Idealne postavke ukupne predmemorije W3 s Cloudflare + StackPath CDN: Upute za uporabu, korak po korak, ažurirano 2019. s verzijom 0.9.7.4

Ako idete besplatnom rutom, W3 Ukupan predmemorija je čvrsti dodatak za predmemoriju.


Testirao sam W3 Total Cache sa CloudFlare i StackPath CDN (koji se integriraju u W3 Total Cache) u suradnji s SiteGround hosting koji je ocijenjen kao # 1 u anketama na Facebooku od 20+. Dobio sam .5s puta GTmetrix učitavanja – kliknite moje stranice ako želite vidjeti kako se brzo učitavaju.

Kombinacija SiteGround + W3 Total Cache + Cloudflare dopuštena je.

Mnoge postavke W3 Total Cachea su unaprijed postavljene (prikazano na kartici Instalacija), ali ne sve. Provest ću vas kroz kartice s performansama tada će vam pomoći u postavljanju Cloudflare (besplatno) i StackPath (dolazi s besplatnom probnom presudom od 30 dana, a zatim 10 USD mjesečno). Preporučujem upotrebu oba načina jer svaki dodaje više podatkovnih centara i dodatno smanjuje zemljopisna udaljenost između vašeg poslužitelja i posjetitelja. Ali ako se odlučite između bržeg hostinga ili StackPath-ovog CDN-a, hosting je i dalje to Faktor brzine # 1.

w3-ukupni-cache-performance-kartica-settings

2019-GTmetrix-izvještaj

Ovdje preuzmite moje preporučene postavke W3 Total Cache (trebat će vam Dropbox račun). Prenesite u izvedbi → Opće postavke → Postavke uvoza / izvoza. Provjerite svoju web lokaciju kako biste bili sigurni da je sve u redu. I dalje ćete morati konfigurirati CloudFlare, StackPath, aktivirajte određena proširenja koja koristite, dodajte URL Sitemap (ispod Page Cache) i omogućite / onemogućite SSL postavke ovisno o tome koristite li SSL. Ova je datoteka ažurirana 18. ožujka 2019.

1. Opće postavke

W3-Total-cache-a-postavke

StackPath – prijavite se za besplatno 30-dnevno probno razdoblje (obično 10 USD mjesečno), a zatim krenite do mog Odjeljak konfiguracije StackPath-a. Ovo je preporuča u službenom vodiču za optimizaciju WordPress-a, a StackPath ima 34 podatkovna centra koja značajno smanjuju udaljenost između vašeg poslužitelja / posjetitelja.

Koristite-a-sadržaja isporuke-mreža-CDN

StackPath-data-centara

Uvid u Google PageSpeed ​​Speed – povežite ovo s W3 Total Cacheom za dobivanje preporuka, ali ja preferiram Pingdom i GTmetrix nad PageSpeed ​​Insights što su tačniji (WP Rocket također to kaže). Evo kako to izgleda na vašoj W3 kartici “nadzornoj ploči” nakon dodavanja antene API (upute se nalaze na vašoj W3 Total Cache nadzornoj ploči).

google-stranica brzine-wordpress-nadzorna ploča

2. Stranica cache

w3-ukupni-cache-stranice-cache-postavke

omogućavanje način kompatibilnosti programer dodataka vrlo se preporučuje (nalazi se na kartici za instalaciju) i iako može malo smanjiti performanse, vjerojatnije je da će problemi postojati s vaše web stranice. Kaže da ovo “optimizira interoperabilnost predmemoriranja; kompromis je što će se performanse predmemoriranog predmemoriranja diska u testovima opterećenja smanjiti za ~ 20% u skali. “

3. Umanjite postavke

Kaže programer dodatka preporučene su postavke za minify, bazu podataka i predmemoriju objekata. To možete pronaći na kartici instalacije. Ne zaboravite da ako koristite Cloudflare, to će se pobrinuti za minify za vas, pa samo provjerite je li minify isključen na kartici Opće postavke.

W3-Total-Cache-Install-Tab

4. Predmemorija baze podataka

  • Ostavite kako je preporučeno od strane razvojnog programera.

5. Predmetna predmemorija

  • Ostavite kako je preporučeno od strane razvojnog programera.

6. Predmemorija preglednika

W3-Total-Cache-Browser-cache-postavke

Ostavite sve ostalo, uključujući „istječe vijek trajanja zaglavlja“, za koji programer kaže da je unaprijed postavljen.

7. CDN

StackPath zrcali datoteke vaše web stranice u 34 podatkovna centra širom svijeta što smanjuje zemljopisna udaljenost između vašeg poslužitelja i posjetitelja. Više podatkovnih centara = brža isporuka vašeg sadržaja zbog čega više CDN-ova može dati još bolje rezultate. StackPath je posebno dobar za poboljšanje stavki poput smanjenja HTTP zahtjeva, korištenja mreže za isporuku sadržaja, smanjenja DNS pretresa, smanjenja veličine kolačića, domena bez kolačića i drugih stavki u alatima za testiranje brzine.

StackPath-data-centara

Kako postaviti StackPath sa W3 Total Cache
Korak 1: Prijavite se za 30-dnevno probno razdoblje, a zatim upotrijebite korake u nastavku. (StackPath također ima udžbenik).

Korak 2: Na nadzornoj ploči StackPath kliknite karticu CDN i stvoriti CDC mjesto za StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

StackPath-Server-IP-adresa

Kopirajte IP adresu vašeg poslužitelja onako kako je potrebno u koraku 6 ovog odjeljka.

W3-Total-Cache-StackPath-CDN-URL

3. korak: Idite na W3 Total Cache Kartica Opće postavke i omogućiti StackPath:

W3-Total-Cache-StackPath_Setting

4. korak: Idite na W3TC Kartica CDN i zalijepite svoj StackPath CDN URL pod Konfiguracijski objekti → Zamijenite ime hosta web mjesta sa. Kliknite “Test Mirror” i provjerite je li W3 Total Cache otkrio vaš CDN. Konfigurirajte ostatak W3TC CDN postavki s moje slike.

W3-Total-Cache-CDN-postavke

5. korak: U StackPathu idite na CDN → Postavke predmemorije, a zatim kliknite Pročisti sve:

StackPath-Čistka-Cache

Korak 6: W3 Total Cache prikazat će IP adresu vašeg poslužitelja u vrhu postavki pomoću okvira s obavijestima (ispod). Ako to ne učini, možete ga pronaći i na svom hosting računu ili u StackPathu (korak 2). Zatim dodavanje liste IP adrese vašeg poslužitelja u StackPath (WAF → Vatrozid).

StackPath-IP-Whitelist

StackPath-Popis dopuštenih-IP

Korak 7: Pokrenite web mjesto u GTmetrix a “mreža za dostavu sadržaja” trebala bi biti zelena u YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Sve gotovo!

Ako u svom Pingdom izvješću vidite „domene bez kolačića“, možda ćete htjeti kontaktirati podršku za StackPath i provjerite hoće li im pomoći u tome – podrška je sjajna i oni su to uspjeli popraviti za mene.

kolačića bez-domena-maxcdn

Obavezno se obratite podršci za StackPath jer su mogli prilagoditi moje postavke radi poboljšanja ocjena. Imaju jedan od najvećih timova za podršku – to bih definitivno iskoristio.

CDN pokazivači razvojnog programa za dodatke (nalazi se na kartici Instalacija) – ako ne upotrebljavate Media Library, uvezite svoje slike itd. Na zadana mjesta. Upotrijebite alat za uvoz medija biblioteke na kartici “CDN” da biste to učinili. Ako nemate davatelja CDN-a, još uvijek možete poboljšati performanse web lokacije pomoću metode “Samoposluženi”. Na vlastitom poslužitelju stvorite poddomene i podudaranje zapisa DNS Zone; npr static.domain.com i konfigurirajte FTP opcije na kartici “Mreža isporuke sadržaja”. Obavezno prenesite FTP odgovarajuće datoteke pomoću gumba za prijenos.

8. Ulomak predmemorije

Morat ćete nadograditi na W3 Total Cache Pro koristiti predmemoriju fragmenata (koja vašu web lokaciju može ubrzati), ali da budem iskren, ne koristim je … tako da ne mogu reći vrijedi li je nadograditi. Ako imate preporuke na toj stranici na koju sam povezana, pomaže u predmemoriranju fragmenata i upozorenju da dodatak grupirate prolazne. Trebali biste imati iskustva s kodiranjem.

9. Proširenja

W3-Total-Cache-proširenja

CloudFlare – aktivirajte i pogledajte korak 10.

Genesis Framework – ako koristite Genesis Framework možete kliknuti gumb ‘nadograditi’ u W3TC da biste ga kupili W3 Total Cache Pro za 99 dolara godišnje. To će omogućiti dodatne značajke za brzinu poput predmemorije fragmenta i proširenja Genesis Framework-a koje mogu poboljšati brzinu stranice. Nakon kupnje treba reći da je dodatak omogućen u zajedničkom načinu. Alternativno, vaš licenčni ključ bit će vam poslan putem e-pošte koju možete unijeti na kartici Opće postavke.

WordPress SEO od tvrtke Yoast – aktivirajte ako koristite Yoast (ps. Moj Yoast udžbenik je jednako dobar kao i ovaj).

10. Cloudflare

Korak 1: Prijavite se besplatno Cloudflare račun što dodaje 200+ više podatkovnih centara na svoju CDN konfiguraciju pored StackPath-a. Zapamtite, više podatkovnih centara = brža isporuka sadržaja.

Korak 2: Zatražit će se da dodate web mjesto i započnete skeniranje:

CloudFlare-početak-skeniranje

3. korak: Odaberite besplatni plan i na kraju ćete doći na ovu stranicu:

CloudFlare-ploča-W3-Total-Cache

3. Pretražite Google na “kako promijeniti poslužitelje imena na SiteGroundu” (potražite samo svog domaćina), a zatim slijedite njihove upute. Vjerojatno ćete kopirati Cloudflare-ove servere imena i zalijepiti ih u prilagođenu opciju poslužitelja imena na svom cPanelu hostinga (slika ekrana ispod je za SiteGround). Zatim se vratite na Cloudflare i kliknite “Dodao sam sve nedostajuće zapise, nastavite.” Također možete upotrebljavati whois.net da provjerite jesu li vaši poslužitelji imena promijenjeni.

SiteGround-DNS-Records

4. korak: Na kartici “Proširenja” W3 Total Cache aktivirajte Cloudeflare i kliknite Postavke:

w3-ukupni-cache-CloudFlare-aktivacija

Konfigurirajte ove postavke Cloudflare:

W3-Total-Cache-Cloureflare-postavke

Razine keširanja – Koristim agresivno razina predmemoriranja koji uključuje nizove upita.

Zaštita od vruće veze – sprječava da neželjene stranice na vašim web lokacijama ugoštaju slike (usisavaju vašu propusnost) što može prouzročiti prekomjernu obradu CPU-a kod vaše hosting tvrtke. To je za mene bio ogroman problem i predlažem nadzor veze na vašu web lokaciju u Google Search Console kako biste bili sigurni da nema gomile neželjenih web lokacija. Zaštita od vruće veze sprječava to.

5. korak: Sada se prijavite na Cloudflare i idite na svoj postavke brzine. Omogući sve postavke automatskog umanjivanja, Raketni utovarivač, railgun, ubrzane mobilne veze, i jednostavno kopirati iste postavke koje koristim.

CloudFlare-Speed-Tab

Korak 6: Idi na svoje postavke pravila stranica. Postoje dva pravila koja preporučujem izradu koja neće predmemorirati vašeg WordPress administratora ili stranice za pregled – to je ono što Cloudflare preporučuje.

CloudFlare-stranice-pravilo-WP-Admin

CloudFlare-stranice-pravilo-WP-Pregled

Nakon što konfigurirate W3 Total Cache, StackPath i Cloudflare, pročistite sve predmemorije u W3 Total Cache (ispod). Ako to ne vidite, na kartici nadzorne ploče možda postoji opcija “isprazni sve predmemorije”. Zatim ponovno testirajte svoju web lokaciju u Pingdomu. Proširivanje poslužitelja imena Cloudflare može potrajati do 24 sata, ali trebali biste primiti e-poruku s potvrdom kada je kompletna.

Čistka-Cache-W3-Total-Cache

11. Uobičajena pitanja W3TC

Problemi s oblikovanjem web lokacije – onemogućite opciju “minify” na kartici General Settings.

Spor WordPress nadzorna ploča – onemogućite “predmemoriju predmeta” na kartici Općih postavki W3TC-a, postavite pravila stranice u Cloudflare-u, a zatim onemogućite neiskorištene postavke u jezgri WordPress-a pomoću WP Onemogući dodatak. Također biste trebali izbjegavati dodaci za sporo učitavanje konzumiranje visokog CPU-a (pogledajte cjeloviti vodič).

Sporije vrijeme opterećenja nego prije – onemogućite “predmemoriju predmeta” ili pričekajte 72 sata na širenje.

Razrušena web stranica: otvorite wp-config i izbrišite ove retke:

/ ** Omogući W3 Total Cache * /
define (‘WP_CACHE’, istina); // Dodao W3 Total Cache

Otvorite .htaccess i uklonite sve linije između i uključujući:

# POČETI W3TC …
# END W3TC

Zatim izbrišite: Advanced-cache.php, objectcache.php i db.php iz wp-sadržaja. Također obrišite mapu w3-total-cache u wp-content / dodacima.

12. SiteGround (br. 1 domaćin u anketama na Facebooku)

SiteGround je koristi Yoast, ja i preporučuje WordPress. Oni su broj 1 u gotovo svim Anketa na Facebooku i većini ljudi daju značaj poboljšanja vremena učitavanja pogotovo ako su koristili osrednje hostove: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast na Twitter-Mi-samo-prebacili do SiteGround

Koristim njihove polu-namjenski plan GoGeeka koja dolazi s 4x više resursi poslužitelja nego zajedničko gostovanje. Kroz moje stranice pogledajte kako se brzo učitavaju, pogledajte moj GTmetrix izvještaj ili pogledajte ljude koji premješten i objavljeno nova vremena utovara. I oni to rade slobodne migracije.

DigitalOcean na Cloudwaysu i Kinsta su također dobri i počinju od 10 USD mjesečno i 30 USD mjesečno. Cloudways je više namijenjen programerima koji ne trebaju cPanel, hosting e-pošte ili podršku koju dobivate sa SiteGround. Kinsta je u osnovi ono što WP Engine bilo je (skupo, ali sjajno). Čitav moj blog u osnovi je posvećen pomaganju ljudima da brže učitavaju njihovu web stranicu. Odbijam preporučiti 2 USD mjesečno hosting jer je to najveće žaljenje većine ljudi prilikom pokretanja web stranice.

Kako provjeriti je li vaš hosting spor
Pokrenite svoju web lokaciju Uvid u Google PageSpeed ​​Speed vidjeti ako smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. Google preporučuje trebalo bi biti <200 ms. Sve što traje iznad jedne sekunde nije dobro. Možete provjeriti i svoj TTFB (vrijeme do prvog bajta) na kartici Vremenske prikazi ili bytecheck.com.

Smanjite vrijeme odziva servera

2019. Hosting anketa

2017-WordPress-hosting-FB-Anketa

Preporuke Elementor hostinga

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

WordPress-Host-anketa-kolovoz-2018

Zajednički-hosting-anketa-2017

2019-hosting-Anketa

Go-To-hosting-Company

WordPress-hosting-anketa-2017

Managed-hosting-Anketa

WooCommerce-hosting-FB-Anketa

2016-web-hosting-anketu

Najbolje WordPress-hosting-Provider-Anketa

Najbolje web-hosting-2019-anketa

WP prijateljsko hosting anketa

2016-WordPress-hosting-FB-Anketa

Omiljeni hosting za Elementor

2018. Preporuke za hosting

Upravlja-WordPress-hosting-anketa-2017

2019-domaćini-Poll-1

Hosting-anketa-za-Speed

WordPress-hosting-anketa-lipanj-1

SiteGround-Preporuka

2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-Anketa

Najbolje web-hosting-Provider-Anketa

Hosting-anketa-veljače-2019

Hosting-Preporuke-Anketa

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPress

Preporučio je WordPress:

SiteGround-Preporučeni-WordPress-Host

Sretni kupci:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migracija

SiteGround ima 3 plana:

SiteGround WordPress hosting

Viši planovi uključuju više resursi poslužitelja (Faktor # 1 u vodiču za optimizaciju WordPressa). Evo potpuni usporedni grafikon, ali GrowBig vam daje oko 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a, a GoGeek je polu-posvećeno gostovanje što vam daje još više. GrowBig i noviji dodaci imaju besplatnu migraciju, kreiranje, napredno predmemoriranje i mogućnost hostovanja više web lokacija. GoGeek dolazi s prioritetnom podrškom. Njihovo gostovanje u oblaku prilično je skok cijena na 80 dolara mjesečno.

To možete vidjeti na njihovim stranica s značajkama:

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

Ljudi obično migriraju jer im brzinska tehnologija možete smanjiti vrijeme opterećenja na pola:

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

Nabavite hosting od SiteGround-a

13. 35+ WP Savjeti za brzinu (Moj puni vodič)

Pogledajte moj video – to je 42-minutni videozapis, ali ja pokrivam gotovo sve (vremenske oznake u opisu videa) i trebali biste naučiti mnoštvo sjajnih informacija o brzini web mjesta WordPress:

Poslužite umanjene slike – promijenite veličinu velikih slika kako bi bile manje. Pingdom vam govori koje slike to trebaju, ali samo za jednu stranicu kroz koju je pokrenete. Započnite s slikama koje se pojavljuju na više stranica (logotip, bočna traka, slike u podnožju) jer popravljanjem ove slike smanjuje se vrijeme učitavanja za više stranica. Pingdom vam kaže ispravne dimenzije svake slike, ali dobro je imati varalicu vašeg klizača, widgeta i drugih područja kako biste mogli promijeniti veličinu slika prije prijenosa..

Optimiziranje slika (kompresija bez gubitka)Imagify najbolje je za to. Prijavite se i zgrabite API ključ, a zatim ih instalirajte uključiti gdje možete unijeti API. Zatim idite na Media → Bulk Optimization i započnite bez gubitka komprimirati sve slike na vašoj web lokaciji. Postoji besplatna mjesečna kvota od 25MB mjesečno (ili 4,95 USD za 1 GB), ali puno je bolje od ostalih besplatnih dodataka. Iz mog iskustva morate koristiti “agresivne” postavke da biste ove stavke popravili u Pingdomu.

Navedite Dimenzije slike – znači da morate odrediti širinu / visinu u HTML-u ili CSS-u slike. Morat ćete locirati sliku (koristeći Pingdom), pronaći je na WordPress web mjestu, a zatim dodati širinu / visinu o kojoj će vam reći Pingdom. Obično za slike izvan vašeg vizualnog uređivača.

14. Unajmite moj WordPress alat za optimizaciju brzine

Trebate pomoć još uvijek u vezi s GTmetrixovim izvješćem? S tvrtkom Pronaya surađujem od 2011 (on mi je pomogao da dobijem ovako lijepe rezultate + puta učitavanja. Možete ga angažirati tako što ćete stvoriti profil na freelancer.com i traženje korisničkog imena bdkamol (vidi njegovo portfelj). Iz Bangladeša je $ 40 / sat (tako da ima promjene vremena) i e-adresa mu je [email protected]. Na svom profilu ima savršenu recenziju sa 5 zvjezdica. Samo ozbiljni upiti i nemojte očekivati ​​100% bodove ako koristite sporo hosting, dodatke i temu. Prvo slijedite moj brzi vodič za WordPress.

Pronaya-Kumar-S-Mišljenje

Recenzije na njegovom profilu:

BDkamol-WordPress-Speed-Recenzije

Često postavljana pitanja

&# X1f680; Je li W3 Total Cache najbolji dodatak za predmemoriju?

Većina ljudi preferira WP raketu nad W3 Total Cacheom jer dolazi s mnogim značajkama koje nisu uključene u W3 Total Cache i zato daje bolje rezultate u GTmetixu. Ove značajke uključuju čišćenje baze podataka, lokalno održavanje analitike, napredno lijeno učitavanje slika + videozapisa, kontrolu otkucaja srca i unaprijed dohvaćanje DNS-a. Lakše je i za konfiguriranje.

&# X1f680; Trebam li koristiti CDN s W3 Total Cacheom?

Da, isprobajte Cloudflareov besplatni CDN i razmislite o više CDN-ova sa StackPath-a ili KeyCDN-a ako se radi o većoj web stranici sa globalnom publikom. Međutim, Cloudflare je u redu za većinu web stranica.

&# X1f680; Što se događa ako W3 Total Cache pokvari moju web lokaciju?

Postavke ublažavanja i kombiniranja u W3 Total Cacheu najčešće su krivci slomljenih elemenata pri korištenju W3 Total Cache. Ispitajte svaki od njih.

&# X1f680; Kako očistiti predmemoriju nakon što završim?

Idite na Postavke performansi, a zatim kliknite na Pročisti sve.

&# X1f680; Trebaju li mi dodatni brzinski dodaci osim W3 Total Cache?

Da, preporučujem instaliranje dodataka za kontrolu otkucaja srca, čišćenje baze podataka, optimizaciju slike i Asset CleanUp ili Perfmatters za selektivno onemogućavanje dodataka.

Pa to je to! Znam da može postati malo tehnički pa ako imate bilo kakvih pitanja, jednostavno mi dodajte crtu u komentarima. A ako ste uživali u mom udžbeniku, molim vas podijelite ga. Ja bih to cijenio!

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map