Cum să minimizați HTML, CSS și JavaScript folosind Autoptimize Plugin

04.06.2020
CUM SĂ 'Cum să minimizați HTML, CSS și JavaScript folosind Autoptimize Plugin
0 7 мин.

Google și alte motoare de căutare dau valoare site-ului dvs. web dacă se încarcă atât de rapid. Deoarece niciunul dintre spectatori nu are mulți pacienți să aștepte mult să vă vadă conținutul și aveți doar 1,5 secunde pentru a le atrage atenția. Dacă site-ul dvs. durează mult timp să se deschidă, de obicei, vă pierdeți spectatorii. Deci, acest lucru este esențial pentru a accelera site-ul. Există mai multe moduri prin care vă puteți optimiza site-ul. Dar una dintre cele mai importante părți este Minimizați HTML, CSS și JavaScript.


Dacă ați făcut vreodată un test de viteză la Google PageSpeed sau GTmetrix, probabil că vedeți această opțiune.

Toate încărcările site-ului web cu o mulțime de fișiere conțin HTML, CSS și JavaScript. Și majoritatea fișierelor includ mult spațiu, comentarii, delimitatori de blocare etc. Așadar, în mod semnificativ este nevoie de timp suplimentar pentru a se încărca corect.

Acest lucru depinde și de calitatea temei. De exemplu, o temă premium de calitate întotdeauna mai bună decât o temă gratuită. Temele premium sunt bine codate și construite de dezvoltatori cu înaltă calificare. Dar toate temele nu sunt aceleași și au un tip de funcții diferite. Deci, prin Minimizarea acele fișiere HTML, CSS și JavaScript, puteți crește în mod strategic viteza site-ului și vă puteți face vizitatorii fericiți.

Ce este Minify și de ce este benefic?

minification este un limbaj de programare care elimină toate caracterele inutile din codul sursă fără a-i schimba funcționalitatea. Aceste caractere inutile conțin de obicei „caractere de spațiu alb, caractere de linii noi, comentarii, și delimitatori de blocuri ”. 

Înainte de minimizare și după minimizare

Acestea sunt utilizate pentru a adăuga lizibilitate codului, dar nu sunt necesare pentru ca acesta să fie executat. Astfel, reduce cantitatea de cod care trebuie transferată pe web și economisește lățimea de bandă. La fel reducând HTML, CSS și JavaScript, puteți elimina cu ușurință acele caractere inutile de pe site-ul dvs. și în mod semnificativ crește viteza site-ului. 

Cum să minimizați HTML, CSS și JavaScript

Există două modalități prin care puteți minimiza HTML, CSS & JavaScript. Fie o puteți face modificând codul temei, fie puteți utiliza un plugin WordPress, numit Autoptimize. În acest articol, vă vom arăta ambele procese despre Cum să minimizați HTML, CSS și JavaScript.

Pentru a cunoaște exact fișierul HTML, CSS sau JavaScript care cauzează problema, trebuie să îl verificați pe orice instrument de testare a vitezei site-ului, cum ar fi Instrumentul Google PageSpeed sau GTmetrix. Deoarece nu toate fișierele dvs. conțin acest tip de caractere inutile.

După verificarea rezultatului site-ului dvs., îl veți obține. Iată o imagine de mai jos a site-ului meu care are în vedere fixarea CSS și JavaScript.

Minimizarea Css, JavaScript

Definește calitatea temei. Deci, nimic nu vă faceți griji dacă vedeți că ambele se spune despre Minify și este mai bine să obțineți o temă Premium.

Există câteva instrumente online prin care puteți minimiza codul HTML, CSS și codul JavaScript. 

Înainte de a face orice modificare, luați o copie de rezervă a fișierului respectiv.

# 1 Cod minim:

Minimizează instrumentul de cod

Cod minim este un instrument All in One Minifying. Vă poate reduce codurile JavaScript, CSS și HTML. Tot ce aveți nevoie pentru a copia HTML sau CSS sau codul JavaScript și a-l lipi aici. Apoi Faceți clic pe Comprimați Opțiune. Acest instrument Minimizează automat codul. După aceea, copiați codul Minified din fișierul respectiv.

Puteți, de asemenea, să minimizați codul CSS și JavaScript, precum codul HTML cu acel instrument.

# 2 Willpeavy:

Willpeavy

Willpeavy este un alt instrument excelent Minimizați HTML coduri. Acest instrument funcționează la fel ca codul minify. Minimizează HTMLul și orice CSS sau JS incluse în marcajul dvs. Pentru a utiliza acest instrument, trebuie doar să copiați codul aici și să faceți clic pe Minify.

Minimizați utilizarea pluginului automat

Autoptimize

Dacă nu sunteți familiarizat cu o astfel de codificare, atunci este mai bine să utilizați un plugin și recomandat pentru începători. Deci, aici vine Plugin automat de optimizare pentru WordPress utilizatori.

Autoptimize concatenează toate scripturile și codurile de stil și le face mai mici, care se încarcă atât de rapid. Minimizează toate codurile HTML, CSS & Codul Javascript în sine și face pagina ta într-adevăr mai ușoară. Cu Minification, acest plugin adaugă anteturile și mută stilurile în capul paginii și poate muta scripturi în subsol.

Autoptimize Recomandări Setări

Puteți face cu ușurință toate lucrurile din setările pluginului. După activarea acestui plugin, accesați Setări> Autoptimize.  Faceți clic pe butonul „Afișați setări avansate”.

În HTML secțiune, verificați „Optimizați codul HTML” și „Păstrați comentariile HTML” pentru performanțe mai rapide.

Opțiuni HTML autoptimize

În JavaScript secțiune, activați „Optimizați codul JavaScript”. De asemenea, puteți activa „Forța JavaScript în” pentru a încărca JS din timp și pentru a reduce șansele de erori JS. În cazul în care JS-ul dvs. sparge scripturile, atunci puteți activa „Adăugați înfășurarea încercației”.
Opțiuni automate JavaScript

În CSS secțiune, activați „Optimizați codul CSS”, „Agregați CSS în linie”. Puteți activa, de asemenea, „CS Inline și amânare” dacă aveți CSS redus. Încercați acest instrument pentru a minimiza CSS-ul și lipiți-l în casetă.

Opțiuni automate CSS

Introduceți CDN URL în câmpul „URL de bază CDN”. De exemplu, „//cdn.example.com/”.

Și în cele din urmă, activați „Salvați scriptul / css agregat ca fișier static”. Dar asigurați-vă că serverul dvs. Web poate gestiona corect compresia și expirarea.

Opțiuni CDN automate

După reducerea codului dvs., nu uitați să verificați din nou viteza site-ului. Apoi comparați-o cu rezultatele anterioare. Dacă site-ul dvs. întâmpină vreo problemă sau nu apare corect, puteți încerca să ștergeți ascunzătoare

Concluzie

Minimizarea HTML, CSS și JS este benefic pentru site-ul dvs. Îndepărtează caracterele inutile ale codului dvs. și le face mai mici, care sunt prietenoase cu browserul. În acest fel vă puteți îmbunătăți viteza de încărcare a site-ului.

Dacă acest tutorial vă ajută să minimalizați HTML, CSS și JavaScript, vă rugăm să partajați acest articol pe Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Articole similare,

 • Cum să pârghiezi memoria cache a browserului pe WordPress
 • Cum să optimizați baza de date WordPress folosind WP-Sweep
 • 7 Cel mai bun optimizator de imagini pentru WordPress 2017
 • Cum să activați cu ușurință compresia Gzip în WordPress pentru o încărcare mai rapidă
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector