15 cele mai importante lucruri de făcut după instalarea WordPress

Mulți utilizatori WordPress întreabă ce lucruri interesante trebuie să facă după instalarea WordPress, care sunt acestea cele mai bune setări WordPress sau cea mai bună configurare pentru WordPress? Acestea sunt întrebări comune adresate de noii utilizatori WordPress.


Să spunem că tocmai ați instalat WordPress și sunteți gata să publicați prima dvs. postare. Dar, veți lăsa setările dvs. WordPress implicite așa cum este? În mod implicit, WordPress vine cu propriile sale setări și elemente preinstalate care nu sunt utilizabile, nu sunt ușor de utilizat și nu arată profesional. Când un utilizator vizită site-ul dvs. web sau o pagină, utilizatorul înțelege cât de profesionist sunteți. În cazul în care conținutul dvs. este excelent, cumpărați site-ul dvs. web arata ca spammy, atunci utilizatorul nu ar da nicio valoare site-ului dvs. Deci toate lucrările voastre grele vor merge degeaba.

Dar nu este greu cum crezi. Pentru a arăta un aspect inteligent site-ului dvs. WordPress, trebuie doar să urmați niște pași menționați mai jos. Prin implementarea acestor setări pe site-ul dvs., nu doar că dați un aspect profesionist, ci și faceți site-ul dvs. SEO-friendly și ușor de utilizat.

În acest articol, împărtășesc 15 cele mai importante lucruri de făcut după instalarea proaspătului WordPress.

După instalarea WordPress

15 Cele mai importante setări WordPress După instalarea WordPress

Există o mulțime de lucruri care sunt deja incluse în mod implicit atunci când instalați WordPress i.e: postare, două sau mai multe pluginuri și teme preinstalate. Trebuie să ștergeți acele lucruri inutile imediat ce instalați primul site WordPress. 

Deci, primele lucruri în primul rând. Vă vom configura site-ul dvs. WordPress.

1. Schimbați titlul și eticheta site-ului

După instalarea WordPress, primul lucru trebuie să schimbați site-ul dvs. web Titlul Site-ului și slogan. Dacă nu ați modificat titlul și eticheta site-ului în timpul instalării WordPress, atunci trebuie să îl schimbați acum. În mod implicit, WordPress folosește eticheta „Doar un alt site WordPress”, așa că asigurați-vă că o puteți schimba imediat.

Pentru a-l schimba, conectați-vă la tabloul de bord WordPress, accesați Setări> General. Acolo trebuie să furnizați titlul și linia dvs. de etichetă. Iată cum arată.

Titlu și etichetă a site-ului WordPress

Titlul Site-ului este același cu numele site-ului dvs. și slogan este o scurtă descriere care spune despre ce este site-ul tău. Asigurați-vă că păstrați descrierea Tagline cât mai scurtă.

Titlul site-ului apare în bara de titlu din fila browserului. În cazul în care nu utilizați un logo de imagine, atunci Titlul site-ului va fi folosit ca logo de text.

2. Activați sau dezactivați înregistrarea site-ului

Dacă doriți să rulați un blog WordPress cu mai multe autori în care mulți utilizatori trebuie să se înregistreze, atunci puteți activa opțiunea de înregistrare pe site-ul dvs. Puteți dezactiva opțiunea de înregistrare dacă veți fi un singur autor. 

Registru WordPress

Această opțiune este utilă dacă acceptați postarea de oaspeți, astfel încât utilizatorii pot trimite direct postarea lor pentru invitați De asemenea, vă recomandăm să folosiți Fără plugin de înregistrare spam pentru a preveni înregistrarea de spam pe site-ul dvs..

A doua opțiune este Noul rol implicit al utilizatorului. Asigurați-vă că îl păstrați Abonat. Astfel, utilizatorii noi vor avea cel mai puțin acces la site-ul dvs. web. Ulterior, puteți promova orice cont de utilizator pe baza alegerii.

3. Actualizați fusul orar

În Setări generale, derulați mai jos și mergeți la Fus orar opțiune. De acolo, actualizați fusul orar al site-ului dvs. WordPress care este același cu fusul orar local. Puteți actualiza fusul orar selectând un oraș sau un decalaj de fus orar UTC. Faceți clic pe pictograma derulantă pentru a selecta un fus orar.

De acolo, puteți schimba, de asemenea, formatul datei și formatul orei.

Fus orar WordPress

Această funcție este foarte importantă pentru a afișa data și ora pe site-ul dvs. și este utilă și pentru programarea postării dvs. WordPress.

După ce ați configurat site-ul dvs. Titlul Site-ului, slogan, Înregistrare opțiune și Fus orar, nu uitați să Salvați schimbarile.

4. Setări pentru discuții WordPress

Discuția WordPress vă permite să vă personalizați comentariile WordPress. De exemplu, puteți activa sau dezactiva comentariile WordPress, dacă Trackbacks sau Pingbacks sunt acceptabile, dacă sunt necesare comentarii pentru a aproba manual și multe altele.

În primul rând, accesați WordPress setări> Discuţie apoi configurați opțiunile.Setări pentru discuții WordPress

Acestea sunt setările exacte de discuție WordPress pe care le folosesc pe site-ul meu. După ce efectuați orice modificare, nu uitați să salvați modificările.

5. Actualizați listele Ping WordPress

Când publicați o nouă postare, WordPress notifică automat serviciilor de actualizare populare pe care le-ați actualizat blogul dvs..

În mod implicit, WordPress vine cu un singur serviciu de ping. Puteți adăuga mai multe servicii de ping din tabloul de bord WordPress. Prin adăugarea mai multor servicii ping, site-ul dvs. va fi notificat serviciilor de actualizare populare, astfel puteți crește traficul site-ului.

WordPress Scrierea Ping

Pentru a actualiza WordPress Ping lista, mergeți la Setări> Scris și introduceți lista ping acolo. După adăugarea acesteia, faceți clic pe Salvare modificări pentru a actualiza setările. Verificați lista actualizată WordPress Ping pentru indexarea mai rapidă a postărilor dvs. de blog.

6. Personalizați Setările de citire WordPress

Setările de citire WordPress vă permit să setați dacă pagina sau postările dvs. vor fi afișate pe pagina de start a site-ului dvs. Puteți alege „Ultimele dvs. mesaje” sau „O pagină statică”. 

Dacă alegeți,

 • Ultimele tale postări: Toate mesajele publicate vor fi afișate pe pagina dvs. de pornire. Utilizați această opțiune, dacă doriți să afișați postările de pe blog în consecință. Puteți seta, de asemenea, câte postări pe blog vor fi afișate pe pagina de pornire.
 • O pagină statică: Puteți afișa orice pagină specială pe pagina dvs. de pornire.

Nu vă faceți griji dacă selectați o opțiune acum, o puteți modifica ulterior. În plus, puteți modifica această opțiune de afișare a paginii de pornire din Aspect>Personalizează.

Setări de citire WordPress

În următoarea, debifați „Scoateți motoarele de căutare de la indexarea acestui site” și faceți clic pe Salvare modificări. Acest lucru va permite motoarelor de căutare precum Google, Bing, Yahoo etc. să vă indexeze site-ul.

7. Schimbați Setările Media Media WordPress

În mod implicit, WordPress generează automat toate imaginile încărcate și creează mai multe imagini dimensionale. În acest fel, poate crea o sarcină suplimentară pe serverul dvs. web. Pentru a preveni acest lucru, puteți dezactiva funcția de auto-generare a imaginilor WordPress. 

Mergi la Setări WordPress> Setări media. Acolo puteți vedea o listă cu dimensiunile maxime de imagini pe care să le utilizați atunci când adăugați o imagine la media media WordPress.

Acum pur și simplu adăugați „0”În aceste câmpuri pentru a-l configura. Acest lucru va opri WordPress să vă genereze imaginile.

Modificați Setările Media WordPress

Dacă utilizați imagini de înaltă rezoluție, asigurați-vă că le comprimați folosind pluginul WordPress care comprimă imagini.

8. Schimbați WordPress Permalink

Permalink-urile sunt un tip de legături către o pagină web. Dacă accesați orice site web, puteți observa legătura permanentă a site-ului respectiv. De exemplu, „http://www.yoursite.com/sample-page” sau „https://example.com/what-is-a-permalink”. Un legătură permanentă poate conține diferite etichete, adică data, ora, numele postului, numeric etc. și depinde de modul în care webmasterii își stabilesc structura de legături permanente..

Permalink-urile sunt o parte importantă a site-ului dvs. și are un rol deosebit în SEO site-ul dvs. În mod implicit, WordPress folosește o structură de legături permanente, care nu este SEO prietenoasă și arată urât. Astfel, puteți modifica structura de permalink WordPress, care este SEO prietenoasă.

Mergi la Setări WordPress> permalinks. WordPress oferă 5 structuri permalink diferite și puteți utiliza oricare dintre ele. De exemplu, o structură bună pentru SEO este „http://www.example.com/sample-post„.

Structuri Permalink WordPress

După ce schimbați conexiunea permanentă, faceți clic pe Salvați modificările.

9. Ștergeți eșantionul și pagina de eșantion WordPress

Când instalați WordPress pentru prima dată pe domeniul dvs., veți observa o postare și o pagină care sunt deja create. Puteți vedea postarea cu exemple „Salut Lume”De pe pagina de start a site-ului dvs. WordPress. Acesta este doar un exemplu cum arată site-ul dvs. și este mai bine să vedeți ceva în loc să vedeți o pagină goală sau spartă. Deci, puteți șterge postarea de probă.

Ștergerea eșantionului „Hello World” de pe site-ul dvs. este foarte ușoară. Din tabloul de bord WordPress, accesați Mesaje și faceți clic pe Toate mesajele, apoi Gunoi bara.

Acest lucru nu a fost încă făcut. De asemenea, trebuie să ștergeți definitiv postarea. După ce ați cosit postarea, mergeți la Gunoi și faceți clic pe Sterge Permanent. Acum ați șters cu succes mesajul „Hello World”.

Exemplu de postare WordPress

În mod similar, puteți șterge pagina de eșantion mergând Pagini> Toate paginile.

10. Ștergeți temele WordPress neutilizate

Mulți utilizatori WordPress începători încearcă diferite teme pe site-ul lor pentru a verifica ce sunt cele mai potrivite site-urile lor. După instalarea mai multor teme, ele folosesc de obicei una cu păstrarea celorlalte teme. Dar păstrarea multor teme pe un site poate crea multe probleme.

Ca și alte actualizări WordPress, temele WordPress trebuie să se actualizeze frecvent. Poate crea o durere de cap excelentă pentru a actualiza toate temele și dacă nu le actualizați, acestea vor fi depășite și poate fi o problemă de securitate pentru site-ul dvs..

Sperăm că ștergerea temelor WordPress neutilizate poate fi soluția. Pentru a șterge o temă, accesați Aspect> tematică. Acolo puteți vedea câte teme ați instalat. Acum faceți clic pe Detalii despre temă a unei teme și faceți clic pe Șterge din colțul din stânga jos.

11. Încărcați un Favicon

Favicon este un alt lucru important al site-ului dvs. web și are aceeași valoare ca și numele site-ului dvs. Favicon are o identitate unică a fiecărui site web. Puteți observa un favicon de notificare în fila browserului înainte de Titlul site-ului și fiecare site web are propria pictogramă.

În mod implicit, WordPress folosește propriul Favicon și uneori multe companii de hosting WordPress își adaugă logo-ul care nu este potrivit pentru site-ul dvs. Deci trebuie să schimbi Favicon imediat.

Pentru a adăuga un Favicon, accesați Aspect> Personalizează> Identitatea site-ului și acolo vei vedea Pictograma site-ului.

Favicon WordPress

Acolo trebuie să încărcați pictograma site-ului dvs. și asigurați-vă că dimensiunea imaginii este de cel puțin 512 × 512 pixeli.

După încărcare, faceți clic pe Publica din colțul din stânga sus. Acum reîmprospătați browserul pentru a vedea Favicon. Iată câteva moduri alternative de a adăuga Favicon pe site-ul dvs. WordPress.

12. Personalizați zona Widget

După instalarea WordPress, puteți vedea că câteva bare sunt deja adăugate la bara laterală, de ex. Caseta de căutare, Comentarii recente, Arhive, Categorii și Meta. În mod implicit, WordPress le adaugă automat și depinde și de o temă. De exemplu, tema implicită Twenty Seventeen WordPress conține o singură bară laterală și doi pași de subsol, astfel încât să puteți adăuga orice widget în acele zone.

Pentru a adăuga sau a elimina un widget, accesați Aspect> Widget-uri, acolo puteți vedea total de widget-uri disponibile pentru site-ul dvs. web. Dacă ați instalat o nouă temă WordPress, puteți vedea mai multe widget-uri. Dar vă recomand să eliminați câteva widget-uri implicite din bara laterală, adică Comentarii recente, Arhive și Meta.

Bara laterală a blogului WordPress

Pentru a elimina un widget, pur și simplu faceți clic pe un widget și va apărea o casetă ca mai sus, de acolo faceți clic pe Ștergeți pentru a elimina widgetul. Nu intrați în panică, puteți adăuga sau elimina orice widget în zona laterală sau în zona de subsol.

13. Completați profilul dvs. de utilizator

Înainte de a publica orice postare pe site-ul dvs., ar trebui să vă completați mai întâi profilul de utilizator, indiferent dacă sunteți administratorul site-ului sau un contribuabil. De fiecare dată când publicați o postare, la sfârșitul postării va apărea o casetă bio pentru autor. Dacă profilul dvs. de utilizator este complet necompletat, utilizatorii nu ar acorda multă valoare site-ului dvs..

Deci, păstrează-ți întotdeauna profilul de utilizator complet și actualizat. Mergi la Utilizatori> Profilul tau din panoul dvs. de administrator WordPress.

Profil utilizator WordPress

De acolo, puteți introduce detaliile utilizatorului dvs. și puteți alege cum va fi afișat numele dvs. în postări. În plus, puteți schimba parola, fotografia și adăuga o biografie scurtă.

După ce ați finalizat actualizarea profilului dvs., faceți clic pe Actualizare profil pentru a salva modificările.

14. Dezactivați Navigarea în director

Uneori, când serverul dvs. web nu găsește un fișier index.php, acesta afișează automat o pagină index care arată tot directorul site-ului dvs. În acest fel, oricine vă poate vedea fișierele importante, copia imaginile, structura site-ului etc. De multe ori hackerii folosesc un proces de vulnerabilitate pentru a vă accesa fișierele.

Fără index

Dezactivând navigarea în directoare, nimeni nu vă poate vedea fișierele site-ului WordPress.

Pentru aceasta, trebuie să accesați fișierul dvs. .htaccess. Puteți face acest lucru din cPanel-ul dvs. de găzduire web sau folosind un client FTP. Acum deschideți fișierul dvs. .htaccess și adăugați codul următor la final.

Opțiuni All -Indexes

Acum salvați fișierul .htaccess. După aceasta, navigarea pe directorul dvs. va afișa acest mesaj în loc să afișeze tot directorul de pe site.

WordPress Interzis

15. Instalați un plugin anti-spam

După ce site-ul tău WordPress va fi live, cel mai probabil vei începe să primești tone de comentarii spam în fiecare zi. Acest lucru este atât de enervant și vă poate răni și SEO. Dacă nu le gestionați din start, va fi o problemă imensă pentru site-ul dvs. web. 

Din fericire, există un plugin anti-spam disponibil pentru WordPress. După ce configurați pluginul Akismet din panoul de adminstrare WordPress, pluginul va avea grijă de toate comentariile. Toate comentariile sunt filtrate de Akismet și separă toate comentariile spam de o altă zonă și vor fi afișate numai comentarii legitime pentru aprobare. În acest fel vă puteți economisi timpul și vă puteți concentra asupra activității.

Concluzie

După instalarea WordPress, există multe lucruri interesante cu WordPress. În acest articol, am scris 15 lucruri cele mai importante după ce instalați WordPress. 

Mulți noi utilizatori WordPress nu își schimbă setările implicite de WordPress și ajung să arate logo-ul altei companii, postarea de eșantion, numele site-ului implicit etc. și devine greu de clasat un site pe motoarele de căutare..

Așadar, este foarte recomandat să schimbi setarea WordPress după instalarea WordPress. Menționate mai sus 15 setări diferite sunt cele mai bune pentru WordPress recent instalat și cea mai bună configurare pentru WordPress.

Sper că acest tutorial v-a ajutat să vă configurați perfect site-ul WordPress. Dacă aveți întrebări în minte, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii. Dacă vă place acest articol, vă rugăm să le împărtășiți cu prietenii.

Articole similare,

 • Blogger Vs WordPress? Care să alegi și de ce?
 • 13 cele mai bune sfaturi pentru a accelera site-ul dvs. WordPress
 • 20 trebuie să aveți plugin-uri WordPress pentru toate site-urile WordPress în 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map