Kako dodati učinak snježnih padavina u web stranicu WordPress

04.06.2020
Čep 'Kako dodati učinak snježnih padavina u web stranicu WordPress
0 5 мин.

Kako dodati efekt snježne padavine u WordPressu


Dolazi Božić i možda ste već počeli to željeti svojim obiteljima, prijateljima i drugima. Pa zašto ne čitateljima vašeg bloga? Vrijeme je da dodajte efekt snježnih padavina na svoju WordPress stranicu. 

Morate primijetiti da su mnogi vlasnici web stranica već dodali učinak pada snijega na svom blogu. Izgleda cool, zar ne? Dakle, ako vodite blog o WordPressu, lako možete dodati učinak snježnih padavina na svoju WordPress stranicu. U ovom ćemo vam članku pokazati 8 Najbolji dodaci za snježne padavine za WordPress. 

Kako dodati učinak snježnih padavina na svoj WordPress blog

Postoji nekoliko dodataka uz pomoć kojih lako možete dodati Christmass efekt snježnih padavina. 

# 1 Božićna panda

Božićna panda

Božićna panda je najbolji dodatak za božićnu dekoraciju za WordPress. Želite da svoju WordPress stranicu ukrasite snježnim pahuljicama, božićnim drvcima, Djeda Božićnjaka, pa čak i na svom mjestu možete prikazati skočne prozore koji posjetiteljima govore da je Božić. 

Ovaj je dodatak lako postaviti. Prvo instalirajte i aktivirajte dodatak Christmas Panda. Zatim idite na postavke dodatka Christmas Panda i od tamo možete postaviti sve ukrasne slike koje želite. U sljedećoj opciji možete omogućiti snježne padavine na svojoj web stranici. Dakle nakon što ga aktivirate, snježne padavine će biti vidljive na vašoj web stranici. Ako volite pop-up božićne čestitke, to možete omogućiti u odjeljku skočnih prozora. Ako se snježne padavine ne pojave, pokušajte očistiti predmemoriju sa svoje web lokacije.

* Da ne spominjemo, mi koristimo dodatak Christmas Panda na našoj web stranici (WPMyWeb) za prikaz božićnog ukrašavanja i efekta snježnih padavina.

Pogledajte dodatak

# 1 WP Super snijeg

WP Super snijeg

WP Super Snow je dobar dodatak za prikazivanje pahuljica na vašoj web stranici WordPress. Prvo morate instalirati ovaj dodatak, a zatim nakon osvježavanja web stranice možete vidjeti snježne pahulje.

Nakon dodavanja snježnih pahuljica na svoju web stranicu, možete prilagoditi pahulje pomoću konfiguracijskih opcija na vašoj WordPress nadzornoj ploči..

[Pogledajte dodatak]

# 2 Flurry

Nalet

Ako želite višestruke efekte snježnih padavina, to možete učiniti pomoću dodatka Flurry. To je 100% besplatno.

Na nadzornoj ploči možete mijenjati karakter snijega, boju, učestalost itd. Pomoću njihovih naprednih opcija možete precizno prilagoditi padajući snijeg. Pljusak već koristi zadane postavke, tako da ne morate mijenjati nijednu postavku osim ako ne želite izmijeniti učinak pada snijega. 

Izgleda super na mjestu i toplo ga preporučujem. Sigurno pokušati. ��

[Pogledajte dodatak]

# 3 WFS Pusti snijeg

WFS Pusti snijeg

WFS je još jedan dobar dodatak na pokazuju snježne padavine na vašoj web stranici. To je jednostavan dodatak i dobro funkcionira za svaku vrstu web mjesta WordPress. 

Možete promijeniti mjesto snježnih padavina, tj. Samo početnu stranicu ili cijelu stranicu. S veličinom snježne pahuljice možete uključiti sjene. Uglavnom se koristi za bijele pozadine i izgleda 3D snježne pahulje.

[Pogledajte dodatak]

# 4 Snježna bura

Snježna bura

WordPress dodatak za snijeg omogućuje vam da dodajte učinak snježnih padavina na svoj blog. 

Jednostavna je i potpuno prilagodljiva te možete postaviti maksimalnu veličinu snježne pahulje, koliko često se stvaraju nove pahuljice. Osim toga, možete dodati minimalnu i maksimalnu brzinu pahuljice, boju snježne pahuljice, a također postaviti modul da se deaktivira nakon određenog broja sekundi.

[Pogledajte dodatak]

# 5 WP efekt snijega

WP efekt snijega

WP Snow Effect dodaje lijepo izgleda animacijski efekt pada snijega na vašu WordPress stranicu. Ovaj dodatak WP koristi jSnow Jquery tako da ne koristi nikakve resurse s vašeg hostinga. Ovaj dodatak dostupan je i u PRO verziji. Da biste koristili sve značajke, trebate kupiti punu verziju dodatka.

Možete dodati do 40 vrsta snježnih pahuljica. Na nadzornoj ploči možete promijeniti boju pahuljica i možete postaviti mjesto na kojem želite pokazati, tj. Početnu stranicu, stranice, postove itd..

[Pogledajte dodatak]

# 6 Snijeg na ekranu

Snijeg na ekranu

Screen Snow je dodatak koji dodaje učinak snijega na web mjesto WordPress. To je vrlo jednostavan dodatak i nakon što se aktivirate, možete kontrolirati brzinu, boju, veličinu pahuljica i sl.

[Pogledajte dodatak]

# 7 Jetpack

Jetpack snježne padavine

Ako ste već instalirali dodatak Jetpack, ne morate instalirati nijedan dodatak. Možete vidjeti opciju postavke>Općenito i potvrdite opciju “Prikaži padajući snijeg na mom blogu do 4. siječnja”.

Nakon što ga aktivirate, na vašem WordPress mjestu možete vidjeti snježne padavine. Ali ovdje nema mogućnosti prilagodbe. Dakle, ako ne želite instalirati dodatni dodatak za prikazivanje pahulja, onda je dobro.

Više resursa za WordPress,

  • 7 najboljih Premium WordPress tema za bloganje
  • Kako dobiti besplatnu SSL potvrdu za svoju web stranicu WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Понравилась статья?
    Комментарии (0)
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector