Si të zgjedhim fjalët e fokusit yoast: Një udhëzues për hulumtimin e fjalëve dhe të mësuarit e konkursit në rezultatet e kërkimit në Google

Nëse jeni duke përdorur Yoast, ju ndoshta jeni njohur me vendosjen e një fjalen fokusuese kështu që ju mund të zgjedhni përmbajtjen për dritat jeshile.


Këto nuk duhet të merren me mend. Ju nuk doni të krijoni përmbajtje për një fjalë kyçe për të cilën nuk do të renditni kurrë, ose duhet të ktheheni dhe të ndryshoni përmbajtjen. Duhet të dimë ATFAR po kërkojnë njerëzit (hulumtim fjalen) dhe nëse faqja juaj është e aftë të renditet për të (konkurencë fjalen). Një hulumtim i vogël mund t’ju ​​lehtësojë lehtësisht në faqen 1, dhe duhet të bëhet para se të shkruani përmbajtje… të shkruani për ‘si të dilni nga borxhi’ vs. ‘si të dilni nga borxhet me një të ardhur‘ është e ndryshme.

Kam shkruar një tutorial përfundimtar i Yoast kjo ju tregon se si të konfiguroni cilësimet ideale, të verifikoni Google Search Console dhe të rregulloni gabimet e zvarritjes, të optimizoni përmbajtjen (ka më shumë sesa dritat jeshile) dhe të shtoni faqe të përshpejtuara celular (AMP). Sigurohuni që ta kontrolloni kur të keni mbaruar.

Në fund të ditës, fjalët kyçe janë vetëm tema. Nëse tema po kërkohet shumë dhe tashmë ka përmbajtje të fortë në rezultatet e kërkimit, është me siguri konkurruese (veçanërisht nëse faqja juaj ka autoritet të ulët pa shumë backlinks). Nëse dy tema janë mjaft të ndryshme, krijoni një faqe për secilën.

1. Mjetet e kërkimit të fjalëve kyçe

 • Përgjigju Publikut – harta vizuale e fjalëve, e ndarë në pyetje, parafjalë dhe krahasime. Fjalët kyçe tërhiqen nga Google Autocomplete. Sa më e gjelbër rrethi, aq më shumë kërkime ka fjalen.
 • Fjalë kyçe Kudo – Extension Chrome që ju tregon vëllimin mujor, CPC dhe konkurencën organike kur kërkoni fjalë kyçe në Google, Google Autocomplete, YouTube, Amazon, Moz dhe në faqet e tjera të njohura.
 • MozBar – Google çdo fjalë kyçe dhe shiko DA-në e secilit rezultat (autoritetin e domain) dhe PA (autoritetin e faqes) të cilët janë treguesit thelbësorë se sa është një fjalë kyçe konkurruese. Provoni të konkurroni me faqet e internetit që kanë autoritet të ngjashëm domeni.
 • Autocomplete Google – truket e lezetshme si përdorimi i karakterit nënvizues _ të keni Google mbushur-në-bosh. Nëse kërkoni Chicago _ Fotograf, do të shihni dasmën, të porsalindurit, fotografinë dhe llojet e tjera të shërbimeve të fotografisë.
 • Explore Keyword Moz – e ngjashme me Planifikuesin e Fjalëve kyçe të Google (vetëm më mirë) pasi është projektuar posaçërisht për SEO ndërsa Keyword Planner është krijuar për AdWords. Planifikuesi i Fjalëve kyç i Moz ju tregon konkurrencën për rezultatet organike bazuar në lidhjet e secilit rezultat, autoritetin e domenit, etj. Ndërsa planifikuesi i fjalëve përdor kryesisht CPC (kosto për klikim) bazuar në të dhënat e tyre të reklamimit.
 • HubShout WebGrader – shikoni të gjitha fjalët kyçe që ju (dhe konkurrentët) renditni. Përfshinë metrikë të tjerë si autoritetin e secilës faqe të internetit dhe # e lidhjeve.
 • Trendet e Google – tregon historinë e vëllimit të fjalëve për Google, YouTube, mediumet e tjera. Shihni tendencat për gjeografitë specifike dhe pyetjet që njerëzit bëjnë.

1.1. Përgjigju Publikut

Mjeti më i lezetshëm i kërkimit të fjalëve është padyshim Përgjigju Publikut. Kërkoni një fjalë kyçe dhe ajo gjeneron një hartë të fjalëve kyçe që kërkohen në Google Autocomplete. Sa më e gjelbër rrethi, aq më shumë kërkime ka fjalia. Ai gjithashtu zbërthen fjalët kyçe në kategoritë specifike (pyetje, parafjalë, krahasime). Pastaj i zbërthen ato edhe më tej (më poshtë është një shembull i “fjalëve kyçe të pyetjeve” në lidhje me “Yoast” dhe unë mund t’i shoh të gjitha gjërat, hows, wheres, etj).

Pyetni fjalë kyçe (mënyrë e shkëlqyeshme për t’u siguruar që përmbajtja juaj i përgjigjet pyetjeve të njerëzve)…

Fjalë kyçe të Yoast - PërgjigjePublike

Fjalë kyçe të parafjalës…

Fjalë kyçe të parafjalës - Përgjigje Publikut

Krahasimi i fjalëve kyçe …

Fjalë kyçe të krahasimit - Përgjigje Publikut

1.2. Fjalë kyçe Kudo

Fjalë kyçe Kudo ju lejon të Google çdo fjalë kyçe (në Google, YouTube, Amazon, Etsy dhe motorët e tjerë të kërkimit), ndërsa tregon kërkimet mujore të çdo fjalen kyçe, kosto-për-klikim (CPC) dhe konkurrencë. Kombinojeni këtë me MozBar (mjetin tjetër që unë mbuloj) dhe është një kombinim vrasës.

Fjalë kyçe Kudo Autokomplete

Konkurrenca e Fjalë kyçe në YouTube

Fjalë kyçe Amazon

Fjalë kyçe Etsy

1.3. MozBar

Zgjatja e Chrome MozBar ju lejon Google çdo fjalë kyçe dhe të shihni DA të secilit rezultat (autoriteti i domenit) dhe PA (autoriteti i faqes). Numra më të lartë = konkurrencë më të lartë, dhe ju doni të përpiqeni të konkurroni me faqet e internetit që kanë autoritet të ngjashëm domeni – kontrolloni tuajin këtu. Ju mund të rritni autoritetin e domain duke marrë lidhje më cilësore (p.sh. duke krijuar një përmbajtje të mrekullueshme).

Konkurrenca e Fjalë kyçe Mozbar

Këshilla MozBar

 • Mësoni DA duke përdorur Explore Explorer dhe konkurroni për fjalë kyçe në gamën tuaj
 • Frazat e gjera zakonisht kanë DA + PA të larta, frazat me bisht të gjatë kanë DA + PA të ulët
 • Ndërtoni DA tuaj duke marrë më shumë lidhje me faqen tuaj (përmes përmbajtjes mbresëlënëse)
 • Uebfaqet (sidomos ato të reja) do të kenë DA të ulët, kështu që synoni frazat shumë specifike
 • Ju mund të ndërtoni PA duke përmirësuar përmbajtjen dhe duke treguar lidhje të brendshme në faqe

Kombinoni Fjalë kyçe Kudo me MozBar për të parë një paraqitje të këndshme të konkurrencës suaj …

Konkurrenca e fjalëve

Shmangni fjalë kyçe që tregojnë përmbajtje të fortë
Mundësitë më të mira janë kur Google një fjalë kyçe, përmbajtje e dobët ose e parëndësishme shfaqet në rezultatet kryesore. Thjesht Google fjalen kyçe dhe anashkaloni në rezultatet kryesore për të parë nëse njerëzit e mbulojnë temën gjerësisht. Nëse jo, kjo do të thotë se është mundësia e përsosur për ju të renditeni lartë.

Rezultatet e dobëta të kërkimit

Shmangni konkurrencën me faqet e internetit të autoritetit

 • amazon.com
 • wikipedia.com
 • yelp.com
 • credit.com
 • dhe kështu me radhë…

1.4. Autocomplete Google

Shko tek google.com dhe filloni të shtypni në një fjalë kyçe që Google ta plotësojë frazën (mos harroni, ju jeni duke kërkuar për fraza me bisht të gjatë zakonisht me 3+ fjalë pasi ato janë shumë më pak konkurruese). Ju gjithashtu mund të përdorni një karakter nënvizues _ kudo në frazë dhe Google do të plotësojë bosh. Ju do të duhet të VINI në karakterin e nënvizuar për atë metodë. Nëse nuk e shihni menunë e plotë të përmbytjes me të gjitha fjalët kyçe, provoni të përdorni një skedë Incognito.

Google-Autocomplete-mbushur-In-The-Blank-1

Provoni të përdorni variante të ndryshme, si p.sh. Shumësi

Google-Autocomplete-Plural-Keywords

ose renditja e fjalëve të ndryshme

Renditja e fjalëve automatike të Google Automatik

Punime autokomplete me shumicën e motorëve të kërkimit përfshirë YouTube për video SEO

Fjalë kyçe video

Këshilla autokomplete

 • Zgjidhni fraza specifike (me bisht të gjatë) të cilat janë më pak konkurrues
 • Nuk është e nevojshme të përfshini mbiemrat “më të mirë” dhe të tjerë jo-përshkrues
 • Sinonimet mund të synohen në të njëjtën faqe (si fjalë kyçe dytësore)
 • Shumica e bizneseve kanë fjalë kyçe të shumëfishta për shërbim (unë kam WordPress SEO Services, WordPress SEO Consulting, WordPress SEO Audit … të gjitha këto janë mjaft të ndryshme saqë kam një faqe të veçantë për secilën dhe jam renditur në 3 më të parët për të gjithë ata … it veprat)
 • Të qenit më specifik mund të thotë zgjedhja e Chicikagos WordPress Designer (në vend të agoikagos) web Designer) ose konsulent SEO për WordPress (në vend të Konsulentit SEO)… shënjestrimi i një gjeografie ose i një lloji specifik të design web design ’është një mënyrë për të marrë më specifik

1.5. Explore Keyword Moz

Për tu siguruar që nuk ju mungojnë fjalët kyçe, përdorni Explore Keyword Moz. Kjo është e ngjashme me Planifikuesi i fjalëve vetëm që është plotësisht falas (nuk është e nevojshme të regjistroheni në AdWords) plus ju mund të gruponi fjalë kyçe të lidhura në mënyrë që të mos shfletoni të njëjtat. Filloni me një fjalë kyçe të gjerë.

Explore Keyword Moz

Klikoni mbi sugjerime për fjalen -> shiko të gjitha sugjerimet.

Sugjerime për Fjalë kyçe të Moz

Këshilla për eksploruesin e fjalëve kyç të Moz

 • Fjalë kyçe të lidhura me grupin me ngjashmëri të ulët leksikore (përdorimi i filtrit)
 • Filloni me një frazë të gjerë, pastaj kërkoni fraza specifike, me bisht të gjatë

Sa kërkime duhet të kenë fjalët e mia?

Hapi 1: Kontrolloni autoritetin tuaj të domain në Explorer Moz Link.
Autoriteti i Domainit

Hapi 2: Përdoreni këtë të dobishëm grafiku nga Orbit Media.
Shkurtorja e Kërkimit të Fjalë kyçe

Por a mund të synoj më shumë?
Nëse planifikoni të krijoni përmbajtje të fortë (në mënyrë ideale me 3,000+ fjalë dhe shumë grafikë / video), mund të synoni fjalë kyçe me kërkime më shumë mujore (tutori im SEO i WordPress do të ndihmojë pasi ka mbi 100 këshilla përfshirë 20 për optimizimin e përmbajtjes). Përdorni grafikun si një udhëzues të përgjithshëm.

1.6. HubShout WebGrader (Fjalë kyçe të konkurrencës)

HubShout WebGrader ju tregon:

 • Të gjitha fjalët kyçe që ju (dhe konkurrentët) renditni
 • Vlera e vlerësuar e trafikut të çdo faqe në internet bazuar në CPC
 • Përmbajtja e ranguar, autoriteti i domain, backlinks dhe fushat referuese

Raporti HubShout WebGrader

Shikoni një listë të plotë të fjalëve kyçe që ju (dhe konkurruesit renditen)…

Fjalët e Mia

1.7. Trendet e Google

Trendet e Google ju tregon nëse një fjalë kyçe është në rritje, ose në rënie. Ai gjithashtu filtron për të gjetur fjalë kyçe lokale dhe fjalë kyçe në YouTube. Kjo është veçanërisht e dobishme për të gjetur cilat stinë janë më të ngarkuara, nëse tregu juaj po bie, dhe ku njerëzit janë duke kërkuar këto fjalë kyçe.

Ramen është në rritje!

Fjalë kyçe të Trendeve Google

Më mirë publikojeni atë tutorial në YouTube për mbështjelljen e dhuratave para dhjetorit :)

Fjalë kyçe në YouTube - Trendet e Google

1.8. Kërkoni Analitikën

Kërkoni Analitikën tipar në Google Console Console (të cilat mund t’i verifikoni me Yoast) ju tregon fjalët tuaja kryesore, pozicionin e rangut, CTR (norma e klikimit), faqet e rangut më të lartë dhe vendet + pajisjet e vizitorëve. Unë mezi përdor Google Analytics për SEO – Unë e përdor Kërkimin Analytics.

Mashtrim i ftohtë: gjeni pyetje (fjalë kyçe) ku tashmë renditeni në 5 pikat e para në Google, atëherë përmirësoni ato faqe që të mund të futeni në 1-3 kryesorët, ku është i gjithë trafiku.

Kërkesat e tastierës së kërkimit Google

1.9. Shmangni Planifikuesin e Fjalë kyçe të Google

Planifikues i fjalëve Google është krijuar posaçërisht për AdWords – mos e përdorni për SEO! Konkurrenca nuk është për rezultate organike. Google Autocomplete, ose mjetet kyçe që tërheqin fjalët kyçe nga Autofomplete (si përgjigje Publiku) janë më të mirë në kategorizimin e fjalëve kyçe dhe të ju tregojnë konkurrenca organike. Dhe për rekord, asnjë mjet fjalen nuk është më i mirë për të vlerësuar konkursin e një fjalen kyçe sesa Googling vetë fjalen, dhe duke analizuar rezultatet kryesore për të parë se çfarë përmbajtje është tashmë atje – kështu që ju e dini se çfarë / kush nuk jeni kundër.

Planifikues i fjalëve Google

2. Llojet e fjalëve

Seksionet e mëposhtme përmbajnë fjalë kyçe në lloje specifike.

2.1. Fjalë kyçe me bisht të gjatë

Fjalët kyçe me bisht të gjatë janë më të lehta për t’u renditur dhe zakonisht kanë 3-7 + fjalë në fraza. Ata tërheqin gjithashtu një vizitor më të synuar. Ju madje mund të shënjestroni Chicago WordPress Design në vend të Chicago Web Design pasi që ky është një lloj më specifik i dizajnit të uebit. Siç e keni parë në tabelë nga Orbit Media në seksioni 1.5, faqet e internetit me autoritet të ulët domain (DA) pothuajse gjithmonë duhet të synojnë fjalë kyçe me bisht më të gjatë. Ndërsa ndërtoni DA tuaj, mund të filloni të synoni fjalë kyçe më të gjera.

Fjalë kyçe me bisht të gjatë

Shembuj se kur të merrni më specifike

 • Piktori i Chicagos është konkurrues, Piktori i brendshëm i Chicagos është më i mirë
 • Pasurive të patundshme Chicago është konkurruese, Pasuri të patundshme Tregtare në Chicago janë më të mira
 • Riparimi i kompjuterave në Chicago është konkurrues, Riparimi i Chicago Macbook Pro është më i mirë
 • Yoast SEO Plugin është konkurrues, Cilësimet e plugin Yoast SEO janë më të mirë
 • Konsulenti SEO është konkurrues, konsulenti SEO i WordPress është më i mirë
 • Rishikimi i SiteGround është konkurrues, Rishikimi Hosting i SiteGround WordPress është më i mirë

2.2. Fjalë kyçe të datës

Drejtoni edhe më shumë trafik duke synuar fjalët kyçe të datës (kryesisht për përmbajtje të ndjeshme ndaj kohës)…

Fjalë të ndjeshme kohore

Kur zgjedhni përmbajtjen, duhet të përfshini datën (vitin) në titullin e faqes tuaj, titullin e SEO dhe përshkrimin e meta. Sigurisht që kjo kërkon që unë ta mbaj tutorialin aktual, por kjo tashmë ka nxitur mjaft trafik shtesë gjatë vitit 2017 pasi unë jam përfshirë si një copë e veçuar.

Datat në Titujt SEO

2.3. Fjalë kyçe lokale (Qyteti i vogël vs qytet i madh vs kombëtar)

Sa më e madhe të jetë zona, aq më specifike do të jenë fjalët tuaja kryesore dhe aq më shumë do të keni. Qytetet e vogla do të kenë fjalë kyçe të gjera ndërsa qytetet më të mëdha do të kenë fraza më specifike…

Fjalë kyçe lokale

Në qoftë se nuk jeni në shënjestër të një qyteti të vogël dhe keni 1 fjalë kyçe kryesore si “Avokat i Divorcit të Lake Forest”, me siguri keni fjalë kyçe të tjera që mund t’i synoni (t’i gjeni ato duke përdorur mjete fjalen).

Qytetet e vogla kanë një numër të vogël fjalësh të gjera …

Fjalë kyçe të qytetit të vogël

Qytetet e mëdha kanë tendencë të kenë fjalë kyçe të shumëfishta specifike…

Fjalë kyçe të mëdha të qytetit

Fjalët kyçe kombëtare janë edhe më specifike, dhe ka më shumë prej tyre…

Fjalë kyçe Kombëtare

Mos harroni të përdorni Google Trends për të parë fjalë kyçe lokale dhe popullaritetin e tyre …

Fjalë kyçe lokale - Trendet e Google

Vendndodhje të shumëfishta – secila vendndodhje duhet të ketë faqen e vet (nganjëherë shumë faqe) në varësi të faktit nëse kërkohen fjalë kyçe të shumta në secilën zonë. Locationdo lokacion gjithashtu duhet të ketë citimet e veta (drejtoritë në internet si Google My Business, Facebook Page, Yelp, Bing Places …) që është pikërisht ajo që Udhëzues lokal SEO për WordPress ju ecën nëpër.

3.4. Fjalë kyçe të Postimit në Blog

Post-fokus-Keywords

Marrja e trafikut në blogun tuaj është e mirë dhe e guximshme, por si ju bën kjo klientët?

Ja çfarë bëra…

une ofroj Optimizimi i shpejtësisë së WordPress si pjesë e imja Shërbime SEO. Doja më shumë nga këto projekte, kështu që mësova se çfarë frazon njerëzit Google kur kanë një faqe të ngadaltë të WordPress. Shikova Google Autocomplete për “WordPress të ngadaltë …” dhe pashë disa rezultate. Atëherë unë vërtet e vendosa veten në pozicionin e kërkuesit tim kur Googled “pse është wordpress” dhe pashë që plotësoi frazën me fjalën “pse është wordpress kaq i ngadaltë” me atë fjalë kyçe në krye. Ka shumë ndryshime poshtë tij në Autofomplete, duke treguar që fjalen kryesore ka një sasi të mirë kërkimesh. Alsoshtë gjithashtu brenda konkursit tim nëse Google fjalën kyçe përdorni MozBar. Kemi një fitues!

Dhe kështu lindi postimi im në blog: Pse është WordPress i ngadaltë (dhe 7 mënyra për ta rregulluar atë)

Njerëzit lexojnë udhëzuesin tim, e kuptojnë se nuk kanë aftësi teknike për të bërë gjithçka, dhe disa pyesin. Plotësisht rastësi që kjo ndodhi ndërsa unë po shkruaja këtë post (seriozisht, nuk kam marrë njërën nga këto për javë), por fjalë për fjalë thjesht kam marrë këtë koment 3 orë më parë:

hetim

Përditësimi (2018): Ky udhëzues tani është një nga mësimet më të njohura në faqen time të internetit!

2.5. Fjalë të shumta (sinonime)

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hulumtoni një sinonim të fjalës suaj kryesore, pastaj të përfshini të dyja këto në titullin e faqes tuaj, titullin SEO dhe përshkrimin meta. Kjo është nga FAR pjesa më e rëndësishme, por gjithashtu mund të spërkatni fjalen tuaj sekondare 1-2 herë në përmbajtjen tuaj. Ju NUK duhet të përfshini të dyja si fjalë kyçe të plota (përputhjet e sakta) përndryshe titulli juaj do të duket spammy. Hartimi i një titulli që tingëllon bukur DHE përfshin ndeshje të pjesshme është mënyra për të vazhduar.

Këtu është një shembull:

Hapi 1: Kërkoni fjalen tuaj kryesore …

Fjalë kyçe sekondare

Hapi 2: Kërkoni fjalen tuaj sekondare…

Fjala kyçe e përqendrimit sekondar
Hapi 3: Shkruaj një titull që përfshin të dy dhe akoma tingëllon bukur…

titull

Hapi 4: Rendituni për të dy fjalët kyçe…

fokus-fjalen-1

fokus-fjalen-2

Ju mund të përdorni të njëjtën strategji në përshkrimin tuaj të meta dhe (me kurs) në trupin e përmbajtjes.

3. Optimizimi i përmbajtjes

Tani që keni fjalët tuaja të fokusit Yoast, mund të filloni të optimizoni përmbajtjen! Përfshirja e fjalës suaj në “të gjitha vendet e duhura” është vetëm 1 pjesë e vogël e saj, duhet të lexoni vërtet seksionin e optimizimit të përmbajtjes së udhëzuesit tim SEO të WordPress. Unë premtoj se do të mësosh shumë.

Mos harroni: Vetëm Target 1 Fjala kyçe për Faqe (Përveç sinonimeve)

Vetëm sinonimet mund të synohen në të njëjtën faqe. Kjo për shkak se Google dëshiron të tregojë rezultatet më të rëndësishme, kështu që fjalët kyçe që nënkuptojnë 2 gjëra të ndryshme duhet të kenë faqen e tyre.

Fjalë kyçe të vetme

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X1f6a6; Si i gjeni fjalë kyçe të mira të fokusit?

Fjalët kyçe më të mira kanë një ekuilibër midis kërkimeve mujore, konkurrencës së ulët dhe përfitimit të lartë. Zakonisht mund të zgjedhësh vetëm dy. Për shembull, nëse një fjalë kyçe shumë fitimprurëse nuk ka shumë kërkime por ka konkurrencë të ulët, shkoni për të.

&# X1f6a6; Si mund të mësoj se sa është një fjalë kyçe konkurruese?

Google fjalen dhe shikoni rezultatet kryesore. A bëjnë ata një punë të mirë në mbulimin e temës? A është nga një faqe interneti autoriteti? A kanë ata autorizime të lartë të domain + (ju mund ta kontrolloni këtë në MozBar’s Extension Chrome)? Nëse po, kjo fjalë kyçe mund të jetë shumë konkurruese.

&# X1f6a6; Cilat janë mjetet më të mira të hulumtimit të fjalëve?

4 mjetet e mia kryesore të kërkimit të fjalëve janë Google Autocomplete, shtrirja MozBar Chrome (për kontrollimin e konkurrencës duke përdorur domainin dhe autoritetin e faqes së secilit rezultat të kërkimit), HubShout WebGrader (për gjetjen e fjalëve kyçe të konkurrencës) dhe Fjalë kyçe Kudo për të mësuar kërkimet mujore të një fjalen dhe konkurrencën e vlerësuar.

&# X1f6a6; Si mund të mësoj se sa kërkime ka një fjalë kyçe?

Fjalë kyçe Kudo dhe Ahrefs ju tregojnë se sa kërkime mujore ka një fjalë kyçe.

&# X1f6a6; A duhet të synoj fjalë kyçe të gjera ose specifike (me bisht të gjatë)?

Unë rekomandova të shënjestroni fjalë kyçe specifike, me bisht të gjatë 95% të kohës. Ata janë shumë më pak konkurrues dhe sjellin një vizitor më të synuar në faqen tuaj. Uebfaqet e reja, ose ata që kanë probleme me SEO, duhet gjithmonë të fillojnë duke synuar fjalë kyçe specifike, me bisht të gjatë.

&# X1f6a6; Si mund të synoj fjalë kyçe të shumta (sinonime)?

Gjeni 2 fjalë kyçe që janë shumë të ngjashme. Këto mund të jenë sinonime ose edhe fjalë kyçe të datës që përfshijnë vitin aktual, nëse është një temë e ndjeshme nga koha. Përdorni fjalen kryesore në titullin e faqes tuaj, URL, titullin SEO, përshkrimin meta dhe dy herë në përmbajtje. Fjala kyçe dytësore duhet të spërkatet në këto zona si një ndeshje e pjesshme – nuk ka pse të jetë një ndeshje e saktë!

&# X1f6a6; Po në lidhje me Planifikuesin e fjalëve Google?

Mos përdorni planifikuesin e fjalëve Google për të hulumtuar fjalët kyçe të SEO. Designedshtë krijuar posaçërisht për AdWords dhe konkurenca reflektohet edhe në Adwords, dhe jo në rezultatet e kërkimit organik.

Nëse e keni parë të dobishëm këtë postim, ju lutemi ndani – do ta vlerësoja. Dhe nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me fjalët kyçe të Yoast ose Yoast në përgjithësi, më hidhni një vijë në komentet.

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map