Configuració de la memòria cau més ràpida del WP ideal amb instruccions de configuració de Cloudflare + StackPath CDN (actualitzada el 2020 amb la versió més recent 1.5.6)

WP Cache Fastest normalment es classifica amb el connector de memòria cau gratuïta # 1 Enquestes a Facebook.


He pogut obtenir .5s temps de càrrega a Pingdom després de configurar la configuració de la memòria cau WP més ràpida. Són fàcils de configurar i tenen opcions tant per al CDN de Cloudflare com per a StackPath, que poden millorar encara més els graus / els temps de càrrega (els faig servir ja que més centres de dades = lloc web més ràpid). Per allotjament, us recomano SiteGround qui és utilitzat per Yoast i classificat amb el número 1 de 20 enquestes a Facebook. Però si esteu buscant alguna cosa més ràpid que allotjament compartit, Cloudways DO és on és.

Us mostraré com configurar la configuració de la memòria cau més ràpida de WP, el CDN de StackPath i què he de fer l’actualització a WP Fastest Cache Premium. També tinc instruccions Flama de núvols.

Deixa’m un comentari si tens preguntes o veure el seu fòrum d’assistència. Però hi ha moltes queixes sobre el suport de WP Fastest Cache només per proporcionar-vos una idea important. No oblideu tornar a provar el vostre lloc a Pingdom o GTmetrix quan hagueu acabat i comentar-lo amb el vostre nou temps de càrrega!

1. Comparació de connectors de caché

WP Fastest Cache sol ser el complement de memòria cau número 2 o 3 a les enquestes de Facebook, que es troba al darrere de WP Rocket que gairebé sempre és el número 1..

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Prova de plugins de memòria cau – He corregut la mateixa pàgina a través de Pingdom amb contingut mínim, de manera que els resultats serien precisos. Configuro cadascuna de les millors configuracions i Cloudflare / StackPath.

Coet WP (.406)
Prova de velocitat de pàgina Pingdom

Memòria cau WP més ràpida (.527)
Temps de càrrega de la memòria cau WP més ràpids

Memòria cau total W3 (.619)
Temps de càrrega total de la memòria cau W3

WP Rocket vs. WP Cache Fastest – WP Rocket té unes quantes funcions addicionals no incloses amb WP Fastest Cache (neteja de bases de dades, càrrega pereçosa, control de batecs cardíacs, allotjament a Google Fonts + Analytics localment, preparació prèvia de peticions DNS). Si bé WP Rocket té tots aquests integrats, haureu d’instal·lar uns 6-7 plugins addicionals per obtenir aquestes optimitzacions de velocitat amb WP Fastest Cache. Amb WP Rocket, obteniu més optimitzacions de velocitat, però menys plugins que s’executen al vostre lloc. Vaig escriure una guia de configuració del coet WP que també us mostra com obtenir un 10% de descompte.

StackPath vs Cloudflare – StackPath és de 10 dòlars al mes Flama de núvols és gratis. Tots dos són CDNs que reflecteixen el vostre lloc en diversos centres de dades a tot el món (reduint la distància entre el vostre servidor i el visitant) recomanable a la guia d’optimització de WordPress. Cloudflare té 200 + centres de dades, StackPath, té 31 centres de dades molt centrats als Estats Units (més centres de dades = lloc web més ràpid, és per això que us recomano utilitzar tots dos). StackPath ve amb un equip de suport que va millorar el meu marcador GTmetrix YSlow un 8% – el seu suport és excel·lent.

StackPath-Data-Centers

Centres de dades Cloudflare

Per què utilitzar StackPath?

 • Els 31 centres de dades de StackPath utilitzen servidors SSD més ràpids + connexions de 10 GB
 • StackPath no cobra pel trànsit HTTPS, Cloudflare cobra el pagament per ús
 • L’equip de StackPath m’ha ajudat a configurar el meu CDN i a millorar el meu marcador GTmetrix YSlow en un 8%, posant la cirera al pastís per fer que el meu informe GTmetrix fos gairebé perfecte.
 • StackPath té taulers que ofereixen molta informació sobre els vostres fitxers en memòria cau
 • StackPath us permet protegir el vostre compte mitjançant un procés d’autenticació en dos passos; tu pots Llista blanca de les adreces IP persones que tenen accés al vostre compte

2. Configuració de la memòria cau més ràpida de WP

Si teniu previst utilitzar StackPath, veure el meu Secció StackPath que té la seva pròpia configuració de memòria cau més ràpida per a WP (desactivaràs els usuaris que es connecten, les opcions per a mòbils i les opcions de memòria cau del navegador) que es mostra a Tutorial de la memòria cau més ràpid de StackPath.

Si teniu previst utilitzar Cloudflare, utilitzeu la configuració següent, però desactiveu Minify automàtic i Carregador de coets a la pestanya “velocitat” de la configuració de Cloudflare (Ferrocarril hauria d’estar habilitat). Això és el que recomana el desenvolupador de connectors WP Fastest Cache a la seva Tutorial contra els flocs de núvol. El meu Secció de flocs de núvol us mostra com registrar-vos a Cloudflare, canviar servidors de noms al vostre cPanel de hosting, establir regles de pàgina per obtenir un rendiment òptim i eliminar la memòria cau un cop acabats.

Si teniu previst utilitzar cap de les dues, utilitzeu la configuració següent. L’únic que canviareu és a la secció Pestanya prèvia de càrrega (pàgines per minut). Si hi esteu allotjament compartit utilitzar 4-6, VPS hauria d’utilitzar 10-12.

Configuració de la memòria cau WP-més ràpida

Distribució de la configuració de la memòria cau més ràpida de WP:

 • Sistema de caché – Habilitar
 • Sistema de caché de widgets – emmagatzema la memòria en memòria cau (funció premium)
 • Precarrega – crear automàticament la memòria cau de tot el lloc (hauria d’utilitzar l’allotjament compartit 4-6, VPS és 10-12. Crea un retard en memòria cau per al primer usuari que vegi la pàgina. Aprèn més)
 • Usuaris connectats – no mostreu la versió de la memòria cau per als usuaris connectats (si només us està executant el vostre lloc web, deixeu-ho marcat. Però si es poden iniciar sessió de diversos usuaris, cada usuari hauria de tenir la seva versió memòria cau, de manera que es desmarcarà)
 • Mòbil : No mostreu la versió memòria cau de l’escriptori als dispositius mòbils
 • Tema mòbil – tema de la memòria cau mòbil (funció premium)
 • Missatge nou – esborreu fitxers de memòria cau quan es publica una publicació o una pàgina
 • Actualitza la publicació – esborrar fitxers de memòria cau quan s’actualitza una publicació o una pàgina (Aprèn més)
 • Minimitzar HTML – Disminuir la mida de la pàgina (element Pingdom d’alta prioritat. Aprèn més)
 • Minimitzar HTML Plus – Minificar html més potent (funció premium)
 • Minimitzar CSS – Disminuir la mida dels fitxers css (element Pingdom de prioritat alta). Aprèn més)
 • Minimitzar CSS Plus – minificar CSS més potent (funció premium)
 • Combina CSS – redueix les peticions HTTP mitjançant fitxers css combinats (combina fitxers JavaScript i CSS. Això redueix la quantitat de fitxers JavaScript i CSS d’una pàgina que redueix el nombre de peticions HTTP necessàries per presentar la pàgina. També és un element d’alta prioritat a Pingdom. Aprèn més)
 • Minimitzar JS – Disminuir la mida dels fitxers JS (funció premium)
 • Combina JS – reduïu les sol·licituds HTTP combinant fitxers JS
 • Combina JS Plus – Minimitzar els fitxers JS combinats (funció premium)
 • Gzip – redueix la mida dels fitxers enviats des del servidor (redueix el temps de transferència entre el servidor i el navegador) i és un element Pingdom d’alta prioritat. Aprèn més)
 • Memòria cau del navegador – reduir el temps de càrrega per als visitants repetits (Aprèn més)
 • Render Blocking JS – suprimiu JavaScript amb bloqueig de renderitzacions (funció premium)
 • Fonts de Google – carrega fonts de Google de manera asíncrona (funció premium) però també es pot fer mitjançant el programa gratuït Complement desactivar WP que recomano molt
 • Càrrega pereçosa – característica premium per a la qual podeu fer servir A3 Lazy Load Aprèn més)

Gairebé tots els ítems de la memòria cau més ràpid de WP es troben a GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-With-WP-Fastest-Cache-Cloudflare-StackPath

Suprimeix la memòria cau – esborreu la memòria cau després de configurar la configuració de la memòria cau més ràpida del WP:

Suprimeix la memòria cau-WP-Fastest-Cache

Retard de la memòria cau – si no està configurada com a predeterminada, afegiu una nova regla per a la memòria cau de la pàgina d’inici una vegada al dia.

Configuració del WP-Fastest-Cache-Cache-Timeout-Settings

Optimització d’imatges – característica premium que comprimeix sense pèrdues les imatges (un element a GTmetrix). També es pot fer amb el botó Imaginar o Cracòvia connectar. Jo no utilitzaria cap altre complement, ja que poden trencar el vostre lloc o tenir errors: he fet tones de recerca al respecte.

WP-Fastest-Cache-Image-Optimization

Comprimir sense problemes les imatges soluciona l’element “optimitzar les imatges” de GTmetrix:

optimize-images-gtmetrix

Premium – vegeu la diferència que es mostra a continuació de 2 informes GTmetrix (val la pena). Si decidiu actualitzar per 49,99 dòlars, us enviaran un enllaç de descàrrega per correu electrònic que els enviareu Carrega manualment al menú de connectors. Mantingueu activada la versió gratuïta i la premium.

Premium WP Fastest Cache Premium

Premium
Premium WP Fastest Cache PremiumNo Premium

Excloure – excloure la memòria cau de les pàgines (per exemple, les pàgines de compra de comerç electrònic).

WP-Fastest-Cache-Exclude-Settings

CDN – un CDN (xarxa d’entrega de contingut) fa que el vostre lloc sigui més ràpid allotjant-lo en diversos servidors de tot el país i del món, en oposició a un servidor d’origen (redueix la distància geogràfica que triga el contingut per arribar als vostres visitants). Vegeu el Secció StackPath.

Base de dades (DB) – La neteja de la base de dades elimina les escombraries innecessàries i la fa que es carregui més ràpidament. Podeu utilitzar el gratuït Complement d’optimització de WP per fer-ho, no cal fer una actualització per a aquesta funció.

Base de dades neta amb optimització del WP

WP-Optimitzar-Netejar bases de dades

3. StackPath CDN (10 $ / mes amb prova gratuïta de 30 dies)

StackPath reflecteix el vostre lloc en 31 centres de dades, reduint la distància geogràfica entre el vostre servidor i els visitants. Podeu reduir els temps de càrrega en diversos segons, especialment per als visitants que solien estar molt lluny del vostre servidor d’origen 1. StackPath també m’ha ajudat a configurar el meu CDN i ha pogut millorar un 8% la meva puntuació GTmetrix YSlow (vegeu el meu informe). Tenen una prova de 30 dies i el seu propi tutorial configurant el CDN de StackPath amb WP Fastest Cache.

Això és recomanat a la guia d’optimització de WordPress:

Recomanació CDN-WordPress

Pas 1: Inscriu-te a StackPath.

Pas 2: Configura la memòria cau WP més ràpida amb aquesta configuració quan s’utilitza StackPath:

Configuració del WCD Fastest Cache MaxCDN

Pas 3: Al tauler StackPath, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Address

StackPath-CDN-URL-WP-Fastest-Cache

Pas 4: Feu clic a “StackPath” a l’àrea CDN de WP Fastest Cache.

WP-Fastest-Cache-StackPath-CDN

Pas 5: Enganxeu l’URL de CDN a la memòria cau més ràpida de WP i utilitzeu el lloc web com a URL d’origen:

Configuració WP-Fastest-Cache-CDN-Settings

Pas 6: Feu clic a continuació, deixeu tots els tipus de fitxers seleccionats i, a continuació, feu clic a continuació fins que estigui llest:

Tipus d'arxius WC MaxStN Cache Fastest WP

Pròxim…

Cache de WP més ràpid MaxCDN Especifiqueu fonts

Acaba …

Confirmació de la memòria cau WP més ràpida de MaxCDN

Fet.

Confirmació de la WP-Fastest-Cache-StackPath-CDN-Confirmation

Pas 7: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a “Purge Everything” …

StackPath-Purge-Cache

Pas 8: Executeu el vostre lloc GTmetrix i mira la pestanya YSlow per assegurar-se que funciona …

CDN GTmetrix YSlow

D’acord, ja heu acabat.

4. Flama de núvols

SiteGround i la majoria d’altres amfitrions tenen opció a activeu Cloudflare al cPanel. Si el vostre amfitrió no té aquestes opcions, podeu configurar Cloudflare mitjançant la memòria cau WP més ràpida (vegeu més avall).

Activació de núvols

Pas 1: Inscriu-te Flama de núvols i se us demanarà que afegiu el lloc web i que comenceu a analitzar-lo.

exploració cloudflare-begin-scan

Cloudflare-DNS-Records

Cloudflare-CDN-Plans

Al final arribareu a aquest tauler on Cloudflare us assigna 2 servidors de noms i proporcioneu un enllaç a la vostra Clau API global.

Cloudflare-Dashboard-WP-Fastest-Cache

Pas 2: Feu una cerca a Google per “canviar els servidors de noms a SiteGround” (només cerqueu el vostre host) i seguiu les seves instruccions. Copiaràs els 2 servidors de noms subministrats per Cloudflare i els enganxaràs a una opció de servidors de noms personalitzats al cPanel de hosting.

SiteGround-DNS-Records

Pas 3. Agafeu la vostra clau d’API global des de l’enllaç a Cloudflare o a la vostra Perfil del floc de núvols.

megafonia-Global-API-Key

Torneu a la memòria cau més ràpida de WP i feu clic a la pestanya Cloudflare. Introduïu la mateixa adreça de correu electrònic utilitzada al vostre compte Cloudflare, així com la vostra clau d’API global.

Pestera WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Tab

Claus API de la WP-Fastest-Cache-Cloudflare-API-Cloud

Seguiu clicant a la memòria cau més ràpida de WP. Desactivaran automàticament la configuració de minificació a la memòria cau més ràpida de WP (ja que Cloudflare ho farà). També s’apagaran Carregador de coets per obtenir una millor compatibilitat (el vostre lloc web no es descompon) i configurar Caducitat de la memòria cau del navegador a 24 dies.

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Disable-Auto-Minify

WP-Fastest-Cache-Disable-Rocket-Loader

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Browser-Cache-Expiration

Missatge de WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Message

Integració WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Integration

Té bona pinta!

Confirmació de la WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Cloud

Pas 4: Anar a Configuració de la velocitat de Cloudflare i assegureu-vos que Minify Auto i Carregador de coets estan desactivades, però SG Railgun està en marxa. Això és el que ha desenvolupat el programari WP Fastest Cache recomana.

Pestanya de velocitat de núvols

Pas 5: Cloudflare diu “Us recomanem que creeu un Regla de la pàgina per excloure la secció d’administració del vostre lloc web de les funcions de rendiment de Cloudflare. Funcions com el carregador de coets i la minificació automàtica poden trencar involuntàriament les funcions de backend a la vostra secció d’administració. “

Afegiu aquestes regles de 2 pàgines a la vostra configuració de regles de pàgina.

Regla WP-Admin-Page-Page

Regla de la memòria cau-Tot-Cloudflare-Pàgina-

Pas 6. Finalment, dirigiu-vos al vostre Configuració de la memòria cau contra flocs de núvol i neteja de fitxers individuals.

Purgeu fitxers individuals Cloudflare

Tot fet!

Confirmació de la WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Cloud

5. Elimineu la memòria cau i torneu a provar-ho a l’interior

A la configuració de la memòria cau més ràpida del WP, aneu a la pestanya “Elimina la memòria cau” i “Eliminar la memòria cau i el CSS / JS minifestats”. Ara torneu a executar el lloc web a través de Pingdom per veure les puntuacions actualitzades i el temps de càrrega.

Test de pingdom de caché WP més ràpid

L’ideal és que els elements de velocitat de pàgina següents siguin verds:

 • Minimitzar CSS
 • Minimitzar HTML
 • Minimitzar JavaScript
 • Aprofita la memòria cau del navegador
 • Especifiqueu un validador de caché
 • Activa la compressió gzip
 • Diferir l’analisi de JavaScript

L’ideal és que els següents articles YSlow siguin també verds:

 • Reduïu la mida de les galetes
 • Afegeix cadires de capçaleres
 • Reduir les cerques DNS
 • Utilitzeu dominis sense galetes
 • Feu menys sol·licituds HTTP
 • Minimitzar JavaScript i CSS
 • Configura les etiquetes d’entitat (ETags)
 • Comprimeix els components amb gzip
 • Elimineu JavaScript i CSS duplicats
 • Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Recordeu-vos que es pot produir Cloudflare fins a 24 hores a propagar-se.

6. Preguntes més freqüents de la memòria cau WP

Aquí està el Pàgina de preguntes freqüents si encara teniu preguntes.

Preguntes freqüents de la memòria cau WP-Fastest

SiteGround (amfitrió # 1 a les enquestes de Facebook)

SiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé tots Enquesta de Facebook i donar a la majoria de la gent significativa millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

DigitalOcean a Cloudways i Kinsta també són bons i comencen a 10 dòlars / mes i 30 dòlars al mes. Cloudways serveix per als desenvolupadors que no necessiten cPanel, allotjament de correu electrònic o el suport que obteniu amb SiteGround. Kinsta és bàsicament el que WP Engine solia ser (car, però impressionant). El meu bloc complet està dedicat bàsicament a ajudar la gent a fer que el seu lloc web es carregui més ràpidament. Em nego a recomanar allotjament de 2 dòlars / mes, ja que és el que més penedeix a la majoria de la gent quan utilitza un lloc web.

Com comprovar si el vostre allotjament és lent
Executeu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe. Google recomana hauria de ser <200ms. Qualsevol cosa superior a 1 segon no és bona. També podeu consultar el vostre TTFB (temps per a desviar-se primer byte) a la pestanya Cronologies o a GTmetrix bytecheck.com.

Reduir el temps de resposta del servidor

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot tallar els temps de càrrega per la meitat:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

36+ Consells sobre optimització de velocitat de WordPress

Mira el meu vídeo – és un vídeo de 42 minuts, però cobreixo pràcticament tot (indicacions de temps a la descripció del vídeo) i hauríeu d’aprendre un munt d’informació excel·lent sobre la velocitat del lloc de WordPress:

Segueix la meva Guia d’optimització de velocitat de WordPress que us mostra com:

 • Diagnosi de plugins lents mitjançant GTmetrix
 • Afegeix AMP (pàgines mòbils accelerades) utilitzant el Complement AMP
 • Utilitzeu AWStats per trobar causes d’alta CPU (rastrejadors, imatges, etc.)
 • Recomanacions per a complements lleugers de slider / galeria / compartició social
 • Utilitzeu Suite completa d’optimització d’Analytics (CAOS) allotjar Google Analytics localment
 • Optimització de la imatge (serveix imatges a escala, especifiqueu-ne dimensions, compressió sense pèrdues)
 • Utilitzeu WP desactivat per desactivar la configuració innecessària al nucli de WordPress mentre activeu el control dels batecs del cor, carregueu les fonts de Google de manera asíncrona i altres optimitzacions de velocitat

I moltes altres. Llegiu els comentaris i veureu coses com “La meva puntuació de velocitat de pàgina a gtmetrix va anar de 69 a 93” i “pot ser que sigui una de les publicacions més útils que he llegit mai”.

Obteniu ajuda del meu Optimitzador de velocitat de WordPress

Encara necessiteu ajuda amb el vostre informe GTmetrix / Pingdom? Treballo amb Pronaya des de fa 7 anys (és el que m’ha ajudat a obtenir-ne <1s temps de càrrega a Pingdom). Podeu contractar-lo creant un perfil a freelancer.com i cercant nom d’usuari bdkamol. Aquí el seu ple Cartera de velocitat de WordPress. Es troba a 40 dòlars per hora des de Bangla Desh (per tant, hi ha un canvi horari) i podeu enviar-lo per correu electrònic a [email protected]. També té una revisió perfecta de 5 estrelles al seu perfil. Només consultes greus i no espereu puntuacions del 100% si feu servir allotjament lent, un tema inflat i tones de plugins pesats. Seguiu primer la meva guia completa de velocitat de WordPress.

Opinions sobre Pronaya-Kumar-S

Opinions al seu perfil:

Opinions sobre BDkamol-WordPress-Speed-Speed

Preguntes freqüents

&# x1f680; El WP Fastest Cache Premium val la pena?

Si voleu gastar diners en un complement de memòria cau premium, la majoria de gent utilitza Rocket WP, ja que ofereix més funcions que WP Fastest Cache Premium i normalment obtindrà millors resultats.

&# x1f680; Quin CDN he d’utilitzar amb la memòria cau WP Fastest?

El CDN gratuït de Cloudflare és suficient per a la majoria de llocs, però hi ha més CDNs = més centres de dades i un lliurament més ràpid del contingut. També podeu considerar StackPath o KeyCDN.

&# x1f680; Com esborro la memòria cau quan acabi de configurar la configuració?

Al menú de WordPress a la part superior, aneu a WPFC i a Eliminar memòria cau i CSS minimitzat.

&# x1f680; Quins altres complements de velocitat necessito a més de la WP Fastest Cache?

La memòria cau WP Fastest no ofereix l’opció d’optimització d’imatges, neteja de bases de dades, càrrega pereçosa, control de batecs cardíacs, preconfiguració + preconnexió i optimització de Google Fonts + Analytics. Us recomano Perfmatters, OMGF i Advanced DB Cleaner.

&# x1f680; Hauria d’afegir AMP?

No faig servir pàgines mòbils accelerades (AMP) en aquest lloc de WordPress. Llegiu l’article de Kinsta sobre com les seves conversions van baixar un 50% a causa de l’AMP i potser no voldreu.

Si el vostre lloc web es carrega més ràpidament, no dubteu a deixar la vostra nova pàgina de càrrega en els comentaris. O si teniu cap pregunta, també estic encantat d’ajudar-vos amb això. Com veieu, sóc un nerd molt gran quan es tracta de velocitat de WordPress, així que si seguiu aquestes recomanacions, no hi ha cap raó per la qual el vostre lloc web no hauria de carregar-se en menys de 3 anys. I si us sembla útil aquest tutorial, compartiu-lo :)

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map