13 moduri de a repara un panou de administrare WordPress lent (permanent)

04.06.2020
GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI '13 moduri de a repara un panou de administrare WordPress lent (permanent)
0 21 мин.

Panoul de administrare WordPress este atât de lent?


Ei bine, este o problemă comună cu care se confruntă mulți proprietari de site-uri WordPress. Există mai multe motive care pot cauza un admin lent al WordPress, de exemplu, plugin-uri cu resurse, versiunea veche PHP, care nu utilizează un plugin cache, WordPress învechit, găzduire web de calitate slabă și multe altele.

Este destul de enervant când ai chef de productivitate și ai o listă mare la care să lucrezi, dar tabloul de bord al WordPress se încarcă atât de lent sau chiar nu mai răspunde complet (știu cum se simte).

Dar nu vă faceți griji. Vă vom ajuta să accelerăm panoul dvs. de administrator WordPress.

În acest articol, vom examina mai întâi câteva dintre motivele pentru care aveți un panou lent de administrare WordPress. Apoi, vom parcurge 13 pași pentru a remedia problemele și vă vom ajuta să accelerați site-ul dvs. WordPress, precum și tabloul de bord.

După ce am obținut detaliile de conectare, m-am conectat la panoul său de adminstrare WordPress pentru a verifica dacă tabloul de bord se încarcă încet sau nu. 

Apoi am trecut pe site-ul său Informații despre viteza paginii Google, GTMetrix și Pingdom pentru a verifica ce încetinește site-ul. 

Am verificat site-ul său WordPress, precum și panoul de admin și ambele sunt destul de lente. Aici pun rezultatele testelor de viteză ale site-ului și am inclus și rezultatele după optimizare.

# 1. Rezultatele informațiilor despre viteza paginii Google (înainte și după optimizare): Compararea rezultatelor pe pagini Google # 2. Rezultate GTmetrix (înainte și după optimizare): Comparația vitezei Gtmetrix # 3. Rezultate pingdom (înainte și după optimizare): Rezultatul testului vitezei pingdom

De ce aveți un Panou de administrare WordPress lent?

Există mai multe motive pentru care panoul dvs. de administrare WordPress, precum și încărcarea site-ului încet. Iată motivele obișnuite de mai jos, care provoacă în mare parte un backend WordPress lent:

 • plugin-uri grele cu resurse
 • versiunea PHP mai veche
 • limita de memorie WordPress scăzută
 • care nu utilizează un plugin de cache și CDN
 • WordPress învechit
 • baza de date înfundată
 • widgeturi WordPress inutile
 • găzduire web de calitate slabă

Acum să grăbim tabloul de bord WordPress.

Cum să accelerați Panoul de administrare WordPress (Panoul de bord)

Fixarea Panoului de administrare WordPress lent

1. Identificați și eliminați pluginurile de utilizare a procesorului înalt

Când ați instalat WordPress prima dată, tabloul de bord WordPress a fost încărcat rapid.

Dar acum este extrem de lent.

Motivul ar putea fi plugin-urile cu resurse. Site-ul dvs. poate conține plugin-uri de utilizare a procesorului ridicate, care necesită de obicei o mulțime de resurse pentru a putea fi rulat. Drept urmare, site-ul dvs. WordPress necesită mai mult timp pentru a răspunde.

Cele mai frecvente pluginuri lente sunt hărți, statistici, postări corelate, verificator de linkuri sparte, glisor de imagine, creatori de pagini sau orice fel de plugin care rulează frecvent scanarea sau procesarea pe site-ul dvs..

Deci, cum puteți găsi plugin-uri cu resurse grele în WordPress?

Este atât de simplu cu monitor de interogare Plugin WordPress.

Query Monitor este un plugin care vă permite să depanați interogări în baza de date, erori PHP, apeluri API HTTP și cel mai important arată cele mai lente plugin-uri de încărcare.

Query Monitor Plugin WordPress

Odată instalat și activat, accesați tabloul de bord WordPress.

În partea de sus a paginii, puteți vedea statisticile pluginului. Faceți clic pe butonul „L Interogări după componentă” opțiune pentru a vedea cele mai lente plugin-uri de încărcare. După ce găsiți cele mai lente plugin-uri de încărcare, scoateți-le de pe site-ul dvs..

Iată câteva plugin-uri WordPress ușoare pe care vi le recomandăm:

Înapoi la listă

 

2. Actualizați-vă PHP-ul la cea mai recentă versiune

WordPress este construit cu PHP, iar versiunea sa este setată de compania dvs. de găzduire. 

Deoarece actualizați pluginurile și tema WordPress, este important să actualizați PHP-ul WordPress la cea mai recentă versiune. Există în principal două motive pentru care trebuie să actualizați versiunea PHP:

 • Site-ul dvs. WordPress va fi mai rapid: Noua versiune PHP (în prezent 7.4) este mai eficientă. Poate spori performanțele site-ului dvs. cu până la 3 sau 4x mai repede.
 • Site-ul dvs. va fi mai sigur: WordPress este cel mai popular CMS și construit cu PHP. Prin urmare, devine o țintă pentru hackeri. Prin actualizarea PHP, veți avea cele mai recente caracteristici de securitate, care lipsesc în versiunea mai veche de PHP. Deci, este foarte important să actualizați PHP-ul la cea mai recentă versiune.

Din păcate, mai mult de 60% din totalul utilizatorilor WordPress utilizează în prezent versiuni PHP care nu mai sunt acceptate. Statisticile versiunilor WordPress PHP

Cum să verificați versiunea actuală PHP?

Dacă utilizați WordPress 5.0 sau o versiune ulterioară, puteți verifica versiunea dvs. PHP accesând Unelte > Sănătatea site-ului din tabloul de bord.

WordPress Verificați versiunea PHP

Înainte de a începe actualizarea versiunii dvs. PHP, trebuie să vă asigurați că pluginurile și temele dvs. sunt compatibile cu cea mai recentă versiune de PHP..

> Dar cum poți verifica dacă un plugin sau o temă este compatibilă cu versiunea PHP?

Ei bine, pentru asta, trebuie să instalați Verificator de compatibilitate PHP conecteaza.

Mergi la Unelte > Verificator de compatibilitate PHP și selectați cele mai recente „Versiunea PHP” și „Scanați doar pluginuri și teme active” din Plugin / Tema Status.

Apoi, faceți clic pe butonul Scanarea site-ului buton pentru a rula scanarea.

PHP Compatibility Checker WordPress Plugin

Va dura un minut cam așa. După aceea, puteți vedea dacă pluginurile și temele dvs. sunt compatibile cu cea mai recentă versiune PHP.

Dacă găsiți un plugin sau o temă care nu este compatibilă cu cea mai recentă versiune PHP, este mai bine să treceți la un alt plugin.

De asemenea, vă recomandăm să utilizați pluginuri sau teme care se actualizează periodic.

Cum să îți îmbunătăți versiunea PHP?

Înainte de a începe actualizarea versiunii PHP, vă recomandăm să luați o copie de rezervă a site-ului dvs., precum și a bazei de date. În cazul în care ceva nu merge bine, puteți restaura site-ul dvs. din copie de rezervă.

Actualizați PHP din cPanel-ul dvs. de gazduire 

Dacă furnizorul dvs. de găzduire oferă un cPanel, atunci vă puteți actualiza foarte ușor versiunea PHP.

În primul rând, conectați-vă la contul cPanel al găzduirii dvs. Apoi accesați „Selectați Managerul de versiuni” opțiune. În acest caz, folosesc SiteGround Hosting.

SiteGround cPanel PHP Manager Manager

Selectați site-ul dvs. web pentru care doriți să schimbați versiunea PHP.

SiteGround PHP Versiune upgrade

Selectați versiunea dorită PHP din listă și faceți clic pe Salvați.

Cel mai bun lucru despre găzduirea SiteGround este că își actualizează serverele cu cea mai recentă versiune PHP ori de câte ori este disponibil.

Da, Siteground acceptă cea mai recentă versiune PHP 7.4.

Grafic PHP SiteGround

Cu toate acestea, dacă furnizorul de găzduire nu oferă un cPanel sau orice altă opțiune pentru actualizarea versiunii PHP, trebuie să vă adresați echipei de asistență a companiei dvs. de găzduire..

Creați un bilet de asistență și scrieți acest lucru:

Bună ziua, eu sunt un utilizator [de găzduire] și în prezent, conduc un site web care este [site-ul dvs. web]. Am verificat că versiunea PHP a site-ului meu este 7.2 care nu este actualizată. Mă întreb dacă ați putea actualiza versiunea PHP la 7.3, ceea ce va îmbunătăți performanța site-ului meu, precum și securitatea. De asemenea, anunță-mă când este actualizată. Mulțumiri,

Compania dvs. de găzduire va actualiza versiunea PHP.

Înapoi la listă

 

3. Ștergeți pluginuri și teme neutilizate

Dacă aveți pluginuri și teme neutilizate, site-ul dvs. poate face vulnerabil, precum și reducerea site-ului.

Aceste teme și plugin-uri neutilizate necesită mai mult spațiu pe serverul dvs. și, cel mai mult, toate tabloul de bord pare dezordonat. WordPress, de asemenea recomandă ștergerea de plugin-uri neutilizate sau vechi, pentru a putea rula site-ul WordPress fără probleme.

Ștergând pluginuri și teme neutilizate, puteți îmbunătăți performanța site-ului dvs..

Pentru a șterge un plugin, accesați Plugin-uri > Plugin-uri instalate > Inactiv > Selectați pluginurile inactive și apoi șterge.

Ștergeți pluginurile WordPress

În mod similar, pentru a șterge teme neutilizate, accesați Aspect > tematică.

Apoi faceți clic pe orice temă inactivă. În partea de jos a părții drepte, puteți vedea o opțiune Ștergere. Pur și simplu faceți clic pe butonul Butonul Ștergere pentru a șterge tema.

Ștergeți tema WordPress

Înapoi la listă

 

4. Păstrați-vă WordPress, pluginuri și tema actualizate

Este foarte recomandat să actualizați WordPress, pluginuri și, de asemenea, tema. Cu cea mai recentă actualizare, dezvoltatorii WordPress includ funcții noi, rezolvă probleme de securitate, remedieri de erori și, cel mai important, îmbunătățiri ale performanței care fac ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze mai rapid..

Înainte de actualizare, asigurați-vă că faceți backup pentru baza de date și fișierele.

Actualizări WordPress

Pentru a actualiza site-ul dvs. WordPress, conectați-vă la WordPress Tablou de bord > Actualizări.

Acolo puteți vedea dacă există actualizări disponibile. Dacă vedeți că există o nouă actualizare disponibilă pentru nucleul, pluginul sau tema dvs. WordPress, pur și simplu actualizați făcând clic pe butonul Actualizare.

Citiți, Cum să actualizați manual WordPress, pluginuri și temă

Înapoi la listă

5. Măriți limita de memorie WordPress

În mod implicit, multe companii de găzduire vă limitează memoria WordPress la 32 MB, ceea ce nu este suficient uneori, mai ales când aveți o mulțime de plugin-uri instalate pe site-ul dvs..

Puteți observa când prelucrați ceva pe site-ul dvs., administratorul dvs. WordPress răspunde atât de lent sau chiar arată eroarea epuizată a memoriei WordPress.

Acest lucru se datorează faptului că site-ul dvs. necesită mai multă memorie pentru a rula eficient un alt tip de sarcină.

Prin creșterea limitei de memorie WordPress se poate repara un panou lent de administrare WordPress.

În primul rând, verificați care este limita de memorie actuală stabilită de furnizorul dvs. de găzduire. 

Dacă utilizați versiunea WordPress 5.0 sau o versiune ulterioară, puteți să o verificați cu ușurință. Mergi la Unelte > Sănătatea site-ului > Info și defilați în jos spre Server secțiune.

Limită de memorie WordPress

Acum conectați-vă la cPanel-ul dvs. de hosting și apoi File Manager. Accesați directorul rădăcină al site-ului dvs. WordPress.

Găsi „Wp-config.php“ fișieră și adaugă următorul cod înainte de linie: „/ * Asta este totul, oprește editarea! Blogging fericit * /“.

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);
Creșterea limitei de memorie PHP WordPress

Nu uitați să salvați fișierul.

Cu toate acestea, este posibil ca găzduirea să nu ofere utilizatorilor accesul la fișier pentru a face modificări. În acest caz, trebuie să vă adresați furnizorului dvs. de găzduire pentru a crește limita de memorie PHP.

Înapoi la listă

 

6. Începeți să utilizați un plugin Cache

Un plugin pentru cache creează automat un fișier static al conținutului site-ului dvs. web pe serverul dvs. Când un vizitator vizitează site-ul dvs., pluginul cache servește fișierul static în loc să încarce scripturile PHP mai grele.

În general, paginile statice se încarcă rapid în browsere și, în general, îmbunătățesc performanțele site-ului.

WP Rocket este cel mai bun plugin pentru cache pentru WordPress. Costă doar 49 de dolari (investiție o singură dată) și vine cu multe funcții utile pe care nu le oferă alte plugin-uri de cache.

Iată de ce WP Rocket este cel mai bun plugin pentru cache pentru WordPress.

WP Rocket cache plugin Caracteristici

De ce îmi place WP Rocket:

 • Este foarte ușor de configurat
 • Vă permite să încărcați imagini leneșe
 • Vă permite să limitați bătăile inimii WordPress
 • Pot optimiza cu ușurință baza de date WordPress
 • Foarte ușor de integrat cu un CDN
 • Viteza site-ului meu a crescut
 • Asistența lor pentru clienți este minunată

Ce spun alți utilizatori despre WP Rocket:

Clasat pe locul 1 la diferite sondaje de Facebook

WP Rocket FaceBook Poll01

WP-Rocket-Facebook-Sondaj 02

WP-Rocket-Facebook-Sondaj 03

WP-Rocket-Facebook-Poll.4

Recenzii Trustpilot:

Peste 500 de utilizatori de rachetă WP le-au evaluat cu 4,9 din 5. 

Iată ce spun ei despre WP Rocket:

WP Rocket Trustpilot Review6

WP Rocket Trustpilot Review6

Și există Mai Mult.

Obțineți WP Rocket Plugin

Înapoi la listă

 

7. Dezactivați sau Limitați bătăile inimii WordPress

API-ul WordPress Heartbeat este o caracteristică care permite browserului dvs. să comunice cu serverul dvs. și să furnizeze informații în timp real pe tabloul de bord WordPress..

Practic, API-ul WordPress Heartbeat:

 • scrie automat progresul pe care l-ați realizat în editorul de pagini / postări
 • furnizează date în timp real pe tabloul de bord de către pluginuri

În timp ce această caracteristică ajută în multe feluri, aceasta poate încetini site-ul drastic.

Heartbeat API trimite cereri AJAX către server la fiecare 15 secunde folosind „/wp-admin/admin-ajax.php„. Acest lucru poate genera o utilizare a procesorului ridicată pe serverul dvs..

Acum, dacă sunteți pe un server de gazduire partajat și provocați un consum ridicat de procesor, cel mai probabil compania dvs. de găzduire vă va încheia contul.

Cum să verificați API-ul Heartbeat API?

Scanează-ți site-ul GTmetrix. După finalizarea scanării, accesați fila Cascadă și verificați graficul dacă există vreo solicitare „POST admin-ajax.php”.

post admin ajax

Din opțiunea „POST admin-ajax.php”, verificați fila Răspuns pentru a afla pluginul vinovat.

Aici, am descoperit că un plugin de partajare socială care provoacă apeluri API și întârzie site-ul meu timp de 2,3 secunde.

Cum dezactivați sau limitați bătăile inimii WordPress?

Dacă utilizați pluginul de cache WP Rocket, atunci puteți dezactiva sau limita cu ușurință Heartbeat WordPress.

WP Rocket Dezactivați sau controlați bătăile inimii

Plug alternativ,

Dacă nu utilizați pluginul WP Rocket, puteți dezactiva sau limita în continuare WordPress Heartbeat instalând Controlul bătăilor inimii conecteaza. Odată activat, mergeți la setări > Controlul bătăilor inimii.

Plugin de control al bătăilor inimii

Vă recomandăm să îl dezactivați peste tot.

Înapoi la listă

8. Optimizați baza de date WordPress

Ori de câte ori faceți modificări pe site-ul dvs., de exemplu, instalați un plugin, editați o pagină sau o postare, când un utilizator lasă un comentariu, etc. Baza de date WordPress dvs. stochează totul.

Cu toate acestea, baza de date WordPress stochează și lucruri inutile, cum ar fi revizuiri de pagini / postări, tabele de plugin-uri neinstalate, comentarii neaprobate / spam, etc. În timp, baza de date WordPress a tăiat cu aceste date inutile și, prin urmare, site-ul dvs. WordPress preia mai mult timp pentru a răspunde.

Acest lucru poate fi remediat prin ștergerea bazei de date WordPress.

Înainte de a începe, vă recomand să luați o copie de rezervă a bazei de date.

Dacă utilizați WP Rocker, atunci puteți optimiza cu ușurință baza de date WordPress.

Baza de date WP Rocket Clean

Din tabloul de bord WordPress, accesați Setări > Racheta WP și faceți clic pe fila Baza de date.

Vă recomand să verificați toate opțiunile și să rulați procesul de Optimizare.

Există, de asemenea, o opțiune pentru programarea curățării bazelor de date, cu toate acestea, nu vă recomand să activați această opțiune, deoarece vă poate sparge site-ul. Procesul manual de curățare a bazelor de date este mai bun pe care îl puteți rula o dată pe lună.

Plug alternativ,

Dacă nu utilizați pluginul WP Rocket, puteți curăța, de asemenea, baza de date WordPress folosind WP-Optimize conecteaza.

WP Optimize Clean Database

Instalați pluginul și accesați tabloul de bord WordPress. De acolo, faceți clic pe opțiunea WP-Optimize și curățați baza de date WordPress.

Înapoi la listă

 

9. Dezactivați cache de obiecte și baze de date în cache totală W3

W3 Total Cache este un plugin excelent pentru a accelera site-ul dvs. WordPress.

Cu toate acestea, dacă nu este configurat corect, acesta poate încetini site-ul web.

Dacă utilizați pluginul pentru cache total W3, vă recomandăm să Dezactivați obiectul și Cache de baze de date.

Mergi la “Performanţă > Setari generale” și dezactivați atât Cache de baze de date cât și cache de obiecte.

Dezactivați cache-ul de obiecte și baze de date în cache totală W3

Înapoi la listă

10. Adăugați site-ul dvs. pe Cloudflare CDN

O rețea de livrare de conținut (CDN) este un sistem care, în esență, pune în cache conținutul site-ului dvs. web și oferă spectatorilor din cea mai apropiată locație geografică. Un CDN grăbește, de asemenea, zona dvs. de administrare WordPress, vă protejează site-ul de atacurile DDoS, salvează resursele de găzduire și, cel mai important, îmbunătățește experiența utilizatorului.

Cloudflare este un serviciu gratuit CDN care acoperă 200 de orașe din mai mult de 90 de țări.

Pasul 1, În primul rând, trebuie Inscrie-te pentru Cloudflare și adăugați site-ul dvs. web.

Pasul 2, Alegeți planul gratuit

Pasul 3, Continuați pe pagina înregistrărilor DNS

Pasul 4, Îndreptați-vă site-ul către numele de server Cloudflare

Cloudflare Schimbă NumeRvers

Pasul 5, Verificați-vă numele de utilizator

Citiți ghidul nostru detaliat despre cum puteți adăuga Cloudflare CDN pe site-ul dvs. WordPress

Cu toate acestea, dacă utilizați găzduire Siteground, puteți adăuga Cloudflare cu un singur clic (durează mai puțin de 5 secunde)

Siteground cPanel Opțiune Cloudflare

Înapoi la listă

11. Adăugați regulile paginii Cloudflare

Cloudflare recomandă dezactivarea funcțiilor sale pe pagina de admin. Acest lucru se poate face prin adăugarea regulilor paginii în contul dvs. Cloudflare.

Conectați-vă la contul dvs. Cloudflare și accesați aplicația Rule Page.

Introduceți adresa URL de administrare WordPress, care este „example.com/wp-admin/”. Adăugați o adresă * înainte și după URL, cum ar fi * example.com / wp-admin / *. Apoi introduceți următoarele reguli de pagină.

Creați reguli pentru paginile Cloudflare

 

Odată terminat, faceți clic pe butonul Salvare și implementare.

Înapoi la listă

 

12. Dezactivați widget-urile de bord inutile

În mod implicit, tabloul de bord WordPress este dotat cu o mulțime de widget-uri, cum ar fi panoul de bun venit, pe scurt, evenimente și știri WordPress, activitate etc..

De fiecare dată când încărcați tabloul de bord WordPress, aceste widgeturi fac apeluri externe pentru a vă afișa informațiile, care încetinesc panoul dvs. de administrator WordPress.

Dacă observați încărcările de administrare WordPress atât de lent, puteți dezactiva widget-urile de bord inutile pe care nu le utilizați. Pentru a dezactiva widgeturile inutile, puteți utiliza Widget Dezactivat conecteaza.

Odată instalat și activat, accesați Aspect > Dezactivează Widget. Apoi treceți la fila Disable Widgets și selectați widget-urile pe care doriți să le dezactivați.

Dezactivați widget-urile de bord în WordPress

Odată selectat, faceți clic pe salvarea modificărilor.

Înapoi la listă

13. Luați în considerare actualizarea sau modificarea găzduirii dvs. WordPress

Dacă administratorul dvs. WordPress este încă lent, este timpul să vă actualizați sau să modificați găzduirea web. WordPress spune găzduirea web are un impact imens asupra performanței site-ului dvs. web.

Siteground este cel mai bine cotat găzduire WordPress și, de asemenea, recomandat oficial de WordPress.org.

WordPress recomandă SiteGround

Sunt numărul 1 în fiecare sondaj pe Facebook. 

Sitegound-Facebook-Poll-1

Sitegound Facebook Sondaj 2

Sitegound Facebook Sondaj 03

Sitegound Facebook Sondaj 05

Sitegound Facebook Sondaj 6

Sitegound Facebook Sondaj 7

Sitegound Facebook Poll00

Sitegound Facebook Sondaj .4

Sitegound Facebook Sondaj 9

Sitegound Facebook Sondaj 010

Sitegound Facebook Sondaj 011

Siteground Twitter Recenzii 0

Siteground Twitter Recenzii 01

Siteground Twitter Recenzii 02

Siteground Twitter Recenzii 05

Siteground Twitter Recenzii 06

Siteground Twitter Recenzii 7

Siteground Twitter Recenzii 9

Siteground Twitter Recenzii 10

Siteground Twitter Recenzii 12

Siteground Twitter Recenzii 13

Siteground Twitter Recenzii 14

Siteground Twitter Recenzii 15

Siteground Twitter Recenzii 16

Siteground Twitter Recenzii 017

 

Siteground Trustpilot review0

Siteground ShopperRevaluare aprobată

 

 

Platforma lor de vârf de mare viteză oferă un serviciu de găzduire incredibil de rapid. Ei folosesc cele mai recente software, protocoale și creșterea vitezei tehnologii care fac site-ul dvs. WordPress extrem de rapid.

Ce este atât de special cu găzduirea site-ului Siteground?

 • Vor muta site-ul dvs. pe serverul lor gratuit (fără timp de oprire)
 • Vor face site-ul dvs. WordPress extrem de rapid (puteți vedea rezultatele altor utilizatori pe care le-au împărtășit)
 • Acestea oferă cea mai recentă versiune PHP 7.4
 • Puteți adăuga rapid site-ul dvs. pe Cloudflare CDN (durează mai puțin de 5 secunde)
 • Acestea oferă Firewall Aplicația Web (WAF) care vă ajută să vă protejați site-ul împotriva hackerilor
 • AI anti-bot împotriva traficului rău intenționat
 • Oferă backup zilnic automat
 • Asistența lor pentru clienți este foarte rapidă și utilă

Au 3 planuri diferite. Planurile lor de găzduire WordPress încep de la doar 3,95 USD / lună, ceea ce este suficient pentru începători.

Dacă aveți nevoie de mai multe resurse, puteți selecta planul GrowBig sau planul GoGeek.

Siteground preț de găzduire WordPress

Fiecare plan include transfer nelimitat de date, actualizare automată WordPress, backup gratuit zilnic, CDN gratuit Cloudflare, SSL gratuit și HTTPS și multe altele. Puteți consulta toate caracteristicile lor aici.

Înapoi la listă

Lenta backend WordPress este o problemă comună cu care se confruntă majoritatea proprietarilor de site-uri WordPress. Un site web lent îți poate răni SEO-ul, poate reduce ratele de conversie și poate crea o experiență proastă pentru utilizatori.

Dar nu vă faceți griji. Puteți accelera site-ul dvs. WordPress, precum și tabloul de bord (foarte ușor).

În acest tutorial, am împărtășit 13 cele mai bune sfaturi care vă vor ajuta să remediați un panou lent de administrare WordPress. Este foarte simplu de utilizat. Tot ce îți trebuie este să citești aceste etape și să le implementezi pe site-ul tău WordPress.

Acum, vreau să cunosc viteza site-ului dvs. WordPress. Testează-ți site-ul pe GTmetrix sau Pingdom instrument și anunță-mă. Aștept. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector