UDHZUES SHEMBE

UDHZUES SHEMBE '19 Këshilla më të mira për të shpejtuar WordPress (Rritni Shpejtësinë e sitit me 200%)
Jeffrey Wilson

Faqet e WordPress janë të lehta për tu përshtatur pasi vijnë me shumë shtojca dhe tema. Prandaj, është mirë që ju mund të ndërtoni çdo lloj uebsajti në pak minuta. Por ana negative është se faqja juaj mund të ngadalësohet lehtë nëse nuk e optimizoni mirë. Si gjërat e tjera, gjithashtu ka nevojë për mirëmbajtje. […]

UDHZUES SHEMBE '15 Gjërat më të rëndësishme për të bërë pas instalimit të WordPress
Jeffrey Wilson

Shumë përdorues të WordPress pyesin se cilat gjëra interesante duhet të bëjnë pas instalimit të WordPress, cilat janë Cilësimet më të mira të WordPress apo konfigurimi më i mirë për WordPress? Këto janë pyetje të zakonshme të bëra nga përdoruesit e rinj të WordPress. Le të themi se sapo keni instaluar WordPress dhe jeni gati […]

UDHZUES SHEMBE 'Farë është Favicon dhe si të shtoni Favicon në Blog WordPress – WPMyWeb
Jeffrey Wilson

Kur shfletoni faqet në internet, zakonisht vëreni që një ikonë shfaqet në fillim të skedave të shfletuesit. Quhet Favicon. Ka 99,99% e pronarëve të faqeve të internetit përdorin Favicon për të përfaqësuar shenjën e tyre të besimit. Mund ta vini re gjithashtu pranë shiritit të adresës. Në këtë artikull, ne do të mbulojmë Isfarë është […]

UDHZUES SHEMBE 'Si të ndryshoni me lehtësi Emrin e Administratorit të WordPress
Jeffrey Wilson

Instalimi i WordPress është një proces shumë i thjeshtë dhe duhen vetëm disa minuta për tu vendosur. Sidoqoftë, në atë proces të shpejtë, ne zakonisht përdorim “administratorin” si një emër të paracaktuar të administratorit për faqen tonë të WordPress. Pasi të përgatisim faqen tonë, vështirë se ndryshojmë fjalëkalimin tonë ose emrin e paracaktuar të administratorit […]

UDHZUES SHEMBE 'Si të Kufizoni Përpjekjet e Hyrjes në WordPress
Jeffrey Wilson

WordPress është CMS më e njohur dhe ka miliona përdorues në internet. Comesshtë shumë e thjeshtë të krijosh një faqe në internet dhe nuk kërkon aftësi kodimi. Por të kesh një faqe në internet nuk është fundi. Duhet të mirëmbani faqen tuaj gjithashtu. Si parazgjedhje, WordPress lejon përdoruesit të ndryshojnë “emrin e përdoruesit” dhe “fjalëkalimin” […]

UDHZUES SHEMBE '13 mënyra për të rregulluar një panel të ngadaltë të administratorit të WordPress (në mënyrë të përhershme)
Jeffrey Wilson

A është ngarkesa kaq e ngadaltë e panelit tuaj të administratorit të WordPress? Epo, është një çështje e zakonshme me të cilën përballen shumë pronarë të faqeve të WordPress. Ekzistojnë disa arsye që mund të shkaktojnë një administrator të ngadaltë të WordPress, për shembull, shtojca të mëdha për burimet, versionin e vjetër të PHP, duke […]

UDHZUES SHEMBE '.Org vs .Com – Cilin zgjatje domeni duhet të zgjidhni?
Jeffrey Wilson

Pas .com, .org është shtrirja e 2-të më e popullarizuar e domain në internet. Megjithatë, ata janë të dy fushat e nivelit të lartë, por përdoren për qëllime të ndryshme. Nëse keni planifikuar të filloni uebfaqen tuaj, qoftë biznes, blog personal, portofol, jofitimprurës, etj., Mund të jeni duke pyetur se për cilën zgjatje domain do […]

UDHZUES SHEMBE '.Com vs .Net – Cila Zgjatje Domaini është më e MIRA për Ju 2020
Jeffrey Wilson

Zgjedhja e shtrirjes së duhur të domenit është shumë e rëndësishme, pasi nënvizon qëllimin e faqes tuaj dhe ndihmon për të ndërtuar markën tuaj. Ka mbi mijëra zgjerime domain në dispozicion në internet. Midis tyre, shtesat .com, .net, .org, .edu, .info janë më të njohurat dhe kanë një numër të madh të përdoruesve. Sidoqoftë, shumica […]

ЛУЧШЕЕ ЗА МЕСЯЦ
'19 mejores consejos para acelerar WordPress (aumentar la velocidad del sitio en un 200%)
Jeffrey Wilson

  Los sitios de WordPress son fáciles de personalizar, ya que viene con muchos complementos y temas. Por lo tanto, es bueno que pueda construir cualquier tipo de sitio web en pocos minutos. Pero el lado negativo es que su sitio se puede ralentizar fácilmente si no lo optimiza bien. Como otras cosas, también necesita […]

'13 formas de arreglar un panel de administración lento de WordPress (permanentemente)
Jeffrey Wilson

  ¿Su panel de administración de WordPress se está cargando tan lento?? Bueno, es un problema común que enfrentan muchos propietarios de sitios de WordPress. Hay varias razones que pueden causar una administración lenta de WordPress, por ejemplo, complementos con muchos recursos, versión antigua de PHP, no usar un complemento de caché, WordPress obsoleto, alojamiento […]

'Cómo limitar los intentos de inicio de sesión en WordPress
Jeffrey Wilson

  WordPress es el CMS más popular y tiene millones de usuarios en Internet. Es muy fácil crear un sitio web y no requiere ninguna habilidad de codificación. Pero tener un sitio web no es el final. Tienes que mantener tu sitio también. Por defecto, WordPress permite a los usuarios cambiar “nombre de usuario” y […]

'15 cosas más importantes que hacer después de instalar WordPress
Jeffrey Wilson

  Muchos usuarios de WordPress preguntan qué cosas interesantes hacer después de instalar WordPress, cuáles son los la mejor configuración de WordPress o la mejor configuración para WordPress? Estas son preguntas comunes que hacen los nuevos usuarios de WordPress. Supongamos que acaba de instalar WordPress y está listo para publicar su primera publicación. Pero, ¿vas […]

Adblock
detector