20 najboljih WooCommerce dodataka koji su vam potrebni za 2018. godinu

04.06.2020
Čep '20 najboljih WooCommerce dodataka koji su vam potrebni za 2018. godinu
0 14 мин.

Dakle, stvorili ste web stranicu WooCommerce. Spremni ste za svijet. Očekujete sjajnu budućnost vašeg poslovanja. Rast je ono što vam treba. Netko pretražuje Google i pregledava vašu web stranicu. Netko je pogledao vašu web stranicu. Nešto nedostaje. Shvatili su da nedostaje element pa su bez oklijevanja prešli na drugu web stranicu. Oni su napustili vašu web stranicu i vi gubite potencijal.


Dakle, što se dogodilo? Potpuno ste zaboravili staviti značajke zbog kojih će posjetitelji pratiti vašu web stranicu. Ovi posjetitelji koji su potencijalni klijenti trebaju vidjeti sjajne značajke WooCommerce Plugina zbog kojih ih mogu ponovno posjetiti. Potrebni su vam stalni klijenti koji će se ponovo vratiti i kupiti. Trebate pokroviteljstvo koje će ostaviti pozitivne povratne informacije u vašoj web trgovini. Trebate poboljšati svoju web lokaciju ECommerce kako biste postigli svoj cilj da dobijete više i zaradite više.

Trenutni trendovi na tržištu su već unaprijed i Programeri dodataka s bijelim naljepnicama koristi različite Woocommerce dodatke koji mogu poboljšati web stranice, posebno web mjesto u komercijalne svrhe. Takvi su dodaci potrebni kako bi klijenti, kupci i posjetitelji cijenili ono što vaša web stranica služi.

Ove godine, 2018., svojoj web stranici možete dati svrhu pomoću sljedećih preporučenih 20 najboljih WooCommerce dodataka. Imajte na umu da su neki od tih dodataka premium, dok su neki besplatni dodaci.

20 najboljih dodataka za WooCommerce

1. Dodatne mogućnosti proizvoda za WooCommerce 

Opcija dodatnog proizvoda za WoocommerceOpcije proizvoda WooCommerce Extra Product je najprihvatljiviji premium dodatak koji nudi 14 različitih značajki za proizvode vaših web trgovina. Ima sučelje za jednostavno korištenje, a sprema se i višejezično što može biti vrlo korisno za prevođenje vaše web trgovine na različite jezike. Ovaj dodatak WooCommerce sadrži značajke uključujući prikaz ili skrivanje cijena, izmjene sličica proizvoda, grupe opcija, uvjetne opcije, savjete, maksimalne i minimalne vrijednosti, potvrdne okvire, lijeno učitavanje slika, izradu polja polja obrasca i povećanje postotka.

Cijena: 24 USD

Pogledajte dodatak

2. YITH WooCommerce povećalo 

Povećalo za uvećavanje WooCommerce

YITH WooCommerce Zoom lupa važan je WooCommerce dodatak koji je razvio YITH, posebno za one koji su jako zainteresirani za proizvod koji nudite. Zumiranje slike vašeg proizvoda omogućuje mobilnim korisnicima da kritiziraju vaše proizvode prije nego što konačno kupuju bilo koji svoj proizvod. 

Pomoću ovog dodatka možete dodati efekt zumiranja na sve slike svog proizvoda kako bi korisnici lakše pregledali proizvod. Koristi jednostavnu tehniku, tako da kada korisnik pređe mišem preko slike proizvoda automatski dobije bolju veličinu. Ova funkcija radi na svim vrstama uređaja, u slučaju da se ne želite prikazivati ​​na mobilnim uređajima, možete je onemogućiti u postavkama dodatka.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

3. Pčelarstvo za WooCommerce

Pčelarstvo za WooCommerce

Ako tražite sveobuhvatan alat koji pomaže poboljšati tok konverzije dodavanjem izlazaka na put kupca, Beeketing za WooCommerce dobar je izbor koji zaista vrijedi pokušati.

Od praćenja, marketinga putem e-pošte, distribucije cross prodaje i ostalih alata za optimizaciju pretvorbe, Beeketing sve to nudi u samo 1 WooCommerce dodatku. Odjednom postaje jasno da je ono što se moglo činiti nepremostivim zadatkom zapravo prilično izvedljivo s Beeketing dodatkom.

Pogledajmo dublje nekoliko značajnih ugrađenih alata koji nudi:

Povećajte prodaju: stvoriti neograničen upsell & ponude za unakrsnu prodaju koje dobro funkcioniraju Proizvodi koji se odnose na WooCommerce značajka za povećanje AOV trgovine.

Pojačanje karata: nosite se s napuštenim kolicima dodavanjem ugađanja na vašu web stranicu, stvarajući jedinstveno iskustvo kupca s različitim vrstama poticajnih ponuda.

Prodajni pop: stvoriti prekrasne skočne prozore nedavnih prodaja kako biste obavijestili posjetitelje o nedavno kupljenim artiklima. Izgradite povjerenje i autentičnost.

Cijena: ovaj dodatak nudi i besplatno & premium značajke. Počevši od 8,25 USD / m.

Pogledajte dodatak

4. Stolna stopa isporuke za WooCommerce

Stolna stopa isporuke za WooCommerce

Tablica za otpremu stope je vrhunski dodatak koji olakšava postavljanje cijena otpreme na temelju zemalja, težine kolica, ukupnog broja kupovina i drugih funkcionalnosti vezanih za otpremu. Ovaj dodatak je WPML (upravljanje prijevodima) i radi s bilo kojom temom. Ako želite najbolji dodatak za WooCommerce, onda je ovaj dodatak dobar izbor.

Cijena: 25 USD

Pogledajte dodatak

5. Ispisni prilagođeni ispis & Skladištenje

Tisak i skladištenje po mjeri

Printful omogućuje vam prodaju vlastitih dizajna na majicama prilagođenim tiskanicama, telefonskim futrolama, gamašicama, krilaticama, plakatima i još puno toga uz otpremu za ispis na zahtjev pod vlastitom markom. Uz to, Printful nudi i skladištenje & usluge ispunjenja, tako da ih možete koristiti i za pohranu, pakiranje i otpremu vlastitih proizvoda.

Ovom dodatku treba samo nekoliko minuta za postavljanje i obrađuje sve, od upravljanja narudžbama do izračuna poreza. Nema registracije ili mjesečne pretplate, tako da ispunjenje trebate platiti samo kad dođe narudžba.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

6. Gateway pruge za pruga

Woocommerce Stripe

Stripe je tvrtka rođena u Irskoj koja nudi internetske platne sustave za jednostavne, brze i besplatne mrežne transakcije. Stripe Payment Gateway je vrlo koristan nakon što imate valjanu SSL potvrdu koja je uobičajena već ovih dana, posebno za web trgovine.

Korištenjem dodatka Stripe WooCommerce kupcima će pružiti dodatnu mogućnost da koriste svoje kreditne kartice poput American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa, pa čak i BitCoin. Mogu imati i izbor korištenja izravnih bankovnih plaćanja ako ne žele koristiti svoje kreditne kartice ili nemaju nikakvu kreditnu karticu.

Stripe nema naknade za postavljanje, nema mjesečne naknade, naplaćivat ćete se samo kad korisnik plati. Možete primati plaćanja s bilo kojeg mjesta na svijetu i to sada podržava Apple Pay.

Cijena: Besplatno

Posjetite dodatak

7. Prilagoditelj e-pošte 

Prilagoditelj e-pošte

Potrebna vam je profesionalna e-pošta za širenje informacija kupcima i potencijalnim klijentima i to je funkcija korisničkog alata za prilagodbu e-pošte. Poslovne e-adrese možete profesionalno prilagoditi prilagođenim vezama, zaglavima i podnožjima. Ako imate osobne preferencije, možete odabrati i svoje kombinacije boja.

Ako ste novak ili programer i ne znate puno o kodiranju, onda je ovaj dodatak savršen za prilagođavanje vaše e-pošte za WooCommerce u samo nekoliko klikova. WooCommerce dodatak za prilagođavanje e-pošte omogućuje vam i mnogo jednostavnije i lakše upravljanje komunikacijama putem e-pošte poslane iz njihove trgovine.

Cijena: 25 USD

Pogledajte dodatak

8. WooCommerce Direct Checkout 

WooCommerce Direct Checkout

Izravni gumb za plaćanje kupcima olakšava kupcima izbjegavanje problema s odlaskom na drugu stranicu na vašoj web stranici radi odjave. To omogućuje bolju stopu pretvorbe jer gumbi za izravno plaćanje smanjuju količinu vremena potrebno za odjavu u usporedbi sa stranicom za naplatu.

Dodatak WoCommerce Direct Checkout omogućuje pojednostavljenje postupka odjave i povećanje broja prodaja. Na ploči s postavkama WooCommerce možete dodati novu vezu podizbornika “Direct Checkout” gdje možete omogućiti ili onemogućiti opciju izravnog oduzimanja, dodati gumb “nastavi s kupnjom” i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

9. WooCommerce izbornik košarica

WooCommerce izbornik košarica

WooCommerce Izbornik Košarica je vrlo korisna za kupce koji kupuju više predmeta. Ovaj dodatak Košarica za izbor dodaje gumbu košarice u navigacijskoj traci i možete prikazati ikonu, predmete i cijenu košarice. Također možete promijeniti položaj gumba košarice i učiniti ga da pluta u lijevi ili desni položaj. Ovaj dodatak dobro funkcionira s WooCommerce, Eshop, WP-Ecommerce, Jigoshopom i spreman je za prijevod. 

Međutim, to je besplatni dodatak, ali ako želite više mogućnosti i dizajna gumba košarice s izbornikom WooCommerce, tada morate kupiti dodatak premium verzije.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

10. WooCommerce CSV uvoznik

WooCommerce CSV uvoznik

Kada trebate izvanmjerno provjeriti popise inventara, možete koristiti ovaj važni dodatak CSV Importer i uvesti do 10 000 proizvoda u CSV datoteku i izvanmrežno provjeriti datoteku.

Cijena: Besplatno

11. Izvoznik WooCommerce trgovina

Izvoznik WooCommerce trgovina

Ako želite sigurnosnu kopiju vaše web trgovine, ovo je vrlo važan dodatak koji može stvoriti sigurnosnu kopiju za vašu web trgovinu. Također je vrlo korisno kada trebate ažurirati nekoliko detalja svojih proizvoda. Možete zakazati izvoz i možete ga slati na svoju e-poštu kao privitke, sigurno spremiti na svoj WordPress medij ili čak izravno izvoziti pomoću FTP-a. Više od toga, možete izvoziti podatke WooCommerce u više formata kao što su: CSV, XML, XLS, TSV itd..

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

12. WooCommerce Switcher

WooCommerce Switcher

Dodatak WooCommerce Currency Switcher omogućuje posjetiteljima vaše web stranice da mijenjaju valutu na vašoj WooCommerce web stranici i dobivaju svoje stope pretvorene u stvarnom vremenu. Ako prodajete proizvode ili usluge putem Interneta, onda vam je potrebna opcija prebacivanja valuta koja će pomoći kupcima da brzo prebace svoju lokalnu valutu. Na taj način lako razumiju cijenu proizvoda i voljni su nastaviti narudžbu s vaše web lokacije.

Taj se dodatak također može dodati korištenjem kratkih kodova, pa čak i na području widgeta. A da i ne spominjemo, ako imate web stranicu WooCommerce, potreban vam je ovaj dodatak.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

13. WooCommerce PDF fakture Pakiranje papuča

WooCommerce PDF fakture

Ako vam je potrebna faktura stvorena u referentne svrhe ili za bilo kakvu dokumentaciju, dodatak PDF fakture može vam pomoći. Upotreba ovog dodatka omogućit će svim vašim rasprodajama trenutnu PDF fakturu koju potom možete poslati klijentima putem e-pošte ili ih podijeliti na bilo koji račun Dropbox, Egnyte, Google Drive ili OneDrive. Te su fakture potpuno prilagodljive i možete ih dizajnirati na svoj način. Osim toga, možete generirati PDF fakture ili pakirati listiće skupno. 

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

14. WooCommerce plati Amazonom

Amazonska plaćanja za WooCommerce

Želite li dodati dodatak Amazon plaćanja na svoju web lokaciju? onda je ovaj dodatak za vas. Ova WooCommerce Pay uz Amazon dodatak omogućuje vam prihvaćanje plaćanja Amazona izravno s mjesta. Tko su već Amazonovi kupci, lako mogu platiti svojim Amazonovim računom i to je potpuno sigurno. Vaši kupci mogu platiti pomoću svoje kreditne kartice koju podržava i HTTP i HTTPS web stranice.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

15. WooCommerce višejezični – WPML

WPML za WooCommerce

Ako želite da vaša web trgovina bude prevedena na nekoliko jezika, za konverziju jezika možete koristiti višejezični dodatak. Možete očekivati ​​puno posjetitelja koji su na svojstven način jedinstveni, a jedan od njih je to što imaju jezik koji koriste različito od vašeg jezika. Ovaj dodatak definitivno će vam pomoći da dobijete više od svojih stranih kupaca.

WPML je jedan od najboljih WooCommerce dodataka za prevođenje jezika u samo jednom kliku miša. Može prevesti sve WooCommerce proizvode i zadržati isti jezik do završetka postupka odjave. Najbolja karakteristika ovog dodatka je ta što taj dodatak šalje e-poštu klijentima i administratorima na njihovim jezicima što je u velikoj mjeri ušteda vremena. Možete pokrenuti i jednu trgovinu WooCommerce s više valuta.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

16. WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager besplatan je dodatak koji možete koristiti da biste povećali učinkovitost za svoje kupce koji će provjeriti svoju košaricu. Polja možete dodati i preurediti na stranici za kupnju svoje trgovine WooCommerce, dodati i ukloniti potrebna polja, stvoriti uvjetna polja, izvoziti narudžbe prema imenima polja, sakriti ili pokazati specifična polja za određene korisničke uloge, poput lojalnih ili čestih kupaca, izvršiti opcionalnu odjavu polja, pa čak i učitajte datoteke na svoju stranicu za odjavljivanje.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

17. Poboljšana e-trgovina Google Analytics dodatak za WooCommerce

WooCommerce dodatak Google AnalyticsPoboljšana e-trgovina Google Analytics dodatak je sjajan analitički dodatak za WooCommerce koji prati ponašanje korisnika na vašoj web lokaciji. To je jednostavno postavljanje i nadzire sav promet na vašoj web stranici, uključujući ponašanje kupnje, performanse proizvoda, prodaju i ponašanje u kupovini. Ovo je vrlo koristan dodatak za analizu univerzalnog izlaza vaše web stranice ECommerce i praćenje njegove učinkovitosti i učinkovitosti za zadovoljstvo vaših klijenata..

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

18. Klizač proizvoda WooCommerce proizvoda

Klizači WooCommerce proizvoda

WooCommerce Slider proizvod je potpuno odgovarajući dodatak za WooCommerce. Ona poboljšava izgled vaše web trgovine i povećava njezin vizualni izgled i pruža responzivnost na nju. Možete ga koristiti posebno ako želite predstaviti proizvode, pa čak i poboljšati proizvode omogućavanjem CSS funkcija i učinaka na njih.

Ovaj dodatak WooCommerce besplatan je i možete stvoriti neograničene dijapozitive slika koje su potpuno optimizirane za mobilne uređaje, tako da klizači izgledaju lijepo kao radna površina ili laptop. Možete postaviti automatsku reprodukciju klizača i zaustavljanje klizanja na pokazivaču miša. Ovaj dodatak također uključuje ukupno 3 teme i 20 različitih vrpci.

No, s besplatnim dodatkom dostupan je i dodatak premium verzije koji ima više tema i značajki.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

19. YITH WooCommerce društvena prijava

YITH WooCommerce društvena prijava

Ovo je još jedan važan dodatak razvijen YITH-om za prijavu u vašu trgovinu ECommerce s manje problema. Ovo je dodatak koji možete koristiti ako želite da se vaši klijenti prijave u svoju web trgovinu pomoću svojih računa na društvenim mrežama, uključujući Google Plus, Facebook i Twitter. Ovo je vrlo učinkovit dodatak za one koji ne žele proći kroz postupak prijave poput unošenja podataka o osobnim podacima.

Instaliranjem dodatka za prijavu na Yith WooCommerce Social, možete jednostavno dodati opciju društvene prijave na svoju stranicu za prijavu kao alternativnu metodu prijave. Na taj se način vaši korisnici ugodnije prijavljuju samo jednim klikom miša koristeći svoj društveni račun, umjesto da rade 5 minuta dugu registraciju. Da ne spominjem, ovo također povećava stopu razgovora i donosi više prodaje.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

20. YITH WooCommerce Ajax filtar pretraživanja i proizvoda

YITH WooCommerce Ajax filtar proizvoda

Ovo je vrlo koristan dodatak za vaše kupce koji su željeli potražiti određeni proizvod. Ako imate instaliran ovaj dodatak, klijenti mogu pretraživati ​​i filtrirati rezultate pretraživanja s različitim kriterijima kao što su boje, oznake, popisi, cijene i ostale kombinacije definirane od strane administratora. Omogućuje vašim klijentima da pronađu željene proizvode pomoću ovog filtra proizvoda. Ovaj widget filtra proizvoda može se dodati na stranice proizvoda i u trgovine vaše trgovine s 4 različita izgleda.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

21. YITH Beskonačno pomicanje

YITH Beskonačno pomicanje

YITH Infinite Scrolling vrlo je koristan WooCommerce dodatak kako bi vaša web trgovina bila vrlo prilagodljiva, a dizajn će biti poboljšan kupcima koji žele pregledati vaš inventar proizvoda putem glavne stranice vaše web trgovine. Ovo je vrlo učinkovito, posebno za mobilne korisnike koji ne žele pristupiti web stranici s mnogo stranica. Beskonačno pomicanje vrlo je učinkovito za malu web trgovinu s manje od stotinu proizvoda.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

22. Najčešća pitanja o WooCommerce proizvodu

Česta pitanja o proizvodu

Dodatak FAQ-a za WooCommerce proizvod omogućuje vašim korisnicima da postavljaju pitanja, dobivaju odgovore i vide druge teme o bilo kojem određenom proizvodu. Također omogućuje ručno dodavanje pitanja određenim proizvodima. Kad korisnik klikne na pitanje, odgovor će biti automatski označen.

Cijena: Besplatno

Pogledajte dodatak

Ovo su naši preporučeni najbolji WooCommerce dodaci koje možete koristiti za svoju web trgovinu. Naravno, postoje mnogi koji čekaju da budu instalirani i korišteni. Možete koristiti ostale WooCommerce dodatke koji nisu ovdje spomenuti. U svakom slučaju, definitivno morate koristiti dodatak za poboljšanje vaše web stranice i zadržavanje klijenata koji se vraćaju na vaše web mjesto ECommerce. Potrebni su vam WooCommerce dodaci koji će privući više posjetitelja za rast vaše web trgovine. 2018. je već Odaberite i koristite WooCommerce dodatke koji će vam pomoći da postignete svoj cilj.

Imate li web lokaciju WooCommerce? Koje dodatke koristite? Javite nam koji WooCommerce dodaci vam se najviše sviđaju u odjeljku za komentare. Ako vam se sviđa ovaj post, onda dijelite na društvenim mrežama i pretplatite se na nas  Facebook, Cvrkut, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector