Revizuirea StartUp SiteGround – (sunt evaluate gazda # 1 în numeroase Facebook, dar StartUp lipsește multe caracteristici în GrowBig)

Planul StartUp al SiteGround este bun doar pentru găzduirea unui singur site web cu trafic redus. Dacă obțineți trafic decent sau utilizați plugin-uri de procesor ridicate, StartUp probabil că nu va avea suficiente resurse de server și puteți ajunge să obțineți băuturi pentru procesor. Dar dacă este un site mic, care utilizează plugin-uri ușoare și nu aveți nevoie de acestea caracteristici care vin cu GrowBig / GoGeek, StartUp este cu ușurință cel mai bun plan de găzduire pe care îl puteți obține pentru 3,95 USD / lună cu prețul promoțional.


Știi doar că poți cumpăra GrowBig pentru 2 dolari / lună mai mult și obțineți mai multe lucruri… aproximativ 2x la fel de multe resurse server (numărul de servere este factorul # 1 în Ghid de optimizare WordPress), organizare, backupuri la cerere și puteți găzdui site-uri web nelimitate pe contul dvs. … în loc de 1. Puteți vedea toate acestea pe Diagrama StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek. StartUp este bun, dar aș face GrowBig dacă sunteți serios în legătură cu site-ul dvs., doar viteza merită.

Apoi există GoGeek ceea ce este cu aproximativ 4 ori mai rapid decât majoritatea planurilor de găzduire partajate. Site-urile mai mici / starter ar trebui să facă probabil GrowBig, site-urile cu mai mulți vizitatori și un consum de procesor mai mare ar trebui să facă GoGeek sau cloud. Recenzia mea vă va ajuta să alegeți un plan, dar vă va arăta cum să profitați la maxim tehnologie de viteză prin PHP 7.3, Cloudflare și SG Optimizer. Am și un ghid pe cum am obținut scoruri 100% GTmetrix.

Dacă acesta este un site web sau site care vă interesează și așteptați să câștigați bani – faceți-vă o favoare și plasați-vă în plus 2 USD / lună. În prezent plătesc SiteGround 80 $ + lună pentru o versiune actualizată a acestora găzduire în cloud DAR … este o investiție. Acesta este în primul rând motivul meu Raport Pingdom iar raportul GTmetrix au scoruri aproape de 100% pentru ambele <1s timp de încărcare.

SiteGround Facebook Sondaje

Alatura-te Gazduire WordPress și WordPress accelerați Grupuri Facebook pentru a vedea ce sunt oamenii reali, nepărtinitori zicală, deoarece gazduirea este factorul # 1 în Ghid de optimizare WordPress.

SiteGround a fost calificată ca gazda numărul 1 în 26 de sondaje Facebook și mi-a obținut rezultate uimitoare în GTmetrix / Pingdom (faceți clic pe paginile mele). Al lor tehnologie de viteză este cu mult superior decât EIG, Godaddy, și majoritatea altor gazde și folosește PHP 7.3, NGINX, SSD, HTTP / 2, Cloudflare, și SG Optimizer plugin pentru WordPress. Acest lucru are ca rezultat, de obicei, semnificative îmbunătățiri ale timpului de încărcare.

Sondaj de gazduire 2019
Vizualizați sondajul2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Vizualizați sondajul sau screenshotRecomandări de găzduire Elementor
Vizualizați sondajul sau screenshotRecomandare de găzduire în iulie 2019
Vizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Host-Poll-Aug-2018
Vizualizați sondajul sau screenshotShared-Hosting-Poll-2017
Vizualizați sondajul sau screenshot2019-Hosting-Sondaj
Vizualizați sondajul sau screenshotGo-To-hosting-companie
Vizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Hosting-Poll-2017
Vizualizați sondajul sau screenshotGestionat-Hosting-Poll
Vizualizați sondajul sau screenshotWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Vizualizați sondajul sau screenshot2016-Web-Hosting-Sondaj
Vizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-
Vizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun Web-Hosting-2019-Poll
Vizualizați sondajul sau screenshotWP Friendly Sondaj de gazduire
Vizualizați sondajul sau screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Vizualizați sondajul sau screenshotGazduire preferată pentru Elementor
Vizualizați sondajul sau screenshotRecomandări de găzduire 2018
Vizualizați sondajul sau screenshot
Vizualizați sondajul sau screenshotGestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017
Vizualizați sondajul sau screenshot2019-Hosts-Poll-1
Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Poll-For-Speed
Vizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Hosting-Poll-iunie-1
Vizualizați sondajul sau screenshotSiteGround-Recomandare
Vizualizați sondajul sau screenshot2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Vizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-
Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Poll-Feb-2019
Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Recomandări-Sondaj
Vizualizați sondajul sau screenshot

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress
Vizualizați sondajul sau screenshot

StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Puteți vedea un grafic de comparație complet pe site-ul SiteGround pagina cu caracteristici

SiteGround-StartUp-Plan-Caracteristici

StartUp (3,95 USD / lună) – StartUp este bun pentru găzduirea unui site web cu trafic redus, care nu rulează plugin-uri de procesor ridicate, dar nu are resurse de server. Toate planurile SiteGround sunt dotate cu tone de caracteristici excelente: găzduire prin e-mail, gratuită Să criptăm SSL, Copii de rezervă automate zilnice, instalare gratuită a coșului de cumpărături WordPress +, 99,99% uptimes, și un cPanel ușor de utilizat. Toate planurile includ rapid, de bază tehnologie de viteză inclusiv NGINX, Cloudflare, SSD-uri, HTTP / 2, PHP 7.3, SG Optimizer, și 4 centre de date). SiteGround este una dintre primele gazde care implementează tehnologie nouă pentru viteză și funcționare (de exemplu, versiuni mai noi de PHP) și puteți verifica pagina de Facebook pentru a rămâne la curent. Ca în toate planurile, a sustine este de prim rang. Toate planurile includ funcții pentru WordPress, Joomla, Drupal.

GrowBig (5,95 USD / lună) – găzduiește mai multe site-uri web cu aproximativ 1,5x mai multe resurse de server decât StartUp și vine cu înscenare (pentru a testa noi plugin-uri, design-uri, cod), apoi lansați-l pe site-ul dvs. real cu un clic. Acest lucru face ca în plus, în opinia mea, merită complet suma de 2 USD / lună. De asemenea, beneficiați de copii de rezervă la cerere, astfel încât să puteți lua unul oricând doriți și transfer gratuit de site-uri web. Este livrat cu mai multe resurse de stocare, resurse de bază de date și e-mail. Obțineți memorie în cache avansată cu toate cele 3 niveluri (statice, dinamice, memorate) cu ajutorul SG Optimizer plugin.

GoGeek (11,95 USD / lună)găzduire semi-dedicată vine cu aproximativ 4 resurse de server mai mult decât planurile obișnuite de hosting. Și da, acest lucru face o îmbunătățire mare a vitezei și a timpului pentru a face primul octet. GoGeek are mai multe limite de stocare, e-mail și baze de date. Vine cu Conformitate PCI pentru a preveni frauda cu cardul de credit pe site-urile de comerț electronic și Git pentru crearea de repo. Asistența prioritară vă va răspunde rapid la întrebări. De obicei primesc răspunsul meu minuțios <10 minute.

Caracteristici de comerț electronic – toate planurile SiteGround vin Caracteristicile comerțului electronic ca un gratuit Să criptăm SSL. Conformitate PCI cu GoGeek și dacă nu vă simțiți confortabil să instalați un cărucior de cumpărături pe câștigul dvs., echipa SiteGround se oferă pentru a face acest lucru prin achiziționarea oricărui plan.

SiteGround-ecommerce-Caracteristici

Actualizari automate – au siteGround marca actualizări automate în cPanel la WordPress core, pluginuri, Joomla core, extensii etc. Am activat acest lucru și nu am avut probleme.

SiteGround WordPress Autoupdates

Funcții WordPress, Joomla, Drupal – SiteGround are funcții pentru fiecare în cPanel-ul lor: instalarea gratuită, transferul, actualizarea automată și securitatea avansată sunt doar câteva caracteristici pentru fiecare CMS. Când SiteGround spune că au securitate avansată, echipa lor este literalmente în jocul lor.

Caracteristici WordPress …

SiteGround-WordPress-Caracteristici

Instrumente WordPress în cPanel …

Siteground-wordpress-tools

Caracteristici Joomla …

SiteGround-Joomla-Caracteristici

Instrumente Joomla în cPanel …

SiteGround-joomla-cpanel-tools

Caracteristici Drupal …

Siteground-drupal-hosting

StartUp are mai puține resurse de server decât GrowBig / GoGeek

Dacă aveți un site web lent, accesați pagina cu caracteristici și derulați în jos la „Alocăm resursele de care aveți nevoie” aproape de partea de jos a paginii. Veți vedea că GrowBig și GoGeek sunt mult mai rapide decât StartUp, deoarece primiți mai multe resurse de server. Aceasta este diferența principală între planuri …

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

Iată câte resurse de server vin cu fiecare plan …

SiteGround-Resurse-Chart

SiteGround StartUp este bun Dacă …

 • Trebuie doar să găzduiești 1 site web
 • Nu aveți nevoie de asistență prioritară
 • Nu aveți nevoie de o mulțime de resurse / plugin-uri pentru server
 • Ai nevoie de mai puțin de 10 GB stocare web
 • Aveți mai puțin de 10.000 de vizite / lună
 • Nu aveți o mulțime de pluginuri (cu resurse ridicate)
 • Aveți probleme tehnice cu gazda dvs. actuală
 • Vrei un gratis Să ne criptăm SSL (dar nu aveți nevoie de un SSL premium)
 • Doriți actualizări automate, copii de rezervă, domeniu gratuit și funcții de e-mail
 • Tu vrei Tehnologia de bază a vitezei de bază a site-ului SiteGround și CDN-ul gratuit al Cloudflare
 • Vrei găzduire sigură cu efectiv 99,99% uptimes și prevenirea spamului
 • Vrei o companie de găzduire cu o echipă de asistență care te va ajuta de fapt
 • Executați un site web pentru hobby, dar pentru site-uri web serioase mergeți cu GrowBig sau GoGeek

Upgrade To GrowBig / GoGeek Dacă …

 • Vrei un transfer de site gratuit
 • Vrei mai mult resurse server pentru timp de încărcare mai rapid
 • Tu ai site-uri web multiple și ai nevoie de 20 GB + de stocare web
 • Tu vrei sprijin prioritar pentru a primi bilete a răspuns imediat
 • Folosiți o mulțime de plugin-uri WordPress (sau plugin-uri cu resurse ridicate)
 • Vrei să creezi site-uri de plasare a site-urilor (GoGeek este necesar pentru asta)
 • Doriți Git sau SG-Git preinstalat pentru crearea repo WordPress
 • Aveți nevoie de un SSC sau o compatibilitate PCI premium pentru un an site de comerț electronic
 • Vrei o memorie în cache avansată, chiar dacă plugin-uri de genul Racheta WP sunt mai buni
 • Rulează un site web de afaceri și te bazezi (sau plănuiești să te bazezi) pentru a-ți câștiga viața

<1s Timp de încărcare + 100% Optimes

Da, folosesc de fapt SiteGround …

-On-OMM SiteGround

Și site-ul meu se încarcă <1 secunda (vizualizați raportul Pingdom) …

2019-Pingdom-Raport

Iată raportul meu GTmetrix …

2019-GTmetrix-Raport

De asemenea, are 100% uptimes în Robot Uptime

uptime-robot de

Am fost inițial cu Hai tăticu și Bluehost dar a fost dezamăgit în ambele. Site-ul meu nu s-a încărcat rapid și am primit tot timpul erori de server intern. De la migrarea către SiteGround am putut observa o diferență notabilă în scorurile Pingdom, dar și făcând clic pe paginile mele (încercați-o)! Niciodată nu trebuie să-mi fac griji pentru ca site-ul meu să se închidă „la întâmplare”.

Am folosit SiteGround StartUp, GrowBig, GoGeek și sunt în prezent în cloud hosting-ul lor. Site-ul meu încă încărcat în 1s pe StartUp, dar mă bazez pe el pentru a-și câștiga viața (și am avut nevoie de performanțe mai bune), așa că am făcut upgrade. Nu aș scrie opinia mea SiteGround StartUp dacă nu aș folosi-o.

Sfaturi pentru îmbunătățirea vitezei pe SiteGround

Treceți la PHP 7.3+ – versiunile PHP mai mari vă fac site-ul mai rapid. Dacă vă mutați doar la SiteGround, PHP 7+ ar trebui să fie activat în mod implicit. Dar SiteGround este excelent la lansarea de versiuni mai noi. Când o fac, asigurați-vă că le testați în secțiunea PHP din SiteGround cPanel.

Viteza PHP

PHP-versiune-manager

PHP-upgrade

Cloudflare – în SiteGround cPanel, activați Cloudflare cu 1 clic. Cloudflare este un CDN gratuit 200+ centre de date și va ajuta la descărcarea resurselor către centrele lor de date, punând mai puțin stres pe propriul server. Un CDN este, de asemenea, recomandat în Ghid de optimizare WordPress.

Centre de date Cloudflare

Activare SiteGround Cloudflare

SG Optimizer – SiteGround’s SG Optimizer plugin (pentru WordPress) utilizează memoria cache din partea serverului, care este mai rapidă decât memoria cache bazată pe fișiere folosită cu majoritatea pluginurilor din cache. De asemenea, are multe funcții în afara caching-ului, cum ar fi minificarea, încărcarea leneșă, eu personal folosesc SiteGround pentru cache, apoi WP Rocket pentru orice altceva (vezi tutorialul meu), care a fost evaluat pluginul de memorie cache # 1 în multe sondaje Facebook. Pluginul dvs. de memorie cache are un impact imens asupra timpilor de încărcare și a consumului procesorului – vă recomand să încercați SG Optimizer, WP Rocket sau Swift, dar utilizați doar 1.

Optimizarea imaginilor – imaginile pot fi optimizate în 20 de moduri, dar cele mai frecvente sunt aceste 3 elemente din GTmetrix. Serviți imagini la scară înseamnă redimensionarea imaginilor mari pentru a fi mai mici. Specificați dimensiunile imaginii înseamnă adăugarea unei lățimi / înălțimi la HTML-ul imaginii. Optimizarea imaginilor înseamnă comprimarea fără pierderi a imaginilor folosind un plugin precum Imagify, Smush sau ShortPixel (toate sunt bune).

Blackhole pentru Bad Bots Plugin – o problemă comună este cea a spam-urilor care lovește site-ul dvs., ceea ce reprezintă o pierdere de resurse a serverului. Blackhole pentru Bad Bots Plugin le blochează automat, ceea ce va economisi resurse pentru vizitatorii reali. Nu există setări – instalați-l și sunteți bine.

Optimizarea pluginurilor – aceasta înseamnă ștergerea de pluginuri neutilizate, dezactivarea setărilor inutile ale plugin-urilor care determină consumul continuu de resurse (de exemplu, statistici, backup-uri, etc.), evitați plugin-urile cu procesor ridicat și utilizând doar plugin-uri ușoare. Recomand, de asemenea, instalarea Plug-ul Controlul bătăilor inimii.

Timp de încărcare a site-ului
Site-ul meu WordPress se încarcă <1s pe SiteGround, dar nu sunt singurul. Iată un grafic care compară timpul de încărcare mediu al site-urilor web care rulează pe unele dintre cele mai populare gazde …

încărcare ori Siteground-page-

Viteza de bază: NGINX, SSD, HTTP / 2 Servicii activate
Nucleul site-ului SiteGround tehnologie de viteză este grozav indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți. Toate planurile partajate includ SSD (unități de stare solidă) care oferă operații de intrare / ieșire cu 1000x mai mari în comparație cu unitățile obișnuite, plus că veți obține Servere NGINX care sunt preferate pentru o viteză mai rapidă a serverului. HTTP / 2, PHP7 și HHVM poate fi activat și în cPanel-ul SiteGround.

Sprijinul SiteGround vă ajută în realitate

Nu veți aștepta 30 de minute ca cineva să vă ajute (de exemplu Bluehost). Asistența SiteGround de obicei răspunde la bilete în aproximativ 10 minute cu asistență prioritară. Dar chiar dacă nu aveți asistență prioritară, SUPER sunt utile și cunoscute despre plugin-urile WordPress, extensiile Joomla, etc. De câteva ori am fost nevoit să contactez SiteGround, au avut întotdeauna timp să sape pe site-ul meu web și să rezolve efectiv problema. Face o mare diferenta.

De obicei primesc un răspuns în câteva minute de la trimiterea unui bilet …

SiteGround-Suport-conversație

Suportul pentru chat vă poate rezolva problema de obicei în 5 minute …

Siteground-chat-

Biletele sunt de obicei răspuns în 8 minute …

SiteGround-bilete

SiteGround are feedback nemaipomenit despre suportul lor …

SiteGround-client Opinii

cPanel Demo

Aici puteți lua site-ul SiteGround cPanel demo pentru un drive test. Au un program de instalare WordPress, date automate, configurare, Cloudflare, opțiuni de poștă și o mulțime de alte funcții care fac ca site-ul dvs. să funcționeze lin și să se încarce rapid. Aceasta include instrumente pentru WordPress, Joomla și Drupal …

Siteground-cpanel

Lăudați pe Twitter de la clienții site-ului actual

SiteGround-Support-Reviews

Concluzie: StartUp este decent, dar aș face GrowBig

Planul StartUp al SiteGround este bun pentru site-urile „hobby”, dar dacă conduci un site web de afaceri pe care te bazezi pentru a-ți câștiga viața, aș merge cu siguranță cu GrowBig sau GoGeek.

GrowBig este cu 2 USD / lună mai mult și va face ca site-ul dvs. să se încarce mai rapid, în plus veți primi asistență prioritară și alte funcții. Și dacă doriți un site web și mai rapid, cu găzduire semi-dedicată, GoGeek este și mai bun. Indiferent dacă în prezent utilizați una dintre cele mai groaznice gazde din acel sondaj Facebook, veți fi fericit că ați migrat. Sunt pe ele serverele cloud dar aceasta este DOAR 80 USD / lună pentru că sunt obsedat de viteza site-ului (și mă bazez pe site-ul meu pentru a-și câștiga viața). Dacă nu aveți nevoie de acest lucru, unul dintre planurile lor de găzduire partajate va fi bine. Sper că ați găsit utilă recenzia mea StartGp SiteGround și dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

Oamenii migrează de obicei pentru că tehnologie de viteză poate îmbunătăți timpii de încărcare cu mai multe secunde. Mi-ai văzut GTmetrix și Pingdom raportează, iată ce spun ceilalți:

SiteGround-Host-Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

GoDaddy-To-SiteGround

SiteGround-backend

Cel mai bun-gazdă-conversație

Privind-pentru-un-nou-gazdă-furnizor-Facebook

Vizualizați SiteGround StartUp / GrowBig

întrebări frecvente

&# X1f680; Care sunt principalele diferențe între StartUp și GrowBig sau GoGeek?

Planurile superioare includ mai multe resurse de server care fac ca site-ul dvs. să se încarce mai rapid. GrowBig + poate găzdui, de asemenea, mai multe site-uri web și are funcții suplimentare, cum ar fi punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare, memorie în cache avansată și copii de rezervă la cerere. Verificați pagina lor de caracteristici pentru o comparație cot la cot a fiecărui plan.

&# X1f680; Site-ul meu va fi OK în planul StartUp?

StartUp este de obicei numai bun pentru site-urile web cu trafic redus, care nu utilizează plugin-uri cu resurse înfometate. Nu l-aș recomanda pentru site-urile de trafic mediu-mare, site-urile WooCommerce sau pentru cele care utilizează o mulțime de plugin-uri cu resurse. Pentru aceste site-uri, aș folosi GrowBig sau GoGeek, în caz contrar, veți avea probleme cu o CPU.

&# X1f680; Ce înseamnă SiteGround cu mai puțin de 10.000 de vizite / lună?

Este o estimare aproximativă a numărului de vizitatori lunari pe care le poate gestiona planul StartUp, cu toate acestea, de obicei, acest lucru nu este exact. Aceasta depinde de câte resurse consumă site-ul dvs., de pluginurile pe care le executați și de dacă site-ul dvs. este optimizat pentru viteză.

&# X1f680; Cum ar trebui să configurez pluginul SG Optimizer?

Rulați cea mai recentă versiune PHP sau alegeți opțiunea Versiune PHP gestionată din Setările de mediu. Apoi, testați fiecare setare din fila Mediu și Frontend Optimizare și păstrați-le activate dacă nu vă încurcă site-ul. Optimizarea imaginilor este importantă, dar există mai mult pentru aceasta decât ceea ce există în setările SG Optimizer (doriți să serviți și imagini la scară). Nu uitați să activați CDN-ul Cloudflare în SiteGround.

&# X1f680; Care este cel mai bun mod de a migra către SiteGround?

GrowBig și GoGeek vin cu o migrare gratuită, în caz contrar, utilizând pluginul Migrator al SiteGround pentru a transfera totul singur.

Vezi alte site-uri Recenzii în jurul meu

LansareGrowBigGoGeekNor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map