Lopeta pakkomielle vihreällä valolla Yoastin SEO-analyysissä

Sisällön optimointi EI tarkoita saamista vihreät valot Yoastissa – ja mielestäni on aika joku pudottaa pommi Yoastin SEO-analyysi kun se käskee käyttämään keskittymisavainta.


Ongelmana on, Yoastin SEO-analyysi havaitsee vain tarkennetut tarkennuksesi avainsanasi visuaalinen ja HTML-editori (ei sivunrakentajat). Se ei tunnista avainsanasi monikkomuotoja, synonyymejä tai osittaisia ​​vastaavuuksia. Joten kun kirjoitat mukavaa sivun otsikkoa ja katkelmaa (SEO-otsikko + metakuvaus) ihmiset todella napsauttavat hakutuloksissa, älä käytä vain tarkkaa keskittymisavainsanaasi saadaksesi vihreitä valoja Yoastin SEO-analyysiin. Harkitse myös napsautussuhteita (CTR).

Ratkaisu on, löytää tasapaino keskittymisavainsanasi käyttämisen välillä JA saada sisältö + katkelmat lukemaan hienosti. Jos painopisteavainsanani on “Yoast Focus Keywords”, SEO-otsikko voi olla: Kuinka valita Focus Keywords in Yoast (voit tosiasiallisesti arvioida). Se ei ole tarkka haku, enkä käytä avainsanaa SEO-otsikon alussa, kuten Yoast haluaa, joten 2 luettelomerkkiä ovat punaisia ​​Yoastin SEO-analyysissä. Mutta se on hieno otsikko ja sijoitan 5. sijalla tällä avainsanalla (Yoast on 4 parhainta tulosta). Joten on täysin OK, jos et sisällä tarkkaa ottelua ja saa punaisia ​​valoja Yoastissa.

 1. Mitä Yoastin SEO-analyysi SAA sanoa
 2. Optimoitu viesti (esimerkki)
 3. Sivun otsikoiden kirjoittaminen vs. viestejä
 4. Avainsana tiheys tuskin asiaa
 5. Milloin lyhennetään URL-osoitteita (ja lopetussanojen poistaminen)
 6. Image Alt -tekstin tulisi vain kuvata kuva
 7. Yoast ei analysoi sivujen rakentajien sisältöä
 8. Milloin tarkkaa avainsanahakua käytetään (esimerkkejä)
 9. Käytä Yoastin joukkoeditoria kirjoittaaksesi katkelmasi
 10. Älä kohdista samaa avainsanaa useille sivuille
 11. Useimmat ihmiset eivät valitse oikeita painopisteavaimia

1. Mitä Yoastin SEO-analyysi PITÄÄ sanoa

VAROITUS: Kohdistamalla avainsanasi sisältöön / katkelmiin, ne voivat näyttää spämmistä! Oletko ajatellut kirjoittaa mukava SEO-otsikko lisätäksesi napsautussuhdettasi sen sijaan? Jokainen Google-tulos käyttää avainsanaa – miksi kukaan napsauttaisi linkkiäsi? Kyllä, sinun tulisi käyttää avainsanaasi sivun otsikossa, hakukoneoptimoidussa otsikossa ja metakuvauksessa … mutta sinun ei tarvitse käyttää tarkkaa hakua vain saadaksesi valot vihreäksi. Ripottele vain yksittäisiä sanoja koko tekstiin! Avainsanat ja mukava otsikko … löytää tasapaino. Unohda avainsanan tiheys ja avainsanasi käyttäminen H2: ssä … me kaikki tiedämme nämä tuskin merkitystä sivun SEO. Mainitse se muutamassa ensimmäisessä lauseessa ja palaa takaisin loistavan sisällön luomiseen (se on parempi kuin kuka on avainsanasi parhaimmissa tuloksissa). Ps. Jos käytät sivunmuodostajaa, Yoast ei havaitse mitään sisällöstäsi, koska se analysoi vain visuaalisen / HTML-editorin sisältöä. Älä pakota itsesi saamaan vihreää valoa.

Siirry nyt Yoastin joukkoeditoriin (SEO > Työkalut > Joukkoeditori) ja kirjoita SEO-otsikot + metakuvaukset, jotta ihmiset todella haluavat napsauttaa niitä!

Hiiva-vihreiden valojen merkitys

2. Optimoitu viesti (esimerkki)

Tässä on viesti, jossa sijoitan sijalla 1 näille avainsanoille: hiiva-asetukset, hiiva-asetukset 2018, hiiva WordPress -seoasetukset, parhaat hiiva-asetukset, muun muassa Yoastin määrittämistä koskevilla avainsanoilla.

Yoast-SEO-analyysi

Kuinka valitsin tarkennus avainsanani…

Yoast-Avainsanatason Tutkimus

Yoast-Avainsana

3. Sivujen ja viestien otsikkojen kirjoittaminen

Viestinimikkeet ovat yleensä paljon pidempiä kuin sivunimikkeet… tämä on ainoa merkittävä ero siinä, kuinka optimoin sivuja vastaan ​​viestejä. Sivullani WordPress SEO Consulting -palvelussa on yksinkertainen sivunimike ”WordPress SEO Consulting”. Mutta tämän lukemani opetusohjelman viestini on… paljon pidempi.

Sivun otsikko

Post-osastot

4. Avainsanan tiheys tuskin merkitsee

Google antaa yhä vähemmän merkitystä avainsanojen tiheydelle ja enemmän painoa laadulle sisällölle. Kyllä, sinun on silti mainittava keskittyvä avainsana (tai osittainen haku siitä) muutaman kerran sisällössä, ja mikä tärkeintä, kerran parissa ensimmäisessä virkkeessä. Mutta käydä läpi kaikki sivut / viestit ja pistää keskittymisavainsanasi … se ei ole hyvä aikainvestointi. Sinun on parempi parantaa sisältöä. Avainsanan tiheys% Yoastissa on yleensä punainen, missä tahansa välillä 0–1%, etenkin koska en aina käytä tarkkoja vastaavuuksia, mikä on ainoa asia, jonka Yoast havaitsee.

Avainsana-Tiheyskorjattu Yoast

5. Milloin lyhennetään URL-osoitteita (ja lopetussanojen poistaminen)

Yoastin SEO-analyysi kehottaa sinua poistamaan lopetussanat (useimmat hakukoneet ohittavat ohi), kuten, a, ja, jne. Joskus PITÄTYT URL-osoitteita lyhentämään vain keskittymisavainsanasi. WordPress käyttää URL-osoitteesi automaattisesti sivun / viestin otsikkoa, joten nyt lukemasi viestin URL olisi ollut erittäin pitkä. Joten korostaakseni avainsanani, lyhensin sen olevan https://onlinemediamasters.com/yoast-green-lights-in-seo-analysis/

Yoast-Stop-Words

Mutta toisinaan ei ole hyvä idea poistaa lopetussanoja, koska tämä tekee URL-osoitteista hämmentäviä aiheen suhteen. Tässä on esimerkkejä siitä, kun sinun ei pitäisi poistaa lopetussanoja:

Stop-Words-SEO

Katso, kuinka heillä ei ole edes järkeä? Kyllä, sinun on lyhennettävä URL-osoitteita ja sisällytettävä keskittymisavainsanasi. Mutta jos lopetussanat tekevät siitä lukemisen hauskaksi, kuten yllä olevissa esimerkeissä, älä poista niitä.

6. Image Alt -tekstin tulisi kuvata vain kuva

Jos sinulla on kuva, joka kuvaa painopisteavainsanaasi, käytä sitä kaikin tavoin alt-tekstinä. Mutta ei ole mitään syytä käydä metsästämässä kuvia ja muuttamaan niiden korkeinta tekstiä vain uuden vihreän valon saamiseksi Yoastissa. Niin kauan kuin lataat kuvia tiedoston nimellä, joka kuvaa kuvaa, ja käytät tiedostonimeä korkeimpina teksteinä, olet Hieno (ja sinulla todennäköisesti on joitain hienoja osia avainsanasi)! Tässä opetusohjelmassa on kuvia Yoastin SEO-analyysiä varten, kohdistushakusanat, joukkoeditori … joten nimetän ne juuri niin. Pidä se yksinkertaisena.

Yoast-Focus-Avainsana-In-Alt-Text

7. Yoast ei analysoi sivujen rakentajien sisältöä

Jos käytät sivunmuodostajaa, Yoastin SEO-analyysi ei löydä mitään täältä, joten joudut suorittamaan sivun SEO manuaalisesti. Tee vain kuten haluaisit minkä tahansa sisällön suhteen, et vain pysty ilmoittamaan, milloin valosi muuttuvat vihreäksi Yoastissa. SEO-analyysissä ei analysoida sisältöä WordPress Visual / HTML Editor -sovelluksen ulkopuolella, joten tämä koskee myös widgettejä kotisivuja.

8. Milloin tarkkaa avainsanahakua käytetään (esimerkkejä)

Ainoa aika, kun sinun pitäisi käyttää tarkkaa keskittymisavainsanaa on, jos se kuulostaa luonnollinen (ei roskapostin avainsanojen lisäämistä, ei SEO-otsikkoihin + metakuvauksiin lisäämistä alhaisemman napsautussuhteen kustannuksella). Mutta jos voit silti kirjoittaa mukavan otsikon tarkalla avainsanallasi, mene eteenpäin ja tee se.

SEO otsikot, joissa käytän tarkkaa hakua:

 • YouTube Video SEO (Lopullinen opas videoiden sijoitukseen vuonna 2018)
 • Kuinka lisätä rikkaita katkelmia WordPressiin Vuonna 2018 (2 laajennusvaihtoehtoa)
 • Ideaali WP-raketin asetukset (2018) Cloudflare + MaxCDN -sovelluksella
 • WordPressin paikallinen SEO (Sijoitus korkeampi Google Mapsissa / paikallisissa tuloksissa)
 • WordPress-nopeuden optimointipalvelut Nopeammille verkkosivustoille

9. Käytä Yoastin joukkoeditoria kirjoittaaksesi katkelmasi

Jos haluat kirjoittaa hakukoneoptimointisi otsikot + metakuvaukset kuulostaaksesi hyvältä (ja suosittelen ehdottomasti tämän tekemistä), Yoastin joukkoeditori antaa sinun tehdä sen käymättä läpi yksittäisiä sivuja / viestejä (se on SEO: n alla) > Työkalut > Joukkoeditori). Joukkoeditori ei kerro sinulle kunkin sivun painopisteavainta, eikä se mittaa hakukoneoptimointien otsikkojen + metakoodien pituutta. SEO-otsikkojen tulisi olla 50–60 merkkiä, metakyselyjen olisi oltava 150–160 (kuitenkin vuonna 2018), Google pidensi metakuvauksen pituutta monissa tuloksissa ja Moz suosittelee nyt 300 merkkiä).

Yoast kappaletavara-editori

10. Älä kohdista samaa avainsanaa monilla sivuilla

Se on haitallista. Sinun on parempi viettää aikaa sisällön parantamiseen yhdellä sivulla kuin luoda joukko sivuja keskinkertaisella sisällöllä, jotka kohdistuvat samaan painopisteavainsanaan.

Kaksoiskappale-Focus-avainsanat

11. Useimmat ihmiset eivät valitse oikeita painopisteavaimia

Suurin ongelma, jonka näen Yoastia käyttävien ihmisten kanssa, on valita laajat ja kilpailukykyiset avainsanat, joihin he eivät koskaan sijoitu. Jos et ole sijoittelussa sivun 1 kärjessä monien avainsanojesi suhteen, aloita valitsemalla tarkempia (pitkähäntäisiä) lauseita Google Autocomplete -sovelluksessa. Ja jos et vieläkään sijoitu, saat vielä tarkempia. Yleensä vain verkkosivustot, joilla on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti (voit tarkistaa tämän OSE) voi sijoittua laajoille, kilpailukykyisille avainsanoille. Siihen asti, mene aina pitkäpää.

Pitkähäntäiset avainsanat

Google aina avainsanallasi ja analysoi hakutuloksia. Vältä kilpailemasta vahvan sisällön (joka kattaa aihe laajasti) ja auktoriteettisivustojen, kuten credit.com, amazon.com jne. Kanssa. Jos pystyt luomaan parempaa sisältöä kuin huipputuloksia, sinulla on mahdollisuus.

Avainsanakilpailu

Käyttää MozBar Googlelle avainsanallasi ja nähdä kunkin tuloksen PA (sivun valtuudet) ja DA (verkkotunnuksen valtuudet). Yritä kilpailla vain verkkotunnuksesi viranomaisalueellasi olevien verkkosivustojen kanssa.

Mozbarin avainsanakilpailu

Moz Hakusanat Explorer on myös loistava paikka etsiä avainsanoja (se on paljon parempi kuin Google Keyword Planner). Kun olet kaventanut pitkäaikaisten avainsanojen luetteloa ja analysoinut hakutuloksia vahvan sisällön ja auktoriteettisivustojen välttämiseksi, sinulla on mukava avainsanaluettelo.

Johtopäätös: Yoastin SEO-analyysi ei ole täydellinen (koska…)

 • Yoast ei ota huomioon hyviä otsikoita / napsautussuhteita
 • He havaitsevat vain tarkat avainsanahaut, eivät osittaisia ​​vastaavuuksia
 • He kehottavat sinua lisäämään avainsanojen tiheyttä, mikä ohralla on merkitystä
 • Ne pyytävät poistamaan lopetussanat, mikä voi tehdä URL-osoitteista lukemisen hauskeksi
 • He kehottavat sinua käyttämään tarkkaa avainsanaasi H2: ssa (aiheuttaa roskapostia alaotsikoita)
 • He kehottavat sinua käyttämään tarkkaa avainsanaasi kuvan korkeatekstissä (vaikka se ei kuvaa kuvaa)

Nämä kaikki ovat sivulla / viestissä tilanteellisia, riippumatta siitä, onko sinulla kuvaa keskittyvästä avainsanasta kuvaavaa kuvaa ja voitko kirjoittaa avainsanasi sisältäviä otsikoita / katkelmia JA kuulostaa silti hyvältä. Yoast on edelleen loistava SEO-laajennus, mutta mielestäni heidän on sisällytettävä varoitukseni estääkseen ihmisiä pistämästä keskittymisavainsä spammaisen sisällön kustannuksella.

Oletko samaa mieltä?

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map