7 najboljih dodataka za optimizaciju slike za WordPress 2017

04.06.2020
Čep '7 najboljih dodataka za optimizaciju slike za WordPress 2017
0 9 мин.

Nitko ne voli sporo web mjesto. Ako korisnici posjete vašu web stranicu i potrebno je nekoliko minuta da se učitaju, oni će napustiti vašu web stranicu i možda je neće posjetiti ponovo. Imate samo dvije sekunde da privučete pažnju posjetitelja. Ako se vaša web lokacija tada ne učita, vjerojatno napuštaju vašu web lokaciju i vole posjetiti drugu web lokaciju. Ako se vaša web lokacija nalazi na prvih 10 mjesta na Googleu, vjerojatno ćete izgubiti rang zbog male brzine stranice. Međutim, rangiranje stranica ne ovisi samo o brzini web mjesta, već postoji puno čimbenika za rangiranje vaše web stranice. Ali brzina web stranice ima ogroman utjecaj na rangiranje vaše web lokacije na tražilicama poput Googlea, Binga, Yahooa itd. Ubrzavanje WordPress web mjesta vrlo je lak postupak, a u ovom članku dijelim kako optimizirati slike WordPress-a s najboljim WordPress dodatak za kompresiju slike.


Mnogi početnici koriste visokokvalitetne slike na svojim stranicama bez optimiziranja. Mnogi korisnici misle da se optimiziranjem slike kvaliteta smanjuje, a ona izgleda lošije od uobičajene. Ali to nije istina Na raspolaganju je nekoliko dodataka za optimizaciju slike WordPress koji komprimiraju vaše slike bez gubitka kvalitete. Dakle, testirali smo nekoliko dodataka za optimizaciju WordPressa i ovdje smo naveli njihove

7 najboljih dodataka za optimizaciju slike za WordPress

# 1 WP-Smush

WP smush

Kad je riječ o optimizaciji slike, onda WP Smush je najbolje rješenje. To smanjuje veličinu slikovnih datoteka i poboljšava performanse. Pomoću ovog dodatka možete postaviti maksimalnu širinu i visinu velikih slika, a ona će biti optimizirana samo jednim klikom.

WP bulk smush

Ovaj dodatak omogućuje opciju optimizacije za optimizaciju pomoću koje možete optimizirati 50 privitaka odjednom. Ali može i smutiti slike 32MB. Kad prenesete bilo koju sliku, ona automatski optimizira sve slike. 

WP Smush optimizira slike upotrebom naprednih tehnika kompresije bez gubitaka. Može obraditi datoteke JPEG, GIF i PNG.

Da biste instalirali ovaj dodatak, morate dobiti Smush API iz ovdje.

Dodatak WP Smush dostupan je u besplatnoj i premium kategoriji. U pro verziji, dobit ćete ukupno rješenje za optimizaciju slike. To radi 2x – 10x veća kompresija od gubitka bez gubitka kvalitete. Ne morate više čekati skupno pranje, jer ono počinje s samo jednim klikom. Ovaj dodatak dolazi s pojačavačem Hummingbird pagespeed, ubrzanim nadzorom i sigurnosnim očvršćivanjem.

Glavne značajke:

 • Optimizirajte svoje slike pomoću naprednih tehnika kompresije bez gubitaka.
 • Automatski pretvaranje PNG datoteka u JPEG sa gubitkom.
 • WP Smush dodatak dolazi s pojačavačem Hummingbird pagespeed, dodatnim nadzorom i sigurnosnim očvršćivanjem.
 • Nakon učitavanja slika, njihov poslužitelj vrši dizanje u velikom tela, tako da vaše web mjesto nikada ne postaje spor.

cijena:

49 USD mjesečno. Započnite besplatno probno razdoblje.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel je jedan od Najbolji dodatak za optimizaciju slike. Dolazi s puno značajki koje pomažu da se optimiziraju vaše slike lako. Ovaj je dodatak završio 20.000 aktivne instalacije. 

Prvo morate nabaviti API tipku ShortPixel za aktiviranje. Nakon toga možete optimizirati sličice kao i istaknute slike. Može komprimirati JPG, PNG, GIF slike, a također i PDF dokumente. A ovaj dodatak odgovara i za web stranicu Photography i WooCommerce. Najbolje je to što nema ograničenja veličine datoteke, možete učitati sve veličine slika. Tako kvaliteta vaše fotografije ili web stranice WooCommerce ostaje ista i učitava se brže.

Možete pokrenuti dodatak ShortPixel više web stranica s jedan API ključ. Odlično funkcionira i s NextGEN galerijom, Foo Gallery i svim drugim galerijama i klizačima.

Glavne značajke:

 • To može optimizirati vaše slike s 250kb do 60KB.
 • Možete upotrebljavati dodatak ShortPixel na više web mjesta s jednim API ključem.
 • Nema ograničenja veličine datoteke.
 • Može komprimirati JPG, PNG, GIF i čak PDF dokumenti.
 • Izvorne slike možete vratiti bilo kada.

Cijena:

ShortPixel je dodatak koji se plaća, i dalje ga možete koristiti besplatno.

cijene kratkih piksela

# 3 EWWW alat za optimizaciju slike

ewww alat za optimizaciju slike

Ako vam je potreban besplatni najbolji dodatak za optimizaciju slike, tada EWWW alat za optimizaciju slike je najbolji izbor. Sadrži više od 400 000+ aktivnih instalacija i maksimalan WordPress dodatak. Automatski optimizira vaše slike, pa čak i vaše prethodno prenesene slike. 

EWWW alat za optimizaciju slike prema zadanim postavkama koristi tehnike optimizacije bez gubitaka, pa kvaliteta slike ostaje ista. 

Za pokretanje ovog programa ne treba vam API ključ ili usluga treće strane. Jednostavno je instalirajte iz galerije dodataka WordPress i ona će početi raditi. Možete uštedjeti stotine KB po slici, a uz to štedite i širinu pojasa. Također nude EWWW Cloud Optimizer Cloud. 

Glavne značajke:

 • 100% besplatno Uključiti.
 • Ne trebate API ključ za pokretanje ovog dodatka.
 • Taj dodatak možete koristiti na više stranica.
 • Optimizira vaše slike brzo i vašu web stranicu čini bržom.

Cijena:

100% Besplatno. 

# 4 Optimus

Optimus alat za optimizaciju slike

Optimus je dodatak za optimizaciju slike tvrtke KeyCdn. Smanjuje veličine slikovnih datoteka bez promjene u kvaliteti slike. Na taj se način slike vašeg web mjesta učitavaju vrlo brzo i poboljšavaju SEO

Da biste koristili Optimus, samo trebate instalirati ovaj dodatak. Pomoću alata možete optimizirati sve slike s vaše web stranice. Smanjuje veličinu datoteke do 70% i poboljšati performanse. 

Ovaj dodatak ima 3 vrste plana cijena- Optimus, Optimus HQ i Optimus HQ Pro. Optimus je besplatni plan, tako da ga možete koristiti bez ikakvih troškova. Ali možete učitati maksimalno 100 KB slike veličine datoteke. Plaćeni planovi nemaju ograničenje.

Glavne značajke:

 • Dobro za WooCommerce i Fotografija web stranica.
 • Možete koristiti jednu licencu za sve vlastite stranice.
 • Podržava WordPress Mobile Apps i Windows Live Writer.

Cijena:

Besplatno | 19 $ / godišnje.

# 5 Zamislite alat za optimizaciju slike

Zamislite alat za optimizaciju slike

Ako želiš Najbolji dodatak za optimizaciju slike , onda morate pokušati Zamislite alat za optimizaciju slike. Imagify koristi svoj najnapredniji alat za kompresiju slike tako da se slike jednostavno optimiziraju.

Koriste tri vrste kompresije slike, tj. Normalnu, Agresivnu i Ultra. Možete koristiti bilo koju od njih. Ako odaberete višu razinu kompresije, dobit ćete bolju veličinu, ali će se kvaliteta slike donekle smanjiti. Komprimiraju najčešće slike kao što su: JPG, PNG i GIF. Pomoću besplatne verzije dodatka možete maksimalno učitati 2 MB slikovna datoteka. Ali nema ograničenja upotrebe dodatka za plaćenu verziju.

Zamislite postavke

Glavne značajke:

 • Koriste svoj poslužitelj za optimizaciju vaših slika kako web lokacija ne bi bila usporena.
 • Imagify možete koristiti na većini mjesta.
 • Kompatibilne su WooCommerce i NextGen Galerija. 

Cijena:

Besplatno | 4,99 $ / mjesečno.

# 6 Kraken

Kraken

Kraken je jedan od Najbolji dodatak za optimizaciju slike za WordPress, koji uglavnom odgovara web stranici za fotografije, blog WooCommerce ili Travel. Kraken vam omogućuje optimiziranje i veličinu nove i postojeće WordPress slike. Može komprimirati JPEG, PNG i animirane GIF-ove. 

Za upotrebu ovog dodatka potreban vam je Kraken-ov API za optimizaciju slike. Možete koristiti svoj ključ Kraken.io API na mnogim stranicama. Možete učitati ZIP arhivu povlačenjem je u web sučelje, a zatim će je Kraken dekomprimirati i optimizirati sve slike pronađene u arhivi. Njihovo web sučelje PRO s promjenom veličine slike i sinkroniziranje na Dropbox.

Ovaj dodatak dostupan je u besplatnoj i pro verziji. Besplatna verzija dolazi s nekoliko značajki, a maksimalna veličina datoteke koju možete prenijeti je 100 KB. Ali Pro verzija omogućuje 32 MB. Pro verzija uključuje potpuni API pristup, ZIP Uploader, promjenu veličine slike, Kraken Cloud Storage i mnoge druge …

Glavne značajke:

 • Pogodno za fotografije, WooCemmerce ili bilo koje velike web stranice.
 • Ograničenje maksimalne veličine datoteke za prijenos je 32 MB.
 • URL Paster, Page Cruncher.
 • Promjena veličine slike i sinkroniziranje na Dropbox.

Cijena:

Besplatno | 5 USD mjesečno / 500 MB.

# 7 Imsanity

imsanity

Imsanity dobro je Dodatak za optimizaciju slike WordPressa. Imsanity je dobar za bilo koju vrstu web mjesta. Automatski mijenja veličinu svih ogromnih slika i čini ih malim bez promjene kvalitete. Nakon instalacije možete ga konfigurirati s maksimalnom širinom, visinom i kvalitetom.

Imsanity također pruža značajku većeg veličine kako biste mogli promijeniti veličinu prethodno prenesenih slika.

Glavne značajke:

 • Velike slike se automatski razmještaju.
 • Može pretvoriti BMP datoteke u JPG.
 • Možete ručno postaviti najveću širinu, visinu i kvalitetu.

Cijena:

Besplatno.

Završavati

Svi vole slike. Slike u sadržaju koji mogu biti na stranicama ili postovima uvijek su dobar izbor. To pomaže da se razumiju bolje za svoje posjetitelje. Kada posjetitelj dođe na vašu web stranicu i pronađe samo tekst i tekst, tada vjerojatno napušta vašu stranicu. Jer je vaš članak bio koristan, ali nije dobro uređen. Ako dodate slike, članak će postati privlačniji posjetiteljima. Znamo „Jedna slika vrijedi tisuću riječi“

Dodavanje slika u objave uvijek pomaže u boljem i boljem razumijevanju. Korisnici mogu pamtiti vrlo dugo. Ovo osim toga pomaže prikupljanju prometa s Google slika.

Dodavanje slika na web mjestu je dobro kad je dobro optimizirano. Jer ako ne optimizirate slike, usporit će web mjesto i povećati vrijeme učitavanja. Mnogi novi blogeri ne optimiziraju svoje slike i web lokacija im postaje jako spora. Ovo koristi i većinu resursa s vašeg hostinga. Dakle, u ovom članku pišem o 7 Najbolji dodatak za optimizaciju slike za WordPress. Ako ne znate kako optimizirati Photoshop slike, tada će vam ovaj dodatak pomoći optimizirati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector