Slutt å besette over grønne lys i Yoasts SEO-analyse

Innholdsoptimalisering betyr IKKE å få grønne lys i Yoast – og jeg tror det er på tide at noen slipper bomben på Yoasts SEO-analyse når det forteller deg å bruke fokus søkeordet.


Problemet er, Yoasts SEO-analyse oppdager bare eksakte samsvar med fokusnøkkelordet ditt i visuell og HTML-editor (ikke sidebygger). Den oppdager ikke flertall, synonymer eller delvis samsvar med søkeordet ditt. Så når du skriver en fin sidetittel og tekstutdrag (SEO-tittel + metabeskrivelse), vil folk faktisk klikke på søkeresultatene, ikke bare bruk det nøyaktige fokusnøkkelordet ditt for å få grønne lys i Yoasts SEO-analyse. Vurder også klikkfrekvens (CTR).

Løsningen er, for å finne en balanse mellom å bruke fokusnøkkelordet ditt, OG få innholdet + tekstutdragene dine til å lese pent. Hvis mitt nøkkelord er “Yoast Focus Keywords”, kan SEO-tittelen være: Hvordan velge fokusøkkelord i Yoast (Du kan faktisk rangere etter). Det er ikke noe eksakt samsvar, og jeg bruker ikke nøkkelordet i begynnelsen av SEO-tittelen slik Yoast ønsker, så 2 kuler blir røde i Yoasts SEO-analyse. Men det er en fin overskrift, og jeg rangerer nr. 5 for dette nøkkelordet (Yoast har topp 4-resultater). Så det er helt OK å ikke ta med eksakte kamper og få røde lys i Yoast.

 1. Hva Yoasts SEO-analyse burde si
 2. Optimalisert innlegg (eksempel)
 3. Skriveoverskrifter for sider kontra innlegg
 4. Nøkkelordtetthet knapt spørsmål
 5. Når du skal forkorte URL-adresser (og fjerne stoppord)
 6. Bilde Alt-tekst skal bare beskrive bildet
 7. Yoast analyserer ikke innhold i sidebyggere
 8. Når du skal bruke eksakte søkeordkamp (eksempler)
 9. Bruk Yoasts Bulk Editor for å omskrive tekstutdragene dine
 10. Mål ikke mot det samme søkeordet på flere sider
 11. De fleste velger ikke riktige fokus nøkkelord

1. Hva Yoasts SEO-analyse skal si

ADVARSEL: Hvis du injiserer fokusnøkkelordet ditt i innholdsdelen / tekstutdragene, kan det se ut som spammy! Har du tenkt på å skrive en fin SEO-tittel for å øke CTR i stedet? Hvert resultat i Google vil bruke nøkkelordet – hvorfor skulle noen klikke på lenken din? Ja, du bør bruke søkeordet ditt i sidetittelen, SEO-tittelen og metabeskrivelsen … men du trenger ikke å bruke en nøyaktig kamp bare for å få lysene til å bli grønne. Dryss det enkeltordene i teksten! Stikkord og fin overskrift … finn balansen. Glem nøkkelordets tetthet og bruk nøkkelordet ditt i H2 … vi vet alle at disse knapt betyr noe i SEO på siden. Nevn det i de første par setningene, og kom tilbake til å lage kjempebra innhold (det er bedre enn hvem som er i toppresultatene for søkeordet ditt). Ps. Hvis du bruker en sidebygger, vil ikke Yoast oppdage noe i innholdet ditt, siden det bare analyserer innhold i den visuelle / HTML-redigereren. Ikke tving deg selv til å få grønne lys.

Gå nå til Yoasts bulk editor (SEO) > Verktøy > Bulk Editor) og skriv om SEO-titlene + metabeskrivelsene slik at folk faktisk vil klikke på dem!

Betydningen av Yoast Green Lights

2. Optimalisert innlegg (eksempel)

Her er et innlegg hvor jeg rangerer nr. 1 for disse nøkkelordene: yoast-innstillinger, yoast-innstillinger 2018, yoast wordpress seo-innstillinger, beste yoast-innstillinger, blant andre nøkkelord om konfigurering av Yoast.

Yoast-SEO-analyse

Hvordan jeg valgte mitt søkeord …

Yoast-Søkeord-forskning

Yoast-Søkeord

3. Skriveoverskrifter for sider kontra innlegg

Innleggstitler er vanligvis mye lengre enn sidetitler… dette er den eneste store forskjellen i hvordan jeg optimaliserer sider kontra innlegg. Min side om WordPress SEO Consulting har en enkel sidetittel under “WordPress SEO Consulting.” Men posttittelen for denne opplæringen du leser er … langt lenger.

Side tittel

Post-titler

4. Søkeordtetthet knapt spørsmål

Google gir mindre og mindre betydning for nøkkelordtetthet og mer vekt på kvalitetsinnhold. Ja, du bør fremdeles nevne fokusnøkkelordet ditt (eller en delvis samsvar med det) noen ganger i innholdet, og viktigst av det, en gang i de første par setningene. Men å gå gjennom alle sidene / innleggene dine og injisere fokusøkkelordet ditt … det er ikke en god investering i tid. Du har det bedre å forbedre innholdet. Nøkkelordets tetthet% i Yoast er vanligvis rød, alt fra 0-1%, spesielt siden jeg ikke alltid bruker eksakte treff, som er det eneste Yoast vil oppdage.

Søkeord-Density-Yoast

5. Når du skal forkorte URL-adresser (og fjerne stoppord)

Yoasts SEO-analyse ber deg om å fjerne stoppord (vanlige ord de fleste søkemotorer hopper over) som, a, og, osv. Noen ganger BØR du forkorte nettadresser for bare å inkludere fokusnøkkelordet. WordPress bruker automatisk tittel på side / innlegg for nettadressen din, så nettadressen til dette innlegget du leser nå ville vært VELDIG LANG. Så for å understreke nøkkelordene mine, forkortet jeg det til https://onlinemediamasters.com/yoast-green-lights-in-seo-analysis/

Yoast-Stop-Words

Men noen ganger er det ikke en god idé å fjerne stoppord siden dette gjør nettadresser forvirrende hva temaet faktisk handler om. Her er eksempler på når du ikke bør fjerne stoppord:

Stopp-ord-SEO

Ser du hvordan de ikke engang gir mening? Ja, du bør forkorte nettadresser og inkludere fokusnøkkelordet. Men hvis stoppord får det til å lese morsomt som i eksemplene ovenfor, ikke fjern dem.

6. Alt tekst i bildet skal bare beskrive bildet

Hvis du har et bilde som beskriver fokusnøkkelordet ditt, bruker du det for all del som alt-teksten. Men det er absolutt ingen grunn til å jakte på bilder og endre alt-teksten deres bare for å få et nytt grønt lys i Yoast. Så lenge du laster opp bilder med et filnavn som faktisk beskriver bildet, og bruker filnavnet som alt-tekst, blir du FINE (og du vil sannsynligvis ha noen fine delvise samsvar med søkeordet ditt)! Denne opplæringen har bilder for Yoasts SEO-analyse, fokus søkeord, bulk editor … så jeg vil navngi dem akkurat slik. Hold det enkelt.

Yoast-Focus-Søkeord-In-Alt-Text

7. Yoast analyserer ikke innhold i sidebyggere

Hvis du bruker en sidebygger, vil ikke Yoasts SEO-analyse registrere noe her, så du må gjøre SEO på siden manuelt. Gjør det slik du ville på innholdet, du kan ikke se når lysene dine blir grønne i Yoast. SEO-analysen analyserer ikke innhold utenfor WordPress Visual / HTML Editor dette gjelder også widgetiserte hjemmesider.

8. Når skal jeg bruke eksakte søkeordkamp (eksempler)

Den eneste gangen du skal bruke det nøyaktige fokus søkeordet er hvis det høres ut naturlig (ingen injiserende spammy-nøkkelord, ingen injiserer dem i SEO-titler + metabeskrivelser på bekostning av lavere CTR). Men hvis du fremdeles kan skrive en fin overskrift med det eksakte nøkkelordet ditt, kan du gjøre det.

SEO-titler der jeg bruker en nøyaktig kamp:

 • YouTube Video SEO (Definitiv guide til rangering av videoer i 2018)
 • Slik legger du til Rich Snippets til WordPress I 2018 (2 plugin-valg)
 • Det ideelle WP Rocket Settings (2018) Med Cloudflare + MaxCDN
 • WordPress Local SEO (Ranger høyere i Google Maps / lokale resultater)
 • WordPress Speed ​​Optimaliseringstjenester For raskere nettsteder

9. Bruk Yoasts Bulk Editor for å omskrive tekstutdragene dine

Hvis du vil omskrive SEO-titlene + metabeskrivelsene dine for å høres fin ut (og jeg vil absolutt anbefale å gjøre dette), lar Yoasts bulkeditor deg gjøre det uten å gå gjennom individuelle sider / innlegg (det er under SEO > Verktøy > Bulk Editor). Hovedredaktøren forteller deg ikke hver sides fokusnøkkelord, og den måler ikke lengden på SEO-titler + metabeskrivelser. SEO-titler skal være 50-60 tegn, metabeskrivelser skal være 150-160 (imidlertid i 2018, Google utvidet metabeskrivelseslengden i mange resultater og Moz anbefaler nå 300 tegn).

Yoast-Bulk-redaktør

10. Mål ikke mot det samme søkeordet på flere sider

Det er mot sin hensikt. Du har det bedre å bruke tid på å forbedre innhold på en enkelt side enn å lage en haug med sider med middelmådig innhold som er målrettet mot det samme fokus søkeordet.

Duplicate-Focus-nøkkelord

11. De fleste velger ikke riktige fokus nøkkelord

Det største problemet jeg ser med folk som bruker Yoast, er å velge brede, konkurrerende søkeord de aldri vil rangere. Hvis du ikke rangerer øverst på siden 1 for mange av søkeordene dine, kan du begynne å velge mer spesifikke (langhale) setninger i Google Autocomplete. Og hvis du fremdeles ikke rangerer, kan du bli enda mer spesifikk. Vanligvis bare nettsteder med autoritet med høyt domene (du kan sjekke dette inn OSE) kan rangere for brede, konkurrerende søkeord. Inntil da, alltid gå langhale.

Langtids nøkkelord

Google alltid søkeordet ditt og analyser søkeresultatene. Unngå å konkurrere med sterkt innhold (som dekker emnet mye) og autoritetsnettsteder som credit.com, amazon.com, etc. Hvis du kan lage bedre innhold enn toppresultatene, har du en sjanse.

Søkeordkonkurranse

Bruk MozBar for å søkeordet ditt til Google og se hvert resultats PA (sideautoritet) og DA (domeneautoritet). Forsøk å kun konkurrere med nettsteder i ditt domene autoritetsområde.

Mozbar nøkkelordkonkurranse

Moz nøkkelordutforsker er også et flott sted å finne nøkkelord (det er mye bedre enn Google Keyword Planner). Når du har begrenset en liste over nøkkelord med lang hale og analysert søkeresultater for å unngå sterke innholds- og autoritetsnettsteder, vil du ha en fin søkeordliste.

Konklusjon: Yoasts SEO-analyse er ikke perfekt (fordi …)

 • Yoast tar ikke hensyn til gode overskrifter / CTR
 • De oppdager bare eksakte søkeordkamper, ingen delvise samsvar
 • De ber deg om å øke nøkkelordetettheten som bygg betyr noe
 • De ber deg om å fjerne stoppord, noe som kan gjøre nettadressene morsomme
 • De ber deg om å bruke det eksakte søkeordet i H2-er (forårsaker spammy underoverskrifter)
 • De ber deg om å bruke det nøyaktige nøkkelordet i alt-teksten (selv om det ikke beskriver bildet)

Disse er alle situasjonelle på siden / innlegget, om du faktisk har et bilde som beskriver fokusnøkkelordet ditt, og om du kan skrive overskrifter / tekstutdrag som inneholder søkeordet ditt og fremdeles høres fint ut. Yoast er fremdeles en flott SEO-plugin, men jeg tror de trenger å innlemme advarselen min for å forhindre at folk injiserer fokusnøkkelordet til bekostning av spammy innhold.

Er du enig?

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map