20 najboljih WordPress dodataka 2017: najvažnije za profesionalne blogere

04.06.2020
Čep '20 najboljih WordPress dodataka 2017: najvažnije za profesionalne blogere
0 13 мин.

Ako ste nedavno pokrenuli blog koristeći WordPress, onda je to postala velika glavobolja Najbolji WordPress dodaci. Budući da WordPress sadrži gotovo 48.000 dodataka, i teško je pronaći koji je savršen za vašu web lokaciju. Zbog toga smo sakupili nekoliko najkorisnijih i najčešćih WordPress dodataka koji su ključni za sve vlasnike web stranica.


Instaliranje previše dodataka značajno stvara stres u vašoj bazi podataka, što povećava vrijeme učitavanja vaše web lokacije. Kako bi vaša web lokacija bila potpuno optimizirana, uklonite nepotrebne dodatke i često čistite svoju WordPress bazu podataka. U ovom smo članku nabrojali 20 Najbolji WordPress dodaci koji su bitni za svakog profesionalnog Bloggera.

[clickToTweet tweet = ”” 20 najboljih WordPress dodataka za profesionalne blogere ”” quote = ”” 20 najboljih WordPress dodataka za profesionalne blogere ”” topic = ”style3 ″]

20 najboljih WordPress dodataka (stručni odabrani)

# 1 Yoast SEO

Yoast WordPress dodatak

Yoast je najbolji SEO dodatak za WordPress. Ako ste nedavno pokrenuli blog, ovaj dodatak pomaže vam da svoje web mjesto rangirate na tražilicama. Nakon aktiviranja, morate postaviti ovaj dodatak.

Ovaj dodatak omogućuje vam generiranje XML Sitemap-a koji je potreban za slanje vašeg Sitemapa za blog na Google Search Console. Također možete promijeniti strukturu web lokacije iz postavki dodatka.

Nadalje, njihov pregled isječka pomaže vam da poboljšate svoj sadržaj SEO prijateljski. Na primjer, prikazat će vam se ili je naslov vašeg oglasa predug ili prekratak, ima li vaš meta opis smisla u kontekstu rezultata pretraživanja i to Fokusirajte ključnu riječ koju želite svrstati na tražilice. Dakle, ovaj WordPress dodatak dostojan za vaše web mjesto i toplo preporučljiv.

# 2 Akismet

WordPress dodaci

Ako provjerite odjeljak za komentare u WordPressu, vidjet ćete da treba biti odobreno puno komentara. Možda ste jako sretni jer dobivate komentare na svojoj web stranici. Ali zapravo, 99% komentara je SPAM. Pokušavaju dobiti povratne veze s vaše web lokacije. Dakle, evo dolazi Akismet dodatak spriječiti SPAM komentari za web mjesto WordPress.

Nakon instaliranja Akismet-a, morate se prijaviti sa svojim WordPress.com računom potrebnim za aktivaciju. Tada ga trebate postaviti. Ovdje je tutorial Kako postaviti Akismet dodatak.

Sada možete vidjeti da su ti komentari označeni kao SPAM. Akismet provjerava vaše komentare na web-mjesto Akismet kako bi provjerili izgledaju li poput neželjene pošte ili ne i omogućuje vam da pregledate neželjenu poštu. Možete ga primijetiti na zaslonu “Komentari” na blogu.

# 3 Builder stranica od strane SiteOrigin

Graditelj stranice po SiteOrigin

Page Builder by SiteOrigin najpopularniji je dodatak za izgradnju stranica u WordPressu. Omogućuje vam stvaranje fantastičnih odredišnih stranica i za to vam nisu potrebne vještine kodiranja. Ovaj dodatak dolazi s paketom paketa koji pruža više mogućnosti.

Ovaj dodatak radi na postovima, stranicama, a također podržava uređivanje uživo. Ovaj alat omogućuje vam da vidite svoj sadržaj i uređujete widgete u stvarnom vremenu. Osim toga, on radi sa standardnim WordPress widgetima i daje vam dodatne mogućnosti widgeta da uvijek pronađete onaj widget koji vam treba.

# 4 Jetpack

Ruksak za letenje

Ruksak za letenje je jedan od Najbolji WordPress dodaci. Kad prvi put instalirate WordPress, vidjet ćete da su već instalirana dva dodatka. Jetpack je jedan od njih i ima preko 1+ milijuna aktivnih instalacija. 

To je jedini dodatak koji ima više funkcija. Većina korisnika naziva je dodatkom “Sve u jednom”, jer vam pruža:

 • Statistika i analitika web lokacije
 • može istaknuti srodne postove
 • može zaštititi vašu web lokaciju od napada Brute Force
 • može nadzirati stanke i nadgledanje
 • Pretplate putem e-pošte
 • i još mnogo toga…

Iz opcije Automatsko dijeljenje možete povezati svoje web mjesto na Facebook, Twitter, Google+, Linkedin itd. Tako da kad objavite novi post, on automatski dijeli svoj blog blog na te društvene web stranice.

Iako je većina Jetpack-ovih značajki i usluga besplatna, ona nudi i plaćene značajke. Plaćene značajke uključuju napredne sigurnosne i sigurnosne kopije, video hosting, unovčavanje web mjesta, napredne SEO alate itd.

# 5 W3 Ukupna predmemorija

W3 Ukupan predmemorija

Uz dobrog web-domaćina potreban vam je dodatak za predmemoriranje. Predmemorija je privremeni prostor za pohranu koji pohranjuje vaše statičke datoteke koje uključuju HTML, CSS, JavaScript, slike itd. Te web stranice pohranjuju se na vaš tvrdi disk u poddirektoriju predmemorije. Kada korisnik ponovno pregleda vašu web lokaciju, vaš web preglednik dobiva te datoteke iz predmemorije, a ne s originalnog poslužitelja. Na ovaj način možete uštedjeti širinu pojasa i također povećati brzinu učitavanja mjesta.

W3 Total Cache jedan je od Najbolji WordPress dodaci. Poboljšava SEO i korisničko iskustvo vaše web stranice povećanjem performansi web stranice. S njihovom integracijom u mrežu za dostavu sadržaja (CDN) možete jednostavno ubrzati web mjesto. Osim toga, umanjuje HTML, CSS i JavaScript, omogućuje keširanje preglednika, predmemoriranje baze podataka itd.

W3 Total Cache dolazi s puno mogućnosti, pa je pravilno postavljanje nekako teško. Pročitajte ovaj vodič o tome kako postaviti W3 Total Cache.

# 6 Prekinuta provjera veze

Prekinuta provjera veze

Neispravan dodatak za provjeru veze skenirajte svoju web lokaciju radi neispravnih veza. Na primjer, vaš blog sadrži vanjske veze i slike. Tako se ponekad te slike pokvare i veze postanu nevažeće. Tada će ovaj dodatak istaknuti te pokvarene veze i to je izvor.

Prati veze u vašim postovima, stranicama, komentarima, zapisima na blogu i prilagođenim poljima te otkriva veze koje ne funkcioniraju, slike koje nedostaju i preusmjeravanja. Tada vas obavještava putem nadzorne ploče ili putem e-pošte.

Kao neispravne ili nestale veze loše su za SEO, pa pomoću ovog dodatka možete ponovno napisati URL koji nedostaje i spriječiti tražilice da slijede pokvarene veze.

# 7 nadzorna ploča Google Analytics za WP

Nadzorna ploča Google Analytics za WP

Nadzorna ploča Google Analytics za WP dodatak omogućava vam jednostavno praćenje prometa na vašoj web lokaciji. Nakon instaliranja ovog dodatka dobit ćete sve podatke o prometu na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Pomoću ovog dodatka možete nadzirati posjetitelje u stvarnom vremenu, izvore prometa, GEO lokacije, preporuke, prikazi stranica, stopa napuštanja početne stranice itd.

Ovaj dodatak je potpuno besplatan i djeluje isto kao i bilo koji drugi plaćeni alat. Osim na nadzornoj ploči, možete provjeriti sesije, korisnike, stopu napuštanja početne stranice, organsko pretraživanje, stranicu / sesiju i sve pojedinosti o prometu u zadnjih 30 dana, čak i do 3 godine. Na taj način možete provjeriti promet svoje web stranice iz posljednje 3 godine sa samo jednim klikom.

Njihova nadzorna ploča dodataka u potpunosti je neobavezna i lako se može integrirati s Google Analytics kodom. Na taj način možete nadzirati statistiku svoje web stranice bez otvaranja nijedne kartice u pregledniku.

# 8 Obrasci nindže

Oblici Ninja

Želite li učiniti lijepim Obratite se obrascima? Tada su Ninja Forms dobra opcija za vas. Potpuno je besplatan i možete stvoriti neograničen broj obrazaca. Obrasce možete graditi u roku od nekoliko minuta koristeći njihov moćni autor za stvaranje i povlačenje oblika.

Ovaj obrazac dolazi s popularnim dodacima koji su dostupni u Pro verziji dodatka. Možete i uvesti / izvesti obrazac iz postavki dodatka i možete pregledati ukupno slanje obrasca. Možete koristiti kratke kodove ili izravno staviti obrasce u svoje postove / stranice da biste prikazali svoje kontakt obrasce. Za upotrebu reCAPTCHA morate dobiti ključ mjesta i tajni ključ Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbPress

bbpress je a forum izradu WordPress dodatka. bbpress je vrlo jednostavan i lagan dodatak koji radi na bilo kojem zajedničkom hostingu. Ovaj dodatak također ima svoje teme i dodatke kao što je WordPress.

Možete stvoriti bilo koju vrstu foruma pomoću bbpress-a. Na primjer, možete izgraditi forum poput WordPress.org. Ali ako želite forum za veću zajednicu, phpBB, myBB će biti dobar. Provjerite kako integrirati forum u WordPress.

# 10 Sigurnost Securi

Sigurnost Securi

Securi je jedan od najmoćnijih sigurnosnih dodataka za WordPress. Sprječava vaše web mjesto od grubih napada, DDoS napada. Securi čuva sigurnost web mjesta 24 × 7 zahvaljujući moćnom skeneru zlonamjernog softvera i sigurnosnom otvrdnjavanju.

Usluga Securi besplatna je za sve WordPress korisnike. Njihovih sedam ključnih sigurnosnih značajki su sigurnost revizije evidencije aktivnosti, nadzor integriteta datoteka, daljinsko skeniranje zlonamjernog softvera, nadzor crne liste, učinkovito sigurnosno očvršćivanje, sigurnosne radnje nakon haka, sigurnosne obavijesti.

# 11 Socijalno ratovanje

Socijalno ratovanje

Socijalni rat je taj najbolji dijeljenje WordPress dodataka na društvenoj mreži. Social Warfare vam omogućuje dijeljenje sadržaja vaše stranice / objave na web lokacijama društvenog umrežavanja na bolji način koji dobivaju više dijeljenja i povećavaju promet.

To je vrlo munjevito i vrlo prilagodljiv dodatak društvenog udjela koji se brzo učitava na vašoj web lokaciji. Na svojoj stranici, postu i lijevoj strani možete dodati gumb društvenog dijeljenja koji privlači posjetitelje da dijele.

Ova besplatna verzija dodatka sadrži ograničene mogućnosti, ali plaćena verzija pružit će vam napredne mogućnosti dijeljenja.

Nabavite besplatnu verziju Uplati verziju

# 12 Tablica cijena tvrtke Supsystic

Tablica za cijene po Supsystic-u

Tablica s cijenama tvrtke Supsystic omogućuje vam stvaranje tablice s odzivnim cijenama ili usporedna tablica u WordPressu. Dolazi s alatom za izradu tablica s povlačenjem i otpuštanjem koji vam pomaže stvoriti bilo kakvu tablicu s cijenama bez ikakvih komplikacija.

Možete koristiti drugu vrstu predloška tablice i stvarati tablice, stupove i retke s neograničenim cijenama. Višestruki gumbi, tekst, CSS stilovi dostupni za bilo koji popis cijena i mogu se integrirati u tablicu cijena pomoću kratkih kodova.

# 13 BJ lijeno opterećenje

BJ Lazi opterećenje

BJ Lazy Load jedan je od najboljih dodataka Lazy Loading WordPress. Lijeno učitava sve slike vaše web stranice dok postanu vidljive na prozoru preglednika kada posjetitelj pomiče stranicu. Na ovaj način možete uštedjeti propusnost vašeg servera i poboljšati brzinu učitavanja web mjesta.

Ovaj dodatak radi na bilo kojoj web stranici. Možete je primijeniti na sadržaj svoje stranice, slike, postavljanje sličica, Gravatars itd. U slučaju da ovaj dodatak ne radi ispravno, možete upotrijebiti drugi dodatak za učitavanje lijenog sadržaja.

# 14 Preusmjeravanje

preusmjeravanje

preusmjeravanje je najbolji dodatak za upravljanje 301 preusmjeravanjem. Ponekad, kada ažurirate bilo koji URL, vjerojatno ćete dobiti pogrešku 404 stranice nije pronađena. U tom slučaju možete lako preusmjeriti svih 404 na 301, to znači preusmjeravanje starog URL-a na novi URL.

U slučaju da imate previše 404 pogrešaka, odmah ih možete “popraviti Pogreška 404 stranice nisu pronađene”.

# 15 WordPress uvoznik

WordPress uvoznik

Ako želite uvesti ili premjestiti svoje postove, stranice na novo WordPress web mjesto, to možete učiniti pomoću Dodatak uvoznika WordPress-a. Omogućuje vam uvoz datoteka, stranica, komentara, prilagođenih polja, kategorija, oznaka i još mnogo toga iz izvozne datoteke WordPressa.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy upravlja vašim WordPress sigurnosna kopija. Možete stvoriti kompletnu sigurnosnu kopiju ili samo sigurnosnu kopiju baze podataka i vratiti ih ponovo.

BackupBuddy također nudi rasporede sigurnosnih kopija, udaljena odredišta, migraciju mjesta itd. Pomoću Backupbuddy-a možete sigurnosno kopirati ili vratiti bilo koju pojedinačnu datoteku u stvarnom vremenu. Osim toga, možete spremiti sigurnosne kopije u bilo koju internetsku pohranu, poput Google diska, Dropboxa itd.

# 17 WP Sweep

WP Sweep

WP Sweep Čisti vaš WordPress baza podataka uklanjanjem nepotrebnih tablica baze podataka, revizijama, izbrisanim komentarima, neodobrenim komentarima, neželjenim komentarima i još mnogo toga. S tim možete optimizirati i WordPress bazu podataka koja pomaže bržem učitavanju vaše web lokacije.

Pogledajte kako optimizirati bazu podataka WordPress pomoću WP Sweep.

# 18 Klizač Soliloquy

Monolog

Ako tražite Najbolji WordPress klizač dodatak, onda je Soliloquy najbolja opcija za vas. Uz Drag & Ispustite graditelj klizača koji reagira, možete stvoriti prekrasan klizač slike sa samo nekoliko klikova.

Soliloquy klizač je 100% prilagodljiv i mobilni. Klizač Soliloquy možete lako prilagoditi njihovim ugrađenim predlošcima ili stvoriti vlastiti. Također izvrsno funkcionira na web stranicama WooCommerce i možete stvoriti prekrasne klizače proizvoda za svoju trgovinu.

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch je najbolji besplatno WordPress dodatak da biste dobili više pretplatnika putem e-pošte. S prekrasnim oblicima za prijavu možete lako dodati dodatak na svoju bočnu traku. Može se integrirati s uslugama marketinga e-pošte MailChimp, Constant Contact, AWeber, Campaign Monitor.

Pružaju četiri različite vrste obrasca za prijavu, tj. Popup, ugrađeni, gornju traku, okvir za pomicanje i bočnu traku. MailMunch obrazac dolazi s prekrasnim prilagodljivim temama koje čine vaše oblike nevjerojatnijima. S nadzorne ploče možete pokrenuti A / B test i pregledati analitiku i statistiku pretplate za e-poštu za sva vremena.

# 20 Dvofazna autentifikacija Clefa
Dvofaktorska provjera autentičnosti

Dvofaktorna provjera autentičnosti pruža bez lozinke, dvofaktorska provjera autentičnosti to je vrlo sigurno i ugodno za korištenje. Vrlo je korisno ako se ne sjećate lozinke svoje web lokacije, čak i ako često mijenjate zaporku.

Tako se pomoću ovog dodatka možete prijaviti na svoje web mjesto uz pomoć telefona. Samo preuzmite telefonsku aplikaciju iz trgovine trgovine ili jabuka. Tada se možete prijaviti na svoje mjesto skeniranjem trake.

Njihova mobilna aplikacija Clef pruža dvofaktornu provjeru autentičnosti koja je vrlo sigurna i ugodna za korištenje. Ne morate instalirati nijedan softver treće strane, već upotrijebite svoj pametni telefon kako biste omogućili prijavu pojedinačna prijava / isključenje značajku, možete se odjaviti sa svih svojih web lokacija jednim klikom bilo kada i zakazati vrijeme za automatsku odjavu kad završite s radom.

Zaključak

U ovom smo vodiču stvorili popis od 20 osoba Najbolji WordPress dodaci koji moraju imati na vašoj web lokaciji. Uobičajeno je da novi WordPress korisnici imaju manje ideje o tome koji bi dodatak trebali koristiti ili ne bi trebali. Na ovaj način nepotrebne datoteke dodatka pohranjuju se u vašu bazu podataka i čine vašu web lokaciju malo sporijom. Zato smo predložili 20 najboljih WordPress dodataka

Zato smo predložili 20 Najbolji WordPress dodaci koji su korisni za vašu web lokaciju. Ako na svoje web mjesto instalirate previše dodataka, vaša web lokacija istovremeno dobiva puno opterećenja i to uzrokuje sporo učitavanje stranica. Tako da uvijek biste trebali pokušati zadržati minimalan broj dodataka, što bi bilo dobro za vašu web stranicu.

Nadam se da će vam popis „najboljih WordPress dodataka“ pomoći da pronađete svoj dodatak potreban. Ako imate bilo kakvih upita o bilo kojem WordPress dodatku, javite nam se komentarom. Dostupni smo i na Facebook, Cvrkut, Google+.

Povezani post,

 • Najbolji zajednički hosting za WordPress
 • 7 najboljih tema WordPress-a za Blogger
 • Kako BESPLATNO dodati CloudFlare CDN za svoju WordPress stranicu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector