Idealne postavke WP super predmemorije s Cloudflare / StackPath CDN

WP Super predmemorija je čvrst dodatak za predmemoriju (ako idete besplatnom rutom).


Inače WP Rocket je ocijenjen kao # 1 u 7 Facebook anketa i to je ono što ja koristim (imam i vodič za postavljanje i za WP Rocket). Ali WP Super Cache je još uvijek odličan izbor, posebno zato što je … besplatan.

Pokazat ću vam kako postaviti WP Super Cache postavke, uključujući karticu Advanced, CDN i Plugin. Također ću pokriti CloudFlare, StackPath i pokazati vam razliku između to dvoje.

Ako koristite NGINX poslužitelj, morat ćete uredite konfiguracijsku datoteku da biste u potpunosti iskoristili WP Super Cache, posebno za korištenje predmemorije baze diskova. Ako se ne osjećate ugodno zbog toga, preporučujem isprobavanje različitog dodatka predmemorije (WP Rocket, WP Najbrži Cache ili čak W3 Total Cache), jer ti dodatni predmemorija ne zahtijeva uređivanje vaše konfiguracijske datoteke NGINX..

Dodaci za predmemoriju, CDN, i usluge poslužitelja su 3 glavna faktora od Vodič za optimizaciju WordPress-a. Osim konfiguriranja dodatka za predmemoriju pomoću optimalne postavke i CDN Cloudflare / StackPath, preporučujem da se pridružite WordPress hosting grupa Facebook vidjeti kakvi su nepristrani ljudi izreka. SiteGround ocijenjena je # 1 u 20+ Facebook anketama i tko je ja koristim. Ja sam na njihovom polu-namjenski plan GoGeeka kojih ima 4x više resursi poslužitelja nego većina dijeljenih hostinga sa 100% GTmetrix ocjenama i vremenom učitavanja .5s. Oni će također migriraju vas besplatno.

WP-super-Cache-Facebook-Anketa

Evo kako konfigurirati postavke WP Super Cache-a:

WP-super-Cache-kartice

1. Lako

WP-super-cache-Jednostavan Postavke

caching (Omogućiti) – omogućuje caching, jednostavan način poboljšanja vremena učitavanja.

Test cache – testira radi li predmemorija. Ako vidite pogreške, idite na karticu Napredno i ispravite neke od drugih opcija (pokušajte onemogućiti “komprimiranje stranica” i “Obnova predmemorije”).

Izbriši predmemoriju – ako ažurirate svoje web mjesto, posebno CSS ili JavaScript datoteke, a vidite staru verziju svoje stranice, brisanje predmemorije osvježiće stranicu na najnoviju verziju.

2. Napredno

WP-super-Cache-Advanced-postavke

caching (Omogućiti) – omogućuje keširanje.

Način prikazivanja predmemorije – jednostavan način rada je najlakši i preporučuje se neprogramerima. Ekspertični način rada upotrebljava Apacheovu mod_rewrite značajku za posluživanje “superkrilnih” statičkih html datoteka i brži je od jednostavnog načina … ali ako vam je neugodno uređivanje PHP datoteka, koristite jednostavan način.

Ne keširajte stranice za poznate korisnike (Omogućiti) – ako ovo omogućite, ne prikazuju se stranice spremljene na memoriji za ljude koji su već bili na vašoj web lokaciji. To je dobro jer redoviti posjetitelji žele vidjeti novi sadržaj (npr., U vašem blogu) koji se inače ne bi prikazao ako to onemogućite.

Ne keširajte stranice s parametrima GET. (? x = y na kraju URL-a) (Omogućiti) – ne predmemoriraju stranice koje se razlikuju za svakog korisnika (jedinstvene prodajne stranice ako pokrećete Facebook / Google oglase, profile članova, uvjetnu logiku na kontaktnim obrascima). GET Params je odličan dodatak za ovo.

Stisnite stranice tako da se brže poslužuju posjetiteljima (Omogućiti) – ovo je stavka „Gzip kompresije“ u GTmetrix / Pingdom. Nakon što ovo omogućite, pogledajte početnu stranicu i potražite uočljive pogreške u oblikovanju. Ako ih ima, onemogućite ih. Inače, to definitivno omogućite.

Predmemoriraj HTTP zaglavlja sa sadržajem stranica (Onemogući) – čini cache stranice brže, ali isto tako omogućuje WP Super Cache korištenje PHP isporuke datoteka (sporije) umjesto statičke isporuke datoteka (brže). To je kompromis, ali ako koristite dodatke koji šalju dodatne zaglavlja, omogućite to. U suprotnom ga onemogućite.

Obnovi predmemoriju. Poslužite datoteku supercache memorije anonimnim korisnicima dok se generira nova datoteka (Omogući) – prikazuje spremljenu stranicu ako je nova datoteka u tijeku generiranja.

304 nije modificirano predmemoriranje preglednika. Navedite kada stranica nije izmijenjena otkako je zadnji put zatražena. (Omogućiti) – sprječava ažuriranje predmemorije na stranicama s oznakama (sprema resursi poslužitelja).

Označite anonimne poznate korisnike tako da im se poslužuju superčućene statičke datoteke – suprotstavlja se ranijoj postavci “ne keširaju stranice za poznate korisnike” i umjesto toga, predmemorira ih svima.

Omogući dinamično predmemoriranje – (Omogućiti) – omogućuje keširanje dinamičnog sadržaja (sadržaja koji se mijenja) poput oglasa, broja javno prikazanih posjetitelja ili čak Amazonovih preporuka.

Podrška za mobilne uređaje. (Potreban je vanjski dodatak ili tema. Pogledajte odjeljak Pitanja za daljnje detalje.) (Omogućiti) – ako koristite mobilni dodatak poput WPtouch, ili mobilna tema, ovo predmemorira mobilne stranice.

Uklonite podršku UTF8 / charset blogova iz .htaccess datoteke. Potrebno je samo ako vidite neobične znakove ili interpunkcijske znakove koji izgledaju pogrešno. Zahtijeva ažuriranje pravila za prepisivanje – (Onemogući) – ako na vašoj web stranici vidite čudne likove (Â €)&# X2122; ¢), to bi trebalo popraviti. U suprotnom, ostavite ga onemogućenim.

Očistite sve datoteke predmemorije kada se objavi ili ažurira post ili stranica – Omogućiti) – ako objavite post i imate blogroll (npr. Na svojoj početnoj stranici) i želite biti sigurni da je ažuriran najnovijim postom, to će očistiti predmemoriju i osigurati prikazivanje novog sadržaja.

Dodatne provjere na početnoj stranici (Vrlo povremeno zaustavlja keširanje početne stranice) (Omogućiti) – slično kao u prethodnoj postavci, ovo osigurava da se vaši najnoviji postovi na blogu prikazuju na početnoj stranici (ako imate blogroll). Ovo se također odnosi na dinamični sadržaj na početnoj stranici.

Osvježite trenutnu stranicu samo kada napravite komentare – omogućite to ako imate puno komentara, jer čitatelji žele vidjeti najnoviji sadržaj (ne želite osvježiti svu predmemoriju da biste to učinili).

Na ovoj stranici navedite najnovije stranice za spremanje podataka (Onemogući) – pokazuje koje su stranice spremljene u predmemoriju.

Grubo zaključavanje datoteke. Ne treba vam ovo jer će usporiti vaše web mjesto  (Onemogući).

Kasni init. Prikažite predmemorirane datoteke nakon što se WordPress učita (Omogućiti) – omogućuje da sadržaj ostane dinamičan. Ako vidite pogrešku, “otkrivena je super-cache dinamična stranica, ali kasno nije postavljeno”.

Lokacija predmemorije – Ne mijenjajte – ne mijenjajte stazu, zadani je put u redu.

Istek vremena predmemorije – 3.600 je dobro za većinu web stranica, web mjesta s velikim prometom mogu to sniziti na 1800. Ova stranica istječe u predmemoriranom frekvenciji i bit će bačena. Ako je postavite previše sporo, korisnici nikada neće vidjeti predmemoriranu verziju. Ako prebrzo može potrošiti puno resursa poslužitelja.

Prihvaćeni nazivi datoteka & odbijene URI-je – odredite stranice koje ne želite biti spremljene u predmemoriju. Najčešća uporaba za to je isključivanje stranica e-trgovine ili stranica koje se vrlo često ažuriraju.

Primjeri:

 • /dućan/
 • / Trgovina / račun /
 • / Trgovina / odjava /
 • / Trgovina / košarice /
 • / Trgovina / potvrdu narudžbe /

Odbijeni korisnički agenti – sprječava korisničke agense u predmemoriranju stranica. Najčešće su to tražilice poput Googlebota i Bingbota, ali evo vam potpun popis korisničkih agenata možete pogledati. Ako koristite WPtouch, ovdje ćete također morati dodati njihov cijeli popis korisničkih agenata za mobilne uređaje.

Izolacija – priprema vaš poslužitelj za očekivani skok u prometu (tijekom zaključavanja novi komentari na post neće osvježiti spremljene statičke datoteke). To će uštedjeti na resursima poslužitelja i spriječiti rušenje vaše web lokacije. Omogućite to samo ako primijetite da se promet povećava.

Izravno predmemorirane datoteke – ako znate da će određena stranica dobiti visoki porast prometa, dodajte ih ovdje.

Popravak konfiguracije – vraća zadane postavke WP Super Cachea.

3. CDN

CDN (mreža za dostavu sadržaja) ugošćuje vaše datoteke s velikim web lokacijama u više podatkovnih centara širom zemlje / svijeta, što smanjuje geografsku udaljenost između vašeg poslužitelja i posjetitelja. Time se smanjuje vrijeme opterećenja i jest preporučeno u vodiču za optimizaciju WordPress-a.

StackPath je jedan od najpopularnijih CDN-ova i ono što koristim na svojoj web stranici. Imaju 31 podatkovni centar koji se nalazi u SAD-u i nevjerojatna je podrška koja je pomogla poboljšati moj GTmetrix YSlow rezultat za 8%. KeyCDN je također dobro, ali bio sam vrlo zadovoljan s MaxCDN / StackPath.

StackPath vs. Cloudflare – Cloudflare je besplatan, StackPath započinje od 10 USD mjesečno s besplatnim probnim vremenom od 30 dana. Cloudflare ima svoje podatkovni centri, StackPath ima svoje podatkovni centri. Općenito, što više podataka centara, to je bolje i više resursa u njih možete prebaciti (čineći vaše web mjesto učitavanje još bržim). StackPath dolazi s timom za podršku koji će vam pomoći u konfiguriranju (ne postoji podrška s besplatnim planom Cloudflare-a). StackPath podrška je uspjela značajno poboljšati vrijeme učitavanja i poboljšati moj GTmetrix YSlow rezultat za 8%, što se u potpunosti isplatilo.

Korak 1: Prijavite se za 30-dnevno probno razdoblje, a zatim upotrijebite korake u nastavku. (StackPath također ima udžbenik).

Korak 2: Na nadzornoj ploči StackPath kliknite karticu CDN i stvoriti CDC mjesto za StackPath

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

StackPath-Server-IP-adresa

Kopirajte IP adresu vašeg poslužitelja – potrebna je u 6. koraku ovog odjeljka.

WP-super-Cache-StackPath-CDN-URL

3. korak: Zalijepite svoj CDN URL na CDN karticu WP Super Cache u odjeljku “Izvanmrežni URL” i “Dodatni CNAMES.” Ako koristite SSL, provjerite i “preskočite https URL-ove da biste izbjegli mješoviti sadržajPogreške.

WP-super-cache-CDN-postavke

4. korak: U StackPathu idite na CDN → Postavke predmemorije, a zatim kliknite na “Purge Everything” …

StackPath-Čistka-Cache

5. korak: Kopirajte IP adresu vašeg poslužitelja iz koraka 2 (možete ga pronaći i na svom hosting računu). Zatim dodavanje liste IP adrese vašeg poslužitelja u StackPath izradom WAF stranice (WAF → vatrozid).

StackPath-Popis dopuštenih-IP

Korak 6: Pokrenite web mjesto u GTmetrix a “mreža za dostavu sadržaja” trebala bi biti zelena u YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Obavezno se obratite podršci za StackPath jer su mogli prilagoditi moje postavke radi poboljšanja ocjena. Imaju jedan od najvećih timova za podršku – to bih definitivno iskoristio.

4. Sadržaj

Sve dok je “vremensko ograničenje predmemorije” postavljeno na odgovarajući način u Naprednim postavkama, vaše istekle spremljene stranice bit će izbrisane i neće pritisnuti vaš poslužitelj. Kada radite na web mjestu, možda ćete također mijenjati CSS / JS (npr. Pozadinske slike) i vidjeti spremljenu verziju (ili možda ne vidite da vaš CDN radi). U ovom slučaju bi uklanjanje predmemorije to trebalo popraviti.

WP-super-cache-Sadržaj-Postavka

Izbriši predmemoriju – osvježava predmemoriju u slučaju da vidite stare predmemorirane verzije vaših stranica.

5. unaprijed učitati

Predučitavanje je osvježenje kad se sve predmemorirane stranice izbrišu i osvježe u jednom potezu. Omogućio bih to jer poboljšava i brzinu web stranice / indeksiranja. Međutim, unaprijed se potroši puno resursi poslužitelja što opterećuje vaš poslužitelj i može usporiti vašu web lokaciju. Prema zadanim postavkama postavljeno je na osvježite unaprijed učitane datoteke predmemorije svakih 600 minuta. Ali trebali biste povećati ovaj broj ako opterećuje vaš poslužitelj, posebno ako ste na zajedničkom hostingu. Možete ga i ostaviti na 0 ako ne želite da statičke datoteke isteknu ikad osim ako ručno ne osvježite predmemoriju.

WP-super-cache-Predučitavanje-postavke

6. Dodaci

Ostavite sve onako kako jest, osim ako ne upotrebljavate Dodatak lošeg ponašanjaDodatak za mapiranje domene WordPress MU, ili WPtouch dodatak, u tom slučaju biste ih kompatibilno omogućili.

WP-super-cache-plugins-postavke

7. Otklanjanje pogrešaka

WP-super-cache-Dubug-postavke

CloudFlare

WP Super Cache nema izravan način postavljanja Cloudflare-a, ali ovo je vrlo jednostavno i svakako preporučujem upotrebu Besplatni CDN Cloudflarea. Mnogi domaćini (uključujući SiteGround) imaju mogućnost aktivirajte Cloudflare u svom cPanelu jednim klikom. Ovo je daleko najlakša metoda.

SiteGround-CloudFlare-aktivacija

Ako vaš domaćin nema tu mogućnost, slijedite korake u nastavku …

1. Prijaviti se za CloudFlare a od vas će se tražiti da dodate web mjesto i započnite skeniranje.

CloudFlare-početak-skeniranje

2. Nakon što je skeniranje dovršeno, odaberite besplatni plan, a Cloudflare će vas provesti kroz skup stranica. Na kraju ćete biti preusmjereni na stranicu na kojoj vam Cloudflare dodijeli 2 poslužitelji imena

CloudFlare-name-poslužitelji-ploča

3. Pretražite Google na “kako promijeniti poslužitelje imena na SiteGround” (potražite samo svog domaćina), a zatim slijedite njihove upute. Kopirat ćete 2 poslužitelja imena koje nudi Cloudflare i zalijepiti ih u prilagođenu opciju poslužitelja imena na vašem hosting cPanelu …

SiteGround-DNS-Records

4. Idi na svoje Postavke brzine oblaka i pobrinite se za automatsko minificiranje i Raketni utovarivač su isključene, ali SG Railgun je na.

CloudFlare-Speed-Tab

5. CloudFlare kaže “Preporučujemo da stvorite Pravilo stranice da biste izuzeli administratorski odjeljak na vašoj web lokaciji iz značajki izvedbe Cloudflarea. Značajke kao što su raketni utovarivač i automatsko minificiranje mogu nenamjerno pokvariti sigurnosne funkcije u vašem administracijskom dijelu.

Dodajte ta 2 stranice pravila u svoje postavke pravila stranica

CloudFlare-stranice-pravilo-WP-Admin

CloudFlare-stranice-pravilo-WP-Pregled

6. Napokon, idite na svoje Postavke predmemoriranja u oblaku i pročišćavanje pojedinih datoteka

Očistite pojedinačne datoteke Cloudflare

Sastavljeno!

Pogledajte moj video – to je 42-minutni videozapis, ali ja pokrivam gotovo sve (vremenske oznake u opisu videa) i trebali biste naučiti mnoštvo sjajnih informacija o brzini web mjesta WordPress:

SiteGround (br. 1 domaćin u Facebook anketama)

SiteGround je koristi Yoast, ja i preporučuje WordPress. Oni su broj 1 u gotovo svim Anketa na Facebooku i većini ljudi daju značaj poboljšanja vremena učitavanja pogotovo ako su koristili osrednje hostove: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast na Twitter-Mi-samo-prebacili do SiteGround

Koristim njihove polu-namjenski plan GoGeeka koja dolazi s 4x više resursi poslužitelja nego zajedničko gostovanje. Kroz moje stranice pogledajte kako se brzo učitavaju, pogledajte moj GTmetrix izvještaj ili pogledajte ljude koji premješten i objavljeno nova vremena utovara. I oni to rade slobodne migracije.

DigitalOcean na Cloudwaysu i Kinsta su također dobri i počinju od 10 USD mjesečno i 30 USD mjesečno. Cloudways je više namijenjen programerima koji ne trebaju cPanel, hosting e-pošte ili podršku koju dobivate sa SiteGround. Kinsta je u osnovi ono što WP Engine bilo je (skupo, ali sjajno). Čitav moj blog u osnovi je posvećen pomaganju ljudima da brže učitavaju njihovu web stranicu. Odbijam preporučiti 2 USD mjesečno hosting jer je to najveće žaljenje većine ljudi prilikom pokretanja web stranice.

Kako provjeriti je li vaš hosting spor
Pokrenite svoju web lokaciju Uvid u Google PageSpeed ​​Speed vidjeti ako smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. Google preporučuje trebalo bi biti <200 ms. Sve što traje iznad jedne sekunde nije dobro. Možete provjeriti i svoj TTFB (vrijeme do prvog bajta) na kartici Vremenske prikazi ili bytecheck.com.

Smanjite vrijeme odziva servera

2019. Hosting anketa

2017-WordPress-hosting-FB-Anketa

Preporuke Elementor hostinga

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

WordPress-Host-anketa-kolovoz-2018

Zajednički-hosting-anketa-2017

2019-hosting-Anketa

Go-To-hosting-Company

WordPress-hosting-anketa-2017

Managed-hosting-Anketa

WooCommerce-hosting-FB-Anketa

2016-web-hosting-anketu

Najbolje WordPress-hosting-Provider-Anketa

Najbolje web-hosting-2019-anketa

WP prijateljsko hosting anketa

2016-WordPress-hosting-FB-Anketa

Omiljeni hosting za Elementor

2018. Preporuke za hosting

Upravlja-WordPress-hosting-anketa-2017

2019-domaćini-Poll-1

Hosting-anketa-za-Speed

WordPress-hosting-anketa-lipanj-1

SiteGround-Preporuka

2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-Anketa

Najbolje web-hosting-Provider-Anketa

Hosting-anketa-veljače-2019

Hosting-Preporuke-Anketa

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPress

SiteGround preporučuje korisnik WordPress:

SiteGround-Preporučeni-WordPress-Host

I mimo Ivica tko vodi WordPress ubrzava Facebook grupu sa 16.000+ članova.

Preporučeni alati za WordPress-Speed-Up

Nekoliko tema:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migracija

SiteGround ima 3 plana:

SiteGround WordPress hosting

Viši planovi uključuju više resursi poslužitelja (Faktor # 1 u vodiču za optimizaciju WordPressa). Evo potpuni usporedni grafikon, ali GrowBig vam daje oko 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a, a GoGeek je polu-posvećeno gostovanje što vam daje još više. GrowBig i noviji dodaci imaju besplatnu migraciju, kreiranje, napredno predmemoriranje i mogućnost hostovanja više web lokacija. GoGeek dolazi s prioritetnom podrškom. Njihovo gostovanje u oblaku prilično je skok cijena na 80 dolara mjesečno.

To možete vidjeti na njihovim stranica s značajkama:

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

Koristim SiteGround zato što:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom izvještaji govore sami za sebe
 2. Moje se stranice učitavaju odmah (kliknite ih ako želite)
 3. Brzo brzinska tehnologija (PHP 7,3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Preporučeno od Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress ubrzati
 5. Besplatno Šifrirajmo SSL, jednostavan za korištenje cPanel, i značajke za eCommerce
 6. Podrška za WordPress je nepobjediv čak i bez prioriteta GoGeeka
 7. GrowBig dolazi s postavljanjem mjesta, više prostora za pohranu i više resursa servera (pomaknite se prema dolje do „dodijelimo vam potrebne resurse“ i pokažite pokazivač iznad server kartica)
 8. GoGeek dolazi s još više resursa za poslužitelj, pohranu, prioritetnu podršku
 9. Slobodne migracije, migratorski dodatak, i a 30-dnevna garancija povrata novca
 10. Mnogo pohvala na Reddit, Razgovori na Facebooku, Cvrkut, TrustPilot
 11. Tona pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mnogi su ljudi već migrirali i rezultate objavili na Twitteru: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Pridruživanje odgovornosti – ako se prijavite za SiteGround s mojim affiliate link Donirat ću vam dobar komad bez ikakvog troška. Svake godine ja donirajte $ 3k za GoFundMe kampanje (2018. je trebalo nahraniti gladne u Denveru, 2017. bila je Crvenom križu u uraganu Harvey). Vaša podrška pomaže i to iskreno cijenim. Nastojim da moje kritike budu nepristrane i poduprte dokaz u obliku Ankete na Facebooku, tweets, i pravi razgovori. Ako ga ne želite upotrebljavati, evo vam nepartijska veza na SiteGround. Bilo kako bilo, ja uistinu vjerujem da su zvjezdani WordPress domaćin i vaša će web stranica brže / glatkije raditi… obavite istraživanje na Facebook skupinama + Cvrkut i pronaći ćete većinu ljudi reci isto.

LOmM-na-SiteGround

Ljudi obično migriraju jer im brzinska tehnologija možete smanjiti vrijeme opterećenja na pola:

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

Često postavljana pitanja

&# X1f680; Je li WP Super Cache dobar dodatak?

Obično nije najbolje ocijenjeni dodatak na Facebook anketama i osobno sam postigao bolje rezultate s WP Rocketom i ostalim dodacima za predmemoriju. Svaka web stranica je različita – morate konfigurirati i uspoređivati ​​rezultate različitih predmemorija predmemorije u GTmetrixu jedan po jedan.

&# X1f680; Kako postavljate Cloudflare s WP Super Cacheom?

Prijavite se za besplatni Cloudflare račun i promijenite poslužitelje imena (u registratoru domena) na one koji vam Cloudflare pruža.

&# X1f680; Hoće li više CDN-a dodatno poboljšati brzinu?

Teoretski, da. Više CDN-ova = više podatkovnih centara = brža isporuka vašeg sadržaja i više pretovara resursa što bi trebalo olakšati opterećenje vašeg poslužitelja. Cloudflareov CDN dovoljan je za većinu web stranica, ali ako ste opsjednuti brzinom, pokušajte sa StackPath ili KeyCDN.

&# X1f680; Kako se WP Super Cache uspoređuje sa WP Rocketom?

WP Rocket ima više brzina nego WP Super Cache (čišćenje baze podataka, optimizacija Google Fontova + Analitika, kontrola rada srca) i jednostavnije je za konfiguriranje, ali WP Rocket je također premium dodatak. Ako je brzina vrlo važna, pokrenite WP Rocket.

&# X1f680; Koji su mi dodatni brzinski dodaci potrebni osim WP Super Cache?

Trebat će vam dodatak za optimizaciju fontova (OMGF), čišćenje baze podataka (WP-Optimize), kontrola otkucaja srca, optimizacija Google Analytics (CAOS) i selektivno onemogućavanje dodataka (Čistoća aktiva ili Perfmatri). Ove značajke nisu ugrađene u WP Super Cahce.

Je li upalilo?

Javite mi u komentarima!

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map