Cum să rezolvați găzduirea lentă WordPress pe SiteGround și să evitați limitele procesorului (Utilizați PHP 7.4, Cloudflare, Setare Rachete WP sau Optimizator SG)

Aveți un site WordPress lent pe SiteGround?


Am avut și eu această problemă; scorurile mele GTmetrix au fost de aproape 100% pentru fiecare postare pe blog pe care am scris-o (pentru că sunt obsedat de viteză), dar timpul meu de încărcare ar putea ajunge până la 10+ secunde. Am o mulțime de imagini și comentarii cu privire la majoritatea postărilor mele, dar nu a fost literalmente nimic de făcut în GTmetrix. În sfârșit, am ajuns la concluzia că planul GoGeek semi-dedicat al SiteGround și chiar hostingul lor cloud nu a fost suficient de rapid (spoiler: am mers de la SiteGround la Cloudways).

Acest tutorial acoperă tot ceea ce trebuie să știți pentru a obține scoruri mai bune + timpi de încărcare în GTmetrix. SiteGround este excelent pentru găzduirea partajată, dar dacă folosiți WooCommerce, AdSense, plugin-uri cu procesor înalt sau scripturi externe, aș omite găzduirea partajată împreună. Adesea, serverele lor partajate nu pot gestiona resursele necesare, provocând un site WordPress lent.

Există opțiuni mai bune decât luarea în considerare a găzduirii cloud a SiteGround Cloudways DO oferă aceeași 2 CPU + 4 GB RAM pentru 42 $ / lună (în loc de 80 $ / lună cu SiteGround). Sugestia mea este să vă optimizați site-ul cât de bine puteți, dar urmăriți timpul de răspuns al serverului pe care îl puteți măsura în Google PageSpeed ​​Insights. Dacă acestea sunt lente, știi problema.

1. Actualizare la PHP 7.4

SiteGround a lansat PHP 7.4 pe care îl puteți actualiza în tabloul de bord.

Este mult mai rapid, mai ales dacă în prezent executați o versiune PHP mai veche și este una dintre cele mai simple modalități de a accelera site-ul. Este o idee bună să faceți o copie de rezervă și să vă asigurați că pluginurile și tema dvs. sunt compatibile, deși verificatorul de compatibilitate PHP este inutil..

SiteGround PHP 7.4 Anunț

Cum să faceți upgrade la PHP 7.4 pe SiteGround

 • conecteaza-te la contul tau
 • Faceți clic pe Devs din meniul din stânga
 • Faceți clic pe PHP Manager
 • Faceți clic pe pictograma de editare
 • Modificați versiunea PHP și faceți clic pe CONFIRMA (imaginea de mai jos)

SiteGround Actualizează versiunea PHP

2. Folosiți WP Rocket în loc de SG Optimizer

Ar trebui să utilizați SG Optimizer sau WP Rocket? Haideți să ieșim din asta.

WP Rocket are încă mai multe optimizări de viteză decât SG Optimizer (chiar și cu cea mai mare actualizare a SG Optimizer) ceea ce înseamnă că veți vedea cu siguranță rezultate mai bune cu WP Rocket. Vă permite să faceți lucrurile pe care SG Optimizer nu le oferă: analize gazdă la nivel local, încărcare video leneșă + iframe, înlocuiți iframe cu o imagine de previzualizare, curățați baza de date, integrarea mai multor CDN-uri și multe altele.

Principalul beneficiu al SG Optimizer este faptul că memorarea în cache a acestora este (să presupunem că este) mai rapidă decât orice alt plugin de memorie cache, deoarece utilizează cache-ul din partea serverului, în loc de memorie în cache. Cu toate acestea, am testat atât SG Optimizer, cât și WP Rocket și m-am regăsit întotdeauna la WP Rocket cu SG Optimizer dezinstalat. Fiecare site este diferit, așa că vă recomand să vă faceți propriile teste.

O altă opțiune este să folosiți WP Rocket pentru tot ce este DAR. Pentru a face acest lucru, ați configura setările WP Rocket pentru a gestiona totul (dar în cache). Apoi, dezactivează memoria de cache a paginii WP Rocket folosind funcția lor plugin de ajutor. În cele din urmă, instalați SG Optimizer și folosiți-l numai pentru memorie în cache (dar dezactivați orice altceva pentru a evita suprapunerea funcționalității gestionate de WP Rocket).

Există un motiv pentru care WP Rocket este, de obicei, pluginul de memorie cache 1 în sondajele de Facebook:

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

Iată ce spune SiteGround, însă, sunt de acord să nu sunt de acord. Din nou, faceți propriile teste!

SG-Optimizer-vs-Cache-plugins

3. Configurați-vă corect pluginul pentru cache

Indiferent de pluginul pe care îl utilizați, este important să fie configurat în mod optim în proporție de 110%. Dacă utilizați doar SG Optimizer, poate doriți să încercați WP Rocket, WP Fastest Cache sau Swift pentru a avea grijă de „alte” optimizări. Nu uitați să evitați duplicarea funcționalității între pluginuri.

4. Activați CDN-ul Cloudflare în SiteGround

CDN-ul Cloudflare era acum peste 200 de centre de date (whoa). Și este în continuare gratuită!

De ce nimeni nu l-ar folosi este dincolo de mine, dar puteți activează-l în tabloul de bord al SiteGround.

Cloudflare SiteGround cPanel

Ar trebui să configurați în continuare setările din dvs. Tabloul de bord al norilor. Iată câteva sfaturi:

 • Viteză: activează încărcătorul Brotli și rachetă
 • Scartați scutul: activați protecția la hotlink
 • Firewall: blocați roboții răi din raportul în direct al traficului Wordfence
 • Reguli de pagină: Cloudflare are o mulțime de reguli de pagină pentru viteză, securitate, compatibilitate

5. Evitați să atingeți limitele procesorului SiteGround

Planul dvs. SiteGround trebuie să aibă suficient resurse server pentru a adapta consumul de resurse al site-ului dvs. web. Dacă nu, veți primi notificări de la CPU de la SiteGround care amenință să vă închidă site-ul, dar este și un motiv bun pentru care site-ul dvs. WordPress va fi lent pe SiteGround. Acest lucru se datorează faptului că serverul dvs. este probabil supraîncărcat și „stresat”.

Capul spre Pagina Caracteristici SiteGround și derulați în jos în secțiunea „alocăm resursele de care aveți nevoie”. Treceți peste Server rând și vedeți câte resurse vin cu planul dvs.:

Compararea resurselor serverului SiteGround

În continuare, comparați acest lucru cu consumul procesorului dvs. (aceasta este o captură de ecran a hostingului lor cloud):

Reducerea-CPU-Usage-WordPress

Dacă depășiți limitele procesorului, veți primi acest e-mail:

Limite CPU SiteGround

Sunteți aproape de a depăși limitele procesorului?

Dacă da, aveți nevoie de un plan de găzduire care să conțină mai multe resurse de server (Limitele procesorului au fost etichetate drept cea mai mare cădere a site-ului). Puteți face upgrade cu SiteGround, dar dacă sunteți deja în planul GoGeek sau în hostingul cloud, cu siguranță nu upgrade la orice altceva. După cum am spus, SiteGround este excelent până la un anumit punct, dar odată ce depășiți GoGeek sau cheltuiți 35 USD / lună din cauza prețurilor de reînnoire, faceți-vă singuri și favorizați și treceți la Cloudways.

6. Dezactivați selectiv pluginurile pe anumite pagini

Să vorbim despre CleanUp de activ și Perfmatters.

Ambele te lasă dezactivați selectiv pluginurile, scripturi și stiluri de la încărcare pe anumite pagini. Aceasta are ca rezultat mai puține solicitări HTTP și timpi de încărcare mai rapide, deoarece unele plugin-uri sunt lent lent.

Exemple:

 • Dezactivați funcțiile WooCommerce în paginile care nu sunt comerț electronic
 • Dezactivează plugin-ul slider pentru conținut fără glisiere
 • Dezactivează pluginul de fragmente bogate pe conținut fără fragmente bogate
 • Dezactivați pluginul formularului de contact pe conținut fără un formular de contact
 • Dezactivați linkurile AdSense sau afiliere acolo unde nu sunt afișate
 • Dezactivați pluginul de partajare socială pe toate paginile (deoarece de obicei este pentru postări pe blog)
 • Dezactivați scripturile WooCommerce, stiluri, fragmente de coș în paginile care nu sunt comerț electronic

Pasul 1: Instalați pluginul Cleanet Asset sau Perfmatters.

Plugin Cleanet Asset

Pasul 2: Editați o pagină sau o postare și dezactivați selectiv elementele neutilizate de la încărcare pe pagină:

Dezactivați scripturile externe WordPress

7. Optimizarea imaginilor

Imaginile mari, neautorizate pot provoca, de asemenea, un site lent pe SiteGround.

Dacă vedeți erori de imagine reduse în GTmetrix, înseamnă că încărcați imagini prea mari și trebuie decupate și / sau redimensionate la dimensiunile corecte (pe care GTmetrix le oferă). De asemenea, puteți vedea specificarea erorilor dimensiunii imaginii, ceea ce înseamnă că trebuie să adăugați o lățime + înălțime la HTML-ul imaginii. În cele din urmă, dacă vedeți o eroare optimizată a imaginilor, trebuie să le comprimați fără pierdere, iar singurul plugin pe care l-am găsit care devine 100% de fiecare dată este ShortPixel.

Optimizări de imagine în GTmetrix

8. Optimizați fonturile Google

Dacă utilizați fonturi Google, verificați raportul GTmetrix pentru probleme de optimizare:

Fonturi Google GTmetrix

Există o serie de pluginuri care vă pot ajuta la optimizarea fonturilor: OMGF, WP Rocket, Google Font-Hosted Fonts, Autoptimize, chiar Asset CleanUp. Dar metoda ideală este găzduirea fonturilor la nivel local.

Pentru a face acest lucru, descărcați fonturile dvs. direct de pe site-ul Fonturi Google, în timp ce sunteți minim cu fonturi și greutăți de fonturi (deoarece mai multe fonturi pot însemna și mai multe solicitări).

Apoi, convertiți fișierele în fișiere cu fonturi web folosind un instrument precum Transfonter. Odată convertiți, încărcați-le în folderul wp-content / upload, și adăugați fonturile în CSS. Testați fontul, setați un font implicit cu funcții de rezervă, și sunteți auriu. Consultați ghidul meu de fonturi locale (de mai sus) pentru mai multe informații.

9. Optimizați solicitările terților

Solicitările terților sunt orice lucru care atrage solicitări de pe site-uri web externe.

Acestea pot fi fonturi Google, Analytics, AdSense, Manager de etichete, Hărți, videoclipuri YouTube încorporate, Gravatars, număr de acțiuni sociale, Facebook Pixel sau chiar pluginuri care creează solicitări externe.

Unele solicitări de la terți sunt ușor de optimizat:

Setările suplimentare pentru WP Rocket vă permit găzduiește Google Analytics local și activați memoria cache a browserului pentru Facebook Pixel. Setările media lor vă permit să încărcați lenev videoclipuri YouTube și să înlocuiți iframe cu o imagine de previzualizare. Disqus are un plugin de încărcare condiționată pentru asta, iar postările sociale Google Maps + încorporate pot fi luate ca captură de ecran și folosite ca imagine în loc de încorporare.

Unele solicitări de la terți nu sunt atât de ușoare:

Google AdSense, Google Tag Manager și Gravatars sunt ceva mai dificil de optimizat. Puteți încărca AdSense în mod asincron și încercați să-l încărcați lenes, dar este vorba despre asta. Managerul de etichete Google trebuie utilizat doar pentru site-uri web mari, neautorizate. Și nu am găsit o soluție bună pentru Gravatars (am încercat aproape fiecare plugin pentru cache-ul Gravatar) și le-am dezactivat.

Scripturi externe

10. Evitați plugin-urile înfometate cu resurse

Dacă executați pluginuri foarte lente, este posibil ca găzduirea comună a site-ului SiteGround să nu fie suficientă.

Aceste plugin-uri sunt de obicei portofolii, glisiere, chat live, backup, statistici, postări conexe, partajare socială, calendar sau chiar WooCommerce și WPML. Desigur, depinde de pluginurile pe care le utilizați și de cât de bine sunt dezvoltate cu viteză. Iată vinovații obișnuiți:

 1. Adaugă asta
 2. Faceți clic pe AdSense Monitorizarea fraudelor
 3. Calendar de evenimente All-In-One
 4. Copie de rezervă
 5. Castor constructor
 6. Mai bune Sitemap-uri Google XML WordPress
 7. Verificator de legături sparte (folosiți Dr. Link Check)
 8. Contact constant pentru WordPress
 9. Formular de contact 7
 10. Postări legate de context
 11. Linkuri Digi Auto
 12. Sistem de comentarii Disqus
 13. Divi Builder
 14. Grila esentiala
 15. Vezi lista completă a 65 de plugin-uri lente

11. Finalizați ultimii 10% cu Perfmatters

Există foarte multe „optimizări diverse ” care nu intră într-adevăr în principalele categorii de optimizare a vitezei. Vorbesc despre dezactivarea autosave, pingbacks, trackbacks, limitarea revizuirilor post, preplasarea DNS și preconectarea și, în esență, eliminarea balonului de pe site-ul dvs..

Plugin de perfecționare (de Kinsta) are grijă de ultimele 10% din optimizarea vitezei:

caracteristici perfmatters

12. Găsiți blocaje în GTmetrix

GTmetrix poate fi utilizat pentru mai mult decât măsurarea scorurilor și a timpilor de încărcare. De asemenea, poate fi identificat de ce site-ul dvs. web este lent pe SiteGround, plugin-uri lente, ttfb, etc. Iată exemple:

Time To First Byte

Time To First Byte

Pluginuri lente

Plugin WordPress lent

13. Măsurați timpii de răspuns ai serverului

Este timpul să aflați o dată pentru totdeauna dacă găzduirea SiteGround este problema dvs..

Rulați site-ul dvs. prin Google PageSpeed ​​Insights și verificați timpul de răspuns al serverului care ar trebui să fie sub 200ms, așa cum recomandă Google. Dacă nu, aveți nevoie de un server mai puternic.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

14. Obțineți cloud hosting (nu de pe SiteGround)

Iată ce s-a întâmplat când am migrat de la SiteGround la Cloudways DigitalOcean:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Chiar postările cu tone de solicitări se încarcă <2s. Rulați această pagină prin GTmetrix dacă doriți.

GTmetrix-raport-pentru-lung-post

Ce plăteam cu SiteGround:

SiteGround-Cloud-Hosting-Vânzări-Chitanță

Ce plătesc acum cu Cloudways:

Cloudways-factură

Nu cred că trebuie să spun multe altele. Doar pentru că SiteGround este bun pentru găzduirea partajată nu înseamnă că este mai bun sau mai rapid decât alți furnizori de cloud hosting. Mențineți opțiunile deschise și alăturați-vă Gazduire WordPress Group Facebook pentru a vedea ce spun oamenii adevărați.

Timpuri de răspuns la Cloudways

Motor WP către Cloudways

Raport Pingdom DigitalOcean

Ora de răspuns a serverului Cloudways

Îmbunătățirea timpului de încărcare Cloudways

Cloudways vs WP Engine

fără titlu

Timpuri de încărcare Pingdom Cloudways

Raport Pingdom Cloudways

Namecheap către migrația Cloudways

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

Ce spun ceilalți:

Cloudways Facebook Review

Cloudways vs SiteGround

Linia de jos: găzduirea partajată este în regulă dacă nu executați WooCommcerce, AdSense, plugin-uri cu procesor ridicat sau dacă aveți un trafic decent. Dar odată ce ai unul dintre acestea, uită-te la cloud hosting. Da, sunt un afiliat pentru Cloudways, dar sunt o mulțime de alte persoane care au migrat și și-au postat rezultatele. Codul OMM25 vă va oferi 25% reducere în primele două luni de găzduire la Cloudways.

întrebări frecvente

&# X2705; Cum pot accelera site-ul meu SiteGround?

Treceți la cea mai recentă versiune PHP, configurați și configurați pluginul SG Optimizer și activați CDN-ul gratuit al Cloudflare în contul dvs. SiteGround. În continuare, consultați raportul GTmetrix pentru a vedea ce îl încetinește și faceți optimizări din acest tutorial.

&# X2705; Ar trebui să folosesc SG Optimizer sau WP Rocket?

Dacă aveți bugetul, testați atât SG Optimizer cât și WP Rocket (individual) pentru a vedea care obține cele mai bune durate de încărcare + scoruri în GTmetrix. WP Rocket are mai multe caracteristici decât SG Optimizer, dar SG Optimizer folosește memorie cache din partea serverului, care se presupune a fi mai rapid decât memoria cache bazată pe fișiere WP Rocket. Evitați suprapunerea funcționalității între cele două pluginuri!

&# X2705; Cum remediez limitele procesorului SiteGround?

Dacă primiți mesaje de limitare a procesorului de la SiteGround, trebuie să reduceți resursele consumate de site-ul dvs. Cele mai frecvente metode sunt dezactivarea API-ului WordPress Heartbeat (de exemplu, cu pluginul HeartBeat Control), eliminarea oricăror plugin-uri înfometate de resurse de pe site-ul dvs., configurarea unui CDN pentru a descărca resurse și configurarea corectă a cache-ului dvs..

&# X2705; Planurile de actualizare vor remedia site-ul meu lent SiteGround?

În teorie, da. Planurile SiteGround mai ridicate includ mai multe resurse de server care fac site-ul dvs. mai rapid. Dar cel mai bine este să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat cât mai bine înainte de actualizare. Poate doriți să explorați hostingul cloud, care este semnificativ mai rapid decât cel partajat.

&# X2705; Ce alte optimizări de viteză pot face în afara SiteGround?

Curățați baza de date folosind un plugin precum WP Rocket sau WP-Optimize, serviți imagini la scară (nu folosiți imagini uriașe), folosiți Asset CleanUp sau Perfmatters pentru a dezactiva selectiv scripturile și pluginurile de la încărcarea pe anumite pagini și evitați (sau optimizați) externele scripturi precum Fonturi Google, Analytics, Hărți, AdSense, videoclipuri încorporate și pluginuri de partajare socială.

Site-ul dvs. este încă lent pe SiteGround?

Având în vedere că am acoperit aproape fiecare factor important din Ghid de optimizare WordPress, ar trebui să ai un site mult mai rapid. Și dacă nu, șansele să depășești Planul StartUp sau GrowBig al SiteGround, sau pluginul pentru cache nu este configurat corect. Dar dacă mai aveți întrebări, lăsați-mi un comentariu cu adresa URL a raportului GTmetrix și voi fi bucuros să arunc o privire.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map