10 najboljih WordPress dodataka za chat uživo 2016

Što je live chat?

Live Chat podrška je internetska usluga koja omogućuje tvrtkama da u stvarnom vremenu komuniciraju ili razgovaraju s posjetiteljima njihovih web stranica. Uživo aplikacije za podršku uobičajeno se koriste za pružanje trenutne korisničke podrške i informacija klijentima i kupcima. Dakle, u ovom postu pokazujem vam 10 Najbolji WordPress dodatak za chat uživo od 2016.


Ali možda mislite, zašto mi treba funkcija live chat na mojoj web stranici … Je li tako …“Znate li da možete dobiti više od 60% kupaca, čak možete i povećati prodaju više korištenja sustava za chat uživo.” Funkcija chata uživo danas je očita za prodaju nečega, i to uglavnom za one koji prvi put dođu na vašu web stranicu. Nemaju puno vremena čekati odgovor. Dakle, chat uživo u tom slučaju čini sjajan posao. Nakon što integrirate WordPress dodatak za chat uživo, možete izravno razgovarati sa svojim kupcem i pomoći mu oko njihovih upita bilo kojeg proizvoda. Provjerimo one WordPress dodatke za chat uživo…

10 najboljih WordPress dodataka za chat uživo

1. Live Chat

WordPress dodatak za chat uživoLive Chat je najbolji softver za live chat i softver za pomoć u službi za korisnike. Ako pronalazite najbolji WordPress dodatak za chat za bilo koju vrstu poslovanja, onda je to dobra opcija ili vi. Ovaj WordPress dodatak za chat uživo dolazi s puno značajki koje mogu povećati stopu razgovora s kupcima. 

Pomoću njihove moćne nadzorne ploče možete sve prilagoditi. Ako imate portfelj, e-trgovinu ili bilo koje vrijeme web mjesta, lako ga možete koristiti. Najprije se morate prijaviti na nadzornu ploču vašeg administratora te dobiti kôd i dodati ga footer.php u vašu temu. Tada ovdje možete postaviti mogućnosti razgovora i teme. Evo snimke zaslona nadzorne ploče:-

chat uživo wpmyweb

Glavne značajke:

 • Prilagođavanje prozora za chat: Kad na svom web mjestu omogućite mogućnost chata, tada možete prilagoditi prozor za chat s nekoliko tema i boja. To nije sve. Sljedeće u opciji jezika zadani je jezik engleski, ali ako je vaš posao nastanjen u Italiji, tada možete promijeniti jezik u talijanski. Također možete omogućiti pre-chat anketu, post-chat anketu itd. Post-chat anketa uglavnom se koristi za trenutne povratne informacije kupaca i u slučaju agensa za ocjenjivanje. Kupac može ispuniti obrazac za kartu u chat opciji, ako on-line chat nije dostupan.
 • Angažman kupaca: Možete postaviti prilagođenu poruku kada netko klikne na internetski chat ili možete postaviti više pozdrava da biste pozvali ciljne posjetitelje na chat. S privlačan sustavu, kupci dobivaju više pažnje i izazivaju ih na pokretanje chata.
 • Napredni alati za agente: Agent za chat može dodati oznake i prečace na tipkovnici za brzu upotrebu. Ovaj se chat može koristiti s računala i telefona pomoću softvera za preuzimanje. 
 • Postavke razgovora: Chat agenti mogu usmjeravati chatove ili se to može učiniti automatski. Tako određeni odjel dobiva klijente koji se temelje na specifičnim kategorijama.
 • Lako se integrira: Bez obzira koji CMS koristite, ovaj dodatak Live Chat možete lako integrirati u svoju web stranicu.

Cijena:

Ovaj se dodatak plaća, čiji početni troškovi su 16 USD mjesečno. Početak suđenja od 30 dana

2. WP Live Chat

WordPress Live Chat- Wpmyweb

WP Live Chat dodatak je najisplativiji WordPress dodatak za chat uživo. Ovaj dodatak je u potpunosti funkcionalan i podržava mala poduzeća. Ovaj dodatak je besplatan tako da ne morate plaćati mjesečne pretplate za chat uživo da biste bolje razumjeli svoje posjetitelje.

Sada imate mogućnost domaćina svog live chat-a biti na vlastitoj web stranici ili na njihovom chat chat poslužitelju. Upotreba njihovog poslužitelja za chat uživo će poboljšati izvedbu vašeg chata do 300% i smanjiti opterećenje domaćina. 

To je potpuno prilagodljiv, tako da možete postaviti chat uživo sa svoje administracijske nadzorne ploče. Kao što vidite na slici iznad da možete razgovarati sa svojim kupcima pomoću Windows aplikacije, android aplikacije itd., Pa čak ćete i dobiti obavijest o radnoj površini ako neki kupac želi razgovarati s agentima. Evo slike upravljačke ploče administratora u nastavku:

WP Live Chat

Ovaj je dodatak besplatan, ali ako želite potpune značajke ovog dodatka, morate kupiti PRO verziju. Evo nekih ključnih značajki WP Live Chat:

Glavne značajke:

 • Potpuno prilagodljiv chat: Kao što sam spomenuo da je taj dodatak potpuno prilagodljiv, tako da možete postaviti svoj chat po želji.

 • Ocjene chata & Društvene ikone: Dobar je izbor to što kupci / korisnici mogu u stvarnom vremenu ocijeniti vaše agente, a u prozor za chat možete dodati svoju Facebook stranicu ili poslovnu stranicu kako biste stekli više sljedbenika istovremeno.
 • Obavijesti o pregledniku: Ovaj dodatak omogućuje vam primajte obavijesti preglednika čim primite novi chat.
 • Pristup Ppravopisni zapisi o chatu: Možete pristupiti bilo kojem chatu koji ste možda propustili kao i prethodnim zapisima chata.
 • Podržava više jezika: Podrška za WP Live Chat u potpunosti je prenosiva i dostupna je na više od 25 različitih jezika.
 • Domaćin vašeg poslužitelja razgovora u oblaku: Domaćin poslužitelja chata uživo na njihovom cloud poslužitelju kako bi poboljšao performanse vašeg chata do 300% i smanjio opterećenje svog domaćina. 

Cijena:

Ovaj je dodatak besplatan, ali za potpuni pristup ili značajke potrebno je kupiti Pro verziju ovog dodatka koja košta 39,95 USD.

3.Tawk.to chat uživo

tawk wpmyweb

Tawk.to je 100% BESPLATNA aplikacija za chat uživo koja omogućuje praćenje i razgovor s posjetiteljima na vašoj WordPress web lokaciji. Podržava sve vrste poslovanja i više od 250.000 tvrtki koje koriste Tawk.to. Osmišljeno je da poveća učinkovitost u upravljanju iskustvom internetskog angažmana. Kako nema ograničenja, tako ga možete koristiti na više web lokacija i agenata u jednom sučelju nadzorne ploče za razgovor s posjetiteljima na vašoj web lokaciji.

Tawk.to nudi besplatne aplikacije za iOS, Android, Windows i Mac OSX da biste ostali povezani ili se možete prijaviti putem bilo kojeg modernog preglednika.

Glavne značajke:

 • Prilagođeni widget: Možete izmijeniti veličinu, boje, položaj i sadržaj widgeta za posjetitelje prema vašoj web lokaciji.
 • Upotrijebite više web lokacija: Ako želite koristiti chat uživo na više web stranica. Zatim dodajte više različitih widgeta na koliko god web mjesta želite da biste mogli pratiti odakle dolaze svi vaši chatovi.
 • Automatizirani pokretači chata: Možete postaviti okidače za postavljanje automatiziranih poruka na temelju više uvjeta, poput vremena, posjeta određenoj stranici ili izvođenja određene akcije itd..
 • Prilagođene prečice: Prečaci vam omogućuju brzi odgovor u roku od 1 sekunde, a štedi i vrijeme odgovaranjem na često postavljana pitanja posjetitelja. Kao što su: umjesto tipkanja Pozdrav, dobrodošli na našu web stranicu kako vam možemo pomoći? možete stvoriti prečac koji je jednostavno /zdravo.
 • Besplatne aplikacije: Tawk.to nudi besplatne aplikacije za iOS, Android, Windows i Mac OSX kako biste bili povezani sa svojim kupcima iz bilo kojeg mjesta.

Cijena: 

100% besplatno.

4. Zopim chat uživo

zopim chat uživo

Zopim jedan je od najpopularnijih i najpouzdanijih WordPress dodataka za chat uživo. Zopim vam omogućuje praćenje i razgovor s posjetiteljima koji surfaju vašom trgovinom u stvarnom vremenu. Ima preko 150 000 kupaca i najaktivnije instaliran WordPress dodatak za chat.

Svojim kupcima pružaju najhladniju karakteristiku “Facebook Messenger Chat”. Dakle, koristeći ovu značajku moći ćete koristiti messenger. I naravno, to je još jedan najbolji način da dođete do svojih kupaca.

Glavne značajke:

 • Unaprijed analitika: Zopim nadzorna ploča omogućava vam praćenje protoka posjetitelja, obrasce uporabe i omogućuje vam da uskočite kad god kupcu može biti potrebna pomoć.
 • Pogodno za sve vrste poslovanja: Ako imate malu ili čak veliku web stranicu, nema problema. Bez problema djeluje u svakoj vrsti.
 • Mobile Friendly: Ovaj je dodatak prilagođen za mobilne uređaje, tako da vaši kupci mogu razgovarati s vama s bilo kojeg uređaja pomoću našeg mobilnog widgeta za optimizaciju.
 • Lako se integrira: Podržava sve glavne CMS.
 • bilo mnogo više …

Cijena:

Besplatno | 11.20 $ / mj.

5. I’Msupporting

Dodatak za chat WoRdPress

I’Msupporting je platforma za chat uživo za web stranice i prodavaonice e-trgovine. Pomoću softvera za IMsupporting chat možete imati račun za chat uživo, prijaviti se na račun za chat uživo i razgovarati sa svojim posjetiteljima u roku od nekoliko minuta.

Glavne značajke:

 • Praćenje posjetilaca u stvarnom vremenu: Pomoću njihove moćne nadzorne ploče možete nadgledati ponašanje posjetitelja i djelovati na njih jednako je važno. I možete pratiti na kojim se stranicama nalaze korisnici, odakle su došli, njihov geografski položaj. 
 • Jednostavno prilagoditi: Možete prilagoditi prozore za chat kako bi odgovarali vlastitoj temi web mjesta i promijenili fontove, boje i sliku natpisa zaglavlja. Mogu razgovarati o mogućnosti teksta i polja.
 • Bolja sigurnost: Podržavam pružanje SSL enkripcije, tako da svi chatovi ostanu sigurni.
 • više….

Cijena:

Besplatno | 12,63 $ / mj

6. JivoChat

jivochat

JivoChat ima preko 155.614 kupaca i jednu od pouzdanih tvrtki. JivoChat pomaže kupcima da dobiju trenutne odgovore u live chat-u bez potrebe za pozivanjem ili slanjem e-maila i pravo na vašu web stranicu. Ovaj dodatak možete instalirati za nekoliko minuta, a može ga se prilagoditi vašem osobnom stilu.

JivoChat nudi vam besplatnu radnu površinu za Mac / Windows, aplikaciju za preglednik i mobilnu aplikaciju. Tako da vi ili vaši agenti ne biste propustili niti jedan chat. 

Glavne značajke:

 • Više bolje kvalitete: Svakog dana ocjenjuju kvalitetu chat usluge na vašoj web lokaciji ljestvicom od 0 do 5 i daju prijedloge koja područja trebate poboljšati.
 • Jednostavan za korištenje: Agenti mogu razgovarati putem zgodne radne aplikacije za Mac / Windows, preglednika i naše mobilne aplikacije.
 • Više razgovora s kupcima: Nudi pomoć prije nego što se postavljaju pitanja proaktivnim chatovima pretvara slučajne posjetitelje u sretne kupce.

Cijena:

Besplatno | 10 $ / mj.

7. Tidio Chat

tildochat

Tidio Chat je usluga uživo razgovora koja vam omogućuje jednostavnu komunikaciju sa svojim kupcima. Ako pronađete dobar i jeftin WordPress dodatak za chat uživo, onda je to dobra opcija. Dizajniran je posebno za WordPress zajednicu. Jednom kada instalirate dodatak, bit ćete spremni u potpunosti iskoristiti prednosti koje naša usluga pruža, nije potrebna registracija.

Izuzetno je jednostavno instalirati, nakon što instalirate dodatak, spremni ste za rad. Prati tko posjećuje vašu web stranicu. Možete prilagoditi shemu boja ili prilagođena polja za obrasce vašim potrebama.

Značajke:

 • Pratite tko posjećuje vašu web stranicu.
 • Obratite se svom posjetitelju putem e-pošte kada napuste chat.
 • Integracija sa Zendeskom, GetResponse, SalesForceom i MailChimpom i mnogim drugima.
 • Namjenska aplikacija za mobilne i stolne uređaje (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Potpuno prilagodljiv.

Cijena:

Besplatno | Pro verzija: 12 USD mjesečno.

Cijena za Tildo live chat

8. Olark Live Chat

olark chat uživo

Olark najljepši je i najučinkovitiji način razgovora sa kupcima za prodaju i podršku. Olark otkriva tko se nalazi na vašoj web lokaciji i što točno radite. Čak i pogledajte što je u njihovoj košarici.

To je brzo & jednostavan za instaliranje i prilagođavanje Olarka. Samo stvorite račun Olark i zalijepite kôd na svoju web stranicu, dobro idete. S prekrasnim temama, tekstom i jezikom koje odaberete, pa čak i moćnim API-jem, Olark je u potpunosti pod vašom kontrolom.

Ovaj dodatak vrlo je koristan za vašu web lokaciju e-trgovine ili WordPress. Ali nema besplatnu verziju, za upotrebu ovog dodatka morate kupiti.

Značajke:

 • Olark radi s glavnim softverom koji već koristite i superponira vaš CRM.
 • Primajte trenutne povratne informacije od kupaca tako da znate da ih činite sretnijima.
 • Vaši kupci mogu pregledati vaše proizvode ili agente pomoću opcija za chat. Tako možete poboljšati svoj proizvod i iskustvo.

Cijena:

$ 12 / month. (Dostupna je samo Premium verzija)

9. onWebChat

onweb chat

onWebChat je dobar WordPress dodatak za chat uživo za vaše web mjesto. Omogućuje vam razgovor s posjetiteljima vaše web stranice, nadzor prometa na web mjestu i pružanje bolje korisničke podrške. 

Ovaj WordPress dodatak za chat uživo za WordPress pruža jednostavan način integracije vaše WordPress web stranice s našim inovativnim sustavom za live chat. Kompatibilan je i s web stranicama WooCommerce. Možete razgovarati sa posjetiteljima vaše web stranice u stvarnom vremenu u samo jednom kliku, nadzirati promet na web mjestu i povećati broj konverzija okidačima..

onwebchat značajke

Cijena:

Besplatno | 7,81 $ / mjesečno.

10. WP-Chat

wp-chat

WP chat je WordPress dodatak za chat uživo koji je uglavnom izgrađen za WordPress. Pomoću ovog dodatka možete pratiti i razgovarati s posjetiteljima koji surfaju vašom prodavaonicom / web stranicama u stvarnom vremenu. To je prilagodljiv višejezični chat-front sučelje. 

Za upotrebu ove usluge potreban vam je samo API ključ WP-Chat , i možete početi razgovarati sa svojim kupcima. Omogućuje vam dodavanje neograničenih web stranica, neograničen chat, neograničen broj klijenata i još mnogo toga. Možete koristiti njihovu mobilnu aplikaciju za ovaj dodatak za chat uživo.

Glavne značajke:

 • Neograničeno web stranice
 • Neograničeno chat
 • Neograničeno Operatori
 • Mobilna aplikacija, aplikacija Chrome dostupna za ovaj WordPress dodatak za chat uživo

Cijena: 

Besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map