Cum să redirecționați HTTP către HTTPS în WordPress

În articolul nostru anterior, am discutat despre cum să instalați corect certificatul SSL gratuit în WordPress. După instalarea SSL pe site-ul dvs., site-ul dvs. va fi evaluabil cu SSL / HTTPS. Site-ul dvs. se va deschide cu HTTPS doar atunci când un utilizator vă va deschide site-ul cu HTTPS. În cele mai multe cazuri, Dacă introduceți doar numele site-ului dvs. (exemplu.com), acesta nu se va deschide cu HTTPS / SSL și va arăta că „Conexiunea nu este securizată”. Deci, trebuie să forțați HTTPS sau să redirecționați HTTP către HTTPS, astfel încât toți vizitatorii vor fi accesați printr-o conexiune sigură HTTPS.


Recent, am instalat un certificat SSL pe site-ul meu. Site-ul se deschide cu SSL / HTTPS doar atunci când introduc adresa completă adică: „https://www.example.com”. Arată astfel:

Site-ul SSL este securizat

Dar când tastez doar numele site-ului adică: „exemplu.com”, nu se deschide cu conexiune SSL sau HTTPS și îmi arată că „Conexiunea nu este sigură”

Site-ul SSL nu este securizat

Așadar, am adăugat un cod de redirecționare HTTPS în fișierul meu .htaccess, apoi site-ul este accesibil numai cu conexiune HTTPS. Acum, când tastez doar numele site-ului, se deschide automat prin conexiune securizată HTTPS. Deci, în acest tutorial, vă voi arăta Cum să forțați HTTPS sau să redirecționați HTTP către HTTPS în WordPress cu ușurință.

Cum să redirecționați HTTP către HTTPS în WordPress

Există mai multe metode prin care puteți forța HTTPS pe site-ul dvs. Puteți face acest lucru din cPanel-ul dvs. de găzduire web sau folosind .htaccess. În acest articol, am arătat metoda bot.

1. Cum să forțezi HTTPS de la cPanel?

Unii dintre furnizorii de găzduire web vă permit să forțați direct HTTPS de la cPanel. Deci, în acest caz, nu trebuie să editați niciun cod manual. Folosesc SiteGround WordPress hosting și oferă opțiunea „force HTTPS” în cPanel. 

Dacă utilizați SiteGround, puteți forța HTTPS într-un singur clic. Pentru a face acest lucru, conectați-vă mai întâi la cPanel și mergeți la Securitate secțiune și faceți clic pe Criptați.

SiteGround LE

De acolo, puteți vedea o listă a certificatelor dvs. active. Dar asigurați-vă că ați instalat corect certificatul SSL sau nu va funcționa.

Acolo veți vedea două opțiuni: HTTPS Enforce și Rescrierea legăturilor externe.

Activând „HTTPS Enforce”, acesta va forța întregul site să deschidă o conexiune HTTPS criptată. În acest fel, site-ul dvs. web se va deschide întotdeauna cu HTTPS. Dar asigurați-vă că nu ați adăugat niciun cod de redirecționare în fișierul dvs. .htaccess.

Cealaltă opțiune este „Rescrierea legăturilor externe” care vă deschide toate legăturile externe prin conexiunea HTTPS Dar este complet opțional. Nu activați această opțiune dacă site-ul dvs. afișează avertisment „Conținut mixt” sau dacă acestea nu vor fi încărcate prin conexiunea HTTPS.

Vă recomandăm să activați doar opțiunea „HTTPS Enforce”.

SiteGround Force HTTPS

După activarea opțiunii HTTPS Enforce, site-ul dvs. se va deschide întotdeauna cu conexiune SSL / HTTPS.

2. Cum să redirecționați HTTP către HTTPS folosind .htaccess

Dacă gazda dvs. web nu oferă opțiunea forță HTTPS, atunci puteți redirecționa manual HTTP către HTTPS din fișierul .htaccess. Este, de asemenea, o metodă ușoară și durează câteva minute. Dar asigurați-vă că nu ați adăugat niciun cod de redirecționare suplimentară în fișierul .htacces.

Pentru a forța HTTPS de la .htaccess, conectați-vă mai întâi la cPanel. Apoi accesați folderul rădăcină al site-ului. Acolo puteți vedea un fișier numit „.htaccess”, acum faceți clic pe edit și introduceți următorul cod.

a) Pentru a redirecționa toți vizitatorii către HTTPS / SSL

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {HTTPS} dezactivat
RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

b) Dacă doriți să forțați HTTPS / SSL pe un folder specific

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteCond% {REQUEST_URI} folderul dvs.
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yourdomain.com/yourfolder/$1 [R, L]

* Asigurați-vă că înlocuiți www.yourdomain.com cu numele dvs. de domeniu real.

c) Dacă doriți să redirecționați o singură pagină HTTP către HTTPS

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {HTTPS} dezactivat
RewriteRule ^ formă sigură \ .html $ https://www.yourdomain.com/samplepage [L, R = 301]

* Asigurați-vă că înlocuiți www.yourdomain.com/samplepage cu adresa URL a paginii dvs..

3. Cum să redirecționați HTTP către HTTPS în Nginx

Dacă serverul dvs. web rulează Nginx, atunci puteți redirecționa cu ușurință tot traficul HTTP către HTTPS adăugând următorul cod în fișierul dvs. de configurare Nginx. Accesați „/etc/nginx/nginx.conf” și adăugați următoarea secțiune:

Server {
asculta 80;
server_name domeniu.com www.domain.com;
returnare 301 https: //domain.com$request_uri;
}

Faceți clic pe salvați și ați terminat.

Sper că acest tutorial a ajutat la redirecționarea corectă a HTTP către HTTPS. Dacă primiți o eroare sau ați blocat la orice pas, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii. De asemenea, suntem disponibili pe Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Articole similare,

  • Cum să obțineți SSL gratuit pentru site-ul dvs. WordPress
  • Cum configurați CloudFlare CDN pe blogul dvs. WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map