12 najboljih WordPress sigurnosnih dodataka za osiguranje vaše web stranice

04.06.2020
Čep '12 najboljih WordPress sigurnosnih dodataka za osiguranje vaše web stranice
0 19 мин.

WordPress je najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem (CMS) i sad pokreće preko 30% web stranica u svijetu. Iako brzo raste, hakeri uglavnom ciljaju WordPress web stranice. Kao vlasnik web lokacije ne želite da hakeri uništavaju vašu web lokaciju. Nijedna web lokacija nije 100% sigurna, ali uvijek možete pojačati sigurnost web mjesta, na primjer, možete slijediti WordPress sigurnosne smjernice i koristiti WordPress sigurnosne dodatke za nadgledanje onoga što se događa na vašoj web lokaciji.


Sam WordPress sigurna je platforma i programeri kontinuirano vrše ažuriranja kako bi poboljšali svoju sigurnost i dodali dodatne značajke. Ali instaliranje dodataka ili tema treće strane čini WordPress ranjivim. Prema Wordfenceu, najčešći način hakera neovlaštenog pristupa WordPress web mjestu je putem dodataka.

2 (1)

Izvor slike: WordFence

Ako hakeri nekako dobiju pristup vašoj web stranici, mogu lako pregledavati datoteke vaše web stranice, bazu podataka i upropastiti druge tisuće web stranica na web poslužitelju. Prije nekoliko dana Securi je otkrio zlonamjerni softver SoakSoak koji je kompromitirao više od 100.000+ WordPress web stranica iskorištavanjem ranjivosti u dodatku. Jednom kada se web stranica hakira, hakeri obično ostavljaju svoje otiske, tako da se lako mogu ponovno upustiti u vašu web stranicu što je nemoguće otkriti.

Srećom, na raspolaganju su razne vrste WordPress sigurnosnih dodataka koji vam mogu pomoći u otkrivanju i uklanjanju svih ranjivih stranica na vašem mjestu WordPress. I ne samo to, ti sigurnosni dodaci također mogu zaštititi vašu WordPress stranicu od hakera, provjeriti postoji li zlonamjerni softver na vašoj web stranici, zaustaviti napad brutalnim silama, gledati ponašanje gledatelja vaše web lokacije u stvarnom vremenu, blokirati neželjenu IP adresu i još mnogo toga. 

U ovom ćemo članku raspravljati o 12 najboljih WordPress sigurnosnih dodataka koji će vam pomoći da zaštitite svoju web stranicu od hakera.

12 najboljih WordPress sigurnosnih dodataka

Na raspolaganju su mnoge sigurnosne usluge i dodaci za WordPress, ali mi biramo one najbolje. Ovi sigurnosni dodaci nude širok raspon značajki koje će zaštititi vašu WordPress web lokaciju od hakera.

Neki od sigurnosnih dodataka su besplatni, a neki su plaćeni. Dodaci besplatne verzije dolaze s vrlo ograničenim značajkama, a za korištenje njihove pune funkcionalnosti trebate nadograditi na plaćenu verziju. Za nadogradnju će vam trebati nekoliko dolara, ali znate da je sigurnost najvažnija stvar web stranice. Ako se ozbiljno bavite svojim blogom i mrežnim poslovanjem, danas biste trebali koristiti bilo koji od ovih sigurnosnih dodataka.

1. Securi Sigurnost

Securi je jedan od najboljih sigurnosnih dodataka koji su dostupni za WordPress. Ovaj dodatak nudi razne vrste sigurnosnih značajki koje će vam pomoći da spriječite da zlonamjerni softver ne ošteti vašu web stranicu, kao što su: revizija sigurnosnih aktivnosti, nadzor integriteta datoteka, nadzor crnih lista, sigurnosne akcije post-haka i još mnogo toga.

securi

Je li vaša web lokacija hakirana? Ne brini. Securi je tu za vas. Oni će očistiti vašu hakiranu web lokaciju i vratiti je u samo nekoliko sati. Ako je vašu web lokaciju na crnoj listi stavio Google ili bilo koja antivirusna kompanija, Securi će vam pomoći da uklonite upozorenja s crne liste. Njihov moćan alat za otkrivanje zlonamjernog softvera uklonit će i sve ubrizgavanja zlonamjernog koda s vaše web stranice i baze podataka.

Najbolje značajke Securi:

 • Securi uklanja zlonamjerni softver s web stranice i sprječava buduće hake na web lokaciji
 • Ako je vaša web lokacija na crnoj listi na Googleu, Securi će vam pomoći da uklonite upozorenje s crne liste
 • On će zaustaviti grubu silu i DDoS napad na vašu stranicu
 • Kad njihov sustav otkrije zlonamjerni alat za borbu ili hakere koji pokušava napasti vašu web lokaciju, automatski ih blokira
 • Primit ćete trenutnu obavijest e-poštom ako Securi na vašoj web stranici otkrije nešto pogrešno
 • Ako je vaša web lokacija u velikoj kuci, Securi će vam pomoći da vratite vašu web lokaciju
 • Securi nudi besplatni SSL certifikat kako bi bili sigurni da su svi osjetljivi podaci sigurni
 • Sa svojim sigurnosnim alatima također pružaju visoke performanse CDN servis
 • Njihova korisnička podrška dostupna je 24 × 7 putem live chat-a, telefona i e-pošte

2. Sigurnost iTheme

iTheme Sigurnost, ranije poznata kao Better WP Security, još je jedan sjajan WordPress sigurnosni dodatak. iTheme sigurnosni dodatak nudi 30+ sigurnosnih značajki kako bi zaštitili vaše WordPress web mjesto od zlonamjernih napada. Pomoću iTheme sigurnosnog dodatka možete dodati WordPress pokušaje ograničenja prijave pa ako se netko pokuša prijaviti nagađajući vašu lozinku, bit će automatski blokiran. To je dobar primjer za sprečavanje brutalnih napada.

iTheme sigurnosni dodatak

Ako netko može pristupiti vašoj web stranici i pokušava izmijeniti ili izbrisati bilo koju datoteku, ovaj dodatak će vas odmah obavijestiti putem e-pošte da se na vašoj web lokaciji nešto promijenilo. Ponekad loši botovi provjeravaju našu web stranicu zbog ranjivosti i stvore tonove 404 stranice grešaka, što je loše za vašu web lokaciju SEO, iTheme sigurnosni dodatak automatski će blokirati te neželjene IP adrese.

iTheme sigurnosni dodatak nameće WordPress korisnicima da koriste jaku lozinku. Možete promijeniti zadani URL za prijavu na WordPress kako napadi ne bi znali gdje tražiti. Osim toga, možete napraviti sigurnosnu kopiju svoje web stranice pomoću iTheme sigurnosti.

Ovaj dodatak je besplatan te ga možete preuzeti iz direktorija dodataka WordPress.org. Možete dobiti iTheme Security Pro ako želite koristiti sve bitne sigurnosne značajke koje su potrebne za vaše web mjesto. Pro verzija dodatka košta 80 dolara za 2 web lokacije, a bila bi sjajna investicija za poboljšanje sigurnosti vaše web lokacije.

Najbolje značajke iTheme sigurnosti:

 • iTheme sigurnost svaki dan prati vaše web mjesto zbog zlonamjernog softvera
 • Možete dodati Google reCaptcha na svoju stranicu za prijavu, registraciju kako biste zaštitili svoju web stranicu od neželjene pošte
 • Stranicu za prijavu možete očvrsnuti dodavanjem dvofaktorskog sustava provjere autentičnosti
 • Možete pratiti kada korisnici uređuju sadržaj, prijavljuju se i odjavljuju
 • iTheme sigurnost sprječava napad brutalnim silama zabranjujući korisnike s previše neuspjelih pokušaja prijave
 • Utvrdite sve korisničke račune da dodaju jaku lozinku
 • Možete koristiti uključeni “način rada” što znači da se unutar određenog vremena korisnici ne bi mogli prijaviti na vašu web lokaciju
 • Uklanja informacije o zaglavlju u RSD-u i preimenuje račun “admin”
 • i mnogo više…

3. Sigurnost malcare

MalCare je cjelovito WordPress sigurnosno rješenje za izradu je trebalo dvije godine. Razvijen je nakon analize više od 240 000 web stranica WordPress i koristi ovu kolektivnu inteligenciju za zaštitu WordPress stranice od zlonamjernog softvera, hakera i ostalog. Najbolji dio – izgrađen je na AI tehnologiji koja se uvijek uči i poboljšava.

Malcare

MalCare nudi niz mogućnosti za koje pokazuje da je dizajniran kao sigurnosno rješenje sve u jednom. Dvije su najvažnije značajke Skener i Čistač. MalCareov automatizirani skener otkriva najsloženije zlonamjerne softvere bez radara. Koristilo je preko 100 signala da osigura da nijedan zlonamjerni softver nije zaobišao njegov sat. Čistač uklanja zlonamjerni softver čim su identificirani.

Najbolje značajke sigurnosti Malcare:

 • Snažan skener koji otkriva nove i složene zlonamjerne programe.
 • Čistač jednostavan za korištenje koji uništava sve tragove zlonamjernog softvera.
 • Vatrozid koji zabranjuje loše IP adrese i sprečava zlonamjerne pokušaje prijave od strane botova.
 • Upravljanje korisnicima i ažuriranje dodataka, tema, WordPress jezgre nekoliko web stranica s jedne nadzorne ploče.
 • Bijelo označavanjeMalCare omogućava vam da našu uslugu predstavite pod svojim briljantnim brendom. Klijentsko izvještavanje pomaže generirati detaljna izvješća o sigurnosti.
 • A redovne sigurnosne kopije (powered by BlogVault) nude vam pristup do 365 dana sigurnosnih kopija.

4. SecuPress

SecuPress je novootvoreni sigurnosni dodatak WordPress koji ima preko 10 000 aktivnih instalacija i nastavlja s rastom. Kao i drugi WordPress sigurnosni dodaci, ima gomilu korisnih značajki. Ovaj dodatak dolazi s čistim i prekrasnim sučeljem koje vam pokazuje sve vrste sigurnosnih detalja.

SecuPress

SecuPress je besplatni sigurnosni dodatak za WordPress, a dodatak besplatne verzije uključuje zaštitu sigurnosnih ključeva, blokirane IP adrese, prefiks baze podataka, osnovni vatrozid, prijavu protiv Brute Force itd. Dodatak premium verzije dolazi s fantastičnijim sigurnosnim značajkama. Ako nemate vremena za pokretanje tjednih skeniranja, možete zakazati skeniranje pomoću SecuPress Pro.

Pomoću SecuPressa možete pokrenuti sigurnosnu reviziju web mjesta WordPress i dodatak može riješiti probleme za vas. Provjerava gotovo sve vrste sigurnosnih točaka i pita vas što poduzeti. Također se na vaše stranice za prijavu dodaje dvofaktorska provjera autentičnosti. Otkriva instalirane teme i dodatke za WordPress koji su ranjivi ili sadrže zlonamjerni kod. Ako utvrdi nešto zlonamjerno, poslat će vam upozorenje e-poštom.

Najbolje značajke sigurnosnog dodatka SecuPress:

 • SecuPress redovito skenira vaše web mjesto
 • Ima moćan firewall koji zaustavlja sve vrste dolaznih zahtjeva
 • Štiti vaše sigurnosne ključeve i blokira loše pokrete
 • Otkriva vaše WordPress teme i dodatke za zlonamjerni kod
 • Možete stvoriti vlastiti sigurnosni nadzor i popraviti one probleme koji su važni
 • Možete dodati 2FA na svoju stranicu za prijavu
 • Ovaj dodatak omogućuje sigurnosno kopiranje baze podataka i datoteka te vam omogućuje njihovo preuzimanje
 • Možete zakazati skeniranje i sigurnosno kopiranje zlonamjernog softvera

5. Sigurnost riječi

Wordfence je najpopularniji sigurnosni dodatak WordPress. Ima preko 2+ milijuna aktivnih instalacija i najviše ocijenjeni dodatak. Kao i drugi WordPress sigurnosni dodaci, Wordfence dodaje vatrozid web aplikacija koji otkriva i blokira zlonamjerni promet. Njihov snažni alat za skeniranje zlonamjernog softvera provjerava datoteke sa osnovnim datotekama, temama i dodacima vaše web lokacije i ako otkrije bilo koji zlonamjerni kod na vašoj strani, odmah vam šalje obavijest e-poštom.

Wordfence sigurnosni dodatak

S Wordfenceom možete nadzirati promet na vašoj web stranici uživo, pokušaje hakiranja, uključujući njihovo podrijetlo, IP adresu, što i koliko vremena provode na vašoj web stranici itd. Njihova besplatna verzija Wordfence dodatak sadrži značajku filtra za spam komentara kao što ima Akismet. Također štiti vaše web mjesto od grubih napada ograničavanjem pokušaja prijave.

Wordfence je besplatni dodatak. Pomoću besplatne verzije dodatka dobit ćete vatrozid web aplikacije, skener zlonamjernog softvera, pregled blokiranih pokušaja provale i neke druge značajke. Dodatak za premium verziju koštat će 8,25 USD mjesečno i dobit ćete snažnije sigurnosne značajke kao što su obrambeni izvori u stvarnom vremenu, blokiranje zemlje, dvofaktorska provjera autentičnosti itd..

Najbolje značajke sigurnosti Wordfencea:

 • Njihov vatrozid web aplikacije blokira zlonamjerni promet
 • Možete vidjeti ažuriranja potpisa zlonamjernog softvera u stvarnom vremenu iz feeda obrane niti
 • Ako je netko učinio bilo kakve promjene na vašoj web lokaciji, Wordfence provjerava sve datoteke, uključujući dodatke i teme s izvornom verzijom, i obavijesti vas putem e-pošte
 • Svakodnevno prati vašu web stranicu zbog poznatih sigurnosnih problema i šalje vam upozorenje ako je nešto sumnjivo
 • Možete provjeriti je li vaša web lokacija na crnoj listi zbog zlonamjernih aktivnosti
 • Ako bilo koja web lokacija IP skuplja neželjenu poštu, možete dobiti detaljne IP podatke i zabraniti IP adresu

Isprobajte sigurnosni dodatak Wordfence

6. Sigurnost u jednom WP & firewall

Sigurnost u jednom WP je još jedan veliki WordPress sigurnosni dodatak i potpuno je besplatan. Iako je 100% besplatan, ali nudi mnogo naprednih sigurnosnih značajki. Dodatak All In One Security koristi sigurnosni sustav ocjenjivanja sigurnosnih točaka i obavještava vas koju sigurnosnu funkciju trebate uključiti. Njihov sigurnosni vatrozid kategoriziran je u 3 razine i na temelju vaših potreba možete primijeniti bilo koje od ovih pravila vatrozida. 

Sve u jednom WP sigurnosnom dodatku

Ovaj dodatak otkriva koristi li korisnik korisničko korisničko ime “admin” i pomaže vam da promijenite vrijednost koju želite. Kao iTheme sigurnost, njihov alat za sigurnost lozinke omogućava vama i vašim korisnicima da koriste jaku lozinku. Kad korisnici dosegnu niz neuspjelih pokušaja prijave, ovaj dodatak odmah zaključava te IP adrese i bit ćete obaviješteni. S vaše WordPress nadzorne ploče možete detaljno pregledati popis zaključanih korisnika. Ako ne želite da se vaši korisnici prijavljuju, možete prisiliti odjavljivanje svih korisnika. Možete čak pratiti aktivnost svih svojih korisnika.

Ako haker dobije neovlašteni pristup vašoj web stranici WordPress i nešto promijeni, njihov alat za skeniranje otkrivanja datoteka upozorit će da je datoteku netko promijenio. Zatim se možete prijaviti na svoje web mjesto i vidjeti što su bile promjene.

Najbolje značajke sigurnosti u jednom WP & firewall

 • Njihova sigurnost i vatrozid koriste zaštitni sloj na više razina, tako da možete primijeniti bilo koja pravila vatrozida bez kršenja vaše web stranice
 • Ovaj dodatak otkriva koristi li korisnik vrlo uobičajeno korisničko ime i lozinku koje je lako pogoditi
 • Njihova značajka zaključavanja prijave zabranjuje sve IP adrese koje izazivaju brutalne napade
 • Dodajte captcha na stranicu za prijavu i obrazac zaboravili lozinku
 • Možete promijeniti zadani WP prefiks
 • Dodaje dodatnu zaštitu vašem PHP kodu onemogućavanjem opcije uređivanja datoteka s WordPress nadzorne ploče
 • Ako želite zaštititi svoj sadržaj od krađe sadržaja, lako možete onemogućiti desni klik miša
 • i mnogo više…

Isprobajte dodatni sigurnosni dodatak

7. Google Autentifikator – Dvofaktorska provjera autentičnosti

Upotrebom dvofaktorske provjere identiteta dodajete dodatni sloj zaštite vašoj WordPress prijavi od napadača. Ako vaš WordPress sigurnosni dodatak ne pruža dvofaktorsku provjeru identiteta, preporučujem vam ovaj dodatak.

Ako ste koristili bilo koje druge Googleove usluge za koje je potrebna provjera u dva koraka, tada već znate kako taj postupak funkcionira. Nakon instaliranja dodatka Google Authenticator WordPress morate ga postaviti i odabrati bilo koji dvofaktorni način provjere identiteta koji želite koristiti. Nakon toga odjavite se s nadzorne ploče WordPress administratora i od sljedeće prijave zatražit ćete da koristite mobilnu aplikaciju Google autentičar za prijavu.. 

Google Autentifikator

Besplatna verzija Dodatak Google autentifikator dolazi s različitim metodama provjere autentičnosti poput Google Autentifikatora, QR koda, push obavijesti, soft tokena, sigurnosnih pitanja, OTP preko SMS-a itd. Možete postaviti više opcija prijave i korisnike možete preusmjeriti nakon prijave..

Dodatak premium verzije dolazi s korisnijim značajkama i možete ga koristiti za svoj multisite. Možete odabrati različite načine provjere autentičnosti za korisnike.

Najbolje značajke Google autentifikatora

 • Ovaj dodatak dodaje dvofaktorsku provjeru autentičnosti tijekom prijave
 • Dostupne su različite metode autentifikacije
 • Dostupno je više opcija prijave
 • Podržane na više web lokacija
 • Možete odabrati bilo koji određeni način provjere autentičnosti za korisnike
 • OTP putem e-pošte, OTP putem SMS-a, provjera e-pošte dostupna

Isprobajte dodatak Google Autentifikator

8. Roštilj: Blokirajte loše upite

Blokirajte loše upite sjajan je sigurnosni dodatak WordPress koji štiti vašu web lokaciju od zlonamjernih zahtjeva za URL-om. BBQ skenira dolazni promet i automatski blokira sve zlonamjerne zahtjeve poput eval (, base64_ i drugih nizova dugih zahtjeva. 

Blokirajte loše zahtjeve

Za razliku od drugih WordPress sigurnosnih dodataka, ne zahtijeva daljnje postavljanje. To znači da će nakon instaliranja ovog dodatka pokrenuti vlastiti rad. Ovaj dodatak dostupan je u besplatnoj i premium verziji. Dodatak s plaćenom verzijom pruža bolju sigurnost i kontrolu. koristeći Roštilj pro version dodatak, možete u potpunosti prilagoditi vatrozid vaše web stranice, onemogućiti BBQ za korisnike koji su se prijavili, postaviti vlastiti statusni kôd, lako dodati / urediti / ukloniti sva pravila itd.. 

Dodatak Pro verzije košta samo 20 dolara i uključuje sve značajke, a vi ćete dobiti vijek ažuriranja i osnovnu podršku.

Najbolje značajke Blokiraj loše upite

 • Ovaj dodatak jednostavan je za upotrebu i ne zahtijeva nikakvu konfiguraciju
 • Skenira sav dolazni promet i blokira loše zahtjeve
 • Također blokira napade ubrizgavanja SQL-a
 • Koristi 5G, 6G naprednu zaštitu vatrozida
 • Kompatibilno s drugim WordPress dodatcima za sigurnost

9. IP Geo Block

Kako vaša web lokacija raste, mnogo je načina na koje hakeri pokušavaju doći u sukob s vašom web lokacijom kako bi dobili neovlašteni pristup vašoj web lokaciji. Haker obično koristi različite IP adrese za izvođenje grube sile napada i obično je teško to otkriti. Pa evo dolazi IP geo blok WordPress dodatak.

Ovaj dodatak štiti vašu web lokaciju od napada na obrazac za prijavu na vašu web lokaciju, XML-RPC i administrativno područje. Također blokira neželjenu poštu, povratne poruke i pingbakove, neželjene napade neželjenih županija.

IP geo blok

Ako prodajete proizvode na mreži u lokalnom području i ne želite posjetitelje drugih zemalja, tada možete blokirati druge zemlje pomoću ovog dodatka. Ovaj dodatak koristi funkciju “WordPress-Zero Day Exploit Prevention” koja znači da ako dodatak otkrije bilo kakav zlonamjerni pristup vašoj web lokaciji, blokirat će ih čak i iz dozvoljenih zemalja. Ovaj dodatak također ima mogućnost blokiranja određenih vrsta napada kao što su CSRF, SQLi i također otkriva sadrži li vaš dodatak ranjivost.

Najbolje karakteristike IP Geo Bloka

 • Štiti vaš obrazac za prijavu i XML-RPC od napada sile
 • Koristi WordPress-Zero Day Exploit prevenciju funkciju i može blokirati bilo kakav zlonamjerni pristup čak i iz dozvoljenih zemalja
 • Možete blokirati bilo koje određene zemlje
 • Također blokira loše datoteke i indekse

Isprobajte IP Geo Block Plugin

10. Sakrij svoju WordPress

Stranica za prijavu jedan je od važnih dijelova web stranice, jer hakeri uglavnom ciljaju. Da biste osigurali svoju stranicu za prijavu, možete sakriti URL za prijavu administratora WordPress-a kako napadači ne bi mogli pronaći gdje provjeriti.

Sakrij svoju WordPress je dobar WordPress sigurnosni dodatak koji štiti vašu web stranicu sakrivanjem WordPress administratora i prijava URL-ova protiv botova. Dodatak besplatne verzije ima vrlo ograničene značajke i ne radi za više web mjesta. Dodatak Pro verzije košta 23 dolara i uključuje mnogo više sigurnosnih značajki.

Sakrij svoju WordPress

Pomoću ovog dodatka možete promijeniti naziv dodatka i teme. Možete stvoriti prilagođeni put svog WordPressa uključuje, sadržaj, učitavanje itd. Na ovaj način hakeri ne bi mogli pronaći da li koristite WordPress ili ne. Također se ne može prepoznati na WordPress temi i alatu za provjeru dodataka.

Najbolje značajke Sakrij WP:

 • Možete promijeniti URL-ove wp-admin i wp-login
 • Možete nasumično promijeniti nazive dodataka i tema
 • Možete stvoriti prilagođeni put WordPress dodataka, tema, prijenosa, kategorije
 • Može sakriti klase wp-image i wp-post
 • Onemogućuje WLW manifest skripte, Rest API pristup
 • Sprečava vašu web lokaciju od brutalnih napada, napada SQL ubrizgavanja i skriptiranja na više mjesta

Pokušajte sakriti moj WordPress PRO

11. WPS Sakrij prijavu

Mnogo vremena haker koristi našu stranicu za prijavu kako bi izveo brutalne napade gdje iskušavaju različite kombinacije korisničkog imena i lozinke kako bi pristupili našoj web stranici. Ako je vaša lozinka slaba i koristite zadane korisničke korisničko ime, onda se vaša web stranica može lako hakirati. Prije svega, trebali biste promijeniti zadano korisničko korisničko ime i koristiti složenu lozinku. Drugi način da osigurate svoju stranicu za prijavu je skrivanjem. 

WPS Sakrij prijavu

Promjenom ili skrivanjem vaše stranice za prijavu u WordPress, napadači neće moći pronaći vašu stranicu za prijavu. Zadana adresa za prijavu na WordPress je “domain.com/wp-admin” i URL možete promijeniti u sve što želite, na primjer, “domain.com/my$$site6”. No uvijek se morate sjetiti novog URL-a za prijavu na WordPress ili ga možete napisati negdje drugdje.

Najbolje značajke WPS Sakrij prijavu:

 • URL za prijavu na WordPress možete lako promijeniti
 • To zaustavlja vašu web lokaciju od grubih napada

Preuzmite WPS Hide Login

12. HTTP zaglavlja

HTTP zaglavlje

U wordpress-u postoje neke glave za komuniciranje s poslužiteljem i preglednikom. Zaglavlje poručuje poslužiteljima kako dobiti izvješće i pregledniku kako prikazati izvješće i reagirati na podatke. Na primjer, imate web obrazac i na kraju imate gumb pod nazivom SUBMIT. Ako radi s JavaScript-om i ako su JavaScript oznake prisutne u HTTP zaglavljima, onda uz nekoliko metoda hakeri mogu promijeniti djelovanje gumba.

Upotrebom dodatka HTTP Headers WordPress možete kontrolirati sve HTTP zaglavlje koje je vratio vaš blog ili web stranica. Ovaj dodatak je potpuno besplatan i možete prilagoditi način na koji želite.

Preuzmite dodatak HTTP Headers

Zaključak

Sigurnosni dodaci bitni su kada je u pitanju sigurnost WordPressa. Korištenjem sigurnosnog dodatka za WordPress, on stalno nadgleda našu stranicu i otkriva je li nešto pogrešno na našoj web lokaciji. Također sprječava najčešće napade kao što su brutalni napadi, DDoS napadi, XML-RPC napadi itd. Ne znamo koji dodatak ili tema sadrže ranjive podatke i normalno ih ne možemo otkriti. Ali sigurnosni dodatak može ga lako otkriti i obavještavati vas putem obavijesti putem e-pošte.

Osim toga, ako imate blog s više autora ili poslovnu stranicu na kojoj autori ili urednici imaju privilegiju objavljivati, uređivati ​​ili brisati članke. Ne možete razumjeti pokušava li korisnik hakirati vašu web lokaciju ili koja je njezina aktivnost. No dobar WordPress dodatak za sigurnost može lako nadzirati sve što se događa na vašoj web lokaciji.

U ovom smo članku razgovarali o 12 najboljih WordPress sigurnosnih dodataka koji vam mogu pomoći u osiguranju vaše web lokacije. Ne morate koristiti sve dodatke. Ali možete isprobati bilo koji od njih i ako želite, držite se s dodatkom. Bit će bolje ako pređete na dodatak premium verzije jer pružaju više sigurnosnih značajki i podrške.

Koristite WordPress? Koje WordPress sigurnosne dodatke koristite? Jesam li propustila dodatak za spomenuti? Javite nam se u odjeljku za komentare. Ako smatrate da je ovaj članak koristan, podijelite ga sa svojim prijateljima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector