Ce este pluginul Akismet și cum se instalează Akismet pentru WordPress

04.06.2020
CUM SĂ 'Ce este pluginul Akismet și cum se instalează Akismet pentru WordPress
0 6 мин.

Ce este Akismet?

Dacă ați instalat WordPress, este posibil să observați că există două pluginuri deja instalate în secțiunea plugin și Akismet este unul dintre ei. După activare, aveți nevoie de un API-ul cheie pentru instalare Akismet. Nu mai vorbim de Akismet este unul dintre cele mai active instalate (1+ milioane de instalări active) & Plugin WordPress cel mai bine cotat.


Numele Akismet provine de la Automattic și Kismet. Auttomatic este compania din spatele Akismet și a fost fondată de către co-fondatorul WordPress Matt Mullenweg.

Akismet este un plugin de filtrare a spamului pentru comentarii, ceea ce înseamnă că filtrează comentariile site-ului dvs. și vă permite să știți ce comentarii sunt marcate ca spam. Akismet folosește algoritmul lor specific pentru a verifica fiecare comentariu. De exemplu, când mai multe site-uri web încep să raporteze conținut similar cu spam-ul, Akismet va învăța să identifice în viitor acest tip de conținut ca SPAM. De la 14 iunie 2013, Akismet a prins mai mult decât 83 miliarde comentarii spam. 

De ce ar trebui să începi să folosești Akismet chiar acum

Cu toții urăsc SPAM-ul. Este enervant. Mă doare credibilitatea și SEO-ul site-ului. Pe măsură ce site-ul dvs. începe să obțină trafic, există 100% șanse să primiți o mulțime de comentarii spam. Doar puține comentarii sunt legitime și 85-90% comentarii sunt spam. Este foarte greu să lucrezi pentru a separa care este spam sau care este Legit. Folosind Akismet nu mai trebuie să faceți acest lucru, aveți grijă de toate comentariile primite. În acest fel Akismet îți economisește timpul, astfel încât să te poți concentra asupra activității tale. În acest articol mă bucur să vă împărtășesc despre voi Cum să configurați pluginul Akismet pas cu pas pentru site-ul dvs. WordPress.

Cum să configurați pluginul Akismet pentru WordPress

1. Primul pas este activarea pluginului Akismet din Panoul de bord WordPress.AkismetDupă activarea acestui plugin, faceți clic pe setările Akismet. Apoi, vi se va cere să introduceți cheia API Akismet. Dacă aveți deja cheia API, utilizați pur și simplu această cheie. Dacă nu aveți cheie API, faceți clic pe „Obțineți cheia API”

Obțineți o cheie API Akismet

obțineți o cheie api akismet

Pentru a configura Akismet, trebuie să aveți nevoie de o cheie API. Click pe “Obțineți o API Akismet Cheie” buton. Te va duce la pagina Înregistrare. Dacă aveți deja un cont WordPress.com, atunci dați clic pe Am deja un cont WordPress.com. Dacă nu aveți cont WordPress.com, creați un cont nou. Durează mai puțin de 1 minut. Trebuie să furnizați e-mailul, numele de utilizator și parola dorite. După finalizarea înregistrării, vă va redirecționa către pagina de prețuri. Înainte de a selecta planurile, aruncați o privire pe caracteristici cheie ale Akismet.

Planuri Akismet

planuri de prețuri akismet

Akismet este serviciul de apărare anti-spam pentru WordPress, care protejează în prezent peste 9 milioane de site-uri. 

 • De bază: Acest plan de bază este gratuit și este potrivit pentru site-uri personale și bloguri. Cu acest plan veți obține doar protecție împotriva spamului.
 • La care se adauga: Cu acest plan, veți obține protecție completă împotriva spamului, statistici avansate, asistență prioritară și suportă site-uri comerciale. Costă 5 USD / lună pe site și este potrivit pentru site-uri și bloguri profesionale sau comerciale.
 • Premium: Aceasta este soluția completă de securitate care vă protejează de mai mult decât de spam. Acest plan include toate planurile (de bază + premium). Se potrivește pentru site-urile mari și face scanarea malware a site-ului dvs. web.

Dacă aveți un site personal sau blog, atunci alegeți Basic“ planificați și continuați.

După aceea, vi se va solicita să efectuați o plată pentru abonamentul respectiv. Nu intrați în panică. Există o bara de tracțiune. Doar schimbați suma în $ cu 0. După aceasta, puteți vedea doar două opțiuni: Prenume & Numele de familie.

Obțineți-vă cheia API Akismet

Acest pas este unul dintre cei mai importanți pași, așa că faceți-l cu atenție. În această pagină de ansamblu a contului, veți primi cheia API Akismet. Pentru a obține cheia, faceți clic pe butonul ochi buton și copiați codul.

akismet cheie api

Aici puteți adăuga adresa URL a site-ului dvs. pentru a vizualiza statisticile site-ului dvs. web oricând. Puteți vedea, de asemenea, rezumat câte comentarii au fost marcate ca spam în luni. Dacă doriți mai multe funcții, atunci puteți abona activ.

Adăugați cheia apism akismet

După ce copiați codul, accesați tabloul de bord WordPress. Acolo accesați pagina cu setările Akismet și veți vedea o opțiune ca aceasta Introduceți manual o cheie API. Lipiți codul și faceți clic pe utilizați acest cod. API-ul este foarte secret, deci nu-l împărtășiți cu nimeni. În cazul în care ați pierdut cheia, puteți obține cheia conectându-vă la Akismet. Acum sunteți toate setate și aveți succes instalare Akismet.

Setări Akismet preferate

Etismuri Akismet

Dupa tine instalare Akismet prin utilizarea API-ul apoi vine pagina cu setările. Practic, unii utilizatori îl păstrează implicit. Dar puteți modifica unele opțiuni. Aici puteți bifa caseta de comentarii pentru a vedea numărul de comentarii aprobate lângă fiecare autor de comentarii. Asta e tot. Acum site-ul dvs. web este protejat de Akismet. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector