19 cele mai bune sfaturi pentru accelerarea WordPress (Creșterea vitezei site-ului cu 200%)

Site-urile WordPress sunt ușor de personalizat, deoarece vin cu multe plugin-uri și teme. Prin urmare, este bine să puteți construi orice fel de site web în câteva minute. Dar partea negativă este că site-ul dvs. poate fi încetinit cu ușurință dacă nu îl optimizați bine. Ca și alte lucruri, are nevoie și de întreținere. Lucrul bun este că poți Accelerați site-ul WordPress uşor. Deci, în acest articol, voi acoperi cele 19 Cele mai bune modalități de a crește viteza site-ului acea stimulează-ți SEO-ul.


De ce contează viteza site-ului WordPress pentru SEO?

Potrivit multor utilizatori, SEO contează doar să folosești cuvintele cheie potrivite în conținutul tău și să creezi backlinks pentru a obține site-ul tău pe care site-ul tău poate fi clasat în topul clasamentelor motoarelor de căutare. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru SEO de care nu le pasă este „Viteza site-ului”

40% dintre persoane abandonează un site web care durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca. Nimeni nu-i place un site web lent, deși aveți conținut de bună calitate pe site-ul dvs..

Conform Google, o întârziere de 1 secundă în răspunsul paginii poate duce la o reducere de 7% a conversiilor. În mod similar, pierdeți poziția din rezultatele motorului de căutare.

În aprilie 2010, Google a anunțat oficial că „Creșterea de site-uri web este importantă – nu doar pentru proprietarii de site-uri, ci pentru toți utilizatorii de internet. În cadrul acestui efort, astăzi includem un nou semnal în algoritmii noștri de clasare a căutării: viteza site-ului. Viteza site-ului reflectă cât de rapid răspunde un site web la solicitările web. ”

Cum să verificați viteza site-ului?

Există multe instrumente de testare a vitezei site-ului web care vă ajută să îmbunătățiți și să modificați viteza site-ului. GTmetrix și Pingdom sunt cele mai bune instrumente pentru a verifica testul de viteză al paginii web. De asemenea, Google a lansat propriul instrument de viteză de pagină în 2010. De acolo puteți verifica ce lucruri aveți nevoie cu adevărat pentru a optimiza și care funcție creează problema.. 

Inainte sa incepi…

Vă sugerăm foarte mult să faceți test de viteză cu aceste instrumente- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix sau Pingdom. După test, marcați sau luați o captură de ecran rezultatele. Apoi, faceți următoarele metode descrise mai jos și apoi faceți din nou testul de viteză. Comparați aceste rezultate.

Deci, este timpul să Accelerarea site-ului WordPress.

19 cele mai bune sfaturi pentru accelerarea site-ului WordPress

„(Creșteți viteza site-ului cu 200%)”

Măriți viteza site-ului

Cuprins:

 1. Obțineți o gazdă web bună
 2. Obțineți o temă premium
 3. Utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)
 4. Utilizați Cache Plugin
 5. Optimizarea imaginilor
 6. Activați compresia Gzip
 7. Minimizați HTML, CSS, JavaScript
 8. Pârghie Cache Browser
 9. Lazy Load Imagini, videoclipuri, comentarii
 10. Dezactivează Trackbacks și Pingbacks
 11. Dezactivează Hotlinking
 12. Reduceți solicitările HTTP
 13. Optimizați baza de date WordPress
 14. Limită reviziile post
 15. Minimizați redirecționările
 16. Mențineți WordPress actualizat
 17. Reduceți pluginurile WordPress
 18. Optimizarea paginii de pornire
 19. Reduceți dimensiunile imaginii

# 1 Comutați la o gazdă web mai bună

Ei bine, alegerea unei găzduiri web mai bune nu este ușoară, deoarece există tone de companii de găzduire web disponibile. Oferă găzduire foarte ieftină, chiar și $ 1.5 / pm. Deci, de obicei, maxim de utilizatori încep să folosească gazdă web de calitate inferioară și de la o zi încep să sufere. 

Puteți vedea cu ușurință diferența dintre o gazdă ieftină și o gazdă optimizată WordPress. Un Gazduire WordPress vine mai la îndemână, mai fiabil și mai bine optimizat Accelera site-ul tau.

Verificați Găzduirea noastră WordPress recomandată, care este mult mai bună decât o găzduire partajată.

Opinia mea: Am folosit și un plan ieftin de la Godaddy. Însă, după câteva zile, când îmi reîmprospătez pagina de 3 ori simultan, site-ul meu a ieșit offline (Lipsa resurselor). Apoi, alegerea unui web hosting perfect a fost foarte dificilă pentru că aveam lipsă de bani. Am căutat de nenumărate ori despre acest lucru și în cele din urmă am cumpărat SiteGround Hosting. Și acum sunt atât de fericit, iar site-ul meu rămâne 100% online, nu am văzut niciodată o perioadă de oprire. Vezi recenziile site-ului.

Dacă doriți Gazduire WordPress Managed, atunci mergeți la WPEngine.

Vreau să merg pe SiteGround Vreau să merg pentru WPEngine

# 2 Utilizați un cadru solid / temă

WordPress vine cu tema Douăzeci și Cincisprezece, care este foarte ușoară și se încarcă atât de rapid. Când vine vorba de blogging, dorim întotdeauna să personalizăm la alegerea noastră.

Pentru pornire, folosim de obicei o temă gratuită. Dar, pe măsură ce traficul dvs. crește, mai bine treceți la o temă Premium, care este construită cu un cadru solid. Puteți observa cu ușurință că temele gratuite maxime au anumite restricții în utilizarea tuturor funcțiilor și uneori încetinește masiv site-ul dvs..

Dar o temă Good Premium vine întotdeauna fiabilă, prietenoasă cu SEO, Accelerați site-ul WordPress și construit de dezvoltatorii profesioniști. De asemenea, trebuie să vă dați seama că toate temele Premium nu sunt bune, deoarece există multe companii teme care adaugă mai multe funcții pentru a atrage mai mulți clienți, unde calitatea temei lor este foarte slabă.

Vedeți câteva dintre temele noastre recomandate WordPress Premium pentru blogging. Folosiți-l și nu priviți niciodată înapoi.

# 3 Începeți să utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)

Dacă nu utilizați rețeaua de livrare a conținutului (CDN), atunci ar trebui să-l utilizați chiar acum pentru a Accelerați site-ul WordPress. Un CDN stochează toate fișierele statice, inclusiv HTML, CSS, JavaScript, Imagini etc și oferă spectatorilor din cea mai apropiată regiune. De exemplu, site-ul dvs. găzduit în regiunea Florida (SUA), când un vizitator vă vizitează pagina web din Londra (Marea Britanie), atunci CDN va furniza vizitatorilor toate fișierele statice..

În acest fel, site-ul dvs. se încarcă atât de rapid și vă salvează lățimea de bandă a serverului. Ca să nu mai zic, în acest fel poți crește viteza site-ului.

Citiți, 5 cei mai buni furnizori CDN pentru a vă accelera site-ul WordPress

Iti recomandam: Dacă sunteți în căutarea unui CDN, vă vom sugera KeyCDN. Este unul dintre furnizorii CDN puternici și vă puteți integra cu ușurință în WordPress. Are planuri Pay as You Go și prețul începe doar de la acesta $ 0,04 / 1GB.

# 4 Utilizați un plugin Cache

Un plugin cache permite utilizatorului să stocheze fișiere web statice temporare pe dispozitivul său. Când un vizitator vă vizitează pagina web, browserul afișează conținutul web din stocarea locală în loc să utilizeze serverul web original. Astfel puteți economisi atât lățimea de bandă, cât și reduce presiunea pe un server web.

Iti recomandam tu să folosești Plugin de cache total W3. Este ușor de utilizat și de gestionat toate tipurile de funcții Caching. Vedeți, Cum să configurați pluginul pentru cache total W3 pentru WordPress.

Dacă nu sunteți familiarizat cu cache totală W3, verificați alte pluginuri pentru cache.

# 5 Optimizarea imaginilor

Optimizarea imaginilor este o altă parte importantă a Accelerarea Site-ul tău. Dacă nu vă optimizați bine site-ul, atunci va dura foarte mult timp și, de obicei, crește rata de respingere.

În plus, optimizarea separată a imaginilor este o muncă care necesită mult timp. Prin urmare, folosind un plugin Optimizer, puteți optimiza cu ușurință toate imaginile. Folosim ShortPixel pentru a optimiza imaginile și funcționează bine la toate tipurile de imagini. Consultați cele 7 cele mai bune pluginuri de optimizare a imaginilor pentru WordPress pentru a crește viteza site-ului.

Vă recomandăm să folosiți ShortPixel Image Optimizer. Poate comprima tot felul de imagini fără a pierde nicio calitate. De asemenea, puteți face comprese în vrac.

# 6 Activați compresia Gzip

Compresia Gzip este o metodă care comprimă toate fișierele dvs. web, făcându-le apoi mai mici și trimitându-l către browser. De exemplu, dacă dimensiunea paginii dvs. este 500 KB, atunci vă va comprima fișierele web și va trimite numai 50 KB. În acest fel acest proces poate reduceți dimensiunea paginii și crește viteza site-ului. De asemenea, vă poate economisi 50% din utilizarea lățimii de bandă.

verificați compresia gzip

În imaginea de mai sus, puteți vedea că am comprimat deja pagina mea și am redus dimensiunea paginii cu 76%. Dacă ați activat Gzip Compression activat, puteți bifează Gzip Compression.

Dacă nu știți cum să activați compresia Gzip, consultați acest tutorial cum să activați compresia Gzip.

# 7 Minimizează HTML, CSS, JavaScript

Fiecare site web se încarcă cu o mulțime de fișiere care conțin HTML, CSS și JavaScript etc. Majoritatea fișierelor sunt incluse caractere inutile. Deci, atunci când un site web se încarcă, crește semnificativ timpul de încărcare.

Minimând HTML, CSS, JavaScript, puteți crește viteza site-ului. Minification elimină următoarele caractere inutile:

 • caractere de spațiu alb
 •  caractere de linii noi
 • comentarii
 •  delimitatori de bloc.

Există câteva plugin-uri WordPress, prin care puteți minimiza HTML, CSS, JS, Inline și amâna CSS. Autoptimize este cel mai bun plugin pentru a minimiza toate aceste lucruri.

Vedeți, Cum să minimizați HTML, CSS și JavaScript folosind Autoptimize Plugin.

# 8 Leverage Browser Caching

Leverage Browser Caching este o regulă care specifică cât timp browserele trebuie să păstreze imagini, CSS și JS stocate local. De fiecare dată când un utilizator îți vizitează site-ul, browserul trebuie să descarce fișierele web complete pentru a afișa corect pagina.

Leverage Browser Caching permite utilizatorilor dvs. să stocheze conținut static pe dispozitivul lor. Vedeți, Cum să folosiți cache-ul browserului pe WordPress. Acest lucru ajută, de asemenea, la Accelerați site-ul WordPress.

# 9 Utilizați un plugin de încărcare Lazy

Lazy Load este o tehnică care încarcă imaginile atunci când sunt vizualizate de utilizatori prin derulare. De exemplu, dacă pagina dvs. conține 10 imagini, aceasta de obicei necesită mult timp pentru a se încărca. Asa ca Plugin de încărcare Lazy va încărca acele imagini care sunt vizibile pentru utilizatori. În acest fel poți crește viteza site-ului și economisiți lățimea de bandă.

Cu un plugin WordPress Lazy Loading, puteți încărca cu ușurință toate imaginile, videoclipurile și chiar comentariile. Aflați cele mai bune 7 plugin-uri de încărcare Lazy WordPress.

# 10 Dezactivează trackbacks-urile și pingbacks-urile

Uneori Trackbacks-ul și Pingbacks-ul pot cauza site-ul lent. Asta înseamnă că site-ul dvs. are nevoie de lățime de bandă și timp suplimentar pentru a încărca corect pagina / postarea. Deși Pingbacks-ul 99% este marcat ca SPAM. În plus, vă poate răni și SEO. 

Pentru a dezactiva Trackbacks și Pingbacks pe site-ul dvs., accesați tabloul de bord WordPress. Apoi mergi la Setări> Discuţie și debifează acea opțiune. 

Dezactivează Trackbacks și Pingbacks

Citiți, Cum dezactivați trackbacks-urile și Pingbacks-urile?

Din tabloul de bord WordPress, puteți ușor Dezactivează Pingbacks și Trackbacks.

Pentru a opri selfie-urile: Dar, în majoritatea cazurilor, când vă conectați postările de pe blog sau creați SEO On-Page, atunci site-ul dvs. devine pinging intra-blog. Asta se numeste „Self Pings”. A dezactiva auto-ping-uri, descărcați acest plugin. Doar activează-l și își va începe activitatea. Dezactivând Self Pings, puteți Măriți viteza site-ului.

# 11 Dezactivează conectarea rapidă

Conectare rapidă, de asemenea, cunoscut sub numele de „Furtul de lățime de bandă”Se leagă direct de fișierele unui alt site web, de exemplu, imagini, videoclipuri, mp3-uri etc. De exemplu, unui utilizator îi place imaginea site-ului dvs. și dorește să arate acea imagine pe site-ul său. Dacă utilizatorul adaugă adresa URL a imaginii complete pentru a arăta acea imagine pe site-ul său, poza va fi descărcată de pe site-ul dvs. Asta înseamnă că atunci când vizitatorii vor vizita site-ul său web, poza va folosi lățimea de bandă a serverului. De obicei, site-ul dvs. va deveni lent.

Acest lucru este foarte rău dacă cineva vă fură lățimea de bandă și aveți lățime de bandă limitată pe serverul dvs. web. Drept urmare, este posibil să fiți obligat să plătiți bani în plus pentru a vă extinde lățimea de bandă.

Pentru a scăpa de acest „hotlinking„, Trebuie să adăugați câteva linii în dvs. .htaccess fişier.

ReescrieEngine activat
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ ^ Http (e)?: // (www \.)? Yoursite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Adăugați liniile respective în fișierul dvs. .htaccess, îl salvați și ați terminat. Nimeni nu vă mai poate fura lățimea de bandă și, pe de altă parte, puteți Accelerați site-ul WordPress.

# 12 Reduceți solicitările HTTP

Cererile HTTP se bazează pe câte fișiere web aveți. Când un utilizator îți vizitează site-ul, atunci browserul descarcă toate fișierele care vor fi afișate și depinde de câte informații ai pe site. Aceste informații conțin diverse tipuri de fișiere, HTML, CSS, JS, plugin-uri, reclame, etc. și depind, de asemenea, de modul în care site-ul dvs. a fost dezvoltat.

A reduce HTTP solicitări, puteți elimina toate elementele inutile de pe site-ul dvs., puteți reduce numărul de reclame și banner. Există și alte modalități după cum am menționat este de a minimiza HTML, CSS, JavaScript.

În plus, poți și tu reduce cererea HTTP prin utilizarea unui WordPress conecteaza și crește viteza site-ului.

# 13 Optimizarea bazei de date WordPress

Când efectuați orice modificare a site-ului dvs. web, unele tabele sunt create în baza de date WordPress. În mod similar, se întâmplă atunci când instalați orice plugin. Dar după dezinstalarea unui plugin, acele date inutile rămân în baza de date. În mod similar, toate spamurile și comentariile neaprobate adaugă tabele inutile în baza de date. În acest fel, dimensiunea bazei de date este a crescut și necesită timp suplimentar pentru a se încărca.

Prin curățarea tuturor acestor date inutile poate reduce semnificativ dimensiunea bazei de date și poate Accelerarea site-ului de asemenea. 

WP-Sweep este cel mai bun plugin pentru Curățați baza de date WordPress. Acesta va elimina toate datele inutile, de ex. comentarii aruncate / neaprobate / spam, date neașteptate, pingbacks, trackbacks și opțiuni tranzitorii expirate cu un singur clic. De obicei, poți crește viteza site-ului.

Vedeți, Cum să optimizați baza de date WordPress.

# 14 Limitați reviziunile postului WordPress

De fiecare dată când editați sau salvați postarea dvs. pe blog, WordPress stochează automat toate revizuirile în baza de date. De exemplu, v-ați editat postarea de 5 ori, astfel WordPress va stoca 6 revizii în baza de date. Acum gândiți-vă, dacă fiecare dintre dimensiunile postării blogului dvs. este de 100 KB și ați editat-o ​​de 5 ori. Deci total 500 KB vor fi stocate în baza de date. Și dacă aveți un total de 20 de postări pe blog și ați procedat la fel cu alte postări pe blog, atunci dimensiunea totală a reviziilor va fi 500 × 20 = 10.000 KB = 10 MB

Pentru a limita revizuirile postării pe blog, puteți utiliza acest plugin. Acest plugin vă permite să vă limitați cu ușurință revizuirile post / blog. În primul rând, activați-l și din setări, puteți controla revizuirile post, pagina.

# 15 Minimizează redirecționările

Reducând la minimum redirecționările, puteți crește viteza site-ului WordPress.

Când un vizitator introduce tipul URL al site-ului dvs. adăugând www sau non-www, WordPress încearcă să localizeze adresa URL corectă și redirecționează utilizatorul către pagina specifică. Devine mai complex dacă configurați site-ul dvs. web pentru a rezolva folosind HTTPS. Făcând acest lucru, îl faceți mai complex și forțați să fie redirecționat tot traficul de la HTTP la adresa URL prefixată HTTPS. Acest proces durează de obicei mai mult decât în ​​mod normal.

La minimizați Redirecțiile în WordPress, asigurați-vă că domeniul dvs. se rezolvă cu nu mai mult de o redirecționare și nu creați niciodată redirecții inutile. Unele dintre cele mai bune structuri de domenii de nivel superior care se rezolvă fără redirecționări.

„Http://example.com sau, http://www.example.com

https://example.com sau, https://www.example.com ”.

# 16 Mențineți WordPress actualizat

Unul dintre faptele majore pentru Accelerarea site-ului WordPress este să ții WordPress actualizat. Cei mai mulți dintre utilizatori nu le pasă cu adevărat de noua versiune de WordPress și continuă să folosească versiunea mai veche a WordPress. 

Dacă te uiți vreodată la changelog, vei observa ce lucruri sunt schimbate și ce caracteristici noi sunt incluse în noua versiune. În plus, versiunea mai veche WordPress poate conține obiecte de vulnerabilitate dăunătoare site-ului dvs. Deci, în noua versiune a actualizării, toate lucrurile se fixează și crește viteza site-ului.

În mod similar, trebuie actualizați pluginurile WordPress de asemenea.

Puteți actualiza la cea mai recentă versiune a WordPress din tabloul de bord direct, dar faceți o copie de rezervă mai întâi a fișierelor și a bazei de date. În cazul în care nu doriți să actualizați din tabloul de bord WordPress, vă puteți adresa furnizor de hosting pentru a face de la sfârșitul lor sau puteți activa Actualizare automată caracteristică de la dvs. găzduirea cPanel.

# 17 Reduceți pluginurile WordPress

Când pornim noul nostru site, instalăm diferite tipuri de pluginuri fără să știm funcționalitatea acestuia. Când nu funcționează așa cum ne așteptăm, de obicei dezinstalăm acel plugin. Astfel, multe obiecte inutile sunt stocate în baza noastră de date și devin mai lent pentru a răspunde. Am menționat deja Cum să elimini toate obiectele inutile din baza de date și să accelerezi site-ul.

În mod similar, faptul că aveți prea multe plugin-uri pot afecta performanța site-ului dvs. și crește timpul de încărcare. Așadar, păstrați acele plugin-uri care sunt foarte utile pentru site-ul dvs. sau dezinstalați-le. Iată o listă cu 20 de cele mai bune și utile liste de pluginuri WordPress care sunt esențiale pentru fiecare Blogger.

# 18 Optimizarea paginii de pornire

La Accelerați site-ul WordPress, ar trebui să optimizați întotdeauna pagina dvs. de pornire și alte pagini. Dacă verificați viteza de încărcare a site-ului dvs., veți vedea că se încarcă lent, chiar dacă utilizați o gazdă web bună. 

Pentru a optimiza acest lucru, ar trebui să faceți câțiva pași simpli i.e:

 • Reduceți ferestrele pop-up de pe pagina dvs. sau programați-le ora în care apar după câteva secunde.
 • Reduceți reclamele.
 • Eliminați pluginurile care au o lățime de bandă suplimentară.
 • Păstrați secțiunea cu antetul curat, imagini și videoclipuri leneșe.
 • Păstrați 4-5 postări care apar pe Pagina de pornire.
 • Nu folosiți butonul de distribuire socială la pagina principală.
 • Eliminați scripturile externe.

Prin optimizarea paginii dvs., puteți face semnificativ crește viteza site-ului.

# 19 Reduce dimensiunile imaginii

Uneori, imaginile cu dimensiuni înalte încetinesc viteza de încărcare dacă nu utilizați un bun Gazduire WordPress Gestionată. Deci, mai întâi, trebuie să utilizați imagini cu dimensiuni reduse. De asemenea, variază în funcție de opțiunile tematice. De exemplu, din opțiunile noastre de temă, putem utiliza atât imagini cu dimensiuni joase, cât și complete.

Puteți pur și simplu să accesați pagina noastră de pornire și să verificați dacă toate imaginile utilizate au un pixel cu dimensiuni foarte mici (370 × 290). Cu optimizarea corectă a imaginilor, imaginile de dimensiuni inferioare pot crește viteza site-ului.

Concluzie

În acest tutorial, am arătat Cum să accelereze site-ul WordPress. Dacă ați verificat viteza site-ului dvs. mai devreme așa cum am menționat mai sus, acum puteți vedea că rezultatul a fost îmbunătățit și că site-ul dvs. se încarcă sub 1,5 secunde.

Dar sa crește viteza site-ului A Gazdă WordPress gestionată, CDN, temă sunt ca un automobil are nevoie de un motor puternic, un șofer bun și un drum bun pentru a rula mai repede. Acesta este primul și ultimul lucru pe care îl facem. Uităm că site-ul WordPress are nevoie și de optimizare, deoarece o mașină are nevoie de întreținere.

Dacă acest tutorial vă ajută Creșteți viteza site-ului WordPress, Vă rugăm să o împărtășiți Facebook, Stare de nervozitate, Google+. Dacă aveți întrebări sau opinii despre site-ul Speed ​​UpWordPress, vă rugăm să aruncați un comentariu mai jos.

Articole similare,

 • 5 furnizori de gazduire WordPress cel mai bine gestionați pentru site-uri cu trafic mare
 • 7 cele mai bune teme WordPress premium pentru bloggeri (ediția 2017)
 • Cum să curățați baza de date WordPress utilizând pluginul optimizat WP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map