Els paràmetres ideals de coets del WP amb Cloudflare i StackPath Instruccions de configuració del CDN – Actualitzat el 1/9/2020 amb la versió més recent 3.4.4

Si escolliu Coet WP com a complement de la memòria cau, heu escollit la millor opció tenint en compte que va ser número 1 en nombrosos Enquestes a Facebook.


WP Rocket inclou moltes funcions que la majoria de plugins de memòria cau no tenen (vegeu més avall). Això vol dir que si haguéssiu d’utilitzar altres plugins de memòria cau, haureu d’instal·lar uns 6 complements addicionals per obtenir aquestes funcions quan WP Rocket ja els tingui integrats (més funcions, però menys plugins al vostre lloc). És per això que WP Rocket obté millors resultats en GTmetrix / Pingdom i és el que faig servir.

WP Rocket incorpora:

Jo provat WP Rocket contra tres principals plugins de cache gratuïts i, tot i que fan un gran treball, WP Rocket em va donar els millors resultats a Pingdom (.4s temps de càrrega). El vostre complement i allotjament de caché són dos principals factors de velocitat de manera que val la pena 49 €. La configuració de la correcta configuració del coet WP amb Cloudflare + StackPath pot solucionar més de 20 elements a Pingdom i GTmetrix. Així ho fem :)

La configuració del coet WP és de forma més fàcil de configurar que la memòria cau total W3 i actualitzen canvi de canvis regularment, de manera que realment rebreu actualitzacions en curs. Si teniu preguntes (o voleu compartir el vostre nou temps de càrrega), feu-me un comentari. WP Rocket també té documentació que faig referència al llarg de la guia. Bona sort: no dubteu a identificar les puntuacions de Pingdom!

1. WP Rocket = Plugin de memòria cau numerat
2. Instal·lació

3. panell
4. Cache
5. Optimització de fitxers
6. Mitjans de comunicació
7. Precarrega
8. Regles avançades
9. Base de dades
10. CDN
11. Batec del cor
12. Complements
13. Eines

14. FAQs / Documentació

15. SiteGround (Host recomanat)
16. La meva Guia completa de velocitat de WordPress
17. Obteniu ajuda del meu Optimitzador de velocitat

WP-Rocket-2018-Configuració

1. WP Rocket = Plugin de memòria cau numerat

Aquí teniu les enquestes de Facebook:

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Vaig haver de llançar això aquí :)

WP-Millora de coets

Vaig provar WP Rocket, WP Fastest Cache i W3 Total Cache … per assegurar-me que tota la configuració del connector de cache es va configurar de manera òptima. WP Rocket ho va guanyar PER B amb la funció de càrrega mandrosa activada. Els altres plugins de memòria cau no tenen una opció de càrrega mandrosa i, quan he desactivat la càrrega mandrosa a WP Rocket, tinc un temps de càrrega de 5,5… el mateix que WP Fastest Cache. No veia una gran diferència en fer clic a les meves pàgines, totes dues carregades de manera súper ràpida. Sé que Pingdom pot mostrar diferents temps de càrrega durant diferents proves, però només volia compartir la meva pròpia experiència.

Coet WP (.406)
Prova de velocitat de pàgina Pingdom

Memòria cau WP més ràpida (.527)
Temps de càrrega de la memòria cau WP més ràpids

Memòria cau total W3 (.619)
Temps de càrrega total de la memòria cau W3

El meu més recent Informe Pingdom amb WP Rocket:

Informe Pingdom-2019

2. Instal·leu WP Rocket

Un cop hàgiu comprat WP Rocket, podeu descarregar-lo al vostre pàgina del compte. Carregueu-lo a Complements → Afegeix nou → Carrega complement. Si en teniu problemes a Safari veure les seves instruccions.

Càrrega de complements de WordPress

3. Tauler de comandament

WP-Rocket-Dashboard-Settings

Prova de coets – prova beta de noves versions.

Anàlisi de coets – permet que WP Rocket recopili dades de forma anònima. Això afecta mínimament els temps de càrrega / CPU, però enviar dades a qualsevol recurs extern significa més treball per al vostre servidor.

Netejar memòria cau – fes-ho quan ja estiguis configurant la configuració del coet WP.

Precarregueu la memòria cau – genera una memòria cau per a la pàgina d’inici i tots els enllaços interns que utilitzeu a la pàgina principal. No ho faig ja que he presat la càrrega prèvia a “automàtica” a la pestanya de precàrrega.

Neteja de l’opcache – purga la OPcache que evita problemes quan actualitzeu WP Rocket, però continua mostrant la versió anterior a l’administrador de WordPress.

Regenera el CSS crític – Feu-ho quan feu canvis als fulls d’estils o afegiu / modifiqueu CSS personalitzats mitjançant el personalitzador de WordPress (o un complement).

4. Memòria cau

WP-Rocket-Cache-Settings

Memòria cau mòbil – activeu la memòria cau per a dispositius mòbils, però només “creeu un fitxer de memòria cau per a visitants mòbils” si NO utilitzeu un connector per crear un lloc mòbil (per exemple, versió gratuïta de WP Touch).

Habilita la memòria cau per als usuaris de WordPress connectats – activeu si diversos usuaris inicien la sessió al vostre lloc (per exemple, bbPress). Dóna a cada usuari la seva memòria cau, en cas contrari la desactiva.

Especifiqueu el temps després del qual s’ha esborrat la memòria cau global – deixar com a defecte. Si rarament actualitzeu el lloc o teniu molt contingut estàtic, podeu augmentar-lo una mica.

5. Optimització de fitxers

WP-Rocket-Optimization-File Optimization-Settings

Minimitzar els fitxers – idealment haurien de fer que tots els articles “minifiquin” i “combinessin” al vostre informe Pingdom i GTmetrix 99 – 100%. De vegades permeten això pot causar problemes amb el disseny (especialment CSS i JS), així que comproveu algunes pàgines del vostre lloc per assegurar-vos que això no passi. Si ho fa, busqueu els fitxers problemàtics i afegiu-los a l’opció Exclus CSS o a l’exclusió JS.

Combina fitxers – de la mateixa manera que minificar, habilitar i comprovar si hi ha errors al vostre lloc.

Combina fitxers de fonts de Google – Els tipus de lletra de Google es mostren sovint a l’informe Pingdom / GTmetrix. Això us pot ajudar, i també podeu intentar afegir-les a “Sol·licituds DNS predefinides” a la pestanya Precarga.

Elimineu les cadenes de consulta dels recursos estàtics – A GTmetix podríeu veure “elimina les cadenes de consulta dels recursos estàtics.”Això pot ajudar-vos, però la majoria de cadenes de consultes són generats per plugins; amplieu els vostres articles a GTmetrix i vegeu el que es torna vermell. Podria ser un complement.

Exclusió de CSS – si per alguna raó una opció de minificació malmet el disseny del lloc, localitzeu el fitxer amb problemes i afegiu-lo aquí. Consulteu l’article sobre WP Rocket a resoldre problemes amb minificació.

Optimitza el lliurament CSS – la vostra pàgina es començarà a carregar sense estils CSS en què és un element Google PageSpeed ​​Insights. WP Rocket genera automàticament això. Ells digues

Fitxers JavaScript – El mateix concepte que CSS només amb fitxers JavaScript.

6. Mitjans de comunicació

WP-Rocket-Media-Settings

Càrrega pereçosa – retarda la càrrega d’imatges, iframes i vídeos fins que es desplaci cap avall per que es facin visibles (prova per veure si t’agrada o no). Això redueix significativament els temps de càrrega i les peticions HTTP La càrrega continuada pot resultar molesta, especialment per a un contingut llarg. També es pot fer amb altres complements gratuïts com Càrrega pereçosaCàrrega desperta de vídeos però WP Rocket fa un gran treball. Tinc una càrrega mandrosa per a les fotos, ja que és molest.

També podeu desactivar la càrrega mandrosa en pàgines / publicacions individuals mitjançant la barra lateral:

Configuració individual de coets WP

Desactiva els emojis – alenteixen el vostre lloc. També podeu desactivar-los a Configuració → Escriptura → Formatat i, a continuació, no convertiu les emoticones.

Incrustacions – semblant a Prevenció de l’enllaç directe de Cloudflare, això impedeix que els llocs incrustin el contingut al seu lloc web, la qual cosa fa que l’amplada de banda faci i que el lloc sigui més lent.

Compatibilitat WebP – desactiveu-la si no feu servir Imatges del WebP o si ja utilitzeu un complement d’optimització d’imatges per servir imatges WebP. En cas contrari, desactiva-la. WP Rocket detectarà si utilitzeu Imagify, ShortPixel, Optimus o EWWW per servir imatges WebP i desactivar-lo automàticament. Això és degut a que la majoria de complements d’optimització d’imatges ja creen i serveixen imatges WebP per a tu, de manera que permetre que es puguin duplicar la funcionalitat. L’única vegada que heu d’activar-ho és si el vostre connector d’optimització d’imatges crea imatges WebP, però no les serveix.

7. Precarrega

Si voleu obtenir més informació sobre la precàrrega, WP Rocket té un tutorial senzill. O si voleu cavar més a fons aquí hi ha un tutorial avançat que és sobre WP Super Cache, però s’apliquen els mateixos conceptes. La càrrega prèvia, en termes senzills, és una actualització quan totes les pàgines de la memòria cau s’esborren i es refresquen alhora. Ho habilitaria ja que millora la velocitat tant de lloc web com d’indexació.

WP-Configuració de pre-coets per coets

Planificació del mapa del lloc – amplia el benefici de la precàrrega a TOTS els URL del vostre mapa del lloc, no només a la pàgina principal i als enllaços interns que utilitzeu a la pàgina principal. No s’utilitza un bot extern com l’opció manual / automàtica … encara que el resultat final sigui el mateix. Sempre que WP Rocket detecti el mapa del lloc a “mapes de lloc per a la càrrega prèvia”, no cal afegir-lo aquí.

Això és el que podeu fer la precàrrega per al vostre servidor:

Ús de la CPU

Previsualitza les sol·licituds DNS – Lluc va fer una llista fantàstica de dominis comuns a preparar prèviament inclosos els tipus de lletra Google, Analytics, Maps, Gravatars, YouTube, complements de compartició social comuns, Disqus i altres. Copieu i enganxeu tota aquesta llista (o només les que necessiteu) i enganxeu-los al camp Prefetch de WP Rocket. Això ajuda als navegadors a anticipar-se a les sol·licituds i a carregar-les més ràpidament.

No oblideu afegir l’URL de CDN StackPath (o el CDN que utilitzeu) i altres recursos externs no inclosos en aquesta llista que normalment podeu trobar al vostre informe GTmetrix. Els complements de compartició, comentari i estadístiques socials són molt habituals.

8. Normes avançades

Les opcions avançades es destinen principalment a excloent les pàgines del carretó i la compra dels llocs de comerç electrònic.

WP-Rocket-Advanced-Rules

Mai URL (s) de la memòria cau – si feu servir un carretó de compres de comerç electrònic que no figura a WP Rocket (consulteu la nota que tenen en aquesta configuració), afegiu el vostre carro i les pàgines de compra aquí. Aprèn més.

Mai les galetes de memòria cau – el mateix principal que l’opció anterior només es basa en cookies.

Mai (s) agent (s) d’usuari de la memòria cau – impedeix que Googlebot o altres agents d’usuari puguin posar en memòria cau les pàgines.

Purgeu sempre els URL – diguem que teniu un blogroll a la pàgina principal. Si creeu una publicació nova, voleu que el blogroll de la pàgina principal s’actualitzi immediatament buidant la memòria cau de la pàgina principal. Això és el que fa aquesta configuració, però WP Rocket esborra automàticament la memòria cau de la pàgina d’inici, de les vostres categories i de les vostres etiquetes un cop es crei contingut nou … així que no cal això. Però si hi ha una memòria cau d’una altra pàgina que voleu esborrar quan s’afegeix contingut nou, afegiu-los.

Cadena (s) de consulta del cau – s’utilitza principalment per emmagatzemar en memòria cau pàgines de resultats de cerca i filtres de preus per a llocs de comerç electrònic.

9. Base de dades

WP-Rocket-Database-Settings

Neteja de missatges – si no les feu servir, es poden suprimir les revisions, els esborranys automàtics i les publicacions escombraries. A menys que tingueu versions antigues de publicacions (o publicacions suprimides) que voleu utilitzar, suprimiu-les.

Neteja de comentaris – es poden suprimir els comentaris brossa i esborrats.

Neteja de transitius – emmagatzema dades que necessiten molt temps per obtenir-ne (com els recomptes socials), de manera que la propera vegada que ho necessiteu, es torna ràpidament. Però, de vegades, quan els transitoris caducen, queden a la base de dades i se’ls ha de suprimir. WP Beginner té un aspecte fantàstic explicació dels transitoris.

Neteja de bases de dades – quan suprimiu un complement, podeu deixar taules no utilitzades a la base de dades de WordPress, que podeu suprimir.

Neteja automàtica – programa WP Rocket per netejar la base de dades. Setmanalment és bo a menys que s’acumulin ràpidament (per exemple, moltes persones treballen al vostre lloc). Si vostè té Optimització del WP o un altre complement de neteja de base de dades instal·lat, podeu suprimir-lo ja que WP Rocket ho fa per vosaltres.

Optimitzar – Feu clic al botó d’optimitzar quan hagueu acabat, assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de la base de dades, especialment si és la primera vegada que feu això.

10. CDN

El CDN de StackPath reflecteix el vostre lloc en més de 30 centres de dades d’arreu del món, reduint la distància geogràfica entre el servidor i els visitants. Utilitzo Cloudflare i StackPath ja que més centres de dades = lliurament més ràpid del contingut. Això pot afaitar diversos segons del temps de càrrega, especialment per als visitants que abans solien estar lluny del vostre servidor d’origen. Pots fer servir Tutorial CDN de WP Rocket o Tutorial CDN de StackPath, però aquí hi ha exactament què fer.

Pas 1: Registreu-vos a StackPath (tenen una prova de 30 dies):

StackPath-Data-Centers

Pas 2: Al tauler, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Address

StackPath-CDN-URL-WP-Rocket

Pas 3: Copieu l’URL de CDN de StackPath i enganxeu al camp “CDN CNAME” de WP Rocket:

WP-Rocket-CDN-Settings

Pas 4: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a “Purge Tot”:

StackPath-Purge-Cache

Pas 5: Exclusió de fitxers de CDN: pot ser que el CDN us agradi servir localment de fitxers. Normalment aquests fitxers són parts de complements dissenyats per prescindir de la càrrega creuada del domini. Per canviar-ho, només cal afegir aquests fitxers o directoris a l’àrea “fitxers rebutjats” de WP Rocket (afegir un directori arxivat per línia) que podeu utilitzar directives per localitzar directoris WP..

Exemple:

 • {uploads_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {uploads_dir} /imagerotator.swf
 • {plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

Pas 6: Executeu el vostre lloc GTmetrix i la “xarxa de lliurament de contingut” hauria de ser verda a YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Si amplieu els articles a GTmetrix i veieu que té a la vostra disposició amb el vostre CDN, poseu-vos en contacte amb l’equip de suport de StackPath que us pot ajudar a solucionar-los. Tenen un suport excepcional.

Dominis lliures de galetes MaxCDN

11. batec del cor

En lloc d’utilitzar el Complement Control de batecs cardíacs, WP Rocket el té integrat.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

12. Complements

Complements de coets WP

1. Seguiment de Google (Millora la memòria cau del navegador per a Google Analytics) – és possible que vegeu errors de Google Analytics a la vostra eina de proves de velocitat. El fet de tenir WP Rocket amfitrió de Google Analytics localment hauria de solucionar-los, específicament a GTmetrix, a la secció de velocitat de la pàgina → Ampliació de cau del navegador.

2. Facebook Pixel (Millora la memòria cau del navegador per a Facebook Pixel) – El mateix concepte que l’opció anterior només per a Facebook Pixel.

3. Flama de núvols – inscriu-te Flama de núvols, afegir el vostre lloc web i Cloudflare executarà una exploració. Al final, arribareu a una pàgina amb els servidors de nom de Cloudflare i un enllaç a la vostra clau d’API.

Cloudflare-Dashboard-WP-Rocket

Canvieu els servidors de nom al vostre compte d’allotjament amb els que Cloudflare t’ha assignat:

SiteGround-DNS-Records

Introdueix el teu Clau API global (que es troba a la vostra Perfil del floc de núvols) al complement de la memòria cau.

Clau de l'API global de Cloudflare

WP-Rocket-Cloudflare-Add-On

 • Clau API global – S’utilitza per activar Cloudflare a WP Rocket.
 • Correu electrònic del compte – El mateix correu electrònic que es fa servir al vostre compte de Cloudflare.
 • Domini – seu lloc web.com
 • Mode de desenvolupament – utilitzeu quan feu molts canvis de codi al vostre lloc.
 • Configuració òptima – activa la configuració òptima de Cloudflare: minificació, caché agressiva i desactiva Carregador de coets per a una millor compatibilitat. El problema més habitual és el carregador de coets, però també he notat que s’encén descodificació de correu electrònic cosa que va empitjorar el meu informe GTmetrix, de manera que no en faig servir (i en lloc de configurar Cloudflare al tauler de control).
 • Protocol Relatiu – de vegades si la gent descarrega fitxers del vostre lloc, no hi ha contingut. Si no deixeu aquesta opció, evitareu que això passi.
 • Netegeu tots els fitxers de memòria cau de núvols incloents – feu això després de configurar WP Rocket.

4. Sincronitza la memòria cau Sucuri – Habiliteu si feu servir Sucuri. Això esborrarà automàticament la memòria cau de Sucuri cada vegada que esborreu la memòria cau de WP Rocket, mantenint el contingut sincronitzat.

 • Clau de l’API de Firewall (per a complements) – inicieu la sessió a Sucuri aquí, feu clic al vostre lloc, aneu a la pestanya API, després copieu la vostra clau d’API (Per a complements) i enganxeu-la a WP Rocket.

13. Eines

WP-Rocket-Eines-Configuració

Configuració d’exportació – exporteu la configuració per utilitzar-la en diversos llocs.

Configuració d’importació – importeu els paràmetres preconfigurats aquí.

Tornada – si actualitzeu una versió nova de WP Rocket i provoquen problemes, això repercutirà en la versió anterior.

14. FAQs / Documentació

Vaig passar moltes hores cavant a través dels seus documentació per assegurar-vos que aquest tutorial utilitzi la millor configuració de coets WP, però són molt útils si no els heu verificat.

Documentació de coets WP

Tutorials que he trobat més útils:

&# x1f680; Quina és la millor manera de configurar WP Rocket?

Els passos més importants són habilitar tot el que podeu a la pestanya d’optimització de fitxers, configurar CDNs com Cloudflare + StackPath, desactivar el batec de WordPress i activar qualsevol servei que utilitzeu a la pestanya Complements..

&# x1f680; Com puc afegir un CDN amb WP Rocket?

Si utilitzeu Cloudflare, simplement canviarà el nom de reserva. Si utilitzeu un CDN extern com StackPath o KeyCDN, copiarà / enganxarà el vostre URL CDN a WP Rocket. Si feu servir RocketCDN (alimentat per StackPath), registreu-vos a l’informe que apareix a WP Rocket.

&# x1f680; Per què WP Rocket va ser classificat amb el número 1 a la majoria de les enquestes de Facebook?

Ofereix moltes funcions que altres plugins de memòria cau no tenen: neteja de bases de dades, control de batecs cardíacs, opció per a diversos CDN, càrrega pereçosa, Analaytics locals, memòria cau del navegador Facebook Pixel i molt més. Per això WP Rocket sol produir els millors resultats a GTmetrix.

&# x1f680; Quin complement d’optimització d’imatges funciona millor amb WP Rocket?

Tot i que recomanen Imagify que és propietat de WP Rocket, jo faig servir ShortPixel perquè pràcticament no veig pèrdues de qualitat i encara aconsegueixen un 100% per optimitzar les imatges de GTmetrix.

&# x1f680; Quins altres complements d’optimització de velocitat necessiteu a més de WP Rocket?

Encara necessiteu un complement d’optimització d’imatges com ShortPixel, optimització de tipus de lletra (p. Ex. OMGF) i també us recomano que utilitzeu Asset CleanUp o Perfmatters per desactivar de manera selectiva els complements..

15. SiteGround (amfitrió # 1 a les enquestes de Facebook)

SiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé tots Enquesta de Facebook i donar a la majoria de la gent significativa millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

DigitalOcean a Cloudways i Kinsta també són bons i comencen a 10 dòlars / mes i 30 dòlars al mes. Cloudways serveix per als desenvolupadors que no necessiten cPanel, allotjament de correu electrònic o el suport que obteniu amb SiteGround. Kinsta és bàsicament el que WP Engine solia ser (car, però impressionant). El meu bloc complet està dedicat bàsicament a ajudar la gent a fer que el seu lloc web es carregui més ràpidament. Em nego a recomanar allotjament de 2 dòlars / mes, ja que és el que més penedeix a la majoria de la gent quan utilitza un lloc web.

Com comprovar si el vostre allotjament és lent
Executeu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe. Google recomana hauria de ser <200ms. Qualsevol cosa superior a 1 segon no és bona. També podeu consultar el vostre TTFB (temps per a desviar-se primer byte) a la pestanya Cronologies o a GTmetrix bytecheck.com.

Reduir el temps de resposta del servidor

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

Alguns fils:

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos de servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “assignem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround fent servir el meu enllaç d’afiliació Us donaré un bon tros sense cost. Cada any faig una donació 3.000 dòlars a campanyes GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol forma, us suggereixo fer la vostra recerca, veure qui utilitza Yoast, i resultats de gent que migrat.

OMM-On-SiteGround

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot tallar els temps de càrrega per la meitat:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

16. La meva Guia completa de velocitat de WordPress (més de 35 consells)

Mira el meu vídeo – és un vídeo de 42 minuts, però cobreixo pràcticament tot (indicacions de temps a la descripció del vídeo) i hauríeu d’aprendre un munt d’informació excel·lent sobre la velocitat del lloc de WordPress:

Optimització d’imatges – podeu executar qualsevol pàgina a través GTmetrix i us mostrarà totes les imatges no optimitzades, però NOMÉS per a aquesta pàgina; per tant, comença per les que apareixen a diverses pàgines. La imatge es pot optimitzar de tres maneres: serveix imatges a escala (redimensionant imatges massa grans), especificant les dimensions de la imatge (afegint una amplada / alçada en HTML o CSS de la imatge) i optimitzar les imatges (comprimint-les sense pèrdues mitjançant un complement com Imaginar). GTmetrix us indicarà les dimensions correctes per a les dues primeres si les amplieu, i es tracta d’elements d’alta prioritat.

Optimització d’imatges

Per obtenir més consells, consulteu el meu guia completa d’optimització de velocitat de WordPress.

17. Obteniu ajuda del meu Optimitzador de velocitat de WordPress

Encara necessiteu ajuda amb el vostre informe GTmetrix / Pingdom? Treballo amb Pronaya des de fa 7 anys (és el que m’ha ajudat a obtenir-ne <1s temps de càrrega a Pingdom). Podeu contractar-lo creant un perfil a freelancer.com i cercant nom d’usuari bdkamol. Aquí el seu ple Cartera de velocitat de WordPress. Es troba a 40 dòlars per hora des de Bangla Desh (per tant, hi ha un canvi horari) i podeu enviar-lo per correu electrònic a [email protected]. També té una revisió perfecta de 5 estrelles al seu perfil. Només consultes greus i no espereu puntuacions del 100% si feu servir allotjament lent, un tema inflat i tones de plugins pesats. Seguiu primer la meva guia completa de velocitat de WordPress.

Opinions sobre Pronaya-Kumar-S

Aquí hi ha algunes ressenyes al seu perfil:

Opinions sobre BDkamol-WordPress-Speed-Speed

Llavors … com es veuen aquestes puntuacions de Pingdom? Avisa’m als comentaris o digues-me si t’han enganxat. També heu pagat per un complement premium on ofereixen assistència (la darrera i última pestanya de la configuració del coet WP), per la qual cosa també us servirà per a vosaltres documentació.

En cas contrari, bon treball!

Si us ha semblat útil aquest tutorial, sempre us agrairem un recurs :)

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map