Cum să adăugați Google Analytics pe WordPress (Ghid pas cu pas)

04.06.2020
CUM SĂ 'Cum să adăugați Google Analytics pe WordPress (Ghid pas cu pas)
0 6 мин.

Visul fiecărui proprietar de site-ul web este de a deveni mai popular, de a obține trafic imens, de a câștiga mai multe vânzări etc. Nu, nu? Probabil că vă întrebați cum să obțineți chestiile alea. Principala cheie este să cunoașteți comportamentul publicului, interesele, obiectivele lor, etc. De exemplu, conduceți o cafenea. Deci, dacă știți ce fel de cafea le place să bea clienții, când vin de obicei să bea, ce le place clienților să mănânce mai mult decât o cafea etc, atunci puteți îmbunătăți munca și produsul împreună. Deci vine aici Instrument Google Analytics. În acest articol vom împărtăși cum să Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress.


Ce este Google Analytics

Google Analytics este un serviciu gratuit de analiză web care oferă statistici și instrumente analitice de bază pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO) și în scopuri de marketing. Acesta urmărește toate informațiile despre modul în care vizitatorii site-ului dvs. interacționează cu acesta. 

 Deși este un instrument gratuit, dar oferă totuși mai multe funcționalități în comparație cu alte instrumente de plată.

De ce ar trebui să folosiți instrumentul Google Analytics imediat

Google Analytics este cel mai bun și cel mai popular software de analiză digitală din lume. Dacă aveți un blog, comerț electronic, călătorii sau orice alt site web, atunci ar trebui să utilizați instrumentul Google Analytics deoarece:-

 • Este complet gratuit și ușor de utilizat: da, Google Analytics este complet gratuit. Tabloul de bord Google Analytics este foarte ușor de utilizat și ușor de înțeles, așa că nu vă faceți griji dacă sunteți începători. În plus, puteți utiliza acest serviciu pentru mai multe site-uri web.
 • Cine vă vizitează site-ul: Folosind Google Analytics, puteți vedea locația geografică a utilizatorului. Cu aceasta, puteți vedea, de asemenea, ce browser și dispozitiv utilizează. 
 • Cum îți localizează vizitatorii site-ul: Întrucât cuvintele cheie sunt unul dintre faptele vitale pentru SEO. Google Analytics vă oferă datele complete ale cuvintelor cheie pe care le introduceți vizitatorii dvs. pentru a vă găsi site-ul. În plus, vă arată și de la ce motor de căutare vine vizitatorul. Puteți segmenta rezultatul analitic în funcție de noi vizitatori / retur, surse de geografie și recomandări. Dacă cea mai mare parte a sursei dvs. de recomandare este Twitter, atunci puteți adăuga mai multe conținut pe Twitter de care utilizatorii dvs. sunt interesați.
 • Capabil să identifice cele mai vizionate pagini, postări: Cu ajutorul raportului analitic, puteți vedea cea mai vizualizată pagină, postare etc. De asemenea, puteți verifica modul în care utilizatorii interacționează cu conținutul site-ului dvs., de câte ori utilizatorii rămân pe pagini și puteți identifica paginile și linkurile pe care vizitatorii dvs. le fac clic pe cel mai mult.
 • Urmărirea în timp real a vizitatorilor: Puteți vedea cine vă vizitează site-ul în timp real. În acest fel puteți ști câți utilizatori activi sunt pe site-ul dvs. chiar acum.
 • si multe altele…

Cum să adăugați Google Analytics pe site-ul WordPress

Pasul 1 

În primul rând, aveți nevoie de un cont Google Analytics. Pentru a face acest lucru, vizitați Google Analytics.

Dacă aveți deja un cont Gmail, atunci vă puteți autentifica folosind contul dvs. Gmail. Sau, dacă nu aveți un cont Gmail, puteți crea un cont nou.

Înregistrare prin e-mail Google Analytics

Pasul 2

După ce ați creat contul Gmail, trebuie să vă autentificați pentru a continua procesele. După conectare, veți vedea o casetă Înregistrare ca mai jos. Pur și simplu înscrieți-vă aici. Nu vă panicați, acest instrument este 100% gratuit.

Google Analytics

Pasul 3

Acum, vi se va cere să selectați site-ul dvs. web sau aplicația mobilă. Dar asigurați-vă că ați selectat „site-ul web” așa cum doriți adăugați Google Analytics pe WordPress. Apoi, tastați și numele contului, numele site-ului și URL-ul. Mai jos sunt câteva opțiuni, lăsați-l implicit. După completarea tuturor detaliilor contului, trebuie să faceți clic pe Obțineți un ID de urmărire buton.

Cont Google Analytics

Step.4

Acum, din tabloul de bord Google Analytics accesați admin. De acolo, faceți clic pe setări de proprietate> informații de urmărire> cod de urmarire. Din partea dreaptă, copiați scriptul. Scenariul arată astfel.

Cod de urmărire Google Analytics

Există mai multe modalități prin care puteți adăuga acest cod de urmărire pe site-ul dvs. Web. Cel mai simplu mod este să adăugați codul în footer.php înainte de etichetă. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest lucru, puteți utiliza un plugin WordPress, numit Antet și subsol.

După instalarea acestui plugin, accesați Setări> Introduce Anteturi și subsoluri. Aici lipiți codul de urmărire în secțiunea antet și îl salvați. Acum, ați adăugat cu succes Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress.

Concluzie

În acest articol, am arătat ce este Google Analytics și cum să facem adăugați Google Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress Acest instrument este complet gratuit și dacă rulați orice site web, trebuie să utilizați acest instrument. Nu vă urmărește doar vizitatorii, dar vă ajută să vă dezvoltați afacerea online, site-urile de comerț electronic, site-urile de bloguri etc..

Așa că principalul lucru este dacă îți poți urmări utilizatorii, acțiunile și alte lucruri, atunci îți poți îmbunătăți calitatea produselor mai mult decât înainte. Și în acest caz, Google Analytics vine pe primul loc.

Sper că acest tutorial vă va ajuta să adăugați Google Analytics pe blogul dvs. Dacă aveți vreo problemă sau vreo sugestie, vă rugăm să ne lăsați un comentariu. Puteți ajunge și la noi Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector