Cum să îmbunătățiți timpul de răspuns al serverului pe gazdă WordPress GoDaddy (Recomandarea de la Google PageSpeed ​​Insights)

Obținerea timpilor de răspuns lent ai serverului Hai tăticu?


Dacă ai condus totuși site-ul tău Google PageSpeed ​​Insights sau Bitcatcha, timpul de răspuns al serverului ar trebui să fie sub 200ms așa cum recomandă Google. Dacă nu, vă voi arăta cum să o îmbunătățiți.

Iată cum să remediați lent timpi de răspuns a serverului pe GoDaddy: faceți upgrade la PHP 7.2, activați CDN-ul gratuit al Cloudflare în cPanel-ul lui Bluehost și instalați câteva plugin-uri de viteză (Autoptimize, WP-Optimize, Heartbeat Control, Blackhole For Bad Bots, WP Disable, CAOS Analytics, Fonturi CAOS și ShortPixel). Nu vă faceți griji, vă voi conduce prin aceste lucruri. De asemenea, ar trebui să evitați plugin-urile cu procesor ridicat care consumă resurse server, și optimizarea imaginilor. Nu numai că acestea vor face timpii de răspuns mai rapide, dar vor îmbunătăți, de asemenea, scorurile și timpul de încărcare GTmetrix/Pingdom.

act de renunțare: GoDaddy este cunoscut pentru că este ieftin (nu rapid), care se reflectă în timpii de răspuns ai serverului. Gazduire WordPress Group Facebook pentru a vedea ce spun oamenii reali, nepărtinitori. Majoritatea persoanelor cu un site web grav (de exemplu, de afaceri) utilizează SiteGround, Cloudways, Kinsta, sau WP Engine. Folosesc SiteGround care a fost gazda # 1 în 25+ sondaje pe Facebook si are Timp de răspuns de 200ms, Scoruri 100% GTmetrix și a .Timpurile de încărcare 4s în Pingdom. Pe măsură ce crești, ai nevoie de o mai bună găzduire și GoDaddy nu este așa. Faceți cercetarea și luați în considerare pe altcineva.

1. Timpul de răspuns al serverului de testare

Rulează site-ul prin Bitcatcha și verificați timpii de răspuns ai serverului:

Raportul de viteză al serverului Bitcatcha

Puteți utiliza, de asemenea Google PageSpeed ​​Insights:

Reduceți timpul de răspuns al serverului

Atâta timp cât sunteți găzduit cu GoDaddy, nu sunteți singur. Orice plan de găzduire de 3,95 USD / lună nu vă va oferi timpi mari de răspuns. Urmăriți-mi ghidul și dacă sunt încă înalți, știți problema.

Încetat Godaddy

Timpul de răspuns al serverului Godaddy

Timpuri de răspuns lent pentru server pe Godaddy

Timpuri de răspuns pentru serverul Godaddy

Timpul lent de răspuns al serverului Godaddy

Godaddy a gestionat feedback-ul de gazduire WordPress

Hmmm.

2. Actualizare la PHP 7.2

Trecerea la o versiuni PHP mai mari face ca site-ul dvs. să fie semnificativ mai rapid (și mai sigur).

Repere de PHP WordPress

Dar mulți utilizatori WordPress încă rulează versiuni învechite PHP.

WordPress-PHP-versiunea-Statistici

Hai tăticu spune:

„PHP 7 este disponibil pentru clienții cPanel, fie în cadrul serviciului de găzduire partajată sau de afaceri.”

Din păcate, dacă nu aveți un plan GoDaddy cu cPanel, nu vă este disponibil. Mulți clienți GoDaddy nu sunt mulțumit de asta, și este un alt dezavantaj în utilizarea găzduirii lor.

Pasul 1: Verificați versiunea dvs. PHP curentă folosind Afișează plugin-ul pentru versiunea PHP.

Display-PHP

Pasul 2: Rulați Plugin verificator compatibilitate PHP pentru a vă asigura că pluginurile dvs. sunt compatibile.

PHP-Compatibilitate-Checker

Pasul 3: Faceți upgrade la PHP 7+ în dvs. GoDaddy cPanel (versiunile superioare sunt mai rapide).

Godaddy PHP 7.2

Pasul 4: Testează-ți site-ul web pentru erori. Puteți reveni, de asemenea, la o versiune anterioară.

3. Autoptimize

GoDaddy are propriul sistem de cache integrat și ei plugin-uri de cache pentru lista neagră din cauza asta. Problema este că, de asemenea, pluginurile cache sunt utilizate pentru a optimiza codul (de ex. minification), și efectuați alte funcții care fac site-ul dvs. mai rapid, multe dintre ele găsindu-se în GTmetrix. Autoptimize cel puțin va avea grijă de optimizările codului HTML, CSS și JavaScript.

Autoptimize-Main-Setări

Pentru a configura un CDN (rețea de livrare de conținut), consultați secțiunea Secțiunea CDN.

Autoptimize-Extra-Setări

4. Curățare bază de date

Baza de date poate acumula fișiere de gunoi precum comentarii spam, comentarii șterse, revizuiri post, trackbacks, pingbacks, tranzitorii expirate și alte lucruri de care nu ai nevoie.

Instalați dispozitivul Plug-ul WP-Optimize, selectați tot ceea ce nu aveți nevoie și ștergeți-le (este recomandată întotdeauna o copie de rezervă în prealabil). De asemenea, are o opțiune de a programa curățările de baze de date în curs de desfășurare (o dată la 1-2 săptămâni este bun și menține rapid timpul de răspuns al serverului).

WP-Optimize Clean Database

5. Bătăile inimii

API-ul batailor inimii WordPress consumă resursele serverului prin afișarea notificărilor de plugin-uri în timp real în tabloul de bord și când alți utilizatori editează o postare. Acest lucru nu este necesar, iar dezactivarea (sau cel puțin limitarea API-ului bătăilor inimii) va economisi în resursele serverului.

Instalați dispozitivul Plug-ul Controlul bătăilor inimii, apoi limitați la 60 de secunde sau dezactivați-l complet.

Bătăi-Control-Plugin

Controlul bătăilor inimii

6. Blocați roboții spam

Când a fost ultima dată când ai verificat dacă spam-urile te lovesc pe site?

Dacă nu aveți acest lucru, este posibil să consumăm o mulțime de resurse inutile de server. Când am verificat pe propriul meu site, aceleași 2 roboți (compute.amazonaws.com și linode.com) îmi loveau constant site-ul – cam la fiecare 3 secunde. Îmi suflec resursele serverului pe literalmente nimic! Nu știți niciodată dacă acest lucru se întâmplă cu site-ul dvs., cu excepția cazului în care verificați.

Pasul 1: Instalare Wordfence.

Pasul 2: Accesați setările Instrumentelor Wordfence și vizualizați-vă raport de trafic în direct. Urmăriți raportul pentru un minut sau două solide, luând notă de orice bot care pare suspect. Creați o listă cu toate roboții de spam, apoi Google numele de gazdă pentru a vedea dacă alte persoane le raportează ca spam.

Live-Trafic-Raport-Wordfence

Pasul 3: Accesați setările de blocare ale Wordfence și adăugați spam-urile de spam aici. Utilizare asteriscuri pentru a vă asigura că blocați toate variațiile acelui bot, altfel este posibil să nu fie eficient.

Wordfence-blocanti Regula

Pasul 4: Accesați jurnalul dvs. de blocare Wordfence și veți vedea că acești roboți sunt blocați.

Wordfence-Firewall-Blocking

Puteți utiliza, de asemenea, Plug-ul Blackhole For Bad Bots care blochează cele mai comune roboți de spam. Are o recenzie perfectă de 5 stele și funcționează prin crearea unei reguli ascunse pe site-ul dvs. Dacă roboții nu respectă această regulă, ei vor fi blocați imediat. Googlebot și „roboții buni” sunt listați în alb.

Blackhole pentru Bad Bots

7. WP Dezactivat

Unele funcții ale WordPress nu sunt localizate în tabloul de bord, dar sunt încă active pe site-ul dvs. Majoritatea oamenilor nu au nevoie de ele și pot consuma resurse server. WP Dezactivat vă permite să parcurgeți aceste funcții și să le dezactivați pe care nu le utilizați. Probabil nu aveți nevoie de cele mai multe dintre ele.

WP-disable-Cereri

WP-disable-Tag-Setări

WP-disable-Admin

WP-disable-Altele

8. Evitați resursele externe

Gravatars, Google Maps, AdSense, plugin-uri de partajare socială, plugin-uri de comentarii și alte resurse externe pot distruge timpii de răspuns ai serverului. Raportul dvs. GTmetrix va arăta de obicei. Deși este mai bine să le evitați pe toate împreună, uneori nu puteți. Am lăsat mai jos soluții comune:

GTmetrix-Publicitate

9. Ștergeți pluginuri nefolosite + Teme

 • Ștergeți pluginurile neutilizate
 • Evitați plugin-uri robuste, umflate
 • Dezactivați setările pluginului înfometat cu procesorul (de ex. Backup-uri în curs de desfășurare, notificări, statistici etc.)

delete-wordpress-plugins

Temele neutilizate neutilizate (care pot lăsa în urmă gunoi) în WordPress > Aspect > tematică. Cel mai bine este să folosiți teme ușoare (de exemplu, de la StudioPress) și bazează-te pe pluginuri pentru a adăuga doar funcționalitatea de care ai nevoie. În caz contrar, toate aceste caracteristici pot provoca timpi și timp de răspuns lent.

Ștergeți temele WordPress neutilizate

10. Evitați plugin-urile cu procesor înalt

* Vinovații obișnuiți includ postări, statistici, sitemap, chat, calendar, construitori de pagini și plugin-uri care rulează scanări / procese în curs sau care afișează un procesor înalt în GTmetrix.

 1. Adaugă asta
 2. Faceți clic pe AdSense Monitorizarea fraudelor
 3. Calendar de evenimente All-In-One
 4. Copie de rezervă
 5. Castor constructor
 6. Mai bune Sitemap-uri Google XML WordPress
 7. Verificator de legături sparte (folosiți Dr. Link Check)
 8. Contact constant pentru WordPress
 9. Formular de contact 7
 10. Postări legate de context
 11. Linkuri Digi Auto
 12. Sistem de comentarii Disqus
 13. Divi Builder
 14. Grila esentiala
 15. Vezi lista completă a 65 de plugin-uri lente

Sfat Pro:
Utilizare Monitor de interogare pentru a găsi cele mai lente plugin-uri de încărcare. Instalați Query Monitor, apoi mergeți la fila „Interogări după component”. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a găsi ce interogări, solicitări, scripturi și stiluri încetinesc cel mai mult site-ul dvs. Cu puține cunoștințe tehnice, puteți identifica elemente specifice încetinind site-ul.

Interogări de monitorizare lentă a pluginurilor

Puteți utiliza, de asemenea Cascada GTmetrix pentru a găsi cele mai lente plugin-uri de încărcare:

Plugin WordPress lent

11. Folosiți plugin-uri ușoare

Dacă descoperiți anumite pluginuri încetinesc site-ul dvs., fie trebuie să le ștergeți, fie să le înlocuiți cu un plugin mai ușor. Mai jos găsiți câteva plugin-uri ușoare solide, cu toate acestea, ar putea fi necesar să faceți unele cercetări în funcție de funcționalitatea de care aveți nevoie.

Partajare socială – WP Rocket’s Test a arătat Social Media Feather, MonarhAdăugare simplă pentru butoane de partajare, și MashShare a avut cea mai mică cantitate de solicitări și cel mai rapid timp de încărcare.

BackupUpdraftPlus.

SlidersMonolog, LayerSlider, sau Glisoare Meteor.

ComentariiÎncărcarea condiționată de disqus.

PortofoliuGaleria Envira, FooGallery, sau Grila.

Google Analytics – Google Analytics și Search Console ar trebui să fie suficiente. Doar asigurați-vă că găzduiești Google Analytics local (folosind WP Rocket, CAOS sau WP Disable).

Constructori de paginiWordPress Page Builder de MotoPress, dar niciun constructor de pagini nu rulează mai repede decât editorul nativ WordPress. Combinați acest lucru cu Plug-ul Duplicator și nu ar trebui să aveți nevoie de un constructor de pagini (inclusiv de construitori de pagini încorporate pe teme WordPress). Cu excepția cazului în care echipa ta refuză absolut învață puțin HTML (cel mai ușor limbaj de codare), evitați creatorii de pagini.

Plugin-uri StudioPress – plugin-uri ușoare pentru Genesis Framework.

12. CDN

A CDN (rețea de livrare de conținut) găzduiește fișierele site-ului dvs. web pe mai multe centre de date din întreaga lume, reducând distanța geografică dintre server și vizitatori. De asemenea descarcă resurse la acele centre de date, ușorând încărcarea pe propriul server (care îmbunătățește timpii de răspuns ai serverului). Un CDN este, de asemenea, recomandat în ghidul de optimizare WordPress.

CDN-WordPress-Recomandare

Cloudflare este un CDN gratuit cu 200+ centre de date și este de departe cel mai popular CDN.

Centre de date Cloudflare

Pasul 1: Înscrieți-vă la Cloudflare (planul gratuit este bine), adăugați site-ul dvs. web, apoi Cloudflare va rula scanarea lor. Veți parcurge un set de pagini până când veți vedea 2 servere de nume Cloudflare.

Cloudflare-Nameserver-Tablou de bord.

Pasul 2: Schimbă-ți serverele de nume celor care v-au atribuit Cloudflare.

SiteGround-DNS-Records

CDN-uri multiple – mai multe CDN = mai multe centre de date și mai multe centre de date = livrare mai rapidă de conținut (și mai multă descărcare de resurse). Folosesc atât Cloudflare cât și CDN-ul StackPath pe site-ul meu web.

StackPath-data-Centre

Pasul 1: Înscrieți-vă la StackPath (proces de 30 de zile, apoi 10 USD / lună).

Pasul 2: În tabloul de bord, faceți clic pe fila CDN, apoi creați un site CDN StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domeniu

StackPath-Server-IP Address

StackPath va genera o URL CDN:

StackPath-CDN-URL-Autoptimize

Pasul 3: Copiați URL-ul dvs. StackPath CDN și lipiți-l în Autoptimize în setările „Main”.

Pasul 4: În StackPath accesați CDN → Setări cache, apoi faceți clic pe Purge totul

StackPath-Purge-Cache

Pasul 5: Rulează-ți site-ul GTmetrix iar „rețeaua de livrare a conținutului” ar trebui să fie verde în YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Dacă extindeți articole în GTmetrix și sunt legate de CDN-ul dvs., contactați asistența StackPath care ar trebui să vă poată ajuta să remediați acestea. Au făcut asta pentru mine și au un sprijin extraordinar.

Domenii gratuite pentru cookie-uri MaxCDN

GTmetrix YSlow Fără StackPath
GTmetrix YSlow Fără MaxCDNGTmetrix YSlow Cu StackPath
GTmetrix YSlow Cu MaxCDN

Depanare StackPath

Pasul 6: Lista completă IP-urile StackPath în contul de găzduire (poate fi necesar să vă contactați gazda).

StackPath-IP-Adrese

13. Fonturi Google locale

Dacă utilizați fonturi Google și aveți erori legate de font în GTmetrix, trebuie să găzduiți fonturi la nivel local. Acest lucru se poate face folosind Tipuri de caractere Google găzduite de sine stătător plugin care descarcă automat toate fonturile Google pe care le utilizați și le adaugă la CSS. Nu este necesară configurarea.

Google-Fonturi-GTmetrix

Auto-Hosted-Google Fonturi-Plugin

Puteți încerca, de asemenea Fonturi CAOS:

CAOS-Fonturi

14. Google Analytics local

La fel ca la pasul anterior, doriți, de asemenea, să găzduiți codul de urmărire Google Analytics local folosind Plugin CAOS Analytics. Din nou, aceasta este automată și nu este necesară nicio configurație.

Efectul de levier-Brower-Caching-Google Analytics

CAOS-Analytics

15. Optimizarea imaginii

Există 3 moduri principale de a optimiza imaginile în GTmetrix, însă recomand să consultați tutorialul meu complet despre optimizarea imaginilor în WordPress – deoarece există peste 20 de moduri diferite.

image-optimizare

Serviți imagini scalate – înseamnă că trebuie să redimensionați imaginile mari pentru a fi mai mici. GTmetrix vă va arăta ce imagini sunt prea mari și dimensiunile corecte la care trebuie redimensionate. Pur și simplu localizați imaginea pe site-ul dvs. web, redimensionați-o la dimensiunile corecte, încărcați-o și înlocuiți imaginea veche cu cea nouă. Îți recomand să creezi o foaie de înșelăciune a celor mai obișnuite imagini (glisiere, widget-uri, subsol, imagini de blog cu lățime întreagă), astfel încât să le poți decupa / redimensiona la dimensiunile corecte înainte de a le încărca. Începeți cu imagini care apar pe mai multe pagini.

servi-scalate imagini

Specificați dimensiunile imaginilor – înseamnă că trebuie să adăugați o lățime / înălțime în HTML sau CSS al imaginii. Pentru a face acest lucru, localizați imaginea, vizualizați-o în HTML și adăugați lățimea / înălțimea (cu care vă va oferi GTmetrix). HTML este foarte ușor și nu trebuie să știi codul (vezi mai jos):

Specificarea-Image-Dimensiuni

Optimizarea imaginilor – înseamnă că trebuie să le comprimați fără pierderi (folosesc eu ShortPixel). După instalare, configurați setările pluginului și setați nivelul de compresie la fara pierderi. Apoi, apucați cheia API de pe Site-ul ShortPixel și introduceți-l în plugin. Mergeți la secțiunea Media și optimizați câteva imagini. Dacă sunteți mulțumit de calitate, puteți începe să optimizați imaginile din media media sau au o opțiune de a optimiza în mod masiv toate imaginile de pe site-ul dvs..

16. Timpuri de răspuns

Ei bine, am acoperit totul, apoi câteva. Reintroduceți timpii de răspuns ai serverului!

Reducerea-Server-răspuns-Time-Facebook

17. Succes GoDaddy: Obțineți o mai bună găzduire

Cu excepția faptului, GoDaddy se sinucide și este posibil să aveți timp de răspuns lent. Faceți-vă cercetările!

SiteGround-vs-GoDaddy-Load-Time-Îmbunătățirea

Godaddy To SiteGround

Godaddy To SiteGround Migration

Godaddy To SiteGround Faster

Godaddy To SiteGround Site mai rapid

eu folosesc SiteGround si are Timp de răspuns de 200ms cu scoruri 100% GTmetrix și .4s Timpuri de încărcare pingdom. Faceți o verificare de găzduire, executați propriile teste sau dați clic pe paginile mele de încărcare rapidă. Au fost calificati de gazda numărul 1 în 26 de sondaje de pe Facebook și sunt lumi mai bune decât EIG (Bluehost, HostGator), Hai tăticu, și alte gazde care împachetează prea multe persoane pe același server. Au fost multi oameni OMS migrată și postat rezultate pe Facebook și Stare de nervozitate. Tweet după tweet, post după post, sondaj după sondaj după sondaj, găzduire mai rapidă va fix timpi de răspuns lent. sunt recomandat de WordPress, do migrații gratuite, iar eu le folosesc plan semi-dedicat.

-On-OMM SiteGround

Raportul de viteză al serverului Bitcatcha

2019-GTmetrix-Raport

2019-Pingdom-Raport

Oamenii migrează de obicei pentru că tehnologie de viteză se poate îmbunătăți timpi de răspuns a serverului cu mai multe secunde. Iată câteva persoane care au migrat pe SiteGround și și-au postat rezultatele.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Sondaj de gazduire 2019Vizualizați sondajul

2017-WordPress-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshotRecomandări de găzduire ElementorVizualizați sondajul sau screenshotRecomandare de găzduire în iulie 2019Vizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Host-Poll-Aug-2018Vizualizați sondajul sau screenshotShared-Hosting-Poll-2017Vizualizați sondajul sau screenshot2019-Hosting-SondajVizualizați sondajul sau screenshotGo-To-hosting-companieVizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Hosting-Poll-2017Vizualizați sondajul sau screenshotGestionat-Hosting-PollVizualizați sondajul sau screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshot2016-Web-Hosting-SondajVizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-Vizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun Web-Hosting-2019-PollVizualizați sondajul sau screenshotWP Friendly Sondaj de gazduireVizualizați sondajul sau screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshotGazduire preferată pentru ElementorVizualizați sondajul sau screenshotRecomandări de găzduire 2018Vizualizați sondajul sau screenshotVizualizați sondajul sau screenshotGestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017Vizualizați sondajul sau screenshot2019-Hosts-Poll-1Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Poll-For-SpeedVizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Hosting-Poll-iunie-1Vizualizați sondajul sau screenshotSiteGround-RecomandareVizualizați sondajul sau screenshot2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Poll-Feb-2019Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Recomandări-SondajVizualizați sondajul sau screenshot

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPressVizualizați sondajul sau screenshot

SiteGround are 3 planuri:

Planuri de gazduire SiteGround

Planurile superioare includ mai multe resurse server (Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress). Iată grafic de comparație completă, dar GrowBig vă oferă cu aproximativ 2x mai multe resurse de server decât StartUp, iar GoGeek este găzduire semi-dedicată ceea ce îți oferă și mai mult. GrowBig și sus vine cu un migrație gratuită, punerea în scenă, memorie în cache avansată și posibilitatea de a găzdui mai multe site-uri web. GoGeek vine cu sprijin prioritar. Găzduirea lor în cloud este destul de mare la prețul de 80 $ / lună.

Puteți vedea acest lucru pe site pagina cu caracteristici

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

Folosesc SiteGround deoarece:

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Serverele SiteGround sunt foarte rapide și nu arhiplin ca GoDaddy
 6. Chat-ul live este instantaneu și biletele răspund mult mai repede decât GoDaddy
 7. Acestea vă protejează site-ul de hackeri / malware, în timp ce GoDaddy nu
 8. Blogul meu are niciodată nu a coborât din erori aleatorii oamenii ajung cu GoDaddy
 9. Actualizarea la PHP 7.2 este gratuită (spre deosebire de GoDaddy) și nu au pluginuri pentru lista neagră
 10. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 11. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 12. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 13. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 14. Mai multe laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. Clienții GoDaddy care s-au mutat pe SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround folosind my link de afiliere Voi dona o bucată bună fără niciun cost. În fiecare an donez 3.000 de dolari pentru campaniile GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, 2017 era la Crucea Roșie la Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. În orice caz, aș evita GoDaddy – alăturați-vă unor grupuri de Facebook și văd site-ul conversații, sondaje, tweeturi, și oameni OMS migrată din GoDaddy la SiteGround. Refuz să recomand GoDaddy oricui – serverele lor sunt arhiplin, Malware infestate, și au un fondator de vânătoare de elefanți care susține SOPA +. Fă-ți cercetare și uită-te cine este Yoast folosind în prezent.

întrebări frecvente

&# X2705; De ce serverele GoDaddy sunt lente?

GoDaddy este faimos pentru supraaglomerarea serverelor lor, care este bine cunoscut în grupurile Facebook. Optimizarea site-ului dvs. vă ajută, dar nu puteți face nimic pentru a vă face serverul mai rapid când este supraaglomerat.

&# X2705; Cum pot îmbunătăți timpul de răspuns al serverului pe GoDaddy?

Upgradarea versiunilor PHP, adăugarea CDN gratuită a Cloudflare, evitarea plug-urilor înfometate de resurse și utilizarea plugin-urilor de optimizare a vitezei pentru remedierea elementelor din GTmetrix ar trebui să ajute.

&# X2705; Îmi actualizez ajutorul serverului GoDaddy?

S-ar putea, dar GoDaddy este, de asemenea, cunoscut pentru a profita de clienți și pentru a le face planuri de actualizare atunci când problema se află în GoDaddy în sine. Înainte de actualizarea planului, explorează alte opțiuni de găzduire.

&# X2705; Există mai rapid gazde acolo?

100% da. SiteGround și Cloudways sunt mult mai rapide decât GoDaddy, iar site-ul dvs. ar trebui să se încarce mult mai rapid. Uită-te la persoanele care au migrat departe de GoDaddy și și-au postat noile ore de încărcare pe Twitter și Facebook. Dovezile sunt clare.

&# X2705; Cum pot să mă apropii de scoruri 100% GTmetrix?

O mulțime de factori intră în viteză și GTmetrix, dar puteți începe cu obținerea de găzduire mai rapidă, configurarea unui plugin pentru cache, optimizarea imaginilor, consolidarea pluginurilor și optimizarea fonturilor Google (găzduirea rapidă este încă factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress).

Sper că acest lucru a fost util. Dacă aveți întrebări, dați-mi un comentariu.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map