Ne hagyja abba a zöld lámpák megszállását a Yoast SEO elemzésében

03.06.2020
Yoast 'Ne hagyja abba a zöld lámpák megszállását a Yoast SEO elemzésében
0 11 мин.

A tartalom optimalizálása NEM jelenti a megszerzését zöld fények Yoastban – és azt hiszem, itt az ideje, hogy valaki rádobja a bombát Yoast SEO elemzése amikor azt mondja, hogy használja a fókuszkulcsot.


Az a baj, A Yoast SEO elemzése csak az összpontosító kulcsszó pontos egyezéseit észleli a vizuális és HTML szerkesztő (nem oldalépítők). Nem észleli a kulcsszó többes számát, szinonimáját vagy részleges egyezését. Tehát, amikor szép oldalcímet és kivonatot (SEO cím + metaleírás) írt, az emberek valóban rákattintanak a keresési eredményekre, ne csak a pontos fókuszkulcsszavával használja a zöld fényt a Yoast SEO elemzésében. Vegye figyelembe az átkattintási arányt (CTR) is.

A megoldás az, hogy megtalálja az egyensúlyt a fókuszkulcsszó használata között, ÉS hogy a tartalmadat és a kivonatait szépen elolvassa. Ha a fókuszkulcsom „Yoast Focus Keywords”, a SEO címem a következő lehet: Hogyan válasszunk fókuszkulcsokat az Yoastban (valójában rangsorolhat). Ez nem pontos egyezés, és nem használom a kulcsszót a SEO cím elején, mint ahogy Yoast akarja, tehát a Yoast SEO elemzésében 2 golyó piros lesz. De ez egy szép címsor, és ezen a kulcsszónál az 5. helyet rangsorolom (a Yoast a legjobb 4 eredményt adja). Tehát teljesen rendben van, ha nem vesszük figyelembe a pontos mérkőzéseket, és vörös fényt kapunk Yoastban.

 1. Mit mondana a Yoast SEO elemzése?
 2. Optimalizált üzenet (példa)
 3. Hírek írása oldalakhoz és hozzászólásokhoz
 4. Kulcsszó Density Alig számít
 5. Az URL-ek rövidítésének ideje (és a Stop szavak eltávolítása)
 6. Az Image Alt szövegnek csak a képet kell leírnia
 7. A Yoast nem elemezte az oldalkészítők tartalmát
 8. Mikor kell használni a pontos kulcsszavagyereket (példák)
 9. Használd a Yoast tömeges szerkesztőjét a kódrészletek átírásához
 10. Ne célozza ugyanazt a kulcsszót több oldalon
 11. A legtöbb ember nem a megfelelő fókuszkulcsot választja

1. Mit mondana a Yoast SEO elemzése?

FIGYELMEZTETÉS: ha a figyelmeztető kulcsszót befecskendezi a tartalom törzsébe / kivonataiba, azok spam jellegűek lehetnek! Gondolt már arra, hogy egy szép SEO címet írjon a CTR növelése helyett? A Google minden eredménye a következő kulcsszót fogja használni – miért szólna valaki az Ön linkjéhez? Igen, a kulcsszót kell használnia az oldal címében, a SEO címében és a metaleírásban … de nem kell pontos egyezést használni, csak hogy a lámpák zöldre váljanak. Csak szórja meg az egyes szavakat a szöveg egészére! Kulcsszavak és szép címsor … megtalálja az egyensúlyt. Felejtsd el a kulcsszó sűrűségét és használja a kulcsszót a H2-ben … mindannyian tudjuk, hogy ezek csak alig számítanak az oldalsó SEO-ban. Említse meg az első pár mondatban, és térjen vissza a félelmetes tartalom létrehozásához (ez jobb, mint aki a kulcsszó legjobb eredményei között szerepel). Ps. Ha oldalkészítőt használ, akkor a Yoast nem fog semmit észlelni a tartalomban, mivel csak a vizuális / HTML-szerkesztőben elemzi a tartalmat. Ne erőltesse magát zöld fényre.

Most menjen a Yoast tömeges szerkesztőjébe (SEO > Eszközök > Tömeges szerkesztő) és írja át a SEO címeit és a meta leírásait, hogy az emberek valóban rákattintanak!

Az élesztő zöld fényének fontossága

2. Optimalizált üzenet (példa)

Íme egy üzenet, ahol a következő kulcsszavak első helyét rangsorolom: yoast beállítások, yoast beállítások 2018, yoast wordpress SEO beállítások, legjobb yoast beállítások, többek között a Yoast konfigurálásáról.

Yoast-SEO-elemzés

Hogyan választottam ki a fókuszkulcsomat …

Yoast-kulcsszó-kutatás

Yoast-kulcsszó

3. Hírek írása oldalakhoz és hozzászólásokhoz

A hozzászólások címe általában sokkal hosszabb, mint az oldal címe… ez az egyetlen fő különbség az oldalak és a hozzászólások optimalizálása szempontjából. A WordPress SEO Consulting oldalán egy egyszerű oldalcím található: „WordPress SEO Consulting”. De az általad olvasott oktatóanyagom címem… sokkal hosszabb.

Lap cím

Posta címe

4. A kulcsszó sűrűsége alig számít

A Google ad egyre kevésbé fontos a kulcsszó sűrűsége és nagyobb súlyt jelent a minőségi tartalom. Igen, még néhányszor meg kell említenie a fókuszkulcsot (vagy annak részleges egyezését) a tartalomban, és ami a legfontosabb, az első pár mondatban. De ha áttekinti az összes oldalt / hozzászólást, és beírja a fókuszkulcsot … ez nem jó időbefektetés. Jobb, ha javítja a tartalmat. A kulcsszó sűrűség% -a Yoastban általában piros, bárhol 0-1%, főleg mivel nem mindig használok pontos egyezéseket, ez az egyetlen, amit Yoast észlel.

A kulcsszó sűrűség-Yoast

5. Mikor kell lerövidíteni az URL-eket (és le kell szüntetni a stop szavakat)

A Yoast SEO elemzése arra kéri, hogy távolítsa el a stop szavakat (a legtöbb keresőmotor általánosan használt szavakat átugorják), például a, a, és, in stb. A WordPress automatikusan az oldal / hozzászólás címet használja az URL-jéhez, tehát a most olvasott bejegyzés URL-je NAGYON hosszú lett volna. Tehát a kulcsszavaim hangsúlyozása érdekében lerövidítettem, hogy https://onlinemediamasters.com/yoast-green-lights-in-seo-analysis/

Yoast-Stop-szavak

De néha nem jó ötlet eltávolítani a stop szavakat, mivel ez az URL-eket összezavarja a téma tényleges kérdésével kapcsolatban. Íme néhány példa arra, amikor ne távolítsa el a stop szavakat:

A Stop-szavak-SEO

Látja, hogy nincs még értelme? Igen, le kell rövidítenie az URL-eket, és bele kell foglalnia a fókuszkulcsot. De ha a stop szavak miatt a fenti példákhoz hasonlóan viccesen olvashatóvá válik, ne távolítsa el őket.

6. Az Image Alt szövegének csak a képet kell leírnia

Ha van egy olyan kép, amely leírja a fókuszkulcsot, mindenképpen használja ezt az alt szöveget. De egyáltalán nem indokolt a képeket vadászni, és megváltoztatni az alt szöveget, csak hogy újabb zöld fény érkezzen Yoastba. Mindaddig, amíg feltölti a kép nevét tartalmazó képet, amely valóban leírja a képet, és a fájl nevét használja az alt szövegként, FENNES lesz (és valószínűleg lesz néhány szép részleges egyezése a kulcsszóval)! Ez az oktatóanyag tartalmaz képeket a Yoast SEO elemzéséhez, fókuszkulcsszavakhoz, tömeges szerkesztőhöz … szóval ezeket nevezem. Ne komplikáld túl.

Yoast-Focus-kulcsszó-In-Alt-Text

7. A Yoast nem elemezte az oldalkészítők tartalmát

Ha oldalszerkesztőt használ, a Yoast SEO elemzése itt semmit nem fog észlelni, tehát az oldali SEO manuálisan kell elvégeznie. Csináld úgy, ahogy bármilyen tartalmat tennél, csak nem tudod megmondani, mikor világít zöldre Yoastban. A SEO elemzés nem elemezte a WordPress Visual / HTML Editoron kívüli tartalmat, tehát ez vonatkozik a widgetizált honlapokra is.

8. Mikor kell használni a pontos kulcsszó-egyezéseket (példák)

Csak akkor használja a pontos fókuszkulcsot, ha hangzik természetes (nem adhat be spam jellegű kulcsszavakat, nem adhat be őket SEO címekbe + metaleírásokba az alacsonyabb CTR árán). De ha továbbra is írhat egy szép címet a pontos kulcsszóval, akkor menj, és csináld.

SEO címek, ahol pontos egyezést használok:

 • YouTube Video SEO (Végleges útmutató a videók rangsorolásához 2018-ban)
 • Hogyan adjunk gazdag kivonatot a WordPress programhoz 2018-ban (2 beépülő modul választása)
 • Az ideális WP rakétabeállítások (2018) Cloudflare + MaxCDN segítségével
 • WordPress Helyi SEO (Magasabb rangú a Google Maps-ben / Helyi eredmények)
 • WordPress Speed ​​Optimization Services Gyorsabb webhelyek számára

9. Használd a Yoast tömeges szerkesztőjét a kódrészletek átírásához

Ha át szeretné írni a SEO címeit és a meta leírásait, hogy jól hangzzon (és ezt határozottan ajánlom tenni), akkor a Yoast tömeges szerkesztőjével külön oldalak / hozzászólások áttekintése nélkül is megteheti (ez a SEO alatt található) > Eszközök > Tömeges szerkesztő). A tömeges szerkesztő nem mondja meg az egyes oldalak fókuszkulcsát, és nem méri a SEO címek és a meta leírások hosszát. A SEO címeknek 50–60 karakterből kell állniuk, a metaleírásoknak 150–160 karakterből kell állniuk (azonban 2018-ban, A Google számos eredményben meghosszabbította a metaleírás hosszát és Moz most 300 karaktert javasol).

Yoast CBI-szerkesztő

10. Ne célozza ugyanazt a kulcsszót több oldalon

Ez kontraproduktív. Jobb, ha időt töltene a tartalom javításán egyetlen oldalon, mint hogy hozzon létre egy csomó oldalt közepes tartalommal, ugyanarra a fókuszkulcsra irányítva.

Ismétlődő-Focus-kulcsszavak

11. A legtöbb ember nem választja a megfelelő összpontosító kulcsszavakat

A Yoast használó emberekkel szembeni legnagyobb probléma az, hogy széles körű, versenyképes kulcsszavakat választanak, amelyekre soha nem kerül sor. Ha sok kulcsszóval nem rangsorolja az 1. oldal tetejét, akkor kezdje el a Google Autocomplete kifejezettebb (hosszú farok) kifejezéseit választani. És ha még mindig nem rangsorolod, akkor még pontosabban. Általában csak a magas domain jogosultsággal rendelkező webhelyek (ezt be tudod ellenőrizni OSE) széles, versenyképes kulcsszavak alapján rangsorolható. Addig, mindig hosszú farok.

Hosszú farok kulcsszavak

Mindig adja meg a kulcsszót, és elemezze a keresési eredményeket. Kerülje a versenyt az erős tartalommal (amely a témát széles körben lefedi) és a hivatalos webhelyekkel, mint például a credit.com, az amazon.com stb. Ha jobb tartalmat tud létrehozni, mint a legjobb eredmények, akkor van esélye.

Kulcsszóverseny

Használat MozBar a Google kulcsszójához, és megnézheti az eredmények PA (oldalhatóság) és DA (domain hatóság) eredményeit. Próbáljon csak a saját domain hatóságának webhelyeivel versenyezni.

Mozbar Kulcsszóverseny

Moz Kulcsszó Intéző kiválóan alkalmas kulcsszavak keresésére is (sokkal jobb, mint a Google Kulcsszótervező). Miután szűkítette a hosszú farok kulcsszavainak listáját és elemezte a keresési eredményeket az erőteljes tartalmi és tekintélyes webhelyek elkerülése érdekében, kap egy szép kulcsszólistát.

Következtetés: A Yoast SEO elemzése nem tökéletes (mert…)

 • A Yoast nem veszi figyelembe a jó címeket / CTR-ket
 • Csak pontos kulcsszóegyezéseket észlelnek, részleges egyezéseket nem észlelnek
 • Arra szólítják fel, hogy növelje a kulcsszó sűrűségét, ami az árpa számít
 • Arra szólítják fel, hogy távolítsák el a stop szavakat, ami az URL-eket viccesnek tudja olvasni
 • Arra szólítják fel a pontos kulcsszó használatát a H2-ben (spam jellegű alcímeket okoz)
 • Arra szólítják fel a pontos kulcsszó használatát a kép szövegében (még akkor is, ha nem írja le a képet)

Ezek mindegyike helyzetet mutat az oldalon / bejegyzésen, függetlenül attól, hogy van-e olyan kép, amely leírja a fókuszkulcsszót, és hogy írhat-e olyan címsorokat / kivonatokat, amelyek tartalmazzák a kulcsszót, ÉS továbbra is jól hangzik. A Yoast továbbra is nagyszerű SEO beépülő modul, de szerintem be kell építeni a figyelmeztetésemet, hogy megakadályozzák az embereket, hogy a spam tartalom árán adják meg a fókuszkulcsukat..

Egyetértesz?

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector