Google dhe Motorët e tjerë të Kërkimit i japin vlerë uebfaqes tuaj nëse ngarkohet
Dreamndrra e çdo pronari të faqes së internetit është të bëhet më e popullarizuar,
W3 Total Cache është një nga shtojcat më të njohura të cache për WordPress.
Farë është Akismet? Nëse keni instaluar WordPress, atëherë mund të vëreni se ekzistojnë dy
Si parazgjedhje, WordPress shton automatikisht një etiketë meta e cila shfaq numrin e versionit
A doni të filloni një blog të WordPress me HostGator? Epo, është super e
Po merrni 500 Gabim i brendshëm i serverit në WordPress? Mos u frikësoni! Shtë
Në artikullin tonë të mëparshëm, kam diskutuar se si të instaloni si duhet çertifikatën
Adblock
detector
map