TEMAT

TEMAT '10+ Temat më të mira të marketingut për WordPress për 2018
Jeffrey Wilson

Marketingu është një pjesë themelore dhe thelbësore e çdo biznesi, i madh apo i vogël. Me të gjithë që shkojnë në internet tani, metodat e marketingut po marrin një ndryshim nga tradicionalja dhe do të marrin një qasje më dixhitale. Të dish se si, kur dhe ku të tregosh faqen tuaj të internetit është, natyrisht, […]

TEMAT '7 Temat më të mira Premium për WordPress për Blogim (Edicioni 2017)
Jeffrey Wilson

Kurdoherë që është fjala për të zgjedhur platformën më të mirë të Blogging, ne gjithmonë preferojmë WordPress. Ka pothuajse 74 milion faqe interneti mundësohen nga WordPress. Shtë falas të instaloni, vendosni dhe azhurnoni në çdo kohë. Ju mund të vetë-pritni WordPress pa asnjë kosto (Rekomandohet mbajtja e hostit InMotion). Mund të ndërtoni çdo lloj uebsajti […]

TEMAT '20 Temat më të Mirë FALAS në WordPress Blog në 2019
Jeffrey Wilson

Pas instalimit të WordPress, gjëja tjetër që ju duhet të instaloni një temë të mirë WordPress që është e përgjegjshme për të gjitha pajisjet (kompjuter, tablet dhe celular), SEO miqësore dhe natyrisht ngarkesa shpejt. Zgjedhja e një teme të mirë të WordPress është mjaft sfiduese pasi ka mbi 10,000 tema falas në dispozicion në galerinë […]

TEMAT '20 temat më të mira të portofolit të WordPress 2016
Jeffrey Wilson

Farë është Portofoli? Fjala Portfolio nënkupton çdo koleksion të pasurive financiare si p.sh. para, obligacionet, rezervat. Portofolet mund të mbahen nga investitorë individualë për qëllime personale ose biznesi. Ka shumë lloje portofolesh përfshirë portofolin e tregut dhe portofolin e investimeve zero.    Nëse ekspert në hartimin e grafikëve dhe dëshironi të tregoni punën tuaj të artit […]

ЛУЧШЕЕ ЗА МЕСЯЦ
'19 mejores consejos para acelerar WordPress (aumentar la velocidad del sitio en un 200%)
Jeffrey Wilson

  Los sitios de WordPress son fáciles de personalizar, ya que viene con muchos complementos y temas. Por lo tanto, es bueno que pueda construir cualquier tipo de sitio web en pocos minutos. Pero el lado negativo es que su sitio se puede ralentizar fácilmente si no lo optimiza bien. Como otras cosas, también necesita […]

'13 formas de arreglar un panel de administración lento de WordPress (permanentemente)
Jeffrey Wilson

  ¿Su panel de administración de WordPress se está cargando tan lento?? Bueno, es un problema común que enfrentan muchos propietarios de sitios de WordPress. Hay varias razones que pueden causar una administración lenta de WordPress, por ejemplo, complementos con muchos recursos, versión antigua de PHP, no usar un complemento de caché, WordPress obsoleto, alojamiento […]

'Cómo limitar los intentos de inicio de sesión en WordPress
Jeffrey Wilson

  WordPress es el CMS más popular y tiene millones de usuarios en Internet. Es muy fácil crear un sitio web y no requiere ninguna habilidad de codificación. Pero tener un sitio web no es el final. Tienes que mantener tu sitio también. Por defecto, WordPress permite a los usuarios cambiar “nombre de usuario” y […]

'15 cosas más importantes que hacer después de instalar WordPress
Jeffrey Wilson

  Muchos usuarios de WordPress preguntan qué cosas interesantes hacer después de instalar WordPress, cuáles son los la mejor configuración de WordPress o la mejor configuración para WordPress? Estas son preguntas comunes que hacen los nuevos usuarios de WordPress. Supongamos que acaba de instalar WordPress y está listo para publicar su primera publicación. Pero, ¿vas […]

Adblock
detector