7 najboljih dodataka za obrazac za WordPress za 2016. godinu

04.06.2020
Čep '7 najboljih dodataka za obrazac za WordPress za 2016. godinu
0 6 мин.

Prije provjere dodatnih dodataka za obrazac za WordPress, pročitajte što je obrazac za kontakt i zašto vam je potreban.


Kontakt obrazac u osnovi je skup pitanja koja posjetitelj na web stranici popunjava posjetitelj, a koja se automatski šalje na vašu e-poštu kada ga ispuni. Možete ga koristiti za sve što želite, ali evo nekoliko uobičajenih primjera, Povratne informacije, pitanja, zahtjev za uslugu / informacije itd. Dakle, ne morate se više brinuti zbog neželjene pošte, s svim se mailovima obrađuje poslužitelj i nema šanse za curenje informacija. Pa evo ih 10 Najbolji dodaci za obrazac za WordPress

Možda vas zanima,

Top 20 WordPress tema iz portfelja 2016

ili, 20 ručno izabranih tema za besplatni WordPress blog

10 najboljih dodataka za obrazac za WordPress

WPForms

Najbolji dodaci za obrazac za WordPress

WPForms je najmoćniji dodatak za obrazac za WordPress. Ovaj obrazac omogućuje vam stvaranje lijepih obrazaca za kontakt, obrasca za pretplatu, obrasca za plaćanje i ostalih vrsta obrazaca za vaše web mjesto u samo nekoliko minuta. Odgovara 100% mobilno, tako da će vaši obrasci uvijek izgledati sjajno na svim uređajima poput mobilnog, tableta, prijenosnog računala i drugih uređaja. Dolazi s povlačenjem & drop opcije, tako da ne trebate znati nijednu vještinu kodiranja.

Ovaj besplatni dodatak možete nadograditi po želji. Pro verzija cijene je 39 $ godišnje i $ 399 jednokratna uplata. U PRO verziji dobit ćete dodatne mogućnosti – AWeber addon, dodatak za registraciju korisnika, addon Monitor Campaign, AddResponse addon, Mailchiimp addon, PayPal standardni addon itd. Samo instalirajte ovaj dodatak, postavite obrazac i dodajte ga kratki kôd na bilo kojem mjestu i vaš obrazac je spreman.

Kontakt obrazac 7

Najbolji dodaci za obrazac za WordPress

Obrazac kontakata 7 moćan je i jednostavan obrazac koji može upravljati s više kontaktnih obrazaca, plus što obrazac i sadržaj e-pošte možete fleksibilno prilagoditi jednostavnim označavanjem. Obrazac podržava prijavu koju podržava Ajax, CAPTCHA, filtriranje neželjene pošte Akismet itd. Jednostavno je postavljanje, samo idite na postavljanje i kreirajte obrazac. Ovaj je obrazac 100% besplatan tako da ne morate nadograditi ili nešto slično.

Obrasci Caldera

Najbolji dodaci za obrazac za WordPress

Caldera Obrasci je drugačija vrsta WordPress formulara za izgradnju. Možete stvoriti fenomenalan obrazac za izgled s intuitivnim sučeljem povuci i ispusti. Ima mnoštvo značajki tako da možete dodirivati ​​sve, čak i gumbe. Bez obzira stvarate li jednostavan obrazac za kontakt ili složen sustav, svidjet će vam se editor za povlačenje i ispuštanje. Besplatni je dodatak i može se nadograditi kako bi se dobili dodatni dodaci čija je početna cijena 49 $.

Oblici Ninja

Najbolji dodaci za obrazac za WordPress

Ninja Obrasci su najlakši način za izgradnju bilo kojeg oblika koji vam je potreban za vaše web mjesto WordPress. Više se ne brkajte s kodom i ne brinite zbog izmišljenih ograničenja. S jednostavnim sučeljem povlačenja i ispuštanja možete bilo kada stvoriti obrazac. Ovdje prilagođene maske za unos omogućavaju vam da ograničite unos korisnika u obrascima na stvari poput telefonskih brojeva, valute i datuma. Ninja Forms također ima kompletnu biblioteku dodataka koji vaše oblike dovode do novih visina. Ima ih 40 plaćen dostupni su dodaci, koja je cijena 39 $ za jedno mjesto.

NM kontakt obrasci

NM obrasci

NM Contact Forms besplatan je obrazac koji omogućuje jednostavno stvaranje obrasca pomoću opcije povuci i ispusti. Nema premium verziju, pa ovdje dobivate sve A-Z karakteristike. Nakon instaliranja ovog dodatka možete kontrolirati svaku stvar i svako polje i ovdje nije potrebna vještina kodiranja. Dostupne su sljedeće vrste polja kao što su: Tekst, Tekstrea, E-pošta, Kvačica za odabir, Radio tipke, Prijenos pojedinačne datoteke i Rekaptča itd. Recaptcha se može omogućiti iz googlea, a vi morate predati ključ mjesta i tajni ključ.

WCP obrazac za kontakt

Uhvatiti

WCP kontakt obrazac je višenamjenski oblik, koji se može koristiti u mnogim oblicima. Glavna značajka našeg kontaktnog obrasca je spreman za upotrebu skup polja, uključujući CAPTCHA, koje možete odmah koristiti nakon instalacije. To je potpuno besplatno, Sve što vam treba je instaliranje dodatka i dodavanje kontaktnog obrasca na dva načina – kao kratki kod pomoću gumba na alatnoj traci TinyMCE, kao dodatak na bočnu traku stranice.

Graditelj obrasca

Kontakt obrazac

Ako želite kreativan odgovor Besplatan kontakt obrazac s više predložaka i opcija tema, tada je Builder obrasca dobra opcija za vas. Obrazac uključuje sve vrste polja obrasca neophodne za stvaranje cjelovitog obrasca za kontakt, gdje možete aktivirati ili deaktivirati, kao i preurediti. Odaziv proizvoda omogućuje vam da postanete dostupni za kontaktiranje pomoću različitih naprava. profesionalac cijena verzije od $ 15.

Obrazac za izgradnju obrasca CaptainForm

Najbolji dodaci za obrazac za WordPress 2016

CaptainForm je WordPress obrazac za izgradnju bez dodataka, jednostavan za upotrebu, koji pruža naprednu funkcionalnost. Ne zahtijeva vještine kodiranja, a idealno je za izradu bilo koje vrste obrasca izravno s nadzorne ploče kao što su: obrasci za narudžbu, obrasci za registraciju, ankete, ankete, postovi koje šalje korisnik i još mnogo toga. CaptainForm je alat za izgradnju obrasca integriran s mnogim aplikacijama i procesorima treće strane kao što su Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe i mnogi drugi.

Ali postoji ograničenje s ovim oblikom. Što znači da su na raspolaganju 4 različita servisna plana: besplatni plan i 3 plaćena plana, koji se rade na godišnjoj pretplati. Redovno (besplatno): 3 obrasca, 15 polja / obrazac, 500 predaja / mjesečno, 100MB prostora za pohranu. I profesionalac obrazac inačice počevši od $ 35/ godina što daje neograničene obrasce, podnošenje 5k, 500MB prostora i tako dalje. Ova vrsta obrasca bolja je od drugih dodataka za najbolji obrazac za kontakt za WordPress.

Vrlo jednostavan kontakt obrazac

Dodaci za obrazac za WordPress 2016

Ako samo pretražujete jedan jednostavan Kontakt obrazac, onda je to sjajna opcija. Sadrži samo ime, e-poštu, predmet i poruku. I jednostavan zbroj captcha. Upotrijebite kratki kod [kontakt] za prikaz obrasca na stranici ili pomoću widgeta za prikaz obrasca na bočnoj traci ili bilo kojoj stranici.

Graditelj obrasca

oblik

Contact Form Builder je najbolji alat za brzo organiziranje kontaktnog obrasca za vaše klijente i posjetitelje. Obrazac uključuje sve vrste polja obrasca potrebne za stvaranje cjelovitog obrasca za kontakt. Odaziv proizvoda omogućuje vam da postanete dostupni za kontaktiranje pomoću različitih naprava i također uključuje provjeru riječi Captcha i ReCaptcha. Obrazac ima integrirajuću značajku Google Maps koja vam omogućuje prikaz mjesta vašeg ureda pomoću Google Maps.

Ovo je besplatno dodatka i možete ga nadograditi kupnjom a profesionalac verzija, koja košta $ 30/Domena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector