Stop med at besætte over grønne lys i Yoasts SEO-analyse

Indholdsoptimering betyder IKKE at få grønne lys i Yoast – og jeg tror, ​​det er på tide, at nogen lægger bomben på Yoasts SEO-analyse når det fortæller dig at bruge dit fokusnøgleord.


Problemet er, Yoasts SEO-analyse registrerer kun nøjagtige matchninger af dit fokusnøgleord i visuel og HTML editor (ikke sidebygere). Det registrerer ikke flertals, synonymer eller delvise matchninger af dit søgeord. Så når du skriver en dejlig sidetitel og uddrag (SEO-titel + metabeskrivelse), klikker folk faktisk i søgeresultaterne, skal du ikke bare bruge dit nøjagtige fokusnøgleord for at få grønne lys i Yoasts SEO-analyse. Overvej også klikfrekvens (CTR).

Løsningen er, for at finde en balance mellem at bruge dit fokusnøgleord OG Lade dit indhold + tekstuddrag læse pænt. Hvis mit fokusnøgleord er “Yoast Fokusnøgleord”, kunne min SEO-titel være: Sådan vælges Fokusnøgleord i Yoast (Du kan faktisk rangere efter). Det er ikke et nøjagtigt match, og jeg bruger ikke nøgleordet i begyndelsen af ​​SEO-titlen, som Yoast ønsker, så 2 kugler vil være røde i Yoasts SEO-analyse. Men det er en dejlig overskrift, og jeg rangerer nr. 5 for dette søgeord (Yoast har de top 4 resultater). Så det er helt OK at ikke medtage nøjagtige kampe og få røde lys i Yoast.

 1. Hvad Yoasts SEO-analyse BØR SIG
 2. Optimeret indlæg (eksempel)
 3. Skrivning af overskrifter for sider vs. indlæg
 4. Nøgleordstæthed knap nok
 5. Hvornår man skal forkorte URL’er (og fjerne stopord)
 6. Billed Alt-tekst skal bare beskrive billedet
 7. Yoast analyserer ikke indhold i sidebygere
 8. Hvornår skal man bruge nøjagtige søgeordsmatcher (eksempler)
 9. Brug Yoasts Bulk Editor til at omskrive dine uddrag
 10. Mål ikke mod det samme søgeord på flere sider
 11. De fleste mennesker vælger ikke de rigtige fokusnøgleord

1. Hvad Yoasts SEO-analyse BØR SIG

ADVARSEL: Hvis du injicerer dit fokusnøgleord i indholdskroppen / uddragene, kan de se spammy ud! Har du tænkt på at skrive en dejlig SEO-titel for at øge din CTR i stedet? Hvert resultat i Google bruger nøgleordet – hvorfor skulle nogen klikke på dit link? Ja, du skal bruge dit søgeord i sidetitlen, SEO-titlen og metabeskrivelsen … men du behøver ikke at bruge et nøjagtigt match bare for at få dine lys til at blive grønne. Sprøjt det enkeltvis over hele teksten! Nøgleord og dejlig overskrift… find balancen. Glem søgeordsdensitet og bruge dit søgeord i H2… vi ved alle disse næppe noget i SEO på siden. Nævn det i de første par sætninger, og kom tilbage til at oprette awesome indhold (det er bedre end hvem der er i topresultaterne for dit søgeord). Ps. Hvis du bruger en sidebygger, vil Yoast ikke registrere noget i dit indhold, da det kun analyserer indhold i den visuelle / HTML-editor. Tving ikke dig selv til at få grønne lys.

Gå nu til Yoasts bulkeditor (SEO) > Værktøj > Bulk Editor) og omskrive dine SEO-titler + metabeskrivelser, så folk faktisk ønsker at klikke på dem!

Betydningen af ​​Yoast-grønne lys

2. Optimeret indlæg (eksempel)

Her er et indlæg, hvor jeg rangerer nr. 1 for disse nøgleord: yoast-indstillinger, yoast-indstillinger 2018, yoast wordpress seo-indstillinger, bedste yoast-indstillinger, blandt andre nøgleord om konfiguration af Yoast.

Yoast-SEO-analyse

Hvordan jeg valgte mit fokusnøgleord …

Yoast-Keyword-Forskning

Yoast-Keyword

3. Skrivning af overskrifter for sider vs. indlæg

Posttitler er normalt meget længere end sidetitler… dette er den eneste store forskel i, hvordan jeg optimerer sider kontra poster. Min side om WordPress SEO Consulting har en simpel sidetitel “WordPress SEO Consulting.” Men min posttitel til denne tutorial, du læser, er … måde længere.

Side-titel

Post-titler

4. Nøgleordstæthed knap nok

Google giver mindre og mindre betydning for nøgleordetæthed og mere vægt på kvalitetsindhold. Ja, du skal stadig nævne dit fokusnøgleord (eller en delvis matchning deraf) et par gange i indholdet, og vigtigst af alt, en gang i de første par sætninger. Men at gå igennem alle dine sider / indlæg og injicere dit fokusord … det er ikke en god investering i tid. Du har det bedre med at forbedre indhold. Mit nøgleordetæthed% i Yoast er normalt rødt, hvor som helst fra 0-1%, især da jeg ikke altid bruger nøjagtige matches, hvilket er det eneste Yoast vil opdage.

Keyword-Density-Yoast

5. Hvornår man skal forkorte URL’er (og fjerne stopord)

Yoasts SEO-analyse beder dig om at fjerne stopord (almindelige ord, som de fleste søgemaskiner springer over) som, a og i osv. Nogle gange BØR du forkorte URL’er til kun at omfatte dit fokusnøgleord. WordPress bruger automatisk side / indlægstitlen til din URL, så webadressen til dette indlæg, du læser nu, ville have været MEGET LANG. Så for at understrege mine nøgleord forkortede jeg det til https://onlinemediamasters.com/yoast-green-lights-in-seo-analysis/

Yoast-Stop-ord

Men nogle gange er det ikke en god ide at fjerne stopord, da dette gør webadresser forvirrende over, hvad emnet faktisk handler om. Her er eksempler, når du ikke bør fjerne stopord:

Stop-Ord-SEO

Se, hvordan de ikke engang giver mening? Ja, du skal forkorte URL’er og inkludere dit fokusnøgleord. Men hvis stopord får det til at læse sjovt som i eksemplerne ovenfor, skal du ikke fjerne dem.

6. Alt-billedtekst skal bare beskrive billedet

Hvis du har et billede, der beskriver dit fokusnøgleord, skal du under alle omstændigheder bruge det som alt-teksten. Men der er absolut ingen grund til at gå på jagt efter billeder og ændre deres alt-tekst bare for at få et nyt grønt lys i Yoast. Så længe du uploader billeder med et filnavn, der faktisk beskriver billedet, og bruger filnavnet som alt-teksten, bliver du FINE (og du vil sandsynligvis have nogle dejlige partielle matchninger til dit søgeord)! Denne tutorial har billeder til Yoasts SEO analyse, fokus søgeord, bulk editor… så jeg vil navngive dem ligesom det. Hold det simpelt.

Yoast-Focus-Keyword-In-Alt-tekst

7. Yoast analyserer ikke indhold i sidebygere

Hvis du bruger en sidebygger, registrerer Yoasts SEO-analyse ikke noget her, så du bliver nødt til at gøre SEO på siden manuelt. Bare gør det, hvordan du gør på noget indhold, du kan bare ikke fortælle, når dine lys bliver grønne i Yoast. SEO-analysen analyserer ikke indhold uden for WordPress Visual / HTML Editor, så dette gælder også for widgetiserede hjemmesider.

8. Hvornår skal man bruge nøjagtige søgeordsmatcher (eksempler)

Den eneste gang du skal bruge dit nøjagtige fokusnøgleord er, hvis det lyder naturlig (ingen indsprøjtning af spammy-nøgleord, ingen indsprøjtning af dem i SEO-titler + metabeskrivelser til prisen for lavere CTR’er). Men hvis du stadig kan skrive en dejlig overskrift med dit nøjagtige nøgleord, skal du gå videre og gøre det.

SEO-titler, hvor jeg bruger en nøjagtig match:

 • YouTube Video SEO (Definitive guide til placering af videoer i 2018)
 • Sådan føjes rige uddrag til WordPress I 2018 (2 plugin-valg)
 • Det ideelle WP Rocket-indstillinger (2018) Med Cloudflare + MaxCDN
 • WordPress Local SEO (Placer højere i Google Maps / lokale resultater)
 • WordPress Speed ​​Optimization Services Til hurtigere websteder

9. Brug Yoasts Bulk Editor til at omskrive dine uddrag

Hvis du vil omskrive dine SEO-titler + metabeskrivelser for at lyde godt (og jeg vil bestemt anbefale at gøre dette), lader Yoasts bulkeditor dig gøre det uden at gå gennem individuelle sider / indlæg (det er under SEO > Værktøj > Bulk Editor). Bulkeditoren fortæller dig ikke hver sides fokusnøgleord, og den måler ikke længden på SEO-titler + metabeskrivelser. SEO-titler skal være 50-60 tegn, metabeskrivelser skal være 150-160 (dog i 2018, Google udvidede metabeskrivelseslængden i mange resultater og Moz anbefaler nu 300 tegn).

Yoast-Bulk-editor

10. Mål ikke mod det samme søgeord på flere sider

Det er kontraproduktivt. Du har det bedre med at bruge tid på at forbedre indhold på en enkelt side end at oprette en flok sider med middelmådigt indhold, der er målrettet mod det samme fokusord.

Duplicate-Focus-Nøgleord

11. De fleste mennesker vælger ikke de rigtige fokusnøgleord

Det største problem, jeg ser hos folk, der bruger Yoast, er at vælge brede, konkurrencedygtige søgeord, de aldrig vil rangere for. Hvis du ikke rangerer øverst på side 1 for mange af dine søgeord, skal du begynde at vælge mere specifikke (langhale) sætninger i Google Autocomplete. Og hvis du stadig ikke rangerer, skal du blive endnu mere specifik. Normalt kun websteder med høj domænemyndighed (du kan tjekke dette ind OSE) kan rangere efter brede, konkurrencedygtige søgeord. Indtil da, gå altid langhale.

Nøgleord med lang haler

Google altid dit nøgleord og analyser søgeresultaterne. Undgå at konkurrere med stærkt indhold (der dækker emnet i vid udstrækning) og autoritetswebsteder som credit.com, amazon.com osv. Hvis du kan oprette bedre indhold end de bedste resultater, har du en chance.

Nøgleordskonkurrence

Brug MozBar til Google dit søgeord og se hvert resultats PA (sideautoritet) og DA (domænemyndighed). Forsøg kun at konkurrere med websteder i dit domænemyndighedsområde.

Mozbar Nøgleordskonkurrence

Moz Keywords Explorer er også et godt sted at finde søgeord (det er meget bedre end Google Søgeordsplanlægger). Når du har indsnævret en liste med nøgleord med lang hale og analyseret søgeresultater for at undgå stærkt indhold og autoritetswebsteder, har du en dejlig nøgleordsliste.

Konklusion: Yoasts SEO-analyse er ikke perfekt (fordi …)

 • Yoast tager ikke højde for gode overskrifter / CTR’er
 • De registrerer kun nøjagtige søgeordsmatcher, ingen delvise matchninger
 • De beder dig om at øge søgeordstætheden, som byg betyder
 • De beder din om at fjerne stopord, som kan få URL’er til at læse sjove
 • De beder dig om at bruge dit nøjagtige nøgleord i H2’er (forårsager spammy underoverskrifter)
 • De beder dig om at bruge dit nøjagtige nøgleord i billedet alt-teksten (selvom det ikke beskriver billedet)

Disse er alle situationelle på siden / indlægget, uanset om du faktisk har et billede, der beskriver dit fokusnøgleord, og om du kan skrive overskrifter / tekstuddrag, der inkluderer dit søgeord OG stadig lyder pænt. Yoast er stadig et fantastisk SEO-plugin, men jeg tror, ​​de er nødt til at inkorporere min advarsel for at forhindre folk i at injicere deres fokusnøgleord på bekostning af spammy indhold.

Er du enig?

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map