Idealne postavke rakete WP s Cloudflare i StackPath CDN uputama za podešavanje – Ažurirano 1.9.12020 s najnovijom verzijom 3.4.4

Ako ste odlučili WP Raketa kao dodatak za predmemoriju, napravili ste najbolji izbor s obzirom da je brojnim ocijenjen kao broj 1 Ankete na Facebooku.


WP Rocket ima mnoštvo značajki koje većina dodatka za predmemoriju nema (vidi dolje). To znači da ako biste koristili druge predmemorije predmemorije, trebali biste instalirati oko 6 dodatnih dodataka da biste dobili te značajke kada ih WP Rocket već ima ugrađenih (više značajki, a manje dodataka na vašoj web lokaciji). To je razlog zašto WP Rocket daje bolje rezultate u GTmetrix / Pingdom i to je ono što ja koristim.

WP Raketa sadrži:

 • Čišćenje baze podataka (ugrađeno u WP Rocket ili se koristi WP-Optimizacija)
 • Kontrola otkucaja srca (ugrađena u WP raketu ili korištenje Kontrola otkucaja srca)
 • Lijeno učitajte slike / videozapise (ugrađene u WP Rocket ili koristite WP YouTube Lyte)
 • Domaćite Google Analytics lokalno (ugrađen u WP Rocket ili ga koristite CAOS za Analytics)
 • Locirajte Google fontove lokalno (ugrađen u WP Rocket ili koristite CAOS za fontove, ili SHGF)
 • Integracija s Cloudflare + ostalim CDN-ovima (ugrađenim u WP Rocket ili koristiti CDN Enabler)

ja testiran WP Rocket protiv 3 vrhunska besplatna dodatka za predmemoriju i dok svi oni rade sjajan posao, WP Rocket mi je dao najbolje rezultate u Pingdomu (.4s opterećenja). Vaš predmemorija za cache i hosting su 2 glavna faktori brzine pa definitivno vrijedi 49 USD Konfiguriranjem pravih postavki WP rakete s Cloudflare + StackPath možete popraviti preko 20 stavki u Pingdomu i GTmetrixu. Dakle, učinimo to :)

Podešavanje WP Rocket-a lakše je konfigurirati nego W3 Total Cache i ažuriraju podmetnuto redovito pa ćete zapravo dobivati ​​stalna ažuriranja. Ako imate pitanja (ili želite podijeliti svoje novo vrijeme učitavanja), dodajte mi komentar. WP Raketa također ima dokumentacija kojeg navodim u cijelom vodiču. Sretno – upamtite da usporedite te Pingdom rezultate!

1. WP Rocket = # 1 Nazivni dodatak za predmemoriju
2. Montaža

3. kontrolna ploča
4. Cache
5. Optimizacija datoteka
6. media
7. Prethodno učitavanje
8. Napredna pravila
9. Baza podataka
10. CDN
11. otkucaj srca
12. Add-Ons
13. alat

14. Najčešća pitanja / dokumentacija

15. SiteGround (preporučeni domaćin)
16. Moj puni WordPress vodič za brzinu
17. Potražite pomoć od mog alata za optimizaciju brzine

WP-Raketa-2018-postavke

1. WP Rocket = # 1 Nazivni dodatak za predmemoriju

Evo anketa na Facebooku:

Anketa najbolje predmemorije za predmemoriju u 2016. godini

Anketa za predmemoriju predmemorije 2019.

Swift vs WP Raketa

Anketa 2016 predmemorija predmemorije

Anketa o najboljim predmemorijama za predmemoriju 2018. godine

wp raketa vs w3 totla cache

Morao sam ovdje baciti ovo :)

WP-raketni Poboljšanje

Testirao sam WP Rocket, WP najbrži predmemoriju i W3 Total Cache… pazeći da su sve postavke dodatka predmemorije optimalno konfigurirane.. WP Rocket je pobijedio ALI to s uključenom značajkom lijenog opterećenja. Ostali dodaci za predmemoriju nemaju mogućnost lijenog opterećenja i kad sam isključio lijeni teret u WP Rocketu, dobio sam .5s vrijeme učitavanja … točno isto kao WP Najbrži Cache. Nisam primijetio veliku razliku prilikom klika preko mojih stranica – obje se učitavaju super brzo. Znam da Pingdom može pokazati različita vremena opterećenja tijekom različitih testova, ali samo sam želio podijeliti svoje vlastito iskustvo.

WP raketa (.406)
Test brzine stranice Pingdom

WP najbrži predmemorija (.527)
WP Najbrža vremena učitavanja predmemorije

W3 ukupan predmemorija (.619)
W3 Ukupna vremena učitavanja predmemorije

Moje najnovije Izvještaj o Pingdomu sa WP raketom:

2019-Pingdom-izvještaj

2. Ugradite WP raketu

Jednom kada kupite WP Raketu možete je preuzeti na svoj stranicu računa. Prenesite je u Plugins → Add New → Upload Plugin. Ako imate pitanja o Safariju pogledajte njihove upute.

Prijenos WordPress dodatka

3. Nadzorna ploča

WP-Raketa-armaturnoj Postavke

Testiranje raketa – beta testiranje za nova izdanja.

Raketna analitika – omogućuje WP Raketi da anonimno prikuplja podatke. To ima minimalan utjecaj na vrijeme učitavanja / CPU, ali slanje podataka na bilo koji vanjski resurs znači više posla za vaš poslužitelj.

Očisti predmemoriju – učinite to dok ne konfigurirate postavke WP Rocket-a.

Unaprijed učitajte predmemoriju – stvara predmemoriju za vašu početnu stranicu i sve interne veze koje koristite na početnoj stranici. To ne radim jer sam na kartici za prethodno učitavanje predbilježbu postavio na “automatski”.

Pročišćavanje OPcache – pročisti OPcache što sprečava probleme prilikom ažuriranja WP Rocket-a, ali i dalje prikazuje prethodnu verziju u administratoru WordPress-a.

Obnovi kritični CSS – učinite to kada napravite izmjene u tablicama stilova ili dodate / izmijenite prilagođeni CSS putem programa WordPress Customizer (ili dodatka).

4. Predmemorija

WP-Raketa-cache-postavke

Mobile Cache – omogućite keširanje za mobilne uređaje, ali samo “stvorite datoteku za spremanje podataka za posjetitelje mobilnih uređaja” ako NE upotrebljavate dodatak za stvaranje mobilnog web mjesta (npr. Besplatna verzija WP Touch-a).

Omogući keširanje prijavljenim korisnicima WordPressa – omogućiti ako se na vašu web lokaciju prijavi više korisnika (npr. BbPress). To svakom korisniku daje vlastiti predmemoriju, u protivnom ga onemogućuje.

Navedite vrijeme nakon kojeg se uklanja globalna predmemorija – ostavi kao zadani. Ako rijetko ažurirate web mjesto ili imate puno statičkog sadržaja, to možete malo povećati.

5. Optimizacija datoteka

WP-Raketa-File-optimizacija-postavke

Umanjite datoteke – u idealnom slučaju ovo bi trebalo sve stavke „kombinirati“ i „kombinirati“ u vašem Pingdom i GTmetrix izvješću 99 – 100%. Ponekad to omogućuju mogu uzrokovati probleme s izgledom (posebno CSS i JS) pa provjerite nekoliko stranica na svojoj web lokaciji kako biste bili sigurni da se to ne događa. Ako dođe do toga, pronađite problematične datoteke i dodajte ih ili isključite CSS ili isključite JS opciju.

Kombinirajte datoteke – baš kao i uskladite, omogućite i provjerite na vašoj web stranici pogreške.

Kombinirajte datoteke datoteka sa Google fontom – Google fontovi često se prikazuju u izvješću Pingdom / GTmetrix. U tome se može pomoći i možete ih pokušati dodati u “Prefetch DNS zahtjeva” na kartici Preload.

Uklonite nizove upita iz statičkih izvora – U GTmetixu ste mogli vidjeti „uklonite nizove upita iz statičkih izvora.”To može pomoći, no većina nizova upita generira se dodacima – proširite svoje stavke u GTmetrixu i pogledajte što je crveno – to bi mogao biti dodatak.

Izuzmi CSS – ako iz nekog razloga opcija minifikacije zabrlja izgled vašeg web mjesta, pronađite problematičnu datoteku i dodajte je ovdje. Pogledajte članak WP Rocket-a na rješavanje pitanja minifikacijom.

Optimizirajte isporuku CSS-a – stranica će se početi učitavati bez CSS stilova koji su uloga Uvid u Google PageSpeed ​​Speed. WP Raketa to automatski generira za vas. Oni reći

JavaScript datoteke – isti koncept kao CSS samo sa JavaScript datotekama.

6. Mediji

WP-Raketa-media-postavke

Lijeno opterećenje – odgađa učitavanje slika, sličica i videozapisa dok se ne pomičete po stranici i oni postanu vidljivi (testirajte da li vam se sviđa ili ne). To značajno smanjuje vrijeme učitavanja i HTTP zahtjeva neprestano učitavanje može biti neugodno, posebno za duge sadržaje. To se može učiniti i pomoću drugih besplatnih dodataka poput Lijeno opterećenjeLijeno učitavanje za videozapise ali WP Rocket radi sjajan posao. Imam lijeno opterećenje fotografija jer su dosadne.

Također možete onemogućiti lijeno učitavanje na pojedinim stranicama / postovima pomoću bočne trake:

WP Rocket Individualne postavke

Onemogući Emojis – ti usporavaju vašu web lokaciju. Možete ih onemogućiti i u Postavkama → Pisanje → Formatiranje, a zatim ne pretvarajte emotikone.

Ugrađivanja – slično Cloudflare je prevencija vruće veze, to sprečava web lokacije da ugrađuju vaš sadržaj na njihovu web stranicu što povećava propusnost i čini vašu web lokaciju sporijom.

Kompatibilnost s WebP-om – onemogućite ako ne upotrebljavate WebP slike ili ako već upotrebljavate dodatak za optimizaciju slike za posluživanje WebP slika. U suprotnom ga onemogućite. WP raketa otkrit će vam ako upotrebljavate Imagify, ShortPixel, Optimus ili EWWW za posluživanje WebP slika i automatski će je onemogućiti. To je zato što većina dodataka za optimizaciju slike već stvara i poslužuje WebP slike za vas, pa bi to omogućilo dvostruku funkcionalnost. Jedino kada biste to trebali omogućiti je ako dodatak za optimizaciju slike stvori WebP slike, ali ih ne poslužuje.

7. unaprijed učitati

Ako želite naučiti o učitavanju, WP Rocket ima jednostavan tutorial. Ili ako želite iskopati dublje, ovdje je napredni udžbenik što se tiče WP Super Cachea, ali vrijede isti koncepti. Prethodno učitavanje, pomalo jednostavno, je osvježenje kad se sve predmemorirane stranice izbrišu i osvježe u jednom potezu. Omogućio bih mu jer poboljšava i brzinu web stranice / indeksiranja.

WP-Raketa-Predučitavanje-postavke

Prethodno učitavanje Sitemapa – proširuje prednost predbilježbe na SVE URL-ove na vašem Sitemapu, a ne samo na početnoj stranici i internim vezama koje koristite na početnoj stranici. Ovo ne koristi vanjski bot kao što je ručna / automatska opcija … čak i ako je krajnji rezultat isti. Sve dok je WP Rocket detektirao vaš sitemap u “sitemap-ima za prethodno učitavanje”, ovdje nema potrebe za dodavanjem..

To je ono što predinstalacija može učiniti za vaš poslužitelj:

Korištenje CPU-a

Unaprijed odaberite DNS zahtjeve – Luka je napravio sjajan popis uobičajene domene za prethodno dohvaćanje uključujući Google fontove, analitiku, karte, gravatare, YouTube, uobičajene dodatke za dijeljenje društvenih mreža, Disqus i druge. Kopirajte i zalijepite cijeli popis (ili samo one koji su vam potrebni) i zalijepite ih u polje Prefetch WP Rocket. Ovo pomaže preglednicima da brže predvide zahtjeve i učitaju ih.

Ne zaboravite dodati svoj StackPath CDN URL (ili bilo koji CDN koji koristite) i druge vanjske resurse koji nisu navedeni na ovom popisu, a koje obično možete pronaći u svom GTmetrix izvješću. Društveni dodaci, komentari i statistički dodaci vrlo su česti.

8. Napredna pravila

Napredne opcije su uglavnom za osim stranica košarica i blagajni na web lokacijama e-trgovine.

WP-Raketa-Advanced-Pravila

Nikad ne predmemorirani URL-ovi – ako koristite košaricu za kupnju eCommerce koja nije navedena na WP Rocket-u (pogledajte napomenu koju imaju u ovim postavkama), dodajte ovdje svoju košaricu i stranice za kupnju. Saznajte više.

Nikada ne keširajte kolačiće – ista glavnica kao i prethodna opcija samo na temelju kolačića.

Never Cache User agent (s) – sprečava Googlebot ili druge korisničke agente u predmemoriranju stranica.

Uvijek očisti URL-ove – recimo da imate početnu stranicu na svom blogu. Ako stvorite novi post, želite da se blog blog početno ažurira praznim predmemorijom početne stranice. To je to što ova postavka čini, no WP Rocket automatski očisti predmemoriju vaše početne stranice, kategorije i oznake nakon što se stvori novi sadržaj … tako da nema potrebe za tim. Ali ako je spremište drugih stranica koje želite očistiti kada dodate novi sadržaj, dodajte ih.

Keširani nizovi upita – uglavnom se koristi za predmemoriranje rezultata s rezultatima pretraživanja i filtriranjem stranica za web stranice e-trgovine.

9. Baza podataka

WP-Raketa-baze podataka-postavke

Post Cleanup – revizije, automatski skice i izgubljeni postovi mogu se izbrisati ako ih ne upotrebljavate. Izbrišite ih, osim ako nemate stare verzije postova (ili izbrisane postove) koje želite koristiti.

Čišćenje komentara – neželjeni sadržaj i uloženi komentari mogu se izbrisati.

Prolazno čišćenje – pohranjuje podatke koje treba dugo da se prikupe (poput društvenih računa), tako da se sljedeći put kada vam zatreba, super brzo vraća. Ali ponekad, kada prijelazni rok istječe, oni ostaju u bazi podataka i trebali bi ih se izbrisati. WP Početnik ima odličan objašnjenje prolaznih.

Čišćenje baze podataka – kad izbrišete dodatak, u vašoj bazi podataka WordPress može ostaviti neiskorištene tablice, koje možete izbrisati.

Automatsko čišćenje – zakazati WP Rocketu za čišćenje vaše baze podataka. Tjedno je dobro ako se ti podaci ne nakupljaju brzo (npr. Mnogi ljudi rade na vašoj web lokaciji). Ako imate WP-Optimizacija ili instaliran neki drugi dodatak za čišćenje baze podataka, možete ga izbrisati jer WP Rocket to radi za vas.

Optimizacija – kliknite gumb za optimizaciju kada završite, budite sigurni da sigurnosno kopirate bazu podataka, posebno ako je to prvi put da to radite.

10. CDN

StackPath-ov CDN zrcali vašu web lokaciju u 30+ podatkovnih centara širom svijeta, smanjujući geografsku udaljenost između vašeg poslužitelja i posjetitelja. Koristim i Cloudflare i StackPath jer ima više podatkovnih centara = brža isporuka vašeg sadržaja. Ovo može brijati više sekundi od vašeg vremena učitavanja, posebno za posjetitelje koji su (nekad bili) daleko od vašeg 1 izvornog poslužitelja. Možeš koristiti CDN udžbenik WP Rocket-a ili CDN vodič za StackPath, ali evo što točno učiniti.

Korak 1: Prijavite se za StackPath (oni imaju 30-dnevno probno razdoblje):

StackPath-data-centara

Korak 2: Na nadzornoj ploči kliknite karticu CDN, a zatim stvoriti CDC mjesto za StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

StackPath-Server-IP-adresa

StackPath-CDN-URL-WP-raketa

3. korakKopirajte CDN URL iz StackPath-a i zalijepite ga u polje “CDN CNAME” WP Rocket-a:

WP-Raketa-CDN-postavke

4. korak: U StackPathu idite na CDN → Postavke predmemorije, a zatim kliknite “Purge Everything”:

StackPath-Čistka-Cache

Korak 5: Izuzmi datoteke iz CDN-a – možda postoje datoteke koje CDN poslužuje lokalno. Obično su te datoteke dijelovi dodataka dizajniranih da zanemaruju učitavanje više domena. Da biste to promijenili, jednostavno dodajte ove datoteke ili mape u područje “odbačenih datoteka” WP Rocket-a (dodajte jednu direktoriju datoteka po retku) kojima možete koristiti upute za pronalaženje WP direktorija.

Primjer:

 • {Uploads_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {Uploads_dir} /imagerotator.swf
 • {Plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

Korak 6: Pokrenite web mjesto u GTmetrix a “mreža za dostavu sadržaja” trebala bi biti zelena u YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Ako stavke proširite u GTmetrix i vidite da to ima veze sa vašim CDN-om, obratite se StackPath-ovom timu za podršku koji bi vam trebao pomoći u rješavanju tih problema. Imaju izvanrednu podršku.

Besplatne domene kolačića MaxCDN

11. Otkucaji srca

Umjesto korištenja Dodatak za kontrolu rada srca, WP Raketa ima ugrađenu.

WP-Raketa-Heartbeat-Control

12. Dodaci

WP-raketni Add-Ons

1. Google praćenje (Poboljšajte pretraživačko pretraživanje preglednika za Google Analytics) – u alatu za ispitivanje brzine možete vidjeti pogreške Google Analytics-a. Imati WP Rocket lokalno Google Analytics lokalno treba to popraviti, posebno u GTmetrixu pod stavkom Brzina stranice → Pokretanje pretraživanja pretraživača.

2. Facebook Pixel (Poboljšajte pretraživački preglednik za Facebook Pixel) – isti koncept kao i prethodna opcija samo za Facebook Pixel.

3. CloudFlare – prijaviti se za CloudFlare, dodajte svoju web lokaciju i Cloudflare će pokrenuti skeniranje. Na kraju ćete doći na stranicu sa vašim poslužiteljima imena Cloudflare i vezom na vaš API ključ.

CloudFlare-ploča-WP-raketa

Promjena poslužitelja imena na vašem hosting računu za one koji vam je dodijelio Cloudflare:

SiteGround-DNS-Records

Unesite svoje Global API ključ (pronađeno u vašem Profil Cloudflare) u vaš dodatak za predmemoriju.

Ključ globalnog API-ja Cloudflare

WP-Raketa-CloudFlare-Add-On

 • Global API ključ – koristi se za aktiviranje Cloudflare-a u WP raketi.
 • Račun e-pošte – ista e-pošta korištena na vašem Cloudflare računu.
 • Domena – yourwebsite.com
 • Način razvoja – koristiti za izradu mnogo izmjena koda na web mjestu.
 • Optimalne postavke – aktivira optimalne postavke Cloudflare-a: minifikacija, agresivno predmemoriranje i deaktivira Raketni utovarivač za bolju kompatibilnost. Najčešći problem je raketni utovarivač, ali također sam primijetio da se uključuje dekodiranje e-pošte što je pogoršalo moje izvješće GTmetrix, tako da to ne koristim (i umjesto toga konfigurirao Cloudflare na njihovoj nadzornoj ploči).
 • Relativni protokol – ponekad ako ljudi preuzmu datoteke s vaše web lokacije, u njima nema sadržaja. Ako se ova opcija isključi isključena, spriječit će se to dogoditi.
 • Obriši sve datoteke predmemorije Cloudflare – to učinite nakon što konfigurirate WP Rocket.

4. Sinkronizirajte predmemoriju Sucuri – omogućiti ako koristite Sucuri. Ovo će automatski obrisati predmemoriju Sucurija kad god očistite predmemoriju WP Rocket-a, zadržavajući tako vaš sadržaj sinkroniziranim.

 • API ključ za vatrozid Sucuri (za dodatak) – prijava na Sucuri ovdje, kliknite svoju web lokaciju, idite na karticu API, a zatim kopirajte svoj API ključ (za dodatak) i zalijepite ga u WP Rocket.

13. Alati

WP-raketni Alati-Postavke

Izvoz postavki – izvezite svoje postavke za upotrebu na više web lokacija.

Uvezi postavke – uvezete ovdje unaprijed konfigurirane postavke.

povrat na staro – ako se ažurirate na novu verziju WP Rocket-a i prouzrokuje probleme, to će se smanjiti na prethodnu verziju.

14. Najčešća pitanja / dokumentacija

Proveo sam mnogo sati kopajući po njihovim dokumentacija kako biste bili sigurni da ovaj vodič koristi najbolje postavke WP Rocket-a, ali su izuzetno korisne ako ih niste provjerili..

Dokumentacija rakete WP

Vodiči za koje sam najviše pomogao:

&# X1f680; Koji je najbolji način konfiguriranja WP rakete?

Najvažniji koraci su omogućavanje svega što možete na kartici za optimizaciju datoteka, postavljanje CDN-ova poput Cloudflare + StackPath, onemogućavanje rada WordPress-a i aktiviranje svih usluga koje koristite na kartici Add-Ons..

&# X1f680; Kako mogu dodati CDN s WP raketom?

Ako koristite Cloudflare, jednostavno ćete promijeniti nazive imena. Ako koristite vanjski CDN poput StackPath ili KeyCDN, kopirat ćete / zalijepili svoj CDN URL u WP Rocket. Ako koristite RocketCDN (powered by StackPath), prijavite se putem upita u WP Rocket.

&# X1f680; Zašto je WP Rocket ocijenjen # 1 u većini Facebook anketa?

Dolazi s mnogim značajkama koje drugi dodaci za predmemoriju nemaju: čišćenje baze podataka, kontrola otkucaja srca, opcija za više CDN-ova, lijeno učitavanje, lokalna Analaytics, predmemoriranje preglednika Facebook Pixel i još mnogo toga. Zato WP Rocket obično daje najbolje rezultate u GTmetrixu.

&# X1f680; Koji dodatak za optimizaciju slike najbolje radi s WP Rocketom?

Iako preporučuju Imagify koji je u vlasništvu WP Rocket-a, koristim ShortPixel jer ne vidim gubitak kvalitete i još uvijek dobivam 100% za optimizaciju slika u GTmetrix-u.

&# X1f680; Koji su vam dodatni dodaci za optimizaciju brzine potrebni osim WP Rocket-a?

Još uvijek vam je potreban dodatak za optimizaciju slike poput ShortPixel, optimizacija fonta (npr. OMGF), a također preporučujem upotrebu Asset CleanUp ili Perfmatters za selektivno onemogućavanje dodataka.

15. SiteGround (br. 1 domaćin u anketama na Facebooku)

SiteGround je koristi Yoast, ja i preporučuje WordPress. Oni su broj 1 u gotovo svim Anketa na Facebooku i većini ljudi daju značaj poboljšanja vremena učitavanja pogotovo ako su koristili osrednje hostove: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast na Twitter-Mi-samo-prebacili do SiteGround

Koristim njihove polu-namjenski plan GoGeeka koja dolazi s 4x više resursi poslužitelja nego zajedničko gostovanje. Kroz moje stranice pogledajte kako se brzo učitavaju, pogledajte moj GTmetrix izvještaj ili pogledajte ljude koji premješten i objavljeno nova vremena utovara. I oni to rade slobodne migracije.

DigitalOcean na Cloudwaysu i Kinsta su također dobri i počinju od 10 USD mjesečno i 30 USD mjesečno. Cloudways je više namijenjen programerima koji ne trebaju cPanel, hosting e-pošte ili podršku koju dobivate sa SiteGround. Kinsta je u osnovi ono što WP Engine bilo je (skupo, ali sjajno). Čitav moj blog u osnovi je posvećen pomaganju ljudima da brže učitavaju njihovu web stranicu. Odbijam preporučiti 2 USD mjesečno hosting jer je to najveće žaljenje većine ljudi prilikom pokretanja web stranice.

Kako provjeriti je li vaš hosting spor
Pokrenite svoju web lokaciju Uvid u Google PageSpeed ​​Speed vidjeti ako smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. Google preporučuje trebalo bi biti <200 ms. Sve što traje iznad jedne sekunde nije dobro. Možete provjeriti i svoj TTFB (vrijeme do prvog bajta) na kartici Vremenske prikazi ili bytecheck.com.

Smanjite vrijeme odziva servera

2019. Hosting anketa

2017-WordPress-hosting-FB-Anketa

Preporuke Elementor hostinga

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

WordPress-Host-anketa-kolovoz-2018

Zajednički-hosting-anketa-2017

2019-hosting-Anketa

Go-To-hosting-Company

WordPress-hosting-anketa-2017

Managed-hosting-Anketa

WooCommerce-hosting-FB-Anketa

2016-web-hosting-anketu

Najbolje WordPress-hosting-Provider-Anketa

Najbolje web-hosting-2019-anketa

WP prijateljsko hosting anketa

2016-WordPress-hosting-FB-Anketa

Omiljeni hosting za Elementor

2018. Preporuke za hosting

Upravlja-WordPress-hosting-anketa-2017

2019-domaćini-Poll-1

Hosting-anketa-za-Speed

WordPress-hosting-anketa-lipanj-1

SiteGround-Preporuka

2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-Anketa

Najbolje web-hosting-Provider-Anketa

Hosting-anketa-veljače-2019

Hosting-Preporuke-Anketa

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPress

Nekoliko tema:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migracija

SiteGround ima 3 plana:

SiteGround WordPress hosting

Viši planovi uključuju više resursi poslužitelja (Faktor # 1 u vodiču za optimizaciju WordPressa). Evo potpuni usporedni grafikon, ali GrowBig vam daje oko 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a, a GoGeek je polu-posvećeno gostovanje što vam daje još više. GrowBig i noviji dodaci imaju besplatnu migraciju, kreiranje, napredno predmemoriranje i mogućnost hostovanja više web lokacija. GoGeek dolazi s prioritetnom podrškom. Njihovo gostovanje u oblaku prilično je skok cijena na 80 dolara mjesečno.

To možete vidjeti na njihovim stranica s značajkama:

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

Koristim SiteGround zato što:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom izvještaji govore sami za sebe
 2. Moje se stranice učitavaju odmah (kliknite ih ako želite)
 3. Brzo brzinska tehnologija (PHP 7,3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Preporučeno od Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress ubrzati
 5. Besplatno Šifrirajmo SSL, jednostavan za korištenje cPanel, i značajke za eCommerce
 6. Podrška za WordPress je nepobjediv čak i bez prioriteta GoGeeka
 7. GrowBig dolazi s postavljanjem mjesta, više prostora za pohranu i više resursa servera (pomaknite se prema dolje do „dodijelimo vam potrebne resurse“ i pokažite pokazivač iznad server kartica)
 8. GoGeek dolazi s još više resursa servera, pohrane, podrške prioriteta
 9. Slobodne migracije, migratorski dodatak, i a 30-dnevna garancija povrata novca
 10. Mnogo pohvala na Reddit, Razgovori na Facebooku, Cvrkut, TrustPilot
 11. Tona pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mnogi su ljudi već migrirali i rezultate objavili na Twitteru: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Pridruživanje odgovornosti – ako se prijavite za SiteGround koristeći moj affiliate link Donirat ću vam dobar komad bez ikakvog troška. Svake godine darujem 3.000 dolara za GoFundMe kampanje (2018. je trebalo nahraniti gladne u Denveru, 2017. bila je Crvenom križu u uraganu Harvey). Vaša podrška pomaže i to iskreno cijenim. Nastojim da moje kritike budu nepristrane i poduprte dokaz u obliku Ankete na Facebooku, tweets, i pravi razgovori. Ako ga ne želite upotrebljavati, evo vam nepartijska veza na SiteGround. Bilo kako bilo, predlažem da učinite svoje istraživanje, vidjeti koga Yoast koristi, i rezultati od ljudi koji premješten.

LOmM-na-SiteGround

Ljudi obično migriraju jer im brzinska tehnologija možete smanjiti vrijeme opterećenja na pola:

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

16. Moj cjeloviti WordPress brzi vodič (35 i više savjeta)

Pogledajte moj video – to je 42-minutni videozapis, ali ja pokrivam gotovo sve (vremenske oznake u opisu videa) i trebali biste naučiti mnoštvo sjajnih informacija o brzini web mjesta WordPress:

Optimizacija slike – možete pokrenuti bilo koju stranicu GTmetrix i prikazat će vam sve neoptimizirane slike, ali SAMO za tu stranicu – stoga započnite s onim koje se pojavljuju na više stranica. Slika se može optimizirati na 3 načina: poslužite umanjene slike (promjenu veličine slike koje su prevelike), specificiranje dimenzija slike (dodavanje širine / visine u HTML ili CSS slike) i optimiziranje slika (bez gubitka ih komprimirajući pomoću dodatka poput Imagify). GTmetrix će vam reći ispravne dimenzije za prva dva ako ih proširite, a ovo su sve stavke visokog prioriteta.

Optimizacija slike

Više savjeta potražite u mojim potpun vodič za optimizaciju brzine programa WordPress.

17. Pomoć u programu WordPress Optimizer

Još uvijek vam je potrebna pomoć u vezi s GTmetrix / Pingdom izvješćem? Radim s Pronayom već 7 godina (on mi je pomogao u dobivanju <Vrijeme učitavanja u Pingdomu). Možete ga angažirati ako stvorite profil na freelancer.com i traženje korisničkog imena bdkamol. Evo ga pun WordPress portfelj brzina. Iz Bangladeša je $ 40 / sat (tako da postoji promjena vremena) i možete mu poslati e-poštu na [email protected]. Na svom profilu ima i savršenu recenziju sa 5 zvjezdica. Samo ozbiljni upiti i nemojte očekivati ​​100% bodova ako koristite sporo hostiranje, nabrijanu temu i tonove teških dodataka. Najprije slijedite moj puni WordPress vodič za brzinu.

Pronaya-Kumar-S-Mišljenje

Evo nekoliko recenzija na njegovom profilu:

BDkamol-WordPress-Speed-Recenzije

Pa … kako izgledaju oni Pingdom rezultati? Javite mi u komentarima ili mi recite ako ste zaglavili. Platili ste i premijski dodatak gdje nude podršku (zadnja i posljednja kartica u postavkama WP Rocket-a), pa bih i ja to iskoristio u vašu korist ili pregledao njihovu dokumentacija.

Inače, lijep posao!

Ako vam ovaj udžbenik bude koristan, udio se uvijek cijeni :)

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map