Revisió de l’Optimitzador de SiteGround SG (i com configurar la configuració òptima quan publiqueu altres complements de memòria cau com el coet WP)

Plugin SG Optimizer


SiteGround realitzat grans millores als seus Plugin SG Optimizer el març del 2018, així que vaig haver de provar-ho.

Vaig estar força contenta amb els resultats. Ja tenia puntuacions 100% GTmetrix perfectes, però he notat que el meu lloc de WordPress es carregava encara més ràpidament quan feia clic a les meves pàgines. Crec que és perquè seus memòria cau dinàmica és més ràpid que qualsevol complement de memòria cau (SiteGround també ho diu), així que he desactivat la memòria cau Coet WP i el va substituir per les tres capes de l’Optimitzador SG (estàtic, dinàmic, amagat).

Aquest tutorial us mostra com configurar SG Optimizer encara que utilitzeu un altre complement de memòria cau, Cloudflare i altres CDNs. Mentre que SiteGround és Optimitzador de SG fa un gran treball, encara no és un complement complet d’optimització de velocitat tot en un i no té algunes funcions incloses amb altres plugins de memòria cau com WP Rocket (us mostraré què fer). Comenteu si teniu preguntes.

El que és llarg i curt és que la memòria cau dinàmica de SG Optimizer és més ràpida que qualsevol altre complement de memòria cau, però el complement no us donarà millors resultats, encara que manca de moltes funcions que inclouen WP Rocket i altres plugins de memòria cau. Tan, Utilitzo SiteGround estrictament per a la memòria cau, després WP Rocket per a tota la resta. Us recomano seguir els passos següents.

Recomanar passos:

 • GUARDEU el vostre plugin de memòria cau actual! (Faig servir el coet WP que va ser el número 1 de 4 enquestes de FB)
 • Assegureu-vos que el vostre connector de memòria cau actual estigui configurat correctament
 • Desactiveu la memòria cau a la configuració del vostre complement (aquí teniu com fer-ho amb WP Rocket)
 • Instal·leu i activeu SG Optimizer
 • Habiliteu la memòria cau a l’Optimitzador de SG, però desactiveu la resta per evitar la funcionalitat duplicada

Punts clau

 • SiteGround diu que la seva memòria cau dinàmica és més ràpida que qualsevol complement de memòria cau
 • Eviteu la funcionalitat duplicada (si utilitzeu SG Optimizer per a la memòria cau, minicació, gzip i la càrrega pereçosa, desactiveu-les al connector de memòria cau existent, Cloudflare, en altres llocs).
 • La majoria de plugins de memòria cau (i Cloudflare) tenen funcions de velocitat SG Optimizer no ho fa. Podeu mantenir-les activades si voleu encara aquestes funcions “addicionals” (inclou el CDN), però no s’han de superposar amb SG Optimizer. També podeu provar de desactivar el vostre connector de caché existent, configurant SG Optimizer i, a continuació, provar els vostres resultats a GTmetrix / Pingdom.
 • SG Optimizer no és un CDN, encara heu d’utilitzar Cloudflare (o un altre CDN) per això.
 • Abans d’habilitar la memòria cau a SG Optimizer, inicieu la sessió al vostre SiteGround cPanel, aneu a la configuració de SuperCacher i activeu totes les capes de memòria cau (estàtica, dinàmica, amagada)
 • La majoria dels usuaris de WordPress encara utilitzeu una versió PHP actualitzada – La millora pot millorar significativament la velocitat, però heu de comprovar la compatibilitat (a l’Optimitzador de SG o a l’opció Complement del verificador de compatibilitat PHP) per assegurar-vos que els vostres complements són compatibles. Comproveu el lloc després d’actualitzar-lo (si veieu errors, sempre podeu tornar a una versió PHP més antiga).
 • Si teniu molts comentaris al vostre bloc (algunes de les meves publicacions tenen més de 500), aquest és l’únic connector que de debò va poder emmagatzemar en memòria cau Gravatars, del qual estic molt satisfet.
 • Abans de deixar que SG Optimizer optimitzi (comprimeixi) imatges, realitzi una còpia de seguretat de les imatges.

1. Paràmetres de SuperCacher

SiteGround’s SuperCacher consten de tres capes de memòria cau: estàtica, dinàmica i creada a la memòria.

SG-Optimizer-SuperCacher-Settings

Cache dinàmic – Abans d’activar la memòria cau dinàmica de l’Optimitzador SG, heu de fer-ho activeu la memòria cau dinàmica al vostre cPanel. Aquesta opció està disponible per a plans GrowBig i posteriors.

SiteGround-SuperCache-cPanel

SiteGround-Dynamic-Cache

Memcached – abans d’activar la memcached a SG Optimizer, també ho heu de fer activeu la memcached al vostre cPanel. Una vegada més, això només està disponible per a plans de GrowBig i posteriors.

SiteGround-Memcached

Memòria cau estàticamemòria cau estàtica està activat de manera predeterminada per a tots els plans d’allotjament compartits de SiteGround, però si voleu assegurar-vos, podeu comprovar-ho al cPanel. Això amaga la vostra memòria estàtica.

SiteGround-Static-Cache

2. Optimització del medi ambient

SG-Optimitzador-Ambient-Optimització-Configuració

Activa HTTPS – Habiliteu si feu servir SSL (això força HTTPS). Per descomptat, necessiteu un certificat SSL, i la majoria de les persones utilitzen el gratuït Encriptem SSL que ve amb SiteGround.

siteground-lets-encrypt-ssl

Canvia a la versió recomanada de PHP

 • Pas 1: Proveu la compatibilitat del vostre lloc
 • Pas 2: actualitzeu a PHP 7.1 – 7.3 (major és més ràpid)
 • Pas 3: comproveu si hi ha errors al vostre lloc (si veieu errors, torneu a la versió anterior)

Velocitat PHP de WordPress

Canvi manual de PHP – actualitzeu les versions PHP aquí.

Compressió GZIP – habilita gzip (si està habilitat aquí, desactiveu-la a altres plugins de memòria cau + el vostre CDN).

StackPath-Disable-GZIP-Compression

Memòria cau del navegador – habilita Memòria cau del navegador (si està habilitat aquí, desactiveu-la a altres plugins de memòria cau + Cloudflare).

3. Optimització de frontends

SG-Optimizer-Frontend-Optimization-Settings

Minimitzeu la sortida HTML – Hauria d’arreglar minifiqueu HTML articles de GTmetrix (si s’activa aquí, desactiveu-los en altres plugins de memòria cau + Cloudflare).

Minimitzar els fitxers JavaScript – feu el mateix amb minifiqueu JavaScript.

Minimitzar els fitxers CSS – feu el mateix amb minificar CSS.

Desactivar-Cloudflare-Auto-Minify

Elimineu les cadenes de consulta dels recursos estàtics – ítem a GTmetrix i solen ser causats per plugins, així que assegureu-vos de consultar el vostre informe GTmetrix per veure quins plugins causen aquests errors. Habilitar-ho pot ser útil, però mitjançant la solució adequada (lleugers) és la forma de resoldre.

Desactiva els emojis – els emojis perjudiquen els temps de càrrega.

4. Optimització d’imatges

SG-Optimitzador-Optimització d’imatges-Configuració

Optimització d’imatges noves – comprimeix sense pèrdues les imatges que haurien de solucionar el fitxer optimitzar les imatges ítem a GTmetrix.

Optimització d’imatges existent – comprimeix sense problemes la imatge existent, però primer cal fer una còpia de seguretat del lloc web. En el cas que veieu una pèrdua de qualitat, com a mínim tindreu una còpia de seguretat.

Imatges de càrrega pereçosa – retarda la càrrega d’imatges fins que es desplaci cap avall per veure-les. Això és excel·lent per a vídeos i gravats, però la càrrega constant d’imatges mentre es desplaça cap avall és molesta. Malauradament, amb l’objectiu de carregar mandrosos Gravatars i altres elements, l’optimitzador de SG també et fa voltes de càrrega d’imatges. Vaig informar-ho a l’equip de SiteGround, així que espero que ho solucionin aviat.

* Pot ser que la càrrega pereç no funcioni amb alguns control lliscant (comproveu la compatibilitat).

 • Gravatars de càrrega pereçosa – accelera les publicacions que tenen molts comentaris. Per a mi, aquest és l’únic complement que s’ha corregit Gravatar problemes a GTmetrix (he provat molts plugins).
 • Miniatures de càrrega pereçosa – miniatures de càrregues mandroses.
 • Imatges sensibles a la càrrega sensible – carregades de fotos mandroses.
 • Ginys de càrrega deixadesa – Ginys de càrrega mandrosa.

Memòria cau-Gravatar-Imatges

5. Eviteu la funcionalitat duplicada

Si activeu el següent a SG Optimizer, inhabiliteu-los al vostre complement de memòria cau (i al vostre CDN):

 • gzip (si està activat a SG Optimizer, inhabiliteu-lo al connector de caché + CDN)
 • caching (si està activat a SG Optimizer, desactiveu-lo al connector de memòria cau)
 • minificació (si està activat a SG Optimizer, desactiveu-lo al connector de caché + Cloudflare)
 • càrrega mandrosa (si està activat a SG Optimizer, podeu suprimir el vostre complement de càrrega mandrosa)
 • optimització d’imatges (si està activat a SG Optimizer, podeu suprimir el complement de compressió d’imatges)
 • força HTTPS (si està activat en SG Optimizer, podeu suprimir-lo SSL realment senzill)

SG Optimizer desactivarà automàticament qualsevol funció duplicada:

SiteGround-SG-Optimitzador-Duplicat-Funcionalitat

6. Puc suprimir el complement de la memòria cau antiga?

Això és el que diu SiteGround …

SG-Optimitzador-vs-Memòria cau

SG-Optimitzador-Duplicat-Funcionalitat

Però, dic que probablement no.

WP Rocket (i alguns altres plugins de memòria cau) encara no fan SG Optimizer. Per exemple, si desactiveu WP Rocket, perdríeu les següents funcions:

 • Neteja de bases de dades
 • Creació de vídeos / iframes pereços
 • Integració de diversos CDN
 • Allotjament de Google Analytics localment

Només heu d’activar les funcions de SG Optimizer si superen el vostre plugin de memòria cau actual (per exemple, la memòria cau dinàmica de SG Optimizer és més ràpida que qualsevol complement de memòria cau) o si no s’inclouen amb el vostre complement de memòria cau (per exemple, si ja utilitzeu un connector per a compressió d’imatges + càrrega pereçosa, podeu utilitzar-les i utilitzar SG Optimizer o bé conservar-les i desactivar aquestes opcions en SG Optimizer.

7. Configuració de diversos llocs

El text següent ha de ser el mateix per a tots els llocs web (que es mostren en els seus) configuració global):

 • Control de versió PHP
 • Compressió GZIP
 • Memòria cau del navegador
 • Memcached

SG-Optimitzador-Configuració global

Es poden personalitzar altres paràmetres de l’Optimitzador de SG per defecte del lloc):

SG-Optimitzador-Per lloc-Per defecte

També us agradaria aquests tutorials:

 • Configuració ideal del coet WP
 • Configuració de rendiment ràpid Swift
 • Configuració de la memòria cau total W3 ideal
 • La configuració de caché més ràpida ideal de WP
 • Configuració ideal de cau super WP
 • Guia d’optimització de velocitat de WordPress
 • SiteGround WordPress Hosting Review

Em vaig trobar a faltar alguna cosa?

Aviseu-me als comentaris.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map