SiteGround Cloud Hosting Review – Îl folosesc din martie 2016 și deși sunt 80 USD / lună, sunt de asemenea foarte fericit

Sunt pe hostingul cloud SiteGround din martie 2016.


Am făcut upgrade din partea lor planul semi-dedicat GoGeek ceea ce este suficient pentru multe site-uri cu trafic mediu-mare, dar am vrut ca mine să se încarce și mai repede. Dupa toate acestea, Viteza WordPress este multumitul meu.

Au fost câteva diferențe imediate când am făcut upgrade la cloud …

Dacă aveți întrebări despre găzduirea în cloud a site-ului SiteGround (sau orice plan al lor), trimiteți-mi un comentariu. Sunt cu ei de mai bine de 2 ani și scriu frecvent despre găzduirea WordPress.

1. Da, folosesc de fapt Site-ul Cloud Gazduire

Iată e-mailul pe care l-am primit când am făcut upgrade …

SiteGround-Cloud-Hosting-mail

2. Ce este Cloud Gazduire?

Definiție:

Permite un număr nelimitat de mașini să acționeze ca un singur sistem. Alte soluții de găzduire (partajate sau dedicate) depind doar de o singură mașină, în timp ce securitatea gazduirii în cloud este garantată de multe servere. Tehnologia cloud permite integrarea ușoară a resurselor suplimentare, cum ar fi spațiul sau memoria RAM și permite astfel creșterea site-ului web.

SiteGround Definiție

Gazduirea cloud poate performa uneori mai bine decât soluțiile dedicate de găzduire

Tutorial SiteGround Cloud

Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. va avea propriul său resurse izolate și nu veți fi afectat de problemele care se petrec cu site-uri cu care altfel ați partajat servere. Aceste resurse izolate, plus un procesor + RAM mai ridicat viteza, securitatea și manipularea vârfurilor de trafic.

Gazduire comună
Partajați servere cu sute de alte site-uri web, ceea ce reduce performanța. Acest lucru este bine pentru site-urile web mai mici de pe un $ 3,95 / lună buget, dar nu este ideal dacă doriți o viteză, o securitate și o fiabilitate mai bune.

Gazduire în cloud
Site-ul dvs. web este găzduit pe o rețea de servere, spre deosebire de un singur server. Dacă unul eșuează, alții vor compensa. La $ 80 / luna vă puteți aștepta timpii de încărcare, securitatea și uptime mai bune în timpul vârfurilor de trafic.Gazduire semi-dedicată
Numit și planul GoGeek al SiteGround, semi-dedicat este de 4x mai rapid decât găzduirea partajată obișnuită $ 11.95 / luna. Acesta este un plan excelent pentru cei care nu doresc să plătească 80 USD / lună pentru gazduire cloud.

Gazduire dedicată
În primul rând pentru site-urile cu trafic intens care necesită procesoare puternice și memorie RAM. Prețul site-ului este $ 229 / luna și vine cu suport VIP, inclusiv actualizări software în curs, monitorizare 24/7 și asistență tehnică rapidă.

Cine este pentru?
aplicații depind de site-ul dvs., dar de obicei, hostingul cloud este site-uri de trafic mediu care poate avea 100 de utilizatori online simultan. Sau rulați un site complex care are nevoie de mai mult procesor, memorie RAM și stocare pe disc decât planurile de găzduire partajate. Este pentru aplicații și site-uri web care au nevoie de resurse care au nevoie de setări speciale de configurare a serverului, cum ar fi PHP care rulează ca modul Apache. Sau pentru mine, este dacă doriți să vă duceți site-ul la următorul nivel de viteză, uptime și securitate.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD Space

Găzduirea în cloud a SiteGround vine în mod implicit cu 2CPU + 4 GB RAM. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru majoritatea site-urilor, dar dacă rulați un site cu trafic ridicat sau aveți nevoie doar de mai multe resurse pentru a face site-ul dvs. mai rapid și pentru a compensa traficul, vă puteți conecta la cPanel și puteți adăuga mai multe (de exemplu, în timpul sezoanelor de vârf). Puteți, de asemenea, să vă setați planul la Autoscale dacă serverele dvs. au nevoie de aceasta (și primiți o notificare dacă este cazul).

SiteGround-Cloud-Hosting-Tarifarea

Procesor – (unități centrale de procesare) gestionează și execută programe. Când sunt făcute mai multe solicitări pe site-ul dvs. web, acestea sunt plasate în coadă într-o linie. Mai multe procesoare procesează acestea mai rapid, făcând astfel site-ul dvs. mai rapid. Gândiți-vă la el ca la un Intel Core i7 pentru computer, doar pentru site-ul dvs. web. 2 CPU este de obicei mult, dar cu cloud aveți întotdeauna opțiunea de a face upgrade.

Berbec – stochează temporar datele și instrucțiunile de comandă, apoi le transmite împreună pentru calcul. La fel ca și cum ai adăuga un slot suplimentar de RAM laptop-ului, adăugarea de RAM la planul tău de găzduire în cloud este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru ca site-ul tău să se încarce mai rapid.

Depozitare – verificați cantitatea de stocare pe care o utilizați în planul dvs. actual de găzduire (de obicei se găsește în cPanel). Apoi adăugați suma necesară planului dvs. de găzduire în cloud.

Actualizați oricând – vă puteți monitoriza memoria în SiteGround cPanel pentru a vedea dacă serverul dvs. este stresat (este întotdeauna la marginea limitelor dvs.). Dacă se întâmplă acest lucru, puteți utiliza mai multă RAM sau procesor, dacă este nevoie. Asta în condițiile în care planul lor minim era doar 2 GB RAM și am făcut upgrade la 4 GB:

Hosting-Memorie-utilizare

4. Resurse la nivel automat pentru a compensa vârfurile de trafic

Dacă aveți anotimpuri de vârf sau doriți să compensați vârfurile de trafic, aveți opțiunea să vă setați contul de gazduire cloud Autoscale (creșteți CPU + RAM) în cazul în care site-ul dvs. web primește o cantitate mare de trafic. În caz contrar, site-ul dvs. ar rula foarte lent sau se va opri (cum ar fi găzduirea partajată).

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la SiteGround cPanel și faceți clic pe Autoscale …

nor-Autoscale

Apoi, creați pur și simplu un eveniment pe baza nevoilor dvs. …

Siteground-nor-Autoscale

5. Fără consum de procesare sau overclockare a serverului

Cu Găzduirea partajată a SiteGround site-ul dvs. web poate fi închis temporar din cauza Băuturi cu procesor. Acest lucru înseamnă că ați depășit limita de resurse a planului dvs. și poate fi cauzat de instalarea unui plugin necorespunzător, activând un CDN (rețea de livrare de conținut), cum ar fi în W3 Total Cache, sau doar cod defect. Acest lucru mi s-a întâmplat de fapt atunci când am fost la un hosting comun.

NU aveți probabilitatea de a obține acest lucru pe hostingul cloud (băuturile procesoare se întâmplă de obicei pe site-uri de trafic mediu folosind găzduire partajată). Chiar dacă poți evita acest lucru reducerea execuțiilor, Limitele procesorului SiteGround pentru planurile partajate nu sunt adesea suficiente pentru acele site-uri de trafic mediu.

-nor resurse CPU-hosting-

6. Resursele izolate înseamnă timp și siguranță mai bune

Deoarece nu partajați servere cu alte site-uri web, nu veți fi obținut dacă ceva nu merge cu acestea. În ceea ce privește găzduirea în cloud, există un risc mult mai mic de a vă confrunta cu probleme tehnice.

7. Caracteristici suplimentare care vin cu cloud hosting

Găzduirea în cloud a SiteGround vine cu următoarele caracteristici:

 • Copiile de rezervă
 • Sprijin prioritar
 • Actualizari automate
 • Migrație gratuită de găzduire
 • Înapoi & servicii de restaurare
 • Site-uri web nelimitate găzduite
 • Suport legat de WordPress
 • Cantitate mare de stocare prin e-mail
 • Securitate și prevenire spam
 • 4 centre de date a alege din
 • lui SiteGround tehnologie de viteză
 • lui SiteGround tehnologie uptime
 • SSD (unități de stare solidă) pentru viteză
 • CDN (rețea de livrare de conținut) pentru viteză
 • Servere NGINX, HTTP / 2, PHP7 și HHVM pentru viteză
 • Nume de domeniu gratuit, SSL, date de autentificare WordPress, stocare prin e-mail

În plus, tot ce figurează pe site-ul SiteGround pagina de găzduire în cloud:

nor-hosting-caracteristici

8. Cum mi-am redus timpul de încărcare la .4 secunde în pingdom

Am scris un tutorial destul de popular de optimizare a vitezei WordPress, dar pluginul pentru cache și hostingul sunt cei doi factori principali. Dacă puteți scăpa 49 $ Racheta WP a fost # 1 evaluat cache plugin în acest sondaj Facebook și este ușor de configurat cu ajutorul meu WP Rocket tutorial care vă arată, de asemenea, cum puteți adăuga CDN Cloudflare + StackPath. Combinați acest lucru cu hostingul cloud SiteGround și site-ul dvs. web ar trebui să se încarce rapid aprindând. Dacă preferi să folosești un plugin gratuit pentru cache, am și un tutorial pentru WP Fastest Cache și W3 Cache totală (cele 2 pluginuri de cache GRATUIT cele mai bine cotate). Aș folosi unul dintre cele de pe site-ul SiteGround SG CachePress plugin întrucât mi-au obținut rezultate mai bune.

Iată site-ul meu …

-On-OMM SiteGround

Și are un .4s timp de încărcare în Pingdom

Timp de încărcare Pingdom

9. Ce spun ceilalți despre SiteGround Cloud

@SiteGround stâncile dvs. care găzduiesc roci. Este într-adevăr o îmbunătățire vizibilă față de GoBig. Există aplicații pentru iPhone pentru a ține verificarea perfecțiunii serverului?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24 octombrie 2015

@SiteGround O lună finalizată pe site-ul site-ului .. Înnoită din fericire pachetele noastre de hosting de cloud .. :) Mulțumesc mult..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 noiembrie 2016

.@SiteGround este a noastra #website #Hosting Dumnezeu! Doar a fost actualizat la serviciul Business Cloud cu două CPU Cores și site-ul meu zboară! Mulțumiri!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11 martie 2015

Mulțumiri @siteground pentru actualizarea contului meu de gazduire Cloud: îmbunătățire serioasă a performanței! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18 martie 2014

Doar s-a înscris @SiteGround nor pentru a se îndepărta de @hostmonster/@bluehost. Mulțumiri @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 februarie 2016

@Siteground suflând-o afară cu HHVM în planurile lor de gazduire în cloud https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #nor

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23 mai 2015

Am părăsit Hostgator după 10 ani. Acum treceți totul la Site Cloud hosting.

– Sue Bride (@sueken) 15 septembrie 2015

Nevoie #gestionate #WordPress #hosting ? @SiteGround Nou nor scalabil #vps este super. O folosesc pentru toate site-urile mele wp. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30 aprilie 2015

Iubesc! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano lucru bun ne-am schimbat @SiteGround pachet la soluția lor Cloud :). Traficul site-urilor este sus!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4 martie 2015

@EricHamm comutat pe a @SiteGround cloud vps și performanța și asistența este cu adevărat minunat!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11 octombrie 2014

@gsterling Sunt un susținător imens al #managedwordpresshosting Flywheel este minunat, dar am folosit @SiteGroundgăzduiește cloud și îl place.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14 iulie 2016

10. Concluzie: este bomba dacă puteți să acordați 80 USD / lună

Nu uitați, SiteGround va migra găzduirea gratuit, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți planul, apoi să le trimiteți informațiile de autentificare. De asemenea, îi puteți apela direct la 1-866-605-2484.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Dacă rulați un site web relativ mai mic și căutați să îmbunătățiți timpii de încărcare fără să plătiți 80 USD / lună Planul GoGeek este mai ieftin (11,95 USD / lună) și este găzduire semi-dedicată, care vă oferă mai multe resurse de server decât celelalte planuri de găzduire partajate. Așadar, dacă găzduirea în cloud a SiteGround este un bugetar, încercați GoGeek … puteți face mereu upgrade!

Vizualizați gazduirea cloud a site-ului SiteGround

Vezi alte site-uri Recenzii în jurul meu

LansareGrowBigGoGeekNor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map