Revisió SEO Premium de Yoast – Val la pena 89 $ / any? (Spoiler: No l’utilitzaria si no fes WordPress SEO per a la meva feina a temps complet)

03.06.2020
Yoast 'Revisió SEO Premium de Yoast – Val la pena 89 $ / any? (Spoiler: No l’utilitzaria si no fes WordPress SEO per a la meva feina a temps complet)
0 15 мин.

Com a blogger de SEO a temps complet, és el meu deure tenir Yoast SEO Premium.


Però, per ser sincer, no tindria el premi de Yoast si no fes la vida de WordPress per a la vida. L’anàlisi de SEO de Yoast es fa inútil a l’hora d’orientar diverses paraules clau d’enfocament, hi ha molts plugins de redirecció gratuïts i no necessito la funció d’informació de contingut que m’expliqui quines paraules utilitzo més en una pàgina. I si necessiteu suggeriments d’enllaços interns, hauríeu de conèixer millor el vostre contingut i quins lectors us semblaran útils; no hi hagi cap eina?.

M’agrada com la versió premium crea automàticament redireccions quan canvio enllaços enllaçats (cosa que la majoria dels altres complements de redirecció no fan), però és literalment l’única característica premium que faig servir. En cas contrari, aquest complement premium es troba al meu tauler de WordPress que amb prou feines s’utilitza recopilant 89 dòlars / any mentre escric aquesta ressenya sobre com no m’agrada el premium de Yoast. La ironia de tot: /

Respecto Yoast, ja que el seu complement gratuït de SEO té la majoria de coses que necessiteu, però la versió premium només no val la pena per a mi. Us mostraré què fa cada funció de manera que pugueu prendre una decisió per vosaltres mateixos. No dubteu a deixar-me un comentari si teniu preguntes.

Yoast-SEO-Premium

1. Optimització de paraules clau

Yoast SEO Premium us permet establir paraules clau de focus múltiples (fins a 5), ​​però hi ha una ESTRATÈGIA ESPECÍFICA per fer-ho. Quan feu Google les dues paraules clau, els resultats de la cerca han de ser gairebé idèntics (mateix intent de cerca). Per optimitzar-ne tots dos, la paraula clau principal s’ha d’utilitzar normalment com a coincidència exacta mentre que la vostra paraula clau secundària hauria de ser un partit parcial. Vegeu l’exemple següent … el truc és empolvorar paraules individuals de la frase secundària del contingut (concretament al títol de la pàgina, el títol SEO Yoast i la meta descripció).

Com que només utilitzeu coincidències parcials per a la vostra paraula clau secundària (i Yoast només detecta coincidències exactes de les paraules clau), moltes de les vostres vinyetes no estaran verdes a l’anàlisi SEO de Yoast. Això és 100% normal quan s’orienten paraules clau secundàries, de manera que podeu ignorar-les.

Paraules clau de Yoast-Focus-Multiple

Estic en el primer lloc amb les dues paraules clau mitjançant aquesta estratègia …

focus-paraula clau-1

focus-paraula clau-2

Recordeu que heu de cercar la vostra paraula clau principal i la paraula secundària per saber que s’estan fent cerques (mitjançant Google Autocomplete) i assegureu-vos que no siguin massa competitives (utilitzant Moz Bar). Aquestes són només les estratègies més bàsiques per a la recerca de paraules clau i us proposo llegir la meva guia sobre Paraules clau de focus de Yoast si voleu assegurar-vos que esteu seleccionant les millors paraules clau.

Paraules clau secundàries

Paraula clau d'enfocament secundari

Consells per orientar les paraules clau de focus múltiples

 • Cal cercar les paraules clau secundàries (igual que la principal)
 • Les paraules clau secundàries han de tenir la mateixa intenció de cerca que la paraula clau principal
 • Escriviu el títol, el títol de SEO, la meta descripció per llegir bé i incloure paraules clau
 • Les coincidències parcials de les paraules clau secundàries impedeixen l’ompliment de les paraules clau de correu brossa
 • Ignora l’anàlisi de SEO per a paraules clau secundàries ja que s’utilitzen coincidències parcials

Conclusió: les vinyetes de Yoast només es tornen verdes quan s’utilitzen paraules clau d’enfocament exactes (les paraules clau secundàries s’utilitzen generalment com a coincidències parcials) de manera que l’anàlisi de SEO esdevé inútil per a les paraules clau secundàries. És bo per fer-ne el seguiment, no per ajudar a optimitzar el contingut.

2. Vista prèvia de la pàgina

Vista prèvia social us mostra com es veu una pàgina / publicació quan es comparteix a Facebook i Twitter. Yoast (la versió gratuïta) us permet penjar imatges personalitzades (que haureu de crear) de manera que la vostra imatge es vegi agradable quan es comparteix en aquestes xarxes. Mentre creeu aquestes imatges i les pengeu mitjançant Yoast, no cal que us previsualitzeu la imatge ja que es formarà bé.

A la configuració “Social” de Yoast, activeu les meta-dades de Facebook i Twitter …

yoast-facebook-meta-data

yoast-twitter-meta-data

Quan editeu una pàgina o una publicació, desplaceu-vos cap avall a Yoast i feu clic a l’opció “compartir” i podreu veure que la imatge predeterminada no es veu bé. Veureu una opció per penjar una imatge personalitzada per a Facebook i Twitter, i Yoast us dirà les dimensions correctes. Facebook és (1200 x 630px), Twitter és (1024 x 512px). Un cop hagueu penjat aquestes imatges, quedarà molt més bonic.

Previsualitzacions yoast-socials

Com es veu quan comparteixo aquesta publicació a Facebook …

facebook-compartir

Conclusió: sempre que pengeu imatges personalitzades a cada pàgina / publicació a la pestanya social de Yoast (utilitzant la icona “compartir” en l’anàlisi de SEO) amb les dimensions correctes per a Facebook (1200 x 630px) i Twitter (1024 x 512px) , el vostre contingut es formatarà perfectament en aquestes xarxes socials. No cal previsualitzar el que sembla el contingut / imatge. Però si encara voleu veure una vista prèvia, copieu l’URL de la pàgina i enganxeu-la a un estat de Facebook / Twitter.

3. Comprovació de la llegibilitat

Comprovar readability us indica si les vostres frases o paràgrafs són massa breus, llargs, si feu servir paraules de transició i us avalua el grau que esteu escrivint. Per descomptat, no heu d’escriure paràgrafs super llargs amb tipografies, però una eina no pot qualificar adequadament el que escriviu. No l’utilitzo mai i no trobo ni anàlisis de llegibilitat ni lectura de carn en aquesta prova útil.

Algunes funcions de Yoast premium es poden activar amb SEO > General > Característiques…

Funcions de Yoast-Premium

4. Control complet sobre el vostre pa

Si necessiteu un Complement del gestor de pa breadcrumb, n’hi ha molts. La majoria et permet fer el que Yoast premium, configura un categoria primària per a la teva publicació i determinar la taxonomia.

5. Sense contingut duplicat

Siteliner és la manera més fàcil de trobar contingut duplicat i sol ser perquè indexeu etiquetes / categories en la vostra configuració de Yoast (en la seva majoria recomano no mostrar-les als resultats de la cerca). Yoast realment no comprova si hi ha contingut duplicat, simplement et permet definir un URL canònic si tens 2 URL que mostren el mateix contingut (que la majoria de la gent no).

Yoast-Canonical-URL

6. Coses tècniques de fons

Amb Yoast SEO Premium podeu:

 • Edita robots.txt
 • Edita fitxers .htaccess
 • Netegeu els URL
 • Genereu i actualitzeu els vostres mapes de lloc

Abans podríeu fer la major part d’això amb la versió gratuïta de Yoast SEO, però ara feien d’aquestes funcions premium. Per exemple, abans podríeu controlar el contingut inclòs al vostre mapa del lloc (pàgines, publicacions, categories, etiquetes, etc.), però ara Yoast us fa pagar:

7. Actualitzacions i actualitzacions automàtiques

Yoast diu

Actualitzem el Plugin SEO de Yoast cada 2 setmanes. D’aquesta manera, estarà segur que el vostre lloc web està optimitzat per a la versió més recent de Google de l’algoritme.

És completament ridícul pensar que un complement SEO mantindrà el vostre lloc web optimitzat quan es publiqui una nova actualització de Google. En la seva majoria, Panda / Penguin només premia els llocs web amb contingut / enllaços d’alta qualitat. Yoast no analitza enllaços al vostre lloc i (a més d’indicar-vos que el contingut és massa curt o té un punt de lectura fàcil), tampoc no puc dir si el contingut és bo. Incloure un vídeo o una infografia pot fer que TODA sigui la diferència del món a l’hora SEO de la pàgina, tot i així, Yoast no els pot detectar. Tot i que no espero que cap plugin de SEO els detecti, és una afirmació valenta dir que Yoast us protegirà de les actualitzacions de Google quan es clar, això és fals.

8. Suggeriments d’enllaç intern

Quan editeu una publicació, Yoast Premium mostrarà suggeriments d’enllaços interns a la dreta del tauler. No faig servir mai això i inseriu tots els meus enllaços manualment; no injectaré enllaços només per amor de SEO, només els utilitzo quan els meus lectors necessitin informació sobre aclariments d’un tutorial que he escrit. Per aquesta raó, no l’utilitzo. Aquesta característica també consumeix CPU que pot retardar el vostre lloc web / tauler ja que cada vegada que editeu una pàgina / publicació, Yoast fa suggeriments..

Enllaç interior-enllaç

Conclusió: els enllaços interns són excel·lents per a SEO, però no els injecteu si no serveixen per als lectors. Com que Yoast comprovarà els enllaços interns rellevants cada vegada que editeu una pàgina / publicació, això augmentarà el consum de CPU. Prefereixo inserir enllaços manualment, ja que és més personalitzat.

9. Perspectives de contingut

Content Insights us mostra quines paraules heu utilitzat més en una pàgina. La densitat de paraules clau gairebé no importa, i Yoast ja compta quantes vegades ha utilitzat la vostra paraula clau d’enfocament en el contingut (part de la densitat de paraules clau de l’anàlisi SEO), per què necessitaríeu això? No ho fas.

Yoast-SEO-Metabox-Insights

Conclusió: realment heu de saber quines paraules heu utilitzat més en una pàgina? La densitat de paraules clau gairebé no importa i, probablement, parlaràs del teu tema (paraula clau).

10. Gestor de redireccions

Yoast SEO Premium inclou un gestor de redireccions per tal de solucionar-ho errors de rastreig (URL trencades causades per canviar enllaços de permís, suprimir pàgines, etc.). Molts llocs web solen tenir-ne 100.

Instruccions

 1. Verificar Google Search Console amb Yoast a SEO → General → Eines per a administradors web
 2. Autentiqueu Yoast amb Google Search Console a SEO → Search Console
 3. Espereu uns quants dies perquè les dades puguin poblar (la població completa sol passar diverses setmanes)
 4. Arregleu tots els errors de rastreig a la secció de Consola de cerca mitjançant el gestor de redireccions de Yoast

Errors yoast-crawl-errors

yoast-redirect-manager

Tipus de redirecció – El 301 (permanent) redireccionament és el predeterminat, però Yoast també té altres opcions:

tipus yoast-redirect

Redireccions automàtiques – Si canvieu enllaços enllaçats, Yoast crearà automàticament una redirecció que és la millor característica del gestor de redireccions. Això no funciona si lanceu un lloc web nou amb enllaços de permís nous, només quan els canvieu al tauler.

yoast-automatic-redirect

Importa les redireccions existents – si ja heu configurat les redireccions a través de la secció Plugin de redirecció o .htaccess, podeu importar-les a Yoast. Per al complement de redirecció, podreu veure una opció a SEO → Eines → Importar / Exportar → Importar des d’altres complements de SEO. després seleccioneu l’opció “Important des de la redirecció” (vegeu més avall). Per a .htaccess seguiu Les instruccions de redirecció de Yoast.

Administrador de redireccions de Yoast i complement de redirecció gratuïta
Si només busqueu una manera senzilla de solucionar els errors de rastreig, podeu utilitzar el programa gratuït Plugin de redirecció de pàgina ràpida / publicació. Yoast només permet crear 1 redirecció alhora, mentre que aquest complement gratuït permet 3. Això us pot estalviar molt de temps, especialment si teniu centenars d’errors de rastreig..

301 Exemple de redirecció

Conclusió: hi ha molts plugins de redirecció gratuïts, com ara el complement de redirecció de pàgines ràpides que és fàcil i fa una feina fantàstica. L’únic avantatge important de Yoast és que si canvieu el enllaç permanent d’una pàgina, automàticament crearan una redirecció a la nova URL. Però si heu de configurar molts d’ells, el gestor de redireccions de Yoast només us permet fer 1 a la vegada.

Beneficis del gestor de redireccions

 • Permet importar redireccions de Redirection Plugin i .htaccess
 • Inclou diverses opcions de redirecció: 301 (predeterminada), 302, 307, 410, 451

Redireccionista del gestor de cons

 • Les redireccions existents d’altres complements s’han d’afegir manualment
 • Només podeu configurar 1 redirecció alhora
 • Si heu d’importar redireccions manualment, rebeu una notificació cada vegada que afegiu una redirecció (és molest).

11. Exportació de paraules clau d’enfocament

Us ofereix una opció addicional a la configuració de Yoast (Eines > Importeu i exporteu) per exportar totes les vostres paraules clau d’enfocament, el punt de lectura de SEO / lectura de cada pàgina i alguna informació addicional de SEO.

Yoast-Export-Focus-Paraules clau

Conclusió: si esteu fent una auditoria SEO i voleu revisar tota la llista de paraules clau, podeu estalviar temps. En cas contrari, podeu simplement recórrer cada pàgina i revisar-ne la paraula clau..

12. Accés gratuït a 1 any al servei d’assistència 24/7

Conclusió: admeto no haver utilitzat mai el suport premium de Yoast, però he escoltat opinions diverses i que moltes vegades, només et refereixen als tutorials que han escrit. No configuraran el connector per a tu ni revisaran el lloc web: es tracta de tots els serveis de pagament que ofereixen. Però si necessiteu un tutorial que descompongui Yoast en els tres passos principals (configuració de la configuració, investigació de paraules clau d’enfocament, optimització de contingut), tinc un tutorial sòlid per a això.

Conclusió: podríeu desitjar-ho, però no en necessiteu

Si instal·leu cap complement SEO no millorareu automàticament el vostre SEO, això és el mateix amb Yoast SEO premium. Sí, et proporciona funcions addicionals, però realment les faràs servir ??? A més del gestor de redireccions (amb el qual puc fer servir un altre complement de redirecció), no ho sé. La majoria de les persones no aconsegueixen els fonaments del SEO, per la qual cosa en lloc de pensar en funcions addicionals, centreu-vos en el que realment importa. A continuació, es mostren els 3 passos principals per utilitzar correctament el complement GRATUIT de SEO de Yoast.

 1. Configura la configuració de Yoast
 2. Paraules clau de recerca
 3. Optimització de contingut

El meu Tutorial de Yoast us recorre tot això i no necessiteu la versió premium per fer-ho. Té més de 500 comentaris i han estat utilitzats per més de 150.000 persones – sens dubte el llegiria.

23. Preguntes freqüents

&# x1f6a6; Yoast SEO Premium val la pena?

No, no ho és. La funció de paraules clau de focus múltiples és gairebé inútil, les redireccions es poden configurar mitjançant complements de redirecció gratuïts i res de Yoast Premium millora directament el vostre SEO. No val 89 dòlars / any. Només ho tinc perquè escric ressenyes / guies de SEO per guanyar-se la vida.

&# x1f6a6; És útil les múltiples opcions de paraules clau?

No, no serveix perquè les paraules clau secundàries s’utilitzen generalment com a coincidències parcials i Yoast no les detectarà, de manera que l’anàlisi de SEO esdevé inútil per a les paraules clau secundàries.

&# x1f6a6; Es poden configurar redireccions mitjançant un complement gratuït?

Segur que poden. La redirecció o la redirecció ràpida de la pàgina / publicació són dos complements (gratuïts) que es poden utilitzar per configurar redireccions o utilitzar .htaccess, de manera que ni tan sols necessiteu cap complement.

&# x1f6a6; Yoast Premium manté el vostre lloc actualitzat per l’algoritme de Google?

No en el més mínim. És una bogeria que facin aquesta afirmació perquè Yoast no té res a veure amb la qualitat dels vostres enllaços, el contingut prim o, fins i tot, la selecció de paraules clau bones. Hi ha molts factors en les actualitzacions de Google i pensar que Yoast us protegeix d’alguna manera d’aquestes actualitzacions no és absolutament fals. Aquesta afirmació de Yoast és falsa.

&# x1f6a6; És útil la funció d’enllaç intern?

Tinc Yoast Premium (només perquè escric ressenyes de vida) i no faig servir la seva funció d’enllaç intern. Sempre que recordeu afegir enllaços interns al contingut (que de totes maneres), és poc obsessiu comptar enllaços interns a cada publicació..

&# x1f6a6; El suport premium de Yoast és bo?

No revisaran, inicien la sessió ni ajudaran a optimitzar el vostre lloc. Principalment us referiran als tutorials que han escrit. No compraria Yoast Premium per això ni en absolut.

Estàs d’acord? Avisa’m si tens preguntes 🙂

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector