Nu mai obsedați de luminile verzi în analiza SEO a Yoast

03.06.2020
Yoast 'Nu mai obsedați de luminile verzi în analiza SEO a Yoast
0 11 мин.

Optimizarea conținutului NU înseamnă obținerea lumini verzi în Yoast – și cred că este momentul când cineva aruncă bomba Analiza SEO a lui Yoast când vă spune să folosiți cuvântul cheie focalizare.


Problema este că, Analiza SEO a lui Yoast detectează doar potriviri exacte ale cuvântului cheie focalizat în secțiunea editor vizual și HTML (nu construitori de pagini). Nu detectează pluralul, sinonimele sau potrivirile parțiale ale cuvântului dvs. cheie. Prin urmare, atunci când scrieți un titlu de pagină și un fragment frumos (titlu SEO + meta descriere), oamenii vor face clic cu adevărat în rezultatele căutării, nu folosiți doar cuvântul dvs. cheie de focalizare exactă pentru a obține lumini verzi în analiza SEO a Yoast. Luați în considerare și ratele de clic (CTR).

Soluția este, pentru a găsi un echilibru între utilizarea cuvântului cheie focus și a face conținutul dvs. + fragmente citite frumos. Dacă cuvântul meu cheie focus este „Cuvinte cheie de concentrare Yoast” titlul meu SEO ar putea fi: Cum să alegi Cuvinte cheie focus în Yoast (Poți clasifica efectiv). Nu este o potrivire exactă și nu folosesc cuvântul cheie la începutul titlului SEO, așa cum dorește Yoast, așa că 2 gloanțe vor fi roșii în analiza SEO a Yoast. Dar este un titlu frumos și am clasat pe locul 5 pentru acest cuvânt cheie (Yoast are primele 4 rezultate). Așadar, este bine să nu includeți meciurile exacte și să nu faceți lumini roșii în Yoast.

 1. Ce ar trebui să spună analiza SEO a Yoast
 2. Postare optimizată (exemplu)
 3. Scrierea titlurilor pentru pagini vs. postări
 4. Densitatea cuvinte cheie Cu atât mai puțin
 5. Când se scurtează adresele URL (și se elimină cuvintele de oprire)
 6. Imagine Alt text trebuie doar să descrie imaginea
 7. Yoast nu analizează conținutul în creatorii de pagini
 8. Când să folosești potrivirile cuvinte cheie exacte (exemple)
 9. Folosiți Editorul Bulk al lui Yoast pentru a rescrie fragmentele
 10. Nu vizați același cuvânt cheie pe mai multe pagini
 11. Cei mai mulți oameni nu aleg cuvintele cheie cu accentul corect

1. Ce ar trebui să spună analiza SEO a Yoast

AVERTIZARE: injectarea cuvântului cheie focus în corpul / fragmentele de conținut le poate face să pară spammy! V-ați gândit să scrieți un titlu SEO frumos pentru a vă crește CTR-ul? Fiecare rezultat din Google va utiliza cuvântul cheie – de ce cineva ar face clic pe linkul dvs.? Da, ar trebui să folosiți cuvântul cheie în titlul paginii, titlul SEO și meta descrierea … dar nu trebuie să folosiți o potrivire exactă pentru a vă lumina verde. Stropește cuvintele individuale pe tot textul! Cuvinte cheie și titlu frumos … găsiți echilibrul. Uită de densitatea cuvintelor cheie și de folosirea cuvântului cheie în H2 … știm cu toții că acestea contează în SEO pe pagina. Menționați-l în primele propoziții de cuplu și reveniți la crearea de conținut nemaipomenit (care este mai bun decât cine este în rezultatele de top pentru cuvântul cheie). Ps. dacă utilizați un constructor de pagini, Yoast nu va detecta nimic din conținutul dvs., deoarece analizează conținutul numai în editorul vizual / HTML. Nu vă forțați să obțineți lumini verzi.

Acum accesați editorul major al SEO (SEO) > Unelte > Bulk Editor) și rescrie titlurile SEO + meta descrierile, astfel încât oamenii doresc să facă clic pe ele!

Importanța luminilor verzi Yoast

2. Postare optimizată (exemplu)

Iată o postare în care am clasat numărul 1 pentru aceste cuvinte cheie: setări yoast, setări yoast 2018, setări yoast wordpress seo, cele mai bune setări yoast, printre alte cuvinte cheie despre configurarea Yoast.

Yoast-SEO-Analiza

Cum mi-am selectat cuvântul cheie focus …

Yoast-cuvinte cheie de cercetare-

Yoast-cuvinte cheie

3. Scrierea titlurilor pentru pagini vs. postări

Titlurile de post sunt de obicei mult mai lungi decât titlurile paginii… aceasta este singura diferență majoră în modul în care optimizez paginile și postările. Pagina mea despre WordPress SEO Consulting are un titlu simplu al paginii „WordPress SEO Consulting”. Dar titlul meu postat pentru acest tutorial pe care îl citiți este… mult mai lung.

Titlul paginii

Post-Titlurile

4. Densitate de cuvinte cheie

Google dă din ce în ce mai puțin importanță asupra densității cuvintelor cheie și mai multă greutate asupra conținutului de calitate. Da, ar trebui să menționați în continuare cuvântul cheie de focalizare (sau o potrivire parțială a acestuia) de câteva ori în conținut și, cel mai important, o dată în primele propoziții de cuplu. Dar să parcurgeți toate paginile / postările și să vă injectați cuvântul cheie focalizare … nu este o investiție bună de timp. Ești mai bine să îmbunătățești conținutul. Densitatea mea de cuvinte cheie% în Yoast este de obicei roșie, oriunde de la 0-1%, mai ales că nu folosesc întotdeauna meciuri exacte, care este singurul lucru pe care Yoast îl va detecta.

Cuvânt cheie densitate-Yoast

5. Când se scurtează adresele URL (și se elimină cuvintele de oprire)

Analiza SEO de la Yoast vă invită să eliminați cuvintele de oprire (cuvintele obișnuite, cele mai multe motoare de căutare sări peste), cum ar fi, a, și, în, etc. Uneori, ar trebui să scurtați adresele URL pentru a include doar cuvântul cheie focus. WordPress folosește automat titlul paginii / postării pentru adresa URL, astfel încât adresa URL pentru această postare pe care o citiți acum ar fi fost FOARTE LUNGĂ. Așa că, pentru a-mi sublinia cuvintele cheie, am scurtat-o ​​pentru a fi https://onlinemediamasters.com/yoast-green-lights-in-seo-analysis/

Yoast-Stop-Words

Însă, uneori, nu este o idee bună să elimini cuvintele oprite, deoarece acest lucru face ca adresele URL să confunde cu privire la ceea ce este de fapt subiectul. Iată exemple în care nu ar trebui să eliminați cuvintele de oprire:

Stop-cuvinte-SEO

Vedeți cum nici nu au sens? Da, ar trebui să scurtați adresele URL și să includeți cuvântul cheie de focalizare. Dar dacă cuvintele oprite îl fac să fie citit amuzant ca în exemplele de mai sus, nu le eliminați.

6. Text Alt text trebuie doar să descrie imaginea

Dacă aveți o imagine care descrie cuvântul dvs. cheie focalizare, folosiți-o ca text alt. Dar nu există absolut niciun motiv să mergeți la vânătoare de imagini și să schimbați textul lor altul doar pentru a obține o altă lumină verde în Yoast. Atâta timp cât încărcați imagini cu un nume de fișier care descrie efectiv imaginea și folosiți numele fișierului ca text alt, veți fi FINE (și veți avea probabil câteva potriviri parțiale ale cuvântului cheie)! Acest tutorial are imagini pentru analiza SEO a Yoast, cuvinte cheie focus, editor în vrac … așa că le voi numi așa. Nu te complica.

Yoast-Focus-cuvinte cheie-In-Alt-Text

7. Yoast nu analizează conținutul în generatori de pagini

Dacă utilizați un constructor de pagini, analiza SEO a Yoast nu detectează nimic aici, deci va trebui să faceți manual SEO pe pagina. Faceți cum faceți orice conținut, nu veți putea spune când luminile dvs. vor deveni verde în Yoast. Analiza SEO nu analizează conținut în afara editorului vizual vizual / HTML, deci acest lucru este valabil și pentru paginile de pornire widgetized.

8. Când se potrivesc cuvinte cheie exacte (exemple)

Singura dată când ar trebui să utilizați cuvântul cheie de focalizare exact este dacă sună natural (fără injectarea de cuvinte cheie spam, fără injectarea lor în titluri SEO + meta descrieri cu prețul valorilor CTR mai mici). Dar dacă mai puteți scrie un titlu frumos cu cuvântul cheie exact, mergeți mai departe și faceți-l.

Titluri SEO Unde folosesc o potrivire exactă:

 • YouTube Video SEO (Ghid definitiv pentru clasarea videoclipurilor în 2018)
 • Cum să adăugați fragmente bogate pe WordPress În 2018 (2 alegeri de pluginuri)
 • Idealul Setări rachetă WP (2018) Cu Cloudflare + MaxCDN
 • WordPress local SEO (Poziție mai mare în Google Maps / Rezultate locale)
 • Servicii de optimizare a vitezei WordPress Pentru site-uri mai rapide

9. Folosiți editorul Bulk de Yoast pentru a rescrie fragmentele

Dacă doriți să vă rescrieți titlurile SEO + meta descrierile pentru a arăta frumos (și cu siguranță v-aș recomanda să faceți acest lucru), editorul vrac al Yoast vă permite să faceți acest lucru fără să parcurgeți pagini / postări individuale (este sub SEO > Unelte > Editor Bulk). Editorul în vrac nu vă spune cuvântul cheie focalizat al fiecărei pagini și nu măsoară lungimea titlurilor SEO + a descrierilor meta. Titlurile SEO ar trebui să aibă 50-60 de caractere, meta-descrieri ar trebui să fie de 150-160 (totuși în 2018, Google a extins lungimea descrierii meta în multe rezultate iar Moz acum recomandă 300 de caractere).

Yoast-vrac-Editor

10. Nu vizați același cuvânt cheie pe mai multe pagini

Este contraproductiv. Ești mai bine să petreci timp îmbunătățind conținutul pe o singură pagină decât să creezi o grămadă de pagini cu conținut mediocru care vizează același cuvânt cheie focus.

Duplicate-Focus-Cuvinte cheie

11. Majoritatea oamenilor nu aleg cuvintele cheie de focalizare adecvate

Cea mai mare problemă pe care o văd cu persoanele care folosesc Yoast este alegerea unor cuvinte cheie largi, competitive, pe care nu le vor clasifica niciodată. Dacă nu sunteți în topul paginii 1 pentru multe dintre cuvintele dvs. cheie, începeți să alegeți mai multe fraze specifice (cu coadă lungă) în Completarea automată Google. Și dacă nu sunteți încă în clasament, fiți și mai specific. De obicei, doar site-urile web cu autoritate de domeniu ridicat (puteți verifica acest lucru OSE) se pot clasifica pentru cuvinte cheie largi, competitive. Până atunci, mergi întotdeauna cu coada lungă.

Cuvinte cheie lungi

Google întotdeauna cuvântul dvs. cheie și analizați rezultatele căutării. Evitați concurența cu conținut puternic (care acoperă pe larg subiectul) și site-uri web de autoritate precum credit.com, amazon.com, etc. Dacă puteți crea un conținut mai bun decât rezultatele de top, aveți o șansă.

Concurența de cuvinte cheie

Utilizare MozBar la Google cuvântul dvs. cheie și vedeți PA-ul fiecărui rezultat (autoritatea paginii) și DA (autoritatea domeniului). Încercați să concurați doar cu site-urile web din gama dvs. de autorități de domeniu.

Concurența de cuvinte cheie Mozbar

Exploratorul de cuvinte cheie Moz este, de asemenea, un loc minunat pentru a găsi cuvinte cheie (este mult mai bine decât Google Keyword Planner). După ce ați redus o listă de cuvinte cheie cu coadă lungă și a rezultatelor căutării analizate pentru a evita site-urile web cu conținut puternic și autoritate, veți avea o listă de cuvinte cheie frumoase.

Concluzie: Analiza SEO a Yoast nu este perfectă (pentru că …)

 • Yoast nu ține cont de titluri / CTR bune
 • Acestea detectează doar potriviri exacte ale cuvintelor cheie, nu potriviri parțiale
 • Vă solicită să creșteți densitatea cuvintelor cheie care contează orzul
 • Vă solicită să eliminați cuvintele de oprire, ceea ce poate face ca adresele URL să fie citite amuzante
 • Vă solicită să utilizați cuvântul dvs. cheie exact în H2 (provoacă subpoziții spam)
 • Acestea vă solicită să utilizați cuvântul cheie exact în textul imaginii alt (chiar dacă nu descrie imaginea)

Acestea sunt toate situaționale pe pagină / postare, indiferent dacă aveți de fapt o imagine care descrie cuvântul dvs. cheie de focalizare și dacă puteți scrie titluri / fragmente care includ cuvântul dvs. cheie ȘI încă sună frumos. Yoast este încă un plugin SEO excelent, dar cred că trebuie să includă avertismentul meu pentru a împiedica oamenii să-și injecteze cuvântul cheie focalizat cu prețul conținutului spammy.

Ești de acord?

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector