Cum să obțineți un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs. WordPress

04.06.2020
CUM SĂ 'Cum să obțineți un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs. WordPress
0 9 мин.

Ai auzit că Google a anunțat: „HTTPS ca semnal de clasare”. Aceasta înseamnă că acele site-uri care au SSL activat, obțin o îmbunătățire a clasamentului pe Google. De atunci, sute de mii de site-uri se mută de la HTTP la HTTPS. Așadar, dacă doriți să vă mutați site-ul în HTTPS sau doriți să instalați certificatul SSL pe site-ul dvs. WordPress, acest articol este pentru dvs. Dacă executați un site de blog la fel ca mine, atunci puteți obține certificatul SSL gratuit de la Criptați ușor.


În acest tutorial, voi împărtăși Ce este certificatul SSL, care sunt avantajele obținerii unui SSL și Cum să instalați un certificat SSL gratuit pe site-ul dvs. WordPress.

Obțineți certificat SSL gratuit

Ce este certificatul SSL?

SSL reprezintă „Secure socket layer”, este coloana vertebrală a securității internetului. Acest mecanism creează o legătură criptată între un browser web și un server. Deci, toate informațiile sensibile, adică: parole, detalii despre cardul de credit, etc. trec prin linkul criptat și protejează informațiile de la hackeri.

În mod normal, informații sensibile, cum ar fi parolele, detaliile cărții de credit, etc. sunt livrate ca un text simplu de la un utilizator către server și este complet de înțeles. De exemplu, un site nu utilizează SSL și colectează date sensibile, cum ar fi parola, detaliile cardului de credit pentru vânzarea produselor. Dacă hackerii interceptă datele, pot utiliza și vedea informațiile care sunt transferate de la un utilizator la un server.

Pe de altă parte, informațiile site-ului web SSL trec printr-un link extrem de criptat care nu poate fi citit sau chiar decriptat. Deci toate datele rămân în siguranță între un utilizator și un server.

De ce ar trebui să folosești SSL imediat?

Dacă nu ați adăugat SSL pe site-ul dvs., trebuie să îl utilizați imediat. Adăugarea SSL are multe avantaje.

Google adora HTTPS

La 6 august 2014, Google a anunțat oficial că de acum încolo vor acorda mai multă prioritate site-urilor activate HTTPS / SSL. De asemenea, au spus că site-urile HTTPS vor primi și o îmbunătățire a clasamentului. Cine nu dorește să obțină un nivel mai mare pe Google? Adăugând SSL pe site-ul dvs., site-ul dvs. va primi un mic impuls de rang. Deși nu ar fi un impuls imens, dar un impuls mic este excelent.

Dacă rulați un blog, atunci puteți obține certificat SSL gratuit pe site-ul dvs..

Informațiile dvs. rămân în siguranță

Un certificat SSL protejează toate informațiile confidențiale precum: parole, detalii despre cardul de credit, detalii despre conturi care trec de la un utilizator la un server. Deoarece site-urile de comerț electronic colectează toate datele sensibile, tot așa SSL este obligatoriu pentru magazinele online.

Clientul dvs. are încredere pe site-ul dvs.

SSL este un alt mod eficient de a-ți crea încrederea clienților. Dacă aveți un SSL pe site-ul dvs., vă asigurați că site-ul dvs. web este protejat și în condiții de siguranță pentru a furniza informații și pentru a finaliza o tranzacție etc..

Acum Google împinge și webmasterii să adopte HTTPS prin HTTP pe site-ul lor web. Acest lucru asigură că toate informațiile rămân în siguranță. 

Cum să obțineți certificatul SSL gratuit pe site-ul dvs.?

Dacă executați un site web al blogului la fel ca mine, nu trebuie să achiziționați SSL scump. Puteți obține un certificat SSL gratuit de la Let’s Encrypt ușor și vă arăt procesele.

Veți obține toate avantajele utilizând Let’s Encrypt SSL, iar adresa URL a site-ului dvs. se va deschide cu un lacăt verde, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. utilizează SSL și poate fi deschis ca HTTPS. Există 3 modalități prin care poți obține certificatul SSL gratuit și să-l instalezi. De cele mai multe ori, un SSL gratuit poate fi instalat direct de la hostingul cPanel sau îl puteți instala manual.

Metoda 1, Instalați certificatul SSL gratuit de la Hosting cPanel

Majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă certificat SSL gratuit. SiteGround este o găzduire excelentă, care oferă certificat SSL gratuit, backup zilnic și 1-clic pe instalare WordPress.

Consultați SiteGround Hosting (acum 60% reducere)

Pentru a configura certificatul SSL gratuit, mai întâi trebuie să vă conectați la cPanel-ul dvs. de hosting. Apoi mergeți la SSL / TLS Manager.

SG SSL

Apoi faceți clic pe instalarea certificatului SSL. De acolo, selectați domeniul pe care doriți să îl instalați SSL, apoi faceți clic pe „Completare automată după domeniu”. Aici nu trebuie să introduceți nimic, toate câmpurile vor fi completate automat. Acum faceți clic pe Instalare certificat.

Site Ground Instalare certificat SSL

După instalarea certificatului SSL, trebuie să editați adresa URL a site-ului. Așa că mergeți la tabloul de bord de admin WordPress și Setări>setari generale, acolo veți vedea adresa URL a site-ului dvs. Acum schimbați adresa HTTP în HTTPS și faceți clic pe salvare modificări. În scopuri de securitate, este posibil să fiți deconectat.

WP HTTPS

Acum puteți vedea că site-ul dvs. se deschide cu HTTPS, ceea ce înseamnă că un SSL a fost instalat pe site-ul dvs..

Metoda 2, utilizați „SSL gratuit” pentru a obține certificatul SSL gratuit (metodă alternativă)

Dacă gazda dvs. web nu oferă SSL gratuit sau percepe un ban în plus pentru aceasta, atunci puteți instala manual certificatul SSL pe cPanel. 

Pentru a instala un SSL terț pe cPanel, mergeți mai întâi la SSL gratuit. SSL gratuit oferă un certificat SSL gratuit 100% pentru totdeauna, dar trebuie să reînnoiești certificatul la fiecare 90 de zile pentru a continua să folosești serviciul lor. 

Obțineți SSL gratuit

Introduceți numele de domeniu și faceți clic pe „Creare certificat SSL gratuit”. După aceea, trebuie să vă verificați domeniul. Există câteva moduri de a vă verifica domeniul, dar vă voi arăta cum puteți verifica manual.

SSL pentru verificare manuală gratuită

După ce faceți clic pe verificarea manuală, veți vedea astfel. Aici veți vedea instrucțiunile privind verificarea fișierelor.

Mai întâi, descărcați cele două fișiere # 1 și # 2. Accesați cPanel-ul dvs., localizați-vă folderul de domeniu și creați un nou folder „Acme-provocare“ sub “.bine cunoscute” fără “„ semn. Apoi încărcați cele două fișiere (# 1 & # 2) în folderul „acme-challenge”. După ce l-ați încărcat, trebuie să verificați cele două fișiere făcând clic pe următorul link. Dacă fișierele prezintă unele caractere alfanumerice aleatorii, atunci fișierele au fost verificate.

Instalare manuală SSL

Acum trebuie să descărcați fișierele dvs. de certificat SSL. Va fi un fișier zip care conține 3 fișiere – cheie privată, certificat și ca-pachet. Păstrați-l în siguranță, vom avea nevoie de el pentru a instala certificatul SSL de la cPanel. (Nu vă împărtășiți cheile SSL cu nimeni)

În acest pas, mergeți la cPanel și apoi la SSL / TLS manager. Acolo trebuie să vă oferiți cheile. După adăugarea tastelor, faceți clic pe certificatul de instalare și ați terminat. Acum ați instalat cu succes Let’s Encrypt SSL pe site-ul dvs..

Manager SSL SiteGroundDupă instalarea certificatului SSL de la cPanel, trebuie să vă conectați la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress și să schimbați adresa site-ului în HTTPS.

Metoda 3, Obțineți certificat SSL gratuit de la CloudFlare

Deși Let’s Encrypt este cel mai popular furnizor de certificate SSL gratuit, există o modalitate alternativă de a obține certificatul SSL gratuit pentru site-ul dvs..

Dacă utilizați CloudFlare, atunci puteți adăuga ușor SSL pe site-ul dvs. cu un singur clic. Conectați-vă la contul dvs. CloudFlare și treceți la „Crypto“ iar de acolo puteți adăuga certificat SSL gratuit pe site-ul dvs..

Adăugați SSL CloudFlare

Concluzie

Indiferent dacă rulați un blog sau un site de comerț electronic, SSL este necesar în aceste zile. Deoarece Google a anunțat deja că site-urile activate SSL / HTTPS vor primi o îmbunătățire a clasamentului. Mai mult decât atât, un SSL indică, de asemenea, că site-ul dvs. este sigur și sigur pentru a furniza date sensibile.

Dacă în prezent executați un blog, nu aveți nevoie de un SSL plătit sau premium pentru site-ul dvs. Puteți obține cu ușurință certificatul SSL gratuit pe blogul dvs. WordPress.

Sper că acest tutorial v-a ajutat să instalați certificatul SSL pe site-ul dvs. Dacă întâmpinați vreo problemă sau aveți o sugestie, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii. Aș dori să aud de la tine. Dacă doriți, vă puteți conecta și cu noi Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Am ales alte articole conexe care vă pot plăcea,

 • Cum să redirecționați HTTP către HTTPS în WordPress
 • Cum să configurați CloudFlare CDN pe blogul dvs. WordPress
 • Cum să găsiți și să remediați legături rupte pe site-ul dvs. WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector