly-wordpress-theme /. No heu de comprar Yoast SEO Premium per orientar les paraules clau secundàries, només cal que utilitzeu eines com ara Completar automàticament Google per trobar una paraula clau secundària i, a continuació, ruixar-la.

11. Anatomia d’una pàgina perfectament optimitzada

Em vaig agafar en préstec Backlinko que posa èmfasi en què l’optimització de contingut és més que “llums verdes”. Es tracta de crear un contingut maleït bo mitjançant infografies, vídeos i crear “la guia definitiva” amb una taula de continguts (com aquesta publicació). Deixeu de preocupar-vos tant per les llums verdes, baixeu de la ruta de “text i fotos” i començar a fer alguna cosa diferent.

a la pàgina-seo

També vaig crear una versió per a WordPress (una mica obsoleta però encara bona) …

WordPress-Optimització de contingut

Preguntes freqüents

&# x1f6a6; Quins són els tres passos principals cap a Yoast?

La configuració de la configuració, la investigació de les paraules clau enfocades i l’optimització de contingut són els tres passos principals per utilitzar el complement SEO de Yoast. La configuració de Google Search Console també és important.

&# x1f6a6; Com puc triar les paraules clau d’enfocament?

Completar automàticament Google és una excel·lent eina per trobar paraules clau, especialment quan utilitzeu el mètode de reemplificació en blanc d’aquesta guia. MozBar i Paraules clau a tot arreu, Chrome us ajuda a aprendre la competència de cada paraula clau, que és una part crítica per a la investigació de les paraules clau.

&# x1f6a6; Quina importància tenen els llums verds?

No ho són. Els 5 llocs més importants per utilitzar la vostra paraula clau es troben al títol de la pàgina, a l’enllaç permanent, al títol SEO, a la meta descripció i a un parell de vegades al cos de contingut. Quasi la resta de factors de classificació no tenen res a veure amb Yoast, independentment del que diguin les altres.

&# x1f6a6; Quins altres factors de SEO de la pàgina hi ha, a més de les llums verdes?

Fragments rics de preguntes freqüents (com els que esteu llegint ara), afegir una taula de contingut HTML a publicacions llargues, optimitzar la velocitat del lloc, elaborar acuradament títols SEO + meta descripcions i contingut en profunditat són tots els factors principals que poden millorar els dos rànquings. + percentatges de clics.

&# x1f6a6; Com vaig obtenir aquests emojis als resultats de la cerca?

Es diuen fragments rics de FAQ i tinc un tutorial per això. Simplement, instal·leu el complement Contingut estructurat i afegiu preguntes freqüents (amb l’emoji que trieu) a les pàgines / publicacions.

Whaddaya Think?

Lliga’m els comentaris si tens preguntes 🙂

Vegeu també:
Com tinc puntuacions 100% a GTmetrix

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector