7 najboljih Google AdSense dodataka za WordPress [izdanje 2020]

04.06.2020
Čep '7 najboljih Google AdSense dodataka za WordPress [izdanje 2020]
0 7 мин.

Ako posjedujete web mjesto, vjerojatno ste čuli za Google AdSense. AdSense je najveća reklamna mreža. Milijuni webmastera prikazuju različite vrste oglasa na svojim web lokacijama i zarađuju puno novca.


No početnicima WordPressa vrlo je teško dodavati Google AdSense oglase na WordPress, pogotovo kada je netko nedavno započeo njihov blog. Na primjer, korisnik želi prikazivati ​​oglase u postu na blogu ili bilo kojoj stranici, tada je za korisnika to prilično zbunjujuće jer WordPress po zadanom ne pruža mogućnost za umetanje bilo kojeg oglasa u post ili stranicu. U ovom slučaju morate koristiti Google AdSense dodatak za WordPress.

Zašto koristiti WordPress AdSense dodatak?

Umetanje AdSense koda u postove u WordPressu je težak i dugotrajan posao. Bez dodatka za AdSense, morate taj kôd ručno umetnuti u svaki post i stranicu i ne možete prikazivati ​​oglase na željenom mjestu. Vjerojatno znate da je lokacija oglasa važna za povećanje AdSense CPC-a i prihoda. 

Sada pogledajte kako izgleda AdSense kôd,

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});

[* Ovo je uzorak AdSense koda]

Dakle, pomoću a WordPress AdSense dodatak, lako možete prikazati bilo koju vrstu oglasa na vašoj web lokaciji na bilo kojem mjestu. Tako ću u ovom članku napisati o 7 najboljih Google AdSense dodataka za WordPress.

Najbolji dodaci Google AdSensea za WordPress

# 1. Umetanje oglasa

Dodatak za umetanje oglasa

Oglasni umetak je najbolji dodatak za upravljanje oglasima za WordPress. Ovaj dodatak podržava sve vrste oglasa, uključujući AdSense i Amazon. Također je savršen za prikazivanje kontekstualnih matičnih oglasa za kupovinu i rotiranja bannera.

Možete dodati bilo koju vrstu oglasa u 16 različitih položaja. Trebate unijeti oglasni kôd u blok ovog dodatka i odabrati mjesto na kojem želite prikazivati ​​oglase na svojoj web lokaciji. Nakon toga automatski će umetnuti oglase u svaki post ili stranicu.

Umetanje oglasa

Oglas za umetanje također nudi mnoge mogućnosti za umetanje bilo kojeg HTML, CSS ili JavaScript koda na svoju stranicu. Također možete vidjeti pregled koda prije nego što ga postavite na svoju web lokaciju. Podržava i AMP stranice.

Ovaj dodatak dostupan je i u PRO verziji koja ima dodatne mogućnosti. Možete koristiti do 64 ukupno blokova oglasa, možete koristiti uređivač isticanja sintakse, GEO-označavanje na razini zemlje, otkrivanje uređaja. Osim toga, oglase možete dodati na ljepljive položaje, tako da se vaši oglasi na stranici neće pomicati kada se stranica pomakne. Najviše od svega ovaj dodatak je sjajan za jednostavno umetanje više oglasa na vašu web lokaciju.

# 2. WP Quads
WP Quads

WP Quads je još jedan sjajan Google AdSense dodatak što vam omogućava prikazivanje više oglasa na sadržaju vaše web lokacije. Ima 4,9 ocjena od 5 i koristi više od 100000 web stranica. Ovaj AdSense dodatak za WordPress izgrađen je s čvrstim kodom i dobro se održava i ažurira kako bi bio kompatibilan sa svim nadolazećim verzijama WordPress-a, a podržava i sve vrste WordPress tema.

Pomoću ovog dodatka možete dodati 9 oglasa na različitim pozicijama. Ovaj dodatak prema zadanim postavkama ograničava ukupno 3 AdSense oglasa.

Uzorak WP Quads oglasa

Iz postavki dodatka možete poziciji Google oglasa dodijeliti početku posta, sredini posta, kraju posta i između bilo kojeg stavka. Možete postaviti i uvjete vidljivosti i prikazivanje ili sakrivanje oglasa na temelju vrste objave ili uloga korisnika.

Podržava bilo koju vrstu oglasa, uključujući Amazon, a na stranici i bočne trake možete prikazati najviše 10 oglasa.

3. WP Umetanje

WP Umetanje

WP Insert je još jedan sjajan Google AdSense WordPress dodatak. Za razliku od drugih Google AdSense dodataka, WP Insert pruža značajku testiranja A-B tako da se može postaviti više oglasnih mreža za prikazivanje oglasa iz različite mreže. Na ovaj način možete prikazati različite mrežne oglase i zaraditi više novca.

Oglas lako možete umetnuti iznad sadržaja posta, u sredinu sadržaja posta, ispod sadržaja posta, desno i lijevo od sadržaja posta.

4. Napredni oglasi
Napredni oglasi

Advanced Ads jedan je od najboljih dodataka Ads Manager-a za WordPress. Pomoću ovog dodatka možete upravljati oglasima, kreirati rotaciju oglasa i umetati oglase u svoje blogove i stranice. Za izradu rotacija oglasa možete lako izraditi natpise i grupne oglase. Na primjer, ako objavljujete blog post, možete odrediti datum kada treba objaviti oglas. Dakle, oglas će biti prikazan nakon objave posta.

Uz Google AdSense oglas možete prikazati i ostale mrežne oglase, npr. Clickbank, Chitika, Amazon i druge Google AdSense alternative.

Iz postavki dodatka možete onemogućiti sve oglase na pročelju i 404 stranice. Ovaj dodatak omogućuje vam i postavljanje uvjeta posjetitelja tako da možete prikazati ili sakriti oglase prema uređaju.

5. AdSense brzina pretraživanja

AdSense brzina pretraživanja

AdSense Speed ​​Sense jedan je od najboljih WordPress dodataka za upravljanje oglasima. Pomoću ovog dodatka možete brzo umetnuti Google AdSense na svoj blog. Ovaj dodatak nudi fleksibilne položaje oglasa i možete umetnuti oglase posebno ili nasumično bilo gdje u postu. Možete umetnuti oglase na različita mjesta, npr. Početak posta, sredinu posta, kraj posta, između stavka i nakon oznake „više“.

Ovaj dodatak kompatibilan je samo s Google AdSenseom, tako da ga možete koristiti samo ako koristite AdSense na svom blogu. Da biste postavili ovaj dodatak, morate navesti svoj ID AdSense izdavača. Nakon toga možete omogućiti oglase na početnoj stranici, stranicama s kategorijama, pa čak i oznakama. Možete i sakriti oglase na računalu kako biste spriječili slučajne klikove na vaše oglase.

6. Umetnite poštanske oglase

Umetni poštanske oglase

Insert Post Ads vrlo je jednostavan Google AdSense WordPress dodatak koji vam omogućuje automatsko umetanje objava na bilo koje postove i stranice. Iz postavki dodatka možete odabrati postavljanje objavljenih oglasa prije sadržaja, nakon sadržaja i nakon određenog broja odlomaka. Na primjer, ako umetnete bilo koji oglas prije svog sadržaja, on će automatski prikazivati ​​oglase prije sadržaja u svakom postu.

Kao i drugi Google AdSense dodaci, također podržava razne vrste oglasa i pojednostavljuje implementaciju oglasa na vašu web lokaciju.

7. Google AdSense Manager

Google AdSense Manager

Google AdSense Als Manager jedan je od najjednostavnijih Google AdSense dodatak za WordPress. Nalazi se s vrlo jednostavnim sučeljem koje možete jednostavno umetnuti Oglasi u sadržaj vaše web lokacije. Nakon instaliranja ovog dodatka, idite na upravnu ploču WordPressa, a zatim Postavke> Google AdSense. Od tamo možete upravljati oglasima i postavljati lokacije oglasa.

Ovaj dodatak ima samo 3 oglasna mjesta i možete umetnuti Google AdSense oglase u postove, stranice, početnu stranicu i između odlomaka.

Zaključak

Ako koristite svoj AdSense ili bilo koji drugi mrežni oglas na svom WordPress blogu, tada biste trebali koristiti Google AdSense dodatak za WordPress. Korištenjem dodatka za upravljanje oglasima lako možete umetnuti bilo koju vrstu oglasa ili baner u svoj sadržaj. Jednostavno je i jednostavno treba jednokratno postavljanje. Tada će oglasi biti automatski vidljivi u vašem postu na blogu. Tako sam u ovom članku pisao o 7 Najbolji dodaci Google AdSensea za WordPress.

Evo još WordPress članaka koji bi vam se mogli svidjeti,

 • Kako provjeriti i popraviti prekinute veze u programu WordPress
 • Kako postaviti Yoast SEO WordPress dodatak (izdanje 2017)
 • 20 Na vašem blogu moraju imati WordPress dodatke
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector