Setările ideale SEO SEO Yoast: un ghid complet pentru optimizarea WordPress cu pluginul Yoast (actualizat în 2019, V.11.7.0)

03.06.2020
Yoast 'Setările ideale SEO SEO Yoast: un ghid complet pentru optimizarea WordPress cu pluginul Yoast (actualizat în 2019, V.11.7.0)
0 32 мин.

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-Setări


Toți au Yoast, dar puțini o folosesc corect.

Fără griji. Acest tutorial îl descompun 3 etape cheie: configurarea setărilor SEO Yoast (inclusiv adăugarea de pagini AMP pentru ca paginile mobile să se încarce mai rapid), cercetarea cuvintelor cheie cu focus lung, și optimizarea conținutului (există mai multe lucruri decât lumini verzi). Vă voi arăta, de asemenea, cum să conectați Yoast la Google Search Console, astfel încât să puteți remedia erorile de crawl (pagini sparte).

Acesta este un ghid complet pentru Yoast. Dacă nu aveți Yoast accesați plugin-uri → adăugați noi → căutați Yoast SEO → instalați / activați. Dacă aveți deja Yoast, asigurați-vă că este actualizat la cea mai recentă versiune. Lasă un comentariu dacă ai întrebări și dacă îți place acest tutorial, consultați celelalte ghiduri ale mele, cum ar fi WordPress SEO și Ghid de viteză WordPress care sunt amândou ridicol de bune.

1. General
2. Aspectul de căutare
3. Consola de căutare
4. Social
5. Unelte
6. premiu
7. AMP
8. Importați setările Yoast
9. Cuvinte cheie focus
10. Optimizarea conținutului
11. Anatomia unei pagini perfect optimizate2018-Yoast-SEO-Plugin-Setări

Lucruri importante de știut înainte de a utiliza Yoast

Oamenii pierd prea mult timp încercând să obțină lumini verzi și nu au suficient timp pentru cercetarea cuvintelor cheie (sau pentru a-și îmbunătăți conținutul decât cine este în rezultatele de top). Înainte de a începe, citiți aceste sfaturi pentru a evita pierderea de timp, ceea ce reprezintă o problemă serioasă atunci când oamenii folosesc Yoast.

 • Nu vă obsedați de luminile verzi Infografic SEO pe pagina de Backlinko
 • Nu selectați orbește cuvintele cheie – căutați coada lungă (3+ fraze cuvinte) în completarea automată Google, apoi Google pentru a vedea dacă rezultatele de top acoperă pe larg subiectul
 • Nu încărcați cuvintele cheie din conținutul dvs. pentru a încerca să faceți luminile verzi (acesta este spammy)
 • Un SEO bun pe pagina înseamnă crearea de conținut cuprinzător (3.000+ cuvinte, videoclipuri etc.)
 • Cel mai important loc pentru a utiliza cuvântul cheie de focalizare este titlul paginii, URL-ul, titlul SEO, meta descrierea și odată în primele cuvinte propoziții ale corpului de conținut. Asta e!
 • Yoast (și toate pluginurile SEO) fac foarte puțin pentru SEO pe pagina – majoritatea sunt sfaturi. Petreceți mai mult timp în cercetarea cuvintelor cheie și adăugați un conținut HTML în postările mai lungi.

Versiunea 11.0 introduce schema
* Yoast a făcut îmbunătățiri majore la schema în timpul versiunea 11.0 (verificați-le Videoclip YouTube eliberare). Nu trebuie să faci nimic cu excepția actualizării pluginului, dar poate ajuta la îmbunătățirea rezultatelor bogate la afișare produse, recenzii, rețete, evenimente și alte tipuri de date. Încă folosesc un plugin pentru a afișa „stele de recenzie” în Google (folosesc WP Review), dar în mod ideal în curând, nu va trebui să.

1.General

Tablou de bord
Yoast-Panou de control-Setări

Caracteristici
Caracteristici Yoast

Mai jos este o captură de ecran a fiecărei caracteristici:
I-am dezactivat pe câțiva dintre ei … Nu folosesc Analiza lizibilității, deoarece nu am nevoie de Yoast „evaluarea” conținutului meu (de exemplu, dacă frazele mele sunt prea lungi). Folosesc legături interne în mod natural în conținutul meu și nu am nevoie de contorul de legături de text al lui Yoast care să-mi amintească să le adaug. Nu am nevoie de Ryte pentru a verifica în mod constant dacă site-ul meu este indexat în motoarele de căutare (este evident, așa este) și nu folosesc niciodată meniul derulant al administratorului Yoast. Vedeți ce caracteristici vă plac, activați-le și dezactivați restul.

Analiza SEO

Analiza lizibilității
Analiza lizibilității Yoast

Conținut de bază
Yoast-Cornerstone-Content

Cornerstone-Content-Filter

Contor legătură text
Yoast-Text-Link-Counter-Caracteristică

Insights
Informații despre conținutul Yoast

Sugestii de link
Yoast-intern-linking

Sitemaps XML
Yoast-XML-Sitemap-Setare

Integrarea Ryte
Yoast-Ryte-Analiza

Meniu Bara de Admin
Yoast-Admin-Bar-Meniu

Securitate: Nu există setări avansate pentru autori
Yoast-Advanced-Setări

Instrumente pentru webmaster
În continuare, ne vom înscrie la fiecare Instrument pentru webmaster (Google/Bing/Yandex/Baidu) și verificați fiecare folosind Metoda de verificare HTML. Atunci putem să le trimitem site-ul dvs. Yoast XML. Eu personal folosesc Google Search Console pentru a remedia paginile stricate (erori de crawl) cu redirecții, utilizați Google Analytics pentru a găsi cuvinte cheie / pagini pentru care mă clasez, Îmbunătățiri HTML pentru a remedia erorile în titluri SEO + meta descrieri și a monitoriza problemele de securitate mobilă, precum și linkurile către site-ul meu. Iată tutorialul meu complet pentru Google Search Console pe care l-aș deprima cu siguranță.

Yoast-Instrumente Google pentru webmasteri

Verificați Instrumentele pentru webmasteri

 • Înregistrează-te pentru Google Search Console
 • Selectează Metoda de verificare a etichetelor HTML
 • Copiați codul și lipiți în câmpul Console de căutare Google
 • Ștergeți totul în afara ofertelor (inclusiv ofertele)
 • Salvați modificările în Yoast
 • Faceți clic pe „Verificați” în Google Search Console
 • Repetați pentru Bing / Yandex (Cel mai mare motor de căutare din Rusia)
 • nu folosesc Instrumente Baidu Webmaster întrucât este confuz, întrucât nu citesc limba chineză și ai nevoie de un număr de telefon chinezesc, dar poți citi acest lucru tutorial dacă vrei să încerci
 • Asigurați-vă că citiți secțiunea Consola de căutare a acestui tutorial sau vedeți ghidul meu complet

Trimiteți-ți site-ul dvs. XML Yoast către Google + Bing + Yandex

 • În Yoast, accesați General → Funcții → Sitemap-uri XML
 • Faceți clic pe pictograma semnului de întrebare cu opțiunea Sitemaps XML
 • Faceți clic pe linkul dvs. Sitemap XML
 • Copiați ultimul trecut al adresei URL: /sitemap_index.xml
 • Conectați-vă la Google Search Console
 • În partea stângă, accesați Crawl → sitemapuri
 • Inserați ultima parte a URL-ului dvs. sitemap în Google Search Console
 • Testează și trimite
 • Repetați pentru Bing + Yandex

Yoast-XML-Sitemap-Setare

Site-ul Yoast

2. Aspectul de căutare

General
Yoast-General-Setări

Titlul Separator – atunci când utilizați variabile fragment, acesta este liniuțul (sau un alt caracter special) care se află de obicei între titlul paginii / postului și numele site-ului. Exemplu: Titlul paginii Numele site-ului.

Variabile fragment – șabloane utilizate pentru titluri SEO / meta-descrieri doar dacă uitați să le scrieți, lucru pe care nu trebuie să îl uitați niciodată. Atâta timp cât le scrii manual, nu contează. Ar trebui să-ți faci timp să le scrii, astfel încât să arate mai frumos decât un șablon.

Variante de bază Yoast

De ce nu ar trebui să le folosești …

Titlul acestei postări pe care îl citiți are 160+ caractere (peste peste 60 de caractere pentru titlurile SEO). Dacă m-aș baza pe Yoast pentru a-mi crea titlul SEO folosind variabile de fragment, acesta ar fi mai lung de 60 de caractere și ar fi tăiat, făcând fragmentul meu să pară oribil. În schimb, am scris-o singură, astfel încât să se poată citi bine: The Ideal Yoast WordPress SEO Plugin Settings (2018, Versiunea 7.9).

Yoast-snippeturilor-Variabile

Pagina principala – pagina principală vizează de obicei un cuvânt cheie larg despre principalul produs / serviciu (de exemplu, Chicago Wedding Photographer). Folosiți acest lucru în titlul SEO al paginii de pornire + meta descriere:

Pagina de start-Fragment

Tipuri de conținut
Yoast-Content-tipuri-Setări

Afișați postările în rezultatele căutării – controlează dacă postările / paginile sunt indexate în motoarele de căutare.

Data în previzualizarea fragmentului – adăugarea de date la fragmentele dvs. (în mod special adăugarea acestora în articole sensibile la timp) face ca conținutul să arate nou și poate crește semnificativ ratele de clic.

Data publicării

Pe lângă activarea acestui lucru în Yoast, trebuie să adăugați și „data modificată post” în partea de sus a postărilor (numită secțiunea meta intrare). Pentru mine, acest lucru este în Modificări simple ale Genezei Setări …

Intrare Meta

Așa arată într-o postare …

Data modificării postului de intrare

Acum, oricând actualizați o postare, data modificată post se actualizează la ziua curentă și se va actualiza în rezultatele căutării. Da, puteți parcurge TOATE postările și a face ca conținutul dvs. să pară nou. Dar nu o abuzați, încerc să o fac doar atunci când fac o actualizare la un articol sensibil la timp.

Actualizați WordPress Post

Caseta Meta Yoast SEO – aceasta este analiza SEO cu recomandări de optimizare a conținutului. Cu siguranță doriți acest lucru pentru pagini, postări și pagini din categoria blogului dacă le optimizați.

Mass-media
Yoast-Media-Setări

taxonomii
Yoast-Taxonomies-Setări

Ce conținut nu trebuie afișat în rezultatele căutării – etichetele, categoriile de portofoliu, prezentările de diapozitive, formatul și alte conținuturi care nu sunt utile nu ar trebui să fie afișate, de obicei, în rezultatele căutării. Etichetele vor cauza de obicei conținut duplicat în Siteliner. Dacă aveți un portofoliu frumos, sau paginile dvs. de categorii de blog sunt bine concepute cu multe articole din categoria respectivă, includeți-le în rezultatele căutării. Dar dacă nu ați petrece mai mult de 30 de secunde pe pagina respectivă, nu o indexați.

Arhive
Yoast-Archives-Setări

Firimituri de pâine
Yoast-Setări-căilor de navigare

Firimituri de pâine – text de navigare care apare în partea de sus a conținutului:

Firimituri de pâine

Acesta ajută utilizatorii și motoarele de căutare să învețe conținutul și structura site-ului. Nu folosesc pesmet pentru a preveni aglomerația, dar le recomand dacă nu vă deranjează textul suplimentar. La activează pesmetul, adăugați acest cod la Editor → Index.php lipindu-l sub get_header ();

get_header (); ?>

<?php if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (“

„);
} ?>

RSS
Yoast-RSS-Setări

3. Consola de căutare

Autentificați Yoast cu Google Search Console – asta vă va arăta erori de crawl (pagini sparte pe site-ul dvs.), astfel încât să le puteți redirecționa către pagina corectă de pe site-ul dvs. S-ar putea să aveți multe dintre acestea dacă ați schimbat vreodată permalinkuri, pagini șterse sau migrați site-ul dvs. Web. Va trebui să verificați Consola de căutare în secțiunea „Instrumente generale → webmaster” înainte de a continua. Odată verificat, accesați aici și faceți clic pe „Obțineți codul de autorizare Google” și vă va solicita pași.

yoast-search-consola-autentificare

Remediați erorile de rampă cu redirecționări – după autentificarea Search Console, acordați-le câteva minute (sau ore), astfel încât Google să poată popula erorile dvs. de crawl. În cele din urmă, veți vedea erorile (pagina nu a fost găsită, erorile serverului, 404 soft …). Ar trebui să remediați toate acestea prin configurarea a 301 redirecții care vin Yoast SEO Premium, sau încercați să utilizați gratuit Plugin de redirecționare rapidă a paginii / postării

yoast-search-consola-crawl-erori

Setări Redirecții – pentru a configura o redirecționare 301 folosind pluginul Quick Page / Post Redirect, instalați pluginul și accesați redirecții rapide → redirecții rapide (fila stângă în WordPress). Introduceți o adresă URL de la Yoast, apoi introduceți adresa URL corectă (cea mai relevantă pagină sau postare pe site-ul dvs. web) …

301 Exemplu de redirecționare

Mai multe optimizări ale consolei de căutare Google – remedierea erorilor de crawl este doar unul dintre multe moduri de a-ți optimiza site-ul WordPress cu Google Search Console. Vă recomand CĂUTAR să vă uitați prin a mea Tutorial Google Search Console sa inveti despre fragmente bogate, direcționare internațională, probleme de securitate, analize de căutare și alte părți importante ale SEO WordPress.

Google Search Console

4. Social

Completarea setărilor sociale ale lui Yoast ajută Google să afle despre profilurile dvs., dar principalul lucru este activarea meta-date a fiecărei rețele sociale. Acest lucru vă permite să încărcați grafică personalizată pe fiecare pagină / postare, ceea ce face ca formatul de miniatură a imaginii să fie corect atunci când pagina respectivă este partajată pe rețelele de socializare. Acesta este ce Facebook Open GraphCărți Twitter, și Date meta Google+ face.

Conturi
yoast-social-setări

Facebook
Yoast-Facebook-Setări

ID aplicație Facebook – daca tu a creat o aplicație Facebook, gaseste-ti ID-ul aplicației și introduceți-l aici. Iată un tutorial despre cum să creezi o aplicație Facebook și ce face.

Stare de nervozitate
Yoast-Twitter-Setări

pinterest
Pinterest-settings

Va trebui să parcurgeți câțiva pași suplimentari pentru verificați-vă site-ul cu Pinterest.

Google+
* Nu sunt sigur de ce au încă opțiuni pentru ceva care a fost întrerupt de Google.

google-tab

Optimizarea social media – odată ce datele meta sunt activate pentru fiecare rețea socială, puteți încărca imagini personalizate de social media în secțiunea de analiză SEO a Yoast folosind linkul „share” (a se vedea mai jos). Acest lucru face ca formatul de miniatură a imaginii conținutului să fie corect atunci când pagina respectivă este partajată pe rețelele de socializare. Da, acest lucru înseamnă că va trebui să creați 2 grafice separate pentru fiecare postare.

 • Imagine Facebook: 1200 x 630px
 • Imagine Twitter: 1024 x 512px

Încărcați grafică personalizată pe Facebook / Twitter …

yoast-social-media-optimizare

Face formatul dvs. de conținut frumos …

facebook-parts

Controlul textului publicitar Facebook cu Yoast – dacă sporiți postările, Facebook nu vă va permite să modificați textul publicitar. Așadar, înainte de a împărtăși postarea dvs. pe Facebook, acordați-i titlul dorit folosind câmpul „Titlul Facebook” al lui Yoast (care poate fi diferit de titlul SEO + descrierea meta). Dacă titlul dvs. de Facebook Yoast nu funcționează imediat, încercați să ștergeți memoria cache a site-ului dvs. Am descoperit că poate dura uneori câteva zile pentru a se actualiza cu noi titluri și imagini Facebook.

Titlul Facebook Yoast

5. Instrumente

Yoast-SEO-Tools

Editor Bulk – editați titluri SEO și meta-descrieri în vrac (fără a fi nevoie să parcurgeți fiecare pagină / postare individuală). Asigurați-vă că acestea sunt gata frumos pot crește semnificativ rate de clic făcând fragmente mai atrăgătoare pentru a face clic pe. Nu uitați să includeți cuvântul cheie de focalizare a postării respective în ambele locuri. SNIPPETS SUNT LITERIAL ÎNCEPUTUL SEVULUI SEU!

Yoast-vrac-Editor

Editor de fișiere – editați fișierele robots.txt și .htaccess.

Import si exportimportați setările recomandate de Yoast SEO sau exportați propriile setări Yoast pentru a le utiliza pe alte site-uri web pe care le gestionați. Dacă utilizați în prezent un alt plugin SEO WordPress, utilizați fila „Importați din alte pluginuri SEO” pentru a migra datele SEO către Yoast.

import-tab

export-tab

yoast-SEO-plugin-migrare

6. Premium

Yoast SEO Premium este de 89 dolari / an – l-am cumpărat serios doar pentru că scriu tutoriale WordPress SEO pentru o viață. În caz contrar, probabil că nu l-aș avea … setarea mai multor cuvinte cheie de focalizare nu este utilă, există o mulțime de plugin-uri de redirecționare gratuite, iar sugestiile de link-uri interne + informații despre conținut nu mă ajută deloc. Iată o explicație a unor caracteristici evidențiate …

Yoast-SEO-Premium

Optimizarea cuvintelor cheie (cuvinte cheie cu focus multiple) – există o strategie specifică pentru optimizarea conținutului pentru mai multe cuvinte cheie (a se vedea mai jos). Cuvintele cheie secundare sunt adesea incluse ca fiind meciuri parțiale ceea ce înseamnă că lista de verificare a analizei SEO este practic inutilă, deoarece Yoast detectează doar exact potrivirea cuvintelor cheie. Vă ajută să urmăriți cuvintele cheie secundare în tabloul de bord, astfel încât să puteți utiliza acele meciuri parțiale, dar nu vă așteptați să primiți o mulțime de lumini verzi. Direcționarea cuvintelor cheie secundare este mai mult despre elaborarea unui titlu SEO frumos + meta descriere să includă cuvinte individuale din ambele expresii – mai degrabă decât să enumereți cuvinte cheie care arată spammy.

Cuvinte cheie cu focus multiple

Previzualizare a paginii dvs. – atât timp cât încărcați imagini personalizate în „opțiunea de partajare socială” a lui Yoast, astfel încât imaginea dvs. să formateze corect Facebook și Twitter (pasul 4), nu aveți nevoie de acest lucru. Dar dacă vă place să vedeți cum arată direct în Yoast pentru a vă asigura că arată bine, asta face toate.

yoast-social-previzualizări

Sugestii de link
Yoast-intern-linking

Informații despre conținut
Informații despre conținutul Yoast

Manager de redirecționare – utilizați acest lucru pentru a remedia erorile de crawl (pagini sparte) din fila Console de căutare Yoast. Faceți acest lucru prin adăugarea URL-ului vechi și a adresei URL noi pentru a le redirecționa pe fiecare către pagina cea mai potrivită. Dacă aveți deja redirecții de la Plugin de redirecție sau .htaccess, puteți să le importați în Yoast. În timp ce un plugin gratuit ca. Redirecționare rapidă a paginii / postării face exact același lucru, managerul de redirecționare al Yoast va configura automat o redirecționare dacă schimbați vreodată o legătură permanentă …

yoast-automat redirecționează

Pentru a configura o redirecționare, îndreptați-vă la fila Console de căutare Yoast și găsiți erorile de accesare la crawlere

Yoast-Search-Console crawl-Erori

Acum, îndreptați-vă la managerul de redirecționare al Yoast (sau secțiunea „Redirecții rapide” dacă utilizați pluginul de redirecționare rapidă / pagină). Lipiți adresa URL spartă în câmpul „URL veche”. Noua adresă URL nu ar trebui să fie întotdeauna pagina dvs. de pornire – ar trebui să fie cea mai apropiată adresă de pagină spartă.

Yoast-redirecționări

Asistență premium – Nu am folosit niciodată sprijinul lor, dar îl obțineți cu Yoast Premium.

7. AMP

Pagini mobile accelerate (AMP) sunt un proiect Google care face ca paginile mobile să se încarce mai repede și adaugă un semn „AMP” în fragmentele tale mobile. În timp ce acest lucru sună bine, de obicei, ar trebui să evitați AMP. Aruncați o privire la studiul lui Kinsta despre cum conversiile pentru telefonul mobil au scăzut cu 59% după adăugarea AMP. După ce am citit acel articol, am decis să dezactivez AMP pe propriul site (și mă bucur că am făcut-o). Designul nu este aproape la fel de frumos și este o durere în fund. Salvați-vă de necaz – l-aș evita.

amp pagini

Instrucțiuni AMP

 • Instalați dispozitivul Plugin AMP de Automattic
 • Instalați dispozitivul Adeziv pentru pluginul SEO AMP SEO dacă utilizați Yoast
 • Adăugați / amp / la orice pagină de pe site-ul dvs. web pentru a vedea cum arată și pentru a vă asigura că funcționează
 • Accesați Setările → AMP ale Yoast pentru a vă schimba designul și a activa tipurile de postare personalizate
 • Așteptați ca Google să vă recasteleze site-ul și să adauge semnul AMP în rezultatele căutării mobile
 • Viziteaza Pagini mobile accelerate secțiune din Google Search Console pentru a vedea erori

O problemă comună este reprezentată de imaginile care apar în partea de sus a postărilor atunci când este posibil să nu le doriți și pe ele. Există o lucrare în acest sens, dar nu este perfectă. Puteți fie să nu aveți o imagine caracterizată sau puteți seta o imagine caracteristică implicită în Yoast sub SEO → AMP → Design → Imagine implicită. Aceasta se va afișa numai dacă nu este setată Nicio imagine caracterizată, dar dacă este una, asta va fi afișat în partea de sus a postării. Poți citi Ghidul AMP al Yoast dar practic am rezumat-o.

Dacă utilizați Cloudflare, activați linkuri mobile accelerate și afișați logo-ul AMP …

Link-uri mobile accelerate de Cloudflare

8. Importați setările Yoast

Pentru a utiliza setările Yoast, descărcați fișierul zip și încărcați-l sub SEO → Instrumente → Import și export → Import. Aceasta configurează setările, nu șterge cuvintele cheie focus sau meta-date.

Descărcați setările Yoast (actualizate 3/9/2018)

Lucruri pe care încă trebuie să le faci:

 • General → Instrumente pentru webmasteri (verificați site-ul dvs. cu Google / Bing / Yandex)
 • Aspectul căutării → General (verificați dacă aveți nume de nume duplicate trecând peste fila browserului paginii dvs. de pornire și, dacă da, lăsați titlurile Forță de rescriere ca fiind activate)
 • Aspectul căutării → General (completați titlul SEO al paginii de pornire + descrierea meta și specificați dacă sunteți o persoană sau o companie)
 • Căutare Aspect → Tipuri de conținut (alegeți ce conținut doriți să fie afișat în rezultatele căutării și adăugați datele de publicare la fragmente în postările sensibile la timp)
 • Aspectul căutării → Taxonomii (alegeți conținutul dorit în rezultatele căutării)
 • Aspectul căutării → Paine (adăugați numele site-ului dvs. ca „Text ancorare pentru pagina de pagină” și urmați tutorialul Yoast pentru a adăuga pesmet)
 • Căutare Console → Setări (autentificați Yoast cu Google Search Console, așteptați câteva zile pentru ca datele să fie populate, apoi să remediați erorile de crawling (vizitați secțiunea). Vezi … meu Tutorial Google Search Console pentru și mai multe sfaturi despre optimizarea site-ului dvs. web cu Search Console)
 • Social → Introduceți adrese URL ale profilurilor dvs. sociale, încărcați logo-ul dvs. în fila Facebook, activați Facebook Insights și verificați-vă site-ul cu Pinterest
 • Adăugați pagini AMP (vizitați secțiunea)

9. Cuvinte cheie focus

Nu mai credeți că vă cunoașteți cuvintele cheie și faceți cercetarea. Metoda mea funcționează destul de bine …

 • Găsiți cuvinte cheie cu coadă lungă (specifice) Completare automată + Explorator de cuvinte cheie
 • Notează toate frazele relevante, astfel încât să ai o listă robustă de cuvinte cheie
 • Evitați cuvintele cheie unde conținut / site-uri web conțin rezultate puternice
 • Cuvinte cheie vizate în care rezultatele căutării conțin conținut slab / irelevant
 • Google fiecare cuvânt cheie folosind MozBar pentru a afla competiția estimată a fiecăruia
 • Verifica OSE pentru tine DA (autoritatea domeniului), apoi Google cuvântul dvs. cheie folosind MozBar și verificați rezultatele de top pentru a vedea care este DA-ul lor. Competiți în propriul interval de DA și dacă al vostru este scăzut, vizați chiar mai multe cuvinte cheie specifice, care sunt mai puțin competitive.
 • Ar trebui să rămâneți cu cuvinte cheie de mare oportunitate, unde puteți obține la pagina 1

Complet automat Google
Mergi la google.com și începeți să introduceți un cuvânt cheie pentru ca Google să completeze fraza (amintiți-vă, căutați expresii cu coadă lungă, de obicei cu 3+ cuvinte deoarece acestea sunt mult mai puțin competitive). Puteți utiliza, de asemenea, un caracter de subliniere _ oriunde în frază și Google va completa completul. Va trebui să FINIȚI cu caracterul de subliniere pentru această metodă.

google-completare automată cuvinte cheie

Pentru a vedea și mai multe cuvinte cheie în lista verticală, utilizați pluraluri sau diferite ordine de cuvinte …

completare automată cuvinte cheie

Fiecare serviciu (și locație) ar trebui să fie vizat pagini separate pe site-ul tău …

localizate mai multe cuvinte cheie-

Pentru subiecte competitive de postare pe blog, selectați întotdeauna un cuvânt cheie foarte specific (coadă lungă) …

Cuvinte cheie lungi

Puteți face același lucru pentru cuvintele cheie video YouTube …

youtube-completare automată cuvinte cheie

Cum mi-am găsit cuvântul cheie pentru acest tutorial (care m-a ajutat să-mi optimizez conținutul) …

Yoast-cuvinte cheie de cercetare-

Yoast-cuvinte cheie

Exploratorul de cuvinte cheie Moz (mai bine decât planificatorul de cuvinte cheie)
Pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun cuvânt cheie de la Google Autocomplete, folosiți Exploratorul de cuvinte cheie Moz care este ca Planificatorul de cuvinte cheie Google doar mai bun (și gratuit). Începeți cu o frază largă, executați instrumentul, apoi în Grupul de cuvinte cheie selectați „da, cu similaritate lexicală scăzută”. Acest lucru vă împiedică să vă derulați din nou între variații de cuvinte cheie similare.

Sugestii de cuvinte cheie Moz

HubShout WebGrader (Cuvinte cheie ale competitorului)
Pentru a vedea o listă completă de cuvinte cheie pentru site-urile concurenților, executați-le HubShout WebGrader

Cuvintele mele cheie

MozBar (Concurență de cuvinte cheie)
Acum ar trebui să aveți o listă robustă de cuvinte cheie. Ultimul pas este instalarea Extensia Google Chrome MozBar și Google fiecare cuvânt cheie. Cu cât PA (autoritatea paginii) și DA (autoritatea domeniului) sunt mai mari, cu atât cuvântul cheie este mai competitiv. Încercați să selectați cuvinte cheie în propriul interval DA / PA. Puteți crește acestea creând conținut nemaipomenit pentru a obține legături. Cele mai bune cuvinte cheie sunt cele care, dacă Google, conținut slab (sau irelevant) există în rezultatele de top.

Concurența de cuvinte cheie Mozbar

Este un pic învechit, dar iată un videoclip pe care l-am făcut în alegerea cuvintelor cheie …

10. Optimizarea conținutului

Primul pas pentru optimizarea conținutului este cercetarea cuvintelor cheie focus – asigurați-vă că faceți primul pas 9. Apoi puteți începe să creați conținut (sau să optimizați conținutul existent) pentru acele cuvinte cheie.

Ce ar trebui să spună Yoast …

AVERTIZARE: injectarea de cuvinte cheie în conținutul / fragmentele dvs. le face să pară spammy! Te-ai gândit să scrii un titlu SEO + meta descriere pentru a crește CTR? Fiecare rezultat din Google va utiliza cuvântul cheie – de ce cineva ar face clic pe linkul dvs.? Da, ar trebui să utilizați cuvântul cheie în titlul paginii, titlul SEO și meta descrierea … dar nu injectați cuvinte cheie doar pentru a obține lumini verzi în Yoast. Uitați despre densitatea cuvintelor cheie și cuvintele cheie din subpoziții … începeți să vă gândiți să adăugați un tabel de conținut la postări mai lungi, videoclipuri, infografii, fragmente bogate, imagini de partajare socială și creșterea conținutului subțire pentru a o face mai bună (mai detaliată) decât toată lumea.

Reguli de bază ale Yoast:
Obsesia luminii verzi – dacă copiați / inserați cuvinte cheie focalizate în întregul conținut pentru a vă face mai fericit, opriți-l acum. Acest articol pe care îl citești este bine optimizat (este foarte util și organizat) și jumătate din gloanțele mele sunt roșii. Încetați să vă obsedați de luminile verzi și începeți să obsedați pentru conținutul dvs. Adăugați o infografie și un videoclip la o pagină și vedeți ce se întâmplă.

Puteți seta doar un cuvânt cheie focus – Yoast premium permite până la 5, dar dacă nu aveți succes cu un cuvânt cheie, atunci nu încercați 2. Cu toate acestea, nu este atât de greu (asigurați-vă doar că cuvântul cheie secundar este foarte similar cu dvs. primar) și se presară meciuri parțiale în întregul conținut. În general, fiecare cuvânt cheie unic ar trebui să aibă propria pagină cu conținut care să reflecte acea frază. Fiecare dintre serviciile dvs. va avea propria pagină – uneori mai multe pagini. Am pagini separate pentru WordPress SEO Services, WordPress SEO Consulting, WordPress SEO Audit, etc.

Yoast nu detectează întotdeauna cuvinte cheie – uneori nu se va ridica pe sinonime sau potriviri parțiale. Dacă cuvântul meu cheie focus este SEO Consultant și folosesc SEO Consulting în conținut, Yoast ar putea să nu conteze acest cuvânt cheie. Dar pot presupune că densitatea cuvintelor cheie este mai mare decât spune Yoast.

Găsiți un echilibru între cuvinte cheie și utilizarea unui titlu de pagină frumos, titlu SEO și meta descriere – există o linie bună între scrierea unui titlu care sună bine și scrierea unui titlu, astfel încât să includă cuvântul dvs. cheie. Găsiți echilibrul potrivit. Crearea unui titlu pe care oamenii vor face clic cu adevărat este o parte uriașă a optimizării conținutului.

Yoast detectează doar cuvinte cheie în corpul principal de conținut și fragmentul motorului de căutare – nu barele laterale, nu subsolul, doar acele două zone. Acest lucru este de asemenea bun, deoarece motoarele de căutare analizează conținutul în blocuri și corpurile de conținut / fragmentele motorului de căutare sunt domeniile importante.

Cuvânt cheie focalizare pentru pagina principală – pagina dvs. de pornire ar trebui să vizeze de obicei cuvântul cheie principal. Dacă aveți o pagină de start widgetizată, nu veți avea lista de verificare a analizei SEO a Yoast (deoarece utilizați widget-uri). Dar este în regulă, trebuie doar să utilizați aceleași strategii SEO pe pagină ca și celelalte pagini.

Tu de obicei do doriți să vizați un cuvânt cheie focus pentru aceste pagini …

 • Pagina principala
 • Pagini produs / serviciu
 • Pagini de locație
 • Postări pe blog (cuvinte cheie ne-promoționale)

Tu de obicei nu doriți să vizați un cuvânt cheie focus pentru aceste pagini …

 • Pagina de contact
 • Pagini ale echipei (cu excepția cazului în care sunt căutate numele lor)
 • Marturii
 • Munca / portofoliu
 • Pagina principală a blogului

Acum creează o pagină, stabilește-ți cuvântul cheie focus, scrie ceva conținut și vezi sugestiile mele …

Yoast-SEO-Analiza

Focus cuvinte cheie – utilizați Google Autocomplete pentru a găsi expresii cu coadă lungă (specifice), apoi Google cuvinte cheie și analizați rezultatele căutării cu extensia Chrome MozBar. Căutați cuvinte cheie cu conținut slab în rezultatele de top și evitați să concurați cu site-urile web ale autorității.

Nu vizează niciodată același cuvânt cheie pe 2 pagini – dacă veți petrece timp creând 2 pagini care vizează același cuvânt cheie, la fel de bine puteți petrece tot timpul pe o pagină și să faceți conținutul nemaipomenit. Aș prefera să am un conținut uimitor decât 2 articole mediocre.

Titlul paginii – includeți cuvântul dvs. cheie aici. Dacă este o postare pe blog, asigurați-vă că scrieți un titlu lovitură de fund, de preferință, cu cuvântul cheie de focalizare, la începutul titlului. Postările au de obicei un titlu mai lung, mai descriptiv, titlurile paginilor sunt de obicei mai scurte și doar listează un produs / serviciu.

URL- – scurtați adresele URL pentru a nu include cuvintele de oprire (și puneți accentul pe cuvântul cheie de focalizare) FĂRĂ acest lucru face ca URL-ul să fie amuzant. Am scurtat-o ​​pe a mea în / yoast-wordpress-seo-settings /

Titlu SEO – acestea sunt legăturile albastre din rezultatele căutării și sunt PRIMUL lucru pe care îl văd oamenii. Acestea ar trebui să aibă 50-60 de caractere (bara lungime în Yoast ar trebui să fie verde). Dacă este o pagină, nu folosiți doar „Fotograf de nuntă din Chicago – Tom Dupuis”. Utilizați un modificator pentru a vă condimenta titlul, pentru ca mai mulți oameni să facă clic pe el … „Fotograful de nuntă din Chicago câștigător – Tom Dupuis.” Titlurile SEO pentru postări pot fi similare cu cele din titlu, dar ajustați-l pentru a citi frumos la acele 50-60 de caractere.

Meta Descrierea – 150-160 de caractere descriere a conținutului dvs., utilizat în principal pentru a crește CTR și pentru a face ca persoanele care fac clic pe linkul dvs., dar ar trebui să includă și cuvântul dvs. cheie focus.

Imagine Alt text – nu umpleți cuvinte cheie aici, ci descrieți imaginea! Atâta timp cât scrieți nume de fișiere descriptive înainte de încărcare, puteți utiliza Plug-ul cu imagine automată Alt Attributes pentru a utiliza automat numele fișierului ca text alt, deci nu trebuie să faceți acest lucru manual.

Densitate de cuvinte cheie – Yoast exagerează importanța densității cuvintelor cheie atunci când de fapt nu este foarte importantă. Folosește-l o dată în primele propoziții de cuplu, apoi uită de el.

Cuvinte cheie în subpoziție (H2) – nu trebuie să folosiți cuvântul dvs. cheie aici – pare a fi spammy.

Linkuri interne / externe – utilizați câteva link-uri pe pagina dvs. Google îi place acest lucru și atâta timp cât vă conectați de fapt la resurse utile (nu vorbesc despre Wikipedia), atunci vizitatorii vor găsi acest lucru util. Linkurile interne sunt bune deoarece păstrează oamenii pe site-ul dvs. și sunt o modalitate naturală de a crea link-uri, dar veți avea nevoie de o cantitate bună de conținut pentru acest lucru. Link-urile externe sunt bune pentru că le place citarea unor surse pentru articolul, care îi place Google. Amândouă sunt bune.

Postează conținut lung – conținutul scurt și neplăcut nu se clasează. Conținut lung care acoperă pe larg subiectul (în special conținut care include un videoclip sau infografic), va. Google măsoară „timpul mediu pe pagină”, astfel încât obiectivul tău principal este să crești „timpul liber” al vizitatorului tău. Yoast recomandă peste 300 de cuvinte, dar încercați 3.000 de cuvinte (sau mai multe) și veți vedea rezultate mult mai bune.

WordPress Word Word Count

Optimizarea social media – presupunând că ați configurat fila socială în setările SEO ale Yoast, puteți utiliza linkul „share” pentru a încărca grafică personalizată, astfel încât formele de imagine să fie postate corect pe Facebook și Twitter. Acesta este un factor de clasificare mic, dar va crește și împărtășirea socială, care este excelentă pentru SEO. Și da, asta înseamnă că trebuie să creezi 2 grafice …

 • Imagine Facebook: 1200 x 630px
 • Imagine Twitter: 1024 x 512px

Fragmente bogate – acestea îți îmbunătățesc fragmentele cu stele de recenzie, videoclipuri și informații despre produse, evenimente, rețete și altele tipuri de date. Aceasta nu face parte din Yoast, dar vă ajută în mod evident tarifele de SEO și clicuri. Eu folosesc premium Plugin WP Rich Snippets (aici este a mea revizuire ) care are mai multe opțiuni și arată mai bine decât plugin-urile gratuite ca All In One Schema.org. Daca ti-ar placea adăugați fragmente bogate pe site-ul dvs. WordPress, urmează acel tutorial.

bogat-fragmente de cod

Optimizarea vitezei imaginii – Am un tutorial complet pentru optimizarea imaginii. Rulează o pagină GTmetrix pentru a vedea toate imaginile neautorizate pe pagină. Imaginile mari trebuie redimensionate pentru a se potrivi cu dimensiunile corecte. Dacă corpul dvs. de conținut este de 680 (w), ar trebui să utilizați imagini redimensionate la 680 (w). Utilizați un plugin de genul Imagify pentru compresie fără pierderi. Imaginile cu eroarea „specificați dimensiunile imaginii” înseamnă că trebuie să specificați o lățime + înălțime în HTML sau CSS al imaginii:

”Why680 ”înălțime =” 380 ”/>

Optimizări de imagine în GTmetrix

Direcționarea mai multor cuvinte cheie – Am atins acest lucru în Secțiunea Yoast SEO Premium, dar iată un exemplu. Veți dori să vă creați titlul SEO / descrierea meta pentru a include elemente din ambele …

Cuvânt cheie principală: teme WordPress prietenoase cu SEO
Cuvânt cheie secundară: Teme WordPress optimizate cu SEO

Titlul paginii / Titlul SEO: 25+ Teme WordPress-friendly pentru toată lumea
Meta Description: Căutați peste 25 de teme WordPress care sunt SEO-friendly, care au un dispozitiv mobil și un design HTML5, toate fiind optimizate prin SEO prin intermediul cadrului Genesis.

Acum presărați cuvântul cheie secundar (sau o potrivire parțială a acestuia) în conținutul dvs. De obicei, link-ul dvs. permanent trebuie să includă cuvântul cheie principal: / seo-friendly-wordpress-theme /. Nu este necesar să cumpărați Yoast SEO Premium pentru a viza anumite cuvinte cheie secundare – folosiți instrumente precum Completarea automată Google pentru a găsi un cuvânt cheie secundar, apoi presărați-l.

11. Anatomia unei pagini perfect optimizate

Am împrumutat asta de la Backlinko ceea ce subliniază motivul pentru care optimizarea conținutului este mai mult decât „lumini verzi”. Este vorba mai mult despre crearea de conținut al naibii de bun folosind infografii, videoclipuri și crearea „ghidului final” cu un cuprins (cum ar fi acest post). Nu mai vă faceți griji pentru luminile verzi, coborâți de pe „text și fotografii” și începe să faci ceva diferit.

on-page-SEO

Am creat și o versiune pentru WordPress (puțin învechită, dar totuși bună) …

WordPress-Content-optimizare

întrebări frecvente

&# X1f6a6; Care sunt cele 3 etape principale către Yoast?

Configurarea setărilor, cercetarea cuvintelor cheie focalizate și optimizarea conținutului sunt cele 3 etape principale pentru utilizarea pluginului SEO al Yoast. Configurarea Google Search Console este importantă.

&# X1f6a6; Cum aleg cuvintele cheie focus?

Completarea automată Google este un instrument excelent pentru a găsi cuvinte cheie, în special atunci când utilizați metoda de completare completă din acest ghid. Extensia MozBar și Cuvinte cheie de pretutindeni Chrome vă ajută să învățați concurența fiecărui cuvânt cheie – care este o parte esențială pentru cercetarea cuvintelor cheie.

&# X1f6a6; Cât de importante sunt luminile verzi?

Ei nu sunt. Cele mai importante 5 locuri de utilizare a cuvântului dvs. cheie sunt în titlul paginii, legarea în permanență, titlul SEO, meta descrierea și de câteva ori în corpul conținutului. Aproape toți ceilalți factori de clasament nu au nicio legătură cu Yoast, indiferent de ce spun ceilalți.

&# X1f6a6; Ce alți factori SEO de pe pagină există, în afară de luminile verzi?

Fragmente bogate în întrebări frecvente (precum cele pe care le citiți acum), adăugarea unui tabel HTML de conținut la postările lungi, optimizarea vitezei site-ului, crearea cu atenție a titlurilor SEO + descrieri meta și conținut aprofundat sunt factori majori care pot îmbunătăți ambele clasamente. + rate de clic.

&# X1f6a6; Cum am obținut aceste emoji în rezultatele căutării?

Sunt numiți fragmente bogate în FAQ și am un tutorial pentru asta. Pur și simplu instalați pluginul Conținut structurat și adăugați întrebări frecvente (cu emoji-ul ales) pentru pagini / postări.

Whaddaya gândește-te?

Fă-mă în comentarii dacă ai întrebări 🙂

Vezi si:
Cum am obținut scoruri 100% în GTmetrix

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector