SiteGround vs. Bluehost WordPress Hosting Review: Experiența mea personală (și ceea ce spun cei mai mulți oameni în grupurile Facebook)

SiteGround vs. Bluehost


Am o mărturisire …

Cu ani în urmă, eram unul dintre acești bloggeri care îmi recomandau Bluehost ca afiliat. Dar asta s-a schimbat după ce s-au alăturat peste 30 de grupuri Facebook și am citit sute de conversații în care oamenii au întrebat despre „cel mai bun” gazduire. Am transferat imediat site-ul meu de la Bluehost pe SiteGround (spoiler: timpul meu de încărcare este sub 1s). De asemenea, am încetat să recomand Bluehost, deoarece nu există nicio comparație între aceste două – vă rugăm să faceți cercetarea dvs. pe rețelele de socializare!

SiteGround a fost calificată de gazda nr. 1 peste 34 de sondaje pe Facebook (chiar și atunci când în comparație cu Bluehost) și este de asemenea folosit de Yoast. Oamenii care au migrat de la Bluehost la SiteGround au putut a tăiat 7 secunde din timpul lor de încărcare. Efectuați-vă cercetările pe Trustpilot, Căutare avansată Twitter și Grupuri Facebook. Veți vedea tone de clienți Bluehost actuali care se plâng de serverele lor lente, de întrerupere și de asistența super lentă. Deși majoritatea clienților SiteGround sunt cu adevărat fericiți.

Cu cine am sfârșit?

SiteGround și, evident, mă bucur că am făcut-o, pentru că sunt tone de afiliați Bluehost acolo care te vor conduce în directie gresita. Există, de asemenea, o cantitate covârșitoare de dovezi de social media care SiteGround este mai rapid. Cu a lor Planul GoGeek și câteva optimizări de site-uri, am putut să obțin <1s timpi de încărcare și scoruri 100% GTmetrix. Niciodată nu am reușit să obțin asta pe Bluehost. Atunci de ce este mai bine SiteGround? Acest lucru veți învăța în această recenzie.

Bluehost-Managed-WordPress-Hosting

1. SiteGround vs. Bluehost în 34 de sondaje pe Facebook

SiteGround s-a clasat pe locul 1 în 34 de sondaje diferite, în timp ce Bluehost nu era aproape nicăieri pe hartă. Multe dintre acestea au fost luate în grupuri private, așa că va trebui să vă alăturați acestora pentru a vedea sondajele (am oferit și capturi de ecran). Gazduire WordPress Group Facebook este un loc minunat pentru a obține opinii imparțiale despre găzduire – deoarece acestea nu permit legături de afiliere și auto-promotori.

SiteGround vs Bluehost

Sondaj Facebook SiteGround vs BluehostVizualizați sondajul2017-WordPress-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshotRecomandări de găzduire ElementorVizualizați sondajul sau screenshotRecomandare de găzduire în iulie 2019Vizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Host-Poll-Aug-2018Vizualizați sondajul sau screenshotShared-Hosting-Poll-2017Vizualizați sondajul sau screenshot2019-Hosting-SondajVizualizați sondajul sau screenshotGo-To-hosting-companieVizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Hosting-Poll-2017Vizualizați sondajul sau screenshotGestionat-Hosting-PollVizualizați sondajul sau screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshot2016-Web-Hosting-SondajVizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-Vizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun Web-Hosting-2019-PollVizualizați sondajul sau screenshotWP Friendly Sondaj de gazduireVizualizați sondajul sau screenshotSondaj Twitter SiteGround vs BluehostVizualizați sondajul2016-WordPress-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshotGazduire preferată pentru ElementorVizualizați sondajul sau screenshotRecomandări de găzduire 2018Vizualizați sondajul sau screenshotWordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.pngVizualizați sondajul sau screenshotGestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017Vizualizați sondajul sau screenshot2019-Hosts-Poll-1Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Poll-For-SpeedVizualizați sondajul sau screenshotWordPress-Hosting-Poll-iunie-1Vizualizați sondajul sau screenshotSiteGround-RecomandareVizualizați sondajul sau screenshot2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVizualizați sondajul sau screenshotCel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Poll-Feb-2019Vizualizați sondajul sau screenshotHosting-Recomandări-SondajVizualizați sondajul sau screenshot

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPressVizualizați sondajul sau screenshot

Sondaj de gazduire 2019

2. Evitați capcanele afiliaților Bluehost

Filialele Bluehost răsfoiesc grupuri Google, Quora și Facebook cu sfaturi proaste. Bluehost îi stimulează cu comisioane ridicate și asta este cu adevărat tot ceea ce le pasă.

Cum să începeți un blog cu Bluehost

Unde să primiți opinii de hosting cu adevărat nepărtinitoare

Bluehost EIG TwitterLinkuri de afiliere Bluehost

Desigur, există și o mulțime de afiliați SiteGround (da, inclusiv eu). Dar trag cele mai multe recenzii de pe rețelele de socializare și voi aborda cele două probleme principale ale SiteGround – prețuri ridicate de reînnoire și limite de procesare. Vă voi spune, de asemenea, că majoritatea persoanelor care migrează departe de SiteGround, merg fie la DigitalOcean pe Cloudways, fie pe A2 (vezi alte alternative de găzduire).

3. Efectuați-vă cercetarea pe EIG

Aceeași companie (Endurance International Group) deține peste 60 de companii de găzduire diferite, inclusiv Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer și multe altele.

De ce ar trebui să evitați EIG

 • Ei au acționarii să vă mulțumească (profituri peste oameni)
 • Reducerea costurilor prin ambalarea prea multor persoane pe același server
 • Aceștia „eficientizează” sprijinul concediind personal și făcând clienții să aștepte pentru totdeauna
 • Ei nu investesc în mod activ în tehnologie nouă (lansarea lentă a noilor versiuni PHP)
 • Sunt cunoscuți pentru achiziționarea de companii de găzduire decente, dar apoi merg în jos

Lista-Of-GIE-Brands

Citiți acest lucru despre EIG …

Facebook EIGTwitter EIG

4. Serverele Bluehost sunt lente ca iadul

Dacă vă interesează timpul de încărcare rapidă și rapoartele bune despre GTmetrix / Pingdom, Bluehost nu vă va ajuta. Și-au supraaglomerat serverele și mii de oameni se plâng de acest lucru pe Facebook + Twitter.

Iată ce spune Bluehost în al lor Acordul Utilizatorului:

„Conturile cu un număr mare de fișiere (număr de inode peste 200.000) pot avea un efect negativ asupra performanței serverului.”

Pentru a vă face o idee, SiteGround are o limită de 150.000, 300.000 și 450.000 de inode pentru planul StartUp, GrowBig, GoGeek în consecință. La ce plan de găzduire se referă Bluehost când menționează aceste limite de inode de 200.000? Putem doar ghici, dar, judecând după numărul de oameni care se plâng de serverele lor, această limită se aplică probabil majorității planurilor de pe Bluehost.

Asistență SiteGround vs Bluehost

Timpul de reacție al serverului Bluehost Slow

Timpul de răspuns al serverului Bluehost dedicat

Timpul de răspuns al serverului Bluehost Crap

Timpul de răspuns al serverului Bluehost

Cum să verificați dacă serverul dvs. este lent
Puteți rula orice site web prin Google PageSpeed ​​Insights sa vezi daca reduce timpul de răspuns al serverului este în raportul dvs., ceea ce înseamnă că serverul (gazda) este lent. Acest lucru se întâmplă foarte mult cu Bluehost.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

5. Perioada de oprire frecventă

Efectuați o căutare pe Twitter pentru „Bluehost în jos”Și veți vedea tone de oameni care se confruntă cu probleme de oprire. Unele site-uri web au fost reduse pentru peste o săptămână iar sprijinul lui Bluehost ar putea să le pese mai puțin.

Când am fost cu Bluehost, site-ul meu avea să coboare cam o dată în fiecare săptămână, uneori pentru mai multe ore. Era într-adevăr dureros să mă întreb dacă a fost găzduirea lor sau dacă ceva ce am făcut nu a fost corect. Odată ce am migrat pe SiteGround, toate problemele mele de oprire au dispărut. Din nou, dacă acesta este un site web de afaceri pe care te bazezi pentru a câștiga bani, nu alege Bluehost.

Bluehost a ajuns atât de prost a scris o scrisoare de scuză:

Scrisoare de apologie Bluehost

Bluehost își cere scuze în mod constant:

Bluehost-Scuzele

6. Asistență lentă + nefolositoare

Asistența Bluehost este incomparabilă cu SiteGround. Cu SiteGround, puteți obține o mulțime de chat-uri live în câteva secunde și biletele au răspuns în 10-15 minute. Bluehost poate dura ore sau chiar săptămâni pentru a răspunde. Partea cea mai rea este că au existat numeroase rapoarte despre care spun că vor „urma”, dar niciodată. Dacă site-ul dvs. web coboară pe serverele lor, poate fi foarte frustrant.

Suport Bluehost

Suport telefonic BluehostAsistență lentă a telefonului Bluehost

7. Ambele companii au facturare nedreaptă

Pentru a obține prețurile anunțate de Bluehost (2,95 USD / lună), trebuie să plătiți 3 ani în avans, altfel veți plăti mai mult timp de 1-2 ani. Vei afla acest lucru numai după ce vei ajunge pe pagina lor de checkout.

Prețuri Bluehost

Prețurile de reînnoire ale SiteGround sunt mari. Puteți obține până la 3 ani din prețul lor promoțional, apoi sare. De aceea, dacă puteți plăti 3 ani, deoarece la această valoare, este probabil cea mai bună găzduire partajată pe care o veți găsi. Anul trecut, mi-am semnat prietena pentru SiteGround și regret că nu am plătit timp de 3 ani. Odată ce era timpul să ne reînnoim, am ajuns să ne mutăm la A2 (este un site web al restaurantului și ea și-a dorit să funcționeze cât mai ieftin). Am încercat să o conving să reînnoiască sau să meargă la Cloudways. Voia ieftin și știu mai bine decât să mă cert cu femeile.

Preț de reînnoire a site-ului

8. De ce nu ar trebui să folosiți Bluehost

 • Detinut de EIG care deține peste 60 de gazde diferite și este infam pentru faptul că împachetează prea multe persoane pe același server, suport oribil, întreruperi frecvente și al cărui obiectiv principal este să mulțumească acționarii (nu clienții) prin promovarea agresivă a programului de afiliere, în loc să se ocupe de existența existentă Clienți
 • 3 ani de plată în avans (SiteGround este de 1 an)
 • Extrem de lent pentru a lansa noi versiuni PHP
 • Erorile serverului precum gateway-urile proaste sau erorile interne ale serverului
 • Asistența este oribilă (de exemplu, timp de așteptare de o oră)
 • Asistența nu va admite dacă problemele sunt serverele
 • Încercând constant să vândă upgrade-uri inutile
 • SEO încorporat nu face nimic (câmp complet separat)
 • Nu enumeră ce tip de tehnologie de viteză / uptime utilizează
 • Nu acceptă punerea în scenă, Să criptăm SSL, alte funcții cheie
 • Acestea sunt destinate utilizatorilor site-urilor începători care nu își fac cercetările complete
 • Am finalizat 30 de proiecte WordPress de viteză și este dificil când site-urile web merg între 10 și 3, dar clienții încă nu sunt mulțumiți, dar refuză să schimbe gazdele
 • Obțineți ceea ce plătiți și Bluehost este ieftin ca iadul (la mulți WordCamps, ei spun să plătească la fel de mult pentru găzduirea dvs. ca și la o cină de creveți). În caz contrar, nu vă plângeți de site-ul dvs. web lent și de uptimes / suport proaste

9. De ce folosesc SiteGround

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehost to SiteGround Migration = 7s Off Time Load

Uitați-vă la persoanele care au migrat de la Bluehost la SiteGround și au postat noile lor ore de încărcare. Afiliații pot spune orice își doresc, dar aceștia sunt clienți neafiliați care au trecut efectiv prin experiență. lui SiteGround tehnologie de viteză este cu atât mai rapid decât Bluehost.

Bluehost to SiteGround Migration

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Să nu mai vorbim de propriul raport GTmetrix:

2019-GTmetrix-Raport

Iată-mă Raport Pingdom:

2019-Pingdom-Raport

11. Serverele SiteGround sunt mai rapide

După ce ați observat îmbunătățiri ale timpului de încărcare ale persoanelor care au migrat, vreau să vă refer la câteva lucruri pe care le puteți face în tabloul de bord SiteGround, care va face site-ul dvs. și mai rapid. Îi puteți consulta cPanel demo dacă doriți să vă familiarizați cu unde se află totul.

SiteGround-Speed-Tehnologie

SG Optimizer
Recomand fie să le folosiți SG Optimizer plugin sau WP Rocket (utilizați doar unul, nu este nevoie să le utilizați pe amândouă). SG Optimizer este mai rapid decât orice alt plugin de memorie cache, deoarece folosește memorie cache din partea serverului în loc de memorie în cache folosită de alte plugin-uri de memorie cache. Dar, nu este dotat cu atâtea caracteristici precum WP Rocket. Este o schimbare între memorie în cache mai rapidă sau mai multe optimizări de viteză „diverse”. Aș testa ambele pentru a vedea care vă oferă cele mai bune rezultate în GTmetrix.

Cloudflare
În tabloul de bord SiteGround, puteți activează Cloudflare cu 1 clic. Este un CDN gratuit cu peste 200 de centre de date și nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să profitați de acest lucru.

PHP 7+
În SiteGround Manager PHP, puteți actualiza până la PHP 7.3. Acest lucru poate face o îmbunătățire notabilă a vitezei chiar și atunci când faceți clic pe paginile dvs. SiteGround este întotdeauna una dintre primele gazde care a lansat versiuni mai noi de PHP, în timp ce Bluehost întârzie la petrecere.

Planuri mai mari = mai multe resurse de server
Planurile superioare vin cu mai multe resurse server (Factorul # 1 al vitezei site-ului). Capul spre ei pagina cu caracteristici și derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie”, apoi treceți peste fila „server”. Puteți vedea câte resurse de server vin cu fiecare plan împreună cu o comparație cot la cot a planului lor StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek. Cel puțin recomand planul GrowBig, deoarece are doar 2 dolari / lună mai mult și vine cu mai multe resurse de server, asistență prioritară și site-uri web găzduite nelimitate. GoGeek vine cu resurse și mai mari + înscenare.

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

12. SiteGround este susținut de Yoast, WordPress și Ivica

SiteGround este folosit de Yoast:

Yoast-la-Twitter-ne-doar-pornit-la-Siteground

Acestea le sunt recomandate WordPress (la fel și Bluehost, dar nu merită să fie acolo):

Siteground-a recomandat-wordpress-gazdă

Și de Ivica (administratorul popularului WordPress Accelerarea grupului Facebook):

Instrumente recomandate pentru accelerarea WordPress-ului

13. Orarul este de fapt 99,99%

Iată site-ul meu monitorizat de Instrumente Pingdom care este 100%. Acest lucru se datorează faptului că tehnologie uptime este super fiabilă cu containere Linux, monitorizare server, sistem de rezervă intern și izolare sigură a contului (care SiteGround a fost prima companie care a creat). Multe companii de găzduire vor revendica 99,99% uptimes, dar cu toate erorile pe care le primiți cu o găzduire proastă, cu siguranță nu este 99,99%. Cu SiteGround, serverele dvs. vor fi extrem de fiabile, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. web să se descarce fără niciun motiv (credeți-mă, am fost acolo).

SiteGround-Uptimes

14. Suportul este fenomenal

Nu-mi pasă de cât de multe funcții are compania dvs. de găzduire, dacă suportul lor este sugerat, ei sug. Pot să ridic telefonul și să primesc suportul SiteGround în mai puțin de un minut. Face o diferență atât de mare. Echipa lor este foarte cunoscută mai ales când vine vorba de WordPress.

Clienții SiteGround adoră sprijinul lor.

Bluehost-vs-SiteGround-Suport-fir

15. Funcții WordPress

SiteGround are o mulțime de funcții WordPres pe care le puteți găsi pagina cu caracteristici:

SiteGround-WordPress-Caracteristici

SG Optimizer
Am acoperit acest lucru mai devreme, dar SG Optimizer nu numai că face memorie în cache, ci și o mulțime de alte optimizări de viteză: minificare, optimizare imagine, încărcare leneșă și modernizare versiuni PHP.

Actualizari automate
Puteți activa autoupdates pentru WordPress / plugin-uri din cPanel.

SiteGround WordPress Autoupdates

Securitate WordPress
SiteGround este literalmente pe jocul lor când vine vorba de WordPress și securitate. Aceștia monitorizează în permanență vulnerabilitățile și își actualizează serverele pentru a vă proteja împotriva celor mai recente amenințări – postează actualizări pe acestea pagina de Facebook tot timpul, iar clienții laudă acest lucru cu feedback minunat. De asemenea, primiți e-mailuri periodice care vă permit să știți că site-ul dvs. este sigur.

înscenare
înscenare vine însoțit de planul lor GrowBig / GoGeek și vă permite să creați un site demo pentru testarea de noi pluginuri, modele și actualizări înainte de a le lansa pe site-ul dvs. (care se face cu 1 clic).

Asistență WordPress
Am senzația că majoritatea clienților SiteGround folosesc WordPress și sunt extrem de informați în rezolvarea problemelor de pluginuri, care vă ajută să blocați crawler-urile nedorite care consumă resurse și să remedieze erori. Majoritatea site-urilor web nu coboară pe SiteGround, dar, dacă se întâmplă, acestea sunt foarte responsive pentru a vă ajuta să îl faceți înapoi. Suportul lor pentru WordPress este nemaipomenit.

Caracteristici de comerț electronic
Toate planurile SiteGround vin găzduire comerț electronic caracteristici precum un SSL gratuit Să criptăm. GoGeek vine cu Conformitate PCI care previne fraudarea cardului de credit pe site-urile de comerț electronic. Și dacă nu vă place să instalați un coș de cumpărături, SiteGround va face acest lucru gratuit.

SiteGround-ecommerce-Caracteristici

16. Limitele procesorului SiteGround

SiteGround îți spune câți vizitatori se pot ocupa de fiecare plan, dar ar trebui să te uiți la ei pagina cu caracteristici care vă spune fiecare plan Limitele procesorului. daca tu depășește-le, vă vor trimite avertismente și, în cele din urmă, vă vor închide site-ul. Acesta este motivul pentru care este mai bine să reduci utilizarea procesorului înainte de timp (ceea ce poate îmbunătăți și timpul de încărcare). Multe lucruri sunt la fel de ușoare precum instalarea pluginului Heartbeat Control, pluginul Blackhole For Bad Bots și utilizarea CDN gratuit al Cloudflare.

SiteGround-Resurse-Chart

Fiți preventiv în reducerea procesorului și nu vă lăsați să vi se întâmple:

Siteground-supradozare-cpu

Linia de jos: dacă executați un site WooCommerce, plugin-uri cu procesor ridicat sau site-ul dvs. web consumă o mulțime de resurse, asigurați-vă că vă optimizați site-ul și alegeți un plan care să susțină aceste resurse. Asistența SiteGround vă poate ajuta, de asemenea, să identificați dacă există o problemă. Fiecare companie care oferă servicii de găzduire partajate vă va accelera utilizarea procesorului, nu doar SiteGround.

17. Migrații gratuite pe SiteGround

SiteGround face migrații gratuite cu planul lor GrowBig / GoGeek. Trebuie doar să deschideți un bilet de asistență și să solicitați un transfer. Ar trebui să fie 0 timp de dezactivare și am făcut acest lucru pentru multe site-uri web.

SiteGround Transfer gratuit de site-uri web

18. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Iată diagramă de comparație:

SiteGround-Caracteristici-pagină

StartUp (3,95 USD / lună) – bun pentru găzduirea unui singur site web care nu necesită plugin-uri de procesor ridicate, WooCommerce sau trafic prea mare. Ar trebui să îl folosești doar dacă abia începi și nu anticipezi mult trafic. Nu este disponibil cu multe resurse de server, stocare, stocare și alte funcții. Acesta este motivul pentru care recomand, în general, planul GrowBig, deoarece are 2 USD / lună și vine cu mai multe funcții și resurse de server. StartUp nu poate suporta mult procesor.

GrowBig (5,95 USD / lună) – găzduiește site-uri nelimitate cu aproximativ 1,5x mai multe resurse de server, mai mult spațiu de stocare, stocare și memorie în cache avansată atunci când folosesc pluginul SG Optimizer. De asemenea, obțineți un transfer gratuit de site-uri și copii de rezervă la cerere. GrowBig are cea mai bună valoare și este cel mai popular plan al acestora. Chiar dacă nu aveți nevoie de orice altceva, resursele suplimentare de server merită.

GoGeek (11,95 USD / lună) – GoGeek este găzduire semi-dedicată care este cu aproximativ 4 ori mai rapid decât planurile de găzduire partajate obișnuite. Aceste resurse server ar trebui să facă site-ul dvs. să se încarce semnificativ mai rapid și sunt principalul motiv pentru a face upgrade. GoGeek vine, de asemenea, cu asistență prioritară, dar suportul lor regulat este oricum rapid. Personal, aș face upgrade doar dacă doriți mai multe resurse.

19. Alte alternative (Singurele 4 gazde pe care le recomand)

Acestea sunt cele 4 gazde care au obținut cel mai bun feedback în grupuri Facebook + Twitter.

Alatura-te Gazduire WordPress Group Facebook pentru a vedea ce spun oamenii reali, neafiliați. Sunt membru a mai mult de 30 de grupuri Facebook WordPress și iată un rezumat al fiecărei persoane care întreabă „care este cea mai bună găzduire pentru WordPress?” Aceasta se bazează pe peste 35 de sondaje Facebook, dovezi pe Twitter, recenzii Trustpilot și mult prea mult timp citind aceste conversații. Puteți, de asemenea, să vă adresați Hristo Pandjarov (Manager comunitate SiteGround) și Mustaasam Saleem Ansari (Manager de comunitate Cloudways) care sunt aproape întotdeauna primele 2 opțiuni.

SiteGround
# 1 în sondajele de Facebook și utilizate de companii precum Yoast. SiteGround suflă alte găzduiri partajate în afara apei în ceea ce privește viteza, suportul, uptimes, caracteristici și securitate. Au minunat Recenzii Trustpilot și sunt un upgrade uriaș peste GoDaddy, EIG și A2 Hosting. Faceți cercetarea și priviți oamenii care au migrat și rezultate postate. Prețurile de reînnoire sunt mari, dar dacă nu le-ați utilizat încă, aș profita 100% de prețurile promoționale pe care le primiți timp de 1-3 ani începând de la $ 3,95 / lună.

Ia găzduire de la SiteGround

DigitalOcean pe Cloudways
Majoritatea oamenilor care părăsesc SiteGround merg la Cloudways. Este gestionat cloud hosting (mai rapid decât partajat) și surclasează Motor WP. Iată tweeturile persoanelor care au migrat și au postat rezultate: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Asistența nu este la fel de bună ca SiteGround (biletele pot dura ore în loc de minute), dar compensarea este rapidă. Când alegeți un plan, aveți 5 opțiuni: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS și Google Cloud. DigitalOcean este cel mai popular și începe de la $ 10 / luna. După migrare, asigurați-vă că faceți upgrade la MariaDB 10.3, PHP 7.2, creșteți limita de memorie la 256 MB și activați Varnish + Redis. Acest lucru poate îmbunătăți timpii de încărcare cu mai multe secunde și poate fi făcut cu ușurință în tabloul de bord CW. Din nou, fă-ți cercetările în grupuri Facebook și verifică Recenzii Trustpilot – Cloudways este o alegere minunată.

Recomandări de găzduire Facebook

VPS Cloud Gazduire WooCommerce Sondaj

VPS Cloud Gazduire sondaj

Sugestii de gazduire WordPress

Obțineți găzduire cloud gestionată de Cloudways

A2 Gazduire
Am pus A2 în roșu, deoarece este un downgrade de la SiteGround, dar totuși comparabil. Al lor $ = 4,90 / luna Planul rapid este destul de decent pentru preț – mai bun decât EIG. Dar mulți oameni mai departe Trustpilot experimentați întreruperi, asistență slabă și servere nu atât de grozave. Dacă nu ați profitat de prețurile promoționale ale SiteGround, veți fi mai bine acolo. Dacă ați fost deja cu SiteGround, fie reînnoiți (pentru că sunt minunați și merită), fie căutați în Oceanul Digital pe Cloudways. Aș folosi doar A2 pentru site-urile hobby.

Ia găzduire de la A2

20. Ce spun oamenii în grupurile Facebook

Petreceți câteva minute citind aceste conversații, iar decizia este clară.

Bluehost-vs-SiteGround-Subiect

SiteGround-vs-BlueHost-Subiect

bluehost-vs-Siteground-in-facebook

Privind-pentru-un-nou-gazdă-furnizor-Facebook

SiteGround-feedback

Un alt-Nemulțumit-BlueHost-client Subiect

Cel mai bun-gazdă-conversație

lui SiteGround plan semi-dedicat este legitim, deoarece vine cu încă 4x resurse server decât găzduirea comună comună (unul dintre cei mai mari factori din ghidul de optimizare WordPress). Scorurile Pingdom și GTmetrix sunt fine și dandy, dar timpul de încărcare este cel mai important factor. Este ceea ce folosesc și am 320ms timp de încărcare în Pingdom, .5s în GTmetrix, cu scoruri de 100%.

-On-OMM SiteGround

Vizualizați graficul de comparație StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek al SiteGround

întrebări frecvente

&# x2705; De ce toată lumea promovează Bluehost?

Majoritatea bloggerilor promovează Bluehost pentru că oferă cele mai mari comisioane de afiliere. De asemenea, plătesc un bănuț destul de recomandat pe pagina oficială de găzduire WordPress, făcând ușoară promovarea acestora. Dar dacă faceți cercetările în grupuri de Facebook legate de WordPress, majoritatea oamenilor nu le recomandă.

&# X2705; Ce au oamenii împotriva Bluehost?

Serverele lor sunt lente, asistența nu este utilă și multe persoane se confruntă cu perioade de oprire. De asemenea, Bluehost este deținut de EIG, care are acționari care caută să facă profit, în loc să aibă grijă de clienții existenți. Sunt foarte agresivi cu programul lor de afiliere.

&# X2705; Este mai rapid SiteGround sau Bluehost?

SiteGround este mai rapid, mai ales dacă utilizați pluginul SG Optimizer și activezi PHP 7.4 + Cloudflare în tabloul de bord SiteGround.

&# X2705; SiteGround sau Bluehost este mai ieftin?

SiteGround este mai ieftin în avans, dar este mai scump decât Bluehost odată ce ajungeți la prețul lor de reînnoire. Puteți obține până la 3 ani de găzduire pentru prețul lor promoțional, atunci va trebui să plătiți prețurile mai mari de reînnoire.

&# X2705; Care este mai bine pentru site-urile WooCommerce?

Recomand planul GoGeek al SiteGround. Site-urile WooCommerce necesită, de obicei, mai multe resurse de server, deoarece de obicei au mai multe pluginuri și scripturi, stiluri și fragmente de coș WooCommerce suplimentare. Veți avea nevoie de un server mai puternic pentru a gestiona acest lucru. Este posibil să doriți chiar să săriți complet hostingul partajat și să mergeți cu o gazdă mai rapidă, cum ar fi Cloudways.

Dacă aveți o întrebare despre recenzia mea SiteGround vs. Bluehost, trimiteți-mi o linie. De asemenea, puteți citi întregul meu SiteGround WordPress recenzie de găzduire dacă doriți să aflați mai multe despre cPanel, pluginul SuperCacher, mai multe sfaturi despre Cloudflare, etc. Am avut o experiență excelentă cu SiteGround și le-aș folosi dacă aveți nevoie de găzduire WordPress rapidă și fiabilă. Și în serios, chiar dacă nu alegeți SiteGround, aș rămâne cu siguranță NUMAI de la Bluehost. Chiar dacă mai multe persoane au auzit despre Bluehost, dovezile arată clar că SiteGround este alegerea mai bună.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map