Revizuire Cloudways: economisesc 100 USD / lună cu 2x timpuri de încărcare mai rapide după migrarea de la site-ul de găzduire scump din Cloud

Cloudways-Review


Îl recunosc, sunt un fanboy al SiteGround.

Dar, pe măsură ce traficul meu a crescut, am început să obțin băuturi de procesare pe planul GoGeek al SiteGround. Am făcut upgrade la 80 USD / lună găzduire în cloud dar încă depășea CPU, așa că am adăugat mai mult procesor / RAM și am început să le plătesc 180 $ / lună. A merge de la 11,95 USD / lună pe GoGeek la 180 $ / lună a fost nebun, să spun cel puțin. Așa că am migrat la DigitalOcean pe Cloudways unde plăteam 80 USD / lună pentru aproximativ aceeași cantitate de procesor / RAM. După migrare, timpii mei de încărcare au scăzut la jumătate, nu mă mai depășesc nicăieri procesorul și economisesc 100 USD / lună..

Evident, sunt destul de fericit.

Unele dintre tutorialele mele au peste 10 imagini și peste 400 de comentarii (dimensiune de pagină de 5 MB și 170 de solicitări) și încă se încarcă <2s! Rulați această postare prin GTmetrix sau faceți clic pe paginile mele dacă doriți – toate se încarcă instantaneu. Aceasta a fost cea mai mare diferență pe care am observat-o când am migrat Cloudways.

Asistența Cloudways nu este la fel de bună ca SiteGround (biletele sunt de obicei răspuns într-o oră în loc de 15 minute), dar cu performanța îmbunătățită, cu siguranță pot trăi cu asta.

1. Foloseam anterior gazduirea cloud a SiteGround

O problemă pe care o am cu SiteGround este că nu există niciun plan „de mijloc” între GoGeek și cloud. Vei plăti fie 11,95 USD / lună, fie 80 USD / lună. Și dacă trebuie să faceți upgrade la cloud, deoarece aveți băuturi procesoare, șansele ca planul de intrare să nu fie suficient (nu a fost pentru mine). A trebuit să le plătesc aproximativ 120 USD / lună pentru a înceta să mai iau băuturi procesoare și 180 $ / lună pentru ca serverul meu să fie relaxat. 2 CPU + 4 GB RAM de obicei nu o reduc pentru mulți.

SiteGround-Cloud-Hosting

Le plăteam prea mult:

SiteGround-Cloud-Hosting-Vânzări-Chitanță

2. Banii pe care i-am economisit cu Cloudways

Verificare rapidă a comparației: 2 CPU + 4 GB RAM costă 80 USD / lună pe SiteGround când este doar 42 USD / lună la Cloudways pe DigitalOcean. De asemenea, serverele cloud ale SiteGround nu pot gestiona procesorul precum Cloudways. În cazul meu, în loc să plătesc SiteGround 180 USD / lună pentru 6 CPU + 8 GB RAM, am scăpat cu 2 CPU + 4 GB RAM pe Cloudways fără probleme de procesor, plus un site mai rapid.

Concluzie: este un dezacord.

Cloudways-factură

Dacă prețurile de reînnoire a site-ului dvs. SiteGround vor intra și veți plăti 35 $ pe lună pe GoGeek, atunci va fi mutat la Cloudways. Pentru majoritatea site-urilor cu trafic redus, SiteGround este o opțiune excelentă (mai ales dacă primești 3 ani din prețul lor promoțional). Dar odată ce prețurile reînnoirilor încep, sau blogul dvs. crește și are nevoie de un server puternic, Cloudways este mai ieftin / mai rapid decât SiteGround.

3. Timpurile de încărcare tăiate la jumătate

Nu există niciun motiv pentru a argumenta graficul:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Cea mai mare diferență a fost timpul de încărcare pe tutorialele lungi / grele. Acest tutorial are în jur de 100 de imagini și peste 400 de comentarii, are o dimensiune de pagină de 5,78MB și 167 de solicitări, dar încă se încarcă în <2s. Desigur, nu este un reper oficial, dar am observat o îmbunătățire uriașă a vitezei de încărcare a site-ului meu doar făcând clic pe paginile mele. Faceți clic pe linkurile mele din lateral, dacă doriți să vă vedeți.

GTmetrix-raport-pentru-lung-post

Am avut deja scoruri 100% GTmetrix pe pagina mea de start cu SiteGround, dar pagina are doar 334KB și 10 solicitări. Raportul de mai sus este o reprezentare mai exactă a timpilor de încărcare.

Raport GTmetrix 2019

Puteți chiar să executați această postare prin GTmetrix și să vedeți ce obțineți:

Cloudways-Review-GTmetrix

Alte persoane care au migrat la Cloudways (sau la unul dintre furnizorii lor de cloud):

Timpuri de răspuns la Cloudways

Motor WP către Cloudways

Raport Pingdom DigitalOcean

Ora de răspuns a serverului Cloudways

Godaddy to DigitalOcean Migration

Îmbunătățirea timpului de încărcare Cloudways

Cloudways vs WP Engine

fără titlu

Timpuri de încărcare Pingdom Cloudways

Raport Pingdom Cloudways

Namecheap către migrația Cloudways

Vultr Migration

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

WPEngine la migrația Cloudways

Ia găzduire de la Cloudways

4. Nu mai există băuturi CPU

Băuturile cu procesor sunt unul dintre cele mai mari limitări din SiteGround.

Rețineți: scriu tutoriale despre cum puteți reduce procesorul și face ca site-urile WordPress să se încarce mai repede. Foloseam doar 15 plugin-uri ușoare, o temă StudioPress, WP Rocket configurată atât cu Cloudflare, cât și cu CDN-ul StackPath, bătăile inimii dezactivate, mi-am optimizat toate imaginile și am blocat boturile proaste care apar în raportul Wordfence în direct despre trafic. Cu toate acestea, tot primeam probleme cu procesorul.

SiteGround-CPU-Limite

După migrarea la Cloudways, utilizarea procesorului meu a fost literalmente de 1%. Te face să te întrebi …

Cloudways-CPU-Usage

5. Migrația liberă a fost netedă

Acest lucru nu se întâmplă pentru toată lumea (doar încercând să fiu sincer).

Am citit și alte recenzii Cloudways, în care oamenii nu sunt mulțumiți de sprijinul lor și care includeau migrarea site-ului. Pentru 95% dintre oameni migrația merge bine. Ceilalți 5% pot experimenta perioade de oprire, timp de așteptare îndelungat în timp ce site-ul dvs. este migrat și s-ar putea să nu vă ajute să configurați SSL, Cloudflare și orice nu este legat de serviciul lor.

Voi aborda mai mult în acest aspect secțiune suport, dar în cazul meu, a trebuit să configurez singur SSL (ceea ce a fost foarte ușor, deoarece a fost literalmente o activare cu 1 clic în tabloul de bord Cloudways), dar am încă probleme pentru ca Cloudflare să funcționeze cu Cloudways și va avea nevoie de dezvoltatorul meu. acest.

Cloudways-Migrator-Tools

Solicitați o migrare gratuită de la Cloudways

6. Suportul este „decent”

Nu o să mintă, Cloudways se bazează pentru sprijinul lor.

Migrațiile pot avea sughiț, suportul poate fi nepoliticos și nu veți primi același nivel de asistență ca SiteGround. De aceea, dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări, aș contacta Mustaasam Saleem Ansari (Manager de comunitate Cloudways) al cărui loc de muncă nr 1 este de a face clienții fericiți și de a răspunde la întrebări. El este, de asemenea, super activat în Gazduire WordPress Group Facebook. Am fost în legătură cu Mustaasam în timpul migrației – mi-a răspuns la toate întrebările și mi-a oferit liniște sufletească mai mult decât orice. Mi-a plăcut ideea de răspundere.

Desigur, există o mulțime de clienți care consideră că suportul Cloudways este excelent (așa sunt, nu este la fel de bun ca SiteGround). M-am întins de fapt Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) despre o întrebare de afiliere cu SiteGround (de două ori) și nu a răspuns niciodată. Concluzia mea este că fiecare persoană este diferită – totul depinde cine este reprezentantul tău. Dar dacă aveți întrebări sau probleme, adresați-vă managerilor comunității. Este mai probabil să fii o prioritate.

Mustaasam Saleem Ansari

Experiența mea de persoană; au migrat site-ul cu succes fără erori, perioade de oprire și chiar și-au configurat pluginul Breeze pentru mine. Poate știau că scriu această recenzie.

7. 5 furnizori de cloud hosting din care să alegeți

Cu Cloudways, puteți alege dintre 5 furnizori de hosting de cloud. Doar pentru a confirma, Cloudways este mijlocitorul care îți administrează serverul. DigitalOcean și ceilalți furnizori sunt cei care găzduiesc site-ul dvs. web (prin intermediul partenerului lor, Cloudways). Eu personal nu simt că îmi administrează serverul – nimeni nu are timp pentru asta! Dar dacă o faci, poți merge direct la DigitalOcean.

Cloudways-Managed-Cloud-Hosting

Cloudways a scris deja un articol descrierea diferențelor din fiecare plan:

Comparatia platformelor cloud Cloudways

Vedeți această pagină pe Cloudways

Planul lor cel mai popular este DigitalOcean care este și cel mai puțin scump (și este cel pe care îl folosesc).

Cloudways-DigitalOcean

8. Accelerarea site-ului dvs. pe Cloudways

Câțiva clienți Cloudways au realizat un videoclip de optimizare care include modificări pe care le puteți face în tabloul de bord Cloudways pentru a face site-ul dvs. să se încarce mai rapid. Poate lua cu ușurință 1s din timpul de încărcare. Videoclipul durează 40 de minute, așa că vă voi economisi timp și voi enumera instrucțiunile de mai jos.

Pasul 1: Faceți upgrade la PHP 7.3, MariaDB 10.3 și instalați Redis în „Setări & Fila Pachete ”.

Cloudways-Speed-Upgrade-uri

Pasul 2: Măriți limita de memorie la 256 MB, de asemenea, în „Setări & Fila Pachete ”.

Cloudways-Memorie-Limit

Puteți verifica și ele Pagina de găzduire WordPress pentru a vedea tehnologia de viteză pe care o folosesc: unități de stare solidă, PHP 7.3, MariaDB, PHP-FPM, plugin Breeze și Cloudways CDN (serviciu plătit).

Cloudways-Performance-Caracteristici

9. Utilizarea pluginului Breeze

Cloudways’ Plug-ul Breeze nu va înlocui WP Rocket și alte plugin-uri de memorie cache de top, deoarece au mai multe funcții. Breeze vine doar cu opțiuni de memorie în cache, minificare, Gzip, curățarea bazelor de date, URL CDN și lacuri. Dar merită să încercați – nu știți niciodată când pluginurile din cache vor face o treabă mai bună la optimizarea anumitor lucruri decât altele, deoarece fiecare site web este diferit. De asemenea, majoritatea recenzii proaste sunt din cauza problemelor legate de WooCommerce – caz în care, fiți atenți.

Cloudways are, de asemenea, un tutorial pentru instalarea Breeze.

Cloudways Breeze Plugin

Opțiuni de bază:
* Evitați duplicarea funcționalității cu alte plugin-uri din cache!

Opțiunile de bază ale Brizelor Cloudways

Opțiuni avansate:

Opțiuni avansate pentru briza Cloudways

Bază de date:

Opțiunile bazei de date Breeze Cloudways

CDN:

Opțiuni CDN Cloudree Breeze

Lac:
*Au existat multe rapoarte conform cărora activarea Varnish face mai mult rău decât bine și, în unele cazuri, chiar vă poate sparge site-ul. În cele mai multe cazuri, aș evita să pornesc lac.

Opțiuni de vernisaj de briză cloudways

10. Adăugarea Cloudflare

Înscrieți-vă pentru un plan gratuit, veți parcurge un set de pagini, apoi veți vedea 2 reînnoitori:

Schimbare de nume de nume Cloudflare

Autentificați-vă unde se găzduiește domeniul dvs. (de ex. GoDaddy) și schimbați serverele de nume în Cloudflare:

Godaddy Cloudflare nume de nume

Conectați-vă la Cloudways, accesați „Setări & Pachete ”atunci activați modulul WAF al Cloudflare:

Cloudways Cloudflare Regula WAF

Cloudways are, de asemenea, o opțiune CDN plătită, care este de 1 USD pe 25 GB:

Cloudways-CDN

11. 59+ Centre de date

Cloudways are de fapt 59 centre de date dacă combinați toți furnizorii de cloud, nu 25.

Cloudways-data-Centre

Când alegeți planul dvs., defilați prin locațiile lor.

 • DigitalOcean: 8 centre de date
 • Linode: 8 centre de date
 • Vultr: 15 centre de date
 • AWS: 14 centre de date
 • Google Cloud: 14 centre de date

Cloudways 59 Centre de date

12. SSL gratuit

Criptează SSL gratuit inclus cu Cloudways. Nu trebuie decât să faceți clic pentru a-l activa.

Cloudways-Free-SSL

13. Complemente Cloudways (servicii suplimentare)

Cloudways oferă câteva suplimente (servicii plătite):

Cloudways-Add-Ons

DNS Made Easy – Îmi place ideea unui DNS premium, până când mi s-a spus că nu îl puteți folosi cu Cloudflare. Deși nu îl folosesc acum, este posibil să fie nevoit să dau un vârtej în viitorul apropiat.

E-mail Rackspace – soluție de e-mail de afaceri gestionată complet.

E-mail elastic – excelent dacă trimiteți un e-mail sensibil (consultați Cloudways ” comparație prin e-mail).

Migrarea aplicațiilor – Cloudways va migra 1 site gratuit, apoi 25 USD pe site după.

Actualizarea aplicației – dacă vă îngrijorează WordPress, plugin-uri actualizate etc., puteți plăti Cloudways 50 USD / lună pentru a face acest lucru pentru dvs., dar sincer nu știu pe nimeni care să facă asta.

CloudwaysCDN – acesta este la fel ca StackPath (Cloudways și StackPath sunt parteneri) și costă 1 USD pe 25 GB. Folosesc atât Cloudflare cât și StackPath, ceea ce m-a salvat multă lățime de bandă.

StackPath-CDN-Analytics

14. Alte caracteristici

înscenare – dacă dorești clonează-ți site-ul pentru a testa noi modele / pluginuri, acest lucru este extrem de ușor. Trebuie doar să accesați Aplicații, faceți clic pe cele trei puncte și faceți clic pe „Aplicație clonare / Creare site Web de scena”.

Cloudways Stage Clon

Scalare verticală – scalează-ți serverul de fiecare dată pentru a include mai multe resurse sau stocare.

Cloudways-verticale-scaling

Copiile de rezervă – luați cu ușurință o copie de rezervă oricând doriți.

Cloudways-Backupurile

GIT – folosite pentru a implementa fluxuri de lucru de dezvoltare (au un tutorial despre).

Cloudways-GIT

Adăugați membrii echipei – adoră că poți seta permisiuni pentru persoanele care au acces.

Cloudways-Team-Membri

15. Fără gazduire prin e-mail

Cloudways nu oferă găzduire prin e-mail, dar sunt parteneri cu Rackspace să furnizeze găzduire prin e-mail la prețul de până la 1 USD / e-mail / lună în loc de 2 USD / e-mail / lună (prețuri Rackspace).

Și pentru e-mailurile tranzacționale / de ieșire, acestea sunt asociate E-mail elastic pentru a oferi o configurare ușoară sau puteți configura propriul furnizor SMTP, cum ar fi SMTP Gmail, SendGrid, Mailgun.

Cloudways-SMTP-Setări

16. Beneficiul găzduirii gestionate

În afară de o îmbunătățire a performanței mari, găzduirea gestionată are, de asemenea, grijă de actualizări software, de corecții de securitate și de gestionare hardware. Dar performanța este cea mai mare atragere.

Diferența dintre găzduirea partajată și hostingul cloud gestionat este uriașă. GoDaddy, Bluehost, HostGator, TSOhost și, practic, fiecare găzduire partajată, dar SiteGround (și poate A2) sunt o prostie. Dacă nu ați experimentat niciodată găzduire în cloud, veți vedea timpi îmbunătățiți de răspuns a serverului, timpi de încărcare în GTmetrix și o diferență notabilă atunci când faceți clic pe paginile dvs..

Sondaj de gazduire gestionat

17. Concluzie: Sunt un camper fericit

În primul rând, aproape fiecare companie de găzduire blochează recenziile Facebook (probabil pentru că atât de mulți oameni îl folosesc pentru a curva). Cloudways este una dintre puținele gazde care permite Recenzii pe Facebook. Și ultima dată am verificat, au avut 4,5 / 5 stele cu peste 500 de recenzii, ceea ce este destul de al naibii de bun pentru Facebook. Având experiența deosebită pe care am făcut-o, am decis să le las propria mea bijuterie a revizuire:

Cloudways-Facebook-opinie

18. Cloudways # 1 în sondajele de Facebook

SiteGround și Cloudways sunt de obicei primele 2 gazde din sondajele de Facebook. SiteGround a fost de fapt clasat pe locul 1 în peste 30 de sondaje, dar asta pentru că au fost pentru totdeauna, mai multe persoane le-au folosit și sunt mai ieftine (până când trebuie să vă reînnoiți). Dar există o schimbare uriașă de oameni care se deplasează de la SiteGround la Cloudways, în principal datorită prețurilor de reînnoire a SiteGround.

Recomandări de găzduire Facebook

VPS Cloud Gazduire WooCommerce Sondaj

Recomandări de găzduire Elementor

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

VPS Cloud Gazduire sondaj

Sugestii de gazduire WordPress

Gazduire preferată pentru Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

19. Aș folosi SiteGround Dacă …

 • Vrei un suport minunat, de încredere
 • Nu v-ați înscris încă la prețurile promoționale
 • Știi cum să optimizezi site-ul pentru a reduce procesorul
 • Aveți un site web cu trafic redus și nu aveți nevoie de hosting cloud
 • Vrei să fii cu o gazdă de renume, care este de mai mulți ani
 • Nu vă pricepeți la gestionarea site-ului dvs. web și căutați o găzduire „ușoară”
 • Vrei cea mai rapidă găzduire partajată în jur (mult mai bine decât GoDaddy, EIG, etc)

20. Aș folosi Cloudways Dacă …

 • Doriți performanțe pure (de departe cel mai mare motiv)
 • Planul GoGeek al SiteGround nu îl reduce (din cauza proceselor de procesare sau a reînnoirii)
 • Vă doriți punerea în scenă și GIT, indiferent de planul pe care îl alegeți
 • Așteptările dvs. pentru sprijin nu sunt la fel de mari ca SiteGround
 • Ești mai priceput când vine vorba de gestionarea site-ului tău

De asemenea, WordPress recomandă DigitalOcean în cadrul lor ghid de optimizare:

Recomandarea Oceanului Digital

Ia găzduire de la Cloudways

(economisiți 25% timp de 2 luni cu cod promoțional OMM25)

întrebări frecvente

&# x1f535; Este rapid Cloudways?

Cloudways mi-a oferit de 2 ori mai mult timp de încărcare mai mult decât hostingul cloud SiteGround și plătesc 1/2 din ce am fost. Site-ul meu se încarcă instantaneu și puteți da clic pe paginile mele pentru a vedea cât de repede se încarcă. Folosesc cele mai recente versiuni PHP, MariaDB și o infrastructură foarte rapidă.

&# X1f535; Ce 5 utilizatori de hosting de cloud folosesc?

DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud și Amazon (AWS). Planul lor DigitalOcean este cel mai popular, cel mai ieftin și este ceea ce folosesc eu.

&# X1f535; Care este structura prețurilor Cloudways?

Cloudways are o structură lunară de prețuri, fără contracte anuale sau comisioane prealabile.

&# X1f535; Cloudways acceptă e-mailul?

Cloudways nu oferă gazduire prin e-mail direct, dar sunt parteneri cu Rackspace, care îl oferă cu prețul de până la 1 USD / e-mail / lună în loc de 2 USD / e-mail / lună (prețuri Rackspace).

&# X1f535; Cum se compune Cloudways cu SiteGround?

Au o valoare mai bună, mai ales odată ce atingeți prețurile de reînnoire a site-ului SiteGround, dar sunt și ceva mai tehnice. SiteGround este bun pentru găzduirea partajată, dar dacă viteza este importantă, Cloudways este calea de urmat.

&# X1f535; Cloudways este un mijlocitor?

Într-un fel, da. Găzduirea lor este marcată cu aproximativ 200%, deoarece este găzduit. Dacă aveți timp să configurați și să vă mențineți propriul server, puteți cumpăra direct de la furnizorul de hosting cloud. În caz contrar, Cloudways îl va gestiona pentru tine.

Gata pentru a experimenta serverele puternice pe hostingul cloud gestionat?
Nu va fi ca mine și credeți că doar pentru că găzduirea partajată a SiteGround este bună, nu există servere mai puternice disponibile. Odată ce am tras în sfârșit declanșatorul, nu s-a mai uitat în urmă.

+1 pentru Cloudways
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map